Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy és Rambóka!
Kép

Hajni! :wink: Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Azta!!!Rambóka!Hatalmas gratu! Hogy lehet ezt ilyen titokban tartani?? (én mondjuk már gyanakodtam, mikor nagyon részletezted a gyed-gyes dolgot Lafival-vagy akkor még nem volt második baba a pociban?)

Babancs!
Szerintem 9-18 kg-os ülést vegyél,az még ilyenkor biztonságosabb szerintem.
A Maxi Cosi Priori Xp-ről hallottam jókat, és az jól dönthető is állítólag, ha utazás közben elalszik.

Csakegy!
Csak nem a BeSafe Izi Comfort-ot néztétek ki?Az szerintem tök jó!
Én ez a kettő közül gondolkodtam (aztán apa lebeszélt az ára miatt, pedig, ha rajtam múlott volna....)
ezoterike

LEHALOK..... :lol: rami, gratula!!! (azért érdekes ez a zebrák párokban járnak dolog......hm) majdhogynem ugyanolyan sorrendben jönnek a második babák :) -pont ma filóztam azon, hogy rami olyan csendben van mostanság....-

monácska, gyönyörű kiscsaj nóri!!! férjedre hasonlít! apunak főhet majd a feje 15 év múlva :D

lafi, ella. dögösek a pasijaitok :) lehetne már egy össznépi babazsúrt tartani!!! :)
lafi, hogyhogy csak pár év múlva szeretnétek babát?

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

RAMBÓKA :lol: :lol: :lol:

HIPP HIPP HURRRRRÁÁ

egyébként tényleg hihetetlen milyen sikerszéria van, valamit nagyon tudtok lányok.. :lol:

Monácska, nagyon szép Nóri, gratulálok még egyszer !

Lafi, fantasztikusak a képek ! A két fiú jól kijön :lol:
mniki

Babancs, Ezoterike:

Igen, a BeSafe Izi Comfort-ot néztük ki (főleg a dönthetőség és a tágasság miatt). Ja, az az ADAC-on és a Stiftung Warentesten is GUT-ot kapott... (csak 50e elég sok... )

Én nem vennék olcsó, az ADAC-on nem megfelelt ülést. Néhány tizes miatt nem kockáztatom a gyerkőc épségét, inkább nem eszek egy hónapig. Az ADAC-on megfelelt ülések meg elég drágák sajna.

(a fent belinkelt oldalon van a Kiddy Infinity Pro ami ugyancsak jó minősítést kapott és csak 35e, de annak nincs saját biztonsági öve)

Vazze... most olvassuk, hogy 2007-ben a BeSafe csak elégségest kapott!!!! A rohadékok meg a papírján a 2003-as JÓ-t írják... azért nem mindegy, hogy egy frontális ütközésnél megsérül-e a gyerek vagy sem!!!!

(lehet, hogy marad a vadászat a Römer King TS Plusra...)
Vendég

mi is kaptunk egy ülést. uh, nemtom milyen. lehet chicco. de flehúztam magatam rajta. szenvedtem a bekötéssel. gagyi. és iszonyat kemény. én nemtom hogy használták unokatesómék, de mintha faülésben ülne agyerek. milyen a jó ülés??? :)

Kép

dimet

Dimet, most egy kicsit a karrier lesz...ezért is a szakvizsga...ha nem jön be, akkor előrébbtoljuk a babaprojektet...
Vendég

Csakegy!

Én anno egy olyan csajszitól is kértem tanácsot, aki sok ülést kipróbált(sűrűn cserélgette őket), és mondta, hogy Römert semmiképp ne vegyek, mert alig dönthető, és így marha kényelmetlen a gyereknek.
A Kiddy meg szerintem nem jó, ha nincs saját öv, mert ha az autó övével van bekötve a gyerek, akkor az mondjuk az arca előtt fog menni? :lol:
Én nem sajnálnám rá az 50-et (csak nálunk ugye most nem én döntök), pláne, hogy nálatok 2 gyerkőcöt is kiszolgál majd.
És a Maxi cosi Priori Xp nem tetszik?
ezoterike

Hi :lol: :lol:

Rambóka
Nagy-nagy gratula :lol: :lol: !TÉnyleg tiszta döbbenet :lol: ,de olyan jó. :wink:

Mikor beléptem látom 126 .oldal,,de. 125 -nél jártunk,akkor már tudtam vmi történt,mert ennyit nem szoktunk irni :wink: :lol:

Babancs
Mennyi most a tsh-d????és a többi????

Köszike Miron nevében is a dicséreteket. :D

Reggel majd jövök bővebben.

Ja ezt még feltétlen le kell irnom,Monácska,,nagyon szép Nóri baba :wink: :)

sziasztok

UI:REjoka,Ti rajta vagytok a 3. babán?????Bocsi de nem emlékszem :oops:

Ja jún. 5-re kaptam időpontot Tűű dokihoz!!! :)
Vendég

Ja, a BeSafe-ben az autóba való bekötés is tetszett, mert könnyű bekötni, nem kell bújkálni alatta az övvel.

Meg még azt akartam írni, hogy sok noname ülés nagyon kemény, mert erre nem fektetnek hansúlyt, sokszor csak a műanyagon van a huzat és annyi.
ezoterike

Ella,júni 5-re????????????? :shock: bakker..........még csak márc van.......... :shock: van ám várólista :shock:
Vendég

Csakegy, nekünk a Concorde Trimax nagyon bejött. Ez is dönthető, nem kemény és később ülésmagasítóvá alakítható.

Az biztos, hogy a picinek is Concorde hordozót fogunk venni.

Kép

Kép
anyoooka

ezoterike: láttad amit írtam? Ld. ezek a nyomorultak csaltak a BeSafe prospektussal, a 2007-es teszten már csak 2-est kapott!!!! (a frontális ütközésnél éppenhogy átcsúszott) úgyhogy ezért ki kellett lőni... olyat nem veszek amiben nincs biztonságban a gyerek.

A Römer ezzel szemben az összes eddigi teszten 4-est kapott...

A Maxi Cosi -ami már megkapta a 4-est!!!!- isofixes, olyat nem tud az autónk úgyhogy feleslegesen adnánk ki érte kisebb vagyont :( (

A Maxi Cosi priori XP pedig csak 2-est kapott!!!! (ld. ez nálam azt jelenti, hogy nem felel meg)
Vendég

Ella!

Tsh 0,13 (normálé. 0,27-3,75)
ft4 24,3 (ez úgy nézem jó 8-25)
ft3 10,2 (normálé: 1,9-5,7)
Annyira nem rosszak, csak gondolom a műtéthez nem elég jók az értékek.
Te teljesen rendbejöttél? Jók az értékeid?

autós ülés: én nem szeretnék 50ezret kiadni erre, akármilyen biztonságos. A férjem mondta, hogy isofixes kéne merthogy olyan a kocsi, de nem tudom az mit jelent.
Dönthetőt szeretnék, ha megyünk nyaralni a többórás út miatt az lenne jó, meg amúgyis..

Kép
babancs

Rambóka, Csakegy: Ezer gratula!!!
vicky79
Budapest III. kerület

mi az az isofix? :oops:
dönthetős kellene nekünk is. amit babancs te tettél fel - a linkeket - az nem is rossz!!

Kép

dimet

Csakegy, Rambóka,

most hallottam a nagy hírt!
Tiszta szívemből gratulálok nektek!!!
Kép

És a többieknek és babáiknak is jó egészséget! :P
Vendég

én is mennék majd t-hez. akkor már most jelentkezzek be?????????
mindgey, először majd nődoki. most várm mikor j9ön meg először. mert szülés óta semmi. szopit kb. 1 hónapja hagytu totál abba, így májusig várok, hogy mi lesz. jó lenne, ha beállna a ciklusom. igaz ez még életemben nem történt meg.....

Kép

dimet

Dimet: lehet csatlakozol csakegyhez és ramihoz. szerintem. okés? :D

hajni...
Budaörs

nem. nem. :)

párosan jönnek a zebrák. és jöjjön zsizsik, zazzy. aztán köv. hónapban te és valaki, aki szeretne :)

Kép

dimet

Asszem sajna Zazzy már pirivel van. :(
Zsizsik még nem. :)

hajni...
Budaörs

hajni sem :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Csakegy!

Mi Römert King TS Plust vettünk.
http://www.autosedacky.biz/romer/romer-king-ts-plus.pdf
A Brendonban le volt árazva 45-re.

A másik, ami szintén nagyon jó volt a Chicco key 1 X-plus. Rendkívül kényelmes, ugyanúgy állítható a fejtámlával együtt a belső övmagasság, mint a Römernél. A Kikában 45-ért árulták. Ott áltunk két egyformán jó üléssel, amik azonos árban voltak. Sajnos a Brendonos leárazás vége pénteken volt és nem hagyhattuk ki.

Így a Römer mellett döntöttünk.
4 okból:
- név (hülye sznob vagyok? :twisted: )
- a Römer vállpántjai jóval párnázottabbak, mint a Chiccoé
- a Römer speckó övfeszítő rendszerének köszönhetően szinte be van betonozva az autó ülésébe a gyerekülés
- a Römer ülésrésze lenyílik a rögzülő részről, így nem kell fűzögetni a biztonsági övet mindenféle lyukakon keresztül, csak lenyitod előre, áthajolsz, bekattintod, meghúzod, fent rázárod a piros kallantyút, visszahajtod az ülést, ettől befeszül a biztonsági öv, és szinte moccanthatatlan (lásd a fenti linket!). El sem lehet rontani! Nincs olyan, h. elfelejtettem meghúzni a kallantyút v. nem jól fűztem át az övet! 3 egyszerű mozdulat és kész! Még egy értelmi fogyatékos is meg tudja csinálni!

Na azért a vétel másnapján vertük a fejünket a falba, mert a Kika aznaptól levitte a Chicco árát 35-re! :twisted: De ezt előre nem mondták! Pedig vagy 5X voltunk benn tesztelgetni és összehasonlítani a két ülést!

De a használat során nem bántuk meg!

Szerintem a kettő közül bármelyik jó!

Ami még versenyben volt:

BeSafe Izi Comfort:
http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... nsagi_ules
Elég gyengének nézett ki a huzata, meg, ha jól emlékszem vmi kerek bigyók voltak rajta, már nem emlékszem milyen célból, de nem voltak szimpik (talán azok voltak az övfeszítők?). És a bekötési pontok statikáját nézve, szerintem a függőleges tengelye körül fordul ütközésnél. Valahogy az egész nem volt igazán szimpatikus!

Maxi Cosi Tobi
http://www.recontra.hu/index.php?pg=&nid=31&go=
Szerintem szintén nagyon szuper ülés, de akkoriban jött ki és 60 körül volt az ára. Így nálunk teljesen kiesett a jelöltek közül. Nagy előnye, h. van egy rugó a gyerek biztonsági övében, ami eltartja az övet, így nem a ded segge alól kell azt elővakarni! Hidd el, előny! :twisted:
Meg ahol árulták, ott nem volt autóülés, amibe be lehetett volna próbálni az ülést.

Bébé Confort Iseos TT.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=2&whid=7
Igaz, h. széltében is szélesíthető, de pont emiatt olyan borzasztóan széles, h. ha majd a kistesó hordozóját is beteszed hátra, te már tuti nem férsz be melléjük! (hacsak nem Mercedes v. Audi a járgány! :roll: )

Concord Trimax.
A fejtámla nem volt szimpi, úgy éreztem, h. ha elalszik, nem tartja meg a fejét rendesen. Egyébként nem rossz!

A Kiddy Infinity Pro
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=1589
Egy érdekes ötlet, de a ded kifejezetten üvöltött, amikor rá akartuk tolni azt a párnaszerű részt. És elképzeltem, h. nyáron 32 fokban a tökei úsznának az izzadtságban attól a körülpárnázástól. Meg az is fura, h. a haspárna kialakítása olyan, h. fix helyre csúszik és közte és a háttámla közt állandó a távolság. A gyereked viszont lehet húsgombóc, v. nyizger és ráadásul 1-től 4 éves koráig még nő is. Szóval lelki szemeim előtt mindig felrémlett, ahogy baleset esetén a behúzó biztonságiöv által megfogott haspárna becsúszik a háttámla számára kialakított résébe a dedből pedig kinyomja a belét, mint mi a fogkrémes tubusból a fogkrémet. :shock:
De megnézném használatban, h. valójában hogy műkszik! De a saját honlapjukon sincs fenn törésteszt videó! :evil:

Szerintem minden létező szimpatikus ülésbe próbáld be Lillát. Nézd meg mit hol tudsz állítani az ülésen. Ha a boltban van autóülés, kössétek be a különböző üléseket és nézzétek meg, h. mennyire és merre mozdul el.
És vadássz a használtak közt! Kb. 15-öt simán lehet spórolni rajta, de az ülések 90%-a Pesten van. A 10 ezer ft-os útiköltséggel már nem érte volna meg felmennünk érte. Ti ebből a szempontból jobb helyzetben vagytok!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka: és nem szóltál, hogy akciózzák a Römer King TS Plust????????? (gratulálok a jó vételhez:)

Most épp ott tartok, hogy itthon pofátlanul drágán adják a minimum 3-4 éves kb. 2. tulajtól levetett kopott TS Plusokat úgyhogy valszeg Németországból szerzek majd egyet (e-bay). Kb. ugyanannyira jön ki de mondjuk 1 évest kapok 3 éves helyett.

Mi mindenképp a TS Plus mellett döntöttünk (Brendonban már nem árulják egyébként), már csak meg kell találni az igazit - mondjuk van még 2-3 hónapunk rá szerencsére.
Vendég

Chicco key 1 X-plus: ez is csak 2-est kapott az ADAC teszten ha jól tudom
Vendég

Ella!

Hát igazság szerint én amióta Johannával lementek a nagyon melós nemalvós, fárasztó első hónapok, azóta szeretnék veszettül harmadik babát. már alig várom. a szívemmel.

de az eszemmel, még várnunk kellene kicsit, mert ezt a kettőt is nagyon nehezen bírjuk, így nagymamák nélkül, segítség nélkül. zsolti is nagyon kivan néha, meg én is. (mondjuk én inkább főleg zsoltitól mint a gyerekektől! :lol: ) de azért ha becsúszna nagyon örülnénk, de lightosan védekezünk...

még ezen a nyáron szeretnénk elmenni nyaralni, családosan meg kettesben apával, valami szupi helyre, aztán egy év múlva jöhet a hármaska gyártása! ja meg tudod, nekem mindkét terhességnél feküdnöm kellett, nyíló méhszáj miatt, valszeg ez most sem lesz másképp, úgyhogy jobb ha Johanna már kicsit nagyobb.

Kép

Kép
rejo

Rambóka!

írtam neked pü-t ( lehet, hogy 2x is elment), kérlek, válaszolj!!! Egy aggódó beteg... :(:)

Vöcsök

Kép
vöcsök

Ella!
Látod, mondtam, hogy ilyen sor van Tűűnél! :? Mondta a múltkor Margó, hogy hiába próbálják az embereket győzködni, hogy a többiek is jók, van, aaki foggal-körömmel ragaszkodik hozzá új betegként is.Ha én is ezt teszem, lehet, hogy még sehol sem tartok.Én nem bántam meg. :wink:

Csakegy!
Tegnap kimaradt a hézagos agyamból, hogy ez a Lilla olyan tüneményes kiscsaj!Egyből elvigyorodok, ha meglátom!Látszik a szemén a huncutság, mindig ezsembe jut, amiket írni szoktál, úgy előttem van!Nagyon aranyos.

Kép
Kép
zazzy

Kandi!
Tiéd volt a laptető! :wink: Vigyázz!Mágikus ereje van! :D Megkaptad a privimet????

Kép
Kép
zazzy

Johannának nagyon boldog névnapot!

Kép
Kép
zazzy

Hello!

Csakegy!

Írd meg lécci az ADAC oldal címét!
Rámegyünk mi is a biztonságosabb baba ülés dologra és megnézném én is ott. Elérhető esetleg az oldal a németen kívül, valami más nyelven is?

Dimet!

Az Isofix egy rögzítés típus autóba. Vannak isofixes ülések és van isofixet tartalmazó autó. Kb. úgy néz ki hogy az utas üléseknél az ülőrész és a támla közt van két kiálló fém izé, amire rá tudod pattintani az isofixes ülés megfelelő részét és akkor, ha jól gondolom, nem kell kötözgetni az ülést az autó biztonsági övével. Szóval ez egy ilyen rencer. :D

Bettica!

Inkább nem kórházazunk itt, mert vannak elég személyes megbeszélni valók ez ügyben. Persze ha beszállnál, priviben lehet róla szó. :wink:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Rejo!

Johannának boldog névnapot! :D
Kép

Monee

Monee

monee85

Babancs
Aha ,nem sokkal térnek el az értékeid,de biztos meg van a miértje, h igy nem műtenek meg.
Bár a kettőnk tünetei eltérőek,intenzitásában meg mindenféleképppen,mert én nem is szedem a béta-blokkolot...csak néha érzem h kellene.Áll. tompa érzés viszont van.Csomó vizsgálaton nem voltam amit,ilyenkor nézni szoktak,csak vérvételen.Na ezért megyek fel pestre+a pco miatt,mert itt senkit nem találtam aki a kettőt egyszerre kezeli, és azért megyek Tűű dokihozZAZZy,mert ha egyszer más dokihoz megyek akkor már a 'legjobbhoz akarok menni!Bár elhiszem h vannak rajta kivűl mások is akik szintén jók.Na szóval értitek.
Ezek most készültek:
Tsh:25,9mU/l-----0.30-4.00
Ft4:2,8pmol/l-----11.5--22.0

Rejoka
Igen,a szived meg az eszed mást diktál,ismerős!Akkor várjuk tőled is hamarossan a zebrádat :wink: .

Megyünk reggelizni...
Vendég

Johannának SOk BOldog Névnapot!!
Vendég

Lányok, Zazzy, Ella, Monee köszönjük a köszöntést Johanna nevében is ! :lol:

Kép

Kép
rejo

Jóó reggelt!

Johannának boldog névnapot!

Ella ez a TSH nem semmi :shock: :cry:

Szia Kandika!!!! :D

Ma kiskincs rucijait fogom mosni :)

Legyen szép napotok!
Vendég

Várjunk csak mikor kiderült,akkor a tsh 0,05 volt,a t4-72,5==akkor most mi van?

Kincs
Úgy imádtam kicsi bébi ruhákat mosni :D
Vendég

Anyucik!

Elfelejtettem megkérdezni:
Derékfájásra van valami krém amit mi is tudunk használni?!
Nekem a Ben Gay nagyon jó volt eddig, de sajna mint kiderült az összetevők miatt azt aztán egyáltalán nem lehet kenni.
Baromira fáj a derekam. :(

Monee

Monee

monee85

Rami, szívből gratulálok itt is!

Ella, nem szeretnék nagyon belekotkodácsolni, de a MM-ben a pajzsmirigyben Breyer dr.nő nagyon otthon van, a PCOS meg csak laza ujjgyakorlat neki. Hidd el tudom, mit beszélek. (Ha meg kh-i háttér kell, azt úgyis Tűű intézi.)

Csak azért mondom, mert 3 hónapig még kezeletlen maradni ilyen értékkel, csak magaddal tolsz ki.
Vendég

Rejoka, Johannának boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Kiegészítéseket, változásokat, újakat privibe plíz

Kép

Kiegészítéseket, változásokat, újakat privibe plíz
pcos_táblázat

Norka

Tegnap du. +este ezen gondolkodtam,h megkellett volna kérdeznem téged :roll:...elfogadom a tanácsod,du. telcsizek,kiváncsi vagyok mikorra kapok hozzá időpontot!
Köszi :)
Vendég

Rejo

JOHANNÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

boldog névnapot johannának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy ünnepeltek??

Kép

dimet

Lányok, 2 éves kislányra való vadiúj, olasz kordbársony rózsaszín, rajta kis virágokat felhímzett nadrágocska nem kell valakinek?

2 napja vettem az olasz babaruhaboltban (Bambibel) Boginak, és persze nem ér körbe a derekán, 2 cm híja van. A blokkot kidobtam, 7.200 Ft volt. Felrobbanok.

Nagyon szép kis nadrág, odaadnám, postáznám 5,5-6e-ért. Kb. 96-osnak felel meg.
Vendég

ELDOBOM MA AZ AGYAM..... fél 6os kelés .kicsit visszaalvás 6ig. akkor éktelen sírás. kaja benyom. nyugi. kis visszaalvás. és egész délelőtt nyüszít :( most alszik. szegényke. pár percig el tudom vonni a figyelmét, de utána megint nyűg. szerintem borul a napirendünk. változik. de nem jóra. nem akarok korán kelni :lol: 8)

Kép

dimet

Dimet, kezet foghatunk, :evil: 2 napja tiszta nyűg, nem alszik, nem eszik, semmi sem jó..........sír, üvölt, nyüszít.... :cry: és semmit sem tudok vele kezdeni :cry: :cry:
Vendég

Johannának boldog névnapot!

Dimet!
Te dobod el az agyad?Akor én mit szóljak?Három napja ez van:
Este 8-kor elalszik, mint a kisangyal,éjfélkor nyűg, megitatom, visszaalszik, 3-kor nyűg, megiszik egy csomó teát, visszaalszik, 4-kor nyűg,tea,de nem elég, ordít, amíg nem kap tápot, visszaalszik, 6-kor nyűg, tisztábatétel, ordítás kajáért, persze nem sokat eszik, de mégis ordít, míg nem kap, ezután már vissza se alszik :evil:
Most próbálkozom a Sedatif Pc-vel, hátha...
ezoterike

Johannának nagyon boldog névnapot!!!

Megyek visszaolvasok, most még van időm egy kevéske...

Kép

Kép
bettica

ja, éjszakák is nyüszisebbek...de most nappal. mit lehet ilyenkor csinálni? egésdz nap nem járkálhatok vele. megyek is..........

Kép

dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?