Új privát üzeneted érkezett!

En fiut szeretnek,nem tudom hogy miert.De mikor elkepzelem hogy kisbabam van mindig fiut kepzelek el.A parom meg kislanyt ugyhogy az lenne a legjobb ha ikrek lennenek es egy fiu egy lany.Egybol ki lenne pipalva a 10 eves terv. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Yesssss!
Enyem a lapteto!Hol vehetem at a kaki-es bombolocsomagomat? :D :D :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Utananezek es ha meg mindig akarod akkor leirom! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 

 
 

Laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő, Évi! :D :D :D :D :D :D Legyen szerencséd!!!!! :!: :!: :!: Kakis csomagot reméljük 9 hónap múlva a kórházban!

KépKép
benó
 
 


Szerintem probald ki a Knorr onteteit.Kis zacskoban van,egy pohar natur joghurttal kell erkeverni.Nagyon finomak.Az en kedvencem a joghurtos es az ezersziget.

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Én inkább lányt szeretnék. Ha babára gondolok, lányt látok magam előtt, viszont tudom, hogy a férjem fiút szeretne inkább, nem mondja, de érzem. És én is szeretnék fiút is, mert az is nagyon jó lehet, csak más. Viszont azt elfelejtettem mondani, hogy most álmodtam először sok-sok babáról, mióta tervben van. Sok-sok kislányról (kb. egyévesek vagy kisebbek) voltak, és mindenfelé az álmomban előbukkantak. Hüüüüüüü! (Ez olyan hü, mint mikor meglátsz egy aranyos kiskutyát, tudod. :D ) Szerintetek ez már a vég? :twisted: Ja, még egy. Jártam hastáncra, amíg a hastánctanár terhes nem lett, már meg is szült, 2 hónapos a baba, náluk voltunk a múltkor, tudjátok. Na, én ott nézegettem a kisbabát, hogy az arcán látszik-e, hogy fiú és nem lány, de nem. Na, jó, ez butaság teljesen. Morfint termel az agyam.

KépKép
benó
 
 


Most mondanam hogy erre iszunk de mivel meg mindig a munkahelyemen vagyok igy maximum otthon fogok ra inni! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Ja, ezt nézzétek meg:
http://mamihami.blogspot.com/
Tök jó receptek vannak! Itt az ő répatortája. Meg fogom majd csinálni, biztos fini.1207060788.5278.doc

KépKép
benó
 
 


Tancsu, te már olvastad a Megfogantam, tehát vagyok c. könyvet? A topic elején feltöltöttem valahová, ha nem.

KépKép
benó
 
 


Olvassátok el!
Sima word dokumentumot ezek szerint fel lehet rakni! Akkor meg kellene próbálni, hogy ha wordbe beillesztünk képet, az megy-e. 1207063513.3224.doc Aha, akkor küldök egy csúnyát. :twisted: 1207063663.4783.doc Hihi!

KépKép
benó
 
 


Szilzi

Nekünk nem lesz, nekünk volt.
Vagyis lett volna hogy pontos legyek.....:(
Csak sajna éppen a kórházban szórakoztam, amikor pedig 14.00 óra lett, akkor zokogtam, hogy nekem most nem itt kellenne lennem, hanem az anyakönyvezető előtt....:(
Na mindegy....

Holnap megyek be a polgármesteri hivatalba, hogy ápr 19-re van e időpontjuk.
De csak 2 tanu, meg mi a párommal.
egyáltalán nem vagyok lagzis hangulatban, és hogy őszinte legyek, ilyen nekifutás után félek is belefogni újra az egészbe.
tancsu
 
 


Benó

Mielőtt főállású Buckalakó főbérlő lettem volna, állatkertben dolgoztam.Vadász, vadtenyésztő a végzetségem, igy állatgondozóként tengettem az elmúlt 6 évemet...:)
Majmokkal, hüllőkkel és rágcsálókkal foglalkoztam javarészt...

A könyvet még nem olvastam, de megnézem, hátha tetszeni fog.... :wink:
tancsu
 
 


Ó, Tancsu! A spontaneitásodat igazán irigylem! :D És az is milyen izgalmas, hogy állatkertben dolgoztál! :D Tök jó! :D

KépKép
benó
 
 


Megtaláltam a legelső oldalon a könyvet.
Sajna ma tuti nem lesz időm olvasni, de átfutottam és azt hiszem érdemes elolvasnom...:)

Köszike a tippet.... :lol:

Sajna lassan mennem is kell, csak kihasználtam, hogy a páromék elvonultak a haverjával a pincébe hajat vágni...... :P

Reggel gondoljatok rám, menek dokihoz és hátha lezs uh is...:)

Szép estét....

sziasztok
tancsu
 
 


Örülök, hogy én, mint nulla gyerekkel rendelkező, tudok segíteni egy kis aranyos Buckalakósnak. :D Gondolunk rátok holnap! :!: :!: Sok sikert! Aztán számoljatok be, jó? Vagyis csak te. :D

KépKép
benó
 
 


Többiek? :cry:

KépKép
benó
 
 


Én nagyon örülök neki, hogy Tancsu állatkertben dolgozott! :D Majd jól elmesélem a férjemnek (ő nagyon szereti az állatokat), csak még dolgozik szegény. :cry: Én bezzeg.... :oops: Tancsuék esküvőjekor (ez szép volt, mi?) lesz az osztálytalálkozónk! Majd iszom egyet hármótokra! :D Képzeljétek, az előbb voltam egy másik topicban (bekukucskáltam a helyi anyák topicjába ezen az oldalon), és olyan idióta dolgokon bírnak veszekedni. Fűű, ezekkel biztos jó könnyű lehet barátkozni! Egyébként szerintem így írásban sokkal könnyebb megsérteni a másikat, mert nincs hozzá a nonverbális kommunikáció, nem?
Tancsutól kérdezem majd holnap, hogy vannak kismama-barátnői? Helyiek vagy nem helyiek?

KépKép
benó
 
 


Megint itt..
Tancsu, tudtam én, hogy lett volna valami vigadalom esküvő ügyileg, de Buckalakó fontosabb! :)
leírom én is megismerkedésünk történetét... Nagyon hasonlít Tancsuéhoz!

Kép
szilzi
 
 


El kell majd küldenem nektek még egy dolgot. Mióta rátaláltam erre a Raffai-könyvre, amit Tancsunak ajánlottam, azóta nagyon érdekel az anya-magzat kapcsolatanalízis, csak az az egy baj vele, hogy nagyon drága. Valahol olvastam, hogy nem is mondja meg konkrétan, hogy mennyibe kerül, hanem csak te döntsd el, mennyit ér meg neked. Ez hülyeség, szerintem. Nekem mennyit ér meg? Hát nekünk akármennyit, nem, lányok? Viszont a keret véges! :evil: Meg az is baj, hogy nagyon gyakran kell menni, persze, ez nem gond egy pestinek, de aki messzebb lakik, annak igen. Gondolkoztam már rajta, hogy miért nem csinálnak ezzel foglalkozó csoportokat szerte az országban és természetesen Szlovákiában :D ? Ugyanis rengeteg előnye van (olvasmányaim alapján mondom) ennek a terápiának, vagy minek. Van még egy könyv, ami erről szól, Lelki köldökzsinór a címe, ebben kismamák mesélnek, ezért még nem olvastam el. Ez meg is van nekem. Szóval én nagyon szívesen járnék ilyen analízisre, de hogyan és miből és mikor és ki visz el és stb. Azt mondják, akik erre járnak, meg tudják beszélni a babájukkal az összes történést, könnyebb a szülés is, megnyugtatják egymást, később nem fáj a pocija a babának stb.

KépKép
benó
 
 


Szóval... Nekem volt egy osztrák barátom majdnem öt évig és majd' beledöglöttem amikor vége lett. Nem azért, mint sokan, hogy Úristen egyedül maradok, hanem az Ő hiányába. Szerintem megszakadt kicsit a szívem és állítólag az Övé is, de ez egy másik történet.
Aztán voltam olyan buta, hogy rá nem sokra belefogtam egy kapcsolatba egy igazi idiótával. Nálam lakott, akkor már megvolt a lakásom, de kb két hónapi tartott a jó része és utána kb fél évig könyörögtem neki, hogy költözzön el. Szó szerint!!! :evil: :evil:

Kép
szilzi
 
 


Ja, csak azt nem írtam le, mit akarok elküldeni. Találtam itt a babaneten egy nőt, aki erről írta a szakdogáját és volt olyan kedves, és elküldte nekem.

KépKép
benó
 
 


Hú, de gáz lehetett, Szilzi!!! :cry: :cry:

KépKép
benó
 
 


Na, mikor végre sikerült elküldenem én fellélegeztem! Szó szerint, mikor kiment az ajtón az utolsó motyójával, kinyitottam az ablakokat és táncoltam körbe, miután egy nagyot sóhajtottam, hogy végre! Utána kb egy évig eszembe sem jutottak a pasik. Ez komoly :) Úgy gondoltam, ha csak ilyen ökrök laknak körülöttem, hagyjuk egymást békén.
Aztán jött a nyár, egy csomó program és akkor éreztem úgy, hogy milyen jó lenne, ha nem mindent egyedül kéne átélni. A barátnőm ismerkedett neten, egy tök szép és aranyos lány, de a való világban nem talált normális társat. Én poénból egyszer odaültem a gép elé, épp éjszakás műszakban dolgoztam egy szállodában és elkezdtem nézegetni a "felhozatalt", Másnap regisztráltam, persze kép nélkül. Írtam három szimpatikus pasinak, mindhárom visszaírt, de az egyik csak azzal volt elfoglalva hány kilo, cm vagyok, mell méret stb. A másik egyből másnap találkozni akart. Azt elfelejtettem, hogy pestiként regisztráltam és nem adtam meg szinte semmi adatot.

Kép
szilzi
 
 


Mármint elfelejtettem leírni Nektek.. :D

Kép
szilzi
 
 


A harmadik (mosolyogtam is mikor írtatok a hármas számról Flórával kapcsolatban :D ), na, Ő lett az én nagy Ő-m. Egy hétig kb napi tíz levelet váltottunk, többek között arról, hogy küldjek már egy képet. Nekem akkor még nem voltak csatolható képeim, bezzeg mióta vele vagyok! :D Aztán letiltettem a telefonosoknál az adataimat és elküdtem a számom. Jött is egyből egy sms, de én akkor épp dolgoztam apámnál (szüleimnek van egy borozójuk), erre Ő már hívott is, hogy mi az nem kaptad meg? Megbeszéltük, hogy később visszahív! Még ekkor sem tudta hol lakom, hol dolgozom! :D Féltem, nem e valami "nemistudommi"!

Kép
szilzi
 
 


Ez egy pénteken volt és este kb két órát beszélgettünk! Az életembe nem beszélgettem még ilyen jót! Aztán szombaton felvetettem neki, hogy jöjjön el megnézni ha akar, mert én nem tudok képet küldeni, a posta lassú és különben is, én most csinálok ilyet először és hát ha lúd, legyen kövér! :D Egy darabig vonakodott, de miután szombat este már "együtt" tv-tünk és jól kibeszéltünk mindent, vasárnap hívott, hogy ok, hétfőn eljön! Na nem mondom, volt para rendesen. De aztán úgy tudtunk beszélni élőben is, mintha mindig is ismertük volna egymást. Az elején szar volt mert Ő Pesten lakott, én Füreden, Ő is és én is féltem dönteni, hogy akkor most költözzünk, ne költözzünk, de most már itt élek majdnem két éve és nem mondom, hogy nincsenek néha felhők, de májusban esküvő!!! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Ha már megégeti magát az ember, nehezen szánja rá magát szerintem ilyen döntésekre. Tudom, hogy ez közhely, de ez tényleg így van. Nkem iszonyú nehéz volt úgy döntenem, hogy ok, jövök, próbáljuk meg közösen. A mai napig fáj, hogy annak "a" kapcsolatnak vége lett. Hiába szeretem az én Drágámat, azt sosem fogom tudni kitörölni, és annyira őszinte , nyílt, bizalmas és még sok minden más lenni. Mindig van egy halk hang, ami óva int, ha túl mennék azokon a határokon, amit biztosan én szabtam magamnak. Nagyon sokat dolgoztam rajta, hogy tudjak normálisan élni és még dolgozom is magamon, é s apáromnak már így is sokmindenbe sok vagyok érzelmileg :) Úgyhogy zsák a foltját! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Bocsi, hogy ennyit rizsáztam, de olyan jó volt ezeket leírni :oops:

Kép
szilzi
 
 


Elüldöztem Mindenkit?????? :oops: :oops:

Kép
szilzi
 
 


Engem nem tudsz elzavarni, a férjem így is azt mondja: úgy látom, nagyrészt te írtál! Mármint én. :evil:

KépKép
benó
 
 


Olyan szép, megható volt a ti történetek is, Szilzi! :P :P És milyen bátorság kellett neked ahhoz, hogy Füredről elköltözz Pestre! :shock: Minden tiszteletem!

KépKép
benó
 
 


Na, sziasztok, most megyek, jó éjt nektek! Majd holnap találkozunk. Szép álmokat mindenkinek! Buckalakó, holnap ügyes légy! :P

KépKép
benó
 
 


Jó éjt kívánok én is!
Tancsu, várjuk a fejleményeket! :D

Kép
szilzi
 
 


Jaj, lányok, itt vagyok! Nem tűntem el, csak annyi minden összejött mára. Munkából is kicsit később jöttem meg. De szerencsére a párom is pont akkor jött haza,így legalább együtt ebédelhettünk, du. háromkor. Aztán a párom is ment a dolgára - intézte a papírjait,tegnapírtam,hogy ma kilép a munkahelyéről, holnap pedig elfoglalja a másikat. Én pedig a középső fiammal mentem vásárolni, kellett neki dzsekit vennem. Aztán még a teknősömnek is vettem egy rakás kaját. Végül még a DM-ben is megálltunk,mert elfogyott a fiam samponja. Gliss kurt használ samponban és sprejben. Nem olcsó mulatság, de ettől szebb a haja.
Mikor hazaértünk, hulla voltam. Gyalog jártuk be a várost.

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu, Ezynoyin, ne aggódjatok,nem foglalkozom a párom szüleivel. És igen addig jó,amíg nem dumál bele legalább az én életembe.Nem akarok róla rosszat írni,nem írok inkább semmit. És soha nem is mondok rosszat. A páromnak is csak azt mondtam,hogy akkor is örülök, hogy vannak,mert felnevelték őt nekem. Semmi mást,de ezt köszönöm nekik.

Kép
flóra 11
 
 


Eynoyin,nem baj, ha nem vagy vallásos. Valamikor én sem voltam, hasonlóan gondolkodtam,mint Te, hogy van vagy vannak lények, akik felettünk állnakés irányítani képesek minket, segíteni, vigyázni ránk. Úgy gondoltam, hogy ezek a földönkívüliek. Aztán ez lassan átalakult bennem és rájöttem,hogy a földönkívüliek az angyalok,Jézus és Isten. De én sem akarok teológiai témára terelődni. :lol:

Kép
flóra 11
 
 


Eynoyin, Benó, én pironkodva vallom be,hogy mi,amikor gondolom,hogy pé-m van,Jónás napom van,akkor bizony bőven megvan a napi kettő eksön. :oops: Néha jóvaltöbb is. De én nagyon élvezem a dolgot, (juj)és a párom is. :oops: :oops: :oops: De ugye a cél szentesíti az eszközt,a babáért igazán hozhatunk ennyi áldozatot! :D

Ja, benó. A vicced. Hát meghűlt bennem a vér,hogy ugye mondtuk neked tegnap? Csak nem hitted el. Aztán olvasok tovább... hát, nem volt jó ezt olvasni.jgy viccelődsz velünk, az ember még szívrohamot hap. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


benó: Igen én alsóban tanítokés majd egyszer leírom,hogy mi volt nyáron az a munkahelyi probléma, ami miatt eljöttem az akkori sulimból és most sajna egy szlovák iskolán vagyok. De már eléggé megszoktam,de akkor sem az igazi, én magyarultudok jól tanítani.

Kép
flóra 11
 
 


Eynoyin,fiót szeretnél? Én lányt,mint benó. De ez nálam érthető is. Igaz?Egyébként mindig lányokat akartam.

Ja,még nem írtam. Nem tudom,mitől volt tegnap hányingerem, ma már nincs és semmi tünetem nincs enyhe mellfájáson kivül.De ez sem feszül,csak kicsit fáj.

Kép
flóra 11
 
 


Hogy mit jelent a -1? hát azt,hogy egy napja késik.

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi: Nagyon jó kis történet a tiétek is. Valamiben hasonlított az enyémre. Nekem a válásom után szintén elegem volt a pasikbólés nem is akartam ismerkedni senkivel. Nagyon jól elvoltunk a fiúkkal. Amikor a párommal összejöttünk, eleinte nagyon féltem is belemenni egy új kapcsolatba. Talán, ha nem ismerem őt régebbről nem is lett volna belőle semmi. És még akkor is feltételeket szabtam,hangosan, meg is mondtam a páromnak. Ezek szerint: semmi összeköltözés, semmi házasság és gyereket nem szülök.Na ehhez képest hol vagyunk ma? :D

Kép
flóra 11
 
 


És igazad van abban, hogy igen,aki egyszer.... Még akkor is, ha ez elcsépelt. Az indiánok hagyják a gyerekeiket, hogy menjenek a tűzhöz. Egyszer fogja magát csak megégetni a gyerek.... Nálam is ezért volt az ódzkodás,a félelem a kapcsolattól.
De mára elszállt.De a párom is tudja, hogy vigyáznia kell és megbecsülnie engem és a kapcsolatunkat, én is vigyázok rá és így teljes az összhang. :)

Kép
flóra 11
 
 


Képzeljétek,ma kaptam egy rossz hírt is. A barátnőm tesója, aki 35 éves sokáig nem volt barátja,egy éve karácsony előtt viszont bemutatta a szüleinek a barátját. Mellesleg ők is neten ismerkedtek meg. Egy év múlva eljegyzést tartottak, májusra tervezik az esküvőt. Eddig minden szép. A lány terhes lett, a harmadik hónapban volt. Délelőtt bejelentette a munkában ,hogy babás. Délután uh-n a doki megállapította neki, hogy a baba elhalt. Kitisztjtották szegényt. Nagyon oda van. :cry:

Kép
flóra 11
 
 


na,de megyek lányok. Szörnyen álmos vagyok,már néha szunyálok írás közben.

Jó éjt.

Kép
flóra 11
 
 


Sziasztok lányok

Nem tudom mi történt, de az álmom az messze jár.
Vagy a tökmag keltett fel, vagy csak izgulok a holnap (akarom mondani a ma) miatt.:)
Ettem, ittam tejet, néztem tv-t, de semmi....na mindegy, majd jön az álom ha akar, de holnap tuti hulla leszek...!

Szilzi nagyon szép történet a Ti megismerkedésetek is.
Régen én is gondoltam arra hogy én soha többet, nekem nem lesz senkim, sem család, stb.De valahogy az embernek mindig van ereje újra kezdeni, hiszen társas lények vagyunk.Csak kell egy kis idő, amig összeszedjük magunkat és ismét belevágunk az ismeretlenbe... :wink:
Én már 21 évesen túl voltam egy válóperen.Na akkor egy világ omlott bennem össze.
Aztán volt egy 6 éves kapcsolatom, de rájöttem inkább egyedül, mint szenvedni valaki mellett.
A párom tudja mindezt és azt is, hogy már nem egy 18 éves hiszékeny lányka vagyok.Ma már merek határozott lenni és nem félek a döntéseimtől.
Eljutottam arra a szintre, hogy ha valami nem müködik, akkor nem kell feltétlenül erőltetni a dolgot, meg kell próbálni másképp, vagy éppen mást.

Flóra:nagyon sajnálom a barátnődet.Nem tudják mitől halt el a baba?

Benó:A neten vannak pocakos barátnőim, élőben nem nagyon.
Vagy 3 hete jöttem le a páromékhoz Edelénybe, igy kicsit duplán vagyok elzárva a világ elől.Nem csak a baba miatt kell kimélnem magam, de ha lehetne sem nagyon tudnék sehova ill senkihez menni, mert alig ismerek itt valakit.Kivétel persze a párom barátait, de ez nem ugyanaz.
A barátnőim 25-30 km-re laknak, ami ugyan nem nagy táv, de mivel ők is igen le vannak kötve (munka, társ, stb), igy velük is csak ritkán találkozok.
Az itteni védőnénink ajánlotta, hogy indult terhestorna itt helyben.Holnap akarok beszélni a dokimmal erről, mert ő ad ki hozzá igazolást, hogy engedélyezi a dolgot.
Igy legalább mozgok is hetente egyszer és megismerkedek helyi kismamákkal, ami nem utolsó szempont, hiszen itt szeretnénk lakást venni.....


Hűűűűű.....elment az idő, én meg kisregényt irtam.... :lol:

Na irány az ágy...

Sziasztok, holnap jelentkezem..:)
tancsu
 
 


Sok sikert, Tancsu! Aztán gyere! És hová kell menni orvoshoz? Edelénybe? Szerencsesüti:)
Flóra, mi van pirivel?

KépKép
benó
 
 


Sziasztok,

igen Flóra mik a fejlemények? Napi kétszer-háromszor, húú Hát igen valamit valamiért! :D ez nálunk nem így működik, lehet, hogy ez is baj? :oops:
A legszomorúbb az egészben, hogy igazából egyszer kéne egy jól irányzott egy hónapban! Mi meg csináljuk mindennap van ugyebár aki naponta többször :D és mi az eredmény??????????????????????

Kép
szilzi
 
 


Jó lenne tudni, mikor kell csinálni..... :D
Ma rámmosolygott egy kislány, mikor jöttem a suliba és köszönt is. Már a múltkor is találkoztunk, akkor csak néztük egymást. Romantikus, mi? :D
Nagyon cuki volt! Elfogadnám! De azért nem fogom ám elrabolni! :D :D

KépKép
benó
 
 


Húú Benó,
múltkor én is váltottam egy sziát egy kb két éves kislánnyal! Mentünka párommal épp vásárolni és őt tolta az anyukája, dobott egy laza sziát és gurultak tovább.. Olyan édes volt Ő is. Aznap elég szar kedvem volt, de ezután olyan jó kedvem lett! :) :)
Dehogynem, én tudom, hogy ma, ha már sötét lesz, elrabolod! :D :D

Kép
szilzi
 
 


A zsákos néni :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?