Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Viki és Ibici! Köszi a drukkot! De valahogy reménykedem most megint egy kicsit, de megmagyarázni nem tudom, hogy miért, egyszerüen csak ugy érzem! :roll: Pedig a teszt után nem éreztem semmit se!Igen mondjuk lehet, hogy korai volt! Bár jó lett volna, ha csak egy nagyon halvány kis csikocska ott lett volna 8) :shock: De nem baj, majd ha most nem akkor majd legközelebb! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na nem mondjátok, hogy megint én nálam van a laptetö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na jó a franko az, hogy ebben a topikban másodszor enyém a laptetö és van egy másik topik is ahova szoktam írni és ott is az enyém volt! Szoval 1 héten belül 3X Enyém a laptetö. És megtudtam, hogy az akié a laptetö az lesz leghamarabb babás legközelebb így ez miatt is reménykedem! De ha ez miatt csalodok az nem számit, de ha a megérzésem csal akkor igy jártam!

Kép

Kép

Kép
nócika

Lányok!
Honnan szoktatok tesztet rendelni olcsóbban?

Kép
Kép
a.ibici

Szia Magi!! Egyben vagytok még?? Mi a helyzet??

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Bocsi,hogy így eltüntem de ebben a szép idöben és viszonylag nyugodt gyomorral sokat csavarogtunk.Pénteken meg volt a Donw kor szürés normális :lol: :lol:
Crl:59
Nt:1mm
Nb:2mm
Négy végtag látható :lol: :lol: Egy igen unszipi csajhoz kerültem,Zsófinál úgy belémvágta a hüvelyit,hogy jojoztak a szemeim most mondta,hogy lazitsak mindent elmondott mi mekkora minden jó és egészséges a kicsi :lol:
Ma meg Voltunk a Visegrádi várba na ott jól kifáradtam annyi lépcső volt és olyan magasan,hogy csak kapkodtam a levegöt.Ebédre már átmentünk Szentendrére ott találtunk egy kedves éttermet én gyümilevest ettem amit csészében hoztak ki akkor kicsit megilyedtünk,hogy a második adag is ilyen "trendi"adag lesz,de nagyon megnyugodtunk mert rendes adagot kaptunk és végre jót tudtam enni barackos csirkemellet ettem sültkrumplival Zsófi tök édes volt mert elötte evett bébikaját a mienkből nem kért de sütkrumplit evett és nyugodtan játszott a székben Utána még sétáltunk egyett a városba nagyon szép hely venni akkartunk hütömágnest(szentendreit)de mindenhol Pesti vagy Tihanyi volt Haza felé Zsófi aludt(én is )Most meg anyuék felhívták Zsófit ott alszik-e hát ő meg ott akkart igy már mamázik

Ibica!Részvétem a nagybátyád miatt :cry: :cry: Nagyon drukkolok,hogy most összejöjö.De azért nem hagysz itt minket.Úgye?????

Magika!Kitartás!!!Olyan sokat várat a lányod,hogy tuti meghálálja és pik pak kibújik majd :wink: Tényleg apás szülés lesz?Simán szültél?

Móni!Hogy vagy?Mennyi idös a pocibabád?Én kedden betöltöm a 12hetet. :lol: :lol: Család mit szólt?Zsolti tudja már?Nekem Zsófi simogatja a pocimat és puszilgatja annyira édes :D

Vera!GRATULÁLOK!!!!!Most minden rendben lesz és lesz egy vagy kettő gyönyörü kislányod :wink: :wink:

Nócika!Nagyon drukkolok++++++++++Mikor kéne nem megjönnie?

Zsuzsa!Sajnálom a mensit :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szia Kata! Örülök, hogy ujra köztünk mert már rég nem írtál! Vagy csak nekem tünt régnek? :roll: :roll: Szóval, ha jól gondoltam ki akkor elvileg kedden, mert persze ugy fel vagyok készülve erre a hónapra, hogy sehogyse! Na mindegy mert most az elöbb megint fájdogált a pocim mint mikor meg akar jönni!! :evil: De majd meglátjuk!! Látom a szürön minden rendben volt! Nagyon örülök!! :D :D Örülök, hogy jót kirándultatok! Mi sajna nem tudtunk menni sehova mert egyrészt lerobbant az autonk másrészt meg rendezvényen voltam ma! Persze dolgozni! :oops: :( :x :? De nem baj, mert a pénz sose jön roszkor pláne hogy az auto nem fog kevésbe kerülni! De ez nem veszi el a baba kedvem mert nem akarom és nem is fog megjönni kedden

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Ragyogo ido van kint.
Hogy vagytok ma?

En meg egyben, szulesnek semmi jele. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Sziasztok!

A tegnapi tesztem már nagyon halvány,ha a mai full nega akkor ma van az ovu??Én ezt már nem értem,ma már a 18. nap :roll: :roll:

Kata!
Dehogy hagylak itt benneteket igaz lassan kinövöm a topikot,mert ez a hónap ugye az enyém is :lol: és ez valamivel karácsony előtti időpontot jelent :lol: :lol:
Örülök,hogy minden rendben van.Jó lehetett a kirándulás.Ma is gyönyörű az idő.A vikivel lemegyünk majd délután biciklizni.Sajna apa melózik,így messzebb nem jutunk :(

Magi!
Ha jól emlékszem egyébként is 1-re vagy kiírva ugye?

nócika!
Nem feladni!!Tessék bízni benne!!

Többiek merre vagytok???????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!

Nagyon szép az idönk!! :D Megjött az elkésett tavasz!! Most indulok kia a kertbe virághagymát ültetni nem rég ebédeltünk! Én Frankfurti levest rántott karfiolt és hozzá hasábburgonyát készitettem! Miután elültettem a hagymát palacsintát készülök sütni! :D Nyami.

Ibici! Nem adom fel, de ma is arra ébredtem, hogy mindjárt meg fog jönni! Ugy hogy már tényleg nem érzek semmi extrát mint azelött! :cry: :cry: Elmult az émelygésem csak az egészböl annyi maradt meg, hogy sokat járok pisilni! :?

Magi! Egész idáig te jártál az eszembe azthittem már rég babázol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: De tévedtem! Azt írod tegnap, hogy elment a nyákdugó! És akkor miért nincs semmi jele a szülésnek! Én ezt nem értem. Se nem keményedik a pocid? se nem fáj a pocid?? Hogy vagy?? Tudtál tegnap pihenni??

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Elkiabáltam csütörtökön...most a netünk nem jó,egyáltalán nem hozza be az oldalakat.:(:(

Magi
Elküldtem számom,remélem megkaptad.:) Sokat gondolok Rád. :wink:

Ibici
Részvétem.:(

Vera
Gratulálok.:)

Hűűű Csajok olyan nehéz így képbe kerülni...:( Lexa se írt mostanában? Bettivel mi újság? Segítsetek!

Kismamik hogy vagytok???Akkor Magi után már Dodó jön,majd Betti,Kata,Móni...???

Viki
Hogy vagytok?Milyen két gyerkőccel? Én kezdek belejönni,bár most Dorka elég nyafi lett (cumielvétel) és nem tudja magát lenyugtatni,sokat hisztizik.Jövő héten lehet megpróbálkozom az ovival....

Hoztam képeket.
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Anyumnál Húsvétkor:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Csak gyosr bekikk...helyzet jelentés! Most itt vannak tesómék, tegnap késő este érkeztek! Meghozták a sok babacuccot is! Fényképeket majd csak azután csinálok ha elmentek. Meg van a babakocsi, de egyenlőre a sport része van még felrakva, mert még a legkisebb gyerkőcének használjuk itt. Van sok babaruha is. Majd jövő héttől asszem neki is állok mosni vasalni!
Már tesóm csinált sok pocakfotót, azokat majd otthon ha retusálta, és megcsinálgatta, majd utána küldi!
Na...most ennyi voltam. Igazából kíváncsi voltam kivel mi van, ezért olvastam csak bele.

Magika!
Neked megy a drukk!

d.dodó

Sziasztok!

Lego!

Jók a képek, gyönyörűek a lányaid! :D
Hát, elvagyunk, elvagyunk, de nehéz. Peti még kicsi, pelusozni kell, nem érti meg, hogy nem tudok azonnal ugrani ha szól, mert mondjuk szoptatom, vagy tisztába teszem Esztit :? ilyenkor meg elkezd rosszalkodni, de ez szerintem mindenhol így van. Alapjába véve nagyon szereti esztit és simogatja, meg mesét és mondókát mond neki :) Általában, ha Eszti alszik, ragasztani, rajzolni, vagy gyurmázni szoktunk, ha tehetem hétvégén elmegyek vele kettesben boltba, vagy focizni, vagy csak úgy sétálni, hogy érezze, hogy ez az idő csak az övé. Voltunk oviban nyílt napozni is ketten, szóval alakulunk :)

Magika!

Megy a drukk! Hallod, nem gondoltam, hogy végig húzod! :shock: Drukkolok Nektek nagyon! :)

képek:Esztiről ez még a hallásvizsgálat előtt készült, ezekkel a vackokkal a fején kellett elaltatni:
Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jo reggelt lanyok!

En meg mindig egyben. :shock: :shock: :shock: :shock:

Lego!
Nagyon jok a kepek!
Orulok, hogy jelentkeztel ujra.

Viki!
Nalatok is nagyon jok a kepek.
Tunderiek a gyerekek.
En sem gondoltam volna, hogy eddig huzom!
Zolit ma viszem oltani a Prevenart kapja.

Nos mostmar tenyleg beletorodtem, hogy en mar nem fogok szulni.

REggel 7-tol este 11-ig talpon voltam, mert vendegek is voltak.
Apat is elkaptam, homeot is szedek, penteken orvos is maceralt, a nyakdugom is tavozott es megis semmi jele a szulesnek. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Holnap megyek megint a korhazba CTG-re.
Kivancsi leszek megint mit mond az orvos.
Bar meg nem vagyok elkesve, mert Zoli napra pontos volt.

Na rakok kepeket:

Mozarella falatkak:
Kép

Salata:
Kép

Toltott gomba, meg grillezni kellett:
Kép

Fasirt:
Kép

Kokusztekercs:
Kép

A pacolt husrol nem keszult foto 20 szelet tarjat pacoltam, mert bepacolva nem nezett ki sehogy, mikor meg a ferjem megsutotte egybol elfogyott, na meg vendegek voltak.

MAR CSAK EGY NAP!

Magi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Mi a Balcsin voltunk anyumékkal, apumnak vasárnap volt az 54. szülinapja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egész hétvégén kertészkedtünk, szóval olyan izomlázunk van, hogy menni alig tudunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MAgi: Hajrá szülés :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nem semmi, amiket csináltál vendégeknek :wink:

Lego, Viki: Tündérik a gyerkőcök :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóci: Helyzet?

KAta: Szupik lettek az eredményeid :wink:

Dodo: Nagyon várom a fotókat

Ibici: Szerintem már elmúlt ovu :roll: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Két anyuka beszélget !

- Na, hogy van a lányod?

- Nagyon jól. szuper állása van, egy nagy cégnél dolgozik közvetlenül a
főnöknek, sokszor elkíséri a külföldi útjaira is, és olyan jól dolgozik,
hogy rendszeresen kap céges ajándékokat, ékszereket, meg ilyesmi. Céges
kocsija is lesz. És a tied?

- Az is kurva

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az egyiptomiak találnak egy nem kirabolt sirt a sivatagban es a sirban egy
mumiat, de nem tudjak eldonteni, hogy melyik korbol szarmazik.
Elkuldik a franciakhoz a mumiat. Visszaerkezik a mumia egy honap mulva egy kis karcolassal a mumia koponyajan a kovetkezo uzenettel:
"A mumia korat i.e. 2000 es 3000 kozottire becsuljuk. Termeszetes halallal
halt meg. A mumiat rontgen felvetelekkel vizsgaltuk meg."
Ez nem eleg az egyiptomiaknak, elkuldik az angoloknak. Harom het mulva jon vissza a mumia ket uj karcolassal a koponyajan a kovetkezo uzenettel:
"A mumia korat i.e. 2200 es 2800 kozottire becsuljuk. Termeszetes halallal
halt meg, valoszinuleg valamilyen ulomunkat vegezhetett. Kora 25 es 30 ev korul lehetett, amikor meghalt. A mumiat rontgen es ultrahang
felvetelekkel vizsgaltuk meg."
Ez nem eleg az egyiptomiaknak, elkuld! ik az amerikaiaknak. Ket het mulva jon vissza a mumia harom uj karcolassal a koponyajan kovetkezo uzenettel:
"A mumia korat i.e . 2400 es 2500 kozottire becsuljuk. Termeszetes halallal halt meg, nagy valoszinuseggel egy oroklott szivelegtelensegben. Nagy
valoszinuseggel irnok lehetett. Kortarsaihoz kepest valoszinuleg
fejlettebb volt az agya. Kora 26 es 28 ev korul lehetett, amikor meghalt.
Jobb labara santitott. A mumiat rontgen, CT es haromdimenzios ultrahang
felvetelekkel vizsgaltuk meg."
Ez meg mindig nem eleg az egyiptomiaknak, elkuldik az oroszoknak. Egy het mulva jon vissza a mumia darabokra torve, tobb helyen egesnyomokkal, a kovetkezo uzenettel:
"A mumia i.e. 2471-ben szuletett egy gazdag sivatagi nomad csaladnal. Neve Anon Re Martuf. Apja a farao udvaraba kuldte kivetelesen ertelmes fiat, ahol hamar elso irnok lett. Egy baleset soran eltort a jobb laba, ami utan
santitani kezdett. 27 evesen halt meg szivinfarktu! sban, otthon..."
Az egyiptomiak teljesen el vannak kepedve. Megker dezik az oroszokat, hogy honnan tudtak meg ennyi mindent, mire az oroszok:
"Bevallotta..."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Magi
Nagyon jól néz ki a kaja!Nyam-nyam-nyam! :lol: Micsoda energiád van még így a végén! :lol:

Viki
Jót telerakták tappancsokkal Esztit! :wink:
Aranyosak a gyerkőcök! :D

Dodó
Jó kikapcsolódást a tesódékkal!Várjuk majd a képeket amit felraksz! :D

Lego
Jó hogy azért néha tudsz jelentkezni!Net :twisted: :twisted: :twisted: Mekkorát nőtt Hédi! :shock: A nyuszis kép is édes Dorkával! :D

Nócika
Mi újság?

Ibici
Én a tesztekhez nem értek, nem is stresszelem magam vele hogy nézegetem. :oops:

Kata
Örülök hogy minden rendben és szépen növekszik a bébi! :D

Gabi?

Zsuzsa
Jó hétvégétek volt nektek is! :D Helyzet nálad?

Hétvégén mi medvefarmon voltunk,vasárnap meg olyan jó idő volt hogy apával még motorozni is elmentünk! :lol: Kár hogy szerdától megint mondja a hűvösebbet,pedig gondolkodtunk rajta hogy hétvégén elmennénk Szilvásváradra. :?

edoci

Szia Edoci!

Nálunk semmi különös. Csütörtökön megyünk meddőségibe vérvételek eredményéért...... nagyon kíváncsi leszek..... meg kapok majd gyógyszert is :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Már hetedszerre sem sikerült eltalálnia a vénámat, nővérke! Döntse már el, hogy most vért vesz tőlem, vagy tetoválni akar.

Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen.
Erre a ló megszólal:
- Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel kedvesebb is!
A paraszt beparázik, leugrik a szekérről, és fut a kutyájával, el az erdőbe.
Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
- Hú bazd meg! Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?

Két béka beszélget az árokparton.
- Azért jó, hogy az összes lány megvolt a faluban.
- Ja. De azért a varazsló lányát kihagyhattuk volna...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Magika! Látom még egyben!! Nagyon gusztik a kaják! Szoval mivel is foglalkozol mikor nem gyesen vagy?? Egy elveszett Szakácsnö. :D :D Nagyon ügyes vagy!

Nálam még semmi ujság sincs kivéve, hogy barnázom és érzem, hogy meg fog jönni! Fájdogál a pocakom egy kicsit, de egyébként jol vagyok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Zsuzska!
Isten éltesse sokáig az apukádat!

Magika!
Nagyon guszták a hamik!Tényleg eltűntél!!Csak nem szülni mentél??
????????????????????????????????????????????????????????

nóci!
Sajnálom a barnázást :(

edóci!
Én szombattól jó időt hallottam úgyhogy szerintem simán tervezhetitek a hétvégét :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ma vegre kisse nyugisabb nap van, igy en is idekerultem :) Hetvegen kirandultunk ket tengerparti varoskaba, nagyon szep volt! :) Ma nalunk esos ido van es vegre kipihenhetjuk faradalmainkat, Zsolti is ma alszik eloszor rendesen delutan amiota megerkeztunk :? Csomagjaink meg mindig nincsenek es szerintem az elkovetkezo hetekben nem is lesznek, a legrosszabb, h a babakocsi is oda :? Azt hiszem be kell vasaroljunk a napokban, mert ugyanabban a cuccokban jarunk napok ota :shock:

Kata!
11. heten vagyok, szerdan v szombaton toltom be, meg nem tudom biztosan melyiket szamoljam :roll: Neked nagy gratula a buvos 12-hoz! A csalad es a baratok is tudjak, mert nem akartunk ugy eljonni 3 honapra, h ne mondjuk meg, v esetleg telefonban, mint Zsoltit :lol: Sot, a munkahelyen is el kellett mondanom, mert kulonben nagyon megkavartam volna nekik a dolgukat. (kell keressenek helyetesitot, ill hagyjak a mostanit) Mindenki orult a hirnek, de nem olyan mar valahogy, mint Zsoltinal, inkabb termeszetes, mint nagy hir :roll: nem is tudom, talan nem bantam volna, ha kifakadnak oromukben :P (ok nem tudjak, h mennyit probalkoztunk)

Lego!
Net :twisted: :twisted: :twisted:
Biztos jo lesz, ha Dorka mehet oviba, lehet, h unalmas igy neki, h nem jut eleg idod ra. Es majd intenzivebben tudsz vele lenni, ha kevesebbet lesz :roll:

Viki!
nem lehet konnyu :roll: Lehet nem ertetek egyet, de en azt tervezem, h Zsoltit raallitom a szobatisztasagra ahogy visszaterunk Oxfordba. Mondjuk elegnehez lesz, de nem fogom megvarni, mig o ugy dont. Bar lehet, h megerzi az osszeeskuvest es addig leszokik magatol :P

Edoci!
mi van VELED? Sosem irsz magadrol :roll:

Magi!
Lehet, h olyan ez, mint a teherbeeses: Ha nagyon akarjuk nem jon ossze, ahogy lemondtunk, beletorodtunk, ITTVAN! :o
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dodo!
Akkor te sem unatkoztal a napokban :wink: Varjuk a fotokat!

Noci!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ibici
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Bangham! Köszi a sok drukkot! Sajnálom, ha elvesznének a cuccaitok!! Remélewm azért jól érezitek magatokat! Írj olyan sürün amilyen sürün csak tudsz!

Kép

Kép

Kép
nócika

Magika!

Mi újság van?Hogy érzed magad?

Moni!
Peti is szobatiszta volt már a múlt nyáron, de szeptemberben egyik napról a másikra visszaesett és azóta semmi :? :roll: Meg vigyázni kell a tesó érkezése körüli időben is, mert sok gyerek (a védőnő szerint) akkor is visszaesik, csupán figyelemfelkeltési céllal. :(
Remélem meglesznek a cuccaitok!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Most olvastam vissza a masik oldalt:

Nocika!
Ibici!
Ez az utazasos dolog ketelu: egyreszt persze, h jo, rengeteg uj dologgal talalkozom, nem unalmas a hetkoznap, ugyanakkor nagyon faraszto tud lenni, foleg gyerekkel kivul-belul :P Persze, ha azt mondana a ferjem, h mostantol akkor ulsz otthon es nem megyunk sehova, lehet, h kiakadnek :o Igy viszont allandoan azert zugolodok, h miert nem vagyunk mar hosszabb ideig otthon, lassan mar csak vakaciozni jarunk oda :? :shock:

Ibici!
Eleg jol viselem, minden nap vannak emelygeseim, neha nagyon el tudok kenodni, de, ugyebar ilyen tempo mellett nem lehet :o Ma pl sokkal rosszabbul vagyok, mint a hetvegen, amikor muszaj volt jol lenni, mert kirandultunk :P Most meg lustizok es sajnalom magam :?

Magi!
Annyian mondtak mar nekunk ezt, h itt kene jol bevasarolni, csak olyan nehez :? Innen Oxfordba megyunk, mindent kene magunkkal hurcolni innen-oda, aztan meg haza :roll: Mondjuk ha nem lesz borondunk, akkor konnyebb lesz :lol: :shock: No meg meg nem fedeztem fel semmit, ami a bevasarlas felet illeti, eleg nehezen mozgunk (sem babakocsink, sem rendes kocsink nincs), itt meg anelkul meg vagy love :roll: Hetvegen kirandultunk, majd meglatom :roll:

bangham

Viki!
Nahat, ilyet nem is hallottam :shock: Tudod, h mi okozta a visszaesest? Igen, ezt en is hallottam, ezert is akarom hamarabb elkezdeni, mert aztan az az ido nagyon kinyulhat... bar tudom: ember tervez, Zsolti vegez :lol: :lol:

bangham

Nem tudom mitől esett vissza. Gondolkodtunk, mi lehet de nem érte akkor semmi trauma, beteg sem volt, szóval fogalmam sincs :roll: védőnő szerint az volt a csoda, hogy már ment neki, és szerinte csak nem volt érett még rá, és csak a jó idő (meg a melegrekordok) váltották ki belőle, hogy nem kell pelus :roll:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Nem jovok egy kicsit es itt beindul az elet.
Egesz delelott frissitgettem a topicot es semmi.
Most meg elmentem furcsizni es Zolit rendberakni es lam irt mindenki. :lol:

Vera!
Nem hanyagollak titeket. Itt vagyok.
Te hogy vagy?
Mikor mesz megint UH-ra?

Edoci!
Szilvasvarad, szep es jo hely. Szeretem en is.
A kisvasut is nagyon szuper.

Nocika!
Sajnalom, hogy meg fog jonni.
Probald ki te is a palastfuvet.
Amugy ha nem gyesen vagyok, akkor piacot kutatok.

Ibici!
Sajnos meg nem szulok.
Minden nap vagyok.
Nem hanyagollak titeket.

Moni!
Nem kell elmenned vasarolni.
Neten is tudsz rendelni, mert sok helyen ingyen kikuldik.
www.amazon.com, www.toysrus.com, www.gap.com stb....
Amazonon en kineztem egy agynemuszettet. Kint igyen kiszallitjak, de sajna nincs kihez rendelnem, aki utana elhozna nekem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szoval hasznald ki szerintem.
Masnem akkor csak par dolgot.
Itthon ketszer annyiba kerul minden, es nem is olyan szepek.

Viki!
Nalunk is van neha visszaeses, de mindig akkor, mikor oviba megy.
Tehat ha sokaig van itthon, mert beteg vagy valami miatt, akkor mikor eloszor megy oviba utana bepisil delbe.
Pedig szeret oviba jarni, szeretik az oviba, nem piszkalja senki, nem bantja senki, megis.
Amugy koszonom kerdesed jol vagyok.

Lanyok!
Koszonom a kaja dicsereteket.
Fincsi is volt, mar nincs is semmibol egy falat sem.

Holnap toltom be a. hetet. Hihetetlen, hogy meg nem szultem.
Semmi jele, hogy szulnek.
Jol vagyok, meg kemenyedni sem kemenyedek.
Igaz nyakdugom mar tuti nincs, mert az tuti az volt pentek este es -szombaton. Holnap reggel 7-re megyek CTG-re, majd talalkozom az orvossal. Kivancsi vagyok mit mond es mi lesz.
Igy holnap tenyleg hanyagolva lesztek, mert utana megyek Zoliert az oviba es viszem a gyerekorvoshoz torokvalladekot vesz tole, majd utana angolra viszem.
Ha hazaerunk vacsit kell csinalnom valamit, hogy legyen mit enni.
Kozbe meg vennem is kell valamit, mert aprilis 3-an hazassagi evforulonk lesz es ha szulok nem akarok ures kezzel lenni.
Szoval a holnapi nap zsufolt lesz es este is mar lehet nem lesz erom jonni.
De igerem ha van valami kuldok valakinek sms-t.

Illetve ha van a korhazba wifi, akkor jonni is utdok netezni majd ha szultem.

Na megyek, mert mar faradt vagyok nagyon.

Jo ejt!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Én is itt,most megint jó a net,kihasználom és irkálok bár Hédi erősen tiltakozik. :lol: :lol: :lol: Hát igen elég zsarnok Csajaim vannak. :lol: :lol: :lol: Tiszta apja mindkettő... :P

MAgi
NEkem van kint Angliában rokonom,ha gondolod szívesen megrendelem oda az ágyneműt.Én is oda rendelem a next rucikat (meg még sok egyebet) és ő küldi haza nekem,itt meg már simán megy a postázás is.
Drukkolok továbbra is Neked!!!Remélem hamarosan láthatod a Tündérkédet.:) Én se gondoltam volna,hogy eddig húzod.:)

Móni.:)
El se hiszem,hogy már itt tartotok Katával.:) Hihetetlen,elég sok mindenről lemaradtam,de igyekszem képbe kerülni...:)
Amúgy Dorka hétfőn kezdi az ovit,már lefixáltam.:)

Szobatisztaság....Hát eléggé megszenvedtük mi is.Dorka 2 éves 8 hós volt amikor a pisit sikerült wc-be,bilibe összehozni,de a kaksit csak a napokban megy oda...most már teljesen elhagytuk a pelust.
Érdekes,mert nálunk a tesó érkezése nem változtatta negatív irányba...ennek örültem.

Hűű,de ordít,később folytatom....
Vendég

Sziasztok lanyok!

Megjottem es hat CTG-vel minden ok. Volt most fajasnezegeto is, de nem volt rajta eros, de rendszeres, amibol semmit sem ereztem.

Mehszaj valtozatlan.

orvos szerint barmikor szulhetek.

Mondtam a szulesznonek, hogy nem seretnem nagyon tulhordani, mert nem szeretnek orias babat. Erre kozli velem, miutan megfogdosta a hasam, hogy ez mar most sem kicsi. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szoval most osszecsomagolok egy kicsivel nagyobb rucit is a kistesonak. Bizti, ami bizti.

Lego!
Jo hogy jottel.
Ugy latszik nalam mindig minden megdol.
En nem szulom meg az masodikat elobb, hiaba lany, illetve lehet meg nagyobb lesz mint Zoli. :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok!!!

Betöltöttem a 12.hetet :lol: :lol: :lol: És kezdem magam elég jól érezni már szinte birok enni jókat és kevesebbet émelygek :wink: :wink:

Magika!Hú hihetettlen,hogy végig hortad a babát.Szerintem a doki nem engedi,hogy sokat hord túl.

Legó!Édesek a lányok nagyon.Éjszakáitok milyenek?

Móni!Nálunk még sokan meglepödnek,hogy már jön a kistesó föleg,hogy még csak 24 vagyok és ezen megdöbennek,hogy lassan 2gyerekes anyuka :D

Ibica!Lehet,hogy kinövöd a topikot de akkor is ide tartozól és nagyon szorítunk neked,hogy minél hamarabb legyen babátok :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Magi ne izgulj, bent nem marad az a babó, pár nap most már és a kezdben tarthatod. Nekem is annak idején a szülésznő rátette a hasamra a kezét és azt modta 4 kiló, majd másnap reggel megszületett Réka és 4 kiló volt. De az első lányomnál is amásik szülésznő szüléskor megfogta a hasam, és mondta hogy 3300 körüli, erre Betti 3350 g volt :D

Kata örülök hogy jobban vagy, de szeretnék már én is éemylgős időszakban lenni.

Nekem Betti akkor szokott le a pelusról mikor Norbi született. Meg is lepődtünk. Őt nem zavarta atesó érkezése.
Norbi nagyon féltékeny volt mikor Réka született.

Ibici én is azt néztem hogy lassan már nem tartozunk ebbe a topikba, de valahogy nem akaródzika másik topikba is írni. Maradok itt akkor is ha már nem 2008-ban szülök. Még ebben a hónapban van esély rá.

Lányok én már 3 éjszaka azt álmodom hogy terhes vagyok, akkor álmomban nagyon jó, de mikor felébredek akkor elszomorodom.
Szedem még a hólyaghurutra a gyógyszert, már teljesen jól vagyok, de muszáj mind a 7 napig beszedni nehogy visszajöjjön.

Itt van az eddigi hőm

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 08000_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi!

De szép képek! :D

Magika!

Mennek azok a drukkok nagyon már! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azért nem hiszem, hogy óriásbébid lesz, végig kisebb volt Esztinél, és ő sem nőtt volna még 1 kilót a visszalévő 2,5 - 3 hétben, szóval 3,8 kg alatt lesz, ez tuti :wink: Én megsaccolom Neked olyan 3400 g-ra, na, jó lesz ? :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Kata!
Gratulalok a 32. hethez.
Jo hogy te mar javulsz.
En ma is hanytam. :shock:

Gabi!
Azert a hurutod remelm jobban van mar.
"Az almok mindig valora valnak" mondtak a micsoda noben es en is hiszek benne. Szoval fel a fejjel.
Nagyon jok a kepek. A torta is nagyon jol nez ki.
Azt nem mondta a szuleszno, hogy mekkora, csak annyit, hogy nem kicsi. :shock:

Az orvos az utolso UH-nal max 3500-re saccolta, ha kihuzom a 40. hetig. Hat kihuztam. :shock:

Viki!
Koszonom a drukkot, en is remenlem nem lesz olyan nagy.
Megnyugtato a 3400 g. Remelem igazad lesz.

En mar ugy mennek szulni.

Almomban sem hittem, hogy tulhordom. :shock: :shock: :shock: :shock:

A szuleszno es az orvos is varja, hogy szuljek, mert szegeny szuleszno mondja, hogy miota a korhazban is van pic, azota olyan keves normalis szulest latnak.

Mondja, hogy ket het alatt nem volt normalis szulese, csak surgossegi csaszar, vagy koraszules.
Mondja, hogy most ejjel is ugyelt, dolgozott egy csomot, az osszes szuloszoba tele volt, de megsem volt egy rendes szules, csak visszatartas es koraszules.

Azt mondja, hogy januarban tobb mint 700 szules volt a korhazban, ami regen egy korhaz kapacitas volt egy ev alatt.
Most meg az osszevonasok miatt egy honap alatt szuletik ennyi gyerek.

Magi
Vendég

Magi igen már elmúlt a hurutom, nem fáj, nem csíp, nincs semmi bajom, csak mivel antibiotikum nem akakrom abbahagyni hanem végig szedem rendesen, nehogy újra előjöjjön.

Kép

gabi1

Gabi!
Ertem. Akkor jo!

A hod jol nez ki nagyon.

Magi
Vendég

Bár így is maradna.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Ibici: Köszi szépen apukám nevében :wink: :lol:
Bangham: Jó sokat utaztok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem, mihamarabb előkerülnek a csomagjaitok+++++++++++++++++
Gabi: Nagyon jól a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Magi: Mielőbbi szülést neked+++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Azt hiszem elment a magzatvizem.
Szoltam apanak, jon haza, kb. fel vagy egy ora, mig hazaer.

Magi
Vendég

Apa hazaert!

Indulunk a korhazba.

Magi
Vendég

Hajrá Magika!!!!Várjuk a híreket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Magika hú, ez nagyon izgi, nagyon drukkolok hogy könnyű és gyors szülésed legyen, és várjuk a híreket.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Kicsi bekukk!

Magika!
Szerintem ez a leányzó pontosan tudja, hogy ma töltötted be a 40. hetet! :lol:

Gabi!
Aranyosak a gyerekek a képen! És tényleg jó a hőgörbéd....reméljük igy is marad!

kata!
Gratula a 12. héthez!

Nekem sajna nagyon fáj ma a torkom! Kúrálom magam hagymahéj teával, mézzel és erőscukorral. Remélem hamarosan hatni is fognak!
Csajok, ma néztem, hogy 100 nap alatt vagyok! :lol:

d.dodó

MAGIIIIIIIIIIIIIII
Hajrááá!!!! Ez a Te napod!!!Jujj de izgi. Látom Te csak a kiírt időponton tudsz szülni.:D
JAjjjj de irigyellek!!!Aztamindenit!

Dodó
Most már vághatod a centit,lassan itt a 3.trimeszter.:) Várjuk majd a képeket.

Gabi
Nagyon jók a képek és szuper mindkét torta,bizti fincsi is volt.:)
Mikorra tervezitek a beköltözést???

Csajok én amióta megszültem rákattantam az édességekre.Megőrülök a túrórudiért és a nagyon nagyon lágy tejcsokiért....hmmmm
Viki nálad nincs ilyen???
Amúgy Eszti baba menniyt eszik???Éjjel sokszor ébred???
Vendég

Jajjjj!!!

Babára váró Csajszik!!!El ne hagyjátok a topikot!!!Úgyis olyan kevesen vagyunk.ÉS szerintem ez így olyan barátságos.:)

Drukk Nektek!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?