Új privát üzeneted érkezett!

Monic,
már itt is vagyok, csak suliban voltam...

Dita,
én szívesen felteszlek a felső szekcióba, de rjtad jobban áll a pozíciód :cry:

Czinki,
az útlevet pl. nyugodtan használhatod a régi neveddel. Tesóm azt pl. nem is cseréltette ki. De az iagz, hogy minden mást ki kell... Ha a személyiden más lesz a név, akkor már a bankkártyákat is cserélni....
Amúgy én úgy tudom, a Norbi familynek audi van. Már láttuk őket autóval.

Engem kimondottan irritál a Norbi, de a módszer szimpatikus. Én is igyekszem kerülni a termékeiket, de van olyan, amit megveszek. Pl. a fagyijukat nagyon szeretem.

i.kata
 
 


Csak az a bajom, hogy már belefáradtam, hogy állandóan vérvételekért kuncsorogjak. Ezért is reménykednék, hogy csak szólt volna már valaki, ha erre gyanakodna velem kapcsolatban. De mivel mindig minden eredményem jó, soha senki nem küldött sehova.
Azt hiszem ha eljutok az eredménytelen 3.-4. inszemig, akkor utána nekiveselkedek újfent a kivizsgálásoknak.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus!
Én is fogytam az update-tel, igaz én kutyultam magamnak a kajákat. A páromnak is úfgy főztem, nem vette észre ám mindig. A kódok betartása úgy is a lényeg.
20150601134430
 
 

 
 

Viki: ma kaptam a mailt, áttanulmányozom, és majd igyekszem számolni. de szerintem mindent nem lehet. ha pl veszek egy ebédet , amit nem én főztem, nem tudhatom pontosan, h az mennyi ch!
egyébként jövő csüt megyek mm-be, kiváncsi vagyok , h ott mit mondanak!

egyébként megkérdeztem a pcos lányokat, h mitől lehet, h Némokának és Évinek is rossz az ir-je.
ha egyikük sem pcos, csak az ir-jük rossz, az 2 okból lehet:
1, alapban jó volt az ir-jük, csak a stimu rontotta
2, alapból sem volt jó az ir-jük és a stimu még csak rontotta.
mert a stimuk rontják az ir-t. azért mondják, h a pcosnak nem szabad stimuztatni, mert az amúgy is rossz ir-t rontja.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkili!
De téged is stiumztak PCOs létedre, nem?
20150601134430
 
 


Kata!
A fagyit este eszegesd (cukormenteset) Dupla siker! Mivel a szervezetednek először fel kell melegíteni a fagyit, nomármost ehhez egy csomó energy kell. Hát nem szép úgy fogyni, hogy közben fincsiket kajcsizol?

Amúgy nem vagyok bezizzent Norbi fan, de ha nem olvastam volna el a könyvet, nem fogytam volna le 18-20 kilót. (most visszaszedtem 2-t, ezért 18) és még mindig picsognék a zsírbörtönömben, hogy én nem megyek a strandra, mert mindenki engem néz, hogy milyen viziló vagyok. :roll:

dita75
 
 


Azért az megnyugtat, hogy a stimu ronthatja az ir-t. Tehát nem is érdemes közben vizsgálni.
Viszont akinek IR-je van, az tud ellene tenni valamit? Mármint valami gyógynövény, vagy homeós szer?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita: az egyik munkatársam is veszi a Normi cuccokat, ő is azt mondja, h nekik bevált. de én is azt gondolom, h a kódok szerinti étkezés az alap és nem a kaják. mert hát lehet venni update-s kefírt is meg teljesen mást, nem update-st!

Viki: engem is stimuztak, persze! ebben van a biznisz!! én gyereket akarok , de baromira, de gyorsan, a doki meg pénzt! :wink: egyszer egyáltalán nem reagáltam a stimura, megkérdezte a doki, h stimus volt e a hó , a köv hóban meg totál túlstimus lettem, nem is kaptam repiszurit, de inszem azért volt! :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Gyógyszerrel, diétával, mozgással lehet csökkenteni, de ehhez hosszabb idő kell.

Némóka is talált rá egy gyógyteát, de nem ugrik be a neve.
20150601134430
 
 


Bumi,
Nemone rábukkant egy kecskeruta nevű gyógynövényre, ami jó az ir-re.
Szerintem nekem is kell majd vennem a pénteki vérvétel után.

i.kata
 
 


Viki!
Én sem szoktam megmondani, ha valami update. A múltkor az egész családom úgy ette az Update 1-es somlóit, hogy csak a csámcsogást lehetett hallani szavukat nem. Aztán csak a végén mondtam meg, hogy miből volt.
A paradicsomlevest már két éve folyékony édesítőszerrel csinálom, a párom észre sem vette. Most a hétvégén is az volt, és a vendégekkel is megetettem vele, senki nem panaszkodott. :lol:
Na most már nem zaklatlak benneteket, elpályázok haza!
Különben is már két perccel túlórába estem. :roll:

dita75
 
 


ja, és +-ba nasit és az alkoholt törölnöm kell a szótáramból! igaz csak néha alkoholizálunk! pl tegnap ebéd után 2,5 dl bor volt, és egész héten ennyit ittunk, előtte meg nem is tudom, h mikor ittam utóljára. a nasiról való lemondás már nehezebben fog menni! :cry:
tegnap madártejet csináltam és tegnap is és ma is ettem. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata!
Csak arra figyelj, hogy ezt babásan lehet-e inni. Mert hát inszem után ne zárjuk ki a pocimaci lehetőségét se!

Meg hát az se tuti, hogy nálad is kibukik ez a probléma.
20150601134430
 
 


Ditus!
Kellemes barnulást Neked!

Czinki!
Én mindent édesítőszerrel készítek. A desszerteket is. Ajánlom neked is. Gondolom ezt lehet használni.
20150601134430
 
 


Viki,
én még nem vettem, de ha rossz lesz az ir, akkor is megvárom a következő ciklust.
Amúgy én alapból esélyes vagyok a rossz eredményre, mert apum ágáról többen is rejtett cukorbetegek voltak. Vagy ez most megint nem azonos az ir-rel?

i.kata
 
 


Sziasztok!

Most értem haza, és visszaolvastam. Hogy ti mennyit bírtok írni :)

Dita: Kedves vagy. :) A nevem igazából Mária, hallgatok is minden becenevére, de a Mara az egyetemen rajtam ragadt, és azóta leginkább ezt használom. És a férjem Lalájával is összecseng. Már azon is gondolkoztam, hogy ha lesz egyszer egy kislányunk, hívhatnánk Laurának, és lehetne a beceneve Lara. Ez pont kijön a kettőnk nevéből… Milyen szép is álmodozni.
Sportolni nekem is többet kellene, de nehéz elkezdeni. Ha már megszoktam, akkor utána megy a dolog. De itt a tavasz, és megint lehet járni futni. Lehet ki is megyek ma…
Nem semmi munkahelyed van. Ez tényleg elég sok állat :)

Bumi: Szerintem nem folyik ki. :) Az állatkertbe mi is kijárunk évente legalább háromszor, négyszer. Igaz nekünk ez könnyű. Most azt hiszem kiszsiráf is van megint…
Én nem utállak, én sem eszek norbis cuccokat, és az egyetlen fittneszes akit elviselek Cindy Crawford, a többiek irtó ellenszenvesek. De a módszereik attól még lehetnek jók.

Cinke: Egyre többen döntenek úgy, hogy nem változtatnak nevet. Én becsületesen végigmentem minden iratcserén, de nem kis pénz, és nem kevés idő volt, mire mindennel végeztem. Még jó, hogy épp ráértem, mert nyáriszünet volt.

Most rohanok, mert Lala vár, de majd még jövök, mert lenne egy kérdésem. :)

Hali!

hofeherke
 
 


Czinkus!
Köszi a levelet! Nagyon Drága vagy! ;)
20150601134430
 
 


a pcos topikon megkérdeztem az ir - stimu dolgot, ezt kérdeztem és kaptam 2 választ is - azok lentebb :
LÁNYOK KÉRLEK LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!
az inszemes lányoknál elpanaszoltam , h romlott az ir-m, meg minden és bogarat ültettem a fülükbe! elmentek 2 és mind2 nél magas volt a terheléses ir.
ha nem pcos vki , nincs semmi tünet (hajhullás, pati, túlsúly, rossz hormon, pé és menszi probláma, cisztás pf) , ,,csak,, az ir rossz, akkor mi van? lehet, h ,,csak,, a stimuktól romlik vkinek az ir-je?
mert az ok, h egy eleve rossz ir-ű pcosnak a stimu rontja, de lehet, h vkinek , akinek alapból teljesen normális az ir-je, annak is rontja a stimu?
nagyon kiváncsi vagyok, mert teljesen kétségbe van most mindenki esve, h rossz az ir-je.

1, stimu is ronthat az ir-en de lehet valaki ir-es enélkül, hogy pcos volna

2,
Viszont lehet, h. végre mindkettőjüknek kéne egy kis szünetet tartani, mielőtt teljes sebességre kapcsolnának és belevetnék magukat a lombikozás "örömeibe", mert, ha már a sokadik sikertelen stimun túl vannak, akkor talán utána kéne nézni, h. mitől is sikertelenek azok a stimuk!
Az IR önmagában egy dolog! A pajzsmirigyproblémák, a hiperprolaktinémia és a Cushing egyaránt bekavar a cukoranyagcserébe, és mindkettő teherbeesési nehézséget okozhat!
Szóval pont itt az ideje, h. kilépjenek a meddőségi kezelés mókuskerekéből és végre kiderítsék, h. mitől is meddők ők tulajdonképpen?
Hátha még időben kiderül, h. nem is stimuzni kéne, hanem az alapbetegségüket kezelni!

A PCOS-nak egyébként nem feltétele sem a policisztás petefészek, sem a peteérés hiánya, sem a hiperandrogén tünetek, sem a hiperandrogénia labortüneteinek EGYÜTTES jelenléte!!!!
Az elhízás meg főleg nem!
Kinek-kinek egyik-másik különböző arányban jut ki!
Nekem jók voltak a laborjaim, mégis rettenetesen ragyás voltam, policisztás volt a petefészkem, mégis volt PÉ-m, csak éppen nem akart a baba jönni!
De van, aki szőrősödik és van, aki kopaszodik, de ez sem általános!
A policisztás petefészekre nem egy UH-ban járatlan doki mondta már, h. "Nini, mennyi kis pete érik ottan!", pedig pont, h. nem! De sok meddőségiben nem is közlik a beteggel, h. PCO-s a petefészke. És azt sem, ha szar a laborja, mondván, lényegtelen, úgyis megstimuláljuk! Szóval nem is olyan egyszerű eljutni a diagnózisig!

Nem beléjük akarom beszélni a betegséget, hanem azt akarom mondani, h. éppen itt az ideje, h. kezükbe vegyék a sorsukat, kikérjék az UH és egyéb eredményeiket és elmenjenek más dokihoz is konzíliumra! Azzal veszíteni nem fognak!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki: :lol: igen neked nem kellett volna, de rajta voltál azon a kisfickós köremailen és így te is kaptad. hátha vkinek fog kelleni...., bár inkább ne kelljen senkinek! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Majd jó lesz szülés után... :D
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon el vagyok havazva, egész múlt héten nem voltam, így összegyűlt egy közepes papírhalom az asztalomon…

Időm nem volt visszaolvasni, csak nagyjából :oops:

Látom volt szó Norbiról, meg a diétákról.
Ha valakit érdekel, van Norbis receptgyűjteményem update kódokkal együtt, el tudom küldeni mail-ben. Küldjön mailcímet, akinek kell.
A másik, hogy elég sokat lehet fogyni, ha elhagyjátok a kenyeret. Helyette mehet a puffasztott búza/rizsszelet vagy Abonett.
Én most egy lúgosító diétával kacérkodom, nem fogyás céljából (az elsavasodott szervezet okozhat meddőséget):
http://www.wellnesscafe.hu/dieta/200703 ... ito_etrend

Az Utro megint betett, iszonyatosan kómázok :-) de a bébiért megéri!!!!

Pusszantás Mindenkinek!!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Huuh
Mire kikapcsoltam a gépet addigra hívott a párom, hogy mégsem kell elémenne. Előre is bocsi a sok nyavajgásomért, de én elég nehéz eset vagyok, mert jó adag kiváncsisággal áldott meg az Isten. Kezdek kicsit aggódni, mert már most tojásfehérjézek, és a hasam is eléggé feszít. Nem akarom, hogy lekéssünk a petécskéimről... :cry:

Ez az Ir engem is foglalkoztatott egy darabig, mert nekem az inzulinszintem alacsonyabb a megengedettnél. Rékérdeztem a dokira, hogy lehet-e ebből baj. A háziorvosom azt mondta, hogy nem , csak igyak reggel kávét (amit persze sosem iszok), a meddőségi dokim, meg azt, hogy majd még beszélünk róla, de aztán elfelejtette. Az aszisztense szerint viszont nincs vele gond... Ez után megnyugodtam, hogy olyan nagy baj csak nem lehet...

hofeherke
 
 


Szezso!
A lúgosítást az aviva is ajánlja!

Mara!
Gáléknál kérdez rá megint az IR-e, mert hajlamosak dolgokat elfelejteni.
Ha úgy érzed, menj el holnap a rendelésére tüszőlesésre.
20150601134430
 
 


Szezso: engem a lugosító diéta érdekelnek! erről már én is hallottam. vhol olvastam, h a túl száraz bőr pl egy tünet lehet. hát nekem mindig száraz a vádlim és a karom, néha már úgy viszketek. a testápoló sem segít igazán!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


már nem is tudom, h hol olvastam , Popricsák (lehet, h nem így írják) Móni csinált ilyen lugosító diétát, és iszik vmi lugosító zöld löttyöt. azt mondta, h ha túl savas az ember szervezete, akkor a zsír elszaporodik, és elhízás megindul. vhogy így emlékszem.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

nem győzök visszaolvasni.

Kata,

akkor drukk a pénteki vv-hez, remélem, hogy neked jó lesz végre az eredményed és megcáfolod a családi örökséget is :wink:

Mara,

ha ma van tojásfehérjéd akkor holnap szerintem is menj el uh-ra biztos ami biztos alapon.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki: Az a baj, hogy eléggé szabálykövető vagyok, és ha azt monja nekem egy orvos, hogy csütörtökön menjek UH-ra, akkor csütörtökön megyek, és elég nagy gyötrelem, hogy felülbíráljam a döntését. És eddig még sosem volt tüszőrepedésem magától, akkor miért pont most lenne? szóval hajlamos vagyok jól megmagyarázni magamnak a dolgokat, közben meg csak rinyálok, és sopánkodok. De ígérem megfontolom a tanácsod, és ha holnap rosszabb lesz elmegyek a rendelésére. :)

hofeherke
 
 


20150601134430
 
 


Mi csak olyan termékeket használunk amik nem savasítják el a szervezetet. Pl fogkrém, tusfürdő, testápoló, izzadásgátló...
Elég drágák és külföldről kell hozatni őket de nagyon megéri szerintem.
És mióta ezeket használom a bőröm nem szárad ki pedig előtte eléggé gáz volt már.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Külföldön a lúgosítás már gyakorlott doognak számít, nálunk még csak most kezdik felfedezni az előnyeit.
Ha a szervezetet lúgosítjuk akkor rengeteg betegség meggyógyítható és megelőzhető.
Úgyhogy aki lúgosító diétába fog annak hajrá hozzá, érdemes csinálni!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nekem terheléses inzulint nem csináltak, de a 3 napin hormonpanelen 2,7 mIU/l volt az értékem és 2,8-24,9-is van a referencia tartomány. Visszakerestem a leletem. Nem hiszem, hogy ez IR-re utalna, mert ott ha jól tudom épp az a baj, hogy magas az inzulinérték, nem? Inkább az vele a baj, hogy könnyen elájulok miatta, meg rosszul vagyok. Ez a lapar után is így volt, alig bírtak életet lehelni belém. 80/valamennyire lement a vérnyomásom + hányás, szédülés.. írtó vacakul voltam.

hofeherke
 
 


Viki: köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


A Pokrivtsák ezt használja: http://www.zoldlotty.com/

i.kata
 
 


Hófehérke: én már 7 hónapja szedem a pcos-ra , ir-re a gyógyszert, de nem érzek különbséget. jobban mondva előtte az ebéd után szinte mindig lefeküdtem volna, most meg már nem .
de nem remegtem soha, soha nem ájultam el. bár nekem szinte minden tünetem van (hajhullás, patik, ciszták, nincs pé, nincs menszi). és nekem még nem is olyan rossz a terheléses ir-em. 7 hónapja 26 volt, most meg 52. szóval ha lett volna rendesen menszim, nem is megyek nőgyógyászhoz, nem is derül ki, h cisztásak a pf-eim, és pcos és ir....
szóval a terheléses része is fontos!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


jé, ezt tényleg így hívják? én azt hittem, h csak ő poénkodott vele!
de valjuk be, most baromi jól néz ki, bár néha 1-2 beállásnál anorexiásnak tűnik.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Köszi Cinke! Akkor rá fogok kérdezni mindenképpen!

hofeherke
 
 


Azért nem biztos, hogy ez a zöld trutyi az oka Enikő súlyának:

http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/poki060219/

de a méregtelenítés valóban fontos, bár én inkább ivúkúrákkal szoktam. Van fincsi teakeverékem rá.

hofeherke
 
 


Mónikára gondoltál, nem?
de ez vmi tök új dolog, most olvastam nemrég az újságban!
és ez, amit küldtél, az már több mint 2 éves dolog.
de persze a hírességeknél soha nem lehet tudni, h minek köszönhetik csodaszép alakjukat!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Én valajol olvatsam, hogy a Bódy Szilvi lugosít és ezért keresgéltem a neten.
A rendes neve szerintem super green.
Gondolkodtam, hogy megrendelem, csak kicsit elriasztott most az ára.

i.kata
 
 


Kata: hát igen a 20 e / hó igencsak húzós szerintem is.
találtam lugosító ételek táblázatot, de e szerint a víz (abból is a lugos ) ami leginkább lugosít. a gyümik többsége pl rossz az ilyen szempontból! :cry:
http://innerlight.shp.hu/hpc/web.php?a= ... 2H_UKUBS7z
érdekes ez a honlap is , vannak tapasztalatok is itt.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Persze Mónikára, csak közben épp egy másik dolgot is olvastam, amiben meg Enikő volt, és valahogy összekeveredett a két név.
A cikket csak azért raktam ki, mert egy fogyási folyamat sem két nap latt zajlik le, és elég sok összetevője van, Esetenként akár táplálkozási zavar is, vagy esetleg több módszer együttes alkalmazása. A cikk végén viszont szerintem ezt a forradalmi dolgot emlegetik... :)
Én ugyan nem fogyókúráztam még soha, de a súlyommal folyamatosan küzdök, csak a folyamat másik oldaláról, én felszedni nem birtam a kilókat. 2 éve még 43 kg voltam a 162 centimhez, amit mostmár sikerült feljavítanom 50-re, így nézek is ki valahogy. De szerintem a szélsőségeket mindenképp kerülni kell, és csak a diéta vagy csak a sport nem használ, hanem egy egyensúly megteremtése lenne a jó. Csak hát, elég sok időbe telik mire megtalálja az ember.
Úgyhogy részemről nem hiszek a csodaszerek kizárólagos használatában, de azt nem mondom, hogy nem lehet jótékony hatásuk egy folyamat részeként.

hofeherke
 
 


Cinki,
most látom, hogy nekem is elküldted a mailt. Köszi!

i.kata
 
 


Hű, ez a táblázat nagyon durva azon az oldalon, amit írtál.

i.kata
 
 


Mara: nekem van 4 felesleges kilóm, ha gondolod nagyon szívesen felajánlom!!!
:wink:
én 161 cm vagyok és 19-20 évesen voltam 51-52 kg és a párom azóta is azt emlegeti, h szerelmünk hajnalán milyen csinos voltam. azóta sem tudok lefogyni 51-2 kg-ra, bár a cicim is nagyobb és a csontom is kifejlődött ez idő alatt, ami persze + kg!

Kata: szerintem is! tök fura, mert pl a grapfruitról hallottam azt, h az a gyomorban lugosít. persze lehet, h rosszul emlékszem!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Mara,

kilókat én is szívesen adok, van miből :wink:

Czinke,

köszi az e-mailt, tényleg durva dolgok vannak rajta, de szerintem csak megszokás kérdése az egész. Ha belejössz akkor menni fog a dolog. :wink:

Kata,

a héten fogsz zh-t írni, vagy az múlt héten volt?

Viki mami,

apjukat vedd rá légyszíves a fotózásra. Már jár nekünk egy pocakfotó!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Persze én mindig akkor kerülök gép elé amikor már senki nincs itt :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
szerdán lesz a zh, de nem lesz vészes, mert csak a photoshop használata; írásbeli, meg gyakorlat, de nem bonyolult. Meg le kell adni környezetvédelemből egy házidogát, de abba apa is besegít :oops:

i.kata
 
 


Kata

A te párod akkor nagyon ari. Egy arany ember.
:wink: :wink:
Ő szerdán megy dokihoz? És ott lesz rögtön eredmény vagy majd várni kell rá heteket mint Ditáéknál?
Az én párom sajnos nem tudott volna segíteni, mert az én tantárgyaim pénzügy, számvitel stb nagyon elvontak voltak.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szerdán megy dokihoz és elvileg lesz kapásból eredmény is. Gondolom bacikra nem lesz, nem tudom még.
Az én férjem közgazdász, de nagyon érdekli minden, ami a természettel kapcsolatos. Mondjuk nincs olyan, ami nem érdekli, igazi "mindenevő". Én meg annyira áldozatkész vagyok, hogy nem akarom megfosztani a lehetőségtől, hogy kibontakozzon egy házidoga keretein belül. :oops: :wink:

i.kata
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon rendes tőled, hogy feláldozod magadat.
Az én párom is érdelődne minden iránt, de sajnos a vállalkozás miatt nem ér rá semmire.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: