Új privát üzeneted érkezett!

Fanetta, még nem csomagolok, a mai éjszakánk szuper volt! :) A kisasszony már 10-től aludt 3-ig, majd másfél óra evés, fél óra altatás és utána reggel 8-ig aludt. El sem akartam hinni reggel, hogy ez igaz volt! :D Lehet számított, hogy du. egy órát sétáltunk. :)
Csujzi, nem volt semmi a szülésed... de örülök, hogy már csak a szépre emlékszel! :)
Mona, nagyon szép kislány Nóra, gratulálok! kíváncsi vagyok, hogy Te hogy érezted magad a kórházban, majd írjál, ha lesz időd! :)
Aranykavics, örülök, hogy ismét itt! :) Tisztábatevésbe majd belejöttök! Én az első nagyon kakis pelus láttán, csak egy nagyot üvöltöttem, hogy segítség!!! Feri rohant fel a pincéből, hogy mi van... majd gyorsan vizet engedett a mosdóba és "beültettük" oda a Lillát. :lol: Az öltöztetés nekünk sem megy... végig üvölti az egész procedúrát a leányzó. :)
Kölyök, megjósolnád, hogy ki lesz a következő? Szerintem most már mindenki nagyon esélyes! :)
Kissani, gratulálok Alexandrához, nagyon jó a közös kép, édesek így hárman. :)
Kikóférjeendre, :lol: :lol: :lol: én is szoktam kínomban táncolni. Feri szokta is mondani a Lillának, hogy szegény anyád nem normális. :) Jók a képek!
Márti, örülök, hogy újra otthon! Édes nagyon a kis Bence!
Pumperka, nagyon átérzem a problémádat... én is ezt nem tudom, hogy mikor ürül ki a cici... mikor tegyem át a másikra? Én egyáltalán nem érzem, hogy még jön-e belőle vagy csak cumizik...

KépKép
KépKép
mni

Évi, Rima gratulálok a babákhoz!!!!!

Kép
kikó70

Kép

KépKép
KépKép
mni

Fanetta, nagyon jó ez a sztori! Főleg, ha mindezt megpróbálom magam elé képzelni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Márti, én is azt akartam írni, amit Juditkecskemét... hogy lehet annyi? Amúgy Lilla is ilyen baromi keveset evett az első két hétben... :(

KépKép
KépKép
mni

Aranykavics!!
Lehet hogy láttuk egymást a kórházban, csak nem tudtuk?
A pelenkázás még nekem is majdhogynem gondot okozott most, pedig még Levit is pelenkázom. Viszont a kicsi úgy rugkapál, hogy komoly feladat elé állít...

Fanetta!
Tényleg jó a sztori. :D Arra készülj fel, hogy most nem lehet tervezni. Én is amit lefekszek, hogy na akkor most egy picit pihenek, abban a pillanatban felébred Nimród!!Vagy ha elalszik Levi, akkor ébred Nimi. Vagy fordítva, vagy.... :roll: [/b]

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

sziasztok!

kicsit utánajártam az eltévedt báránykáinknak,
Xien tavaly november óta nem volt a babaneten.
Viszont egy másik topikban megtaláltam Fnórát, megszületett Erik baba :) Gratulálunk neki is :) (táblázatba beraktam, majd feldobok egyet :) )
Driakk sem tűnt el, csak innen, de még egyben volt 3 napja... ;)
Arizona szintúgy egyben volt még szerdán.
Renyo március elején volt utoljára a babaneten.
Ajsa 16dikán még egyben volt, akkor volt utoljára a babaneten.

és most akkor vissza hozzátok :)
MÁRTI!!! üdv újra itt :) köszönjük a képeket!!! nagyon édes a kis Bence :) mééég :)

Tcis, én ezértis nem merem mondani az uramnak, ha kicsit furcsábban érzem magam, nehogy 5percenként kérdezzen... mondjuk igyis naponta többször megkérdezi, hogy "Anya, lehet hogy ma születek?" mert valakinél látta ezt a vonalzóján :lol:

Linocs, jegyzetelem a trükkjeidet :) bár a kátyuk és a trolik itt hiányoznak.... ;)

Mzx :( sajnálom,hogy ilyen éjszakátok volt. remélem ma már télleg könnyebb lesz.... +++
(mindig van miért dtrukkolni :lol: )

Pumperka, naggyon kedves vagy, igyekszem. a Legújabb, de igazából szerintem ez semmi, reggel, mikor megkaptam Rima smst és írtam nektek után vagy 2-3 órán keresztül tök kemény volt a hasam, és mintha, de csak mintha enyhe fájás lett volna. De nem aza megszakadok típus. Maszat továbbra is mocorog. :lol: de majd meglátjuk. majd most lépcsőzöm a mosókonyhába párat majd délután porszívozom. Ez talán segít :lol:

Fanetta, széjjel röhögtem magam a kádas akciódon :lol: most akkor még gyorsan kiélvezem a fürdési lehetőséget. Küldjetek már egy nőklapját ;) És nagyon édes abban a rugdalodzóban a kis Nimi!!! :)

najóóó, ha jósolni kell, szerintem Enikő lesz a következő, még ma ;)
de legkésőbb holnap.

Magunkban titokban reménykedem a holnapban, de nem sok reményt fűzök hozzá. Lehet hogy ez a gyerek április bolondja szeretne lenni :lol: hogy kikacagjon, hogy a márciusi topikba irok :lol:

vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Beuskáról tud valaki valamit???
pont egy hete jelentkezett Pumperka szülésének hírével ;) de azóta semmi.... aggódom érte :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Gondoltam, bejelentezem, hogy ma délelőtt hazaérkeztünk Vikó babával a kórházból. :lol: Minden rendben van, jól vagyunk. Amint lesz időm, jövök, mesélek, olvasok!
Puszi!
Vendég

Szia Zsuuuuu :)

köszönjük a bejelentkezést :)
és nagyon aranyos húgod van, rakott fel képeket Vikóról
és naggyon édes a kis fiad!! :)
köszönjük!

várunk ;)

Kép

Kép
kolyok28

NANÓ, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!! HOL VAN ELVESZETT LÁNYKÁD?????

MONÁNAK, RIMÁNAK HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsu, örülök, hogy végre otthon vagyok, majd gyere mesélni!!! Én még lusta voltam megírni a szülésstoryt, de ami késik, nem múlik :wink:

Én meg közben tejcsárda lettem, köszönhető a gyakori szopinak, rengeteg innivalónak (2 liter víz, 3 liter laktoherb, 1 liter Stella Artois), fejésnek 8) Martin baba 2 óránként szopizott tegnapig (már kezdtem bekattanni, hogy mire végetért a szopi, fejtem...szinte kezdhettem előről.....) Mára átállt a 3-3 és fél óránkénti evésre, és sokkal hamarabb lecuppant, nem nyammog annyit. Egész jó esténk volt, este 9-kor, majd hajnal fél 2-kor és aztán fél 6-kor evett, és rögtön elaludt. Napközben sokat van fent és sokat sír, csak egyenlőre nem tudom beazonosítani, hogy hiszti, vagy hasfájás. Szerintem inkább hiszti, mert akkor éjjel meg miért alszik és nem sír???

fanetta: hihetetlen, hogy mennyire hasonlít Fannira az öcsike :shock:

mzx: sajnálom az éjszakádat, igen nehéz nekünk is, mert én is gondoltam 6-kor még visszatentizek, mert Martin bébi is elaludt, erre Milán kelt fel. Most tudtam csak ágybadugni. (persze beteg és nem mehet oviba: kötőhártya+fülgyuszi, miért is ne). Szóval maximálisan megértelek, pláne neked Erik még kisebb, mégnehezebb lehet.

AMúgy én azon csodálkozom, nem vagyok depis. Nem mintha szeretnék az lenni, csak alapjáraton sokal hülyébb szoktam lenni, most meg tök happy vagyok, meg ilyenek. 8)

Kavics és Tand babáit nagyon szeretném látni, úgyhogy csajszik dobhatnátok priviben képeket!

Beussal még a kórházban beszéltem telcsin, tuti nem szült, mert hívott volna. Most végzik szerintem az utolsó simításokat a lakáson, mert még nagyon nem voltak kész a múlt héten. (festés, stb) Holnap azért felhívom.

Márti, cuki Bence baba
8)

lányok, bocsi, ha nem reagálok mindenkire, de ami késik, nem múlik. Nem nagyon tudok visszaolvasni sajna, de ha így viselkedik MArtin, mint ma, akkor több időm lesz gép elé ülni 8)
Vendég

Szia Kiszazsu! Örülök, hogy már otthon vagytok és még egyszer gratulálok! :) Majd gyere mesélni, már hiányoztál! A képeket gyűjtöm szorgosan, majd szóljál, ha elküldjem... :)

Kölyök, Jim, küldtem privit! :)

KépKép
KépKép
mni

pumperka, akartam még írni neked a szopiról.

szóval: nekem a bal mellemben sokkal több avn amúgy, ma reggel pl 90 ml-t lecuppantott 10 perc alatt. Maradékot nem is fejtem, mert lusti voltam :oops: De volt olyan ma reggel, hogy a jobból evett 20 percen át, és csak 50-et, majd átraktam a balra, 5 percet volt rajta, és az még 70 volt, ami összesen ugye 120 :shock: aztán a jobbot kifejtem, 20 volt benne még. Az etetések közti idő mindig úgy van, hogy pl nekem 5.30-kor kezdte (böfi 2 mell közti szopival együtt, ez volt úgy 6-ig) majd akkor leraktam és akkor 9-kor evett legközelebb, ami 5.30-tól 9-ig ugye 3 és fél óra.
Védőnő azt mondta 20-25 perc után ne hagyjam enni, mert az már cumi. És amiatt is sírhat, hogy túlzabálja magát, mert szerinte sok a 80-90-100 egyszeri adag a testsúlyához képest. Azt mondta még, hogy 2 óránál hamarabb ne etessem, akkor se ha üvölt, mert nem lehet éhes, ha ennyit eszik. És úgy van, hogy ahány gramm a baba, ahhoz hozzáadod a felét: pl Martin szerdán volt 3690 g+ 3690/2= durván 5500 így fejben számolva, ezt elosztani 10-zel: 550 g, szóval ennyinek kellene lennie a napi mennyiségnek, amit betankol a baba. Én ma még mérem, aztán nem fogom, mert tuti elég a kaja neki, ha így gyarapszik a súlya.
Vendég

Hello!

Tegnap délben mi is hazajöttünk,annyira jó volt újra itthon :lol:
A fiúk nagyon édesen fogadták a picit,a nagyfiam még ölbe is vette ,nagyon büszke volt.A kisebb kicsit szelesebb fajta,nem igazán marad csönmdbe ha kéne... :wink: de még kicsi ő is,szal meg lesz a kiképzés Olikának :wink:
Olika ajándéka nagyon bejött a fiúknak,jó ötlet volt.

Tejem van dögivel(ahogy számítottam)sőt(nem akarom borzolni egyesk idegeit)de homeos tejcsökkentőt suedek mert nem akarok gyulladást...

A mellbimbóm nekem is nagyon-nagyon gáz :( talán egyedül az Aventos krém jó rá...ja és bimbóvédővel megy még így is...

A drágám éjjel alsik szépen,napközben kicsit változó...van amikor alszik 4 órát a mózesben,van amikor csak kézben hajlandó aludni :wink:
Én nem mérem,engem stresszelne..

sárgaság:persze egy kicsit nálunk is bejátszik(nem is lepődtem meg,a nagyokkal is volt)de a sok szopi megoldja.

Gratula Rima!!!

És Évi!
Nagy gratula neked is!!!!Nagyon örülök hogy követtél.... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Évi!

Gratula!-
így akartam

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, örülök, hogy vagy!!!!! :wink: :wink: :wink:

leesett a köldökcsonk, de ma vettem észre, hogy véres kicsit a köldök peluscserénél, az normális?? Hintőporozom, az elég?
Vendég

Jim: ha leesett a köldökcsonk, akkor csak alholos vattával, gézzel törölgesd le minden fürdetés után.
linocs

Hintőpor nem kell, az szárít.
linocs

Ja, és normális, ha vérzik kicsit. A lényeg, hogy ne legyen a köldök körül piros: az nem jó.

(bocs, hogy így darabosan, szoptatok)
linocs

Jim!
Köszi a kimerítő leírást. Valahogy én is így. Én is a szopi elejétől számítva 2 óránál hamarabb nem nagyon szopiztatom még. Egy mellen max próbálom én is 20 percet hagyni. Néha fejés helyett az elsőre visszarakom még 5 percre. Ő jobban ki tudja szívni.... Nálunk soha nem cuppant le magától. Cicifüggő. :? Szóval én szakítom meg a csaatlakozást... :D
Alkoholmentes sört én is iszom. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

kiszazsu: szólj, ha majd sétáltatsz! Mi már készek vagyunk rá!
linocs

Jim:sztem se gáz ha picit vérzik a köldökcsonk....csak ha piros is akkor muti meg a dokinak.

Egyébként az én dokim azt mondja már "elavult"módszer az alkohol meg a hintőpor és csak sima vízzel tisztítsam a csonkot...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Linocs:még nem vitted ki egyátalán a csajszit??De miért?Vagy a rossz idő miatt?
Most hétvégén állítólag nagyon klassz idő lesz,én tutira kirakom a teraszra a kis babzsákomat :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szerintem kell a hintőpor is és az alkohol is, addig amig vérzés van. A hintőpor fertőtlenít, gyulladást csökkent, az alkohol meg fontos a tisztításnál....

Nimi az előbb 1 ciciből 130-at szopott!!! :shock:
Ezt úgy értem el, hogy egy ideje (egy nap és egy éjszaka nem mérem csak max. egyszer-kétszer), így nem stresszeltem magam. Most meglepődtem, bár éreztem, hogy sok tej van benne.
Levegőre még én sem vittem, sőt még ablaknál sem levegőztettem. Ha szellőztetek átviszem a másik szobába. Akartam már de mindig elaludt és nem akartam kockáztatni, hogy az öltöztetés miatt felébred. Azért ma már végre jó lenne levegőztetni.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

panny: az első két hétben a védőnő nem ajánlotta, hogy kivigyem, úgyhog itthon "szellőztettük", aztán tegnap kiraktam az erkélyre: ott el is aludt. Hétfőn akartuk kivinni, de közbejött az anyós (ez egy másik sztori :( ). Aztán tegnap este dilemmáztunk, hogy vigyük, ne vigyük. Aztán levittük, és másfél órát sétáltunk, és a második perctől kezdve aludt. Ma is visszük, és innentől kezdve minden nap! Hétvégére pedig a Margitszigetet terveztük be! Már alig várom!!!
linocs

És a hétvégi anyós-sztori:Itt dilemmáztam, hogy vigyük ki Fruzsit a hétvégén (evés előtt vagy után, kendőben vagy kocsival) - na ez megoldódott: sehogy... megjelent anyós... amit kértünk tőle, azt nem hozott, amit kértünk, hogy ne hozzon, no azt hozott... Fruzsi épp evés után volt félálomban, ez a nő meg itt toporgott körölöttünk, hogy ő megfogná... addig-addig, míg Fruzsi fel nem ébredt, jó akkor tisztába raktam a lánykát, és odaadtam neki. Megfogta, de úgy, hogy hátrabicsaklott a feje... Ekkor óvatosan rászóltam (mert mindenen megsértődik), persze megsértődött. Ekkor nekem sügős ordítanivalóm volt a konyhában (persze halkan) Aztán sikerült visszakaparintanom a lánykánkat, gondoltam pár perc komfortszopi megnyugtatja - így is volt. Persze a drága anyós ott nyüzsgött körülöttünk. Fruzsi bealudt, próbáltam letenni, erre a drága anyós lába valahogy elém került, és elbotlottam benne, gyerekkel a kézben!!!! már-már kabarészerű volt az egész... aztán sikerült lerakni Fruzsit, akkor meg percenként rohangált megnézni, és a gyermek mellől ordibált, hogy már alszik -persze felébredt!!!!!!!!!
Na Fruzsi eztán sztrájkolt, csak fél 3 körül volt hajlandó elaludni...
És nekem is gyomorgörcsöm volt, de én legalább tudom, miért...
Ja, és anyós tegnap bejelentkezett, hogy ő jönne, és csak úgy leülne a gyerek mellé nézni... brrrrrrrrrrrrrrrr
linocs

Mzx: szegény, egy ilyen éjszakánk nekünk is volt... Remélem, nap közben sikerült pihenned valamennyit!

Fanetta: ez a sztori... :) :) :)

Mni: szuper! jót aludt akkor a kiscsaj. Szerintem a séta biztos, hogy segített!

(úgy látszik ma velem van tele a topic :) )
linocs

Fanetta, király sztori!! Kép Kép
Én most ugrom fejest a kádba, tesómnak lepasszoltam a kiscsajt, elvitte tologatni a faluba...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hello Csajócák!

Az utóbbi napok nálunk is elég rémesen alakultak. Nagy átlagban déltől este 9ig, vagy 3tól hajnal egyig szopi-üvöltés fázisában tengtünk...Jaj, mért tűnik ez olyan nagyon nehéznek néha???? Tegnap este fél9kor már én is zokogtam, úgy éreztem feladom...de persze nem!! :D Csak néha olyan jól tudna esni egy kis alvás!!! Mondjuk 1-2 óra... Rettenetesen várom a hasfájós korszak végét!

Viszont ma délelőtt voltunk egy kicsit csavarogni, imádta Panka baba, a kocsiban hihetetlen sebességgel elaludt!!!!! Aztán délután csak nem akart aludni a kölke, szóval overál megint fel, és ki a kertbe babakocsiban 1 órára. Olyan gyönyörű idő volt!! Én meg napoztam :D Ennyit a fokozatosan kiszoktatáshoz (tegnap kezdtük 10 perccel). Szerintetek ez gáz???

Cici-ügy: én Bepathnennel kentem, de nem igazán jött be. Viszont van az Aventnek egy pillangó formájú szilikonos bimbóvédője. Én a kórházban kezdtem el, és azóta is azzal szoptatok. Néha trükközök, és simán cicire teszem, úgy is elfogadja, de sokkal "kímélőbb" a védővel.

Szopizás: én úgy tudom, h két szopi elejétől kell számolni..tehát ha 3kor evett, akkor 6kor jön a következő (márha 3óránként táplélkozik a bébi)

A bealvásról: ha szopi közben alszik el a babó, akkor ti rázogatjátok, hogy büfizzen, vagy be az ágyba,majd lesz vmi alapon?

KépKép
kmanna

Kmanna!

Nálunk is nehezen jön néha büfi. Egy darabig paskolom a hátát,mozgatom ide-oda, de aztán berakom az ágyba, csak nem hanyatt. Én is evés lejétől. evés elejéig veszem az eltelt időt.

Beuskával beszéltem. Nem túl jól alakultak a dolgok a fiával, a műtét után elfertőzödött a kisfia keze, csonthártyát is ért a gyulladás.Nem tudja mi lesz. Erre való tekintettel az orvosa engedte, hogy tovább bent maradjon a babója, de hétfőn mindenféleképpen baba lesz. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ehhez képest az én összes problémám kutyafüle. :? Szégyellem is magam, hogy bármire keseregtem az elmúlt napokban. :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszi a gyors válasz csajok!!!!
Majd erőt veszek, és én is leírom a szülést, csak azt röviden nem lehet, így erő és idő gyűjtés!!!!
Köszi még egyszer!!!!

livi
livike
Tatabánya

na frankó, szegény Beuska. Mindjárt fel is hívom megvigasztalni :cry:

Martin zabagép kezd megőrjíteni, egy cickóból most evett 10 perc alatt 110-et és még most is bömböl, cicit keres. Én ezt nem értem. Amikor nem alszik csak a cicit keresi és sír. Ha nem lenne mérleg, azt hinném, nincs tejem.
:cry:

kmanna, szerintem nem gáz, jobb nekik a levegőn, megnyugszanak és utána jobb az alvás!

linocs: anyósodnak :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Pumperka, köszönjük a híreket Beuskára! :( Szegény.... nagyon sokat gondoltam rá mostanában, de reménykedtem, hogy télleg csak a lakás körüli teendők miatt nem tud jönni... :( :(

Jim, nem is Te lennél, ha nem azt hiányolnád, hogy miért nem vagy depis :lol: :lol:

Mni, köszi! :)

Panny, jó,hogy otthon vagy már :) és milyen 3 fiú mamájának lenni? Nemsemmi ;) a nagybátyáméknál pont fordítva volt, ott 3 lány volt, majd 6évre az utolsó lány után egy fiú következett... gondolhatod, azt a fiúcskát nem ejtették a fejére... ;) 1 éves se volt még, karonülőként amikor az akkori barátommal náluk jártunk, rámnézett egy olyan csábos mosollyal, hogy ihaj ;) aztán a barátomat végigmérte.... majd újra rámosolygott... :) najó, bocsánat elkalandoztam...
szval kérünk képet majd :)

na a köldökcsont, ciciprobléma meg ilyenekhez még mindig nem tudok hozzászólni.... ;)

Linocs, ez az anyós sztori nem semmi.... egy kicsit én is félek, hogy mi lesz majd, ha jönnek, mert az én anyósom aggódos típus, mindenben a nehézséget és a gondot látja legtöbbször, én meg optimista vagyok... és amikor majd jönnek akkor min 1 hétig itt lesznek... de biztos jó lesz ;)

Bosek, jó fürdőzést ;) bár már tuti túl vagy rajta.. tök jó, hogy igy kaptál egy kis szabadidőt :)

Kmanna, sokerőt :) +++

velem semmi, mostam, takarítottam, most még néhány dobozban maradt könyvet fogok pakolni. de ma nem szülünk -szerintem. Talán holnap ;) (kölyök, a javíthatatlanul optimista... :lol: )

Enikőt ezek szerint benttartották a kórházban +++ hogy nem jelentkezett ++++

Kép

Kép
kolyok28

Jim!

A 10 percért nagyon irigyellek. Utálom a nyammogást :evil:
A köldökcsonk estére szerintem nekünk is leesik. :wink:
A laktoherb nem fúj fel benneteket? Én még magamon is érzem. Szóval mostmár csak nagyon keveset és hígan. Inkább a sör. :wink: :wink: :wink:

Kölyök!
Hozzá szólni még nem tudsz ezekhez a témákhoz, de amire megszülsz mindent tudsz ezekről, begyűjtheted a tapasztalatainkat. :wink: :wink: :wink: Remélem azért nem káosz lesz tőle a fejedben. :?

Jelentem a szüléstörténet a harmadáig készen van. De tényleg nem lehet röviden... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocsi csajok, de úgy látszik béna vagyok.
Ha rámegyek erre a blogra, csak 2 oldal jön ki. A többiek szüléstörténetét hol találom? Valamit biztos rosszul csinálok!!
A múltkor többet találtam!

livi
livike
Tatabánya

Livike! szerintem összevissz 2 oldal van ;)

Kép

Kép
kolyok28

Bocsánat, hogy bepofátlankodom.

Szia Panni! Azt hittem ma jöttetek haza, nem akartam belecsörögni az első közös napotokba, most meg már biztos kezdődik az esti nagyrutin.
Még egyszer gratulálok a fiúknak is!
Szülésstory lesz majd?

Puszi D.

ha kell 62-es babazsák szóljál!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

beszéltem Beussal, jól megbőgetett :cry:

pumperka, a laktoherb hatását én is érzem, nem tudtam az előbb most a fiam tojt be, vagy én bűzlök :oops: a Stella nagyon bejön nekem is, csak a dobozos van itt a szomszéd boltban és 245 Ft egy dobozos, valahol nem olcsóbb? Veszek egy raklappal 8)

Martin az evés óta cirkuszol, most kivettem, mert már nem bírtam, hogy üvölt. Most kutya baja a kis rafkósnak.
Vendég

Jim!

tessék új vonalzót csinálni Martinnak :)

a stellat én is ki fogom próbálni.
tegnapelőtt vettem egy itteni citromos alkoholmentes sört, gondoltam kipróbálom, és naggyon fincsi bár nemsok köze van a sörhöz. csak végre üvegből ihatok ;) de sajnos gyorsan fogy... :(

Kép

Kép
kolyok28

Jim, engem leállított a védőnő a laktoherbről, mert azt mondta, hogy attól is fájhat Zalán hasa. Szóval én már kedd óta nem iszom, csak vizet és almalevet.

Ma tökre megijedtem :( . Eddig nem mondtam Nektek, de kedden felvágták a nyelvféket Zalánom szájában, mert egy kicsit hosszú volt. Valószínű nehezebben szopott is, és talán azért fájt annyira bimbóvédő nélkül a szopiztatás. Na, ma csak úgy csupaszon próbáltam, de egész türhető volt. Szóval azért ijedtem meg, mert úgy tűnt, hogy tök kevés a tejem. Egész délután csüngött a mellemen, ha nem raktam rá, akkor csak sírt és kereste a cicit. Kivittem sétálni, szinte azt is végigsírta. A bimbóvédőnél mindig láttam, hogy van tej, de így csupaszon semmit nem látok. Hát gyorsan házhozszállítattunk egy mérleget, annyira bestresszeltem. Délután nem tudtam mérni semmi kajálást, mert Mucikám, állandóan a cicimen volt, de nem nagyon evett, csak szopizta és aludt. Nem tudom mi borította ki ennyire. Este meztelenül lemérjük, kíváncsi vagyok kedd óta, amikor a védőnő lemérte, mennyit változott a súlya. Remélem holnap már tudom mérni a kajálásokat, mert jelen pillanatban, nagyon ideges vagyok. Holnap végre jön az anyukám, már alig várom. Most meg úgy fáj a fejem, hogy be kell vennem egy gyógyszert, mert megpusztulok különben.
Bocsi a panaszkodásért, de jó volt leírni...

Ildi

Kép
kikó70

Szegény Kikó! Szegény Zalán :roll:
remélem hamar minden rendben lesz.
Segíteni nem tudok.. csak drukkdrukk...
és az is jó, hogy leírod :)

Kép

Kép
kolyok28

ma voltam a kórházban ellenőrzésen.
úgy mentem be, hogy előző este fájásféléket éreztem és riasztottam a családot, hogy lehet h már nem engednek el a kórházból...
erre semmmmmi[/!!!! !: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zárt méhszáj, ctg sem túl jelentős, áramlás rendben...
viszont a terminus változott. újraértékelte a doki és márc.26-ra módosította és lehet, h indítás lesz jövő hét vége felé. ha addig nem.
mindenestre eléggé elkeseredtem, hogy nem tudom ez a tágulás dolog hogyan fog megtörténni nálam, mert már annyira úgy érzem, hogy ott lennt erősen nyom, meg minden....

szóval elég valószínű, hogy nálunk áprilisi baba lesz!
(aminek nem vagyok ellenére, csak az indításnak nem örülnék....) :cry: :cry: :cry:

hihetetlen, hogy rima előző este írta, hogy nála semmi jel...aztán meg másnap kölyöknek sms, hogy éjjel megszült!
áhhhh......
én már nem hiszek ebben a hirtelen a semmiből beindulós szülésben!!!!
:lol: (bárcsak jövő héten én is így járnék) :roll:

kölyök! neked is szorítok!

norco

kölyök.
jaj. a citromos sört én is szeretem!!!!!!

kikó!
nem is hallottam ilyen nyelvfék felvágásról. :roll: ez gyakori?

norco

Norco!!!
Pedig úgy drukkoltam Neked!!
Szerintem ne add fel, bármikor beindulhat a tágulás. Főleg, ha érzed a fejét, hogy nyom lent. Látod, nekem még beilleszkedve se volt kedden... és hétfőn meg csinálnak olyan magzatviz vizsgálatot....
szval én mostanánban beszélek a kis Maszathoz, hogy itt az ideje kibújni meg ilyenek, hátha hallgat rám (na persze, később sem fog :P ;) )
szval ha már voltak fájásféleségeid, akkor az bármikor újra előjöhet!!
+++++ drukkolok nagyon!!!
miért módosították amúgy az időpontot? hogy tovább várhassatok az indítással?
és szeretnéd, hogy átírjam a táblázatban???
++++

Szval az igazsághoz hozzátartozik,hogy egy másik topikban Rima tegnap ezt írta, idézem
[quote]e írta:n ma voltam dokinal, megvizsgalt, baba feje teljesen beekelodve(mult heten meg csak reszben volt), azt mondta, h szinte log ki belolem a gyerek es nem erti, h mire var :roll: , de h akar ma is megszulhetek, ja, almomban, aprilisi lesz ez a tokmag ;) ! ha nem tortenik semmi 31.en kell a korhazba menni, ahol kivizsgalnak es eldontik, h mikor inditsanak(ez a verzio nem tetszik :? )! szoval setalok haza a dokitol, erzem, h vmi csurog, de h mi? azota mar jo par betetet elaztattam, de nem hiszem,h a magzatviz lenne, ja Edu milyen a magzatviz? mert ez tok szagtalan, szintelen, viszont nyalkas, ez meg nem tetszik nekem, szoval lehet erosebb folyas

szval ezért kérdezte tőlünk, milyen a magzatvíz. utána még írta, hogy a telefonon azt mondták neki a kórházasok, hogy maradjon, ha nincs fájása... de szerintem egyértlemű volt, hogy beindul :lol: csak Rima olyan kis hitetlen volt ;) De úgy örülök nekik!!! :)

szval Norco, fel a fejjel, szerintem télleg bármikor beindulhat :) várjuk az smst ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kiko!
Nyugi. Minden rendben lesz. Kipihened a mai napot (remélem tudod), és holnap jobb lesz. :wink: A nyelvféklenövésre már én is gondoltam, mert sokkal dúrvábban szopizik Zsombor, mint a másik kettő tette.

Norco!
Pedig tényleg el tud indulni a tágulás, úgy , hogy egy nappal elötte semmi. És egyszer csak zsupsz jönnek a fájások. Kitartás!!!

Jim!
Nekem most hozott a férjem a Pati által istenítet Karamaltzot a Tescoból. 1 db 170 ft, igaz csak 0,3-as. Nagyon magas a malátatartalma, ez az ízén is érezhető, de ettől tejserkentő. Egy másik fórumon is jókat olvastam róla. De Te már így is tejcsárda vagy :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Ne haragujatok, hogy rátok hoztam a szívbajt azzal, hogy nem jelentkeztem, de még most értünk haza!
Voltam ma Kópián, de minden negatív volt, a helyzet nem változott szerda óta! Csak annyiban hogy most már mindennap kell mennem holnap nst, vasárnap kópia! De mint utólag kiderült már ma a 2. kópiám volt, csak velem ezt nem tudatták szerdán, na mindegy a mai vizsgálat nem is fájt már!
És most délután elhagytam a DUGESZOM!!!!!!!! :) :shock: Örülök, de félek is egyben! De szerintem az volt a leírtak alapján!!!
Kölyök nekem is tetszik a 29.e, mert ráadásul anyukámnak holnap lesz a szülinapja! Jó kis ajándék lenne!!!! :D :D :D
Na holnap ua. a story! Majd jelentkezem, ha nem hagynak bent!
Üdv mindenkinek!
UI: KEDVES FÖLDIM, NANÓ KÍVÁNOK NEKED BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
enikoe182

kölyök.
köszi. :lol: :lol:
most el kell rohannom, találkozóm van és már elkéstem, de jövök. aztán reagálok.
pusssz

norco

Enikő!!!! hát Te sem? :roll:
Pedig benned volt minden bizodalmam!
Jaj, viszont nagyon örülök, hogy azt mondtad, hogy egyáltalán nem fájt ez a kópia... ;) mert akkor most már én sem félek a hétfőtől :)
Wow, télleg jó kis szülinapi ajándék lenne!! drukkolok +++
Szerintem Te leszek a következő :)
ha már a dugeszt is elhagytad ;) szval hajrá ++++
viszont a napi bejárásért nem irigyellek.... remélem legalább nem kell korán kelned emiatt...

Kép

Kép
kolyok28

Norco, én még nem hallottam Zalán előtt ilyenről, de látod, mi beleestünk ebbe. Egyébként a doki 1 perc alatt felnyisszantotta, a picurom nem is sírt sokat. A beavatkozás után gyorsan magamhoz öleltem, és így megnyugodtunk mind a ketten.

Köszi Pumperka, remélem holnap jobb lesz. Az már tuti jó, hogy jön anyukám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kikó70

De minden nap 7:30kor kell magjelennem a kórházban szóval én már az izgalomtól meg a pisitől nem tudok aludni 4től! Szóval jó lesz!
A dugesz nem jelent semmit, mert 2héttel szülés előtt is távozhat! Szóval lehet, hogy te hamarabb túl leszel rajta!
Ja és a szülésznőm azt mondta, hogy egy hétig így járok minden nap, de jövőhét szombaton be kell feküdni és utána megkapom a terheléses infúziót, de ettől sem törvény szerű a beindulás, mert lehet, hogy lebontja a szervezetem az oxitocint!
Szóval az a biztos, hogy két héten belül anya leszek! Vagy vágva, vagy vajúdva, de biztos, hogy kijön!

Kép
enikoe182

Kölyök jó lenne szombat éjjel szülnénk, mert az óraátállítás miatt egy órával kevesebbet vajúdnánk! :D :wink:

Kép
enikoe182

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?