Köszi mindenkinek
Mi még csendesen örülünk.
Merszi, hát igen
gyorsak voltunk, de a múltkor is egyből összejött. Azt hiszem, ezzel nincs gond, csak megtartani kellene tudni. De egyenlőre ésszel akarom és nem érzelmekkel várni ezt a babát. Bár megfeledkezni nem nagyon tudok róla, mert nem gyengén vagyok rosszul és ez most nagyon más, mint korábban volt. Émelygés (korántsem reggel, inkább kb déltől estig
), néha hihetetlenül éhes vagyok és ha kicsit tovább húzom, hogy egyek (15-30 perc), akkor beszédülök. Bár ma egész nap szédültem, mintha hajón lennék egész nap. Nem segített a csoki, a kaja, csak a víz, úgy ahogy és az alvás. A hasam nem fáj, néha érzem ugyan, de nem állandóan, csak egyszer egyszer, de ez gondolom normális.
Azt gondoltam, hogy szerdához egy hétre jelentkezek csak be dokihoz vizsgálatra, mert a terhesség még olyan korai, hogy látni úgysem látna semmit. De mindenképpen beszélek vele, hogy milyen vitamint szedjek addig is, mit tartana jónak, vagy hogy szerinte mikor találkozzunk. A rendelőben van saját uh-juk, igaz nem babanézésre való, de azt mindenesetre meg tudja állapítani, hogy jó helyen van e. Aztán kicsit később majd a korházban megnézik, hogy van e szívhang. Csak beutaló kell hozzá.
Akinek van tapasztalata, megírhatná, hogy az Utrót mikortól írták fel neki? Mindenképpen szeretném kérni, hogy írja fel. Azt olvastam, hogy ha a baba nem egészséges, ez sem segít, de ha progiszint alacsony, akkor segít. Azt is megírhatnátok, hogy ki milyen adagban szedett és milyen vitaminokat?
Ibm, Röné, Panni! Ugye ti kaptatok mindenfélét a terhesség megtámogatására?!
Lei, milyen az a vitaminos szirup? Mellette szedtél még valamit? Vagy csak azt ittad?
Tudom, hogy sok a kérdés, de ahogy írtátok, a para megkezdődött.
És a tőlem telhető legtöbbet meg akarom tenni ezért a csöppségért. A többit meg eldönti az idő és a sors.