Új privát üzeneted érkezett!

Kacika!
Szia! Hogy vagytok?
Mi jól, Nimród eszik mint az őrület, már majdnem 5 kg. Ma egyszer pl. 160-at evett.
Levivel sokkal nehezebb mint Nimivel. Még nem dolgozta fel az öcsi érkezését, bár látszólag őt szereti, puszilgatja, símogatja. Nézz be néha hozzánk is (márc. babavárók), ott sok képet tettem fel.
Bocs a bepofátlankodásért.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szia Judit!

Jól vagyunk mi is, nálunk is Peti elvileg szereti a hugit, de mindig olyanokat művel amivel tudja hogy kiakaszt, vagyis fel akarja hívni magára a figyelmet.

Petrus átlalában 100-akat eszik, 2-3 szor kellett hozzápótolni, de amúgy van tej.

Kép

Dreika, nagyon köszönöm itt is a kicsinyítést!
Íme a kép Petrusról!

Judittal egy kórteremben voltunk :lol:
Vendég

KAcika: Gratula Petrához nagyon szép kislány:)

Kép
csucsu05

Kacika!

Csodaszép lánykád van, igazi kis hercegnő már most! :wink:
Vendég

Juca,
itt maradunk inszem ügyileg Kecskeméten. Itt nincs nagyüzem, nem kell várni, megvannak a vizsgálatok, és ha minden ok, már mehet is. Egyetlen doki csinálhatja csak a kórházban, sajnos nem az enyém, de az enyém megbeszélte a másikkal, és azt mondta semmi akadálya. Na szóval őt keresem fel csütörtökön.
Egyszerűen nem akarok tovább várni, egy éve szórakozunk, most már elég volt.

Kacika,
gyönyörű Petra. Te jól vagy? Sebed?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Kacika!

Tündéri Petra, sok -sok boldogságot Nektek!!

Alíz!
Petra is csodaszép, mesélhetnél milyen volt a szülés és hogy van Peti?!

Encike!
Ábi előtt nekünk is októberi babánk lett volna, úgy látszik a "sos" visszaadja, amit elvett. A férjem szeptemberi, én meg novemberi vagyok, így októberre is jut szülinap :D

Vera!
Gratulálok! Egészséget, boldog babavárást!!

Napsugi!
Örülök, h minden rendben nálad is a 12. hetes UH-n!
Pontos a vonalzód?? A szívhangot én is imádom, Tirzusnak 160-t vert :-)
Nem lehet gond, tarkóredő OK, orrcsont OK, akkor nincs baj. Mi keddden megyünk vértesztre....

Luca!
Örülök, h jól vagytok! Nagyon vigyázz Magadra!!!!!

Gröni!
Gondolok Rád kedden, de biztos vagyok benne, h minden OK!!

Juca!
Köszi a kérdést, jól vagyunk. Nálunk nem volt semmi húsvétolás, apa utálja a locsolkodós mizzériát. Persze falun, egy igazi közösségben szuper lehet. Én azóta nem kedvelem a vízfürdőt, amióta egyszer tüdőgyuszit kaptam...
Ábel jól van, az egyik "heppje", h bukfencezik. Nagyon ügyeske, de mindig félünk, h baja esik. A minap a homokózóban kezdett "mutatványozni".. :D :D
A másik, h vetkőzik :o :oops: meztelenre.... :oops: :oops: :o :)

Kinga nagyon csini!!! A vukkot sajnálom, reméelm mielőbb abbamarad. Mikorra is vagy kiirva??? Lassan cukorterhelés....

köremil:
én azt gondolom, h annyi butaság megjelenik a hírekben, h szinte kizárt, h ha valóban igaz a történet, akkor valamelyik híradóba ne lenne róla szó. Szóval kétkedve fogadunk minden ilyesmit. Számunkra természetes, h nagyon vigyázunk a gyermekeinkre. Nagyon sok veszély leselkedik rájuk, de nem élünk rettegésben, félelemben.

Rólunk:
tünetem továbbra is nulla. Apa kérdezgeti, h hogy van Tirzus, de csak reménykedem, h jól. Ábival nagyon kell vigyáznom, mert szeleburdi, velem is bírkózna, de óvatos vagyok. Kedden vérteszt. A korom miatt "köteleznek rá". Tudjuk, h minden rendben, de nem merem aláírni, h nem kérdjük a hasbaszurit. Így inkább vérteszt, biztos, ami biztos.
Ja 5. napja be van dugulva mindkét fülem....

babaváróknak szerencsés napokat!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Lina, sebem jól van, hála Istennek mindkét császár után hamar rendbe jöttem. Tul.képp mire hazajöttem a kórházból addigra símán el tudtam látni magunkat.
Az első 2 nap fáj, a 3. már jobb, és a 4. 5. pedig már símán lépcsőztem a kórházban, csak náha kellett kicsit pihenni amikor húzódott.

Drukk az inszemhez!!!

Zsuzsi, Peti is állandóan vetkőzne, meg a zoknit nem hajlandó sokszor felvenni, jó lenne ha jönne a jó idő, legalább emiatt nem fáznának meg :D

Megyek kakkaót csinálni Petinek.
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Helló!

Csak beugrottam. Tegnap bálban jártunk, így festettünk Pacával (22+1):
Kép

tjuca

sziasztok!

Nita mikor mész ma az orvoshoz?Remélem örömhirekkkel jössz vissza!Várunk!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Leírom a szülésem történetét:

2008.03.03-án született a kislányom, Petra. A szülésnél az orvosommal maximálisan meg voltam elégedve, mind a terhesgondozás-mind a szülés területén, de a szülésznő az viszont egy bunkó volt, az újszülöttesek hozzáállásáról nem is szólva, az pedig egyenlő volt a 0-val. Arról nem is beszélve, hogy milyen flegmák. A klinikán a kaja az elfogadható volt. A tisztálkodási lehetőséggel az volt a gond, hogy két szobára jutott egy zuhanyzó+WC helyiség, valamint Ha reggel 6.30-tól-7.30-ig nem tudtál lezuhanyozni, akkor sajna várni kellett másnap reggelig (meleg víz csak ebben az időben volt), ha csak nem szereted a hideg vizet. A tisztaság az egy gyenge közepest érdemel, mert elég felületesen takarítanak a takarítók. A hazamenetel pedig kb. 3-4 nap után, mert mindíg várnak a helyekre. Az orvosommal mi is csak néztünk, mert péntek helyett már csütörtökön haza engedtek. Hát ennyi az Én szülésem története.

És még valami:

a szülés alatt kiszakadt a kezemből az infúzió, így gyakorlatilag oxitocin segítsége nélkül szültem. És mivel a szülésznő pediglen egy bunkó volt, így nem is honoráltam őt anyagilag.
Vendég

Nita: !!!!!Hol vagy?

Kép
csucsu05

Nita tényleg merre vagy:?ugye nincs semmi baj?
egész hétvégén nem irtál!mi ujság?dokinál voltál?

Virág
Kép
Kép
virág22

Nitácska:Nincs semmi baj remélem!!!!!!!Kérelek jelentkezz mert aggódunk érted! :?

KépKép
lyndee

Na akkor nita engedélyével ide is írom hogy mi van vele.
Baba nincsen. A doki azt mondta neki hoyg nemsokára meg kell neki jönnie rendesen. Amúgy bent minden a legnagyobb rendben van neki.
Most el van kenődve és nincs kedve feljönni majd holnap. Addig is puszil mindenkit

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Olvasva a romános hireket kicsit kirázott a hideg!
Épenséggel vigyázunk a gyerekekre, de elég ha pl a bevásárlokp.-ba egy pillanatra szem elöl vesztem, ott a baj.

Milyen szép kis babád van Kacika! Olyan szép a bőre is.

Ppetike!
Én anno mikor szültem, csak a dokimnak adtam pénzt, a szülésznőnek eleve nem is szántam. De hallottam, hogy manapság nagy "divat" lett.

Vera, Nita többiek ki hol van?
encike 2

Kacika, nagyon szép kislány Petra baba!

Aliz, felháborító, amilyen állapotok vannak!Az ember elvárná a segítséget a kisbaba mellett...

Nita, sajnálom... :cry:

Tegnap délután pár órát kint voltunk az udvaron, egy csomó mindent csináltunk.
Apánk életében először megnyírta a füvet, kicsi lányommal levágtuk a sövény felesleges részeit.Én nehéz dolgot nem csináltam, inkább csak dirigáltam a családomat.
A párom végig kint volt velünk, és segített.Ilyen még soha nem volt.Eddig mindig mindent egyedül csináltam.

Sokkal jobban vagyok, mint eddig voltam.A hasam közel sem fájt annyit, mint eddig...pedig ma alig feküdtem.
Hiába, én csak akkor érzem jól magam, ha túrhatom a kertet.

Ma délután megyek dokihoz, 6 hete voltam utoljára.
Szerintetek most már fog hallgatni szívhangot?Olyan jó lenne hallani...
Vendég

Luca: Kérd meg hogy hangosítsa fel. Mert leveszik a hangot szerintem legalábbis én úgy emlékszem.

Kép
csucsu05

Luca
sokáig én se hallottam a szívhangot. :( (sőt az első uh-nál a képernyőt se fordították felém :twisted: ) a szívhangot a kórházban hallottam először, amikor a magas cukor miatt pár napig bent voltam. Az egyik nővér megnézte dopplerkészülékkel (azt hiszem ez a neve), ekkor 20 hetes voltam. Igaza van Csucsunak, mond meg, hogy szeretnéd hallani. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Nita!

Egyik szemem sír a másik nevet. A Romed teszt pedig felejtős. Ha összeszedted magad, akkor várunk!

Luca!

A tegnapi idő zseniális volt. Örülök, hogy feltöltődtél.
Ha megkéred őket, biztosan hallhatod a baba szívét.

Kacika!

Nem is tudja Petra a világát, jóllakott csecsemő :lol:

Lina!

Értem, és menjetek. Drukkolok, hogy már a legelső alkalommal sikerrel járjatok! Mikor mentek check-in-re?

Zsuzsu!

Ábel nem semmi. :-) Mi most a sétányon voltunk a barátainkkal, és a két csaj sikeresen belehajigálta az összes követ a Dunába, jöhet majd a kotróhajó. :lol: http://gallery.kovacs-telekes.org/v/bar ... 1.JPG.html

Bukfenc? Az tök jó, KInga meg sem próbálta még. Bár a pucérkodást ő is kedveli, de ő öltözni is szeret, elég, ha annyit mondasz csini, és meg van elégedve magával. Csaj na.

Kép

Alíz!

Durva, hogy pont a szülésznő volt bunkó. Az oxitocint annyira ne bánd, nagyon durva tud lenni. Így meddig vajúdtál?

Encike!

Ez elég spamgyanús. :evil: Vigyázni kell és ennyi. A paranoid anya már megint egy más műfaj. Pl. bevásárolni hárman járunk, vagy Kofa egyedül. Egyikünk Kinga sarkában, másikunk vásárol. A templomban lazán engedem Kingát kóricálni, mert TUDOM? hogy senki nem viszi el, nem tud kimenni, és azért a szemem sarkából követem. Nálam ennyi belefér.

Csucsu!

Nálad mizu? Ha jól emlékszem meleg a süti! :wink:

Éva!

Kár, hogy nem találkoztunk szombaton. :-(

Este még bálozni voltunk, juj az egy külön sztori. :twisted: Tegnap meg barátokkal töltöttük a napot főleg kinn. Jó sok túrógombócot csináltunk, és meg is ettük. :-P

Még egy utolsó kép, aztán lelövöm magam, és nem kaptok képet egy darabig! 8)

Kép

tjuca

Juca: Jók a képek. nem is írtam mikor mentetek bálba nagyon csini voltál:) Aliz is édes kis huncut a képen.

Kép
csucsu05

sziasztok.
remélem mindenkinek jól telt a hétvége, én hulla fáradt vagyok, most cserélték a belső ajtókat, hatalmas festékszag az egész lakásban , de még mindeig kenni kell, én meg megveszek addig.
Ma voltam a korom miatti vérvételen, 2 hét múlva lesz eredmény, remélem egészséges a babám.
Juca a mostani mérések szerinnt 2, 3 napot késik a vonalzóm, de nem állítgatom.
megint nem tudok enni, tegnap az ebédet épp csak lenyeltem , jött is visszafele, csak a saláta megy, paradicsom paprika, apróra vágva, sózva, 2, 3 csepp olaj, és ízetlen sonka, ennyi, még a kenyér sem megy.
Másfél kilót híztam mióta tudtam már enni, most majd ujra leadom.
Csucsu mi van teszteltél hétvégén?
Sajnálom akiknek most nem jött össze, szorítok az inszemhez, és az újabb próbálkozásokhoz, én elég hülye vagyok, mert sokan járnak hozzám van vagy két vendégem is akinek nem akar összejönni a baba.
Én meg annyira tudom mit éreznek hogy szinte szégyenlem magam hogy nekem sikerült, annyira szeretnék segíteni.... már egyiknek odaadtam a mikroszkópot, próbálok lelket önteni beléjük, de ez még annak sem könnyű aki hasonló cipőben járt.
Úgyhogy itt is drukk mindenkinek.
Puszi

Kép

Kép
napsugár035

Jesszus laptető.... lehet hogy terhes vagyok????????????

Kép

Kép
napsugár035

Csinálj egy tesztet :wink:

Csucsu!

Köszi. Na mizu?

tjuca

Juca: most még nem merek. Ma vagyok elvileg a 4+3ban. Talán holnap reggel. De ha tegnap reggel mikrószkoppal volt talán látható a második csik akkor ma még nem erősődőtt. szerintem. Na meg ha negatív az rosszabb inkébb most várok.

Kép
csucsu05

Tuti a 4+3? Nem inkább 31/34? A lényeg, amit kihámoztam, hogy akkor van mikroszkóppal látható csíkod, és nem jött meg. :lol: Ez azért jó... 8)

tjuca

Csucsu, szorítok Neked!

Lina, Neked is nagyon szorítok, hogy mielőbb összejöjjön.
Jól tetted, hogy nem vársz tovább, így sokkal nagyobbak az esélyeid. :wink:

Ma nem lesz uh, csak nődoki.Uh-t soha nem hangosítják fel. :cry:
Úgy értettem a kérdést, hogy a doki Dopplerrel már hallhatja-e???
Régen meg szokta hallgatni a régi dokim.

Juca, nagyon jók a képek, csini voltál a bálon, meg a másik kép is szuper!Nagyon szép kismami vagy!
Ahogy az elején meg voltál rémülve, hogy hatalmasnak találtad a pocakodat, szerintem most teljesen jó. :lol:
Kinga még mindig tündéri kiscsaj!!!

Zsuzsu, nagyon ügyes Ábel, be kellene íratni valahova tornára, úgy látszik az ügyessége és az igénye is megvan...Lekötné az energiáit! :wink:

Sugi, azért vigyázz Magadra!
Sajnálom Vukot, én már sokkal jobban vagyok, igaz, Vuk nem kínzott, de most már tudok enni.
Enyhült az émelygésem, talán majd hízni is fogok most már.
Általában a kismamikat azért szekálja a doki, hogy sokat hízott, nekem meg könyörögnek pár dekáért... :lol:
Vendég

sziasztok lányok mostmár vagyok!Már jobban érzem magam,nem vagyok már ugy elkenődve!
de az tuti hogy a rossz tesztet elviszem a gyógyszertárba és dugják fel maguknak "kész vagyon volt"
Csucsu hajrá,szoritok neked,hogy legyen baba! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:ne keseredj el nagyon,biztosan lesz hamarosan pocilakód.Mit mondott a doki egyébként?

Juca:Tényleg nagyon csini vagy!Kinga kis huncut csajszi,de ez így van jól! :wink:

csucsu:nagyon drukkolok hogy legyen baba! :wink:

KépKép
lyndee

szia lyndee,azt mondta a doki,hogy van két gyönyörű petefészekm és a nyálkahártyám is rendben van!
Meg 12-ig meg kell jönnie és ha nem csináljak tesztet és ha pozitív vagy ha negatív akkor vissza kell mennem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: most akkor minden féleképpen menni kell ha netán nem jön meg ugye?

Juca: Szőke vagyok 31/34? Azt hogy érted?
Én ugy néztem ha a mensitől nézzük akkor és netán terhse vagyok akkor 4hetes és 3napos vagyok.

Kép
csucsu05

elméletileg igen.de ha negatív lesz a teszt akkor előszőr csak felhívom,feleslegesen nem akarok utazgatni :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu!

Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Nem mindegy, hogy 28 vagy 34. :lol: Mert ha a 34 naposból vagy a 31-en, akkor oké a dolog nagyon. :roll: Bocsi, bonyolult vagyok.

tjuca

Juca: hát változó 34 de valójában már beállt 31 meg 31re.
Szóval az utolsó kettő alapján tegnap kellet volna megjönnie

Kép
csucsu05

Juca: Nem vagy bonyolult most én vagyok nagyon szőke:)

Kép
csucsu05

csucsunál ott a baba a pociba!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De akkor ezek szerint a 31 nem kőbevésett dátum... akkor ez jóóó. Na erősödjön az a csík! :lol:

tjuca

Nita: ne vigadjunk még előre. Majd akkor hiszem ha a két szememmel látom a teszten.

Kép
csucsu05

fogod látni azt a második csíkot is érzem én!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! :D

Megérkeztünk a Bakonyból! Annyira jó volt! Szuperül éreztük magunkat, rengeteget kirándultunk (egyik nap 15 km nyomtunk le a gyerekekkel...) gyönyörű idő volt, csodás a Bakony.
A szálloda is klassz volt, minden tekintetben.

Első 2 nap még a hóban, aztán a csodaszép tavaszi napsütiben. Én ennyi őzet, mókust az életben nem láttam mint itt, futkostak elöttünk az erdőben.

Jártunk Zircen, Herenden, Pápán, de Szépalmán az erdőben voltunk a legtöbbet. Megmásztuk a Kőris-hegyet is. Nagyon büszke voltam a 2 kisebbre, mert elég jól bírták a strapát. :twisted: Esténként pedig wellness...

A srácok is nagyon élvezték, igazi kikapcsolódás volt.

Kép
zmimi

jajj, elküldtem véletlen... :evil:

na, szóval vkitől kérek szépen egy rövid összefoglelót, mert nem tok visszaolvasni... :oops:

pár kép: Kép húsvéti hasam

Kép srácok a Cseszneki Várnál

Kép nordic-walkingoltunk is ám...

Kép Mink...

Kép
zmimi

szépek vagytok nagyon a képen és a hely is szép ahol voltatok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

A szülésem az röpke 35 perc alatt lement. A fájásaim azok du. kb. 16 óra körül kezdődtek és este fél 8-jor már 5 perces fájások miatt hívtam az orvosomat. Azért még egy tusolást lkezavartam otthon, úgy indulás előtt. Este 9-re értünk így fel. Amikor az orvos megvizsgált már 4 és fél ujjnyira ki voltam tágulva, innen pedig egyenes volt az út a szülésig.
Vendég

Juca,
csütörtökön este 7-re megyünk az orvoshoz, vagyis most úgy gondolom, hogy egyenlőre csak én. Végül is a megbeszéléshez elég vagyok én is. Valakinek Lilivel is kell lennie.

Na most nézem, hogy én itt internetezgetek, a lányom meg ottmarad mindjárt az oviban. Indulok érte, este majd még írok.

Ja, Csucsu,
volt ott végül második vonal, vagy nem? A mikroszkópikus is tökéletes :lol: Na egye fene, nem baj, ha egy 3 héttel korábban szülsz, mint én, és nem lesznek egyidősek a gyerekeink :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ppetike akkor neked is gyors szülésed volt mint nekem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép Ez vagyok én.
Vendég

luca hogy te milyen csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, Nita! :lol:
Vendég

szivesen!
Már jól vagy?érzed mozogni a babót? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca,
hát tényleg nagyon csini vagy!!!

Én is dicsekszem: Ma reggelre megvolt a -10 kg!!! Még egy 10-es, és már egész jól fogok kinézni. Bár tulajdonképpen most egy plusz 9-cel is kiegyeznék (Lilivel ennyi volt) :lol:

Annyira kíváncsi vagyok, mit mond csütörtök este a doki...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca:nagyon szép kismami vagy!Tényleg nem híztál egy dekát sem.Szép a pocid is! :D

Linácska:Diétázol?a Luca diétáját csinálod?vagy hogy sikerült leadnod 10 kg?

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?