Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Gröni! Kép
susy75

Kép

Olyan szépek!!!!
susy75

Csipcsab!

Garatulálok, sok boldogságot kívánok Nektek!
Nagyon szép voltál!

Gröni, most jut eszembe, nem is jó a kedd, mert én délelőtt megyek Győrbe, bocsi! :oops:

Vicuska, nálunk mindig én megyek a halak közé szökőkutat rakni...tavasszal be, ősszel ki.Meg a lámpákat is nekem kell betenni...

De amióta ronda csíkbogarakat találtam a tóban, fenntartással kezelem a helyzetet...
Bezzeg béka soha nincs elég, nem győzöm hazahordani őket, :lol: ,van helyette a rusnya bogár :roll: .

Ma délután kint voltunk az udvaron, egy csomó mindent csináltunk.
Apánk életében először megnyírta a füvet, Vivivel levágtuk a sövény felesleges részeit.Vigyáztam, nehéz dolgot nem csináltam.
A párom végig kint volt velünk, és segített.Ilyen még soha nem volt.Eddig mindig mindent egyedül csináltam.

Érdemes volt reggel kiakadnom, hogy mennyire elegem van mindenből, és milyen tehetetlennek érzem magam...
Sokkal jobban vagyok, mint eddig voltam.A hasam közel sem fájt annyit, mint eddig...pedig ma alig feküdtem.
Hiába, én csak akkor érzem jól magam, ha túrhatom a kertet. :lol: :lol: :lol:

Gyugyi, én is eldöntöttem, hogy elköttetem magam a szülésnél.Főleg, ha császár lesz.
Mekkora műtét az?Hogyan csinálják?
Vendég

Kép
Vendég

Vicuska!
Még jó hogy nem ejtett el a mütösfiú! :lol: :lol: Hát igen, az emberen nem múlt! :wink: :wink:
susy75

Fenci :)
Gyönyörű időben a legjobb élvezni!!! :lol: :lol: :lol:

Vicuska :)
Azé aludt el, mert uncsi volt a műsor és álmos volt. :lol:

Luca :) Gröni :)
Má megen lemaradtam valamiről.... :oops: :oops: Milyen kedd? Milyen Győr?

Luca :)
Nem tudom pontosan, hogy csinálják. Szerintem laparral..... Kivéve persze, ha császárról van szó. :wink:

Pusszka Mindenkinek! :P
Vendég

Hali csajok! látom termeltetek!

Nekem este már volt egy kis piri, ma már van sok, de nem az igazi, nem olyan mint szokott, hasam is fáj, holnap megyek vérvételre! :roll:

Ma voltam babázni! Ikrek, két kislány, 2 hónaposak! Zabálni valóak! Áldott jó babák! Esznek, alszanak, egymásnak magyaráznak, simogatják egymást. Ma nagyon szép álmom lesz
:D
Vendég

holnap ugye egy óraval korábban kelünk, így a hőmérőzés is korábbi lesz.
kell hozzáadni vagy levonni valamennyit?

köszi :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi!

Te hol élsz? :lol: Ma is eggyel kevesebbet aludtál, persze csak ha mindig akkor fekszel és kelsz! :wink:

Luca!

Nem baj, majd összehozzuk egyszer! :wink: van még rá 7 hetünk! :roll: Én ma ki sem dugtam az orrom! :oops: De, egyszer kimentem megnézni a hőmérőt! :lol:

Gyugyi!

Elvileg taliztunk volna, de egyikünk sem ér rá! :lol:

Baba!

Ez már akkor tuti a 3. nap lesz? Akkor most aludj el korán és álmodj cépeket! :wink: Azért pirinek küldök egy sallert! 8)
Vendég

Gröni: azért lett 2 hónap az eredmény, mert azt mondták, hogy csak akkor menjek vissza, ha megvana félidős uh. és pont akkor voltam félidőben mikor levették a vért, így nem lett volna meg a hormon mire az uh. így nem akarták, hogy akkor uh-zunk, hanem a köv. ciklusban. és mivel az nekem 35 npos így skáig tartott.
ja, és mivel csak esti uh időpontot kaptam nem tudtam felmenni az endokrinológushoz egyből, így időpontot keleltt kérnem, az meg újabb 1 hét lett.
repül az idő. :cry: :cry: :cry:

nem baj, most már kibírom keddig.
bár nagyon kiváncsi vagyok mit mond az endokrinológus.
főleg mert ha ott végzek, akkor megcsörrebtem a nődokit és megbeszéljük a hogynatovábbot :D :D :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gröni: igen, de ma lustizhattam. holnap reggel emg vár a futópad és a taposógép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tuti nem lesz tömeg :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!

Mégcsak annyit, hogy nem lesz nagy a változás, ha lesz is! Ez inkább a pé környékén fontos, te már túl vagy rajt! :wink:
Vendég

Gizi!

Én tom a hogyantovábbot, mész szépen terhesgondozásra! :P Így már értem a gondodat! A maihoz vizsonyítsd a hődet! :roll: De ha jól értem, akkor ma nem ugynabban az időben mértél, mint a megszokott! :roll:
Vendég

Gröni: köszi :D remélem is :lol: :lol: :lol: és csak felfelé engedélyezem :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

gröni

Hát reméljük hogy az lesz. Én piritől számolom, az meg már tegnap este piros volt, de ugyanmindegy, ha nem a 3. és esetleg csak a 2., mert amikor mondtam neki hogy ha a 3. nap vasárnapra esik, akkor azt mondta, hogy menjek hétfőn, de ha szombatra, akkor menjek pénteken. :roll: Szóval egy nap ide oda. A barnákat nem veszem, mert az a 21. naptól van, és nekem általában 28. napra jön.
Vendég

Gröni: :D :D :D milyen jó is lenne tüszőkukucs helyett Babó :D :D :D

ma akkor mértem, amikor szoktam, csak nem volt gond mivel nem kellet indulni :lol:
aludhattam tovább...de jó is volt... :D :D :D
.
holnap megint 7fő...én úgy vagyok a hétfővel mint Garfield...a mérleggel is...

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Baba: én úgy tudom, hogyha napközben jön meg, és du 5 óra előtt,a akkor az az első nap, ha utána, akor a következő.
és pirinek, rendes vérzésnek kell lennie.

:shock:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

gizi

mindegy, holnap én már megyek, ma rendesen megvolt, és ha csak a mait veszem, akkor holnap 2. nap, az is tökéletes lesz. Úgyis elmondom neki részletesen, hogy mi volt.
Vendég

Jó reggelt csajok!!!!!!!!!!!!!!
Ma is szép idő lesz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

En is pont ezzel a keppel akartam inditani
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Voltam a dokinal azt mondta miert nem vartam meg par napot mert meg csak a 29napon vgyok :shock: :evil: mondom mer 23napos a periodom es azelott evekig 25volt :evil: es a 29mar a 23hoz kepest majdnem 1het :twisted: erre megneztek a vervetelen allitolag nincs baba :roll: :cry: a hcg ha jol lattam 0.500 a pl vgy p:1.89 ami azt mondta ha van baba az 10felett van :roll: Azt mondta szerinte 1-2nap es megjon... :evil: es hogy volt peteeresem aminek viszont ngyon-ngyon orultem :P :P :P szal ha 1het mulva nem jon meg menjek vissza ad ra bogyot :? De akkor most 31napos lesz a periodom :?: :shock: :? kerdeztem a petelefagyasztast is :roll: :oops: 300ezer yen a mutet+50ezer a lefagyasztas :shock: azaz(470ezer ft+80ezer ft) Nincs megszabott mennyiseg es egyszeri fizetes van :roll: Ennyi penzbol mar egy lombikot tuti osszehozhatnank :roll: es tok kivgyok mert az Ausztraliai vizum miatt mar 2szer voltam bent es meg mindig hulye papirok kellenek es lehet nem lesz meg idore ember meg leakarja mondani az utat...mer csak nem dobhat ki annyi penzt csak arra hogy lehet,hogy megkapom lehet nem :evil: Erdekes van vizumom Japanba 5eve,Amerikaba 10evre...akkor miert ilyen bonyolult Australiaba egy 3honapos turista vizumot megadni :?: :!: :evil: :evil: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gizi
Kutyusod halali :P
A dokik meg neked is jol bekavartak :evil:

Fenci
Az eredmenyeket fent olvashatod :roll: Piri meg ablakba :?

Vicus
Teszteredmeny ott van fent vgyis nega barcsak ugy lenne es babas lennek de erre mar elegke csekely az eselyem :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Groni
Koszi draga vgy latom te is inkabb velem ertessz egyet,mintsem,hogy baba van :? hat legalabb realisan nezunk a dolgok elebe :roll: Koszi azert,hogy irtal nekem 8)

Baba
Latom nalad ott jart piri...kerdezd mar meg tole me nem jott hozzam vgy most mi van :?: :evil: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megjöttem az uh-ról
14cn-on van egy 14mm-es tüszőm a jobb oldalon
Endometrium: 7 mm.
Doki is megerősítette csütörtökön vagy pénteken lesz -m
De megyek uh-ra csütörtökön

Hát ennyi volt.
Férjem holnap fél4-kor indul

Kép

Kép
edinka

Sehun senki :shock:

Edinka ez nekem kinai volt :lol: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Mit nem értesz ezen :shock:
Jobb oldalon van egy tüszőm, az amikor megreped akkor kell teherbe esnem 8) 7mm-es a nyálkahártya ez minnél vastagabb annál jobb a beágyazódáshoz.
Csütörtökön vagy pénteken lesz a tüszőrepedés mert 20mm től képes repedni a tüsző. És erre a két napra kell "rágyúrni".
Igy már érted????

Kép

Kép
edinka

Bocsi Edinka nem sertesbol irtam :oops: hanem azert mert en meg tudatlan vgyok ilyen teren mi mit jelent :roll:
De igen igy mar ertem :wink: es akkor mindent bele 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Baba!
piri kapj@ be azért! :evil:
de legalább vérvétel lesz :lol: , jó az 2.-4.napig, tök mindegy :D

Edinka!
ez azt jelenti, apácska otthon lesz?:D mér vagy ilyen ritkán? :roll:

Bridget!
hát nagyon kivagyok, hogy te sem vagy babás :twisted: !de hogy volt péd, az szupi 8)
remélem meglesz a vízum is :wink:

Gizi!
drukk a holnapi dokihoz! :lol:
lehet nem fog ám meggyünni, mert babás vagy :roll: :P

Gröni!
te is holnap mégy doktorbácsihoz? :D

Luca!
te kis kertészleány 8) milyen rendea az urad, hogy segített, na meg a jányod is 8)

nálunk apjuk a főkertész 8) egész nap képes kint elbogarászni :shock: :lol:
aztán bejön a fekete földes kezével :roll:
én csak locsolni szeretek, na meg füvet nyírni, de arról le vagyok tiltva :lol:
bár lehet a locsolásról is le leszek, mert állítólag összepancsolok mindíg mindent :roll: :oops:

én a héten még itthon heverészek :oops: :lol:
Vendég

csajok,

belém beszéltétek a gyereket :lol: :lol: :lol:

reggel - hőm fenn :D - mentem tornázni, és nagyon feszült a hasam, nem esett jól a futás. eleinte azért futottam, de aztán beparáztattam magam, hogy mi van, ha most emiatt megy el :lol: :lol: :lol: :lol:

most is feszül, bár valszeg k@ki van a palacsintában, mert jobb oldalon feszül. ott nem volt semmi. az ikrek bal oldalon voltak.

mindegy, nem fogok összetörni ha mégsem, mert nagyon kicsi az esélye. :D

de ha mégis ..... :D :D :D :D :D

majd este jövök, most illegalitásban vagyok, de ezt muszáj volt leírnom :wink:

puszi

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
remélem nem rázattad ki az ikreket a pocidból! :lol:

nagyon nagy a pangás :shock:
én mondjuk tavaszi nagytakarítást csinálok :roll:
Kép

háááát, kurv@ra elfáradok :shock: ,lehet még nem vagyok a régi formámban :roll: :?
Vendég

Sziasztok!

höm:

Kép
susy75

Tényleg nagy ma a csend! :roll: :roll:

Bridget!
AZért remélem megkapod a vízumot, biztos klassz lesz Ausztrália! :lol:

Vicuska!
Jó pihit neked! :wink: Nekem is neki kéne állni valami takarítás félének, de kedvem nuku! :? :?
susy75

Tényleg nagy a pangás! :shock:

Bridget!

Mit írtam? :oops: Írtam volna olyat, hogy nincs baba? :roll: De mindegy is, mert tényleg nincs! :( Viszont, hogy volt pé-d az nagyon jó, ez adjon erőt a folytatáshoz! :wink:

Edinka!

Micsoda véletlenek! Most sikerülni fog! :wink:

Susy!

Megnyugodtál? Mert szerintem egyértelmű! :wink:

Vicuska!

De jó neked, hogy ilyen kertész urad van! Ha nem szólok apjuknak, hogy füvet kéne nyírni, simán járkálna térdig érő gazban, nem venné észre! :roll: De ma rábeszéltem, hogy eső elött nyírja le, mert ha nem, akkor majd én! Nem gondolkodott sokat! Mire nem jó egy terhesség? :oops: 8)

Gizi!

Csak óvatosan, most már kismami vagy! :wink:

Baba!

Remélem nem kínoztak meg! Mikor lesz eredmény?

Tegnap muszáj volt apjukra rámásznom! :oops: Azóta érzem a hasam! Eddig nem éreztem! :roll: Asszem ez a ludas tényleg! :? Az biztos, hogy míg ez a baba a pociban van, nem lesz több hancur!
Vendég

Nekem sincs ma kedvem semmihez! Még az ágyat sem vetettem be, csak a gyerek szobáját ganéztam ki meg főztem valamit! :oops: :lol:
Vendég

Szia Gröni!
Azért annyira nem nyugodtam meg, de legalább a remény meg van még. Mehetne feljebb a kis dög! :evil: Csak óvatosan a hancúrral! :lol: :lol: Azért még 7 hónap sok idö,addig nem bírod ki! Vagy igen? :shock:
susy75

Bakker!!!! Kép
susy75

Susy!

Viszont hasonlít a babás görbédhez! :wink: Azt beszéltük apjukkal, hogy a hancurt most már csak szülés megindításra fogjuk használni, ami nem lehet előbb a 36. hétbél! Muszáj lesz kibírnom, főleg hogy a drágámat majdnem úgy kellett megerőszakolnom! :oops: Az istennek nem akarta hagyni magát! Jobban fosik, mint én! :roll: Hova lett az én tenyészbikám!? :roll:
Vendég

Tetüd van! :lol:
Vendég

Gröni!
Látod de rendes az embered, csak rátok gondol! Biztos én is tök óvatos lennék a helyedben. Azt már én is eldöntöttem, ha babás leszek utánna csak óvszerrel akciózunk!
Úgy legyen, és legyen ez is egy babás görbe!!!!!!!! Kép
susy75

Ja,az én férjecském mikor hétvégén itthon van, felkelt reggelente, hogy idö van,mérjem a hömet! :lol: :lol:
susy75

Enyim képes volt azért felkelteni, hogy kivettem-e! :lol: Nemhogy megnézte volna! :lol: Állítom csak azért volt ilyen nagy kandur, mert gyereket akart csinálni! :roll: 8)
Vendég

Babcsival, Ticsivel mi lehet? :roll: Jó lenne ha jelentkeznének!
Vendég

Ditke, Mofly, Mami is régen nem jelentkeztek. :shock:
Gröni,a lényeg hogy sikerrel járt a kandúrod!!! :lol: :lol:
susy75

Hali csajok!

Megjöttem! Kiszívták a véremet :? Holnap lesz eredmény, majd kettő után hívom a dokim. Lehet szorkolni! :wink:
Vendég

Szia Baba!
Na holnap már tudni fogod,hogy van e valami gikszer nálad! Nagyon szorítok,hogy ne legyen!++++++++++ :lol:
susy75

Susy!

Igen, végül is mi már nem számítunk! :roll: Mondtam apjuk, ha el is hidegülünk, megéri, hisz egy élet múlik most ezen! Később majd megen összemelegedünk! :wink:

Baba!

Szurok! :wink:
Vendég

Gröni!
Biztos megoldjátok késöbb! Amúgy nálad az elözö problémák miatt nem vállalod be a kekszet? Doki is mondta,hogy nem ajánlatos?
susy75

Vicuska!
Barátosnémnak van két törpehörcsöge. Képzeld havonta szül kicsiket, úgy szaporodik mint az egér. Ès minimum 6-ot. Nem tudnak rajtuk túladni,kereskedésbe se kell már. Lehet a hörcsiket ivartalanítani???
susy75

susy

Az én bátyám hörcsöge is most sokszorozta magát, 5-öt nemzett a drága, de ebből már csak három van, mert 2-t megzabált :shock: :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?