Új privát üzeneted érkezett!

Hú, csajok, jó sokat írtatok!

Mannogab, én még nem tudom mikor megyek CTG-re, csak azt, hogy ápr. 4-re rendelt vissza a dokim terhesrendelésre.
Gondolom akkor mondja meg, mert említett teljes vérképet, vizelet és UH-ot is.

Kriszta! Fel a fejjel, idő kérdése, és eltűnnek a felesleges kilók. Alapesetben én 52-53 kg vagyok, 164 cm magassághoz. Most azért verdesem a 67-et. De nem érdekel. Majd ha már nem szoptatok elkezdem a diétát.
Bár három gyerek után már nem lesz tökéletes alakom sosem, azért nem bánom. Amit lehet kihozok majd belőle.

Hajni! Köszi az érdeklődést, de még semmi hír. Már kicsit aggaszt a dolog, valószínű jövő héten rákérdezek a sulikra.

Hexina! Bűbájos a kislányod! Már kész kis hölgy.

A mai frontok rám nem hatottak szerencsére, de a babuci egész nap mocorgott, rugdosott. Szinte nem is aludt semmit. Nem is nagyon volt étvágyam a sok gyomros után.
Remélem éjjel azért pihizni fog, hogy én is tudjak aludni egy picit!

Sziasztok, Judit

Kép
yusz

Sziasztok!
Milyen szép Hanna álmodozás közben. Tündérke.
Én is voltam ma dokinál és úgy néz ki, h. megint óriásbébim lesz. Pár héttel megelőzi a korát. Bevan fordulva és ezt érzem is két hete, mert nagyon feszít. Valószínű megint császározni fognak, de már egyszer tapasztaltam h. milyen, nem félek tőle (csak egy picit :wink: ). Lilla, örülök hogy nálatok is minden rendben van. Kár, h. nem jött össze a találka, talán majd máskor.
Képzeljétek, sikerült az első kenyerem. Olyan sikerélményem volt ma, mert még finom is lett 8) Legközelebb egy másik receptet is kipróbálok. Most nagyon kedvet kaptam hozzá.
Jó éjaszakát nektek.
Andi.

Kép
Kép
apcukk

SZIASZTOK!!!

APCUKK!!!
NEM ÖRÜLÖK HOGY CSÁSZÁROD LESZ MERT IGY MÉGKISEBB AZ ESÉLY TALÁN HOGY ÖSSZEFUTUNK BENNT MIVEL CSAK PÁR NAP VAN KÖZTÜNK!!!DE MONDJUK AZ A LÉNYEG HOGY EGÉSZSÉGES A BABA!!!

LILLA!!!
GRATULA HOGY DORINA BEFORDULT VÉGRE ÉS NEM GÖRCSÖLSZ TOVÁBB!!!A LÉNYEG NÁLAD IS HOGY MINDEN RENDBEN VAN AZT MONDTA HARTMANN PAPA MEG APCUKKNÁL IS!!!ÉN MJD JÖVŐHÉTEN MEGYEK HOZZÁ!!!

KRISZTA!!!
DOMINIKA GYÖNYÖRŰEN FEJLŐDIK!!!A NYÜGÖSSÉGÉN NEM LEPŐDÖK MEG MERT EZ AZ IDŐ MÉG MINDIG NEM A LEGSZUPIBB!!!VISZONT MOST A TESÓM TALÁLT MIGRÉNRE HOMEOPÁTIÁT UGYHOGY MAJD A NEVEKET ÁTKÜLDÖM ÉS AZ URAD IS KITUDJA PRÓBÁLNI HA GONDOLJA!!!
ÉN MÁR NEM IS ÍROK A KILÓIMRÓL MERT AZ TÉNYLEG KABARÉ LENNE!!!TI HOZZÁM KÉPEST ETIOPOK VAGYTOK PEDIG AZT MONDJÁK HOGY ÉN SEM HÍZTAM MEG EGYÁLTALÁN NAGYON!!!NE AGGÓDJATOK!!!LEMEGY MAJD SZÉPEN LASSAN!!!HANGSÚLYOZOM LASSAN!!!

SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Hajni!!!!

Igaz, hogy tegnap volt, de:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!!

Bocsika, hogy befeledkeztem róla.. :oops:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Andi!

Óriásbébi????Mégis mekkora most?

Hexina!

Ez igazán édes kééép!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta! Súlyt nem mondott a doki, de a feje és a törzse 2-3 héttel nagyobbnak látszik. És nagy esély van rá hogy ő is nagy lesz, mert Liszka is 4.2 kg-al született.
Ági, majd a CTG-n van esély rá hogy összefussunk, mert a végefelé minden héten kell járni. Tényleg csak pár nap van köztünk.
Hajni, boldog névnapot!!
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok!

Andi!
Örülök, hogy minden rendben. Legközelebb mikor mész? Nekem 24-én 15,45-re kell mennem.

Egyébként én a 6 és fél hónap alatt már 10 kg-ot híztam, és ebből csak másfél a baba. De nem érdekel, majd leugrálom a baba körül, ha megszületik.

Ági!
Dorina nem tudom, hogy Dorina lesz-e, mert a héten kétszer is álmodtam vele, és mindig a másik néven szólítottam (Kira) és észrevettem, hogy így is beszélek hozzá. Csak az a baj, hogy a Dorina jobban tetszik a családból mindenkinek. Úgyhogy vagy Zalai Dorina vagy Zalai Kira lesz. (Azt még nem tudom, hogy Kíra vagy Kira).

Lányok!
Szerintetek milyen a Kira (Kíra) név?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Lilla! Nekem tetszik a név, el is gondolkodtam rajta amikor nevet kerestem, de nem mertem volna bepróbálkozni a családomnál. Ők elég konzervatívak és nincsenek oda a mai divatos nevekért.

A vezeték névhez talán picit jobban hangzik a Dorina, de ha neked a Kira tetszik akkor azt válaszd. Végül is a te gyermeked.
Olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik a családban lehetetlen.
A Kirát úgy tudtam y-nal írják, úgy, hogy Kyra. Vagy lehet hogy tévedek.

Én is többször változtatam nevet a lánykámnak. Először volt Niki, majd Réka, most végül Gina lesz. (csak születés után nehogy jobbat találjak!!!!)

Szóval szerintem nagyon szép a Dorina is és a Kira is. Ugyhogy nem segítettem sokat.

Szép napot!

Judit

Kép
yusz

Szia Judit!

Én is Kyrát szerettem volna, de sajnos y-al csak akkor lehet, hogyha valamelyik szülő külföldi. Magyarországon nem lehet (helyesírási szabály miatt), már beszéltem az anyakönyvvezetővel meg a Nyelvtudományi intézettel is. Azt mondták, hogy hiába kérvényezem, el fogják utasítani. Pedig az iwiw-en is néztem, van egy pár y-os, még gondoltam írok valakinek, hogy hogy intézték el. Aztán lehet, hogy egy teljesen más, harmadik név mellett döntünk.

Szia
Lilla
Vendég

Lilla!!!

érdekes!!!!nálunk apa akarta a Kyrát (így írva) én a Dorinát.
Az utóbbiről a pély barna nője jutott mindig eszébe ezért nem lett Domi Dorina .Én meg erre azt mondtam, hogy akkor Kyra nem lehet.
jók vagyunk, mi??? :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lilla, én is 24-én megyek dokihoz, de 6-ra kértem időpontot, hogy a ferjem hazaérjen addig. Jaj, én már a 12-ik kilónál tartok :oops: és ebből 3 az utóbbi három hétben jött rám, amig otthon voltunk a szüleimnél és mindenféle finomsággal kényeztettek. Mostmár próbálom visszafogni magam :) csak az a baj, h. főleg az édességeket kívánom. Amúgy szüléssel általában 10kg szokott lemenni, úgy tudom.
A nevek közzül nekem a Dorina jobban tetszik. Még azért van időtök eldönteni melyik az a név amelyik mindkettőtöknek egyformán tetszik.
Andi

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok!

Andi!
Akkor megint elkerüljük egymás, pedig jó lett volna megismerkedni.

Kriszta!
Hihetetlen, hogy milyen véletleneket tud az élet produkálni. Aztán lehet, hogy nálunk is egy harmadik név lesz. Mindenesetre e-mail-en kérvényeztem a Kyrát, ha az lesz, ha nem. Bár telefonban rendes volt az ügyintéző, mondta, hogy nem engedélyezik, ne is számítsak rá, akik így írják, azoknak sem így van az anyakönyvi kivonatukban.

Aki esetleg még nem választott nevet annnak írom, hogy a www.nytud.hu -n van rajta az összes engedélyezett név, olyanok is, amik nincsenek a naptárban.

Kriszta!
Olvastalak a másik topikban az őssejttel kapcsolatban. Mi is gondokodtunk rajta, de végül nem vetetjük le. Nem vagyok babonás vagy ilyesmi, de félek, hogyha levetetem, akkor biztos szükség is lesz rá. Akkor szerinted semmi hátrány nincs belőle annak, aki nem veteti le?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Lilla!

Ez csak egy jól irányzott marketing.
Talán emlékszel, írtam a hugom rákbeteg kisfiáról ebben a topikban.
Ő már túlvan az őssejtkezelésen, holott nem volt köldökből levett őssejtje!!!!!!!
Saját őssejtet vérből lehet kinyerni!!!

Már otthon is vannak, remélem sehgít majd rajta, de ez csak pár hónap múlva derül ki.
Eddig viszont csodálatosak a leletei!
Hűűű ez lekopogom....
Tehát: attól, hogy valakinek nem telik rá, attól még jó Anya!!!!
És ha leveszik az csak a tárolási díjat tartalmazza, ha esetleg kell használni további költségek lesznek még!!!!
És 10 évig tárolják! Után vajon mennyibe fog kerülni a tárolása???
Sok-sok kérdés.
Latolgass és ennek alapján dönts. Én nem kértem.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta!

Köszi a választ, mi sem vetetjük le, csak ezt nem tudtam, hogy vérből is nyerhető.

És biztos minden rendben lesz a hugod kisfiával is, ha jók a leletei. Szorítok, így ismeretlenül is!!!

Szia
Lilla
Vendég

Lilla!

Én is átrágtam magam az őssejt levételen pro és kontra. Az a helyzet, hogy nálunk (Mo-n) ezt még csak egy bizonyos réteg engedheti meg magának.
Nem azon fog múlni a gyermeked, vagy gyermekünk egészsége, hogy lett-e levéve őssejt.
Krisztánál látom az igazságot, ez egyenlőre egy jó marketing fogás.
Mi is elvetettük a párommal. Bőven van mit fizetnünk így is, és bizunk abban, hogy egészséges lesz a kislányunk.

A babakötvényről hallottatok valamit? Tőlem kérdezte valaki, hogy kérem-e a gyerőcnek, ha megszületik.
Amit idáig olvastam róla, abból úgy tűnik számomra, hogy csak az kapja meg az államtól ezt az induló összeget, aki vállalja, hogy évek folyamán (havi szinten) hozzátesz. Tehát, mintha bevállalnál egy részletfizetést.
De lehet, hogy rosszul tudom.

Andi! Képzeld én is állandóan édességet ennék! Az érdekesség az, hogy nem szeretem. Leéltem eddig úgy 35 évet, hogy talán ha összességében megettem 5 tábla csokit. Évente egyszer egy fagyi, és tortát is csak megkóstoltam a gyerekeim szülinapján.
Most meg azon kapom magam, hogy tortáznék, fagyiznék, és a kedvenc a Somlói galuska.
A férjem ilyen édesszájú, ugyhogy mindíg őt szidom, amikor falom az édességet. Tuti, hogy a babuci tőle örökölte, és rángatja a köldökzsinórt a finomságokért. Így kénytelen vagyok enni.

Eddig 13 kg-t híztam, és amikor elkezdek nassolni rögtön az jut eszembe, hogy BAROMIRA NEM ÉRDEKEL!!!!!
Majd sanyargatom magam ha kintlessz a kiscsaj.

Sziasztok!

Kép
yusz

Sziasztok !

Kriszta ! Köszönöm szépen a köszöntést . Dominika szépen fejlődik .
Az én kislányom is jó súlyban volt egy másfél éves koráig , de azóta mindent úgy kell beletömni és most nincs 20 kg 7 1/2 évesen . Nem kell előre aggódni . Szorítok a tesódéknak .

Snápi . Engem is érdekelne a migrénre a gyógyok , ha lehet . Köszi .

Lilla . Szerintem nagyon jó név Kíra . Ilyen bonyolult elintézi , ha egy kicsit másként akaród írni . Röhej . De sok sikert hozzá .

Yusz . Szerintem alkati kérdés ki mennyit hízik , nem biztos hogy csak attól függ mit és mennyit eszel . Én 12 kg híztam de azt is soknak éreztem . A dokim mindig nézte mennyit híztam havonta és azt mondta ha 1kg többet hízok akkor diéta . Én édes szájú vagyok de a terhesség alatt nem ettem , milyen fura .

Mindenkinek szép hétvégét . Sziasztok Hajni .

Kép
hasadi

Sziasztok!

Judit!

A babakötvényről és mindenről, ami jár a baba születésekor a www.gyerekabc.hu -n tudsz olvasni részletesen. Nagyon hasznos oldal, minden le van írva, hogy mit hol kell elintézni.

Hajni!
Köszi, nekem is nagyon tetszik. Épp most futottam mégegy kört, írtam az iwiw-re egy anyukának, mert láttam, hogy a kislánya Kyra. Sajnos nem lettem okosabb, Ő is azt írta, hogy Kirának van anyakönyvezve csak Ők így írják. Viszont utólag lehet kérni, hogy írják át, 30.000,- Ft a kérvény. Tehát ez is csak a pénzről szól megint.

Sziasztok
Lilla
Vendég

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
SZÉP NÉV MINDKETTŐ MINT MÁR MONDTAM, KIVÁNCSI VAGYOK HOGY MI LESZ A VÉGLEGES!!!

A KILÓKKAL SZERINTEM NE FOGLALKOZZATOK!!!ELFOGADHATÓ MINDEGYIKÜNKÉ SIMÁNDIBA!!!

ANDI!!!
HA HOZOD MAJD A CTG-RE A KISLÁNYODAT AKKOR BIZTOSAN FELISMERLEK TITEKET MERT EGY TÜNEMÉNY Ő IS!!!

KRISZTI ÉS HASADI!!!
EZ PEDIG A MIGRÉNRE A 2 GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY!!!
http://www.simonmed.hu/termek.php?alkat_azon=64&oldal=0
SZERINTEM MAJD MEG KELL RENDELNI A PATIKÁBA MERT EZ BIZTOS NINCSEN NEKIK A POLCON!!!MINDEGY CSAK HATÁSOS LEGYEN ÉS OTT VAN AZ ÁRA IS HA MEGNÉZITEK, NEM EGY DRÁGA MULATSÁG SZERINTEM!!!

SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!
SÉTÁLJATOK SOKAT MERT ÁLLÍTÓLAG JÓ IDŐ LESZ HÉTVÉGÉN!!!
DE CSAK KEDDIG!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok Lányok!

Csak két napot hagyok ki és máris események történnek! :D

Nutella! Kiváncsok Nektek Sok Boldogságot és Sok Tejcsit. Tudom, hogy egy újszülöttről senki nem mondja meg kire hasonlít de én most váltig állítom, hogy a felrakott képről a babára nézve te jutottál eszembe! :D :D
(Majd kérem a "receptet", hogy lehet "elérni", hogy fiú után kislány legyen! :wink: )

Yusz! Nagyon jó a magyarázatod, hogy egy éven át miről gondoskodik a természet! Nagyon tetszik!! :D Közben jót mulatok ahogy a kilókról írtok, mert én sok mindent megadnék ha most annyi lehetnék mint te nagy pocakkal....
Egyébként a babakötvényt akkor is megnyithatod ha nem akarsz minden
hónapban utalni rá összeget, akkor is jár az alapösszeg! A sógoromék sem tudnak rátenni minden hónapban is mégis megtudták nyitni és meg is kapták az alapösszeget amit az állam ad.
Irigyellek, hogy ennyire nem eszel, kívánod az édességet mint írtad. (öt tábla csoki egész életben, vagy egy kis fagyi, süti néha...Jó Neked)
Egyébként nagyon jó összefoglaló van a www.babakotveny.hu -n minden infót megtalálsz amire kiváncsi vagy!!

Hajni! Köszi a recepteket. Még csak annyi, hogy a mérőpohár alatt a 200 ml-es poharat érted amit a géppel együtt adnak? Nem szeretném elrontani a sütit...

Dominika-Krisz! Én is drukkolok ismeretlenül is a testvéred kisfiának!!
Az őssejt levételben teljesen egyetértek veled és Judittal. Kivételesen még a sokat szidott Kismama magazin előző vagy az előző előtti (?) (bocsi) számában is leírták az igazat róla, és a cikk alapján is az volt a végeredmény, hogy egyenlőre még nem nagyon tudnak mit kezdeni vele.

Hexina! Nagyon aranyos képet tettél fen Hanna Sáráról

Zsuzsa! Lassan tényleg itt az te időd! Írhatnál majd a szülésznőről (akár priviben is) hogy milyen volt, hátha ő lesz majd az enyém is.... :wink:

mazsuzs[/b]

Kép
mazsuzs

Sziasztok lányok!

Belekotyognék a beszélgetésetekbe, aztán el is tűnök, nem akarom zavarni az összeszokott csapatot. :wink:
Mikor én 2 éve a Jahnban szültem, nem kellett vinni a gyereknek ruhát, csak hazahozósat. Pelus, törlő, krém kellett. Most mi a rend, mi mindent kell vinni? Takarót, ruhát, fürdetőt, sapit, ilyeneket csomagoljak be neki?
Köszönöm a választ: Vera
veratt

Sziasztok!

Veratt! Babának max. textil pelust és rendes pelust vigyél, hogy legen kéznél, ha esetleg a kórháziból kifogysz. Ruhát jelenleg is a bentit adják rájuk. Takarót kapnak. Esetleg még kis kesztyűt vagy kis zoknit vigyél Neki a kezére, hogy ne tudja karmolni az arcát.

Hajni! Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok !

Mazsuzs ! Igen azt a poharat írtam amit a géphez adtak . Jó sütést .

Edina ! Nagyon szépem köszönöm .

Szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!
Ma reggel majdnem úgy volt, hogy indulunk szülni, de 4 órányi 5 perces fájás és keményedés után elmúlt minden. Azóta semmi jele a szülésnek. Csak azt érzem, hogy nyomódik ezerrel lefele, mint aki ki akar bújni. De legalább érzem, hogy fejjel lefele van még mindig.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Nutella!
Gratulálok a pici lányotokhoz!!! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek, és sok tejcsikét!

Hű, de jó sokat írtatok, nem is tudom most végigolvasni, de majd holnap valahogy azért szánok rá időt, mert úgy tűnik, már sokmindenről lemaradtam.

Kép
evisan

Sziasztok!

Hexina! megcsodáltam Hanna Sárát és meg sem dícsértem. Pedig kis tünemény.

Evisan! Zsófi is gyönyörű. Remélem már kezdesz jól belerázódni. Mondjuk már az is tök nagy szó, hogy van időd ránk is. Ennyi kikapcsolódás Neked is jár!!!!

jaj éjjel előre kell állítani az órát. :x Utálom, bár az jó, hogy tovább van világos.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Itt is bejelentkezem, hogy ma délben hazajöttünk. Később majd jelentkezem.

Jó Éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Nutella!

fotókat is léssssszzzziiiiiii!!!

Zsuzsa!!

Hogy vagytok????

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok lányok.sajnos nem vagyok terhes fals volt a teszt és persze jó drága!
de holnaptól indul a babaprojekt,immár élesben!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

NEM TUDOM HOGY TUDNÁTOK-E NEKEM SEGÍTENI!!!
SAJNOS SZOMBATON KIJÖTT AZ ARANYEREM AMI HÉTFŐRE OLYAN FÁJDALMAS IS LETT ÉS ESTÉRE TÁRSULT HOZZÁ MÉGEGY ÉS EL IS KEZDETT VÉREZNI!!!
ELKEZDTEM SZEDNI HÉTFŐN DÉLTŐL A HOMEOPÁTIÁT RÁ ÉS HOLNAPRA LESZ IS RÁ VARÁZSDIÓ KRÉMEM DE HA TUDTOK VALAMIT AMIT MÉG LEHET RÁ HOGY CSÖKKENJEN A FÁJDALMAM AKKOR ÍRJÁTOK MEG LÉGYSZÍVES MERT 2.ÉJSZAKA NEM ALUDTAM SEMMIT SE!!!
DOKIHOZ NEM AKAROK ELMENNI MERT NEM HINNÉM HOGY OLYAN NAGY CSODÁT TUDNA VELEM TENNI!!!
AZ ARANYÉR NAGYON UGY NÉZ KI HOGY A NORINA NYOMJA ÉS NYOMTA KI AMIRE MEGINTCSAK AZT MONDTÁK A PATIKÁBA HOGY TERMÉSZETES DOLOG MERT A BABA MÁR MEGSZERETNE SZÜLETNI!!!AZÉRT MÉG MARADJON BENNT EGY PÁR HÉTIG HA LEHET MERT MÉG CSAK 33HETESEK VAGYUNK!!!SZÉKELÉSI PROBLÉMÁIM NINCSENEK DE FÁJDALOM VAN JÓCSKÁN VELE!!!ÜLNI MEG FEKÜDNI NEM IS TUDOK SAJNOS!!!
AZT MONDTÁK HOGY ITT AZ IDEJE HOGY VALAMI LETT VELEM MERT TÚL UNCSIKA VOLT HOGY OLYAN KÖNNYŰ TERHESSÉGEM VAN, MERT SOHA NEM IS PANASZKODTAM MÉG 8 HÓNAP ALATT!!!
SZÓVAL HA VALAKI VALAMIT TUD AKKOR KÉREM SEGÍTSEN!!!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

LILLA!!!
BIZTOSAN NEM MEGYEK MA TORNÁZNI!!!ATTÓL FÉLEK EGY KICSIT!!!

SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Szia Snápi!

Sajnos ezt én is átéltem. Én a Sperti kúpot használom reggel és este. Amikor felhelyezem nagyon fáj,utána feküdj le és pihenj,nekem ez vált be. Próbáltam a krémeket is de nekem a kúp segített valamennyire. Sajnos teljesen nem fog elmúlni de a fájdalom enyhülni fog.

Jobbulást neked és pihenj sokat!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Ági!

Sajnos próbálkozni kell, hogy Neked mi jön be. Elmúlni nem fog, de a fájdalom csökkenthető illetve a kidudorodás is a gyógyszertári készítményekkel.
A masti termékek is nagyon jók!

És az étrend nagyon fontos!

Sok-sok rostosat és zabpelyhet minden reggel 2 kávéskanállal a joghurtba!
Természetes székletlazító.
Figyelem! A híg és a keményszéklet is aranyeret okoz!!!Tehát mindkettő kerülendő!
Székletfogó kaját pedig ne egyél!!!

psuzika

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Ági!

Én nem tudok sajnos semmit ajánlani, de tényleg ne gyere így tornára, nehogy még jobban kihozza a mozgás.

Szerintem a Hartman dokit hívd fel nyugodtan, hogy Ő mit ajánl.

Pihenjél és vigyázz magatokra!

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Ágin nagyon sajnálom a dolgot és együttérzek veled. Sajnos nem tudok rá semmit, de sejtem mit élsz át.
Amitóta szedem ezt a dög vastablettát, azóta minden negyedik nap tudok csak "produkálni" és az felér egy szüléssel.
Csodálkozom, hogy nekem még nincs aranyerem.

De én is azt hallottam, hogy sok rostos, meg folyadék, meg pihenés.
Nálam a savanyú káposzta vált be. Ha már nagy a gáz, megeszek egy 15 dkg, és fél óra mulva sikerélményem lesz.

Nálam meg a lányom adja most az idegeskedni valót. Két napja gyenge, fáj a torka. Mára 40 fok fölé ment a láza, egyfolytában hány, délután rohanok vele a dokihoz.
Kicsit ideges vagyok, mi lesz, ha én is elkapom. Mármint a babával.

Szép napot, sziasztok!

Kép
yusz

SZIASZTOK!!!

CSAJOK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET MINDENFÉLE SZEMPONTBÓL!!!
A VÉRZÉS MÉG NEM NAGYON CSILLAPODOTT DE A HOMEOPÁTIA ELKEZDETT HATNI MÁR MERT EGÉSZEN TŰRHETŐ A FÁJDALOM AMIT ÉRZEK!!!MONDJUK SOKAT SÉTÁLTAM MA ÉS MÉG DÉLUTÁNRA IS TERVEZEK EGY NAGYOBB SÉTÁT MERT ANYUMMAL OLVASTUK HOGY AZ IS SOKAT SEGÍT RAJTA!!!AMUGY AZT IRJÁK AZ ARANYÉRRŐL HOGY NEM ANNYIRA VESZÉLYES MINT AMENNYIRE FÁJDALMAS HA IDŐBEN ELKEZDJÜK A KEZELÉSÉTÉS!!!

MANOGABB!!!
ÉN A KÚPOT LEHETETLENNEK ÉRZEM HOGY VALAHA IS FELTUDNÁM RAKNI!!!A PATIKÁBA IS PRÓBÁLTAK ADNI DE MONDTAM HOGY NEM KÉREM MERT UGYÉRZEM HOGY NEMTUDNÁM FELRAKNI MERT KINNT VAN MINDKETTŐ AMI VAN UGYE!!!DE A NEVÉT FELIROM HA LEJJEBB MEGY AKKOR RÁCUPPANOK SZERINTEM!!!
NEKED MIKOR JÖTT KI???
MILÁNKA NYOMTA KI NEKED IS???
MENNYI IDŐBE TELLT MIRE CSILLAPODOTT A VÉRZÉS MEG MAGA A FÁJDALOM ÉS TUDTÁL ALUDNI ESTE ÉS LETUDTÁL ÜLNI EGY SZÉKRE???

KRISZTA!!!
A ROSTDÚS ÉTRENDEM MEGVAN HÁLA A JÓ ÉGNEK ÉS RENGETEG TÜNDÉRVIZET IS ISZOK!!!
EZEK A MASTI TERMÉKEK MILYEN TERMÉKEK???ILYEN HOMEOS FÉLÉK???
APUM BIRKAPÖRKÖLTET CSINÁLT NEKÜNK!!!IMÁDOM!!!UGYE AZ NEM SZÉKLETFOGÓ MERT AKKOR NAGYON ELKESEREDEK!!!

LILLA!!!
TORNÁRA TÉNYLEG NEM MEGYEK MA!!!CSÜTÖRTÖKÖN MEGYEK A HARTMANN PAPÁHOZ DE UGY VAGYOK VELE HOGY ADDIG INKÁBB SZEDEM A HOMEOPÁTIÁT MEG A KRÉMET HASZNÁLOM ÉS HA ADDIG NEM JAVUL MAJD CSÜTÖRTÖKÖN SZÓLOK NEKI HOGY MIZUJS VAN!!!EHEZ UGYANÚGY TÜRELEM KELL MINT A MIGRÉNHEZ, HOGY ELMÚLJON CSAK MÁSHONNAN JÖN A FÁJDALOM!!!

YUSZ!!!
ÉN A HOMEOPÁTIÁS VASAT SZEDEM A JANUÁR ÓTA ÉS HOZZÁ A VASMEGKÖTŐT ÉS NEKEM NAGYON BEVÁLLT AZÓTA!!!SEMMI SZÉKELÉSI BAJOM NINCSEN ÉS HAVI 1060FT-BA KERÜL AZ EGÉSZ ÉS TUTIRA BENNEM IS MARAD A VAS MERT VAN AKINEK MEG SEM TARTJA A SZERVEZETE ÉS EZÉRT A MEGKÖTŐ NAGYON JÓ RÁ!!!HA GONDOLOD ELKÜLDÖM A NEVÉT NEKI!!!MEG A SOK FOLYADÉK AMI ALACSONY NÁRTIUM TARTALMÚ AZ IS SOKAT SEGÍT A SZORULÁSON!!!
A LÁNYODNAK AZ ORVOSI DOLGOK MELLÉ MAJD VEGYÉL NORMAFLORT ÉS AZ GYORSAN SEGÍTENI FOG AZ ÁLLAPOTÁN ÉS TE IS KEZD EL INNI!!!ABBA TISZTA VÍZ VALAMINT EGÉSZSÉGES BAKTÉRIUMOK VANNAK AMIK SEGÍTENEK AZ IMMUNRENDSZER NORMALIZÁLÁSÁBAN!!!NEKEM A TESÓM GYEREKEI KALICISEK LETTEK ÉS KORHÁZBA IS KERÜLTEK ÉS OTT MONDTÁK HOGY ÉN IS ILYET IGYAK MERT AKKOR EGYÜTT VOLTUNK PONT!!!AZÓTA ANYUM IS MEG APUM IS ELKAPTA DE ÉN HÁLA NEM!!!ELVIEKBEN MÉG MAJD EGY KIS HASMENÉS IS TÁRSUL HOZZÁ DE MEGÁLLÍTHATÓ GYORSAN!!!A LÉNYEG HOGY NAGOYN SOK FOLYADÉKOT KELL INNI MEG EZT A NORMAFLORT INNI NAPI 3SZOR!!!A 20DARABOSAT VÁLTSD KI SZERINTEM ÉS AKKOR A LÁNYODDAL EGYÜTT IGYÁTOK!!!SEMMI ÍZE NINCSEN NEKI!!!
JOBBULÁST KÍVÁNOK AZÉRT NEKI!!!

CSAJOK KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGÉT ÉS MÉG MAJD ÍROK HOGY MIZUJS VAN!!!
SZÉP NAPOT NEKTEK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

snápi remélem már jobban vagy???? :lol: :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm kérdésetek, egyenlőre 2in1-ben vagyok. Bár szombaton is és tegnap is 5 perces erős fájásaim voltak, de egy órányi pihenés után elmúltak. Ma meg olyan vihar előtti csend állapotom van, nagyon fitt vagyok, még cipőt is elmentem venni magamnak. Elintéztem minden banki dolgot, feltöltöttem a család összes telefonját is.
Holnap megyek reggel 8-ra ctg-re és uh-ra, meg lesz egy kis vérkép is. Kiváncsi leszek mi lesz a holnapi eredményem, és hogyan hat rám a közelgő hidegfront. Idáig erre voltam nagyon kényes.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

zsuzs izgulok érted nagyon!!!!!
hamarosan karodba tarthatod az újjabb baódat!!!!!!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

En most vagyok felidoben es ugy nez ki, hogy a Del-pesti korhazban fogok szulni - Zeitler doktorurnal. Valaki szult nala - milyenek a tapasztalatok a korhazzal?

Ti hogy valasztottatok szulesznot?

Koszonom elore is!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Szia Ági!

Jobban vagy? A tornatanárnénink üzeni, hogy csináld a tornát rá, amit tanított (háton fekve lábat felhúzni, összeszorítani majd a feneket is összeszorítani és belülről is szorítani).
Ma voltam szülészfelkészítő tanfolyamon. A Bea is ott volt a férjével és mondta, hogy jön tornára, de a végén nem jött. Remélem semmi baj nincs vele.

Yusz!
A kislányodnak jobbulást, és ne hagyd, hogy felmenjen a lázad, inkább vegyél be valamit, ha érzed.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat a lányom nevében. Sajnos bekapott egy igen agresszív bacit, most pár napig húzós lesz. Beszélni nem tud, úgy fáj a torka.

Ági! Légyszi írd le a vas nevét, átállok rá, mert ez tényleg nagyon rossz így. A Normaflort a patikában kell venni? Kicsit tájékozatlan vagyok e téren.
Még egy kérdésem lenne. Mi az a tündérvíz? Illetve, hogy hol lehet beszerezni?

Köszönöm a segítséget, jó éjszakát mindenkinek!

Judit

Kép
yusz

Sziasztok!

Adós vagyok még a szüléstörténetemmel, amit mindjárt közlök is itt veletek, csak az a bajom, hogy egy picit túl hosszú lett. Úgyhogy előre is bocs érte, de nem volt egyszerű a történetünk, ez ezért van. Majd meglátjátok, hogy miért, ha elolvassátok.

Majd jövök még egyik nap, mert már egy csomó oldalt vissza is kéne olvasnom, mert nagyon le vagyok maradva az eseményekről.

Pussz mindenkinek,
Évi

Kép
evisan

Szüléstörténetem:

Március 10-én reggel 7-re kellett bemennem a kórházba. Czövek Ági volt a szülésznőm, ő készített elő a műtétre. Arra számítottam, hogy már 9-10 felé a karomban tarthatom a kislányomat, mert Ági tapasztalata szerint a program császárokat már 8 óra felé elvégzik. A papírmunkák után felmentünk a szülőszobára. Ott átöltöztem, kaptam egy szülőágyat, Ági csinált egy CTG-t, aztán bekötött egy infúziót, ami több óra alatt folyt le. Addig végig beszélgettünk, és vártunk az orvosokra: az aneszteziológusra, és arra az orvosra, aki a műtétet csinálta. Nagy meglepetésemre – képzeljétek – nem is Fekete Károly műtött, hanem egy Páczai Anita nevű orvos. Akkor ismertem meg a szülőágyon, még soha életemben nem találkoztam vele addig, de teljesen meg voltam vele elégedve, és szimpatikus is volt. Amíg vártunk az orvosokra, egyszer csak megjelent Csákány M. György főorvos úr, és közölte, hogy jó sokat kell még várnom :roll: :roll: (ez volt kb. fél 9-9 körül), mert előttem van még vagy tizenkét kisműtétes :shock:, :shock: és bár azokat gyors egymásutánban lerendezik, de azért az mégiscsak idő.
Jó, tudomásul vettem, egyáltalán nem haragudtam, sőt még valamiért húztam is volna kicsit az időt. De ekkor még nem is izgultam. Vagy ha néha rámtört egy kis pánik, azt nagyon jól át tudtuk hidalni azzal, hogy beszélgettünk Ágival, meg azzal, hogy velem volt a férjem. Inkább olyan kellemes várakozást és kíváncsiságot éreztem, amit minél inkább szerettem volna kitolni. Azt sem bántam volna, ha csak este kerül rám sor.
Közben lefolydogált az infúzió, aztán amikor megtudtuk, hogy már csak négy-öt kisműtétes van előttem, akkor Ágika bekötötte a katétert is. Attól már jobban féltem, mert még sosem csináltak ilyet, és hát… végülis nem is volt valami kellemes érzés.
Aztán amikor már tudtuk, hogy már csak ketten, hárman vannak előttem, és mindjárt rám kerül a sor, na… akkor kezdtem el izgulni igazán.
Olyan 12 óra körül megjelentek az aneszteziológusok is, a férfi anesztes doki kacsás :lol: :lol: :lol: műtős sapiban. Nagyon laza stílusban nyomta a dumát, jó fej fiatal doki volt. :lol: :D Elmondták a műtét menetét, meg hogy spinális érzéstelenítést fognak alkalmazni. Aztán abban a béna szülő hálóingben, amibe át kellett az elején öltöznöm, és ami hátul tök nyitott volt, :oops: :roll: átsétáltam a műtőbe, és közben valaki hozta utánam a katétert. :lol: Aztán valahol utánam kullogott a férjem is, és neki le kellett ülnie egy padra a műtő előtt.
Bementem a műtőbe, de akkor már reszkettem az izgalomtól, annyira féltem.
Felültem a műtőasztalra, a kezeimet és a lábaimat behúzták négy nagy zöld műtős izébe, olyanba, mint két-két nagyon hosszú és bő csizma, és kesztyű. Aztán be kellett a hátamat hajlítani, és elkezdték valami jóleső hideggel kenegetni a derekamat. Nagyon jól esett, mert nekem közben annyira melegem volt, hogy szakadt rólam a víz, úgy éreztem, hogy mindjárt rosszul leszek a melegtől, és közben nagyon nagyon féltem. Aztán egyszer csak megláttam magam előtt a doktornőt, beöltözve, és akkor majdnem elsírtam magam. Addigra az adrenalinszintem már az egekben volt. Mondtam magamban, hogy „Na nehogy már elkezdjek sírni, mert az tök ciki lenne!”. :oops:
Akkor beadtak a hátamba egy lidokain injekciót, majd kis idő múlva gondolom a spinális érzéstelenítőnek az injekcióját, de azt már nem éreztem.
Aztán csak annyit éreztem, hogy melegszik a lábam, és felfektettek az asztalra. Az arcom elé egy nagy zöld lepedőt terítettek, és onnan kezdve, az arcomtól lefelé nem láttam semmit, csak a fejem fölé hajló anesztes orvosokat, és megkértem őket, hogy szóljanak legyenek szívesek, ha a baba már látszik. Különben az ég világon semmit sem éreztem az egész műtétből, csak különféle mozgásokat éreztem, ahogy húzzák, vonják a hasamat.
Aztán egyszer csak azt mondta az egyik orvos, hogy már látszik a baba popsija, és akkor az egyik szememből kigördült egy könnycsepp. Aztán pár másodperc múlva már a feje is látszott, és már meg is van. Akkor már nem bírtam ki, hogy ne bőgjem el magam, és mindkét szememből elkezdett folyni a könny. Azt hittem, hogy rögtön meg is mutatják, de nem. Egyszer csak valahonnan messziről, a fejem mögül hallottam a sírását, olyan kis vékony cérnahangon sírt, és megkérdeztem, hogy ez Ő??? Küszködtem a könnyeimmel, az orvosok gratuláltak. Ez volt 12:25-kor.
Tehát 12:25-kor megszületett a kislányom. Hirtelen nagyon türelmetlennek kezdtem érezni magam, és legszívesebben leugrottam volna a műtőasztalról, magamhoz vettem volna a kislányomat, és hazáig meg sem álltam volna.
Aztán egyszer csak megjelent Ágika egy fehér kis lepedőcsomaggal, abban a csomagban Zsófi volt, de valami iszonyat módon bebugyolálva, az arcából csak annyi látszott ki, hogy a szemöldökétől a szája aljáig. Odatartotta az arcomhoz Zsófit, és amennyit láttam az arcocskájából, az első benyomásom az volt, hogy milyen szép kis arca van. Odatartotta, és a könnyeimmel küszködve megpusziltam a pofikáját, és már vitték is el tőlem.
Ez idő alatt a férjem kinn a műtő előtt agyon izgulta magát.
Most jön a történet csattanója:
Engem közben elkezdtek varrni, és kérdeztem, hogy milyen súlyú a baba? Ági odajött, és azt mondta, nagyon picike, de mindjárt lemérjük. Majd pár másodperc múlva jött a válasz: 2200 gramm. Nem hittem el. Mondom, az nem lehet, hiszen az uh-n is már 2800-3000 grammos babát mondtak a 38. héten.
Az orvosok is összenéztek, nem értették, hogy lehet ez, amikor annyian látták őt ultrahangon.
Később kiderült, hogy az ultrahang tévedhet akár 500-600 grammot is.
Olyan csalódottnak éreztem magam, és úgy elkeseredtem, mert nem erre számítottam.
Ami pedig ezután jött, az elkövetkező egy-két nap, nagyon nagy megpróbáltatás volt számomra lelkileg. A kislányomat az után a puszi után csak a 4. napon tarthattam először a karomban, annak ellenére, hogy azt hittem, hogy már 10-én a reggeli órákban magamhoz ölelhetem. Ugyanis a születés után őt rögtön vitték fel a koraszülött osztályra, engem meg a császár őrzőbe. Mindegy, akkor még azt hittem, hogy jó, ezt a mai napot a császár őrzőben kell töltenem, de holnap biztos már a karomba vehetem.
Lassan ment ki az érzéstelenítő, a lábamba kezdett visszatérni az élet, és egyre erősödött a fájdalom. Nem tudtam örülni, mert folyton az járt az agyamban, hogy miért így kellett ennek történnie? Mi lehetett a baj, hogy ilyen pici lett? Ugyanakkor az Apgar értéke tökéletes lett: 9/10, és egyébként teljesen egészséges kisbaba volt már akkor is, csak annyi, hogy pici lett a súlya.
Másnap átkerültem egy másik szobába a császár őrzőből, és a többi anyukának mind hozták a gyermekét, csak Zsófit nem. Ekkor el is felejtettem a fizikai fájdalmakat, gondolhatjátok, mit érezhettem. Iszonyú lelki terrorként éltem meg, hogy még mindig nem hozzák Zsófit, és azt sem tudtam, hogy mikor tarthatom majd a karomban. Felmehettem a koraszülött osztályra összesen egy nap kétszer húsz percre, és az inkubátorban simogathattam 20 percen keresztül. Kész, ennyit engedtek érezni belőle. Konkrét választ ekkor még nem tudtak adni arra vonatkozóan, hogy mikor? Ez volt az első napok legnagyobb kérdése számomra, hogy MIKOR??? Egy nap kb. vagy ötvenszer megkérdeztem a legkülönbözőbb emberektől, hogy mikor adják már őt oda nekem, és különben is teljesen össze voltam zavarodva, mert nem értettem, ha teljesen egészséges, csak kicsi a súlya, azért miért nem lehet velem, és egyáltalán semmit sem értettem, csak annyit tudtam, hogy most rögtön akarom őt, és haza akarok menni vele együtt, hogy végre együtt lehessünk hármasban. Az első két nap végig bőgtem, nem akartam enni sem, mindenkire haragudtam, és főleg a koraszülött osztályon dolgozókra, mert amikor kérdeztem őket, úgy ahogy válaszoltak, de úgy viselkedtek velem, mintha nem is Zsófi édesanyja lennék, hanem csak egy betolakodó, és az inkubátorból nem lehetett őt kivenni az első napokban. Nem értettem semmit.
Szóval éhségsztrájkba kezdtem, és bőgtem, de aztán rávilágítottak, hogy ezzel csak még jobban rontok a helyzetünkön, mert nem lesz tejem. Akkor elgondolkoztam ezen, és erőt vettem magamon. Elkezdtem fejni (akkor még csak az előtejemet), és ettem. Nem számított, hogy akkor még csak pár csepp előtejem volt, de már azt is vittem fel a kislányomnak, és ez sokat segített, mert a harmadik napon beindult a rendes tejem. Folyamatosan fejtem le a tejemet, és vittem fel Zsófinak, amíg nem szoptathattam rendesen.
Aztán az utolsó napokban kezdett letisztulni előttem minden. A negyedik napon végre a karomba adták, és már az első pillanattól kezdve mindketten ösztönösen tudtuk, hogy mit kell csinálni, mintha mindig is szoptattam volna, és neki is rögtön ment a szopizás. Annyira örültem ennek, és végre azt éreztem, hogy ennyi kárpótlás nekem is kijár azok után, amin keresztül mentem ez alatt a pár nap alatt. Nagyon örültem, hogy tudok szoptatni, és hogy lett tejem, nem is kevés, mert annyi mindenkitől hallottam, hogy milyen sokat szenvednek, anya is, gyermeke is, mire gördülékenyen megy a szopizás, ha egyáltalán beindul a tej, vagy akar szopni a baba, stb.
Aztán megértettem mindent, hogy miért kellett mindennek így történnie, és már úgy jöttem el a 9. nap után a kórházból, hogy letisztult előttem minden, és végre örülni is tudtam.

Kép
evisan

Sziasztok!

Évi! Nagyon bátor lány vagy, és hidd el a helyedben én is így tettem volna! Miaz, hogy nem adják oda a gyerekem????
De azt tuti, hogy amíg olvastalak, elbőgtem magam a meghatottságtól.
Teljesen érthető, hogy bántott, amiért Zsófikát nem adták oda. Valószínű, hogy ez is olyan régről beidegződött protokoll, amiért nem kaphatják meg a kis súlyú, bár egészséges babát.
Képzeld amikor én szültem a fiamat 15 éve, akkor nem volt szabad felkelni a szülőágyról,csak hanyatt lehetett lenni.
10-12 órás fájdalamas vajúdás alatt hanyatt feküdni a nagy pocakkal iszonyat.
Amikor megpróbáltam picit oldalra fordulni, rögtön rámkiabált a nővér, hogy azonnal forduljak vissza. A mai napig egy rémálom.
És ez is egy régi beidegződés volt, amit mára szerencsére már nem alkalmaznak.

Különben én is bőgtem mindkét gyerekem világrajöttekor. Még a doki meg is kérdezte, hogy ennyire fájt? Én meg mondtam, hogy nagyon, de nem azért sírok, hanem mert boldog vagyok.

A fontos, hogy jól vagytok mindketten, és Zsófika szépen fejlődik.

Köszönöm a történetet, tényleg nagyon megható.

Szép napot, sziasztok!

Kép
yusz

SZIASZTOK CSAJOK!!!

MÁR LÉNYEGESEN JOBB AZ ÁLLAPOTOM!!!SŐT VAN MÉGEGY JÓ HÍREM!!!AZ EGÉSZ ESTÉT VÉGIG ALUDTAM MÁR!!!VÉREZNI MÉG VÉRZIK DE A HOMEÓT 1-2 ÓRÁNKÉNT SZEDEM RÁ!!!SZERINTEM A SOK SÉTA IS JÓ VOLT RÁ!!!MA MEGYEK A KRÉMÉRT RÁ A BIOBOLTBA!!!ÁLLÍTÓLAG A KISMAMÁK IMÁDJÁK EZT A KRÉMET MERT NAGYON HATÁSOS!!!MAJD KIDERÜL!!!HA ÉRDEKELNE VALAKIT A NEVE VARÁZSDIÓ KRÉM ÉS NEM CSAK ARANYÉRRE HANEM VISZÉRRE IS JÓ!!!

EVISAN!!!
SOHA NEM BŐGTEM MÉG REGGEL 7KOR A GÉP ELŐTT DE MOST SIKERÜLT!!!

ZSUZSA!!!
DRUKKOLUNK NEKED NAGYON!!!

MAZSKA!!!
ÜDV ELŐSZÖR IS!!!ÉN MÉG SOHA NEM HALLOTTAM A DOKIDNAK A NEVÉT SAJNOS!!!

LILLA!!!
HÁT EZT CSAK NAGYON ÓVATOSAN TUDOM MERT HALLOD A FENEKEM NAGYON FÁJ MEG ADDIG AMEDDIG VÉRZIK NEM SZERETNÉK ERŐLKÖDNI!!!NEM TUNYULOK MERT RENGETEGET SÉTÁLOK VELE DE A VÉRZÉST ELÁLLÁSÁT MEGVÁROM AZÉRT!!!
ÉS MILYEN VOLT A SZÜLÉSELŐKÉSZÍTŐ!!!
KI TARTOTTA???HOGY TETSZETT AZ EGÉSZ???
AMUGY ÉN IS UGY TUDTAM HOGY A BEA MEGY MAJD TORNÁZNI MERT ŐT HÍVTAM FEL HOGY ADJA ÁT AZ ÜZIT HOGY NEM MEGYEK DE MAJD ÜZIZEK NEKI!!!
ÉS A TORNA MILYEN VOLT???SOKAT GONDOLTAM RÁTOK ÁM!!!
HOLNAP MEGYEK A HARTMANN PAPÁHOZ!!!MAJD RÁKÉRDEZEK A TORNÁRA!!!

JUDIT!!!
MIZUJS A KISLÁNYODDAL???AZ Ő BAJÁRA IS TUDOK HOMEOPÁTIÁT!!!A TOROKRA A LEGJOBB ÉS LEGHATÁSOSABB AZ OSCILLOCOCCINUM ÉS A HOMÉOGÉNE 9!!!ADAGOLÁS A DOBOZBA VAN ÉS 3 NAP ALATT KISZEDI A GYEREKEKET IS A BAJBÓL!!!A NORMAFLORT IS ADHATOD NEKI AMIT UGYANCSAK A PATIKÁBA TUDSZ KIVÁLTANI!!!
A TÜNDÉRVÍZ EGY OLYAN VÍZ AMIBE NINCSEN ÁSVÁNYI ANYAG ÉS NAGYON TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES VÍZ AMINEK ELÉGGÉ HATÉKONY TISZTTÓ HATÁSA IS VAN!!!ÉN 5LITERES KANNÁS KISZERELÉSBEN SZOKTAM VENNI MERT ITATJA MAGÁT!!!JA ÉS A LEGFONTOSABB HOGY NEM JÁROK ANNYIT PISILNI SE TŐLE!!!AZ 5 LITER 260 FORINT!!!A KANNÁNAK IS VAN EGY DÍJA DE 150FT-NÁL AZ SEM TÖBB ÉS CSAK EGYSZER KELL KIFIZETNI!!!MERT UTÁNA CSERÉLGETED UGYIS!!!EZT BIOBOLTBA TUDOD MEGVÁSÁROLNI!!!
www.tunderviz.hu
NA ÉS A VASNAK A NEVE KÉRLEK SZÉPEN!!!
MAGA A VAS A CHINA RUBRA 9CH AMIBŐL NAPI 3-4SZER 5GOLYÓ
ÉS A MEGKÖTŐJE A FERRUM METALLICUM 9CH AMIBŐL NAPI 1-2SZER 5 GOLYÓT KELL A NYELVED ALÁ BETENNI ÉS ELSZOPOGATNI!!!ELŐTTE 30PERCCEL MEG UTÁNA IS SEMMIT NEM EHETSZ MEG IHATSZ MERT A NYÁLKAHÁRTYÁDON KERESZTÜL SZÍVÓDIK FEL!!!NEKEM BEVÁLT NAGYON!!!SŐT MÉG EGY KICSIT LAZÁBB IS A SZÉKLETEM AZÓTA!!!

SZÉP NAPOT NEKTEK CSAJOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Ági köszi szépen a sok sok infót! Nagyon jártas vagy a témában, ez tök jó!
Ha már ennyit segítettél még lenne egy kérdésem.
Három-négy hónapja állandóan bedugul az orrom hajnalra. A védőnő szerint ez a nyálkahártya duzzanattól van, ami a terhesség egyik jele. Használtam rá mindenféle tengeri sóoldatot, sópipát stb.. de nem múlik, sőt rosszabbodott, mert érzem, hogy van valami lerakódás a torkomban, amit nem tudok sem kifújni orron, de a nyelés sem használ.
Próbáltam teákat, infrázni, stb...
Most már dugul az orrom, ha vízszintesbe kerülök, és kitart reggelig.
Nem tudsz rá valami jó homeopátiás szert?

sziasztok,
Judit

Kép
yusz

Evisan! Nagyon felelemelő és megható is egyben a történeted. Sajnálom, hogy így kellett történnie. de a lényeg, hogy most már együtt vagytok és együtt is maradtok mindig.

Közben hozok egy örömhírt is: bár igen ritkán szokott ide irogatni TÉJÉ Judit, de azért ő is ide tartozik valamelyest. Tegnap este 22.40-kor megszületett kisfia Nimród Milán 3400g és 50cm méretekkel.
Nehéz volt a szülés vége, de már jól vannak és sikerül szopizni is.

Majd egy picit később pedig jövök az én híreimmel is.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Szeretném megnyugtatni azokat, akik abban a cipőben járnak most (már sajnos nem tudom ki volt az név szerint), hogy a baba nem fordul be fejvégűbe, várjanak türelemmel. Múlthéten írtam, hogy végre a 37. héten befordultunk, és a mai napig úgy is vagyunk. :D
Egyszóval továbbra is fejvégű fekvésben vagyunk, és már nagy valószínűséggel nem is tud visszafordulni, mivel a lemaradásunkat egy hét alatt behoztuk, és meg is növeltük. BPD 95mm, TH 95mm, FL74mm. Az adatok szerint egy héttel előrébb vagyunk. A ctg-m elég girbe-gurba lett, mivel sok volt a keményedésem 30,50,60,100%. Most fájás nem társult hozzá. (Hétfőn majdnem mentem szülni , mivel 5 perces fájásaim voltak, de elmúltak.) A méhszájam is már bő egyújjnyi. A doki azt mondta, hogy türelmetlenül várja éjjel-nappal a telefonomat a hírrel, hogy történik valami. Mostmár bármi lehet. Most is csak keményedéseim vannak.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Zsuzsi!

Már csak kihúzzátok azt a 13 napot! :lol:
Fő, hogy minden okés, és hogy befordulva maradt!!! (kopp kopp)

Téjé Juditnak sok-sok tejcsikét és mégtöbb örömet kívánunk!!!!

Ági!

Rendeződik a "dolog"?

Évi!

Elolvastam a szüléstörténeted, még szerencse azért, hogy jó kezekben voltál, és hogy volt melletted szülésznő!
Az, hogy Zsófibaba mitől lett ilyen picike, az talán sosem derül ki.
A lényeg, hogy minden rendben, egészséges és gyönyörűen szopizik!

Ügyesek vagytok!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Évi!
Nagyon megható a történeted, gratulálok mégegyszer. Furcsa, hogy ezek szerint az uh-ok mást mutattak, azért ekkora elméréseket :roll: . Na mindegy, a végeredmény a lényeg :) .

Kerekes!
Nagyon szorítok, jó egészséget, könnyű szülést (bár a negyedik az már tuti megy mint a karikacsapás :wink: , csak érjetek be időben :wink: :) ) kívánok.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok !

Snápi ! Remélem már jobban vagy , szörnyű lehet . Jobbulást .

Évi ! Én is elsírtam magam olvasás közben , nem tudom , hogy lehet ilyet átvészelni . Ügyi vagy . A tesóméknál a kicsi intenzíven volt és az anyukája két napig hozzá se érhetett , csak nézhette . Indoklás összeomlik a keringése .

Judit ! Lányodnak jobbulást és Te meg vigyáz magadra . Még mindig lázas ?

Én meg nem is írtam mi volt a fülészeten . Be van gyulladva és szteroidos krémet kaptam . Nem érheti víz , sampon , szappan és persze nem mehet bele semmi . Valószínű ezektől gyullad be , vagyis lehet hogy allergia . Majd kiderül .

Mindenkinek szép estét . Hajni

Kép
hasadi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?