Sziasztok!!
Kacika!
Tündéri Petra, sok -sok boldogságot Nektek!!
Alíz!
Petra is csodaszép, mesélhetnél milyen volt a szülés és hogy van Peti?!
Encike!
Ábi előtt nekünk is októberi babánk lett volna, úgy látszik a "sos" visszaadja, amit elvett. A férjem szeptemberi, én meg novemberi vagyok, így októberre is jut szülinap
Vera!
Gratulálok! Egészséget, boldog babavárást!!
Napsugi!
Örülök, h minden rendben nálad is a 12. hetes UH-n!
Pontos a vonalzód?? A szívhangot én is imádom, Tirzusnak 160-t vert
Nem lehet gond, tarkóredő OK, orrcsont OK, akkor nincs baj. Mi keddden megyünk vértesztre....
Luca!
Örülök, h jól vagytok! Nagyon vigyázz Magadra!!!!!
Gröni!
Gondolok Rád kedden, de biztos vagyok benne, h minden OK!!
Juca!
Köszi a kérdést, jól vagyunk. Nálunk nem volt semmi húsvétolás, apa utálja a locsolkodós mizzériát. Persze falun, egy igazi közösségben szuper lehet. Én azóta nem kedvelem a vízfürdőt, amióta egyszer tüdőgyuszit kaptam...
Ábel jól van, az egyik "heppje", h bukfencezik. Nagyon ügyeske, de mindig félünk, h baja esik. A minap a homokózóban kezdett "mutatványozni"..
A másik, h vetkőzik
meztelenre....
Kinga nagyon csini!!! A vukkot sajnálom, reméelm mielőbb abbamarad. Mikorra is vagy kiirva??? Lassan cukorterhelés....
köremil:
én azt gondolom, h annyi butaság megjelenik a hírekben, h szinte kizárt, h ha valóban igaz a történet, akkor valamelyik híradóba ne lenne róla szó. Szóval kétkedve fogadunk minden ilyesmit. Számunkra természetes, h nagyon vigyázunk a gyermekeinkre. Nagyon sok veszély leselkedik rájuk, de nem élünk rettegésben, félelemben.
Rólunk:
tünetem továbbra is nulla. Apa kérdezgeti, h hogy van Tirzus, de csak reménykedem, h jól. Ábival nagyon kell vigyáznom, mert szeleburdi, velem is bírkózna, de óvatos vagyok. Kedden vérteszt. A korom miatt "köteleznek rá". Tudjuk, h minden rendben, de nem merem aláírni, h nem kérdjük a hasbaszurit. Így inkább vérteszt, biztos, ami biztos.
Ja 5. napja be van dugulva mindkét fülem....
babaváróknak szerencsés napokat!!!!!