Jó reggelt!
Kismamiknak még jobb reggelt
Klarissza! Nagyon sajnálom
Lehet kis idő múlva azért változnak majd a dolgok!
Én remélem!
Bettike!
Igen, már majdnem minden eredményünk megvan
Május 7-én lesz meg az a sok vérvételes
aztán már csak a genetikai hiányzik. Eddig tényleg majdnem minden teljesen nega! A prolactin kicsit magas, de az endokrinológus azt mondta, hogy ő nem adna rá gyogyit, viszont a progit alacsonynak találta, hiába van a ref érték közepén. Sebaj, megyek úgyis a héten csütörtökön a HPV miatt az ismételt szűrésre, majd a nőgyogyinak is megmutizom a papírjaim.
Lányok! Sajnálom a kevésbé jó IR eredményeket.
Nekem nem is fájt és mindent rendben találtak
Sufi! Drukkkkkok neked holnapra!!!
Kata!
Remélem rendben zajlott a vérvétel!
Többieknek is sok sok drukkk és ölelés!
rólam: kicsit elkezdtem tényleg reménykedni, mert olyan szúrkálódásaim voltak (lábba nyilalós), mint ezelőtt sosem, a cicim folyamatosan éreztem, olvastam itt, valaki írta, hogy egy kis nátha is jelezhet előre, én meg a torkomat éreztem, de se láz, se semmi. Nem vagyok fejfájós, de zsibbad az agyam pár napja, így gondoltam, ha ma sem jön meg, akkor veszek tesztet, de már tegnap este jött az az összehasonlíthatatlan kis fájás, ami a mensit hozza nálam, így reggelre megjött. DE semmi gáz nincs, így is volt tervezve, mert a méhszájsebemet le szeretném rendezni, szóval most úgy látom, hogy legközelebb, mire minden lerendeződik, az június.
Lányok! KÉRDÉS!
Lehet, hogy tényleg alacsony a progim? ( 8,5 ng/ml) Lehet, hogy tényleg minden oks, de nem tapad meg és az ettől van? Ezt most csak azért kérdezem, mert beleültette a fülembe a bogarat a dokinéni, de azt mondta, ő erre nem adhat semmit. Szerintetek ha minden leletem megmutatom a nődokinak, és látja, hogy mindenem negatív, talán ad erre majd gyogyit?
Több kérdésem nincs (most
)