Sziasztok Lányok!
Olyan csodaszép idő van most is akárcsak hétvégén. Ki is használtuk, anyuéknál kint voltunk az udvaron szinte egész nap. Gyerekek azon vitatkoztak éppen ki hinázzon.
De nagyon élvezték hogy kint rohangászhatnak.
Tegnap délután jöttünk vissza, és nekiestem a konyhában az ablakpucolásnak, csempelemosáshoz és a járólapot is felmostam.
Az ablak irtó mocskos volt, ráadásul teleragasztva papirokkal, alig tudtam lekapargatni, alkoholos filccel is voltak ráírva számok, amik érdekes módon alkoholos ablaktisztítóval le sem mentek, lehet nem is alkoholos filccel irtak rá. Azt Cif-fel kellett lesúrolni. Szóval az egy db ablak megtisztítása szerintem egy órámba került. Panka, nem csuklottál? Emlegettelek, mivel Te irtad, hogy majd vixolhatom az ablakomat. Erre én rávágtam gyorsan hogy nem gond, mert ez már szép ablak. Hát.... a megtakaritásánál minden járt a fejemben csak az nem hogy ez szép.
Na de próbáltam azzá varázsolni.
Alíz!
Jajjj.. de jó ha komoly vevők vannak a láthatáron.
Csak ne futamodjanak meg és tényleg köttessen meg az az üzlet .
Örülök, ha a fogzás nem vészes Balikánál sem.
Az új dömperrel játszik sokat? Tetszik még neki?
Hétvégén ismét emlegettünk Benneteket, illetve Dorka szerette volna ha Balázskád jön hozzá játszani, Te meg mint néni
lecsücsülsz a nappaliban.
Pintyuska!
Örülök, hogy Sápy el tudott vállalni, hisz igy azért valamennyire megnyugodhatsz. Ráadásul a szabiját sem augusztusra időzíti, tiszta jó dolog. A tarifája nem a legszerényebb összeg, dehát ez van.
Ha ki tudjátok fizetni, nem a mindennapi étkezéstek múlik ezen akkor nincs gond.
Társasházban mekkora lakásban gondolkodtok? Mi Nektek a kicsi? Mert ez relatív.
És merre néztek? Gondolom közelben lenne jó ahhoz ahol most laktok, mert akkor közel lenne anyukád (+ anyósod) Hozzátok.
Anita!
De ügyes vagy, ha sok mindent meg tudtál venni a pesti börzén. Mesélj konkrétan miket vettetek?
Dulux festékkel biztos elégedettek lesztek ha végül azt választjátok, mert jól fed, nem lesz foltos, csíkos a fal, és az színek árnylata is olyan mint a szinskálán. Túl nagy meglepetés nem érhet.
Hétvégén anyum Bajor husival várt bennünket. Nagyon finom, kétszer is ettem belőle, és a maradékból hoztunk is haza tegnap.
Én meg hoztam tőle egy ananászos szintén Pataki tálban készitendő husit, az is finom, mindjárt le is írom majd a receptjét, hátha valaki kedvet kap. Nekem nagyon ízlik az is.
Olgi!
Vigyázz magadra, le ne robbanj a Picik közt. Remélhetőleg a derékfájásod elmúlt már, más gond meg nem jött elő. Majd mindenképp ird meg nekünk szerdán mit mond a doki Tündike ex-kiflizésére.Remélem meg tud nyugtatni a válasszal.
Többiek is kérdezték, de felteszem én is a kérdést (lehet válaszoltál már, csak az én figyelmemet kerülte el a válaszod, akkor bocsiiiiiiiiiiiii) Zozikát tanitod zongorázni? Nagyon édes a képen, igazán beleéléssel ül a zongora előtt, igazi kis művész.
Bea!
Hatalmas gratula a vizsgádhoz, a többihez is kitartást és ugyanilyen sikereket mint amiket eddig könyvelhettél el.
Másik gratulám az új frizurádhoz, szépséges lett (na jó, eddig sem volt rossz) De az az igazság azt hittem teljesen rövidrevágatod a hajad és meg sem fogunk ismerni. De látom nem igy történt azért.
Kriszti!
Nagyon szép, fiatalos, lendületes a házikótok szine, berendezése, ügyesek vagytok. A gyerekszobában a zöldes szinű kis komód annyira tetszik, hol szereztétek be?
Fürdőszobában látom túl sok csempét nem rakattatok, vagy azért a kád vagy zuhanyzó környékén van feltéve? Nem mintha gond lenne ha nincs, csak az nekem szokatlan, bár igaz ettől egyedi az egész.
Máskor is küldhetsz képeket szívesen felteszem Neked, nem jelent gondod, ne aggódj emiatt.
Panka!
Bébiőrt megkaptátok, használjátok?
Ibolya útra hova jártok konktétan tornára? Mert az hozzánk nagyon közel van, legalábbis az Ibolya út egyik részére az ablakunkból is rá lehet látni.
Majd ird meg mikor jönnétek nadrág nézegetőbe.
Évi!
Vége a mindennapi munkahelyi robotnak, végre koncentrálhatsz Magatokra! Milyen érzés hogy nem kell reggel kelni , bemenni a melóba, végigmelózni a napot és utána hazaesni???
Ne is válaszolj, kitalálom.
Én is kiélvezem ameddig még lehet, bár nekem lassan azért barátkoznom kell a gondolattal hogy nem lesz ez így mindig, mint most van.
Csinositgathatod a házikót, kertet, többet pihenhetsz, foglalkozhatsz magaddal.Szabikának vásárolgattál már? Vagy kaptok sok mindent rokonoktól?
Zsu!
Mostanában nem irtad, ebből arra következtetek, hogy Pannika tejkiütése teljesen rendbe jött. Képeken sem látszik hogy pirosas lenne a kis bőre, ezek szerint bejött a rákenegetett kencefice. Kell még kenni neki? Vagy teljesen abba is hagytátok? Irtad régebben hogy fájt szegénynek mikor kented.
Pénteken a villanyszerelő kérdezte hogy ki ajánlotta őt nekünk. Mondtam neki a férjed nevét, emlékezett rá, még azt is mondta hogy a Monostor (ha jól emlékszem) úton laktok. Ügyes a bácsika, mondtuk neki a felújítás további részében is számitunk rá.
Hotok egy képet a konyháról, ez a legújabb verziónk.
Íme a Dulux Harvest Fruits színű festéke a falon (igaz a napfény rásüt, de majd személyesen jobban megnézhetitek
):