Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként azt olvastam, hogy a fejfájás is lehet tünet. Ja, és be van dugulva az orrom is, de inkább valószínű, hogy meg vagyok fázva, végül is olykor tüsszögök is. Na, jó, nem fantáziálok.
Lassan múlik a fejem, nem akarom elkiabálni, persze.
Én is f...ok mindentől, Szilzi, de semmi baj, majd kidumáljuk, és máris jobb lesz. Évi, a ciklusod 25. napján kell orvoshoz menned? Szilzi, hol és mikor lesz az esküvőd? A miénk 5 órakor volt, augusztus 4-én, itt helyben. Nektek lesz templomi is? Nekünk nem volt, nem vagyunk megkeresztelve, meg annyira nem is érdekelt. Na, jó, lassan visszamegyek a suliba. (mert most hazajöttem, jó nekem, tudom, de nagyon gázul voltam)

KépKép
benó
 
 


Bocsi, megint enyém a laptető! :oops:

KépKép
benó
 
 


Flóra, mi van pirivel?

KépKép
benó
 
 

 
 

Hat Beno a ti big lavotok se indult zokkenomentesen de a lenyeg a happy end! :wink: :D :D :D

Azert az is a mondatban mert a mienk se,mondjuk ott anyam volt a hunyo!Azt hallgattam 2 honapig hogy miert vagyok ilyen hulye,meg hogy a fonokommel,meg hogy nem lesz ennek jo vege,meg hogy ha szakitunk ki fog rugni.Na de hat lehet magadnak parancsolni mikor ugy 2 meterrel a fold felett kozlekedsz es minden giccsesen rozsaszin?Na ugye hogy nem.Es tudod most voltunk decemberben 5 evesek es meg a jo anyam is azt mondta hogy milyen jo hogy nem hallgattam ra.Pedig o nem olyan fajta aki bevallja ha tevedett! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Igen lehet tunet a fejfajas az alacsony vernyomas miatt. :D A kismamaknak gyakrabban faj a fejuk is.
Neked adom a ram eso osszes laptetot is! :lol:

Ha nagyon feltek akkor majd elkiserlek benneteket a szuloszobara! :wink: Addig se arra fogtok figyelni! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Évi ez tuti jó ötlet! :D Ha addig nem is, majd ott találkozunk! :D

Megpróbálom becsatolni a meghívót, időpontok nélkül, ha nem baj, ennyire nem teszem közhírré, már így is sokan vagyunk.

Kép
szilzi
 
 


En is igy gondoltam,de azert meg elotte is talalkozhatunk! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Mindenképp!! :D

Kép
szilzi
 
 


Akkor mar csak egy idopontot kell talalnunk ami mindenkinek jo!Na ez lehet hogy nem lesz egyszeru. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Sziasztok

Szép napot....:)

Szilzi:a fejfájás nem biztos hogy a migrén, nekem is állandóan fáj a fejem és az életben nem tüsszögtem annyit mint amióta babát várok...:)
Reméljük téged is ez a betegség kapott el.... :wink:

Látom a megismerkedés a téma.
Leirom, mi hogy jöttünk össze a párommal.
Tavaly év elejére a hócipőm is tele lett a föld összes pasijával!!!!
Nem találtam egy normális, megbizható himnemü lényt sem a környéken.Barátnőm ajánlotta hogy próbáljak meg a neten ismerkedni,nagyobb a választék.Egy társkereső oldalon regisztráltam és dőltek a hülyébbnél hülyébb levelek.Hogy ki , mit , hogyan és hányszor tenne velem......brrrrrrr!!!
Aztán nőnapon jött egy üzi:"szió.ugyan nem ismerlek, de azért boldog nőnapot is idegenként is!"
Na ő volt az én nagy Ő-m...:)

Azóta sem bántam meg hogy válaszoltam neki és hogy találkoztunk is.

tancsu és buckalakó 17+6 :lol:
tancsu
 
 


Szia Tancsu!

Nagy szerencsed volt ezzel a pasival! :wink: :D
Az en kolleganom egyszer csinalt ilyet,hat az a pasi egy bunyevac volt.Csak annyit hogy mikor szakitott vele a kolleganom feltette a kepeit vagy 3 tarskeresore bosszubol. :x

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Sziasztok!
Megjöttem munkából. Piri sehol,és nincs semmi tünetem sem. Vettem egy tesztet hazafele. De még nem csináltam meg. Akartam, de mikor indultam munkából,akkor voltam pisilni. Mikor hazaértem, még próbáltam várni, hogy nagyobb legyen a koncentráció, de csak fél órát bírtam. Aztán már mennem kellett, mert majd szét fakadtam. :oops: Bocs. Fel is fogtam a vizeletet, de teljesen átlátszó volt,így kiöntöttem. Hát most várok. Tudom,azt fogjátok írni, hogy várja reggelig, de én ismerem magamat és ha van itthon teszt, akkor sose bírom ki reggelig.

Kép
flóra 11
 
 


benó, hát most átvetted a laptetőt, tőlem. Akkor neked most az általad írt jóslat és a tüneteid alapján már tesztet sem kell csinálnod. Akkor sztem nálad baba az oka a rosszullétnek, reméljük. :wink: Ha valaki lemaradt volna: benó nemrég írta, hogy akié a laptető,annál babásodás várható. Hát most benó a soros. :)
Egyébként a tüneteid babára utalnak. A fejfájás lehet migrén is,de a tüsszögés!!! Egy másik topikban olvastam,hogy megbeszélték a kismamák,hogy midegyiküknél előjött a tüsszögés,pedig erről a tünetről sehol nem írnak. Vagyis nálad ennyi minden együtt, ez már több,mint gyanús. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Tncsu! Ha szépen megkérlek,visszaemlékeznél, hogy a mensi kimaradása előtt is voltak-e tüneteidés milyenek,vagy csak a kimaradás után kezdtél észlelni valamit? Jó lenne konkrétumokat tudni,hogy mire figyeljünk. Tudom,hogy minden terhesség más,de akkor is. Ugye írsz?

Kép
flóra 11
 
 


Jaj,kimaradt a nevedből az a. Bocs,Tancsu. :oops:

Kép
flóra 11
 
 


Tudom én elkezdtem az ismerkedésünket írni és nem fejeztem be,de majd jövök,ne izguljatok. Vagyis csak izguljatok addig is,hogy mit fogok írni! Na,semmi különöset,egyszerű ismerkedés volt. Rögtön jövök vissza.

Kép
flóra 11
 
 


Nekem annyi tünetem volt, hogy a mensimnek dec 25-én kellett volna jönnie, és már dec 20-21-22-én volt pecsételésem, meg alhasi görcseim.Akkor azt hittem hamarabb jön majd meg pár nappal.A pecsételés elmúlt, maradt a menszesz-görcs szerü tünet, a cickófeszités.
Kb ennyi volt, de nem volt hányás, stb.Minden pillanatban azt vártam hogy megjön, mert teljesen olyan görcseim voltak.
Utólag mondta a doki, hogy a megtermékenyités olyan 12-e környéke lehetett, mert a pecsételés az a beágyazódást jelezte, akkor tapadt meg a babó.
tancsu
 
 


Visszajöttem. Köszi Tancsu. Nekem pecsételésem egyikkelsem volt. Viszont pontosan járt a mensim,így pár napos késés után mindig tudtam, hogy terhes vagyok. Én sem emlékszem semmilyen tünetre. így utólag még a mellfeszülésre sem. Azt tudom,hogy volt,de hogy mikor kezdődött azt nem. Semmi egyéb tüneted nem volt? Folyás,álmosság, stb,

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu, a Benó a terhes-jeles, nem én! :D De a falra festetted az "ördögöt"! :D

Kép
szilzi
 
 


Szilzi

Bocsi,bocsi,bocsi....

De az ördögöt szivesen festeném ezzel kapcsolatban.....:)
tancsu
 
 


De jó! Nekem fel sem tűnt,hogy tancsu elírta a nevet! :D Mitértsünk ez alatt, hogy falra festette az ördögöt? Csak nem?

Kép
flóra 11
 
 


Az álmosság az már csak akkor jött, amikor megvolt a pozitiv tesztem.

A pecsételést nem mindenki tapasztalja, a dokim szerint ez a szervezettől függ, hogy mennyire viseli meg a beágyazódás.
tancsu
 
 


Csak de?????????
tancsu
 
 


Jut eszembe.
Most voltam a postán.Végre megjött a várva-várt csomagom.
Elmondani nem tudom milyen gyönyörü a picúr első ágynemüje!!!!!!!!

Ma este kipróbálom a szopipárnát is hogy milyen rajta pihenni.Nagyon dicsérik...:)
tancsu
 
 


Na azt hiszem most megyek, mert ma még az ágynemüt sem raktam el reggel, az ember meg lassan indul haza, aztán megkérdezi hogy mi jót csináltam egész nap....:)
Majd holnap jövök....

Sziasztok..
tancsu
 
 


Honnan rendelted? Milyen az a szopipárna?

Szilzi! A hallgatás beleegyezés?

Kép
flóra 11
 
 


Még nem tudhatom! :) Bármi lehetséges, de nekem semmi tünetem! Igyekszem nem beképzelni semmit! :D
Apa után Ti lesztek az elsők, akiknek szólok! Megegyeztünk? :D

Kép
szilzi
 
 


Hát igen, szerintem mindegyikünk azt várja, hogy sikerül neki,aztán egyikünk sem meri beképzelni, vagy elkiabálni. De jó tancsunak! Én attólfélek,hogy ti már mind pocakosak lesztekésén nem. :cry: Valahogy a korom miatt félek, hogy sikerül-e egyáltalán. Na,mindenesetre reménykedjünk. Igaz? :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Flóra, ezt azonnal fejezd be!! Úgy beszélsz magadról, mintha hatvan éves lennél! Egészséges nő vagy, ne izgulj! Nekem az ismeretségi körömbe van 3-4 csaj, aki egy-másfél éven belül esett teherbe! És mind harminc alatt voltak. Akkor náluk miért volt? Nem hiszem, hogy a kor annyit számítana, főleg nem az a pár év ami köztünk van! :wink:

Mikor tesztelsz?

Kép
szilzi
 
 


Köszi Szilzi, tudod néha elveszítem az önbizalmamat. Nézem a Viasat 3-at. A Vészhelyzet megy és egész idő alatt csak szülnek a nők. Már vagy a hatodik baba születik.

Kép
flóra 11
 
 


Puszi, puszi!
Jobban vagyok, megittam egy csomó vizet. A tüsszögés az kész átverés ám, mert képzeljétek el, én olyan hülye vagyok, hogy amikor elmúlik a fejfájásom, akkor mindig tüsszögök. Így akkor már tudom, hogy vége. :shock: Hülye, mi? Szilzi, én rólad nem feltételezem, hogy kihagynál minket a babás várakozásból! A többiek se képzeljenek ilyet! Én orrdugulást olvastam valahol, és az van nálam is. :wink: Viszont nem beleélni magunkat, mert akkor annál nagyobbat koppanunk. Már az előbb a mellfeszülést is beképzeltem! :oops:
Flóra, nem gondolom, hogy holnapig tudsz várni, jó az ma is! :D Egyébként én úgy tudom, hogy minél több gyereke van valakinek, annál könnyebben esik teherbe. Ti csak decemberben kezdtétek, nem? Az csak 3 hónap! Neked van a legtöbb esélyed arra, hogy első legyél! "Mindent megteszek, hogy én legyek az első, hisz a fődíj egy csíkos napernyő!" Ez még jó is, nem? A csíkos napernyő lehet a teszt! :D
Egyébként Évi, nyugodtan jöhetsz a szülőszobára, mi is megyünk veled! Vagy akkor pont egyidőben fogunk feküdni valahol? :P :P :P
Tancsu, írj az érzésekről meg Buckalakóról! Hány centi?

KépKép
benó
 
 


Most éppen egy 13 éves kislánys szül. Na ezek után perszehogy úgy érzem,hogy én már ehhez öreg vagyok. De nem adom fel. Akkor is gyereket akarok szülni a páromnak.

Hogy mikor tesztelek? Magam sem tudom. Nem nagyon merek, szerintem negatív lesz. Nincsenek tüneteim. :cry:

Kép
flóra 11
 
 


Hagyd a fenébe a Vészhelyzetet, Flóra! :twisted:

KépKép
benó
 
 


Elmegyünk a férjemmel orvoshoz, kérek valami gyógyszert, bár a férjem hülyeségnek tartja az egészet. Hozzám se szól. Na, mindegy. Majd este vagy valamikor jövök. Inkább most nem írok többet.

KépKép
benó
 
 


Hát csajok, teszteltem, de mint gondoltam, negatív. A baj az, hogy akkor megint mehetek szurira,mert megint nem volt pé-m és ezért nem is jött meg. Remélem most már hajlandó lesz kivizsgálni engem a doki.

Kép
flóra 11
 
 


Ezt most nem egészen értettem Benó,de majd elmagyarázod. Most mi a hülyeség a férjed szerint? Orvosságot kérni? És mire, a fejfájásodra? Vagy az a hülyeség, hogy olyat akarsz,amit terhesség alatt is lehet szedni? Na,majd elmondod.

Kép
flóra 11
 
 


Flora szerintem nem vagy oreg es most mar ne beszelj ilyen butasagokat.Lesz babi neked is. :wink: :D

Szilzi anyukam azt mondta hogy o mikor terhes lett aztan semmit a vilagon nem erzett.Se rosszullet se szedules.Csak nem jott meg neki.Remelem hogy ra utottem de ha nem hat azt se banom. :lol:
Es en sem feltetelezem rolad hogy eltitkolnad elolunk a masallapotodat. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Köszi Eynoyin. Szerintem is lesz babám,csak most valahogy nem működök a normális módon. Mármint hormonilag.

Kép
flóra 11
 
 


Nem szabad feladni! Hányadik hónap ez? Ez a hormonvizsgálat lenne a megoldás mindannyiunknak, mint amit az Évinek csinálnak. Elmentem a háziorvoshoz. Egyedül. A férjem szerint az hülyeség, hogy orvoshoz menni gyógyszerért. Majd adnak a patikában. De gondoltam, hogy az orvos jobban tudja. Na, és azt mondta, hogy Rubofen (nem tudom, hogy kell) és Nospa együtt, az jó fejfájás meg mindenféle fájdalom ellen. És azt mondta, hogy a sima háziorvos csak pajzsmirigy hormonját vizsgálhatja meg, a többit a nőgyógyásznál kell kérni. Ennyit tudtam meg. A gynevacot már nézted? Most mérges vagyok a férjemre, mert eljöhetett volna velem, és ráadásul azt sem kérdezte meg, hogy mit mondott az orvos. Csúnya. :twisted:

KépKép
benó
 
 


Egyébként hogyhogy nem vizsgál meg az orvos? Az mit jelent? Bár nekem is azt mondta a helyi nőgyógy, hogy 1 év után foglalkozik velem, addig nem. Ezért is mentem Pestre. Ott sem értem el sokkal többet, na mindegy. Erre a hormonvizsgálatra vagyok most rákattanva, holnap fel is hívom az endokrinológust. Ígérem.

KépKép
benó
 
 


Inkább írom a megismerkedésünket.
Tehát osztálytársak voltunk. De a suli után nem találkoztunk évekig. Amikor egyszer találkoztunk, akkor én babakocsit toltam,az első fiammal. Ő pedig üzletbe ment. Másodszor megint az üzlet előtt futottunk össze,én már két gyerekkel voltam. Harmadszor ben az üzletben találkoztunk. Karácsony előtti utolsó bevásárlásra futottam le. Akkor már három gyerekem volt és fél éve elvált. Rámköszönt, először azt sem tudtam, mi a neve. Nem is emlékeztem már rá igazán.:oops: Beszélgettünk egy ideig, aztán én szaladtam haza,mert a fiaimat itthon hagytam és akkor még nem voltak igazán nagyok. 6,10 és 11 évesek voltak akkor. Vagyis nem akartam sokáig elmaradni, tényleg csak apróságokért szaladtam le. Hogy mehessek már és illetlen se legyek, csak úgy odavetettem,hogy bocs, de mennem kell, de ha erre jár, én itt lakom a közelben,bejöhet egy kávéra. Sose gondoltam, hogy tényleg eljön. Az ünnepek alatt aztán csengetnek, a fiaimmal társasoztam. És jött a Flórián látogatóba. Jól elbeszélgettünk. A gyerekek kérdezgették, hogy ez ki volt, anyuka? Mondtam,hogy az osztálytársam. Elkérte a telefonszámomat. Aztán hívott is, hogy olyan jól eldumáltunk, nem lehetne-e megismételni? Hát jött megintés megint és egyre hosszabb ideig maradt. Végül már éjfél körül ment haza, aztán már éjjel 2-kor, de sose marasztaltam. kb. másfél hónapig tartott, míg megcsókolt. Aztán már sinen mentek a dolgok.

Kép
flóra 11
 
 


És közben mi volt a férjeddel? :shock:

KépKép
benó
 
 


Ja, közben már itt vagy benó?
Az orvos azt mondta, hogy eddig működött a ciklusom, a máltkor adott szurit. Azt mondta, hogy meglátja, hogy ettől rendeződik-e a ciklusom. Nem látta okát a vizsgélatoknak,mivel eddig rendben voltam. De remélem,ha nem rendeződik a ciklusom,akkor kivizsgál.

Kép
flóra 11
 
 


Bocsi, tehát te voltál fél éve elvált? Oké. Nehéz a felfogásom kicsit. :oops:

KépKép
benó
 
 


Hm..., hogy-hogy mi volt vele? Hát akkor már elváltam.

Kép
flóra 11
 
 


Rendben, mesélj tovább! :D

KépKép
benó
 
 


Igen,én váltam el akkor már fél éve. Kicsit értetlenül írtam, rögtön gondoltam is,hogy az nem lesz úgy érthető. A párom még nem volt nős, nem is élt senkivel. Megrögzött agglegény. :D

Kép
flóra 11
 
 


És hány éves volt akkor? Ez tök jó, hogy pont 3x találkoztatok, tudod, mint a mesében, és az is jó, hogy minden alkalommal volt egy gyereked! :D És hogy mindig a boltban! :D Azt kellene csinálni, hogy kicsit távol lenni egymástól, és utána találkozni a boltban úgy, hogy ott van veled a kislányotok! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Szóval egy szép kapcsolat alakult ki köztünk,nagyon boldog voltamés szerintem ő is. Aztán megtudták a szüleiés ez kicsit befűtött nekünk,mert az anyja nem akarta neki engedni. Minden csúnyát összebeszélt rólam,pedig nem is ismer. Ő persze ha nem is hitte el, de észrevehetően lankadt a lelkesedése.

Kép
flóra 11
 
 


Flóra:szerintem is hamarabb leszel babás, mint azt gondolnád...:)

Beno:ma megint elég sokat éreztem hogy mocorog.
Komolyan olyan érzés néha, mint ha tele lennél kajával de állandó éhségérzeted van ennek ellenére.
Most is nem konkrét mozgást érzek, hanem itt megfeszit, ott megfeszit, vagy csak mint amikor elzsibbad a kezed vagy lábad és lüktetve megy vissza bele a vérkeringés.Kb ez van most is a hasamban.... :lol:

Megpróbálom csatolni a legutolsó képünket.Ez még akkor készült, amikor a kórházból hazaengedtek.Ha jól emlékszem akkor 15+6 volt aznap a tökmag....:)

Most olyan 16-18 centi a teljes hossza kb.
tancsu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?