Klára!
Gondolom valami rágható finomat választanék, ami nem gyógyszer, csak cukorka és bármi kaja csak azután jön. BÁRMI. Nehéz okosnak lennem egy állatorvosi ló jellegű gyerek mellől, aki mindent szívesen kipróbál a betadinos fertőtlenítéstől a köhögéscsillapító cseppekig. Még napokkal a probléma múltán is.
A bolhacirkusz ma este 3/4 9-ig húzta a részvételemmel. Onnantól kivontam magam a rendszerből és azt mondtam, hogy mindenki elalszik ahogy tud, innentől engem nem érdekel, én vacsorázni fogok. Sajnos az ügyben ordítoztam is Zsombival. Ami egyrészt haszontalan volt, mert csak azt szerette volna, hogy Vele legyek (de a Prücsit kellett szoptatnom, mert éhes volt), másrészt nem tartja komolyan vehetőnek ha kiabálok, mert ő rendszeresen kiabál csak játékból. Másrészt ha nem akarja vigyorgással elütni a kiabálás élét, akkor meg sírva fakad, amitől lelkiismeretfurdalásom lesz, mert semmi mást nem akarok, csak ha megértené, amit mondok. De ez az egy egyáltalán nem látszik rajta. Szerintetek egy egyébként meglepően okosnak tűnő kétéves magyarázat után sem látja át, hogy ha kiabál, amíg én azért szopiztatom a kicsit, hogy elaludjon és a kiáltozástól persze nem tud, akkor nem tudok CSAK VELE fürdésidőt és meseidőt tölteni????Pedig nagyon szeretnék.
Szomorú vagyok, csalódott magamban, hogy így elragadtattam magam. Ráadásul ugye jó feszült is voltam, gondolom Prücsi ezért is foglalkozott bármi mással, mint elalvással.

Snoopy