Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi?????????????????
És most arra a "löbetűsszindrómádra" folyamatosan kapsz valamit? :roll:
Hú én ragasztok nagyon! :wink:
Kanapé elgondolkodtató! Mikor megláttam nem tetszett hirtelen, de aztán jól megnéztem a képeket és most már nem is tudom! :roll:

Katica! Akkor küldök újfajta ragasztót is! :lol: %%%%%%%%%%

Babim! Jé laptető! :lol:

Athiz köszönöm szépen! Így is hihetetlen, hogy ennyi időd is egyáltalán marad két pajkos gyerek mellett!

ÖÖÖÖ most gondolkodom egy kicsit és folyt.köv.! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Jaj tudom!

Andi! HATALMAS GRATULA! :lol: Azért jó sok semmi történik veled! Sok boldogságot és az új házban annyiszor, ahány sarok van és abból még a bébi is összejön! :lol:

Sonjus! És szerinted meddig lehet a mi idegeinkkel játszani? :roll: :lol:

Szezso, Snufi! Rajtatok is kipróbálom Zöldi új ragasztóját! :lol:
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Végre talán műkszik netem :roll:

Surmi:
Én ugyanígy jártam, mint te, 10 nap múlva megint pozitív lett az LH-m......sőőőőőőőőőőt......azóta is folyamatosan duplán csíkos :roll:

Zöldi: Nekem kanapé nagyon bejön..... a mienk bordó és isteni és imádom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, lh szinteddel minden rendben? Sztem nem normális h egyfolytában 2 csíkos a teszt. :roll:

Kép
kata05

KUZSANNA: most volt elöszőr ilyen problémád az LH-teszttel?
dokival beszéltél erről?
Kép Kép

amin két teszt van az múltheti, két nap egymás után
amin egy teszt van , az a mai
surmi
kockasfulunyul

Persze lehet hibás az LH-teszt :cry: :roll:
surmi
kockasfulunyul

Surmi, :shock: vajon ilyen mitől lehet? Dokitól nem kérdezed meg,

Kép
kata05

A laptetőről annyit, hogy úgy néz ki, nem lettek jók a mai eredményeim, de egyenlőre még nem orvostól származik az elemzés.

babaimádó
Kép
babaimado

kéthét múlva megyek dokihoz, akkor megkérdezem.
de csinálok holnap is egyet. arra is kíváncsi vagyok
surmi
kockasfulunyul

Surmi! Köszönöm!

Baba! Huh, még eggyel kevesebb licitáló :wink: Az én színeim a piros, narancssársa, napsárga, és ezeknek minden árnyalata. Nagyon beleestem!

Bettike! Löbötüsre még gyerekágy idején is szúrok napi egyet. Imádok szúrni!!! Kanapé: ...a kismamák nagyon befolyásoltatók ám! :wink:

Zsuzsi! Végre egy jóizlésű ember! :wink: :wink: :wink:

Hát, elhával kapcsolatban nincs nagyon tapasztalatom. Még inszemek idején használtam, de mivel csak középidőben, ezért nem tudom, milyen lett volna nem középidőben.

Baba! Nézzük azokat az eredményeket!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nemrég értem haza, egész nap menet volt, egy része eröltetett...
Reggel IR, Babim írta, fájt... :cry:
Sazkdogám leadtam. :D ű
Kaáliban kaptam még 2 merinalt /azaz már össz. 4), holnap uh, elvileg hétfőőn inszem.
Elvileg, ugyanis IRem nekem is sz*r lett, így lehet holnap Krizsa dr. lefújja.
No, röviden ennyi.
Egyik szemem sír :cry: , a másik nevet. :lol:

Bocsánat, hogy nem írok most külön senkinek,.....

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Egyik :lol: másik :cry:
Szorítás holnapra!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bucsuzni jottem! Sajna ma reggelre leesett a hom tehat a veteles 100%. Parom nem akar tobb ilyenen reszt venni ezert inkabb nem kell neki gyerek. Azt mondja eleg neki az en ket sracom. Nagyon szomoru vagyok ez miatt, szerintem nem normalis dolog lemondani egy gyerekrol, azert mert en nem tudom neki megszulni. na mindegy. mindenkinek tovabbi sok sikert az eletben, es sok-sok babat kivanok.

Ui.itt nincs hosszu maganhangzo bocsi azert remelem olvashato volt.

PUSZI!!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Klarissza, nagyon-nagyon sajnálom ami veled történik!!! Millió ölelés!

Baba, Snufi, lehet inni vizet reggel terhelés előtt? Vagy semmit? Húúú már most f...k a hétfőtől, amúgy is remeg kezem lábam hát még így, h fájt nektek! Eredményt leírjátok?

Kép
kata05

Jó reggelt!

Coca: szép HCG! :lol: Zöldcsíkos kiscocák? Hmmm? :lol: A piros kanapé nagggyon vagány! :D

Klarissza: :cry: iszonyú szomorú vagyok :cry:

IR: csajok szerintem az több, mint gyanús, hogy ezen a héten Mindenkinek sz@r lett az IR-je! Az inszemes topikban 3 lány csináltatta meg (asszem szintén MM-ben), és mindegyiknek sz@r lett!!! :shock: :shock: :shock: Én ezt nem értem!!!!!

Természetgyógyászat következik, akit nem érdekel ugorja át! :lol:

Voltunk reflexológusnál! B@sszus egyből kiszúrta, hogy valamit szedek hormonproblémára (Bromo) :shock: Nem is mondtam Neki, és rögtön rákérdezett, hogy babát szeretnénk-e? :shock: Meg a bal petefészkemre is rákérdezett, amit UH-n olyan nehéz látótérbe hozni :shock:
Apának egyből megmondta, hogy térdízületi problémái vannak, meg magas a vérnyomása...
De különben azt mondta, semmi akadályát nem látja a babának, előírt egy csomó vitamint :lol:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, csak azt nem értem miért nem írják elő meddőségiben, mint kötelező vizsgálatot?!
Nekem házidokim is erre gyanakszik nagyon erősen nálam!! :(

Kép
kata05

Kata! Végülis nem nagy cucc, simán lehetne az alap kivizsgálás része!
(Én különben úgy értettem, hogy nem hiszem el, hogy mindenkinek sz@r lett az IR-je :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tudom h értetted,bár én sajnos el tudom képzelni!
De azt viszont nem értem h mindenkinek fáj a vv az MM-ben! :shock: (más topicban is olvastam)

Kép
kata05

Surmi: Nálam valószínű, hogy felborultak hormonok, de csütörtökön megyek dokihoz és rákérdezek majd :roll:

Klarissza:
Annyira sajnálom, hogy így végződött :cry: :cry: :cry: :cry:

Zöldi: A mi színeink: nagyszoba: pirosas-bordó fal, fehét plafon, piros kanapé, bükk bútorok. Háló és kisszoba pisztácia, ebédlő: narancssárga, konyha: napsárga, folyosó: papaja, fürdő és gardrób és wc kék :lol:

És mindenkinek drukkok és pozitív energik mennek...... mi meg a Balcsira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok.

Coca gratulalok,boldog babavarast:)

surmi,babi sajnalom a fajos vervetelt.

Kata en vervetel elott asvanyvizet vedeltem,muszaly volt mert olyan ideges voltam hogy folyton szaradt a szam.
Amugy ugy tudom hogy a folyadektol megtelnek a venak es konnyebb eltalalni.(de lehet ez hulyeseg)
Nekem a csak csak anyit kerdett hogy ettem e ragogumit,mondom nem....akkor jo.azt sem szabad.

klarissza vegtelenul sajnalom.Azert elmesz a dokihoz ugye?

most hirtelen ennyi jutott eszembe.

szezso nem semmi ez a reflexologus

:shock:

ja az lh tesztek.altalaban akiknek gond van az lh szintel azoknak ketcsikos,nem a teszt hibas.

Kép
monyo83

Szezso, nekem is az a gyanúm, ami neked, hogy nem pénzkicsalás-e a dolog.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! Kata Nekem nem volt szabad éjféltől inni sem. Így korrekt az eredmény.

Szezsó! Akkor piros csíkos malackák lennének, és zöld kanapé. (A teszten úgyis pirosak a csíkok :lol: )
Nagyon örülök, hogy győzött a vitamin!
Leírod, hogy mit és mennyit ajánl? Nagyon érdekelne.

Szuzsi! Szeretem a színes egyéniségedet! Üdv a Balcsinak. Hová mentek?

Monyó! Köszönöm! Sima éhgyomrinál szabad (sőt kell is) vizet inni, de ennél nem szabad.

Klarissza!

Kép
zölddisznó

Lányok, aki akar látni engem, kapcsoljon az m2-re!

Kép
zölddisznó

Klarissza lemeradt! Nagyon együttérzek veled, de kérlek, amint tudsz, menj el dokihoz! A hő nem jelent sokat, a vérzés inkább vészjósló. (((((((((((((((Klari))))))))))))))))

Kép
zölddisznó

Zöldi, lemaradtam rólad most jöttem meg a "vadászatból"!Én is így tudtam, h a terhelésesnél nem szabad. Na akkor még annyira sem fogják a vénám találni! ÚÚÚggggyyy féélleekk!

Baba, nem publikus az IR eredményed?

Kép
kata05

Én este 8 után nem ettem, de éjjel és regg.5-kor is ittam szmentes ásv.vizet. A lötty után meg ott mondta a nő, hogy igyunk 1 korty vizet.......... :roll:

babaimádó
Kép
babaimado

Többen kérdeztétek az eredményt. Íme:

Glucose terhelés 0 perc 4.36 mmol/l ref.tartomány:3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 5.77 mmol/l * ref.tartomány:3.30 - 5.50
Insulin terh 0 perc 14.84 mIU/l
Insulin terh 120 perc 66.68 mIU/l

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, ezek tényleg nem jó eredmények, de legalább kiderült az ok( bár tudom nem vigasztal).

Kép
kata05

:(
Snufi?Merre vagy?Mi volt?

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Andinak: gratulálok!!! :-D

Snufi????
Én arra tippelek, hogy nem fújják le az inszemet, ha annyira számítana nekik az IR vizsgálat, akkor már inszem előtt elküldtek volna...

Kata: ma nem LH-ztál??

Coca: micsinyáltál Te az M2-n? :shock:

Sonjus: a dupla inszem volt az igazi, mert az első inszem napján este 8 körül repedtem...Így körbelőttük teljesen :lol:
Teszt?????????? Már 14. dpo!!!

Babim, akkor 1-re gondoltunk az IR-rel kapcsolatban.. :wink:

Na, hőgörbe:
Kép

Pont a 11. napon nem csináltam LH-t :-D Ja, mert akkor HCG-t csináltam, lecsekkoltam a repesztőszurit :lol:

Később menek ikreket nézni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Én eredményem:
Glucose terhelés 0 perc 4.39 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 4.23 mmol/l 3.30 - 5.50
Insulin terh 0 perc 8.04 mIU/l
Insulin terh 120 perc 50.19 mIU/l
Krizsa dr.-nál voltam. Azt mondta, nem olyan gázos a helyzet, csak a 120as inz. magas, és az se oly nagyon. Diétával és mozgással levihető szerinte. Kérdésemre, hogy menjek-e endokrinológushoz, azt mondta rám bízza. Ott tuti felírják a metet, és szerinte anélkül is levihető az érták. Hát nemtom, hétfőig eldöntöm.
Inszemet sem fújta le, kedden lesz. 4 tüszőm van, abból 1 szép nagy már (19.5), a többi kisebb.

((((((((((((((((((Klarissza)))))))))))))))))))))))))

Kati: ++++++++++++++++++++++++++++

Kata: a bejelentkezésnél a nőci azt mondta, este 8 után ne együnk, igyunk, csak vizet lehet fogyasztani, de azt nyugodtan.

Szezso:+++++++++++++++++++++++++++

snufi

Szezso, lh-ztam ma is majd felrakom!

Snufi, de te hova diétázz? Már így is sovány vagy! :shock: Úgy tudom a 120 percesnek 30 alatt kell lennie.

Kép
kata05

Kata: ez van,... :roll: Én is úgy tudom.

snufi

Ja! A kezem őgy néz ki, hogy..... :twisted:

snufi

Monyo: akkor nálam az LH-teszt azért csíkos újra, mert hormon probléma van? Mondjuk a ciklusom is 40, 60 naposak :cry:
surmi
kockasfulunyul

Szezsó! Az M2-n Manócskával és Tádéval játszottam :lol:

Kata! A diéta nem fogyókúrát jelent ebben az esetben, hanem "csak" szénhidrát-mentes zabálást.
Az értékek az én laborleleteimen
glükóz: 3,5-6,1
inzulin: 2,0-29,0
Az összes értéknek ezek között kell lennie.

Ma hogy vagy Kata?

Mától kezdve (rám is vonatkozóan) a kenyér, a tészta, az édesség, és a többi bűnre csábító glükózforrás monnyon le! Éljen a sültcsirke és az ubisali!

Kép
zölddisznó

Surmi! Szerintem ingadozhat az LH-d. Mindig csúcsot akar elérni, de csak alulról súrolja a lécet, és nem vélt ki peteérést. Ez most ilyen józan paraszti-eszes, nyilván ez bonyolultabb, de hess hormonvizsgálatra!

Kép
zölddisznó

Zöldi, tetszik a vonalzód, de miért pont bevásárlókocsi? :shock:

Klarissza, tényleg dokizz 1-et, és sajnálom! :cry:

Többieknek drukkok és ragacsok, és jobbulást, légyszi osszátok ki! :wink: :lol:

Puszi
athiz

sziasztok!

klarissza: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

snufi, baba: sajnálom a rossz eredményeket. de kiderült a baj, és gyorsan babások lesztek.

snufi: drukk az inszemhez+++++

coca: jó vonalzó

szezso: drukk++++

köszönöm a drukkokat.

kati
katica30

Athiz! Az egy retró babakocsi :twisted: Te ezt nem ismerheted, mert neked az anyukád ült ilyenben :wink: :lol:

Kati! '"+!%/=('"+!%/=('"+!%/=( ez a legújabb nemcsakpillanat ragasztóm! Csak neked fejlesztettem!

Kép
zölddisznó

Coca, reggeli rosszabbullét után ma jobban, igaz szigorúan 4 óránként eszek! Ja és szedem a dilibogyót! :evil:
Jó a babakocsid!
De ha metet kap akkor kötelező lassan, és gyorsan felszívodó Ch-t ennie! Mert különben rosszul lesz.
Ja én annyi Ch-t ettem az elmúlt 2 hétben és fogytam megint 1 kg-t!

Tesztem felső a tegnapi alsó a mai:

Kép

Kép
kata05

coca: tetszik az új ragasztód :wink:

kata: szép tesztek :wink:

kati
katica30

Kata! Amúgy is 4 óránkénk kell (kéne) enni, ha jóban vagy a szervezeteddel, mert ő is ezt szereti.
Én nem vagyok benne biztos, hogy egyszerű szénhidrátokat is KELL enni met-kezelés alatt. Inkább a folyamatos bevitel a fontos, nem? Az alacsony GLI-s cuccok simán mehetnek, vagyis minden, ami összetett szénhidtát, és retard a lebontása, illetve le sem bomlik teljesen.
Volt neked már olyan, amikor az LH-d nem mutatott semmit? :wink:

Kati! Használd egészséggel! :wink:

Kép
zölddisznó

Klarissza.:most olvasom mi történt Veled! NAGYON SAJNÁLOM!
Azért ne mondjál le teljesen a babócáról,lehet,hogy a párodnak csak kis időre van szüksége! (csak férfilélek).Erős legyél,ne hagyd el magad,és tessék fórumozni! Tudod a "barátok továbbra is Veled maradnak"

Puszka:Melinda
misszike

Lányok egy kérdésem lenne: Choragontól mennyi időn belül lesz tüszőrepi? Köszike!
misszike

Sziasztok!

már jobban vagyok, így egész ideig takarítottunk, pakolásztunk, főztünk,mostunk...stb.stb

Klarissza drága ezek szerint még kintről üzentél? nagyon nagyon sajnálom ami történik, remélem párod meggondolja magát, bár lehet téged nem akar kiteni ennek és ezért mondta.. vigyázz magatokra és szeressétek egymást továbbra is...(((((((((((((()))))))))))))))

BAbim, Tesó sajnálom a szar eredményeket, de ez legalább segít...
sajnos több helyről olvasva néha tényleg nem foglalkoznak az IR-el a KAáliban, ők úgy vannak vele,, hogy van tüsző akkor mé hagynád ki? :roll:

KAtám ne félj! remélelm nem lesz semmi...

TEsó gyógypuszi kacsódra...

Zöldi jó a retró babkocsi :wink: nekünk volt illen... :lol:

Szezsó jó babázást és tapadást!

Mindekienk ölelés! megyek pihenek!
Vendég

Zöldi, ezt az lh-s dolgot h érted?? Pé idején még nem találkoztam nem pozítív lh-val, amúgy meg már csináltam mondjuk a 8. napon olyat ami negatív lett!
Szóval jó nagy butaságot írtam az előbb! Elvileg 55% alatti GI termékeket szabadna enni.

Kép
kata05

ovábbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

boni: örülök, hogy jobban vagy. :wink:

lányok: hétvégén raknék táblát, csak most jópár napig nem vezettem rendesen :oops: tegnap kerültek még a fileok át a laptopra. arra kérnélek titeket, megírnátok, hogy hanyadik cnen, dpon jártok, így biztosan nem írnék rossz adatot. köszi szépen és bocsi.

kati
katica30

Kata! Megbocsátok! :lol: :cry:

Kati! Neked is! Az én adataim alant látszanak. Köszi!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?