Új privát üzeneted érkezett!

ja???? ne olajban süssem a sült krumplit? Akko' hogy is...? :roll: Ugyanúgy felvágom és sutty a sütőbe? Nem lesz túl száraz?

Icsilya,
köszi az oltásos infót. Jellemző, hogy a védőnőnk aszonta, hogy tuti nem az injekcióra volt allergiás, mert csak a 2.nál jött ki. :evil: Minek jár ez még hozzánk??? Az aztán lyó lesz, ha a harmadikat nem tudjuk beadatni, eddig 30 ezerbe került a két oltás! :shock: Hát nemtom, mit tud egy allergológus... Én úgy láttam, a dokik, akikkel találkoztam ennek kapcsán, csak találgattak... :evil:

KépKép
pompomlány
 
 


ja, katyerina,
gratula a lányoknak a járáshoz!
Norinám is oldalaz a karám mentén, Bencsi most kezdi a rám-kapaszkodást. Viszont a mosolyától mindenki elolvad... :) És ő a beszédesebb is. Mamma, Babba, Appa, Cica (ez a kedvenc) mint cicc vagy cici néha tite. És édesen nevet hozzá. :D

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi,

lehet, hogy a 2 oltás is ad vmennyi védettséget, kérdezz meg vmi dokit! El is felejtettem írni, hogy Bencsi jó nagy bébi, szerintem a korához képest most Ő a legnagyobb baba a topicon! :lol: Olivér még csak most érte el a 11kg-ot... :roll: Tudod, Ő sovány! :lol: :lol: :mrgreen: Nagyon ügyi, hogy cicázik! Tapsizik még, és int már pápát?
20140901102739
 
 

 
 

pompomlány írta:ja???? ne olajban süssem a sült krumplit? Akko' hogy is...? :roll: Ugyanúgy felvágom és sutty a sütőbe? Nem lesz túl száraz?

Icsilya,
köszi az oltásos infót. Jellemző, hogy a védőnőnk aszonta, hogy tuti nem az injekcióra volt allergiás, mert csak a 2.nál jött ki. :evil: Minek jár ez még hozzánk??? Az aztán lyó lesz, ha a harmadikat nem tudjuk beadatni, eddig 30 ezerbe került a két oltás! :shock: Hát nemtom, mit tud egy allergológus... Én úgy láttam, a dokik, akikkel találkoztam ennek kapcsán, csak találgattak... :evil:

ne olajba :wink: az úgy nagyon nehéz.

ha egyszerűen akarod, akkor vegyél olyan hasábburgonyát, amit sütőben is lehet sütni. Sütőpapír alá, 250 fok és ca. 20 perc alatt kész.
de én simán csak fogom a krumplit, megpucolom, negyedelem,olajspricnivel megspriccelem - így minimális olaj megy csak rá - de valamennyi kell, különben nem sül meg normális, és 250 fokon ca. 1 óra.

allergiánál tényleg nagyon sokszor a 2. talákozáskor jön ki (mogyoró,dió, méhcsípés... stb mind ilyen). Allergiológusnak pedig ez a szakmája :wink: utána tud nézni, hogy volt-e allergia, meg tudja nézni, hogy esetleg a vivőanyagban van-e olyan ami fokozottan allergénebb, bármi. Én ehhez nem értek - közgazdász vagyok -.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Lafi,
képek szuperek,a fürcsis a legjobb!

Emma,
ha még nem kezdted el a savanyított tejtermékeket,sztem akkor mehet.Legalábbis én 8 hósan kezdtem,de erről megoszlanak a vélemények.Ha-s tejpépek is nagyon jók.El akarsz hagyni egy szopit,vagy csak kevés már a kaja?

Katyerina,
gratulálok a csajoknak és neked,ügyesek vagytok!

Pompi,
tényleg olyan édik,ahogy dumálnak!Enyémek sajnos az Apát és a papát nem hajlandóak mondani,de az ana-ana-ana és a mama-mama már megy.Tapsolnak a" süti-süti kalácsot"-ra,pá-pát intenek,fúj-ognak a kakis pelusra,berregnek az autóknak,felhúzzák az orrukat,amikor megyünk orrot fújni,és elkezdenek jó erősen szipogni,ha folyik az orruk,ezzel jelzik,hogy fújjam ki.(vagyis szívjam ki a porszívóval)

Andi
Kép
aanda
 
 


köszönöm a fotó-dícséreteket Huni nevében is :lol:

segítsetek, 2 napja nyügi van, nyüszít,sír,nem alszik nappal csak sír, kezemben megmarad,de ha pl. pisilni mennék, akkor lerakom, üölt....nem alszik, nem eszik.............semmit sem eszik, vagy alig valamicskét ma hajnaltól eddig 170 ml anyatejet és kész....csak szopja a cumiját és az öklét.....

reggel óta büfögi vissza a nyálát...

(legalább mondjuk éjjel alszik...)
Vendég
 


torka???

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


szerdán volt doki, megnézte,akkor még minden renben volt...ő fogat mondott...de ilyenkor???és így???most is üvölt a kezemben...
Vendég
 


Lafi :D
Lilinek 4.5 hósan jött ki az alsó kettő. Attól ti sem vagytok távol.
Fog is okozhat ilyet, egy bnőmnél volt hasonló.
Torkát te is meg tudod nézni ill. a nyaki nyirokcsomóit.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok,
bizti tök nevetséges, de ma is vissza kellett fordulnunk a sétából. Tegnap sem és ma sem tudtam rendesen eltalálni az öltözéket. Nyilván azért ordítottak, mert melegük volt. Nem baj, holnap újra megpróbálom, csak sikerül kitapasztalnom, hogy mi jó nekik.

Más: Aliz orcája nagyon piros és száraz, mert állandóan folyik rá a nyála. Mivel kenjem? Gyógyszertári napraforgóolaj jó?

Más: Aliz ügyesen megtartotta pár másodpercig a fejét hasonfekvésben, Barni meg átfordította egyik oldalról a másikra. Annyira boldog vagyok! Jövő szerda-csüt. magasságában adnak időpontot a Koraiban, amit vagy elfogadok vagy nem.

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:Más: Aliz orcája nagyon piros és száraz, mert állandóan folyik rá a nyála. Mivel kenjem? Gyógyszertári napraforgóolaj jó?

olajat semmiképp. ha van otthon mellápoló krémed (avent v medela),akkor azzal. Sudocrem is jó lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


orsi,
köszesz, mármint mellbimbóápoló? sudot nem szeretem, mert nem használt, amikor a popija volt piros

KépKép
lili73
 
 


Lili!
Én mindig egy réteggel adtam rájuk többet mint ami rajtam volt plusz a takaró és azt ha érzd melegük van le is veheted róluk.
(pl. ma rajtam poló vékony hosszú ujju, kabát akkor rajtuk hosszú ujju kombidressz, pulcsi kabát takarót már nem használunk ja és harisnya a naci alá.:)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, én is voltam kint ma...de én még nagyon felöltöztem...meg Huni is...nekem még hűvös volt....én így megfagytam volna...de jó neked, hogy bírtad....

Amúgy Lili, én is így csinálom, eggyel töb mint nekem...
Vendég
 


Zsebi, amúgy ment pü még korábban...nem nézted meg...

Anikó????????????????????????
Vendég
 


Bandika,Anikó!

Köszi az Iwiw jelölést,visszaigazoltam!

Lili,
nagyon nehéz eltalálni az öltözéket,de sztem ez attól is függ,hogy a babák milyen hőm.-hez vannak szokva a lakásban.Nálunk sosincs 20-21 foknál melegebb,kivéve a fürdőszobát.Kiskorukban pluszban befűtöttem még az olajradiátorral is,most elég,ha előttük lezuhanyozok.Így lentre sem öltöztetem őket túl melegen,most a farmer alá megy a harisnya,felülre body+póló+meleg sapi +dzseki,de holnaptól már vékony pulcsi+tavaszi kabát+vékony sapi.
Az arcukra Nivea baby soft-ot használok,minden este.

Lafi,
remélem,csak átmeneti a probléma nálatok,de most meg jön a melegfront,lehet azt érzi szegényke.

Andi
Kép
aanda
 
 


lenne egy kérdésem:
1 hét múlva megyünk Budaörsre a Premier Outlet centerbe.Milyen bababoltok vannak,amiket érdemes megnézni?(mert már régen voltunk,amikor a fiúk még sehol sem voltak)
köszi.

Andi
Kép
aanda
 
 


ruha: én hosszú ujjú body, trikó (ha hidegebb van, akkor póló ), vékony- v. vastag pulcsi (hidegtől függ melyik ), kabát, sapka. Én sose adok harisnyát gatya alá, csak ha térd alatti gatyót adok rá. Inkább takarót dobok a lábára, ha babakocsizunk. Lehet, azért, mert én világ életemben utáltam a harisnyát. :roll:

Andi,
Budaörstől legközelebb a Campona van, ahol van h&m. Az tök jól felszerelt h&m, kétszintes, és ált. nincs kifosztva. Ha olcsón akarsz nagyon dögös ruhákat, akkor oda nézzetek be feltétlenül!
Budaörsön van Brendon is, mellette meg a Régió játék kereskedés, oda is benézhettek akár.

Tényleg lányok, alig van mit olvasni...! Egy bő hét múlva tali! :D
20140901102739
 
 


Hajni, én sem rakok rá harisnyát, mert én is utáltam :D

Köpi a nyálát....mintha vizet inna és kiköpné...az ökle meg a szájában, mintha éheztetném....pedig ő nem eszik....

Aanda, lehet ettől is, ma megint jött a migrénem...de a hidegtől is és a melegfronttól is....tudom, Hajni szt ez csak egy ok frontra ráfogni....hááát nem tudom...tény, nagyon érzékeny mostanában...

a gyerekek hogy viselik az óraváltást???mit kell csinálni hogy alig vegye észre????tolni a kajaidőt????
Vendég
 


Lányok,
köszi a jó tanácsokat. Próbálkozom. A probléma, hogy tavaszra nem vettem újonnan semmiféle cuccost, ezért abból gazdálkodom, amink van, amiket kaptunk. Ilyen, pl., hogy pulcsi, harisnya, egyáltalán nincs a tarsolyomban. Meleg rugi, meg vékony tavaszi kabát van. De már az embert próbáló, míg felöltöztetem őket. Nagyon nem komálják. Amikor adom a sapkát, na akkor van az ordítási csúcspont. Pedig akkor már kitárjuk az erkélyajtót, hogy ne legyen melegük. Remélem, ahogy idősödnek, egyre könnyebb lesz az elindulás :roll:

KépKép
lili73
 
 


Lafi

remélem nálunk úgy lesz az óra átállítás, hogy Olivér tovább húzza este, és reggel is alszik majd fél 7 helyett fél 8-ig :D :D :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni,
A belvárosi H&M milyen? Nem olyan jó mint a Campona?

Lafi,
Mi ősszel úgy csináltuk, hogy 20-30 percet csúsztattuk a fürdetést, így pár nap alatt átálltunk. Szerintem most meg már olyan rugalmasak vagyunk, hogy simán vesszük ezt az akadályt.

Mi napok óta szenvedünk éjjel, olyan lassan és fájdalmasan jönnek a felső fogak. :( Újra szpizik is éjjel és hajnalban pedig már csak mellettünk tud visszaaludni... fejlődünk vissza e téren. :roll:

Kép
bandika
 
 


Bandika,
az Aréna plázában lévőre gondolsz? Szerintem az nem egy nagy eresztés! Csak annyival másabb a többinél, hogy ebben van egy kis férfisarok is. Ha igazi nagyon állat h&m-et akarsz látni, akkor a vörösmarty téribe menj! 4 szint, abból 2 meg egy fél az csak női, meg van egy teljes szint gyerek, egy teljes szint férfi, meg kismama rucik is. Magasan a legnagyobb választék! (Bocs, hogy így be tudok zsongni egy ruhaboltra.... :oops: :oops: Meg nemrég mentek el apósék, és tök jó kedvem lett - túléltem... 8) )
Sajnálom a fogakat, Olivért úgy látom, nem viseli meg.

Lafi,
front :lol:

Zsebi,
Te is keveset írsz mostanság... :(
20140901102739
 
 


Hajni,
A vörösmarty térire gondoltam! :lol: Oda akarok benézni a jövő héten!

Andi,
Ha a hétvégén mentek az outletbe, érdemes venni egy Cosmopolitant, mert most van benne akciós kuponfüzet.

Kép
bandika
 
 


Sziasztok!

Hajni,
köszi a választ!
Érdekes ez a harisnyadolog,én is mindig utáltam,de a fiúkra muszáj adni,mert a plédet régóta nem viselik el magukon.Puha pamut harisnyájuk van,az nem bök.

Lafi,
sztem tuti,hogy jön a foga!Lehet,hogy 1 hét alatt kibújik,de olyan is van,hogy csak 2-3 hónap múlva.Ez tök változó.Én Dentinoxot használok,és jók azok a rágókák is,amiben folyadék van,tedd be a hűtőbe,és úgy add oda neki.
Úgy mint Zsuzsi,én is örülök az óraállításnak,mert így reggel tovább alszanak majd.A kaját pár napig eltolom,majd lassan visszaáll a rend.

Bandika,
köszi!Nálunk Apa az FHM-et veszi,abban is volt kuponfüzet,pont azért megyünk most.
A fogzásnál minden borul,aztán majd minden úgy lesz,mint régen.

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors kérdést szeretnék föltenni.
Van-e valakinek tapasztalata bőr autósüléssel. Nyáron nem izzad bele a gyerek? ELvileg a bőrben kevésbé izzad csak az nem szívja be a nedvességet. Ha rakok bele textil pelust akkor használható lenne?

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu :D
nekem a kocsimban bőr van és a lakásunkban is... abba nyáron iszonyúan bele lehet izzadni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni!
Aranyos vagy hogy hiányolsz. :) Hétvégére elutaztunk anyósékhoz így azért nem voltam meg sok más dolog van mostanában. :)

Harisnyát mi is viselünk a kiscsajnak a szoknyákhoz elve kell de a kisfiamra is ráadom plédet nekem sem tűrik és azért egy farmer még szerintem hidg ilyenkor. :)

Zsu!
Tesóméknak volt ilyen bör bevonatú gyerekülése nagyon beleizzadta gyerek épp ezért cserélték le.

Lili!
Mondjuk hiszti nekem kicsinek sem volt öltözés közben de hogy már nincs overáll határozottan könnyebb meg hogy odajönnek mikor öltözni kell. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
de jó neked! :o mi nagyot tudunk hisztizni.
Ma végre sikerült egy jó hosszút sétálni. Cseles voltam, mert Barnit először kivittem hordozóban az erkélyre, megvártam míg elalszik, és úgy vittük le a babakocsiba. Így csak egy gyerekkel kellett bírkózni, de szerencsére most Aliz sem hisztizett. Jól érezte magát. Azt hiszem eddig mindig az volt a baj, hogy túlöltöztettem őket :roll:
Viszont most este két órán át kellett őket altatni, nyugtatgatni, annyira ki voltak borulva.

KépKép
lili73
 
 


Így nézett ki Barnabás. Sajna Lizikéről nem készült kép, pedig irtó édes füles sapka volt rajta. Majd holnap.
Kép

KépKép
lili73
 
 


Lili

cuki Barnabás, jó nagy már. hány kg?

teszek fel én is képet, Olivér első napszemüvegéről. bántja nagyon a napfény a szemét, így ma amikor a brendonban jártam,megkérdeztem az eladót hogy van-e napszemüveg babáknak, de a kérdést én magam se gondoltam komolyan, a csaj meg rávágta rögtön, hogy persze, hgoy van :D :D :D


Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi,
irtó édes ez a napszemüveges kép! Mondhatnám, menő!
Barni 5,8 kg. A gatyó alatt terpeszpelus, az kicsit szélesít rajta.

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok!

Jó gyorsan visszaolvastam,gondolom a meleg miatt mindenki csavarog.Tegnap Anyuéknál voltunk.Fiúk újra megismerkedtek a fűvel.Tavaly nyáron még ették,most meg nem mertek mászni,mert annyira féltek tőle.Arnika tologatta a babakocsit körbe-körbe,Márk a tujákkal ismerkedett.Estére jól kidőltek.

Lili,
milyen édes a kisfiad!

Zsuzsi,
nagyon vagány Olivér a napszemüvegben!Megnézem én is a Brendonban,nem tudja levenni magáról?Ez tutira uv-szűrős?Mennyibe kerül?

Andi
Kép
aanda
 
 


Zsuzsi,
milyen macho Olivéred! :D De mintha kiszőkült volna, pedig tök barna haja volt... :roll: Nem szedi le magáról a szemüveget? Az én fiam azonnal földhöz vágja, de még nem adtam föl... :roll:

Anda,
szerintem ilyen van Zsuzsi Olivérének (az enyémnek is ): http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... gory=taska

Lili,
tényleg helyes kis pufók Barnabásod van! :D Tegyél fel Alízról is!

Orsi,
Lili végül kapott banánt?

Zsebi,
képzeld, az én fiam meg csak takaróval tud aludni. Mindig a fejére húzza, aztán örül magának. Még jó, hogy nem vettem neki hálózsákot! :wink:

Egy hét múlva pontban ilyenkor kezdődik a tali! :D
20140901102739
 
 


Hajni, Aanda

igen, olyan a napszemüveg, amiről Hajni a linket feltette.
Én úgy csináltam, hogy feltettem rá és gyorsan eltereltem a figyelmét (megitattam almalével - ez mindig jöhet), és mire teleitta magát, elfelejtette, hogy a fején van a napszemüveg. vagyis megszokta az érzést. de az első pillanatban le akarta venni természetesen.

délelőtt mi is sétáltunk 2,5 órát, olyan szuper idő van :D

feltettem rá ma is a szemüveget és egy csomó szembejövő mosolygott Olivér láttán :D de tök jó volt, hogy nem tolhattam szembe a nappal is, nem zavarta.

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok!
Jó hétvégénk volt. Szombat vidám, mosolygós, programozós, babalátogatós, vasárnap nagy családi névnapi muri.
Kúszás még mindig jobbkezes, de egész jó távolságokat megy vele, meg négykézlábból nagyon nyomja oldalra a popsiját, talán egyszer ülés lesz belőle. És az ölemből ülve, trapézba kapszkodva feláll. Tudom, nem ez a szabályos, nem is hagyom túl sokat, de nagyon édi, áll és rötyörög.
FOGzunk ezerrel: kicsi híjján kint a bal felső, meg a mellette bal nemtudomhagyhíjják.
Itt a jó idő :lol: Mi is 2-3 órát levegőzünk egy nap: 1 óra séta, a többi az udvaron.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Mi is nagyot sétiztünk délelőtt. Szuper friss volt a levegő! Alizbaba séta előtt:
Kép

KépKép
lili73
 
 


hajni777 írta:Orsi,
Lili végül kapott banánt?

nem még nem.

talival kapcsolatban annyi kérdésem van, hogy hova is megyünk?
mi lesz ott?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lili,
nagyonédike! :D Pont úgy néz ki ebben a cuccban, mint a smoby-figura! :D

Emma,
nálunk is az egyik kéz volt a domináns a kúszásnál. :? Ellenben a mászás már szabályos. :D Ilyenkor nagyon irigy tudok lenni az udvarra... :roll: :D

Orsi,
Kleopátra ház, Kapás u. 9., XIII. ker. Semmi nem lesz ott, csak talizunk. :D Hoznak a gyerekeknek néhány fisher price játékot játszani a jatsszvelem.hu oldalról - ennyi. :D
20140901102739
 
 


Hajni! :)
Nem akarok kötözködni, de a térkép szerint a XIII. ker-ben nincs Kapás utca. :shock: Nem Kárpát utca akart lenni?
Aki esetleg ismerős arrafelé, meg tudná mondani, hogy milyen parkolási lehetőségek vannak?

Kép Kép
kismokus
 
 


Dede, bocsi! Kárpát utca! :oops: Parkolást nem tudom... 8) :roll:
20140901102739
 
 


Lili,
Nagyon édesek a kis pöttömkéid!

Kismókus,
Szerintem a Kleopátra már elég messze van a körúttól, arra már könnyen lehet parkolni, viszont még fizetőzóna.

Hajni,
És mit kell pontosan keresni a házon belül? FP játszóház vagy uszoda? 1-től vagy 2-től kaptuk meg a termet?


Mi a szüleimnél töltöttük a múlt hetet és csak holnap megyünk haza. Azért nagyon jó ez, ha a nagyik mindig kéznél vannak!

Zsuzsi,
Nekünk is ilyen napszemcsink van, csak otthon hagytam :evil:
Remélem, hogy most már marad a tavasz és kipróbálhatjuk holnapután!

Kép
bandika
 
 


Bandika,
aerobic terem, du. 2-től! Te hogy tartod rajta a szemüveget?
20140901102739
 
 


Hajni,
Mi még nem igazán próbáltuk. Eddig nap nem volt, most meg otthon maradt. Amikor megkapta, akkor persze megnéztük, hogy milyen, akkor az első reakció az volt, hogy lekapta a fejéről, aztán másodszorra már vigyorgott benne, mert nagyon megtapsoltuk, de akkor is csak 2 percig volt rajta max.

Kép
bandika
 
 


Orsi,

Ülés teszteket hol szoktál nézni? Én gugliztam erre: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=25
de nem találtam semmi használhatót.

Kép
bandika
 
 


hello, csajok!
Új téma: mindenki megkeresztelte a gyerekét? (gondolom azért nem). Akik vallásosak, az OK, de mi pl. (sőt a szüleink se) nem vagyunk templomjárók és én álszentségnek tartom bevinni őket megkeresztelni csak a buli kedvéért. Azért kérdezem, mert pl. anyám már nem először kérdezi, anyósék is..., pedig szerintem életükben nem ültek végig egy misét. Nem is értem... akkor miért? Nem álszentség ez?

icsilya,
jól sikerült a sült krumpli, alig akarták abbahagyni. Már látom, néhány év és nagy Mc'-isek leszünk! :D

(amúgy most épp fogyózok, 2 napja! dícsérjetek Mc!)

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi, mi nem vagyunk vallásosak, de megkereszteljük...nem a buli kedvéért, hanem a társadalmi elfogadottság miatt...Mo-on szinte mindenki meg van keresztelve, és az oviban meg bölcsiben mást sem fog hallani a kicsiktől, hogy pogány vagy, meg én bib meg vagyok keresztelve stb...unokaöcsém élte ezt át...
Vendég
 


Pompi!

Na ez nálunk is téma :lol:
Mindenki erőlteti a környezetemben... mert hogy így nem adom meg neki az esélyt arra hogy katolikus legyen...mert később sokkal bonyibb...
És ha buddhista akar majd lenni????Pont azzal hogy megkereszteltetem azzal veszem el tőle az esélyt hogy kiválassza magának a saját vallását. Tök gáz szerintem is...
Uncsitesóm 25 évesen keresztelkedett hogy tudjon templomban esküdni. De ha nem hisz benne akkor mit jelent neki a mise?Az épület miatt? Hát...Sosem értettem...
Természetesen akik hisznek Istenbem és vallják a vallást ott egyértelmű a keresztelkedés. Nekem is azzal van a bajom akik tényleg státuszszimbólumként tekintenek a templomi esküvőre.
Na ezelég hosszú téma:). Remélem nem bántottam meg senkit :oops:
Tali:
Kaja pia? nem viszünk?Én még sosem voltam talin :roll:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lili!
Cukik a bébijeid :lol: :lol:
Zsuzsi!
Olivér csúúúcs vagyány :lol: :lol:

Lafi
Úgy látom nem értünk egyet :)
De ez nem probléma :). Szerencsére az emberek nem egyformák.

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lenne még 1 kérdésem.
Akiknek van udvaruk, hogyan oldjákmeg a kintlétet? Babakocsiban csak akkor van meg ha tolom, vagy alszik. plédről lemászik. Füvünk még picike és főőleg homok van , de ha lesz is fű akkorse szeretném hogy belemásszon minden bokorba és megkostólja az összes növényemet. Elég sok virágos kertem van. Ha már nem kap be minden kis szöszmöszt akkor szerintem már nem lesz gond. (gondolom :roll: )Van egy kistavunk is ahova most készül a kerítés. Egyenlőre hordozókendőben csücsül amikor locsolok meg ültetgetek de ez nem valami derék kímélő :roll: . Most kértünk kölcsön egy járókát kintre. Egyenlőre nem jött be. Nem marad meg benne. Még dolgozunk rajta:). Hátha van valakinek valami jó ötlete, tapasztalata...

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: