Új privát üzeneted érkezett!

Na, de csak irogatok magamnak. Ma csak egy egyszerű krumplifőzeléket főztem hozzá virslit. Valahogy nem vagyok most formában. Ha nem csináltam volna tesztet, azt hinném, hogy terhes vagyok. Nagyon szomjas voltam, megittam hat deci vizet. Aztán meg olyan hányingerem lett, meg egyáltalán nem tetszett a pirított hagyma illata, cigiszagot éreztem,pedig nálunk senki sem dohányzik és undorodtam, ha ránéztem a csokira. Na, akkor milyen tüneteim lesznek majd terhesen, ha már most ilyeneket produkálok? Pedig szerintem ezek most ilyen mense előtti tünetek lehetnek.

Kép
flóra 11
 
 


Lányok,most vettem észre, hogy itt a topikon rosszul megy az óra. Úgy látszik, nem állították át. Hűha, akkor már nagyon késő van! Akkor tényleg merre van a párom? :roll:

Kép
flóra 11
 
 


Aha,már jön a lift. Ez már biztosan ő. Elköszönök.
Jó éjt.

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Szép napsütéses reggelt kivánok mindenkinek!

Flóra:Elolvastam a történetedet.Mondhatom, ti aztán jól megszenvedtetek azért, hogy végre boltdogok lehessetek együtt.
Azt nem jó erőltetni, hogy a szülei elfogadjanak, igazad van, majd alakul a dolog.Ha pedig közben unoka is lenne majd, akkor meg úgyis csak önmagukat büntetik azzal, hogy nem vesznek részt a gyerek életében.

Kipróbáltam a szopipárnát.Nagyon jó vele aludni, bár a párom szerint igy már négyen vagyunk az ágyban.... :lol:

tancsu és buckalakó 18+0 :wink:
tancsu
 
 


Benó, Szilzi


Remélem azért meg tudtátok fejteni az uh-ot...:)
Sajnos már nem fér bele teljesen a képbe, igy csak a feje látszik és a törzse kb derékig... :lol:
tancsu
 
 


Képzeljétek, terhes vagyok! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Április elsejei tréfa volt! :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Tancsu, Buckalakó:
A 18. hét:
Egyszeri és megismételhetetlen. Ezen a héten kifejlődik a magzat egyik olyan jellegzetes jegye, az ujjlenyomata, mely egyedivé teszi őt. Az ujjhegyeken és a lábujjakon kialakuló zsírpárnácskák megkülönböztető kanyargó vonalakká alakulnak.

Az „elvezető-rendszer” kialakulása. A vastagbél hozzátapad a hasfal hátsó részéhez, és kialakulóban vannak az emésztő mirigyek. Az emésztőrendszer fejlődésének szakaszai már hetek óta zajlanak: a magzat magzatvizet nyel le, mely továbbhalad a gyomorba és a belekbe. A magzatvíz a belekben összekeveredik az elhalt sejtekkel és egyéb kiválasztódott anyagokkal, így jön létre a magzatszurok. A magzatszurok zöldes-fekete színű, szurokszerű anyag: ez fogja megtölteni a kisbaba első pelenkáját.

Méretek. A magzat súlya elérheti a 200 grammot, hossza pedig a 16-18 cm-t (fejtető-far távolsága).
A gondolkodó fej. A fejtető felől nézve látni lehet a kifejlődő agyat. Az agy egyes részeit hártya választja el, mely egy vízszintes fehér vonalként látható. Ez a nézet nagyon fontos, mert ennek segítségével tud orvosunk meggyőződni az agy megfelelő fejlődéséről.



Kép

KépKép
benó
 
 


Meg vagyok egyébként fázva, úgyhogy semmiféle terhességes tüsszögésről szó nincs. Tök jó, hogy innen tudok képeket feltölteni. Kép

KépKép
benó
 
 


Beno ne haragudj a z uradra.Vegul is csak ferfibol van.Nekik valahogy maskepp jar az agyuk. :roll: :wink: Szerintem ha ilyen turelmetlen vagy keress egy uj orvost es mondd neki hogy mar 1 eve probalkoztok.Kicsi csalas de ha ez kell ahhoz a hulye vizsgalathoz akkor csalni kell mese nincs. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Kedves Évi! Én nem vagyok türelmetlen, csak azt nem akarom, hogy rajtam múljon a dolog: tehát hogy tehettem volna érte, és nem tettem, csak vártam a sült galambra, érted? Ezért becsüllek téged, te egyből egy normális vizsgálatra mentél el. De mondom, várok 1-2 hónapot még, és akkor én is elmegyek valahová. Veled most mi a helyzet?

KépKép
benó
 
 


Flora ez egy nagyon szep tortenet.Es en ugy gondolom hogy mindkettotokkel terve van es nem kulon-kulon hanem egyutt es bizony az is benne van a terveiben hogy nektek kozos babatok legyen.Azert nem irtam hogy Istennek mert en benne nem hiszek de hiszem hogy van valami felsobb hatalom amit nem ertunk es hiszem hogy semmi sem tortenik az eletunkben veletlenul,es hogy ez a valami igenis vigyaz rank es segit hogy a helyes iranyba terelgessen minket. :wink: Na de nem akarok itt teologiai kerdeseket feszegetni. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


www.pampers.hu
Ezen az oldalon lehet kisbabamozgásokat is nézni!!!!Az egészségen belül van: Fedezd fel a világom!

KépKép
benó
 
 


Szilzi ez egy nagyon jo otlet de ha oszinte akarok lenni en erted hajlando vagyok Veszpremig autozni vagy vonatozni csak azert hogy ne felj annyira! :P :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Megyek veletek szülni! :D :D :D Akárhová! :D :D

KépKép
benó
 
 


Flora nem hiszem hogy foglalkoznod kellene a szuleivel.Mifelenk erre azt mondjak hogy aki hulye haljon meg.Ez kicsit durvan hangzik de en igy gondolom. 8) Szoval addig orulj amig nem jon a kedves mama es nem kezd egreciroztatni. :wink:
Az en parom szulei is eleg foldhozragadtak.A parom occse mar 13 eve egyutt van egy lannyal,most varjak a babaikat.Nyaron a fiuk megkerte oket hogy vegyenek fel neki 2 millio ft kolcsont.Erre kozolte az anyja hogy nem mert ezt csak azert akarjak hogy a hazat elarverezzek a fejuk folul.Hat normalis az ilyen?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Beno ez nem volt vicces! :? Akkor se ha aprilis elseje van! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Most varok a vervetelre.A ciklus 25. napjan kellene mennem de az vasarnapra esik igy a 22. nap lesz belole az pedig aprilis 10.Es akkor lesz egy uh is amin megnezik hogy eleg vastag-e a nyalkahartya a mehben.Ha megvannak a leletek akkor pedig vissza a doktornenihez es o megmondja hogy mi a kovetkezo lepes.

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Es ma vagyok a 13. napon,es nekem a 16.-on szokott pe lenni ugyhogy matol "ekson" 3 napon keresztul minimum 2x.Konnyu dolgom lesz apanak meg mindig faj a laba es nem tud elszaladni mikor ravetem magam! :twisted: :P 8)

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Helyes, babára föl! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Én tegnap suli után elmentem a két igazgatóhelyettessel (nem vagyok nyalós, ők a barátaim) egy étterembe, megünnepelni, hogy már nem fáj a fejem. Tök jó volt. Kint ültünk a kertben, és etettünk madarakat is. Vittem haza a babámnak is kaját. :P Valami fini sütit kellene csinálni. Túrósat ennék. Milyen ügyes vagy te, Évi, hogy tudod, mikor van pé. :!: :!: :!: Gratulálok neked! Nekem fogalmam sincs.
Ja, mit akartam nektek mesélni? Készüljetek fel, hogy április 11-én éjszaka szeretnék valakivel írogatni! Ugyanis éjszakai gépírás lesz nálunk, egybekötve bulival, ami 11-ig tart, és reggel 8-ig ébren kell lennem és fittnek is kell lennem. Esetleg ha valaki szeretne, eljöhetne. :D Ez komoly. :D :D :D :D
Április 26-án pedig iskolai kirándulásra megyünk, csak a tanárok, vagyis inkább bortúrára, Ócsára. Nem tudom, milyen bor van ott, majd kiderül. Majd természetesen azt is elmesélem.

KépKép
benó
 
 


Ja, várjál, most esett le! Egy nap kétszer! :shock: :shock: :shock: :shock: Én ennyire nem vagyok elszánt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Húúúúúúúú, ez az én napom! :oops: :oops: :oops: :oops: Elfelejtettem órára menni! A szakmai vizsgák szervezésével foglalkoztam (mert jegyző is vagyok), azt hittem, van egy lyukas órám, erre keresnek a lányok, hogy megyek-e órára. Én meg mondom nekik, hogy ez még nem az az óra, ne akarjanak áprilisi tréfát űzni velem. :oops: :oops: :oops: :oops: Barátom! A fél óra elment! Most itt gépelnek szegénykék, és elég hülyének néznek. Én mindig beégek, egyszer lerúgtam náluk a számítógépet is véletlenül. :oops: :oops: :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Hat en elszant vagyok de azert nem akarom megolni szegeny dragamat szoval valoszinuleg nem fogom megtamadni egy nap 2x. :lol:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Az a vacsi nagyon jo lehetett. :D
En szivesen mennek de nem tudok mert a mostani raktarunkbol koltozunk egy ujba es hetvegen is jonnom kell a munkahaelyemre hogy ezt csinaljam! :cry: :cry: :cry:
A fenenek sincs kedve hozza nekem meg plane nem de muszaj. :roll:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Hat ez jo lehetett te azt hitted a lanyaid trefalnak meg elseje alkalmabol ok meg azt hittek hogy te hulyeskedsz! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Benó

Köszike az infókat a babáról.De a pocakosodással NEM tréfálni!!!
Még április elsején sem....:)

Na megint mocorka a tökmag....:)
Lehet ebédet akar?
tancsu
 
 


Sziasztok,

Benó, bennem megállt az ütő, mikor olvastam és elkezdtem ujjongani a páromnak, hogy képzeld, aztán... Még mindig nem vagy formában a fejfájás után! Nem ilyen tréfákat szoktunk meg tőled :D
Évi, olyan drága vagy! Várlak, akár Veszprémben, akár Pesten, akár kukutyinba indul meg egyszer a szülés! :wink:
Tancsu, a Ti esküvőtökkel mi a helyzet? Nektek is most lesz ugye? Vagy megint hülye vagyok? :oops:
Flóra, igazad van a párodnak kell változtatni! Neki kell összeszednie magát és elmondani, apu anyu ez van, elkell fogadnotok. De ehhez sok erő kell.. Én drukkolok!

Képzeljétek, ma én is főztem gombalevest, a szárát lepirítottam a husihoz és olyan jót ettünk, hogy csak na! Tudok én ha akarok! :D

Kép
szilzi
 
 


Olyan jo lehet erezni hogy mocorog a hasadban a babi.Mar alig varom! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Nem veszitek a lapot! :D :D :D A babamocorgás szerintem is tök jó lehet! :D :D Szilzi, ügyi vagy, hogy ilyen fini kaját készítettél! Gratula! :D :D Én meg most jöttem haza anyuéktól, voltunk együtt a Tescóban, és vettem salátának valót meg mozzarella sajtot, meg hántolt szotyit (fél kiló volt 350 kb., az jó ár), és ebből fogok salátát készíteni. Hmmm!Flóra, veled mi a helyzet? Mi az a -1 a vonalzódon? Írtok mostanában? Akkor itt maradok a közelben! :P

KépKép
benó
 
 


Már csak 8-9 napunk van, Szilzi! :shock: :shock:

KépKép
benó
 
 


Hiányolom Bettit és Nokedli babát! :cry: Buckalakó egyébként egyetértett azzal, amit írtam róla? Nem ellenkezett, Tancsu? :D

KépKép
benó
 
 


Szilzi en is igy jartam nagyot dobbant a szivemes mar tokre boldog voltam na es utana mar lattam hogy egy kicsit elhamarkodtam a dolgot!De jon meg kutyara uthenger! :twisted: :D

Ugyes vagy hogy ilyeneket fozol. :wink: En most pihenon vagyok,vasarnap volt nalunk anyosom es szokas szerint ugy tett mintha eheztetnem a kicsi fiat,es 1 hetre eleg kajat hozott!Es mikor azt mondom 1 hetre akkor nem viccelek! :roll:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szilzi en megyek kukutyinba is csak idoben szolj.Mondjuk ugy 12 oraval elotte legalabb! :P :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Beno akkor nektek is keszulni kell az "eksonre"!Aztan mindent bele! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Akkor ezek szerint tök jól sikerült a tréfám!!!! :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Beno igazad van en is hianyolom oket!Johetnenek gyakrabban is hogy tudjuk minden rendben van veluk! :!:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Én már a végén vagyok! :D

KépKép
benó
 
 


Na igen sikerulni sikerult!De meg egy ilyen es aztan jajj lesz neked csak egyszer kapjalak el! :P :P :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Mesélj valamit, Évi! :P

KépKép
benó
 
 


Még egy nem lesz, mert akkor már nem fogtok hinni nekem :cry: sajnos :cry: pedig szeretek viccelődni :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Ja leesett! :oops: Szoval mensiig 8-9 nap ugye?Ezen a bena gepen nem latom a vonalzokat! :twisted:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Húúúú, már tudom! Felhívom a tesómat és őt is beetetem! Az jó vicces lesz! Majd leírom, mi vót! :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Hat most eppen van idom mert a kollegam beteg es igy en csinalom a munkajat szoval ha eltunok az azert lesz mert ugy kell csinalnom mint aki dolgozik. :D
Mirol szeretnel hallani?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Nekem ide kellene költöznöm a gép elé. :D Vagy már megtörtént? :oops: Jelenleg itt eszem a baromi fokhagymás salátámat, finomabb is lehetne. :cry:

KépKép
benó
 
 


Szegeny tesod! :roll: Na jo nem mert mar biztos megszokta hogy mindig megtrefalod! :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Na, például:
Fiút szeretnél vagy kislányt? Miért ezt vagy azt? Stb.

KépKép
benó
 
 


Azt hiszem hogy en is fuggo lettem pedig en aztan le mertem volna tenni a nagyeskut hogy velem ilyen nem tortenhet. :P
Milyen ontetet vettel hozza?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Még nem hívtam fel, ne aggódj! :D :D :D Nem tudod véletlenül, hogyan kell túrókrémet csinálni? Nincs kedvem utánanézni, és a múltkor se értettem! :wink:

KépKép
benó
 
 


Semmilyen öntetet. Nagy túró lett az egész! Natúr, mondjuk rá, de sz..nak is nevezhetjük.
Én is mindig azt gondoltam, hogy ez tök baromság, írogatni vadidegen embereknek :D ökörségeket :D , de mégsem olyan nagy baromság! És különben is, ti nem vagytok vadidegenek! :twisted: Viszont azt az msn-t vagy mit még nem próbáltam, amivel a gyerkőcök szeretnek szórakozni a suliban. De nem is szeretném.
Flóra, te alsóban tanítasz? Tudom, hogy nem vagy itt, majd válaszolsz. Csak addig elfelejtem.
És Tancsu? Te mit csinálsz, mikor nem Buckalakóval vagy várandós? Tehát ezelőtt mit csináltál? (Ma még a szokásosnál is hülyébb vagyok, lásd feljebb. :D )

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?