Új privát üzeneted érkezett!

Na, szóval arra akartam kilyukadni, hogy én nem félek az ilyen szituktól, úgyhogy ha megkérem és nem adja át, akkor majd jó hangosan ki fogom oktatni. A te esetedre például lehetett volna azt mondani, hogy egyetértek, viszont az a különbség, hogy ha nagyot fékez a busz, vagy netalántán valami baleset történik, akkor más ember megússza pár horzsolással, meg lila foltokkal, de nekünk akár a babánk életébe is kerülhet, ha rossz helyen ütődünk meg. És tuti mondtam volna neki, hogy maradjon is, mert biztos nem csak ilyen bunkó emberek utaznak a buszon, majd másvalaki átadja. És szerintem valaki tuti lesz a közelben, aki cikinek fgja érezni az egész szitut, és átadja. Ha mégsem, akkor még mindig lehet mondani, hogy hát tévedtem.

Kép
Kép
tabati
 
 


És nem hiszem, hogy még nekünk kellene kellemetlenül érezni magunkat, mert ez nem önzőség, hanem a babánk érdekében teszünk mindent.

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: én már olyat is átéltem, hogy egy nyugdíjas szólt be a kismamának, mert leült a babakocsi melletti székre, hlott a nyugdíjas meg ott állt mellette! én azt hittem eldobom az agyam! mert tényleg tisztelet a kivételnek, de a nyugdíjasok nagyon is tisztában vannak a "jogaikkal" és gátlástalanul ki is használják ha úgy akarják. De olyat is láttam már, hogy mikor a villamos után kellett szaladni hogy még éppen fel tudjon szállni, akkor mint a nyúl úgy tudott szaladni, mikor meg márt fenn volt, akkkor persze nyögött és dünnyögött, hogy micsoda fiatalság hogy nem adják át neki a helyet.
Vendég
 

 
 

Na csajok most írom az 1000-dik hozzászólásomat :lol:

csucsu:szerintem ha halvány csík van akkor az már valami.Az jó jel ha piri nincs,ne is legyen legalább 9 hónapig.
Az a lényeg hogy hanyadik dpo-n jársz.ma van a 14.?
azért én holnap reggel még csinálnék egy tesztet ha nem jönne piri. :wink:

Hát csajok én is eléggé fel vagyok háborodva a nyugdíjasokra.
nem tudom miért nyalja az állam a nyugdíjasok seggét állandóan?
Most nem azért de ismerek egy két nyugdíjast akinek 100e körül van a nyugdíja.+13.havi nyugdíj+ilyen olyan juttatások.
és arról nem beszélve hogy én már nem is számítok arra hogy nyugdíjas leszek egyszer.mert a 60-65 évet nem biztos hogy elérem+a mai fiatalok csak tanulnak és nem lesz aki dolgozzon=nem lesz nyudíjunk sem.persze addigra eltörlik majd az ingyenes utazást is.
A gyes pedig tényleg nem elég semmire,esetleg pelenkára.

szóval egy szó mint száz elkeserítő a helyzet.Az állam nem támogatja a családokat és nem teszi könnyebbé a helyzetünket sem.legalább is a miénket nem akik tisztességesen dolgoznak és utána szeretnének gyereket.
Azokét viszont igen akik csak segélyeken élnek és szülik az állam nyakára a gyereket mert nem tudják eltartani.(kisebbségek)
Mert a TV is tele van velük és még sajnálni kell őket.Mert nekik vannak jogaik.Én el is venném tőlük az összes jogot.
Egy felmérés szerint egy dolgozó emberre jut 3 roma gyerek.Magyarul én 3 roma gyereket tartok el az adómból.

Sajnos ez magyarország......... :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Kívánom, hogy szerencsét hozzanak a gólyák!
Szilvi: köszi, közben én is rájöttem, hogy semmi extrát nem jelenteknek a zöld számok. :oops:
Az utazás témával kapcsolatban én is oldalakat tudnék írni, és teljesen igazat adok nektek. Engem egyszer odacsukott a 2-es villamos vezetője, amikor már nagy hasam volt. Az volt a szerencse, hogy jó nagy táskával jártam, meg hát ösztönösen is mindig fogtam a hasamat. Egyébként szerinetem sajnos a legtöbben már arra neveleik a gyerekeiket, hogy törtessenek meg nyomuljanak. Pl. szintén a villamost vártam terhesen, és várt egy anyuka a két fiával. Kb. 8 és 10 évesek lehettek. Amikor megállt a villamos csak úgy nyomta fel őket előttem, hogy még véletlenül se én tudjak előbb felszállni. Egyébként meg nem akartam leülni, mert két megállót mentem csak. Még most is ezer a vérnyomásom, ha ezekre gondolok és ráadásul terhesen meg még érzékenyebb az ember, olyan rosszul tudnak esni ezek a dolgok. Pedig hát ez az anyuka is volt ugye terhes, legalább kétszer.

Most már nem tudom, hogy volt-e már pé-m, ma 37 volt, igaz nem akkor mértem, amikor szoktam, ez az óraátállítás bekavart. Lehet, hogy holnap lesz? Pedig tegnap nagyon fájt a hasam.
Megnézitek?

http://www.fertilityfriend.com/home/1dca0f

Kép
németh
 
 


ja és nem dolgozom,majd holnap kezdek.
Kíváncsi leszek milyen lesz újra dolgozni.A főnököm semmit nem változott,pénteken voltam bent nála.... :?

KépKép
lyndee
 
 


kinga:a 11 cn lehet gyanus pé-re de az elkövetkező napokban fog ez jobban tisztázódni.

KépKép
lyndee
 
 


Szilvi: Igen lehet az állam azt akarja, hoyg dolgozzunk. Na de ha nincs bölcsimert eladtál pedig sokan vannak gyerekek akkor mi van?
Dögüljünk éhen mi???
Én már az össze s pártot utálom. LÉehet valakit most megsértek de ez van!!! Mindegyik egy aljas bünőző....................

Kép
csucsu05
 
 


csucsu!

:lol: :lol:

lyndee!

Miért pont holnap kezdesz? :shock: Kitartást a főnöködhöz!! Próbálj meg ne vele foglalkozni!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Bocsi lányok cska a billentyűk lekoptakés a szóköz meg beragad. Ki kell cserélni ezért irok néha igy.

Kép
csucsu05
 
 


tabati:április 1. most erre az egy napra felesleges lett volna bemennem.mert havi elszámolás van és 30 nap táppénz meg 1 munka,még ezzel is kímélem a céget :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Ja! Milyen igaz, látod dátumban már nem is bírok gondolkozni, csak hetekben, meg ciklikusan főleg 4 heti leosztásban. :lol: :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: :D neked mindjárt itt van piri napja.Kíváncsi vagyok vajon igaza lesz e a dokinak....? :oops:

KépKép
lyndee
 
 


Reméljük Tabati dokija magyarázkodásra fog kényszerülni!
Csináltam tesztet, szerintem negatív. Világosabb az egyik vonal, int a másik. Szerintetek ez azt jelenti, hogy már volt, vagy még csak lesz ovum?

Kép
németh
 
 


kinga:bármelyiket jelentheti.holnap is csinálj egyet,és ha erősödik a csík+hő lemegy akkor még csak most lesz.
Viszont ha nem erősödik a csík hanem inkább halványodik akkor már megvolt az ovud,méghozzá a 11.cn.

KépKép
lyndee
 
 


Na íme: Kép

Kép
németh
 
 


Hát ez nem egyértelműen negatív.Tegnap nem csináltál véletlenül?

Van akinek ettől nem is szokott erősebb lenni.
Minden esetre a holnapi megadja a választ.

KépKép
lyndee
 
 


Nem csináltam, de holnap mindenképpen fogok. Mondjuk gyanús a tegnapi hasfájásom.

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Látom sokat termeltetek! :D

Kismamabérlet!
Teljesen igazat adok nektek. Ezt legfőbbképpen akkor lehet igazán érezni, amikor az ember lányának kis gyermeke van. Bizony sokszor látom én is hogy a nagy pocakos kismama álljon a zötyőgős úton! Ilyenkor mindíg elszomorodom, hogy hová lesz ez a világ?! Ja, és a nyugdíjasok, hát ezt a szotryt elmondom, rövid leszek.
Történt, hogy két héttel ezelőtt a párommal anyuékhoz mentünk. Hála Istennek nem laknak messze tőlünk, csupán pár buszmegálló. Szóval felszáltunk az amúgy is teli buszra (amolyan "heringek a konzerves dobozban effektus") és csak az ajtónál tudtunk kapaszkodni. Az egyik megállónál egy idős néni szállt fel. Engem majdnem kilökött az ajtón, a práomat belökte a babakocsik közé, és utána közölte, hogy adják át neki a helyet, mert fél oldalára béna, és nem tud kapaszkodni. Azért nem álltam meg szó nélkül. És szépen udvariasan mondtam neki, hogy azért mert ő idős, az még nem azt jelenti, hogy engem ki kell lökni a buszból, és másokat meg félre kell lökni, mert ő le akar ülni! Aztán szó-szót követett, végül csend lett. Jó tudom ez nem általános, de azért engem is felháborítanak az ilyen emberek. Tisztelettudó vagyok, idősnek, betegnek, kismamának az esetek 99%-ban átadom a helyem. Segítek a le és felszállásban, annak aki rászorul. Akkor én miért érdemlek ilyen hangnemet? Mindíg azt mondják, hogy bezzeg a mai fiatalság... Csak sajnos az a fura helyzet, hogy az idősebbek sem jobbak, mint mi!

Kép
anda81
 
 


Látom jó a téma! :lol: Nekem is van idősekkel rossz tapasztalatom nem olyan sok, de nem is járok busszal! Engem inkább a pletyijük zavar, hogy falun mindenkit kibeszélnek, hogy reggel úgy tolakodnak a boltban a pénztárnál, mintha nekik fontosabb lenne előbb hazaérni! Nálunk 7-kor nyit a bolt, futok a gyereknek zsemléért, de persze, hogy ott van az egész nyugdíjas klub, akkor csinálják a nagybevásárlást! 7.20-ra már a suliban kéne a gyereknek lennie, de még haza is kell érnem, meg kell csinálnom a tízórait is, 5-10 percre van a bolt, 10-20 percre a sulit! Ha nem tolakodnak is elkésünk,nemhogy így! Mondjuk az jobban zavar mikor az alkesz bandák bevonulnak a reggeli hörpíntőjüket magukhoz venni, simán lepipálják a véneket! :twisted: Összességében nem lehet általánosítani, öreg, nem öreg, alkesz, nem alkesz, ez mind mind jellemhiba! Fiatalbban is megtapasztalom ugyanezeket, lehet én sem vagyok különb az ő szemükben, mert végül is küldhetném a gyereket előző napi zsemlével is a suliba és asszem én is útban vagyok nekik, mikor előbb érek a pénztárhoz!
Vendég
 


húha! látom jól bele lendültetek csajok :D
Vendég
 


gröni: jól emlékszem hogy holnap mész dokihoz?

kinga: ez tényleg kétesélyes teszt. én nekem mikor ilyen akkor nekem a következő napra erős pozitív lesz.

csucsu: igazad van a pártokkal kapcsolatban. egyik kutya másik eb. :(

tabati: tényleg,már csak 4nap :) valami tünet esetleg? :wink: hátha a doki tényleg tévedett :D

lyndee: kitartás holnapra! hol dolgozol? már ha nem titok.
Vendég
 


Sziasztok Csajok!!!

Most erről a témáról az az ősrégi vicc jutott az eszembe, amikor a fiatal csinos lány felszáll a zsúfot buszra, és megkéri az idősebb bácsit, hogy adja át neki a helyét, merthogy ő bizony babát vár...
Az idős úr feláll, és megkérdi: És mondja aranyos mennyi idős?
A lány: Hát úgy kb fél órás, de nagyon elfáradtam... :lol: :lol: :lol:

De egyébként maximálisan egyetértek... 8) !

Arra van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ez a sunyi piri??? Merthogy egy kicsike görcs, vagy ilyenek, semmit nem érzek.... Sosem volt még ilyen, azt hiszem... Mondjuk 11 napot se késett még... :?

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Még egy storyt hadd meséljek el nektek. Az apukám mindig be tudott szólni mindenkinek, nagyon jópofa dolgokat. Sajnos nem örököltem tőle ezt a tulajdonságot. :?
A nővéremet mindig a tömött buszon vitték reggel bölcsibe. Egyszer egy öregasszony beszólt apunak, hogy biztos csak azért hordja reggelente magával a gyereket, hogy így átadják neki a helyet és le tudjon ülni. Apu meg visszaszólt, hogy ha nem festené magát annyi ideig a tükör előtt reggelente, nem fájna a lába. Állítólag az egész busz ezen röhögött. Szóval 39 éve sem voltak különbek az öregasszonyok, mint ma.

Szerintetek akkor ha holnapra esetleg még erősebb lesz a csíkom, azért legyünk ma együtt apával?

Kép
németh
 
 


Amy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem ismertem a viccet! Mikor is csináltál tesztet?

Kép
németh
 
 


kinga: ez jó kérdés! nem tudom, hogy erősebb lesz e a csík. ha igen, érdemes lenne holnapig várnotok. ha gyengülne a csík holnapra, akkor viszont ma kellene együtt lennetek.

szóval nem tudok okos tanácsot adni. bocsi. :oops:

esetleg még a hődből lehetne következtetni. ha alacsony akkormég nem volt ovud, ha emelkedik pár napja (legalább 0,2-t) akkor máe volt ovud.
Vendég
 


amy: jó volt a vicc :D :D


a mensid rendes "állagú" ? piros vagy barnás esetleg darabos? már bocsánat. :oops: csak a tippem az lenne, hogy esetleg mégis baba volt a dologban csak nem tudott rendesen megtapadni szegényke.

de a doki majd okosabb lesz!
Vendég
 



Vera: teljesen egyetértek veled, nem is tudok mit írni mást. Gyakorlatilag a gyes a nullával egyenlő.

Kép
németh
 
 



Amy!

Észrevétlen mensi? :shock: Psssszt és örülj neki!! :lol: Nem függ össze, de nekem a vetélésem után volt ilyen a második hónapban! De jól esett! :lol:

Szilvi!

Ha baba lett volna, az nem csendes mensi, hanem épp jobban görcsölt volna.

Gyes!

Vicces. De a nyugdíj is, úgyhogy szerintem parttalan vita. Valahogy a nyugdíjasoknak nagyobb a szájuk, mert idősek, többet tettek le az asztalra, mint te. Mert ugye 4 (5) gyerek az semmi. Ilyen a társadalmunk sajna. Ha gyereket vársz, akkor csak a seggedet akarod otthon mereszteni, ha meg nyugdíjas vagy, akkor az egész életedet végigdolgoztad. Ennyi szerintem. Úgyhogy ne is várd, hogy bármikor egy kalap alá veszik a kettőt. Meg biztos arra is gondolnak, hogy majd apuka eltartja a családot.

Kép
Kép
tabati
 
 


Lányok én egyáltalán nem reménykedek, valszeg a doki tud valamit amire megkapta a dipijét. :roll: Tünet semmi, azt érzem, hogy meg fog jönni. De én akkor sem várok tünetet, amikor reménykedem. Én úgy gondolom, hogy az első tünet a mensi elmaradása, a második a zebra :wink: , aztán jön a többi. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Csajok!

Lehet, hogy most megköveztek, de asszem talán Magyarország az egyetlen, ahol fizetnek azért, mert otthon vagy a gyerekkel! Más országokban pl 6 hónap után már megy vissza az anyuka dolgozni, de hallottam olyan országról is ahol csak 6 hétig lehet igazoltan távol! Szóval lehet, hogy kevés a gyes, de legalább van és beleszámít a nyugdíjba, valamint az állásod is megmarad! A nyugdíjastól nem sajnálom a pénzt, megdolgozott érte! Egyszer mi is leszünk, talán! :roll: Én inkább a családipótlék emelése mellett vagyok, hisz azt tényleg a gyerek miatt kapjuk, a gyest csak azért kapjuk, mert szültünk és otthon maradunk a gyerekkel ! Asszem nekem nem ezen múlik, hogy vállalok-e gyereket!
Vendég
 


Szilvi: Teljesen normális, élénkvörös, kissé vérrögös, mint egyébként.... :) Semmi különös, csak nem fáj... Nincs görcs, puffadás, ilyenek....

Tabati: Akkor csendben maradok, nehogy reklamálásnak tűnjön....

bizti nem vetélés, mert akkor a múlt hét szerdai teszt azt ki kellett volna mutassa....

Biztos, csak engesztelés, amiért nincs baba... 8)

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Gröni! Teljesen egyetértek...
Amerikában pl 6 hét a szülési szabi, és a szülés előtt talán 1 hét... Mondjuk az is igaz, hogy a legtöbb munkahelyen helyben van bölcsi, és szoba, ahol tudsz szoptatni, stb, meg mondjuk ha úgy dönt a család ,hogy anya otthon marad, akkor Apu a 8 órás munkájából simán eltartja a családot... Szóval ez is kétélű dolog.....

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Na ezaz . Én is tudom hogy máshol nincsen ilyen de meg van adva a feltétel hogy egy 6 hónapossal visszamehess. És ne rakjanak ki rögtön a melóhelyről mert gyereket szültél. És ugye a fizetés se annyi mint itt. Az sajnos a nyugat mi meg a kelet vagyunk

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Hali!

Vera:
Igazad van!

Görni:
Neked is!

Szerintem az egyetlen különbség a nyugat és köztünk az, hogy nálunk az anyukák gyakorlatilag rá vannak kényszerítve, hogy otthon maradjanak a gyerekkel. (Nem mintha ellenezném, hogy a gyerek három évig mellettem legyen, félre ne értsétek!) De, ha jól tudom, akkor bölcsibe csak 20 hónaposan lehet bevinni a gyereket? Kövezzetek meg, ha nem jól tudom. Jah, hogy már a bölcsiben és az oviban is várólistán van a gyerek, s lassan az lesz a módi, hogy ha megszületett, akkor már anya meg apa rohan a bölcsibe, oviba, hogy a várólistára feltetesse a gyereket, hogy esetleg, talán, amikor itt az ideje ne legyen gond, hogy hová menjen a gyerek! Azt is megjegyezném, hogy a magyarországi árak gyakorlatilag elérték a nyugati országok átlagát, csak éppen a fizetések maradtak negyed annyiak! Verának igazat kell adjak, hogy ha a nyugdíjasnak azért emelnek nyugdíjat, mert infláció van, akkor a gyesen lévő anyukának nincs infláció?? Nem mellesleg, egyszer a mi gyerekeink fogják megkeresni a mi nyugdíjunkat! Tehát nem az lenne az evidens, hogy minél több gyermek szülessen??
Arról már ne is beszéljek, hogy hogy áll mindehhez az egészségügy! Nincs megfelelő kórház, ha van akkor megszűntetik (Lásd: Schöpfmérei, vagy a Csepeli kórház). Talán a nagy fejeseknek azt kellene meglátniuk, hogy nekünk kis embereknek ilyen "apróságokkal" jobb lenne az életünk, és akkor talán mindenki boldogabb lenne. És nem attól zengene a híradó, hogy GY.F. kirúgta-e eü. minisztert...

Kép
anda81
 
 


Amy!

Hát igen, nem mindegy mennyit keres az apa! De biztos vagyok benne, ahhoz, hogy működjön Magyarországon ez a bölcsis dolog, kell pár generációváltás! Legalábbis nekem idegen, hogy idegenekre bízzam a pár hónapos gyerekemet, hogy ne lássam a fejlődését stb! Az vettem észre, hogy az emberek egyre családcentrikusabbak, fontos, hogy otthon meglegyen a nyugalom, a harmónia! Nagyon sokan a gyed után sem mennek vissza dolgozni, nem íratják oviba a gyereket, hanem inkább otthon maradnak vele, jövedelem nélkül! Nekem ez tetszik, ez valahol a jobb életet mutatja, illetve fontos lett a gyerek! Ez régen nem így volt! Én még 3 éves sem voltam, már ovis voltam, aztán napközis, mikor nagyobb lettem már nem, de nagyon rossz volt az üres lakásba hazamenni!

Visszatérve a gyedre, gyesre! Mikor fiam született akkor szünt meg a gyed, pedig asszem akkori viszonylatban nagyon jól kerestem! De nem bánom, mert van egy gyerekem és ez a legfontosabb! :wink:
Vendég
 


Hát igen....
nekem van elég jó munkám, viszonylag jó fizuval, de már reggelente görcsben a gyomrom, ugyanis a főnökasszonytól napi rendszerességgel kapom, az "ugyemégnemvagyterhes"......... mondatokat, meg a célozgatást, stb....
elég idegesítő és zavaró.... és ugye már előre félek, ha mjd tényleg úgy alakul, és szólok, mert a legtöbb kolleganőnek megmondták, hogy azért 1 év múlva várják vissza.... És akkor mit mondasz??? :?

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Anda!

Asszem itt mindenkinek igaza van, csak a másik oldalát is megtapasztalta! Amiről te írsz az csak városon működik, falun azt a szót, hogy bölcsi nem is ismerik! Munka szempontjából pedig még rosszabb a helyzet, hisz órákat kell utazni, nem biztos, hogy van egyműszakos állás, itt ha 8-ra mész dolgozni 6.30-as busszal kell menni, de csak 7.20-tól lehet iskolába vinni a gyereket, az oviba pedig 8-tól! Szóval a szar a helyzet kétségtelen! Anyuéknak még jó volt, a legkisebb pórfészekben is volt helyben munka, ahova 7.30-ra kellett menni és 4-ig dolgoztak, a napközi pedig 4.30-ig volt! Sokan szídják az akkori időt, de asszem jobban figyeltek akkor a családra!
Vendég
 


Amy!

Amíg gyeden, gyesen vagy védve vagy, hogy utána mi lesz, az jó kérdés, de lehet, hogy jön a tesóbaba és ez nem lesz gond! Sőt, a fönökasszony pofáját sem látod minimum 5 évig! :twisted:
Vendég
 


Görni:
Háát igen :oops: :oops: én egy tőzsgyökeres "betongyerek vagyok" :lol: !
Én már nem éltem sokat abban a bizonyos másik rendszerben. Így felnőtt fejjel, a szüleim és nagyszüleim elmeséléseiből viszont azt vonom le, hogy lehet, hogy voltak annak a rendszernek igen nagy hibái, lehet, hogy nem volt ennyi minden a közértben a polcokon, de az is biztos, hogy az emberek ennyire nem nyomorogtak, és bátran merték vállalni a gyerekeket. Gondoljatok csak bele, a nagyszüleink még öten-hatan voltak testvérek, ma meg már jó ha kettőt be mernek vállalni a fiatalok!

Kép
anda81
 
 


Gröni: Neked legyen igazad!!! :D 8) :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Na lányok, és most elmegyek, mert Apuci hiányol... :wink:
Jó dumcsizázt, és szép álmokat!!!
sziasztok!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


De a lényeg:

Én mindíg is úgy tartottam, hogy gyerek nélkül nem élet az élet! Különben mi értelme lenne annak, hogy a világrajöttünk! A legcsodálatosabb dolognak tartom, azt, amikor egy anya életet ad a gyermekének, óvja, védi és megtanítja neki mindazt, amit ő tud, mert így lesz kerek a világ és ez az élet körforgása!

Tehát:
Kismamik, vigyázzatok a pocaklakókra! :D
Akik pedig még csak vágynak rá, azoknak hajrá!!! :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


Anda!

Talán oka is volt a sok gyereknek! Nagyapám akkor támadta le utoljára nagyanyámat, mikor anyám megfogant! :lol: Mindenáron akart egy kislányt a három fiú mellé! Poénos volt ahogy mesélte nagyim, hogy mit össze nem futkározott az udvaron, az utcán, a földeken, hogy ne legyen negyedik gyerek! :lol: Ők akkor így védekeztek! 8) Bár sikertelenül! :lol:
Vendég
 


Anda!

Nagyon szépen megfogalmaztad a lényeget! :wink:
Vendég
 


Jól belemélyedtünk a témába.

Amy :Az én munkahelyemen is mindig azt nézték mikor leszek már terhes.Ahogy férjhez mentem és nászútról hazajöttünk onnantól kezdve folyton megvolt a"terhes vagy" kérdés.Sőt rám volt állítva a munkatársam hogy nézze a kukában a betétet és nyilvántartotta ki mikor mensizik.
Persze nem túl sok sikerrel mert amikor én terhes lettem egy 3-dik munkatársam is az lett :lol:
Így a csajnak nem jött be.

na most megyek,drukkoljatok holnap.Első napom a munkahelyen! :oops:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: ezt ugye nem mondod komolyan?! :!: :?:

Kép
németh
 
 


Hát ezek után még én is izgulok, hogy holnap be kell menned!

Kép
németh
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: