Új privát üzeneted érkezett!

Hú közbe is írtatok!

Brimo!

Jézus,ez nagyon rémísztő.Na én alapból rettegek az ilyesmitől,de az ilyen sztorik még jobban kétségbeejtenek.Én belehalnék,ha elveszíteném a fiam! :cry:

Oné!

Jajj de jó,hogy van saját géped! :D A fogacskákhoz is gratula! :wink:

Juci!

Jobbulást Dudinak! Nagyon sajnálom,hogy így tolódik a randink! :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Tesóm: 1kor indultak a fájások, 4fele hívta a dokit, majd később bementek 8fele már 2percesek voltak és 9:45re meg volt. Sztem elsőre könnyű volt.:)

Magán szobában van, kettesben, majd pénteken megy haza, mert a 36hetes bakteriálisa nem lett jó, így a baba születése után kapott vénásan vmit és hugom is, ő jól reagált, nincs baj, a baba nem, de most várják az eredményt, s ennek függvényében engedik el.
Itt sok minden nem tiszta, így ne nagyon kérdezzetek bele.

Anyu naponta jár a kórházba esténként hozzá...., majd megkérte költözzön hozzájuk 1hétre, aki persze nagyon örült ennek, hogy a hugom mennyire bízik benne és a segítségét kéri, meg milyen jó a kapcsolatuk...stb. pedig sztem nem ezeken múlnak.
Apu persze nem megy, így anyu minden nap este haza megy, mert apuval szeretne aludni, 1-2 alakalmat kivéve, amúgy anyósáékkal együtt laknak vagyis a mellettük lévő ház az övéké, így sokat fog mindenki neki segíteni és nem lesz egyedül.

Valahogy én más vagyok, nem akartam, hogy más csinálja, bizonyítani akartam ez nekem is megy és megtudom csinálni. Sztem egy baba, amúgy is az anyja mellett nyugszik meg és más se tudhat többet egy anyánál, mert mi tudjuk, érezzük mi játszódik le a kicsinkben.

Tegnap felhívtam anyut és olyan csúnyán vette fel, hogy már megint mit akarsz stílussal, hétfő óta nem beszéltünk, gondoltam megkérdezem mi van vele, de közölte nem ér rá, ....mert én nagyon..:( a lényeg megsértődtem.
A kórházban volt, de, ha nem akar velem beszélni minek veszi föl és miért, így..:( szomorú vagyok.

Most nem fogom őket hívni és nem megyünk 2hétig tutti.
HUgomék meg mindenkit szívessen látnak csak az én gyerekeim nem láthatják a babát még üvegen keresztül sem, nos én meg, így nem megyek át.

Bocsánat a panasz áradatért, de most úgy érzem háttérbe szorultam és ez nem féltékenység csak zavar, hogy mindenki után vagyunk.
Első a munkahely, a papa a hugom, apu, sosem ér rá anyu és , ha kimegyünk is, az elmúlt időkben akkor sem tudtunk beszélni és ezért is én vagyok a hibás, minek költöztünk a világ végére.

Sok minden van bennem, de már le kellett írnom egy részét, mert nektek tudnotok kell.
Rossz, mert 3 gyerek mellett nem nagyon mozdulok ki szinte sehova, nem látogat senki(kivéve 2hetente most mamám), hétvégén egyik nap Fót, visszük a gyerekeket, hogy lássák, mert szeretik ők, de jönni nem jönnének.

Sziszike.

U.I.: Timi: szívessen mennénk, majd mondj időpontot.(amit írtál nagyon dúrva)

Erzsike: jhéten miis mennénk, mikor lenne és hol?

2hét múlva viszont csütörtökön jöhetnétek hozzánk is!
Mit szóltok?

Kép
sziszike1000
 
 


Hali!

Internet,gep szorakozik,lehet,hogy el se megy.

Titi!

Koszi a kepeket.Elkezdtem megnezni,elmenteni,erre lefagyott.Igy majd holnap folytatom.
Kicsibebidet meg se gyenteltem,de olyan edesen elvolt maganak,szinte mindig vigyorgott,edes nagyon.Es Mishal is milyen szeretettel ringatta a bolcsoben. :lol:
ALudt hazafele? AMugy vegig mogottetek mentunk mig el nem kanyarodtatok.

Eszter!

Jol ereztuk magunkat,Domibaba nagyon edes,jo volt egy pindurkat fogni ujra.
Es kerlek ne haragudj a ramolasert,gyumile kionteseret,chipsszorasert,pohar taposasert. :roll: :oops:
Nekem is van par kepem,de nem igerem,hogy ma feltoltom,bocs.De akkor atkuldom mindenkinek.
Mishal is rogton elaludt a kocsiban es aludt 2 orat,amit sose szokott.

Verzsike!

Babo is egy tunemeny,o van a legkozelebb Mishalhoz,amikor ot fogtam,az mar nagyon hasonlitott Mishal fogasara..erre a korra meg tisztan emlekszem,a tobbi kodbe vesz. :lol:

Agi!

De jo,hogy irtal.AKkor gondolom nem mennek siman a dolgok.Livike is kuszik mar...tok jo. Raksz fel kepet? Meg mndig sotet a szeme??? :lol:

(az a baj,hogy uj lap,es nem merek visszamenni hogy ujraolvassam amit irtatok mert felek,hogy lefagy,igy bocs ha nem reagalok valamire.).

Brimo!

Ok,akkor egyeztetunk,bar mar a jov. het is kezd zsufolt lenni,..ja,csut. az mar most tudom hogy nekunk nem jo,akkor megyunk konyvelohoz. :roll:
Nagyot esett Csenge?
Felelmetes amit irtal,ezentul barki aki megkozeliti Mishalt,hogy milyen aranyos...azt egy jol iranyzott rugassal eltavolitom.
De tenyleg,bele se akarok gondolni.
Most mar engem se izgat a vacsoracsata...most mar teszek veszek mellette,bar a holnapi pasinak kivancsi vagyok a hazara es a foztjere.. :lol:

Gyongyi!

Jo,hogy van uj laptopod! A munkat nem tudom hogy fogod megoldani,en biztos nem tudnam Mishal mellett.Helen Doronra hordod? En is gondolkodtam anno ezen,meg is neztem,de nem igazan tudtak volna ujat mondani,ezert meg nem fizetek.
Rezi akkor tud mar angolul?
Milyen aerobik ez? Kicsi lanyoknak olyan jol all,edesek.
Nalunk is ez van,hiszti mikor fel kell oltozni,aztan hiszti amikor be kell jonni,altalaban be kell cipelnem.

Sziszike!

Igen,elso szulesnek nem rossz.
Nehez lehet neked igy egyedul...de lehet,hogyha kertel volna anno segitseget akkor kaptal volna? Vagy a hugoddal masabb a kapcsolatuk?
En biztosan orultem volna a segitsegnek,na nem a babazasnal,hanem hogy legyen kaja,tiszta lakas,stb...de nekem se volt segitseg.Illetve a hugom,de o csak rovid idokre tudott beugrani.
Nem is tudjatok megbeszelni?
En mindig probalkozom,de anyukam rogton megsertodik,elzarkozik...es nem jutok semmire.

Kicsi!

Dudi jobban van?

Bufo!

Merre vagy? Nem most volt a targyalas? Megviselt biztosan . KItartast! Gondolom azert Mesivel tartjatok egymasban a lelket.
ANnyira sajnalom ami veletek tortenik.

Tobbiektol bocsi aki kimaradt...
Joccakat nektek!
momo35
 
 

 
 

Sziszike!

A kov. het utani csutortok az mar le van stoppolva!!! NALAM!!! :lol:
Bocsi :oops:
momo35
 
 


Sziasztok!

Semmi baj, akkor 3hét múlva. :wink: stopizom!

Mikor megszületett ZSolti haza jöttem ülni még nem tudtam , de még aznap főztem.
Nem emlékszem, hogy bárki is akart volt jönni, sőt Anna születése után halottam előszőr a húslevest a anyának dologról. Nah mind1.

Nem tudom, de, sztem segített volna. Viszont nálunk szülők dolgoznak még, mindkettőnké, így mindig volt kifogás. Eszembe sem jutott volna azt kérni vgyél ki szabit, hogy takaríthass helyettem vagy főzhess, inkább megcsináltam, eléggé kitartó vagyok.
HUgomnak és anyunak más a kapcsolata, ő volt mindig a nagy őszínte gyerek, én vannak dolgok, amiről azt vallom 2emberre tartozik max, nos ezeket nem tudom megbeszélni az anyukámmal. Hugom az ellentétje, minden félét..ezt anyu annak vette a hugom nagyon bízik benne, pedig csak ilyen típus.

Meg mindig azt hallgattam én apura, hugom anyura hasonlít, persze kicsit ennek megfelelően is bántak velünk.
Anyu állítja egyformán szeret és szeretett, de mivel más volt a kapcsolat nem lehetett, ő a hugom mellett állt ki és apu jobban elnézte az én dolgaimat, de ez nem pótolta az anyát...nem tudom jobban leírni, talán így: sztem egy anyának nem szabad különbséget tennie a gyerekei közt, tök mindegy az apa ki mellé áll, de az anyának nem szabad választani.

Próbáltam énis sokszor megbeszélni vele, de hasztalan. Nem, úgy érzi. Aranyos, mert Zsolti óvónénije volt és segített, aztis tudom számíthatnék rá........

Sok minden van bennem, de tudom még ígyis nagyon szerencsés vagyok, mert szüleim szeretik egymást és minket is. Számíthatok rájuk, ha baj lenne....

Amiben én még más vagyok, ha tudom anyu szét-szakad, nem vs kérem még, hogy költözzön hozzám vagy segítsen, jöjjön át vagy bármi...a lényeg szeretek másokra figyelni...anyu egyedül látja el nagypapámat, aki vak a keze rossz..stb és naponta megy hozzá munka után hatalmas teher neki ez.
Persze örömmel megy hugomékhoz, de én mégsem szóltam vlna.

Amúgy nekemis, ha kaját küldtek volna az segítség vagy mosogatás..ilynek, de mára már úgysem pihenek, mindent megoldok(megoldottam)...hihetetlen mennyi erőnk van, néha meglepődöm.

MOst mennem kell, jó éjt!

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok!
Én annyira sajnáltam, hogy nem lehettem ott a mai talin! Beszéltem Eszterrel és azt mondta olyan jó volt!!!!
Nem baj, ha a jövő hetire Erzsikééknél én is benevezek?
Sajnos olyan ritkán tudok jönni, nagyon húzós az életünk.
Apa vizsgázik és felvételije is lesz. Mondjuk a felvételi neki már nem olyan gáz, de egy csomó intézni valója van még ezzel kapcsolatban is. Amúgy alig látom itthon, még nem tudom ma se, hogy mikor jön.

Olyan jó, hogy legalább képeket nézegethetek rólatok!!!
Én csatlakozom Eszterhez. Ha elviszem a fényképezőgépet, akkor le van merülve benne az aksi. :oops: :lol:

A hétvégén kezdek dobozolni. Még jó, hogy a lányok nem lesznek itthon. Szerencsére most lesz a lomtalanítás is.

Sziszike!
Ne szomorítsd magad ilyen gondolatokkal! Igenis mi nők mindent kibírunk! Negatív gondolatoknak helye nincs. Az csak Neked fáj!
Én nem számíthatok egyik szülőmre sem, mondjuk a tesóim sem.
Az első 2 gyerekemnél senki nem segített, pedig az anyósom jött volna. Balázsnál már hagytam, hogy segítsenek egy kicsit. Tudtam, hogy annyit babázhatok még, hogy időnként visszasírom majd a segítséget.
Amúgy meg ne szégyellj kérni! Lesz majd, amikor Te leszel az egyetlen támaszuk!

Brimo!
Ölni tudnék a gyerekeimért, de azt hiszem nem csak a sajátjaimért!

Jaj! Mennem kell! Apa hazajött és azt hiszem nem egyedül!
Gyorsan főzök egy vödör kávét és jövök vissza!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Gyorsan jövök, amíg Kicsibébi engedi.
Most lent játszik a játszószőnyegen.

Lányok, annyira jó volt talizni tegnap Eszterrel, Momoval és Erzsikével. És ez a hetente egyszeri tali mindig másnál, szerintem nagyon jó ötlet.

Jövő csütörtökön mi is ott leszünk Erzsikééknél. Akkor utána Momo, aztán Sziszike. Na, utána akkor már csak sikerül nálunk is összejönni.

Gyöngyikém, nem tudsz bejönni Te is csütörtökön a talira?

Lányok, Mishal egyszerűen gyönyörű kisbaba, Babó meg hihetetlen ügyes, úgy ágaskodik, kúszik-mászik.
Domit már többször láttam, nekem is olyan nagy élmény megint olyan kis "könnyű" babát ölelgetni. Pedig csak 2 kg-val könnyebb Bébéikémnél, mégis mennyivel könnyebbnek tűnik.

Sziszike, akkor végre megismerlek személyesen Téged is. A címet majd gondolom Erzsike priviben megírja. Az egyedüli gond, hogy úgy beszéltük meg, általában délelőtt fogunk talizni, ez jobb mindenkinek a déli alvások miatt. Meg tudod így is oldani? Olyan jó volna.
Sziszike, amit írtál, az borzasztó. Ilyen tényleg megtörténik nálunk is?! Az ember már az utcára se merjen kilépni?! Szörnyű!
Megértem, amiért ilyen gondolataid vannak a szüleiddel kapcsolatosan. Én is azt vettem észre, hogy nálunk is akad különbség tesóm és én köztem, anyukám a tesóm sokkal jobban pesztrálja, de nekem ez csak jó. Én mindig is önállóbb voltam, meg is őrülnék, ha engem pátyolgatna így, mint őt.
Fogd fel valahogy úgy, hogy ez számodra elismerés, mert tudják, hogy egyedül is meg tudod csinálni. És Neked is hatalmas büszkeség lehet, hogy három gyereket tudsz nevelni segítség nélkül.
Nehéz pillanataimban mindig ehhez a gondolathoz próbálok nyúlni.

Bufo, tényleg, a tárgyalás most van valamikor, nem? Mondjuk én 29-re emlékszem, de az nem lehet. Ha van rá lehetőséged és akarsz, gyere kérlek, mesélj!

Hát, nem sok időt kaptam, sajnos mennem kell most. Bébike nagyon eleven ma.

KépKép
titi_27
 
 


Na, még kaptam pár percet, Kicsibébi épp hintázik. :)

Amit még akartam mindenképp írni...

Gyöngyikém, akkor a jelek szerint az idén visszamész dolgozni?! :( Azt a mindenségit! És előtte meg otthonról is fogsz dolgozni? Mondjuk legalább belerázódsz, nem fognak bedogni a mélyvízbe. És most akkor már az új munkakörbe mész vissza? Mi is lesz az pontosan? Látod, milyen vagyok, hogy elfelejtek mindent?! Már nem is tudom, milyen tanfolyamra jártál. Valami TB-s, nem?!

Na, látod, én meg azt hittem, nálatok tényleg jobban el vannak a gyerekek.
Pedig ott aztán még az utcára is ki lehet menni, meg át a nagyikhoz, de persze az alap hiszti lehetősége az adott. Az öltözés, amit a lánykám már most úgy utál.
De jó volna, hogyha tényleg tudnál jönni csütörtökön, és akár minden alkalommal, amikor találkozunk. Csinálhatjuk azt, hogy idekanyarodsz, és megyünk együtt, akkor elnavigállak legalább, és bunkó módon, akkorra majd nem kérek Danitól kocsit.
De egyet megígérek, mindig Te döntöd el, mikor indulunk, és akkor már szedjük is magunkat, nem fogsz ránk többet annyit várni, mint a múltkor!!!

Ági, de jó volna, ha vasárnap tudnál jönni. Erzsike is azt mondta, jön. Én is filózom rajta, igazán sokmindent nem akarok venni, amik viszont nagyon hiányoznak, azok a 74-es rugik, lassan kicsik lesznek a 68-asok. Hátha találok párat, amiért érdemes kimenni. No meg ha jó idő lesz, akkor hátha megint olyan jól sikerülne, mint az ősszel. Olyan jó volt kimozdulni. Bár most azon fogok izgulni, mennyire lesz el ittthon Danival.

De sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talikra, igen, tökéletesen megértelek. Busszal baromi nehéz bárhová is eljutni.
De azt csinálhatjuk, hogy ha 2 hét múlva Momoékhoz megyünk, akkorra kérek kocsit (jövő héten nekem sem lesz), és ha eljöttök idáig az Europarkig a metróval, akkor felveszlek benneteket, és mehetünk együtt.
Kicsibébit beleültetjük Gyöngyiék hordozójába, és Livit meg beletesszük a kisasszony ülésébe.
Mit szólsz így ehhez? A babakocsi meg megy a csomagtartóba. Így megoldható? Vagy ha esetleg jön majd Juci, akkor elhozna titeket. Annyira jó volna, ha itt lehetnél Te is egyiken-másikon.

Ismét megyek, lánykám aludni készül a hintában, és is készülök, hátha lesz pici időm nekem is aludni, bár egy nagyjából 20 perc lesz, és közben fog megint Dani csörtetni. Mindig így jön ez ki, amikor tudnánk aludni, akkor történik valami. Rémes.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Bufo: énis 29-ére emlékszem..hogy vagy??

Titi: Délelőtt jó nekünk, de hamarabb el kell mennem...meglátjuk hol van a cím. Nekem 12ben Zsoltiért itt kell lennem. max negyedre.
Ezért nem megy a kimozdulás.
MOst vannak a betanulások évzáróra is, anyáknapjára is készülnek, plussz a tánc...még aztsem nagyon ondhatom,hogy nem vinném.

Éva: Első gyereknél énsem hagytam senkinek és Annánál sem, 3-nál most jobban engedem.
Én bizonyítós voltam és nem engedtem, hogy beleszóljanak a dolgainkba, persze, így kapom a "jó tanácsokat", de én még mindig nem vagyok elég éret tanácsnak venni, nekem ez támadás, amikor távolról beleszól, ő hogy csinálná vagy amikor elkönyvel, hogy nem figyelek rájuk..stb..nincs is velem, ha átmegyek hozzájuk, jó lenne pihenni kicsit, ha segíatenének és mi van?!

Párom apuval a garázsban , anyu a konyhában főz, esetleg hugommal beszélget, én me a kisszobában be vagyok zárva a gyerekekkel és figyelek rájuk, mostanság ez megy és, ha szólok valamit, most neee,mert ideges.
VAgy bejön picit játszik Zsoltival és rohan tovább...már egy jó ideje nincs ránk ideje.

Mondtam férjecskémnak nemis szeretek kimenni oda, mert alig foglalkoznak velünk és nem veszik le a "terhet" vagyis ott sincs lazításom. Ami dúrvább anyósoméknál, jobban tudok mozogni, ő bejön velünk és játszik velük.

Tudom önző vagyok, mert, amikor kimegyünk azt akarom, hogy csak velünk foglalkozzanak, hogy meghallgassanak, de sajnos nem ez van.
Énsem viselném el azt a törődést, amit hugom kap, hogy folyamatosan izgul, aggodalmait mondja, tanácsokat oszt.

Én csak azt szeretném, ha meghallgatna, többet foglalkozna velünk, és elismerné jobban a munkám vagyis nem kritizálná meg, mert nem könnyű nap, mint nap helyt állni, mindennap kihívás.

Én élvezem és imádom őket és nagyon sokat foglalkozom velük, de nekem magamra is kell pár perc minden nap, amikor ők nem férnek bele.
Nem védhetem mindentől őket meg, s nem lehetek mindig mellettük, de, ha ott lennék se biztos változtatna a sorson.
Tudom nem vagyok egy túl aggódós anyuka, de látom a veszélyhelyzeteket és ott vagyok állandóan szinte mellettük.

Jó, hogy vagytok, ígérem igyekszem több talira eljutni, hogy jobban megismerjük egymást.

Szeretlek titeket!

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Bocsi, a nem mindig érthetően írtam, de ölemben van Bence és rohannom kell máris oviba, ma én viszem Zsoltit, megint lassan készült el.
Párom meg ma különösen sietett, vidékre megy.

Szép napot: Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Lányok én nagyon jól éreztem magam Eszteréknél tegnap. Itthon direkt cseréltem elemet a fényképezőbe, erre kiderült, hogy üreset tettem bele. A babák is nagyon jól el voltak. Mint már Titi is írta azt találtuk ki, hogy kijelölünk egy fix napot és minden héten aznap megpróbálunk valahol találkozni, így mindenki ki tud mozdulni egy kicsit, lassan jön a jó idő és már a szabadba is mehetünk. Jelenleg úgy tűnik ez a nap a csütörtök lesz.
Azért gondoltunk fix napot, mert így a később programok tervezésénél ezt előre figyelembe tudjuk venni, nem csak előző héten beszéljük meg mondjuk mikor lenne jó.
Így jövő csütörtökön mindenkit sok-sok szeretettel várunk, kb 10 körül. Aki szeretne jönni szóljon és küldöm a címet priviben. Szupi lenne ha minél többen el tudnátok jönni.

Ági! De jó, hogy írtál, már nagyon rég hallottunk felőletek. Milyen játékos dobozt csinálsz Lívikének? Tudsz feltenni róla képet? Nekünk van 2, de már sajna nem elég. Sikerült már bababiztossá tenned a lakást?

Gyöngyi! Te sem unatkozol, ennyi helyre viszed a lányokat, és még dolgozni is fogysz otthonról… Szupi, hogy kaptál gépet, reméljük így gyakrabban írsz majd.

Kicsi! Hogy van Dudi? Gyógyulgat már?

Momo! Mishalt is kifárasztotta akkor a látgatás. Arra se ébredt fel, hogy bevitted a kocsiból? Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni csütörtökön, nem lehetne délután elintézni a könyvelőt?

Sziaszike! Szerintem próbálj a sérelmeken felülemelkedni. Szerintem ha megkéred anyukádat biztosan segít, csak mivel te nem szóltál, úgy gondolta nem akar zavarni. Csak az ebben a rossz, hogy nem tudtátok megbeszélni rendesen.
Az én anyukám se jött, mert megbeszéltem vele, hogy megpróbáljuk ketten Zsoltival az első napokat és ha szükségünk van rá, majd szólunk és jön segíteni.

Éva! Nagyon jó lenne, ha tényleg jönnél csütörtökön! Még várnak ám rád a dobozok, ha szükségetek van rá.

Zsuzsa! Van valami gond, hogy nem írsz mostanában? Vagy „csak” a tárgyalás miatt?

Képzeljétek tegnap este Babó elkezdett rendesen négykézláb mászni. Ma meg rámhozta a szívbajt. Leültem a gép elé, őt meg otthagytam a szoba másik felében a játékaival. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hog odamászott a fotel lábtartójához, felállt és szépen kapaszkodva elkezdett sétálni, aztán mikor „elfogyott” a támaszték akkor is jött volna tovább, de persze zuhant egy óriásit. Az volt a szerencs, hogy titokban néztem mit csinál és így gyors a feje alá tudtam tennni a kezem. Úgyhogy nagyon úgy tűnik, számítógépezés is korlátozva arra az időre, mikor alszik. Eddig azért 2-3 perceket tudtam lopni, hoyg beleolvassak háha írtatok.

Puszi
verzsike
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!
Szakítottam egy kis időt lekicsinyíteni a képeket, pedig főznöm kellene Babónak most, hogy alszik...

Aki jön a bababörzére légyszi szavazzon Babóra! Beneveztem a börze legbájosabb babája versenyre. Állítólag ki lesznek rakva a képek és a látogatók szavazhatnak. Gondolom majd a belépővel adnak szavazókártyát vagy nem tudom. Köszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Csak röviden énis!

Kicsi: nagyon örülök ám nektek! Jó hír.:)
Lehet megúszta most, de a sorsát nem kerüli el.:)
Ami késik....

Erzsike: köszönjük a képeket, nagyon jók!
Börze mikor lesz?
Én sztem mennék.

Apu ma felhívott, azt hitte én hívtam 3*(nem én), de ennek köszönhetően beszélgettünk!
Ami nagyon jó volt.

Párom ma vidéken volt, remélem időben itthon lesz, időben fél7körül. Nem szeretem ezeket a vidéki túrákat, megint izgulhatok, most 500km-t vezet összesen, plussz a munkahelytől hazáig....tudom van, akinek messzebb megy a párja, de annyi a figyelmetlen, én azért izgulok.

Zsolti mesélt vmi furit...a busz, ami viszi-hozza őket az uszihoz/ból, másodszor ütközött vminek, ami azért elég furcsa. Azt kérte irassam ki az úszásról, most meg nem tudom mit tegyek.

Szép napot/estét!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Hali!

Csak bekukkantok mert pentek van es jon a Szuletett felesegek. :lol:

Kicsi!

Ugy orulok,hogy Dudi jol van. Es miert is nem irhatod le,vegul is az inshaallah =Ha Isten is ugy akarja,masaallah=ezek szerint Isten ugy akarta :lol:

Verzsike!

Koszi,hogy lekicsinyitetted a kepeket. En meg odaig se jutottam hogy megnezzem az osszest,mindig lefagy a gep.
:roll:
A konyvelot nem tudjuk attenni,o a hugom konyveloje,es mar egy honappal elore kertunk idopontot nekem.
Gratula...hihetetlen hogy mit csinal Babo! :lol: Most aztan felejtsd el hogy nyugiban legyel...szepen mindenhova egyutt jartok,meg a wcre is. Es biztosan hamar megtanul majd huppanni a popsijara. :lol:


Sziszike!

Hazaert a parod idoben? ELhiszem hogy aggodsz. AMiota megvan Mishal es szinte betegesen felek a vezetestol,nem is szeretek nagyon kocsival menni,..es nem igazan magamtol tartok,hanem a sok hulye sofortol,akik turelmetlenek,piroson atmennek...itt pl. ahol le kell kanyarodnom a vasut utan,szamtalanszor vanhogy szemben jonnek veled a te savodban,mert turelmetlen kivarni mikor piros a lampa a vasutnal..es te jossz artatlanul es kesz a frontalis utkozes.
Gyulolom az ilyen embereket.Mindig azt mondom ha ki akarja nyirni magat..nyugodtan tegye...de ne masok eletevel jatszon.
Szerintem kerdezd meg a tanart,vagy esetleg a tobbi szulot,akiknek a gyerekei szinten jarnak uszni...halgass Zsoltira ...biztosan megvan az oka..es o erzi ezt.

Na,itt se vagyok.Mar vannak arvacskaim a balkonladakban,bibi :lol:

Brimo!

tegnap megse volt Lidl,holnap szeretnenk menni anyukammal.Es ott a cirkusz a home Centernel,gondoltam,hogy megnezzuk az allatokat,de nem tudom hogy oda engednek-e hozzajuk.

Mindenkinek puszi es szep hetveget!
momo35
 
 


Sziasztok!
Rengetegen jelentkeztek a börzén a versenyre. Felteszem nektek a képeket amikkel neveztünk, hogy biztosan megismerjétek :lol:
Kép Kép
Puszi
verzsike
 
 


Kicsi! Én nem is nézem. Felvettem videóra :wink: .
Helyette inkább áztattm magam egy kicsit a kádban!
Mi si nyitásra megyünk a börzére, úgyhogy akár még Apolkával is találkozhatsz, egyből elújságolta, hogy írtál neki...
Így este 10 után még nekiállsz ilyen kajcsit csinálni, vagy ez is olyan, hogy a nevét tovább tart leírni, mint elkészíteni?

Nekem mennem kellene aludni, mert holnap Zsolti megy dolgozni, egyedül leszek babóval, úgyhogy kellene az energia, de annyira nem vagyok álmos. Még figyelgetek, házha ír valaki...
verzsike
 
 


Jövő péntekig valamikor csak megnézem... De ha leültem volna megnézni, tuti nem lett volna erőm felkelni a kanapéról, menni feürdeni meg aludni...
Jó éjt!
verzsike
 
 


Sziasztok!

Gondoltam ma jövök kicsit bővebben, hátha lesz időm, de épp most indulunk Bencével az ügyeletre. Tegnap délutántól lázas, ma reggel is úgy ébredt, hogy szinte sütött. És tegnap egész este sírt, éjszaka 1/2 1-kor még a kezemben volt, nem tudott aludni csak ordított. A mi dokinénik meg hétfő délután 3-tól van megint. Ugye, hogy ne várjak addig? Mert már előfordult, hogy levittük ügyeletre Marcit és ingerülten kiabáltak velünk (ezt írtam is akkor nektek) , hogy ezért minek hoztuk, ráértünk volna hétfőn a saját dokinkoz elvinni....

*************** (Kicsi! ezt tőled tanultam és annyira tetszik:-) )


Hát lányok a képek annyira jól sikerültek! A gyerekek egyszerűen imádnivalóak! És lányok ti is jól néztek ki! egyedül Esztert nem láttam sehol. Bizti nem engedte, hogy fényképezzétek :wink:

Erzsike!
Neked megnőtt a hajad? :) Vagy rosszul láttam a képen????

Momo:)
Ez a fiú annyira hasonlít rád, hogy hihetetlen. :) Apukájákára hasonlít valamiben? ( a természete? :lol: )

Zsuzsa!
Kérdezted Bencét és Marcit. Bence egyenlőre nem olyan típusnak tűnik, mint Marci. Bencus sokkal nyugodtabb, simulékonyabb. Bár ha nőni fog, bizti rosszabb lesz :D Most egyenlőre annyira jó gyerek, hogy egy kosztumfelsőt simán meg tudok varrni tőle. Csak a szemem sarkából nézem, hogy merre togyog. Olyan szépen eljátszik egyedül vagy engem néz és közben röhög, ahogy varrok. Aztán ha megunta, megy a dolgára. Ölbe venni sem nagyon tudom, mert egyből jön a nyüszítés, hogy tegyem le. Ez persze nem azt jelenti, hogy álandóan egyedül hagyom:) De ha dolgom van, bármit meg tudok csinálni. kop-kop-kop....
Igaz, hogy nagy kupit csinál, de szépen eljátszik.
Viszont ha Marci is itthon van, akkor megy a kiabálás, veszekedés:) Mint pl. most is. mert annyira azért nem verte le e betegség, hogy ne veszekedjen a tesójával. :)

Sziszike:)
Olyan jót nevettem, amikor írtad, hogy hirtelen elhitted a bicajos képet:)
Hogy mikortól jár Bence? Kb. 11 hónaposan indult el a bútorok mellett és a szülinapja előtt 1 héttel egyedül.

Eszter!
Én is azt hittem, hogy gyors volt a pulzusod. De sajnos ismerem ezt a lassút is...ez is nagyon borzasztó tud lenni.
Most nem szedek gyógyszert, bár néha erősen gondolkozok rajta. De aztán jobban leszek és nem megyel el a dokihoz. De vettem gyógynövény alapú nyugtatót (valeriána, macskagyökér) és ezt szedem, ha rosszul vagyok. De az antidepresszánst (seropram) nem szedem most.

Ági!
Igen küldöm a kért anyagot a papírdobozról:) Ha megakadtál, szólj!

Most sajnos ennyire tellett tőlem. Majd doki után benézek, hátha írtok addig. Bár így szombaton tudom más a dolgotok:)

Puszi: Timi

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda!

Szegény Bence! Remélem semmi komoly! Már jön a jóidő és akkor csak nem lesz ennyi betegeskedés.Ügyi vagy,hogy bírod a gyógyszerek nélkül. :wink:

Momo!

Ne viccelj már.Nehogy itt nekem magyarázkodj Mishal miatt.Én már ezt végigéltem egy fickócskával,úgyhogy hidd el nem lepődök meg,mert ez így természetes.A te fiad nem rossz,de még csak nem is az az eleven gyerek.Éppenm úgy viselkedett,ahogy az ő korában kell.Az üdítőt meg én is ki szoktam borítani. :lol: Alíg várom,hogy menjünk hozzátok.Nagyon jó volt veled talizni!

Juci!

Remélem Erzsikéékhez te is jössz,mert már annyira rég láttalak,hogy meg se ismerlek lassan :lol: De jó,hogy Dudit nem gyűrte le jobban a betegség.Vasárnap is lehet,hogy összefutunk,mert mi is kint leszünk! :wink:

Sziszike!

Nem egyszerű a te családod sem.Nagyon megértem,hogy fáj neked,amiket írtál. :roll: Jó lesz,ha szerdán végre téged is megismerhetlek személyesen. :D

Virág!

Már megint nem vagy sehol! :roll: Hiányzol nagyon! :wink:

Bocs,hogy nem tudok mindenkinek írni! :oops:

Még egy sor gyors dicsekedés :lol: Domi átaludta az éjszakát,reggel fél 6-kor kelt és tegnap egyedül kakilt! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jajj visszaolvastam amit írtam és nem azért várom Momo,hogy én is kiborítsam az üdítőt :lol: ,mert ahogy olvastam olyan,mintha ezt írtam volna! :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok!

Eszter!

Szerdán nálunk lesz találkozó jön Sziszike a gyerekekkel és Kicsi Dudival! Ha van kedvetek ti is átjöhettek!

Majd szólj ha érdekel a találka!

Mindenkinek szép napot! :lol: :lol:

brimo
 
 


brimo

bocsi,megint csupa kisbetű,mert domi a kezemben.hú,nem is tudom,hogy oldjam meg.nagyon szeretnék menni.viszont aznap jön a dokinénink beadni a 2.hós oltást,annyit mondott 11 után jön.na ez elég relatív meghatározás.ti hánytól kb hányig taliztok.mert közel laktok,ha máshogy nem is,de akár egy fél órára talán át tudnék még futni,ha nem jön későn.köszi a meghívást. :D :wink:

puszi

eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Drága Barátnőim!
Loptam magamnak 5 percet a nagy pakolásban! (Utálos elfoglaltság! Soha többet nem költözöm!)
Annyira hiányoztok!!!!!
Békés kis otthonunk egy óriási disznó ólá változott és még így is marad egy darabig! Balázs persze nagyon élvezi!
Megnézegettem a képeket! Lányok olyan csinosak vagytok, hogy el sem merek menni csütörtökön!
Koda!
Remélem Bence azóta már sokkal jobban van!!!!

Rohanok, mert Balázs fürdik és úgy telepakoltam az ágyát, hogy nincs hova lefeküdnie! :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást!

Juci!
Küldtem privit, bocsi hogy pofátlan vagyok.

Ha ez így megy, akkor stipi-stopi, április 17-én (Cs) tali nálam.

Ne haragudjatok, de én autó hiányában egyikőtökhöz se tudok elmenni, mert 2 gyerekkel nem kezdek el BKV-zni.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Már tegnap akartam nektek írni, de nem tudtam jönni, mert a csajok csak 11 után aludtak el, és azután én is kidöltem (sajnos elkaptam a Rezitől a náthát) Szóval, én annyira szeretnék menni a csütörtöki talikra, de pont akkor van az angol a Sárának. Egész héten szabad vagyok délelőtt, egyedül a csütörtök foglalt. Tudom már lebeszéltétek 3 hétre előre a talikat, de én akkor nem találkozok már senkivel?
Igaz biztos nem tudnánk menni minden héten, de ha lehet akkor a következő talit tehetnénk más napra. Na légysziiiiiii,csak egyet legalább.
Hozzánk is gyeretek, oké!!!!!!

Tegnap voltunk cirkuszban is a Rezivel. Itt volt Hernádon, és nagyon élvezte. Az ovis barátaival mentünk. Igaz csak hátul volt már hely, de megoldották, mert áltak a széken.

Talis képek annyira jók. Eszter rólad tényleg nincs egy kép se. Majd jövőhéten is csináljatok.

Titi!
Úgy nekem is jó lenne, ahogy írtad. Én megyek értetek, te meg navigálsz. Akartam a hétvégén menni hozzátok, csak 10 percre, hogy elvigyem a ruhákat, de ez a nátha. Tegnap nem kaptam levegőt éjszaka,így alig aludtam. De nem érdekel, ha törik,ha szakad a jövőhéten elmegyek hozzátok. Fogom magam,és lelépek. Egy kis kikapcsolódás kell már nekem is.

Éva!
Kitartás a pakoláshoz! Minden rosszban van valami jó, most legalább nem kell takarítanod.

Koda!
Mi volt a dokinál? Remélem azóta jobban vagytok.

Juci!
Örülök, hogy Dudi már jól van. Hogy sikerült a tegnapi vacsi? Majd írd le a receptet, mert elég kíváncsivagyok rá.

Verzsike!
Én biztos a fiadra szavaznék,csak sajnos nem megyünk holnap a börzére, mert szülinapozunk a szüleimnél, meg névnapozunk.
Tesóddal majd én is szeretném felvenni a kapcsoltot, mert ágytakaró kellene a csajoknak.

Zsuzsa!
Mostmár tényleg kezdek aggódni. Merre vagy? Történt valami, vagy tényleg ma volt a tárgyalás. esetleg rossz a gépetek?
Fiúk jól vannak?

Mennem kell, mert a Sára nagyon mozgolódik.
Ha tudok még benézek.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Juci!
Válaszoltam.
Köszi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, igen megérkezett párom, ha nem tette volna, ti lettetek volna, akiknek gyorsan írok, szóval tudnátok róla.:)

Most megint minden héten 1napot vidékre jár....jhét Szeged, majd Debrecen..stb.

Miis várjuk már a talit.:)

Erzsike: miis szeretnénk tesódtól falvédőt és takarót, majd segítenél.

MOst nincs sok időm, de, majd holnap mesélek.

Mindenkinek szép napot!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Végül Gabi vitte el Bencét kocsival az ügyeletre. Vírusos torokgyulladása van, de a csúnyábbik fajtából. Egy nagyon kedves és aranyos doktorbácsi volt, mondta, hogy sajnos lehet, hogy lejjebb is megy a betegség. Kapott gyógyszert, most jobban van. Estére viszont Marcinak is láza lett. 39,5. Úgyhogy most vele is kéne menni az ügyeletre.......
Megyek is a dolgomra, csak gyorsan bejelentkeztem. Ha nem jövök pár napig, ez az oka.

Puszi: Timi

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást. Igazatok van kicsit eltüntem és ennek a tárgyalás az oka. Most nem szeretnék róla beszélni inkább majd személyesen.
Sajnos a csütörtöki talira most nem tudunk menni, mert Áron akkor kapja a 18 hós oltást és nem sikerült eltenni más időpontra , mert 2 hétre előre nem tudtak másikat adni.

Lányok nagyon szépek vagytok a képeken jó rátok nézni és a gyerekekre is.

Koda
Gyors gyógyulást nektek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hali!

Csak bekukk aztan vacsi,es probalom egy oraval hamarabb vinni aludni..majd elvalik,hogy hajlando-e elaludni.

Koda!

Jobbulast mindkettonek!
Kicsit irigykedek Bence nyugodt termeszete miatt,de legalabb te is kapsz egy kis levegot. :lol:

Bufo!

gondoltam hogy ezer tnem jossz. Kitartast es sok erot neked!

Eszter!

Hahaha...bar elore szolok,hogy nalam uditovel,kajaval nagy ivben kerulni kell a szonyeget,mert semmi se jon ki belole. :lol:
Mishal amugy nagyon jo kisfiu volt nalad,te meg nem lattad rossznak. :lol:
Gratula a kakihoz es az atalvashoz. Szegeny Titi most irigykedik biztosan!

Titi!

Neked is el fog jonni!Jol telt a hetvege?

Balimama!

Jo pakolast! ANnak is vege lesz egyszer es akkor mar csak a szepre fogsz emlekezni. :lol:

Kicsi!

Latom mar megitn hozod formadat. MI jot foztel,sutottel? :lol:

Engem meg kiakaszt Mishal,nem birom mar idegekkel. ANyukam is itt volt,dehat vele megjobban hisztizik.Ettunk fagyit,olyan felnottesen nyalta. :lol: Mondjuk utana ugy nezett ki mint egy kisdiszno.

Valamit akartam irni es el is felejtettem. :roll:

Gyongyi!

Jo bulizast,bar mar tul vagytok rajta mindjart ,nem?
Nekunk a jov. szerda tuti nem jo,akkor megyunk ortopediara.

Brimo!

Akkor ha nem jon kozbe mas(mert azert meg van par levegoben logo dolgom,pl.ablakos aki elfelejtett jonni penteken is.. :twisted: ),akkor elmennenk.A cimedet elkuldod priviben?
Puszi mindenkinek!
A cirkuszig eljutottunk,a hugomek bementek,mi csak megneztuk a kecskeket,ponikat,aztan jottunk haza.Illetve mentunk anyukamert.

Este nem tudok jonni,kovet kell torolnom+egyeb,megesz a kosz minket.De olyan jo volt kint lenni a levegon.
momo35
 
 


Sziasztok!
Csak egy percem van, egyedül vagyunk...

PÉNTEKEN KI TUDNA JÖNNI? Mert ha az többeknek jó, akkor jöhetnétek akkor is, csak légyszi válaszoljon mindenki, hogy le tudjuk fixálni.
Puszi
verzsike
 
 


Péntek részemről ok, és így talán Gyöngyi is tudna jönni!!!

KépKép
titi_27
 
 


Nekem is jó a péntek! :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Később jövök bővebben!
Sajnos a péntek nem jó nekem, mert minden pénteken nyelviskolában vagyok.

Éva

Kép
balimama
 
 


Lányok, szerintem akkor csináljuk felváltva, egyik héten csütörtökön, másik héten pénteken.

Ha Bufonak is jó a péntek, akkor legyen most Erzsikééknél pénteken, és utána Momoéknál csütörtökön.
Akkor Évike is tud 2 hetente jönni, meg Gyöngyi is.

Persze, meglátjuk, kinek jó még a péntek most.

Holnap jövök, most zuhi, aztán alvás, ki vagyok rendesen merülve, reggel 6-tól pörgök, börzéztünk Eszterrel, de olyan gyorsan elszaladt az idő.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi! szerintem jó az ötleted.

Voltatok a börzén? Képzeljétek megnyertük Babóval a Baba-mama szépségversenyt. Nyertünk Ausztriában egy wellness hétvégét. Sajna a részleteket nem árulták el, maj postán kiküldenek minden infot.

Most hulla vagyok, nem ngyon jön be nekem az egyedül fürdetés, meg ilyesmi... csak sajna aludni még nem tudok, de már semmihez nincs erőm.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Nekem is tetszik az ötlet,így legalább mi is eljutnánk a Sárával. Remélem a többikenek is jó lesz az időpont.

Titi!
Annyira jó volt veled beszélgetni, és bocsi a hangzavar miatt :oops: :roll: , nem tudom miért volt olyan hisztis. Nem szokott ám mindig ilyen lenni. Ne tudd meg milyen nehezen tudtam utánna megvigasztalni. Megsértődött, mert nem rohantam rögtön hozzá, na meg a rágót is elvettem tőle.
Olyan jó lenne, ha összejönne a péntek.

Verzsike!
GRATULÁLOK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hát nem semmi! Büszke lehetsz. Biztos sokan neveztek be a versenyre.


Bocsi,de én is hulla vagyok. Titi hallhatta, hogy milyen tud lenni a Sára, ha rossz a kedve (azért ne ijedj meg Titi, nagyon ritkán viselkedik csak így)
Jó éjszakát mindenkinek!!!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Nekünk jó a péntek sztem.

Akkor Momo-ék után lehetne nálunk is pénteken, ha gondoljátok!

Nagyon fáradt vagyok, Anna egész éjjel szinte alig aludt.
Lehet bújkál benne valami, meglátjuk!

Vettünk szombaton szőnyeget a gyereszobába is...már csak a nappaliba kellene.

Belekezdtem az eladogatásokba, annyi a felesleges dolog.

Van Graco hinta-hordozhatós, hordozó, játékok..sok dolog, amit már nem szeretnék gyűjtögetni tovább.pl a ruhákat sem.

Párom nagyon örült a hírnek, mert már alig van hely.:)

Tegnap nagyon jó idő volt és sokat haladtunk-játszottunk, olyan jó volt a napon.:)
Ma sajnos nem ilyen idő lesz, pedig 4 adag ruha megszáradt kint.

Nektek, hogy tellt?

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!
Rettentő lassan haladok a pakolással!

Erzsike!
Nagyon gratulálok a díjhoz!!!!! Meg is érdemeltétek!!!! Nagyon szépek vagytok! :lol:
Szerinted elugorhatunk apával a dobozokért valamikor?

Sajnos a talikból mi kimaradunk, mert jövő héten már költözünk és onnantól én csak vonattal tudok Pestre bejönni és bárhogy számolom mindenkihez legalább 2 óra amíg eljutunk és még haza is legalább 2.
Úgyhogy nekünk maradnak majd a hétvégi nagy talik, amikor apa tud fuvarozni! Remélem lesz még olyan!

Puszilunk mindenkit!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Éva! Persze hogy eljöhettek! Kedd vagy szerda este tuti itthon vagyunk.
Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Sajnos nekünk a péntek sem jó mi akkor tücsökzenére járunk.
Így ezt a hetet ki kell hagyjuk, de a jövő héten tudunk menni azt hiszem akkor Momóékhoz.
Még megbeszélem Mesivel, hogy hátha ráérnek ők is és akkor együtt megyünk.

Verzsike
Gratulálok az első helyhez!:)
Biztosan jól fogjátok magatokat érezni a wellnes hétvégén.

Sziszike
Szerintem már a Momó utáni hetet lestoppolta Mesi ha jól olvastam, de az az utáni még szabad így akkor lehet nálatok is a tali.:)

Balimama
Nem is a pakoláshoz kívánok neked sok ügyességet és kitartást hanem a Balázs segítségéhez. :)
A nagylányokat be tudod fogni pakolni legalább a saját cuccaikhoz?
Hú te jó ég már jövő héten költöztök is. Ott kell valamit csinálni tisztító festés vagy vagy valami?

Hétvégén itt volt anyukám a fiúk nagyon élvezték. Le sem szakadtak róla. Rendesen ment a harc azért hogy kivel játszon.
Dávid közölte, hogy most hogy itt van Zsuzsi mama mi menjünk el az apjával együtt mert nincs szükség ránk.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Erzsike!

Gratulálok én is nektek.Nagyon ügyik vagytok,azaz szépek. :D Honnan tudtál erről a versenyről? Légyszi írj meg nekünk mindent! :wink:

Juci!

Jajj ha szerdáig nem ír Ági,akkor írd meg te,hogy jön e,mert akkor én is vinném neki Brimoékhoz a kismamirucikat.Remélem akkor talizunk.Én tényleg nem tudom mikor megyek,a dokinőtől függ.Féljek ettől az oltástól? Láz ilyesmi szokott lenni utána?

Bufo!

Örülök,hogy jelentkeztél. :wink:

Brimo!

Egy címet dobsz nekem priviben?

Na én sem vagyok ma túl aktív.Pedig elaludt Domi,de csak felmosni volt erőm,nem megy a munka. :oops: :wink: Domikám továbbra is átaludja az éjszakákat,nappal viszont nem akar ám aludni.Kakilás megint nem megy,amúgy minden a legnagyobb rendben.Megyek,mert bármennyire nincs kedvem fel kell tennem egy kis kajcsit! :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Jhét Momo csütörtökön 10én
17én, ha jól olvastam Mesi stoppolta le.

Április 25-ét pénteket, viszont akkor én stoppolom le.

Juci: Délben kellene mennem Zsoltiért vagyis fél1re.
Nem tudom mennyi az út, nem akarom kiszámolni a perceket, így hamarabb. mondjuk félórával, mint a odaút. sztem 11ig tutti maradunk.:)

Erzsike: gratulálok énis nektek, sztem is szuper a közös képetek.

Címet írsz priviben?
És a tesódat, hogy érem utól ?

Bufo: hogy vagytok?

Koda: írj, majd, ha lesz időd, ne tűnj el.

Szép napot: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Jo reggelt!

Na,ha eddig nem irta senki,akkor en irom,hogy Brimoek betegek,igy a holnapi tali naluk elmarad.

Azonban..ha ugy gondoljatok,akkor hozzam johettek!!!!

Mivel gondolkodtam a jov. heti talin...es ha mindenki jon akkor az kb. 11 felnott,11 gyerek lenne...es igy szerintem nem tudnam beszelgetni,mert mindenki a sajat gyereke utan rohangalna.
Nekem itt nagyon egylegterben van minden,ugyhogy el tudnanak csatangolni. :lol:

Szoval megoszthatnank,es aki tud es szeretne johetne holnap,kb. 10tol azt szeretettel varjuk!

A tobbieket meg jov. csutortokon.

Tudom hogy rovid ido,...de ha mar egyparan ugyis Brimohoz mentetek volna.

Na,megyek,mert gyerkocom egyfolytaban nyavog,es sir...remelem csak a foga es nem lesz beteg.

Verzsike,bocsi..nem akarom a te talidat elhappolni...a pentek a tied...csak gondoltam,csinalhatnank egy minitalit nalam is. Es mi :( meg penteken ugyse tudok hozzatok menni.

Na,leptem,kiviszem Mishalt,hatha jobb kedve lesz tole,utana meg ki tudja,hogy milyen ido lesz.

Puszi,tovabbi szep napot!

Kicsi!

Csak nem betegek vagytok,hogy nem valaszolsz? Vagy eppen a vill. szerelot,egyebet gyilkolod??? Vagy csak koran volt,es meg agyban vagytok Illessel??? :lol:
momo35
 
 


AKi szeretne,annak elkuldnom a cimemet priviben,vagy smsben.
momo35
 
 


Verzsike!

Nagy gratula nektek!!! SZuepr lesz a jutalomut! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Eszter! Csak felmentem a börze honlapjára és ott olvastam, fel kellett tölteni a képet, ők meg kirakták a börzén és mindenki szavazhatott. Mondjuk elég szubjektív volt a dolog, mert csak ki voltak téve a láda elé cetlik és úgy kellett szavazni.
Sajna még semmit nem tudunk a nyereményről, a részleteket majd kipostázzák.

Momo! MI a jövő héten mennénk hozzátok, holnap baba-mama klubba megyünk.

Én küldöm a címemet priviben mindenkinek aki írta, hogy jönne, ha véletlen valaki nem kapja meg az szóljon, nem direkt hagyok ki senkit :lol: .

Sziszike! A tesómnak van a honlapján elérhetősége.

Már nagyon várok mindenkit!

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!
Erzsike!
Valami hasmenéses vírus tört ki nálunk, sajnos el kell halasztanunk a dobozokért menést, nehogy valamit átvigyünk.

Juci!
Tegnap felajánlottad, hogy fuvarozol minket a talikra. Sajnos szomorúan láttam, hogy a vonatunk nem Dunakeszi felé megy, hanem Fóton át kell szállni. Így viszont kétszer annyi idő alatt érnénk hozzátok, mint a Nyugatiba.
Na nem baj, majd valahogy megoldjuk! Évente 1x-2x csak lesz olyan hétvégi tali, ahová mi is eljutunk!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Timi: jobbulást!

Éva: jobbulást nektek!

Juci: pénteken jönnétek Erzsikéékhez?

Erzsike: köszi, meglesem.:)

Momo: merre felé laktok?

Eszter: hogy vagy? sikerült a kajcsi felrakás?:)
A nappali alvás nálunk sem ment Annánál....azótais nappal pörög.:)
A lényeg este jól alszanak és a kaksi miatt sem kell aggódnod sztem.

Titi: teis írj! hogy aludtatok?

Mesi:
hogy vagytok?

Most rohanok: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: