Új privát üzeneted érkezett!

Annának nagyon boldog feledik szülinapot!!!
Kép

Niki! Annyira kis édes Emma! Az utolsó kép az csúcs. Az a punkos haj...

Klári! Mennek a drukkok! Nagy kalappal délutánra!

Eszter! Üdv közöttünk! Nagyon édes Balázs! Én nem tudok hozzászólni a popsihoz, nekünk nem volt ilyen.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Természetesen megint rossz volt a gépünk, ezért sem jöttem.

A hófordulós babáknak utólag is boldog hófordulót. Annácskának külön, hiszen a 6. az mégis a féléves szülinapja. :wink:

Eszter: üdv közöttünk, helyes a kisfiad. Szerencsére én sem tapasztaltam ilyet, nem tudom mitől lehet, de én minél előbb elvinném vagy kihívnám a dokit, hogy nézze meg.

Zsófi: kitartás, nincsen sok hátra. Pihenjél még amíg lehet. :wink: :wink:
Tegnap a Böszörményin sétáltunk hármasban, mutattam a Kornélnak, hogy hol laktok.

Niki: Emmaát kisfiúnak nézték??? Anyám...
Nagyon jók a képek, nekem is az ülős a kedvencem.

Viki: Beninek sok gyógypuszi. A rendelőben történtekről annyi a véleményem, hogy felelőtlenek az emberek sajnos, de jól tetted, hogy megmondtad a gyerkeknek, hogy nem szabad.

Mutatok 2 tegnapi képet. :) Kép Kép

Edis

Kép
ediske

ISTEN ÉLTESSEN ANNA BABA A FELEDIK SZÜLETÉSNAPODON!!!!!!!!!!!

macarella

Eszter! Először is üdv közöttünk. Gratula a gyönyörű kispasihoz! :)
Nem tudom mi lehet az a pici fiad popsiján, de tutira nem gomba. A gomba nem ilyen piros és inkább olyan körkörös foltok szoktak lenni.
Az én fiamnak is érzékeny a popója, így azonnal szoktam kicserélni a pelust, amikor bekakil. Ja! És sztem nem minden baba bírja a Sudocreme-t, mert pl nálunk sem vált be. Konkrétan neki is pöttyös lett a popsija tőle, de nem ennyire. Vegyél Bepanthen-t és ha az sem hozza rendbe 1-2 nap alatt, akkor mutizd meg orvosnak.

Na és akkor megpróbálok visszalvasni...

fatima

Niki! Itt vagyok ám, csak nem mindig van időm (erőm, kedvem) írni.
Tarek minden percemet lefoglalja és ezt egy percig sem bánom. Rohamosan fejlődik, így most úgy érzem, hogy mindig foglalkozni akarok vele. Ha meg alszik, akkor én is! :)
Emmácska mint mindig most is tüneményes!! :) Micsoda barom, aki fiúnak nézte! :twisted:

Ági! Köszi a képeket! :) Utólag is nagy-nagy gratula Annácska kutyázásához! Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan nekikezdett. Amikor taliztunk még csak a hátán hevert, most meg már nyomul. :lol: :lol: :lol: Ügyes kiscsaj!!! :)
A babakocsi márkát, amit mutattál, nem ismerem. :(

Zsófi! Lesz, ahogy lesz!!! Csak pozitívan, tudod! :) A Jónáslak nagyon szép lett (vagy ezt már íram?) és bizti nagyon jó lesz ott neki.
Ja! Még azt akartam írni, hogy ahányszor látok Samuról videót, amin Csaba is rajta van, mindig az jut eszembe, hogy sok gyerek megirigyelhetné Samu apukáját. Imádom, ahogy lerí róluk a harmónia és a szeretet. Amúgy Salim is detto ilyen. Hihetetlen türelme van Tarekhoz és alig várja, hogy igazán játszani lehessen vele. :) És azt is észrevettem, hogy Tarek "megőrül", ha nyílik az ajtó és tudja, hogy apa jön haza. :)

Viki! Hát sose lesz olyan, hogy Beni és Tarek nem betegek és el tudunk menni sétálni??? Már annyira szeretnélek benneteket látni. :) Gyógyuljatok és talizzunk végre! Jó? Amúgy mostanában apával sétáltunk az Ilosvai játszó felé. Micsoda környék!!! Ti arra laktok? (tudom már ezerszer írtad, de szita az agyam :()

elküldöm...

fatima

Teri! A múltkori képek közül a pucér Petra a kedvencem! :) Micsoda kis husi!!! De sokat is nyúlt, ugye? Hogy van a kis szíve? Drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly a vizsgálaton!

Nelly! Szonja képeket akarunk!!!! :) Ti amúgy hányszor esztek még tápit naponta?

Kriszti! nagyon ügyik vagytok, hogy így bevállajátok a rizikót, hogy ide-oda csavarogtok Balázskával! Sztem jól teszitek! Neki még egyellőre úgysincs más igénye: eszik, alszik. :) Majd ha beindul és mozogni fog, akkor már nehezebb lesz vele folyton úton lenni. Addig csináljátok, amíg lehet!

fatima

Kép Híres zenész!!!

fatima

Na, hello!!!

Azt hiszem ma felhívom az említett barátot és megpróbálom „jobb” útra téríteni őket. Bár azért lesz nehéz, mert a fiú a barátom, a lányzót kevésbé ismerem, és vélhetően ő „főnök” ilyen tekintetben! :roll:

Ági, Annácska már ilyen önálló, h egyedül eszik! Nem semmi! Csak nehogy aztán egyedül akarjon sétálni menni! :wink: Na mi a helyzet? Sikerült a vizsgád, mehetsz a többire?? Babakocsi téma: nekem tetszik, megnéztem a leírását is, kíváncsi vagyok, h élőben milyen!
BOLDOG FELEDIKET ANNÁNAK!!!!

Emma nagyon édi, nem tudom tényleg hogy nézhették fiúnak!!!! Biztos, h az illető elfelejtette felvenni a szemüvegét!! :shock:

Zsófi nálatok aztán zajlik az élet Jónásilag! Jobb, ha tényleg belenyugodsz, hogy lesz, ahogy lesz!!!!! Kitartást!!!! Samuval strepto pozitív voltál?

Eszter üdv! Nagyon szép kislegényed van! A popóját mutasd meg dokinak, addig is én pici betadinos vízzel mosnám le, és arra a krém vékonyan.
Mesélsz a szülésről? Kiváncsi vagyok nagyon, mert uaz a dokink és mintha vhol azt olvastam volna, h (Héber) Judit volt a szülésznőd és nekem is!
Fatima: mi volt, elaludt valahogy a kis címlapfiú? Egyem a kis szívét, úgy kiabált!!!!

Edis: Luca hihetetlen kiscsajszis!! Kivi vagyok, h őt mikor nézik majd fiúnak! :lol: Ki kell dobni azt a gépet, ha folyton rossz!! Tessék venni másikat és jönni gyakrabban!! :wink:

Zsu
svs

Zsu! Hazajöttünk, felélénkült, elkezdett játszani, aztán esett (borult) 2 hatalmasat és elaltattam. Olyan fáradt volt, hogy konkrétan ülve eldőlt oldalra. Volt nagy ordiba! Hiába.. ha egyszer álmos és nem aludt. Most alukál ügyesen. De 1-kor muszáj lesz felkeltenem, különben nem alszik délután. Vagyis majd akkor jön rá az alhatnék, amikor anyós jön. :wink:

fatima

Beszarok ezen a képen Fatima!
K....va jó lett! :lol: :lol: :lol: :lol: Zenész kiscsákó :lol: :lol:

Jóóóvanmááá, csak nem tudtam, mi van veletek! :wink: :wink:

Petra milyen kis csini ebben a kardigánban:)
Egyre szebb!

Zsófi, bárhogy is lesz, úgy lesz jó. Tudod. :wink:

Kép
niki30

Zsu, és veletek mi van?
Te is aztán mindenkire reagálsz csak épp magatokról nem írsz semmit! :wink:
Együtt sétáltatok ma Fatimáékkal?

Kép
niki30

Jaja, sétiztünk egy rövidet (mármint mi hosszút, de együtt rövidet :( ), de aztán őurasága elkezdett bömbölni és inkább hazamentek csicsikálni! Látom sikerült, hurrá!!!!!

Köszi Niki, aranyos vagy! Néhány napja minden szuper! Eszik, vigyorog, alszik. Már tök ügyesen le tud menni állásból négykézlábra! Körbe körbe sétál a bútorok mentén, meg persze mászik ezerrel!!! :lol: Most már kezd olyan gyerekformája lenni, nem annyira baba már!!! :lol: Úgy néz ki, h a náthának is búcsút inthetünk!!! TeEmmád taknyos még?
Mostanában nem fényképeztünk, de majd csinálok és teszek fel képet is!
Bele- beleolvasgatok az éppen "szülőhónapos" topikba :oops: , olyan nosztalgiám van, úúúúúgy szeretnék megint pocakot! A márciusiak lassan "végeznek", jöhet az április! Imádok születéstörténeteket olvasni, akkor mindog átélem újra! Remélem Eszter is megosztja velünk az Ő történetüket!

Zsu
svs

Zsu!

Örülök, h. jól vagytok!
Igen, már tényleg rég raktál fel képet!!

Kép
niki30

eszter: samunak szokott ilyen lenni a popsija!
sztem a sudocreme nem minden babának jó- samunak sem jön be. samunak akkor ilyen, ha hasmenése van, v nagyon híg a kakija. pár nap alatt elmúlik, addig nagyon gyakran csere, jó vastagon popsikrém és no para. a mi normál popsikrémünkben amúgy van egy kis gombaölő, az is segít. ami még jó lehet az a neogranormon. jó vastagon.

nem kell aggódni, valszin szőke az anyukája (;)) és ezért érzékenyebb a baba bőre.
kerekpocak

eszter már feltette a szülés történetét! lásd jános kórházas szülészet topik.
kerekpocak

átkopizom ide (eszter engedelmével)

ESZTER SZÜLÉSTÖRTÉNETE:

Próbálom röviden, de velősen leírni a szülést.
Szóval, csütörtök este 11-re összepakoltuk a kórházi csomagot. Péntek hajnalban elkezdett csepegni a magzatvíz. Épp nem tudtam aludni...
Mivel fájásokat nem éreztem, gőz fölé ültem, letusoltam forróvízzel, ittam még egy málnalevél teát és szép lassan elindultunk a kórházba. Fájások semmi. Beöntés. Nem indított fájásokat. Méhszáj 1ujjnyira nyitva.
F7re jött be a dokim és kaptam méhszájnyitót. Ettől elindultak a fájások. Ezeket egész jól bírtam. Labdáztam, kádaztam, állva kapasztkodtam a fűtéscsőbe. A fájások 10ig bő két ujjnyira nyitották a méhszájat, de aztán nem tágultam tovább. Jött az oxitocin infúzió. Rámkötötték és bumm. Irdatlan volt. Úgy sejtettem, ezt sokáig nem fogom bírni. Konkrétan kivoltam. Ekkor elkezdtünk beszélni az EDA-ról, aláírtam a papírokat és 11-re megkaptam az érzéstelenítést. Utána , amikor már hatott mindkét oldalon, felcsavarták az oxitocint és begyorsultak az események. Én mindeközben a szülésznővel - Judit Smile !!! - beszélgettem mindenféle hétköznapi dologról. Aztán n2 környékén jöttek a tolófájások. F2ig csak szuszognom volt szabad, mert még a méhszáj nem állt teljesen készen a kitolásra. f2kor aztán indult a menet. Asszem, az edából maradt egy kicsi, mert a székelési ingert érteztem, de a méhösszehúzódásokat még csak halványan. Toltunk-toltunk állva, oldalt fekve, háton. Apuci hátulról fogott, amikor álltunk. Nem tudtam rendesen tolni, mert pisilnem kellett, de nem tudtam. Kértem katétert. Utána már pár fájás alatt megjött a baba. Meg is döbbentem, amikor a fejecskéje kibújt. AZt hittem, még sok van hátra.
Amikor rámtették, furcsa mód nem sírtam el magam, ez a papa reszortja volt Smile, hanem a világ összes békéje járt át.

Gátmetszés nem volt, de azért kellett varrni kicsit. ETtől függetlenül este már ülve szopiztattam Balázst.
kerekpocak

DE JÓ FATIMA H JÖTTÉL!!! SZUPER A CÍMLAP!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

zsu: először strepto pozitív voltam, most meg negatív. hmm fura.

EDIS LUCA ŐRÜLETESEN ÉDES!!!!!!!!!!!!!nagyon szép kislány!!!!!!!

puszi az orrára.

samu tudjátok mit imád? ha a tenyerét simogatják. éjjel 3/4 órán át kérte. :shock: :shock: kíváncsi vagyok milyen reflex ponok vannak ott, ahol ezt szereti?
kerekpocak

Zsu: nézték már Lucát kisfiúnak többször is. Akkor is azért, mert zöld vagy sárga ruha volt rajta. Azt nem értem, hogy kislány csak rózsaszín ruhákat hordhat?? Meg azt mondta az egyik csaj, hogy azért nézte fiúnak, mert olyan dagadt.... :shock: :evil:

Zsófi: átadom a puszit. :)

Biztos csikizi a tenyerét, ha simogatod, és ez jólesik neki. :wink: 8)

Edis

Kép
ediske

dehogy dagadt! édes törpefánk. jól megdögönyözném és össze vissza puszilgatnám! szép formás. olyan békésen alszik! meg kell zabálni.
kerekpocak

sziasztok!

Koszonjuk a koszonteseket nagyon jol esik (de ezzel biztos mindenki igy van :))

Zsofi no para a vegeredmeny egy gyonyoru Jonas lesz es ez a fontos...

Zsu tenyleg tegyel mar fel par kepet reg nem lattuk Emmababat.
Ja es en is attol felek nehogy egyedul akarjon majd setalni :lol: a kis Forcilusz (igy becezem :oops: kicsit latinosan annyira eroszakos tud neha lenni)

Fatima tok jo a cimlap nagyon jo lett.... milyen volt a buli ???? vagy mar irtad nem lattam...

Lucababa nagyon edi, csini a kardiganja

Szia Eszter!
Aranyos a babocad, sajnos vagy szerencsere nem tudok segiteni a popsikiutes teren mert nem volt ilyen, pici pontok pincurka helyen voltak de nekunk a sudocreme jo volt (rendszeresen gyogyszertari A vitaminosan hasznalunk)

meg mindig nincs vizsga eredmeny ez azert felhaborito csutortokon 5 oras vizsga lesz es egesz napra kell felugyelo a gyerek melle es meg nemtudom hogy mehetek-e :evil:
tanulni persze ma sem... :(

puszi agi

Kép
cica_1

Zsófi: egyszer összehozunk egy találkát és akkor dögönöyzheted Lucust. :) Elvégre közel lakunk egymáshoz.

Ági: nagyon sajnálom a vizsgádat. Ez nagyon bosszantó lehet, hogy nem képesek megmondani az eredményt. Én is járok (vagyis járnék) főiskolára, de nem tudom Lucát senkire sem bízni. Főleg így, hogy még nagyrészt, sőt napi 5 alkalommal szopizik, nehezen tudok 5 órára elszakadni.

Edis

Kép
ediske

Edis: jól s***be rúgtam volna aki ledagadtozza a gyerekemet! Remélem beszóltál azért valamit!!!!! (Amúgy Emmus sem a soványak táborát gyarapítja :wink:, de ennél szebb már nem is lehetne!! :oops: )
Mi ma rózsaszín-fehérben nyomultunk és így is megkérdezték, h fiú vagy kislány? :roll:

Ági: szegénykém, nem irígyellek a vizsga miatt! Gondolom tanulni azért kéne, na de ha netán feleslegesen!! Honnan szerzel bébicsőszt? Barátnő, ismerős?

Emmus 1és negyed órája alszik, tök furi ez a csend! :roll:

Zsu
svs

csajok sikerul a vizsgam huuuuuuuuuuuuuuuuuuura

Kép
cica_1

Ági: gratulálok!!!!! :wink:

Edis

Kép
ediske

Ági: Drukk holnapra és holnaputánra!!! Biztos meglesz holnap végre a jó eredmény és mehetsz csütörtökön. +++
NAGYON BOLDOG HATODIK HÓFORDULÓT SZÉPSÉGES ANNA BABÁNAK!
Kép
Hat szál rózsát küldünk Benivel!!

Maratonit aludtunk!!!! :-) Este fél tíztől ma reggel fél tízig. Kétszer kelt Beni és kapott cicit és rögtön visszaaludt, azóta már kétszer újból. Most kialussza a betegséget? Tegnap már nem adtam kúpot!
Végre vidám vagyok és kipihent! Főleg hogy elmúlt a láza!!!
Szép az élet! :lol: :lol: :lol:

Niki: Emma GYÖNYÖRŰŰŰ!! Egyáltalán nem látszik fiúnak, de hát kis vagányka, lehet hogy azért gondolták? Amúgy én ha nem vagyok biztos benne akkor nem is mondok semmit, simán szépbabázok és kész. Benit meg kislánynak nézik kék overallban, hát nem baj.

Edis: Nincs olyan hogy dagadt baba. Van édi husis vagy hurkás baba, van pufika pofika stb. :lol: Luca úgy szép és aranyos ahogy van és nem dagadt hanem kis kerek arcú tünemény!!! Én ilyenkor amúgy nem szólok de szerintem öl a tekintetem :twisted:

Fatima: Nagyon jó ez a kép!!! Vagány kis zenészbaba :lol: :lol: kb. 3 utcára lakunk az Ilosvaitól, nekem is tetszenek azok a kis utcácskák a kis kertes házakkal, mindig nézegetem hogy melyiket venném meg. Majd elsétáltok erre is! Jövő héten vagy utána ha szép idő lesz akkor talizunk!

ESZTER: GRATULA A GYÖNYÖRŰŰ KISFIADHOZ! Szüléstörténeted nagyon megható, érdekes amit írtál hogy milyen nagy nyugalom járt át! Piros popó nekünk sem volt, de próbálkozz valamelyik krémmel és mutasd meg dokinak! Betadine úgy tudom csak akkor kell ha fertőzés, mert abban jód van, lehet hogy csak érzékeny a bőre és elég a krém.

Klári: Drukkok mennek!!! ++++ Gyorsan javítsd ki a rajzot és hamar túl leszel az egészen, tuti jól fog sikerülni minden vizsga!! Juli majd segít tanulni! :lol:

Kép
viky30

Ági: Akkor jól érzetem :lol: :lol: :lol: Pont egyszerre írtunk.

Kép
viky30

Koszi...

Tenyleg ezen at is siklottam ledagattaztak a gyereket...basszus ez olyan mocsok dolog hisz mindenki tudja hogy a sajat gyerek a legszebb... en megmondtam volna hogy "lam lam maga sem az az elszaradok tipus es megis no, vagy megsem????" Egyebkent jo husika es Anna is az, de szerintem ebben a korban meg jolall, nekem mondjuk kevesbe - most is megettem egy csoki tojast, undorito vagyok fuj :( -

Na szoval holnap utann vizsga - a baratnom remelem tud majd innen dolgozni mert ha nem meg vagyok love. :roll: Elvileg a ferjem is tudna itthonrol dolgozni (programozo) de csak elvileg mert nem reg van ezen a munkahelyen es meg nincsenek meg az engedelyek es igy szabi sincs meg :cry:

na de mar csak 2 vizsga van es ez is haladas

Edis egyebkent nem irigyellek en semmi szin alatt nem kezdek el masik sulit gyerek mellett - csodalom aki csinalja de nekem nem menne...
agi

Kép
cica_1

Ja és GRATULA!!! :wink:

Kép
viky30

Zsu: Milyen ügyes már Emma! A kislányok mennyire kis mozgékonyak már ilyen pici korban, hihetetlen! Én is nosztalgiázom mostanában, ma is pont azon gondolkodtam hogy mi volt tavaly ilyenkor, mennyire vártam már a babámat és milyen szuper volt pocakosnak lenni. :wink:

Kép
viky30

Viki - igen

Nagyon koszonjuk a rozsakat, ha felebred a csajszi megmutizom neki :)

Jol van akkor kipihented magad, a kis draga Benike aludjon is akkor ismet mosolyogni fog te meg mutizol jo kis mosolygos kepecskeket :)

Kép
cica_1

Kriszti: Köszi neked is a tippet! Fürdetőkrémet akkor jó vastagon használom, sajna ma még csúnyább mint tegnap volt :cry:
Hogy sikerült a MOM-os kiruccanás? Vagy még nem voltatok? Én nem voltam ilyen aktív, első három hónapban mi sehova nem mentünk, csak sétálni le a parkba. Nekem nem volt erőm hozzá, szoktam a babát, szoptatást és mindent. Ezek szerint te könnyedén veszed az új dolgokat! Ügyi vagy! :wink:

Kép
viky30

Hahó!

Köszi szépen a dícséreteket és a tanácsokat.
Védőnénink breteg, de csütörtökön tud jönni már, dokibácsink meg továbbképzésen...

Fatima!
A Bepatent a férjem este hozza. Meg egy Borax nevű ecsetelőt is, mert két anyuka is felismerte a képről, hogy nekik pont ilyen volt gomba miatt. Sudocremet elvileg csak a problémás időszakaszokban használnánk, de tényleg lehet, hogy csak rátesz egy lapáttal.

Zsófi!

Igen! Hasmenése van, mert 100grammot kajált 60helyett étkezésenként. Dokibácsi mondta, ha sokat kajál anyatejtől, normális a hasmenés. Wow!
A gyakori csere mit jelent? Kétóránként tisztázom most, és persze utálja, ha erre ébred.

Ha a fiam az én bőrömet örökölte, az durva lesz. Mindenre érzékeny. Azért még bizakodom.

Van valakinek tapasztalata a Weleda popsikrémmel?

Zsu!

Zsófi közreműködésével már olvashatod is a sztorit :)
Ha valami részlet még érdekel, csak kérdezz!

Eszter

Kép
eszter.eu

Viki!

Szülés után nyugalom járt, de utána négy napig, ha csak a kisfiamra gondoltam, vagy megláttam a férjem, könnyekig hatódtam :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

Jaj de jó, milyen pörgés van ma itt!
Mi ma Apás napot tartunk. Hétvégén családi programok voltak, így a szép időben nem tudtunk kimenni, ezért ma Apa itthon maradt, és voltunk a Margit-szigeten, most alszanak, a du. porgram még nem tudom mi lesz. :)

ANNA BABÁNAK BOLDOG 6. HÓFORDULÓT!

Fatima: nagyon vagesz a kis zenész! Annyira szép kis csibész pofija van!
Én is akartam már kérdezni, hogy ti hányszor tápiztok egy nap? Mi ált. 3-4x. Reggeli, időnként tízórai, ha nem eszik elég főzit ebédre, akkor egy kis kiegészítés ebédre, és vacsi. Szerintem ez elég sok, de nem tudom, hogyan csökkentsem, és mikor? Ebédre ha nem kér már több főzit, de tudom hogy nem lakott jól, kénytelen vagyok adni még neki. Ma ebédre megevett egy üveg bébiételt, de 3 órát alig bír ki vele, ha nem adok utána tápit. :roll: Szerinted?

Edis: annyira szép formás baba Luca, én elküldtem itt a gép előtt simán az any....ba azt aki ledagadtozta.

Viki: örülök hogy Beni már jobban van, és hogy ilyen jót aludtatok!

Ági: gratulálok a vizsgához!

Klári: neked meg mennek a drukkok!

Zsu: minket is meg szoktak kérdezni, akár talpig rózsaszínben, hogy ksilány vagy kisfiú? :shock:
Én is szoktam olvasni a várandós topikokat, a márciusiak lassan mindannyian megszülnek. :) Olyan izgi, és úgy imádtam pocakosnak lenni, nosztalgiázom mindig velük.

Zsófi: szerintem ma jó híreket kaptál! Nem fognak hagyni sokáig szenvedni, és egyre valószínűbb a császár. Én ezt így értelmeztem. AZt hiszem Ági írta, hogy a lényeg a végeredmény, egy gyönyörű Jónás baba!!!

Eszter: üdv itt közöttünk, nagyon szép baba Balázs. A popsihoz én sem tudok hozzászólni.

Na és akkor képek! Sok lesz, bocsi...

Kép

Juli után szabadon...

Kép
Ezek ma készültek a Margit-szigeten
Kép

Kép

Nelly

Kép
breeki

szonjus világszép!!! lányok ma nagyon el voltunk kényeztetve!!!
balázs popó, tarek sztárfotó, gyönyörű luca és világszép tündér szonjus!!!!!!!

samu allergiás. :( :( taknya nyála, könnye egyben, mint az apukájának. iszonyú állapotban van, mingyá' megyünk a dokihoz.
nemtom tudnak e ezzel valamit kezdeni? iszonyúan folyik a színtelen cucc a szeméből, orrából ma reggel óta.

KLÁRI DRUKKOLTUNK ÁM!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Szonja csodaszep...

Szegeny Samu egyutterzek en is allergias vagyok 3 eve de meg nemtudom mire majd el kellene menjek csak attol felek hogy kimutatjak hogy mindenre ami a levegoben van... :(

Klari na mizu volt a vizsgan?

most lepek mert ma is itt alvos vendeg jon... kiraly es kozbe keszuljek a csut. vizsgara :evil:

puszi agi

Kép
cica_1

Sziasztok!
Először is minden baba gyönyörű!!
Ági-gratulálok a vizsgához,ügyes voltál,reméljük a többi is ilyen jól fog menni és sikerül megoldani a babafelügyeletet is.

Eszter-nagyon szép a kisfiad,és még Balázsnak is hívják.... :D .Sajnálom a popsiját,de sajnos ez gyakori a babáknál,lényeg,hogy ne izgasd magad,hátha a kis boraxos cucc rendbeszedi a kislegényt.Amúgy nagyon szépen eszik a kicsike.

Zsófi-mire allergiás Samu?vagy még nem lehet tudni?szegénykém biztosan nem lehet kellemes Neki meg Nektek sem,de hátha a dokibácsi meggyógyitja.Így legyen!!!a szüléssel kapcsolatban meg szerintem is fogd fel a mait jó hírnek,legalább bíztos lehetsz benne,hogy nem fognak szenvedni hagyni,és a lényeg hogy Jónás és te is egészségesek legyetek.

macarella

Viki- a tegnap voltunk a MoM parkba,tök jó volt,sétáltunk,vásároltunk,igaz végig izgultam az egészet,de Balázs kegyes volt hozzánk és jó kisfiú volt.Hazafele felbátrodtunk és egy kicsit még az Auchan-ba is beugrottunk.Igaz,hogy egy darabig nem fogunk ilyen helyre menni,mert még nem igazán neki való.

macarella

Ma nagyon rossz napunk van,egész nap nyügös volt a kicsi,görcsöl a pocija,emiatt nem is nagyon aludt egész nap.Én is már levagyok zsibbadva rendesen,éppen ezért bocsi,hogy nem tudok reagálni mindenkinek

macarella

Ma melóztam, most meg apával cipőt/cipőboltot keresünk a neten, h. holnap el tudjak menni Emmával cipőt venni.
Csak beköszönök. Puszi Mindenkinek!
Allergiás Samunak külön!

Nelly, továbbra is imádom ezt a kislányt, gyönyörű! Apára is hasonlít azért:)

Kép
niki30

Köszi Niki, néha meg is lepődök hogy mennyire hasonlít Apjára.
Szája, száj tartása egy az egyben!
Jó cipő vásárlást nektek!
Majd kérünk képeket, meg mindent, ha megvan!

Zsófi: mit mondott a doki néni?

Nelly

Kép
breeki

nah visszajöttünk, szegény eléggé megviselt volt (már samu, nem a doki :))
allergiás a szentem. kaptunk beutalókat, megyünk majd vizsgálatra.
gyorsan lefektettem, hipp-hopp elaludt szegény. eléggé kifáradt a könnyezésben, orrfolyásban.

klári? na?
kerekpocak

[color=orange]KÖSZI A DRUKKOKAT!!![/color]

Eredmény egy hónap múlva :shock: az írásbelivel együtt (ami csütörtökön lesz), de tök jól ment, semmi para, 10 perc után mondták hogy nincs több kérdés.

Most nincs is erőm sokat írni, csak Eszternek, mert talán most az a legsürgősebb):

Cuki a bébid!!! Gratula!
Popsi: Jó ha tudod, hogy a Pampers pelusok alapból krémezve vannak. Ettől még jó lehet de gondolj rá!!

Nekünk 1x volt ilyen szinte hólyagos kiütés: én kamillateával lemostam minden peluscserénél (gyulladáscsökkentő) + Bepanthen az a legsemlegesebb és legzsírosabb ilyen jellegű krém. Nekünk bevált.

Többieknek sok puszi és mégegyszer köszi, nagyon jól esett és használt is!!! Holnap de. Julimentes pihinapot tartok, akkor majd jövök és olvasok és írok.

Klári
Kép
ganti

nah akkor várjuk a "jövést, olvasást, írást". :)
én jó nagyot aludtam. egyelőre működik az elmélet ha f1 előtt fekszem remekül alszom, ha utána pocsékul. szal ma remek volt. :)
samu is jól aludt, megyek is -ébredezik.
kerekpocak

Jó reggelt!

Eszter! Ne haragudj, téged még nem is üdvözöltelek. Szia!:)
Szegény Balázs popó.
Érzékeny a bőre.

Erről jut eszembe, Emmának a cipzáros kardik ütik ki a nyakát, de csak az egyik oldalon. Az lehet allergia? First-tel kentem be.

Viki, hogy van Beni?
Az nagyon jó, ha kialussza a nyavalyát.

Kipihent Zsófi yessss!
:wink:

Remélem ma kapunk cipellőt. :oops:

Kép
niki30

szep jo reggelt..vagyis kopp kopp elöször :lol:

remelem szabad..szoval öleles es miegymas,eljen a jelen,a mult ragos,nem akarom feszegetni :!:

ki hogy van?egyaltalan ki van?hehe,majd belejövök,igerem :!:

rolunk nehany sorban:minden nagyon rendben :!: Vanda szepen fejlödik,6.5kg,65cm(kb),eszi a finomabbnal finomabb( :shock: )kajcsikat,püreket,leveket(persze modjaval),hatrol hasra fordult(na azt meg nagyobb modjaval),sokat turazik es setal(persze nem egyedül 8) )szoval elvileg tenyleg minden ok,nem panaszkodhatunk :D

en is jol vagyok,meg mindig szerelmes a paromba,mint az agyu :D

Zsofi,tudod,hogy neked nagyon drukkolok a szülessel kapcsolatban :!: örülök,hogy tudtal pihenni!!!Samut mar megdicsertem :wink:

Fatima,hellooooooooo :!: Tarekbaby hogy van?

Agi,Ediske,sziasztok,nagyon szepsegesek a csajok :lol:

Niki,jo cipövasarlast!Emmacska egy cukor tünemeny!

Klari,de jo,hogy tul vagy a vizsgan!en meg csak keveset tudok Julirol,annyit sikerült gyorsan megtanulnom,hogy imad porszivozni :lol: remelem meg többet is tudhatok rola :wink:

Nelly,szavakat nem talalok Szonjus szepsegere :!:

Viky,Zsu,Macarella,Eszter sziasztok :!: (szita agyu vagyok meg-tanulasi fazis..szegyen szegyen :oops: )bocsanat,ha valakiek nem köszöntem :!: :!:

na most mennem kell,sztem jövök meg ma valamikor,hmmmmmmmmm jo erzes itt lenni ujra egy ilyen szep tavaszi reggelen..

pusszancs

KépKép
evu

Kép

ő Vanda,ha valaki még nem ismerné :wink: na majd jövök,pusszancs

KépKép
evu

SZIA EVUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY ÖRÜLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK!!!!!!!!!!
!
kerekpocak

Nahát Evu szia!!!!!!!

Mi annyira nem is ismertük egymást, de én is úgy örülök. :)

Ezek szerint van még remény, hogy nem csak nekünk, itt maradottaknak hiányoznak nagyon-nagyon a régiek, hanem mi is hiányzunk nekik :wink:

Jaj de jó :)

A.
tündérkisfiú

Sziasztok!

Drága evu!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök Neked!!!!!!!!!!!!!

Kerestelek a wiw-en, de nem találtalak már az ismerőseim között.

Klári: azt hiszem akkor gratulálhatok a szóbelidhez!

Edis

Kép
ediske

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?