Sziasztok!
Látom hiányzom!
Olvaslak ám titeket,de még mindig világvége hangulatom van.Kezdek magamba fordulni.Olyan rossz.Nem érdekel semmi,kicsit égő,de itthon sem csinálok semmit,csak a legszükségesebbet.
Össze kell szednem magam,mert ez így nem mehet tovább!!!!
A munkáról sincs semmi hír,legalább hívnának fel,hogy nem kellek,azt kész.
Az albérletben is csak gondok vannak,öreg a ház és egyre több hiba jön elő.Szétégnek a vezetékek,eldugult a csatorna,de valahol kint,nem a házban,és a tulaj b@szik rá!
Már arra gondoltam,hogy nem adom oda az egész bérleti díjat,hisz vödrözöm az udvarra a vizet,csak úgy tudok mosni,fürödni.
A wc-t is úgy kell leöntenem,mert a tartály is folyik ezerrel,így elzártam,de az se tud rendesen lefolyni!Szóval ááááááááááá
!!!!!!
Úgy elköltöznék,de honnan szedjek megint 2 havi kauciót egy másik albérletre??
Nem panaszkodom tovább,hisz mindenkinek meg van a maga baja!
Gabi,
nagy gratula!!!!Ez aztán a jó hír!!!!Amikor néztem a vonalzódat pont az jutott nekem is az eszembe,hogy megint egy időben szültök Lillával(2 hét ide vagy oda
)
Lilla,
te meg pihenj!Biztos többet mászkáltál a megengedettnél!!!!Örülök,hogy Bínek bejön a bölcsi,és gratulálok,hogy ilyen okos fiacskád van!Büszke is lehetsz rá!!!
Móni,
sajnálom,hogy így jártál a klinikán.A múltkor amikor Lillával voltunk,le is írtuk a véleményünket az uhról!Ami ott megy az röhej!
Pedig nekünk nem is kellett olyan doki aki csinálhat genetikát mégis ott voltunk több,mint 2 órát!
A 18 hetes genetikát nem végezheti el mindegyik orvos,ahhoz külön uh vizsga kell,csak azt nem értem,ha időpontra odahívják a kismamákat akkor miért nem tudnak orvos biztosítani legalább erre,hisz,mint írtam az a vizsgálat orvos függő!
De szerintem az egész uh-s rendszer úgy sz@r a klinikán ahogy van!
Az afp miatt ne aggódj,szerintem már rég el kellett volna törölni!Nekem Ákival és Hannával is alacsony volt,de a 18 hetes uh semmit sem mutatott,és szerencsére nem is lettek betegek!
Dina,
szerintem türelem.Tudom könnyű mondani,de a remény hal meg utoljára.Biztos több idő kell neki,hogy visszataláljon hozzátok!
Én nagyon bízom bennetek,és remélem visszatalál apa!Drukkolok,hogy így legyen!!!!
Muzsu,
tündériek a gyerkőcök!Remélem már kilábaltatok a betegségekből.A dokival meg ne foglalkozz,mert nem minden esetben van tünete a középfül gyulladásnak.80%-ban jelentkezik a láz és a nyomási fájdalom,de Hannánál is volt olyan a műtéte előtt,hogy láz és fájdalom nélkül olyan sok genny volt benn,hogy a főorvos tőlem is kérdezte,hogy most nem volt lázas?Aztán volt olyan is,hogy az AB mellett és a leszívás után visszalázasodott!Nálunk a legkisebb nátha is ráhúzódott a fülére,hiába porszívóztam és orrcseppeztem!
Tücsi,
sajnálom az elválasztást,de talán így nagyobb esélyed lesz a tesóprojektre!
Szépen visszaáll a prolaktin szinted és hipp hopp összejön a baba!
De esetleg tényleg megfontolandó a doki váltás,ha ennyire nem foglalkozik a problémáddal!
Bocsi,akit kihagytam,nem direkt,de már nem tudom még mit akartam írni.visszalapozok,és átolvasom még egyszer,és van van épkézláb mondandóm akkor megosztom még azt is veletek!
Szép napot mindenkinek!
Pusz
Timi