Új privát üzeneted érkezett!

Szia Moni

Hát igen és :oops: :lol: edig az elsö részen kivül mind meg van
anha

Én nyertem :wink: :wink: :wink: :wink:
anha

Gratula :wink: :D

Háááát, most mondja: az első csak 290 ft vol :roll:
Eddig én is megvettem mind, de a kövit nem hiszem, az az osztott tányér nem tetszik :roll: De az a kistáska bejön, már várom :P
Amúgy 1-1-et veszel a lányoknak? Az elég drága, nem :twisted: :roll: Disznóság ennyit elkérni érte :roll:

Basszus, mit olvastam :shock: :cry:
a várandóság, 2008 nyáriban van egy beteg baba...ettől úgy rettegtem végig a terhesség alatt :cry: Hihetetlen erősek a szülei!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Móni!
Olvaslak titeket, csak közbe bele vagyok merülve a nyári utazási prospektusokba. :wink: :lol:

Majd jövök és írok!

Gabó!
Neked is megfogom írni iwiwen, a virágot! :wink:

Kép
niki+baba

Sziasztok!Akinek van kedve,szavazzon a kisfiamra!A szavazatokat elore is koszonom!

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... om=gallery

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szavaztam Timci! :wink: csak egyszer lehet vagy többször is?
Édes Attici!! Mi van veletek, Te is eltűntél mostanság!?
Hol vannak a vonalzóid?? :roll:

Niki!

Akkor most fel vagy mentve az ideirogatástól! :wink: De gyere ha már ráleltél a befutóra!!! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na és Encu hol van??? :roll:

Tesóka?!?! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na szép, sehol senki :shock:

A Ricsi a mónikashow óta alszik... :shock: :shock:

Befekszem mellé :D jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

momi-a vonalzoim otthon maradtak.Ugyanis most Erdelyben vagyunk.Nagyon koszonom a szavazatot.Nem tudom,h.hanyszor lehet.Nagyon aranyos vagy.Egyebkent minden Ok velunk,Atticy tunderien viselkedik.Maximalisan meg vagyok elegedve vele.Majd otthonrol meg irok,meg teszek fol kepeket.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci!

Érezzétek magatokat jól :wink: Mikor jöttök haza?

Merre vagytok????? :shock: :shock: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!

Most értünk haza babaúszásról :D És esik a hó :shock:
Hova tűnt mára mindenki???
Ma már ment Szilárd oviba, öt napot volt itthon, belegondoltam, hogy mi lesz nyáron??? 3 hónapot lesz kb itthon, nagyon le fog fárasztani a két gyerek...

Gabó! Jobbulást neked!!!

Niki, és merre akartok menni???

Móni, nagyon ügyes a Ricsi :wink: :D És természetes, hogy el vagy tőle ájulva :lol:

Encu, nagyon ügyes Karcsika :D Mi még csak a sikongatásnál tartunk :oops: Mikor lesz a tali? Bár most mindenki beteg...

Zsuzsa, jó nagy már a pocid!!!

Ja, már megint a dédi...adott kb 1 hónapja 20 ezret, hogy vegyek a két gyereknek ruhákat húsvétra, nem is akartam elfogadni, de nem akartam megsérteni. Erre amikor mentek a fiúk locsolni, adott egy csomó csokit, meg játékokat húsvétra :shock: Gondoltam akkor most visszaadom a 20ezrest, de biztos meg fog sértődni :roll:
Nálunk egyébként nem szokás nagy ajándékokat venni húsvétra, hanem pár csokitojás, azt keresgeti Szilárd a kertben amit a nyuszi eldugott neki :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Nem viszitek túlzásba az írást.... :roll: 8) :wink: Mi vaaaannnn???? :roll:

Barbi!

Nálunk sem volt erezdelahajam, volt kindertoji, másik fajta toji, meg csokifigurák, nyuszi, kacsa, barika. Na meg egy nagy hápogó kacsa és plusznyuszi :D
Jövőre majd már mi is eldugjuk a tojit, keresse csak bőszen a legény :D Voltak locsolkodni a fiúk? Apa tervezte hogy elviszi a Ricsit de hát közbejött a betegség :?

Basszus, olyan hülye vagyok!!!!!! :shock: :shock: :shock: :twisted: Kerestem valamit az ágy alatt és közben ráleltem az odadugott hernyóra, vagy 100lábúra (olyan izé amit ha húzol mozognak a lábai), és odaadtam a Ricsinek hogy elfelejtettem odaadni a névnapjára!!! :shock: :shock: :shock:
A névnapja majd áprilisban lesz :oops: :oops: :oops:
:lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

a nyúl plüss volt 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tényleg merre vagytok???

Móni! A locsolkodás az annyi, hogy Szilárd meglocsolta a mamákat, és tavaly vitte el először Apa, mert ő utálja az egészet...egyébként én sem szeretem, ha meglocsolnak, de Szilárdnak megengedtem :wink: Ma meg az oviban volt locsolkodás, azért jó, hogy áplojuk a hagyományokat :)
Na, a pénzt visszaadtam a dédinek, elvette, de nem tudom, hogy megsértődött e, és megbeszéltük, hogy nem vesznek semmit a gyerkőknek...Az az igazság, hogy én tartozom neki, hogy megy Szilárdért az oviba, és szegényke a kis nyugdíjával...Mindegy, szerintetek hülye vagyok?

Kép

Kép
sbarbi

szia Moni

nem csak egyet veszek a Livit a wins érdeli meg a wicsöt

Köszi Barbi igen nagy már

a hasam

ma meg voltam cukorterhelésen még mindig szar
anha

Sziasztok!!

Vagyok, csak kicsit pörögtem ma a gyerekkel, meg Niki is itt volt Nonóval :)

Karcsika meg majd egy napig nem kakilt, ezért rossz kedve volt, most sikerült rottyintani egyet, remélem a kedve is jobb lesz... :?

Barbi! A sikongatás is ari lehet!!!! ;)

Tesóka! Mennyi játéka lehet a Ricsinek :shock: :lol:

Lányok! Találjátok ki a tali időpontját, hogy mindenkinek jó legyen!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Na, most ti tűntetek el... :? :P :D

Kép
Kép
encu

Háááát, akkor jó éjszakát mindekninek!

Kép
Kép
encu

:shock:!!!!

Merre vagytok???

Mi most tökjól aludtunk ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Hát mi pocsékul :cry:

már elég szarul birom ezeket a 3-4 orás alvásokat
anha

Zsuzsa!

Hogyhogy csak ennyit alszol?

Kép
Kép
encu

MERRE VAGYTOK??????????????????

Kép
Kép
encu

Encu

A Zoé egyszerüen nem alszik már kapott ilen hemopátiás bogyot de nem nagyon jöt be ill ha alszik hetente 2 szer kb ez azt jelenti hogy csak 1 szer kell fel akkor tuti én nem alszom valamiér vayis a valami a költözös lakásos céco . egyébként a Zoé egy észak 3 szor 5 ször van fen iszonyat és sir aztán kap tejcsit vagy teát amit kér és akkor kiabál még hogy anya gyere és akkor oda kell eködni szoval egy tortura a vele alvás
anha

Zsuzsa!

Nem irigyellek... :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Én végülis csak a
Zoét sajnálom hogy nem td normálisan pihenni
anha

Értem én, de neked is kellene a pihenés!!!! Hogy viselkedik a fiad? ;)

Kép
Kép
encu

Zsuzsa
Nem lehet egyszerű igy aludni, neked meg most külön fontos lenne, hogy tudj pihenni!

Encu
Fáj még a hátad?
Édi lehetett Karcsika, ahogy mondta, hogy Mama :))

Niki
Hova szeretnétek menni nyaralni?

Barbi
Hát ezek a dédik és nagyik már csak ilyenek :roll:

Móni
Hát persze, hogy áradozol, hisz a Ricsi olyan ééédi, és ráadásul a te fiad :) Sztem minden anyuka igy van vele!

Timci
Szavaztam Atticyre :)

na, mennem kell takaritani, már nincs sok!

szisszka

Sziasztok!

Timci, én is szavaztam még tegnap :)

Szisz, hagy a fiad takarítani? Nagyon ügyes :wink:

Mi voltunk ma tanácsadáson, mert kellett popsikrém, meg megmutattuk a Vince változatos pofi pöttyeit, és 7720 g-nak mérték :) Nem csoda, hogy én már alig bírom el...

Encu, merre csaviztatok tegnap a fiaddal?

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Nagymamánál voltunk

Karcsika meg 7300gramm körül van ;)

Kép
Kép
encu

Encu

a fiam rendes téleg nem egy reklama remélem kint se lesz az néha azért zavar hogy nem mozog anyit vagyis én nem érzem de amig minden rendbe van . ám legyen ja meg tegnap elolvastam amit a

momi mondott a nyári topigba hát nem kellet volna . most nem .
anha

Én is eloolvastam! Szörnyű!

De ne erre gondolj! Neked egészséges, gyönyörű kisfiad lesz!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tele van a bocskorom :( egyre betegebb az egész család, ma már a fülem is fáj :(

Zsuzsa!

Ugyanmár! Miért lenne neked beteg a babád? Te a géndiagnosztikánál csináltattad a genetikait. Azok a legjobban, észrevették volna! Bár most gondolom beléd ültettem ezzel a bogarat, de megmondom őszintén esembe sem jutott hogy megnézed. :roll: :oops: Amúgy bár szörnyű betegsége van a gyereknek, nem élettel összeegyeztethetetlen és felnőttként már semmilyen hátrány nem fogja érni emiatt. Gyerekként is "csak" a műtétek meg a többi gyerek "leküzdése" lesz nehéz. Ismerek egy nőcit, szintén így született, csak neki egyoldalú volt és ma amerikában él és sikeres, pénze mint a szemét. Csak a hegek árulkodnak a betegségéről. Gondoltam hogy megírom a csajnak, de aztán inkább nem akartam belemászni, volt jópár pozitív példa leírva, remélem adott egy kis pluszt nekik...
Sajnálom hogy para van ezerrel emiatt, remélem a kövi uh-n megnyugtat a dokid, ha addig emiatt aggódnál :oops:
Amúgy csak azért említettem meg itt, mert ahogy olvastam a történetüket...Fantasztikus ember az anyuka és az apuka is! Minden tiszteletem az övék! Bárcsak az összes ember ilyen lenne!

Valamelyik pesti gyermekkórházban van egy alvás diagnosztika. Tipikusan a rosszul vagy nem igazán alvó gyereket vizsgálják alvás közben. Lehet érdemes lenne utánanézni és elvinni, hátha mondanak valami okosat :roll:
Amúgy itt a babaneten is van alvással foglalkozó topik, nagyon jó ötleteket írnak le...

Na felkelt a Ricsi, mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Végre egy kis tavasz :D Szuper az idő, most jöttünk haza egy kis sétából :)

Zsuzsa, neked nem szabadna ilyeneket olvasgatnod!!
Én is elolvastam, szörnyű lehet :(

Encu, Karcsika is szép súlyban van :D

Móni, tényleg akkor most mi lesz a névnapi ajándék?? :roll: Jobbulást nektek!!!!

Kép

Kép
sbarbi

Moni

Köszi utána nézek

És énis tudom hogy ha baj lenne már kijött volna csaak hát mégis
anha

Nagyon aranyosak vagytok,koszonjuk szepen! :wink:
Momcsi-ha minden igaz,vasarnap utazunk vissza.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggelt!!!

Hát eléggé haldoklik ez a topic :roll:

Most éjjel nem tudom mi volt, de Vince éjfélkor felkelt enni, mondjuk utána 7ig aludt, remélem nem válik rendszeressé :?
Ti hogy aludtatok?

Már megint pocsék idő van...a kedvem is hasonló :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Nah tegnap csak nem sikerült teljesen kitakaritani... na majd ma :lol: remélem...

Tegnap nagyon szép idő volt, igy elmentünk apa elé a munkahelyre, utána sétáltunk apával, olyan jó volt :)

Barbi
Hát szerintem valami volt a levegőben, mert Marci is kelt éjfélkor, és még kétszer felébredt. Most alszik megint...
Fúúúj ez az idő... :( Pedig olyan mehetnékem van...

Ja, amúgy kedden mi is voltunk tanácsadáson, mert azt hittem, hogy Marci nem eszik rendesen. 5490 gramm volt, úgyhogy 420 grammot hízott!

Zsuzsa
Hát igen, azért az ember lánya aggódik, megértelek! De úgyis minden a legnagyobb rendben lesz!
Egyébként mikorra is vagy kiírva? De ahogy nézem a vonalzód, már kevesebb mint 100 nap van :wink:

szisszka

Szisz, ügyes Marci, szépen hízik :D Ilyenek az anyák mindig aggódnak :wink: Én is úgy sétáltam volna ma is, de állítólag jó idő lesz :roll:
Vincének már alul érzem az egyik fogát, nem csoda ha állandóan rág valamit, valószínű nemsokára kibújik neki, de már előre félek a harapásoktól...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi
Énis nagyon mennék sétálni, főleg, hogy már korlátozott az időm, anyósom szombaton hazamegy, igy vége lesz a jó világnak, jövés-menésnek! Bár Apával már beszéltük, hogy "elég régóta" lakunk itt, és elkezdhetnénk a kutyákat rászoktatni az egyedüllétre. De ez idő fog telni, először csak 10 percekre lehet majd őket itthagyni, aztán meglátjuk, hogy viselik, nah, meg milyen rombolást végeznek. Kizárni nem lehet őket a szobákból, mert üvegesek az ajtók, ki tudják nyitni őket, nem akarom, h beleessenek az üvegbe, vagy valami :shock:

Többiek??? Még szunya van?? :P

szisszka

Jajj, szegény Vince, akkor kezdődik a fogzás! Ilyenkor úúúgy sajnálom a babákat :(

Egyébként megnéztem, most kb. 7 fok van kint, tegnap ilyenkor csak 4 fok volt, úgyhogy lehet benne valami, hogy jó idő lesz!
Azért a napocska is kisüthetne!

szisszka

Tényleg már ott van a kis recés hegyecskéje a fognak, de nem igazán viseli meg eddig, Szilárd is tök jól tűrte az egészet, bízom benne, hogy neki sem fog annyira fájni...

Legalább most már nem esik :D

Képzeljétek Apa azt álmodta, hogy megint babánk lesz :) De még igazán el sem döntöttük, hogy akarunk e még egyet :roll: Néha szeretnék, de ha belegondolok, hogy annyit vagyok így is egyedül a két gyerekkel, háromfelé még nehezebb szakadni :wink: :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!!

Én már nagyon régóta ébren vagyok, csak hazahoztam Pestről anyumat, mert tegnap műtötték a manduláját... :( Szegénykém eléggé szenved..nem is csodálom.

Karcsika érdekes móson nem ébredt fel, fél8tól aludt 4ig, aztán meg a kocsiban 9ig :)

Jól vagyunk, ő is nyálzik meg rág ezerrel, de nem érzek még fogicát, bár annyira nem tapogattam még meg ;)

BABATALI???? Nincs kedvetek? :roll: :roll:

Kép
Kép
encu

Encu! De van!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Hú, akkor már Karcsika is elég jól alszik :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tényleg jobb idő van már! Az előbb voltam kint és pulcsiban nem fáztam :D

Barbi!

Gratula az első fogacskához :D

Egy könyv lesz a névnapi ajándék, az még az ágy alatt lapul, meg egy autó :wink:

Szisz!

Miért hitted hogy nem eszik rendesen Marci? :roll:
Már ő is lassan 4 hónapos :shock: :D

Szurkolok, hogy sikerüljön a kutyikat rászoktatni az egyedül létre!

Tesóka!

Tényleg sok játéka van a Ricsinek 8) De hát azért gyerek hogy játékai legyenek :P Nem igazán szeretem, ha pl szülinapra, névnapra, vagy akármilyen napra mikor ajándékot kapna pl. ruhát adnak neki. Direkt modnom mindig, ha valamit vesznek akkor az játék legyen. Ruhát mi veszünk neki apával, ha épp kell meg amúgy is mindenki kicsit vett ha vett :?

Szép nagyok a babák, Marci, Karcsika és Vince is! :D Nagyon nőnek :lol:

Gabó!

Hogy vagy?

Többiek?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Mekkorát aludt Karcsika :D :D :D
Anyudnak gyors gyógyulást! :wink:

Barbi! Vincét is megálmodta Apa? :lol: Ahogy nézem, lassan lehet megérik a 3.baba eltervezése is :roll: Amúgy párod mit mondott, szeretne még egyet?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, még párom sem tudja, vagy nem biztos benne :wink: Anno amikor terhes lettem, ikerlányokat álmodott :wink: :lol:
És ti jobban vagytok már?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok! :D

Tegnap 3 órát ültünk az utazási irodában! :shock:
Horvát és Olasz között vaciláltunk. De amiket néztünk Horvátba szállodákat, egyikben sem volt hely! Utána megnéztük azokat a szállodákat amiket Olaszba kinéztünk, persze már ott sem volt hely, mindet csak lekérésre tudták volna megmondani, ami azt jelenti, hogy már stoppolták őket, vagyis már ott sincsennek helyek, max. ha valaki visszamondja. Végülis a legvégén találtunk egy jó szállodát Olaszba, Jesoloba. :lol:
Hihetetlen, hogy ilyenkor már nem nagyon vannak helyek!!! :?

Mi is jól aludtunk, Nonó éjszaka kelt egyszer, utána pedig hatkor, de eljátszott a kiságyba hétig, fél nyolckor evett és nyolctól tízig még aludtunk! :lol:

Móni!
Tök jó az oltásos vonalzód, mert látom csak 21 nap van addig, nekem meg 20 nap múlva lesz a szülcsinapom!
Így mindig emlékeztetsz rá! :wink:
Meggyógyult már Ricsike???

Lányok tényleg legyen már tali!!!!!!!!!!! Encu már olyan régóta kérdezi, de nem mindenki reagál rá! :roll:

Kép
niki+baba

Tesóka, mostanában ekkorákat alszik ;)
Csak reggel van vele gond, mert óránként ébred és prünnyög. Bár most a kocsiban nem csinálta...

Anyumnak átadom, köszi ;)

Nikinek igaza van...nem is akartok hozzám jönni... :lol:

Barbi! Megtapiztam az ínyét, de nem éreztem semmit...

Csak nem akar sütni a nap.... :?

Kép
Kép
encu

Nah pakolunk, takaritunk :D
mozgalmas nap ez!

Encu
Már hogyne akarnánk.
Nekünk a hétfők nem jók, mert apának stábértekezlete van, de egyébként a többi nap 2 után nekünk ok...
Tök jó, h Karcsika ilyen jól alszik!
Anyukádnak jobbulást!!!

Barbi
Hát jó lenne, ha Vince sem szenvedne a fogacskákkal! Egyébként gratula hozzá! :)

Marcinak is bőven folyik a nyála kb. 2 hete, mindent a szájába venne, de leginkább a kezét tömi, meg a rágókát. És a cumi egyre kevesebbszer kell neki.

Jajj, amikor múltkor voltunk oltáson, a védőnő azt mondta, h ideje leszoktatni Marcit a cumiről, mert akadályozni fogja a beszédfejlődésben :shock:

Móni
Nem tudom, úgy nyammogott, pár kotyot evett, aztán bealudt.
Ha meg a nagyija is ott volt velünk egy szobában volt h nem evett, hanem sirt. Aztán ha átmentünk a másik szobába evett rendesen.
De többször volt mostanában ilyen 2 korty kaja, aztán mással foglalkozott, megint 2 korty... :?

Niki
és mikor mentek nyaralni?
Nah akkor ti is jól aludtatok :)

Na, mennem kell

szisszka

Sziasztok!

Tesóka!

DE AKARUNK, de mi még betegek vagyunk :? A Ricsit vasárnap kell felvinni a dokihoz, ha vasárnapra nem javulnak a dolgai. Na meg én sem vagyok formában :?

Szuper hogy ilyen jól alszik Karcsika, érdekes, a reggel nálunk is ilyen, van hogy a végleges kelésig háromszor is felkel szopni a Ricsi, de éjjel max. egyszer :shock: :?

Niki!

Azta, nem is gondoltam volna hogy nincsenek helyek nyárra :shock:
De az szupi, hogy találtatok végül is :D NOnó is megy veletek?

Vonalzó: :lol: beleírjalak téged is :wink: :D Ezért nem csináltál 3. vonalzót? :roll: :P

Szisz!

Már ne haragudj, de a védőnőd extra GÁÁÁÁÁÁZ :x :x
Semmi köze hozzá hogy meddig cumizik a gyerek, és miért zavarná a beszédfejlődésben? Nem egész nap szopja azt :shock: Na nem értem, azt még igen, hogy pl a fogak állását befolyásolhatja...

Barbi!

Ikrek :lol: Lehet majd a 3. helyett kaptok egy 4.et is :wink: :lol:
Na csak vicceltem, azért az durva lenne...vagy mégsem :roll: :lol: :wink:

Letöltöttem az explorer 7-et és tök gáz lett minden. A szép babanet, ami eddig kék és rózsaszínű volt, az most halvány rózsaszínű és világos lila és a betűtípus is tök más meg a méret is. Persze nem csak a bnet változott meg :shock: Valaki tudja hogy kell ezt átálítani mert így kifolyik a szemem meg homályos is :roll: :( :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?