Petra nagyon szép címlaplány! Jól viselte a sminkelést és a fotózást??
Ági: neked mikor lesznek a vizsgáid?? Fürdetőt még nem próbáltunk, csak megvettem egyelőre! At hiszem a Babylove-val fogjuk kezdeni, az unokahugimnak is bevált!
Állatkert: mi most 7végén megyünk. Már régóta tervezzük, hogy Emma 9. hónapfordulóján (mivel úgyis szombat) kimegyünk. Persze elsősorban nem Emmus fogja élvezni, hanem mi, de már alig várjuk!!!
Viki: húha, eléggé összejött nektek most minden
, drukkolok, h mihamarabb rendeződjenek a dolgok! Jobbulást Beninek!!! Enni biztos, h a láz miatt nem eszik, meg h esetleg jön a fogacska.
Gondolom inni azért iszik most sokat, nem? Jó volna, ha már meg tudná mondani, hogy mi a baj, mi fáj! Na, majd nemsokára! Kitartást!!!!!
Csajok, teljesen fel vagyok dúlva! Most beszéltem egy barátommal, 7,5 hós a kislányuk. Adnak neki mézet, túró rudit, cukros-gyümölcsös bébiitalt, narancsot meg még ki tudja mit
. Ültetik, és onnan hagyják, h felálljon (magától még nem ül)!! Persze mindenki úgy csinálja a dolgokat, ahogy jónak látja, de ez nekem kicsit soknak tűnik! Úgy megmondanám nekik, h ezek valószínűleg buta és felesleges dolgok, de félek, h megsértődnének! Na, de mit tegyek, ha meséli ezeket én meg nem bírom magamban tartani a véleményemet!
Oké én sem vagyok szakértő a témában, de sztem mézet, narancsot semmilyen körülmények között nem kéne adni egy ennyi idős kisbabának, meg ugye ültetni sem kéne! Bocsi, h ezekkel untatlak Titeket,
de muszáj volt elmesélnem!!!