Új privát üzeneted érkezett!

Hali lanyok,


Fanni,
gyonyoruek a fiuk.De jo nektek hogy sikerult ilyen fotokat csinalni roluk.Nekunk nem jott ossze.Milanka velemenye sem semmi :lol:

Veda,
nekem is sokszor volt hajtetvem mikor oviba jartam.En imadtam mikor az anyu bogaraszta a hajam :lol: O gondolom kevesbe elvezte :lol:

Lafi,
nagyon cuki Hunorka en is meglestem.Mar igazi nagyfiu :lol:

Gombocske,
gratula nektek utolag is.Nekem is kuldenel a privibe fotot?


kicsit eltuntem :oops: bocsanat de tegnap az az igazsag kicsit befordultam sot meg sirtam is.Mar annyira szeretnem hogyha lathatnam a picikemet es ez a varakozas nagyon rossz.Ugy erzem nem halad az ido..Bocsi lanyok a kifakadasert igyekszem turelmes lenni de mar napok ota nem alszom....

Kép
petitpois
 
 


Petitpois :D
Megértelek. A vége nehéz, és olyan érzékenyek tudunk lenni... De gondolj arra, max. 7 nap és láthatod, ölelheted Őt :D Azért gondolok max. 7 napra, mert azért annál tovább szerintem kizárt, hogy túlhordod :wink:
És biztos szép, érett baba lesz :D

Véda
Vendég
 


Petipois,
Én is a végén sokszor befordultam, meg sírtam, hogy nekem már soha nem lesz meg a babám, meg terhesen fogok megöregedni, pedig mennyire várjuk. Ez teljesen természetes, ilyenkor már nincsen türelem. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy ki fog jönni. Amúgy ha nagyon akarjuk, szerintem az is gátolja. Én úgy érzem, hogy azért késett Dóri, mert görcsöltem rajta, hogy én szülni akarok. Szombaton amikor megbeszéltük az indítást teljesen lenyugodtam, és már nem érdekelt az egész. Pár óra múlva pedig jöttek a fájások :wink: Szülésznőm is azt mondta, hogy ne görcsöljek rajta, mert ez bizony a buksitól is függ, és teljesen igaza volt. Persze én akkor is görcsöltem :lol: Kitartást!!
Vendég
 

 
 

gömböcske írta:Sajnos nálunk az anyukám gúnyolódott legjobban, és olyan megjegyzéseket tett, ha eddig nem jött össze, ezután sem fog, stb.


Gömböcske ne haragudj, de nagyon kedves anyukád lehet ha ilyet csinál :shock: Ha elküldöd nekem emailben a képet, lekicsinyítem neked, és akkor elküdtheted akinek kell.
Vendég
 


Pandus,Veda

koszonom a biztatast nagyon jol esett.Tudom hogy mindenkinek nehez mar ilyenkor probalok nem is gorcsolni de nem nagyon megy :? Raadasul azt mondtak a korhazban hogy ket hetet varnak akiirt idopont utan.Engem csak az idegesit kicsit hogy a lepeny 3. fokon erett.Ezt mondtam is a dokinak de azt mondta ne izguljak mert a CTG jo....

Kép
petitpois
 
 


...hát úgy érzem, itt az ideje bejelentkeznem ide is :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


Hello Bello :D:D
már nagyon vártunk :)
súlyos csík alá jöhetne egy babás is lassan :D:D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Na jó, megcsinálom... :lol:

Kép
zölddisznó
 
 


Milyen?

Kép
zölddisznó
 
 


...óóóóó, már csak 254 nap! :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


Coca,
Gratulálok :D Boldog 9 hónapot kívánok :wink:
Vendég
 


tök jó a csík :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszi, köszi!

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi :D
Nagy, nagy gratula Nektek!Nagyon szorítotttam, hogy sikerüljön! Annyira boldog vagyok, hogy itt vagy közöttünk és minden rendben lesz, mert így kell lennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Fanni :P
Akkor már értem az h-s dolgot, de abban is igazad van, ha összetévesztitek az elnevezést sincs semmi!
Én is úgy gondoltam, hogy sensitiv mosóport veszek, és azzal mosok! A barátnőm mindig azt mondja, hogy csak babamosóporral szabad mosni, ő a saját cuccaikat is azzal mossa, pedig már 1,5 éves a gyerek!

Petitpois :P
Kitartás drága, nagyon szorítok, hogy minél előbb találkozhass a kicsivel! Én tudom, hogy én is türelmetlen leszek a végén, de szerintem ez természetes, csak hát ugye könnyebb mondani, mint átélni! :wink:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kis(azótamárnagy :lol: )fóka!
Köszönöm az örülést! A babamosóporban mi nincs, ami a felnőtt" mosóporban van? A sensitiv mitől sensitiv?

Kép
zölddisznó
 
 


Coca :lol:
Vendég
 


Zöldi :D
Annnnnnnnnnnnnyira örülök, hogy itt vagy!!! Nagyon szorítottam Nektek. Még a párom is szokta kérdezni, hogy na és veletek mi újság. Ha hazajön, elmesélem. Fog örülni ő is. Boldog 9 hónapot kívánok Nektek. Bocs, már csak nyolcat!!! Látod, repül az idő!!!

Érdekes, hogy többségében mindenki annyira várja a szülés megindulását. Én ritka kivétel voltam. Eléggé foglalkoztat ugyanis az asztrológia, valamennyit konyítok is hozzá, és tudtam, szerencsés lenne kihúzni a kiírt időpont utáni 2. napig, mert akkor már "könnyebb"személyiségű babám születne. Persze, a természetre bíztam, de azért belül azért szorítottam, hogy még bent maradjon picikét. Hát, nem maradt . 39+6-ra előbújt, és lett egy végtelenül nehéz személyisége (Skorpió és az asc. is Skorpió). Szóval nálunk így történt, hogy nem sürgettem a napokat. De tudom, ez ritka. Most vajon milyen leszek, nem tudom :roll:

Véda
Vendég
 


Zöldi!
Na, erre ő sem tudott választ adni, mármint a barátnőm. Csak annyit, hogy nem lesz rá allergiás a gyerek! :shock: Dehát, nem foglalkozom én ezzel, mert mosópor-mosópor.ha allergiás akar lenni, akkor mindegy, hogy most lesz érzékeny a bőre valamire, vagy később!
A sensitivek tesztelve vannak és állítólag antiallergének, de nem hiszek én ebben sem.
A mi ruháinkat anyáink hipozták meg minden és semmi bajunk nem lett tőle!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Vagy rosszul gondolom?
:roll:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Szia Petitpois!

Inkább aludj amennyit tudsz, mert ha ott lesz a baba, már nem fogsz tudni nagyokat aludni. A mi babánk éjjel a legaktívabb, a mostani éjszaka mondjuk már egész jó volt.
gömböcske
 
 


Véda! édes agy

Fóka! Én még abban sem hiszek, hogy ha valamire ráírják, hogy bőrgyógyászatilag tesztelt. Amíg ÉN nem teszteltem magamon, addig ÉN lehetek rá allergiás, még ha reprezentatívék nem is lettek. Azt meg végképp nem hiszem, hogy bárki tesztelt volna bármit is kisbabákon.
Én amúgy a vegyszermentesség híve vagyok, de globálisan, nem csak finommosást igénylő röfikémet illetően.

Kép
zölddisznó
 
 


Véda! Lehet, hogy az agyad is édes, de inkább írok elé még egy V-t, jó?
Ha tudsz oroszul, azt kell válaszolnod, hogy " V? da"

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi :D
Nem tudok - már - oroszul :lol: Az édes agy számomra megtiszteltetés Tőled :lol: :lol: :lol:
Jót fog tenni a humorod ennek a topiknak! Haláli, amiket néha írsz!!! Jókat szoktam rajta nevetni :lol:

Kisfóka :D
Mosópor-öblítő témában az avéleményem, hogy akármivel mosod is ki, ha alapos az öblítés, és bő vízzel, akkor az OK lesz a picinek is. A mindent kifőzni, fertőtleníteni dologgal én sosem értettem egyet. Persze a cumi lenyalás a másik véglet, de én valahol az arany középutat szeretném járni.

Véda
Vendég
 


Sziazstok!

petitpois kitartás drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zöldi drágám Isten hozott itten is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gömbi háát anyukád.furán támogatott de mindenki máshogy reagál, lehet azért mondta csak, hoyg lépjetek valamerre tovább, ne a csodára várjatok :roll: enyim végig azt mondta, hoyg össze fog jönni, nyugodjak meg.. minden rendben lesz!
gratulálok Petihez

Mára már jól avgyok, mintha elvágták volna a betegséget... és a tescoban vettem sensitive mosógélt..kivi vagyok..

ja és láttam annyira cuki rucikat, de kibírtam, még mindig nem vettem semmit sem...
:oops: :lol:

mindenkienk ölelés
Vendég
 


cumi lenyalás:

első gyerek alapos fertőtlenítés
2.gyerek anya lenyalja azzal fertőtleníti
3.gyerek már akutya hozza vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Véda! :oops:

Tesómvédőnő véleménye a sterilizálóról: "az vegyen cumisterilizáló bizbazt, aki a babája ujját domestosba mártogatja, mielőtt becumizná azt a kiskrapek" :lol:

Boni! az a legjobb hír felőled, hogy már jól vagy. Cukiruci-fegyelem dícsérendő és utánozhatatlan!

Kép
zölddisznó
 
 


véda d. írta:persze a cumi lenyalás a másik véglet, de én valahol az arany középutat szeretném járni.

3 gyerekkel összesen 2 cumink volt... kb. mutatóba csak :wink:

sterilizálni életemben nem sterilizáltam semmit, mellszívót se, cumit eszembe sem jutna időre született egészséges babánál.
(pesti védőnőm szerint a bútort le kellett volna mosni domestosos vízzel :shock: :roll: )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


zölddisznó írta:"az vegyen cumisterilizáló bizbazt, aki a babája ujját domestosba mártogatja, mielőtt becumizná azt a kiskrapek"

anyuval közös mondásunk, hogy "a homokot sem sterilizáljuk, amikor a gyerek elkezdni enni "

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya ámen :lol:

Zöldi :oops:
Vendég
 


Zöldicoca :P
Örömmel látom a vonalzód :D
Szerintem Te is az ikresek számát gyarapítod itt, csak van még 2 heted, hogy rákészülj a hírre 8)

Lányok :P
Hogy milyen kicsi a világ? Ma összefutottunk Viriékkel a Bippában és a Baby Outletben is :lol:

Viri :P
Az Outletben már én is elgyengültem kicsit és 2 kis body csak becsúszott a kosárba és 2 pamut takarócska :)
Nekem a Bippa nem jött be... nagyon zsúfolt és egyáltalán nem találtam olcsónak... Hja és nem mondtam, de most már a Te pocid is szép nagy :wink:

Petitpois :P
Buksisimit küldök. Nem csodálom, hogy elpityeredted magad, azért nem kevés az a 40 hét!

Boni :P
Örülök, hogy meggyógyultál!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


fanni , Viri :lol:

lehet velem van a baj? hogy még semmit enm vettem? :cry: :roll:
Vendég
 


Boni :P
Ha tudnék rendesen jönni-menni, akkor a 30. hét előtt én sem kezdtem volna el vásárolni -megjegyzem a babakocsin kívül így is csak apróságok vannak még...- és szerintem Viri sem. Az a gond, hogy mi addigra már lehetséges, hogy mozdulni sem fogunk tudni... de hogy nézelődni nem, az szinte biztos...
Súlyos ám a két baba :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Orsi :D
Cumikkal én sem vagyok jóban. Nem is nagyon használtuk Lilunál, és szerencsére nem is nagyon igényelte, inkább a cicit :wink: Ráadásul sok újszülöttnél okoz cumi-mellbimbó zavart - aki átélte tudja, milyen rémes -, és már önmagában ezért sem szabad kockáztatni. Persze ismerem az ellenérveket, hogy néha kell, stb., és el is fogadom, ha valakinek máshogy nem megy, de én szeretném nélkülözni.

Véda
Vendég
 


Fanni! Ne ijesztgess! Neked mennyi volt a HCG-d?

Kép
zölddisznó
 
 


FAnni :P
akkor megnyugodtam :lol:
Vendég
 


zöldi szorosgasd kettővel, a 15.napra 1000 körüli lesz :wink:
Vendég
 


és miért lényeges a 15. nap?

Kép
zölddisznó
 
 


...amúgy addigra 1200 lesz!

Kép
zölddisznó
 
 


jaj nem a 15.nap alényeg, de ha 2 naponta diuplázódik, akkor 13.nap 592 15.nap 1176

nkeem 360 volt a 14,napon :lol:
Vendég
 


asszem FAnninak is 1000 körüli volt..asszem
Vendég
 


fanni73 írta:Szerintem Te is az ikresek számát gyarapítod itt, csak van még 2 heted, hogy rákészülj a hírre 8)

hányadik napon mennyi volt a hcg?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Ja, vágom, magadédoz hasonlítottad.

Icsi! 11-en 293

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi okos :lol:
Vendég
 


...és szép!

Kép
zölddisznó
 
 


zölddisznó írta:Ja, vágom, magadédoz hasonlítottad.

Icsi! 11-en 293

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kispasikkal nekem 11. 285 :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jájjjjjjj

Kép
zölddisznó
 
 


zölddisznó írta:jájjjjjjj

legjobb buli, nekem elhiheted

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Imádnám, csak a para-szintem lenne végig nagyobb. Amúgy elférnének bennem :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


[quote="zölddisznó]Imádnám, csak a para-szintem lenne végig nagyobb. Amúgy elférnének bennem :wink:[/quote]
gyere hozzám terápiára :D
elég jól kezelem a Paramamikat :D
Zsu és Fanni tudna erről nyilatkozni :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Akkor te "para-fenomén" vagy? :lol: :wink:

Kép
zölddisznó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: