Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom, lassan mindenkit elér a nem vagyok túl jól érzés!!!!
2napig egész jól voltam, de ma. Már a 2. cukorkát szopogatom. Még anyukám is azt mondta, hogy ma lehet inkább maradjak otthon. :(

Sz. Kati, én nem tudom meddig szedem, ,mert most jelenleg a 850-est roppantom ketté és csak egy felet veszek be, mert nem eszem meg a kellő CH mennyiséget és hát elég szarul voltam. Kiváncsi vagyok mit mond majd az endoki.

Kistesók meg érzik a tavaszt!!!!! Kitartást mindenkinek!!!!

Kép
Kép
gabi82

Lányok ma 4en is mentek dokihoz ha jól számoltam a táblás adatok alapján! Ugyhogy hajrá! Tessék életjelet adni magatokról és gyönyörűséges uh képeket hozni :) És méggyönyörűségesegg szívhangocskákról beszámolni :D

KépKép
KépKép
akíra

Még annyi, hogy én itt szoktam követni hétről hétre a bébi növekedését, ezek egész jó oldalak szerintem :)

http://www.babaszoba.hu/topics/9month
Itt be kell írni oldalra az utolsó menzit meg kort meg mindent és kiadja hogy hol tartasz és leír mindent, és még kép is van, hogy hogy néz ki most a baba

http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html

http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Itt pedig az adatok beírása után kiadja a mostani értékeket, hogy mekkora a bébi!

Van még jó pár jó oldal, ha valakit érdekel :D

KépKép
KépKép
akíra

Harivera,
Le a kalappal előtted! Van 4 fiad, most ismét babát vársz, és reméled kettőt? Nem semmi! Sok ilyen nő kellene Mo-ra, aki ennyi gyermeket szeretne, csak ma már kevés van. Én sem sajnos. Eddig hármat szerettem volna, de most azt hiszem elég lesz a 2. :)
Gratula a képecskéhez, hamarosan szívdobi is lesz.
Ma a reggeli mellől ugrottam fel hányni, szegény Kori meg csak lesett, hová szaladok. Úgy sajnálom, szerintem meg van ilyedve mi lett az ő anyucijával, áll mellettem, mikor a WC felett görnyedek, tegnap kínomban legugoltam a WC mellett, és hátulról átölelt, és rámhajtotta a buksiját. Olyan megható volt. El is bőgtem magam. Ezek a HORMONOK!!! :oops:

Kép
Kép
dalminha

Harivera,
Tedd fel ezt a képet nagyobban is, amin a 4 gyerkőc van! Légyszi'

Kép
Kép
dalminha

Nagyon-nagyon szépek! Mint 4 tojás, úgy hasonlítanak! :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok Csajszik!!!! :lol:
Na, megjöttem dokitól, megvan a szívhangunk :D
Először megijedtem, mert olyan sz@r az uh a kórházban, hogy mindenféle mellékzörej volt, de alatta volt a szívhang, meg a képen látszott is :)
Majd rakok uh képet is, csak nem jók az elemek a gépben
Vendég

Vera!!

Nagy-nagy gratula, de hát ott kettő van!!!!!!! :D :lol:
Hát ez szuper :)
Nagyon helyesek a fiaid :)
Vendég

Sziasztok!

Én is túl vagyok a a vizsgálaton/mivel 5 hónapja voltam rákszűrésésen ezért most is csinált egyet/+ hasi UH volt. KÉp nincs, de minden rendben van és szívhang is volt (bár elég sokká tartott megtalálni ilyen kis korban hasi UH-val), ja és egy baba:)
3 hét múlva újra UH /04.16/ és 6 hetes kornak fele meg, tehát ma vagyok 6+1 napos.
Na megyek mert leránt a székről a Márk:)
bea
kumpibogar

Sziasztok csajok!
csak egy fél percem van, mert zajlik minden téren most az élet.Tegnapelőtt voltam uh-n,9mm-es a pici és van szívhang!7 hetes vagyok!Holnap vérvétel,EKG...
Akíra, kösz a honlapokat.Nem tudsz olyat, ahol kis filmet nézhetek a 9 hónapról :?:
sclara

Sziasztok!

Sclara, olyat nem tudok, de nemrég volt a national geographicon egy film Élet az anyaméhben címmel! Azt ajánlom, mert annál nem láttam még jobbat! És szokták adni többször! Én fel is vettem mikor Kyrát vártam, de most is megnéztem azért, és most rögtön utána az ikreset is leadták! Az is nagyon jó! :) Szóval szerintem azt érdemes figyelni, hogy azt mikor adják legközelebb!
Olyanok vannak ahol mindíg mutatja mekkora meg milyen 2d-ben meg 3d-ben, de csak képeken!
De ha valaki tud ilyet azért nekem is szólhat :lol:

Bea, gratula a szívhanghoz :)

Melus neked is:)

Remélem holnap nekem is lesz! Mármint Fanninak :lol:

Vera, tényleg jóképűek a pasik :wink: Remélem most már egy hugit fognak ölelgetni a következő csoportképen :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Segítsen nekem valaki! Most tettem be az utrot és most mintha kitapintható lenne a méhszájam. Akkor most mi van? Holnap megyek uh-ra de ha nincs ott a kistöki akkor belehalok!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Vera
Tuti? Csak mert elég beteg is vagyok, most olyan erősebb tüneteim sincsenek, vagy csak a vírus elnyomja őket. De reggel még mintha nem ilyen lett volna. Azért köszi a segítséget. Próbálok megnyugodni.

Kép
Kép
nati80

Jesszus lányok! Én még sosem "láttam" a méhszájam! És még vándorol is? :oops:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, de nem jó hírei voltak :cry: Ma elvileg 8 hetes vagyok, és nem volt még szívhang, bár elég rossz volt az ultrahang minősége a doki szerint, meg picit ugrált is a kép. Nagyon el vagyok keseredve, belehalnék, ha nem lenne már meg a pici. Holnap megyek a kórházba nagyobb felbontású UH-ra. Nagyon izgulok :cry: :cry:
2 hete is voltam, és akkor minden ok volt, és akkor volt 1,9mm-es, de én arra azt olvastam, hogy az 5.héten akkora. Akkor lehet, hogy még csak a 7. hétben vagyok?

Vagy már elhalt volna? :cry:
gabesz83

Gabesz egyenlőre ilyenre ne is gondolj! Nyugodj meg! Holnap az Uh kideríti mi is történt valójában! Addig nyugodj meg! Mert ha ott van a pici akkor nem tesz jót neki az ha te stresszelsz! Egyébként meg lehet az is, hogy nem is akkor fogant amikor gondoltátok, hanem később és akkor meg még kisebb is lehet a magzat! Én is azt hittem két hete, hogy már 7 hetes vagyok erre kiderült, hogy 5! Szóval eléggé kitolódott a peteérésem! Szóval ne aggódj egyenlőre! Persze, igen az is lehet, hogy tényleg elhalt, sajnos ez is benne van a pakliba, de egyenlőre erre ne is gondolj! Próbálj meg nyugottan aludni az éjjel! Drukkolok nagyon holnapra! +++++++++++++++++++++++

Nati, ne aggódj! Én mikor nem jött meg már 3 napja és nem akartam tesztelni mert nem éreztem magam terhesnek megnéztem, és totál kitapintható volt a méhszájam! És mégis terhes vagyok! Azt nem tudtam, hogy vándorol, de az tuti, hogy nem kell vele most foglalkoznod! Hidd el ott a kistöki! Neked is megy a drukk holnapra! ++++++++++++++++++++++++++

Én mindenkit nyugtatok de én is be vagyok ám tojva, hogy lesz-e szívhang holnap! De pozitívan állok hozzá! Kell hogy legyen, mert erősen kapaszkodó babák topikja ez :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Köszi Akíra a bíztatást, megpróbálok mostmár picit megnyugodni, és optimistábban gondolkodni :)
Holnap írok, remélem jó híreim lesznek.
gabesz83

Sziasztok!

Tegnapelőtt megvolt a vizsgálat, uhz, minden. És szerencsére minden oké, CRL 10 mm, és jó erős szívhangja volt! Nagyon jó érzés volt, páromat is behívták! Még így harmadszora is nagyon meg tudott hatni! Mutizom a képet:
Kép

Nati!
Én a mensi előtt néztem a méhszájat, azóta nem! te sem stresszeld magad vele! Ott van a bébi! Szorítok a mai naphoz!

Vera!
Neked is aranyos a foltocskád!

Na, rohanok, reggeli készülődés.........(de legalább péntek van..)

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!!

Hát sakna nekem sincs jó hirem nemtaláltak szívhangot :cry: :cry:
sajna ez 100%
Hétfön megyek ellenörző uh-ra amit másnak kell csinálnia és ha Ő is azt mondja amot az én dokim akkor tényleg vége.......................

Gabesz és is 8 hetes lennék és a baba most 5mm-es szerintem nálam tuti a baj.5 hetessen volt 3mm,de most legalább volt szikhólyag.De más semmi.
Borzasztóan kivagyok én is és a párom is .

Hát ha igy kell lennie legyen.......
Inkább most mint késöbb....
/ Biztos most lelketlennek tartotok/
De ha mennie kell menjen .
:cry:
Megírom azért a hétföi uh eredményét is ha lesz erőm.

Kép
veronak

Jajj mennyi rossz hír! :cry:

Gabesz, Vero!

Nagyon sajnálom! :cry: Én sajnos nem tudlak benneteket nyugtatni! Emlékszem még Vera miken ment át! :cry:
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Nagyon izgulok mindenkiért, bízzunk benne, hogy csak a rossz uh volt az oka. Csak bíztatásként írom, amikor nálam baj volt, nem küldtek további uh-ra, hanem teljesen egyértelmű volt és kész. Remélem, az ellenőrző uh azt jelenti, a doki sem biztos még.

Ditta, gratulálok Neked, nagyon szépen kivehető már a kis buksija, teste, kezei. :)

Méhszájhoz nem tudok hozzászólni, szerintem én még sosem éreztem. :shock: Lehet, hogy mélyebbre kellene feltennem az utrot?

Nagyon várom a híreket.
kornéliusz

Hali!
Sajnálom a rossz híreket, de bizakodni kell!!!! Az ellenőrzés azt jelenti, hogy nem bizti az eredmény!!!

Méhszájam nekem eléggé lenn van, de olyan fura lett. Mintha megdagadt volna. :oops: Ez lehet hülyeség, de más. Bár én fekve rakom fel az utrot, és lehet azért érzem, hogy lentebb van.

A szívhangokhoz meg mindenkinek gratula!!!!

Harivera, drukk az ikrekhez!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!
Vero! Sajnálom nagyon ami történt! Nem tudom, miért váratnak hétfőig, miért nem hívnak ilyenkor konzultációt, vagy pár óra múlva ismét megnéznék. Akkor már ki kell derülnie, mi történhetett.
Gabesz,
Lehet, hogy tényleg fiatalabb a koránál, azért nincs szívhang. Neked az első UH igaz?
Különben lányok, mi is ez az utro? Mert én Kornél fogantatása előtt másfél hónappal vetéltem, de nem kaptam semmi plussz gyógyit, vagy bármit.
Egy jó hírt is hadd mondjak: Ma hajnalban megszülte a barétnőm második gyermekét, egy igazi kis hajasbabát, Lucát! :D HOlnap megyünk a kórházba látogatni, szokom a légkört!
pussz, már nem kell sokat kibírni a hányós időszakból, és a vetélés árnyékában!
Dalma
Ja, Ditta, Cuki a babóka! :)

Kép
Kép
dalminha

Kedves Kismamik!

Gratulálok minenkinek a pocaklakókhoz. Én szeptember 1-re vagyok kiírvva. Már a 18. hetet "taposom",de még nem tudjuk a nemét. Most kb.11 cm-es babó.
Még mindig kerülget Vuk,így a szeptemberiek közt én vagyok a rekordtartó.
További jó babásodást!

Ui: Harivera nyitotta a szeptemberi topikunkat (amiért még most is hálás vagyok),de sajnos ismert okok miatt, már enm velünk egy idős kismami. Most viszont nagyon örülök, hogy itt látom. :D :D :D
Minden jót nektek!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok.

Gabesz és Vero nagyon sajnálom a történteket. Annyi ilyen van mostanság hogy az nemigaz. MÉRT????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

Grtaula a dobikhoz akinek megvolt. Én most parázni fogok egészen két hétig. de lehet felkeresem jövőhét pénteken az én dokimat a khmba.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gabesz, Vero amíg van egy kis reményén drukkolok rendületlenül Nektek és a Picikéiteknek!+++++++++++++++++++++++++++

Ditta
gyönyörű a képecskéd! Nagyon szép felbontású gondolom ez egy szuper gép lehetett?!

Én is voltam ma, és nem akarok ömlengeni főleg a fentiek miatt, de egyszerűen életem egyik- ha nem a legszebb élménye volt a mai.
Pulzált a kicsi szíve, látszott a fejecskéje (fejjel lefelé :lol: van) és a kis végtagbimbói is. Minden ok vele.

(Az Utrogestan egy progeszteron készítmény.A ciklus második felében adják azoknak akinek mesterséges a baby vagy alacsony a progi szint. Hüvelygolyó de van aki szájon át szedi. A 3. hónapig kell.)

Kép
katica_75

Katica,
Köszi az infót!
Gratula a pici szivecskéshez!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Köszönöm nektek a gratulát........
jaj, miért kell mindig ilyen rossz hírekre jönnöm..... :cry:
Gabesz, Vero...nagyon sajnálom........

Katica!
Igen, ez valami hiper-szuper gép, 4d-s UH-t is csinálnak vele, majd ha eljön az ideje....Nemrég van meg a kórházban, korábban nem ilyen volt! és majdnem együtt haladunk! :) Nekem nov. 5-re tették a várható szülést! Ami elég rizikós, nem szeretnék 1-jén, 4-én, és 7.-én.....Nem sok választás maradt! :lol:
Egyébként hogy vagy?? Én továbbra is émelygek.....de már annak is örülök, hogy nincs róka.......

Nati!!!!
Mi volt???????

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Gabesz,verone aggódjatok!legyen hitetek, minden rendben lesz!
Akíra, ha a www.xoutube.com-on beírod a kerseőbe hogy ultrasound 9 month, és a felhozatalban kb.az 5.képre kattintasz(Pro Life Anti Abortion Video) nagyon jó kis filmeket találsz.Baloldalon lesznek felsorakoztatva, többnyire angolul.
sclara

Bocsi,www.youtube.com.Félrebillentyűztem...
sclara

Sziasztok!

Sajnos nem találtak életjelet már, 6mm-es mardat a pici. :cry: :cry: :cry:
Nagyon kivagyok, egész nap csak bőgök, nem tudom hogy élem túl. :cry: Még szerencse, hogy a férjem ennyire szeret :) és végig fogta a kezem, próbált lelket önteni belém.
Hétfőn műtenek, azért gondoljatok rám. :(
Nektek minden jót és nagyon sok boldogságot a pöttömökhöz!
gabesz83

Gabesz83, nagyon sajnálom. Nem is tudom mit mondjak. Persze, hogy gondolunk rád hétfőn. :(

Kép
Kép
gabi82

Gabesz! Sajnálom. Gondolunk rád...
Veronak! Drukkolunk hétfőn, hogy minden rendben legyen!

Aki babafejlődésről szóló oldalt keres, nézze meg ezt:

www.ehd.org

és

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Gabesz!Nagyon sajnálom!Nagyon sok erőt és kitartást a hétvégére, és hétfőre főként.Nekem is van egy barátnőm akinél sajnos pontosan ez történt, de rá 1-2 hónapra újból megfogant és most 5 hónapos várandós.Gondolunk rád!
sclara

(((Gabesz)))) :cry: Kívánom hogy mielőbb újra kismama légy.

Ditta
majd rakok én is képet, az enyém még pacásabb a gyengébb gép miatt. :shock:
Nekem 6.-át mondott a doki. :lol: Igen nov.1.valahogy nekem sem szimpi,vajon miért?
Különben köszönöm kicsit jobban vagyok, nem annyira ég a gyomrom sem éjjel, mióta este beveszek egy magne b6-ot.Bár nem tudom van e a kettő között összefüggés?!
Lányok tényleg már csak pár hét a nyügis, legalábbis most ebben reménykedem :lol:

Sclara
Na melyik dokit választottad végül? Gondolom nem dolgozol már?

Dalma, köszi :P

Kép
katica_75

Kép
a petezsák is nagyot nőtt.Ja és alul van a fejecskéje. :P

Kép
katica_75

Gabesz tudom hogy ez nem vígasztal most jelenleg téged de pl itt vagyok én. Január 29-én volt ugyan ez ami veled most és látod? 5 hetes terhes vagyok most. Úgyhogy juss túl majd a műtéten és mindent bele a baba projektbe újra. Sok sikert.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok :)

Íme itt van a pici babánk :)

Kép
Vendég

Sziasztok!
Most nincs erőm visszaolvasni, mert ma nagyon elfáradtam.
Szóval Kistöki 5,2 mm és erős szívhangja van. Csodálatos érzés volt hallani. Egyszerűen leírhatatlan. Kár, hogy párom nem volt benn, de a hüvelyi uh miatt zavarban lettünk volna egy kicsit szerintem.

Majd holnap jövök és vissza is olvasok.

Kép
Kép
nati80

Gabesz,
Nagyon sajnálom, tudom, ez nem vígasztal, de oka volt annak, hogy így történt. Ha minden rendben van a fejlődésével, nem történik meg. Kegyetlen, de nekem is ezt mondták anno, és én ebben vígasztalódtam. :(
Nem kell megvárni a következő próbálkozással az előírt 3-6 hónapot. ha készen állsz a következőre, bátrak legyetek a pároddal, és a következő terhességed kisbabával fog végződni.
Sírd csak ki magad, de aztán fel a fejjel!
Dalma

Kép
Kép
dalminha

Gabesz
Nagyon sajnálom ami történt. Mihamarabbi babásodást kívánok neked, hogy múljon a jelenlegi fájdalom.

Íme Kistöki első képe:

Kép

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Gabesz! Nagyon sajnálom ami történt ! :cry:
Veronak pedig drukolok hétföre a szivecskéért!
Ugy fel kavart ez a dolog tegnap ,hogy minden hülyeséget álmodtam.Sajnos tudom milyen egy baba elvesztése :(
Kitartást mind a kettötöknek!

Katica! Olyan jol látszik már a babod :P
Remélem hétfön az enyém is ilyen jol fog már látszani. Mert ha jol látom egy idösek a babáink .

Ditta!
Örülök hogy nálad is minden ok!
Melus és Nati !
Látom nálatok is minden ok! :lol:

Dreika!
Merre vagy rég nem irtál már :roll:

Kép
marianna80

Sziasztok!

Gabesz nagyon sajnálom ami történt! Én is csak azt tudom mondani amit a többiek! Próbálj meg minél hamarabb túllenni rajta és újra próbálkozni!

Veronak, drukkolok még hétfőre, hátha! :cry:

Tegnapi két kép:
Kép
Kép

Adatok pedig:
a petezsák 47mm
a baba 19mm

Óriás bébi :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Upsz,az első fejjel lefelé sikerült :oops: