Új privát üzeneted érkezett!

helyes!
Mondja az aki már tiszta depi!!!!!!!!!
Már behülyűltem teljesen!!! :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:nem szabad elkeseredni.Mi a baj? Hogy nem jön meg vagy hogy negatív a teszt?

KépKép
lyndee

Lyndee: nem biztos, hogy nem jókor kaptad el Apát. Hisz amikor pozítív akkor kell elkezdeni az együttlétet de onnantól lehet 2nap is míg végbemegy.

Kép
csucsu05

mind a kettő!
Az idegesit jobban hogy az első teszt pozitív a következő kettő negatív.Pedig vér nem kerűlt a vizeletembe mikor csináltam a tesztet!
Meg már szinte mindenkinek sikerűlt a baba nekem nem :cry: :cry:
Nem tudom mi van velem!
soha nem voltam én ilyen hisztis,állandóan ideges és feszűlt!
ez nem én vagyok az tuti! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: nem szabad elkeseredni hisz nkeed már ott van a Máté. Van akinek még az első baba sem jött össze. Ha idegeskedsz az semmin nem segít. És 21éves vagy. Előtted van még az élet!

Kép
csucsu05

igen csucsu mindenki ezt mondja!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csucsu:már arra gondoltam hogy mindkét petefészkemben volt érett pete ezért tart ilyen sokáig.

Nitácska:ne butáskodj!Nekem sem sikerült még.Tehát nem vagy egyedül!És az az igazság hogy nem olyan régen volt a missed ab-unk ami nem kis dolog.A szervezetnek kell egy kis idő mire újra helyre áll.Van akinek elég 2 hét is van akinek 3-6 hónap is kell.
Én az utóbbiba tartozom mint az ábra is mutatja.
Pedig mindent megteszünk,a petének svédasztalon vannak tálalva a spermiumok és mégsem...
És az még koránt sem biztos hogy nem vagy terhes!vasárnap mindent megtudunk és addig nem szabad szomorkodni!!!!! :wink:

KépKép
lyndee

próbálok de egyre nehezebb.érzem hogy kezdek összetörni minden igyekezetem ellenére!
lehet depis vagyok??? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

dehogy vagy depis csak érzékenyebb vagy,ami lehet terhes tünet is! :wink:
de tényleg már csak 3 nap és addig próbálj meg nem foglalkozni vele!Szerintem babás vagy,különben miért ne jönne meg piri.
nem próbálod meg reggel azt a tesztet még megcsinálni?

KépKép
lyndee

már félek előre!
csináljam meg?már csak 1 db van!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi:Köszi,én is úgy szeretném hogy már babás legyek,de amilyen pehhes vagyok én még akkor is az LH-imat fogom nézegetni! :roll:
nekem műtét után 2 napig volt pici vérzés utána pár napig barna.És aztán 36 napra megjött piri.a következő cilusom már normális lett.

nitácska:aki mer az nyer.Most ezen az egyen nem múlik semmi.

KépKép
lyndee

nekem műtét után az első vérezgetésem /menzi féle/39 napra jött meg! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

az még szerintem nem gáz,de nekem azt mondták hogy sokáig nem jó ha vérzek mert elvileg kitisztítottak ott bent mindent.

KépKép
lyndee

évi az össze eddigi tesztet reggeli első pisiből csináltam.
eredmény:1 pozitív 2 negatív :?
a harmadik idós negatív lesz szerintem :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mindjárt mutatják az aktívban hogy a fickó terhes h hónapos. :lol:

KépKép
lyndee

5 hónapos

KépKép
lyndee

durva már hogy idáig fajul a dolog.
lassan már a férfiak fognak szűlni vagy mi?
undorató szerintem.a szülés az a nők dolga.na mindegy.
mára elteszem magam.holnap jövök!puszika!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Napsugár de jó gratulaaaa.

Nita nem szabad paráznii.

Luca hát nehéz dolog ez főleg hogy majd lehet hogy mikor szülsz akkor ő is ott lesz.

lyndee igen a tegnapi volt pozi és a mai már kezd halványodni.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera:annyira jó,tudtam én hogy téged kell kérdezni LH ügyben :wink:
és akkor most mikor van ovum?
Látod milyen ügyes voltál hogy tovább teszteltél a múlt hónapban,megkímélted magad egy újabb parától :lol:
Az nem lehet hogy ikreid lesznek?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Vera!
Nagy gratula! De jo neked!!!!

Nita!
Ne idegeskedj, el jön a mi időnk is!

Évi!
Nekem 1 hora jött menszi, ami normális vérzésnek mondhato.

Lyndee!
Mi nem egyszerre menszizünk?
encike 2

Vera: Laptető! :)A te esetedben ez igaz is:)

Kép
csucsu05

Évi, először egyre rosszabb.
Aztán miután megjön,utána kezd jobb lenni.Onnét már előre kell nézni, bizakodni kell.Azzal lezárul a rossz, és elkezdődik valami új, ami csak jó lehet!

Nekem az a két hét szörnyű volt, nem bírtam elmenni dolgozni sem.De utána jobb lett.

Nekem 28 napra jött meg.
Műtét után egy hétig vérezgettem.Hol elmúlt, hol visszajött.

Nita, az első teszted milyen típus volt?
Nem akarlak elkeseríteni, de van valami Romed vagy milyen nevű, ami már sok embert becsapott, mert fals pozitív eredményt mutatott.

Ne idegeskedj, műtét után úgysem árt várni!Akkor sincs katasztrófa, ha most nem jön össze.Majd összejön akkor, ha a szervezeted kész lesz rá. :wink:
Vendég

Luca: tényleg van ez a romed ami falls eredményt mutat?? akkor miért forgalmazzák?

Kép
csucsu05

Csucsukám!

Ha visszalapozol a pozitív teszteknél, keresd Nyulasz tesztjét! Szép pozitív lett neki, közben 0 volt a hcg-je! :?
Vendég

Gröni: Köszi: De akkor miért forgalamzzák? Inkább ne legyen egy teszt negatív és legyen baba mint pozitiv és aztán ne legyen.

Kép
csucsu05

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... &start=900

Megkerestem neked! :wink: Én sem értem... :roll:
Vendég

Grönland: nem is hiszem el. Pedig látom hogy pozítív. nekem a dokim egyszer azt mondta ha egy teszt pozítív akkor az pozítív. Ha negatív akkor még van remény csak nem mutatja ki.
Bár én eddig az se tudtam ha vér kerül a vizeletbe akkor bizony lehet pozítív.

Kép
csucsu05

Ezért parázok én is egy kicsit! Félek, hogy csak a teszt pozitív! Talán uh után megnyugszom! :roll:
Vendég

Grönland: azért a nagyszámok törvényében a pozítív teszt pozítív. Szóval ne izgulj. De megértem mert a lányomnál én is akkor nyugodtam meg miután kijöttem a dokitól.
Ez természetes amúgy, hogy valamilyen szinten izgulsz. Írtad már mikromész dokihoz de elfelejtettem. Mikor is mész? Mikorra kell neked szurkolni?

Kép
csucsu05

Kedden megyek, akkor majd kiderül, hogy uh-ra mikor! Próbálok türelmes lenni, nem akarok semmit sem elsietni, de míg nem látom nem tudom elhinni, főleg, hogy szinte tüneteim sincsenek! De azért bízom, mert még a Gravi nem volt úgy pozitív, hogy ne lett volna baba!
Vendég

Grönland: Sajnos keddtől nem lesz netünk mig át nem költözünk.1-től itt le kell mondanunk-Igy egy örökké valóság lesz mig megtudom mi van veled:)
De majd igyekszek hamarabb jönni hátha az új lakásba hamarabb bekötik.

Kép
csucsu05

Csucsu,
ki a net szolgáltatótok? Ha T-Onlineos, írj nekem és segítek, hátha hamar bekötik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nita,
tényleg ne keseredj el, én pont 10 évvel vagyok idősebb nálad, és 1 éve várunk a tesóra...
Én sem elkeseredve vagyok most már, hanem tettrekész, ha nem megy magától, kérünk segítséget.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csucsu!

Majd megoldjuk valahogy! :wink:

Linácska!

Írtam neked pü-t!
Vendég

Gröni: Ok:) De gondolok rád kedden:)

Linácska : sajnos a PR telecom. De amiben te tudsz segíteni Halásztelken van protekciód? Mert még az nincs eldöntve milyen netünk legyen. UPC tv akartunk meg netet de net itt még nincs.
Ezt a kábeltévét meg annyira nem szeretjük.

Kép
csucsu05

Az új babásoknak még nem is gratuláltam!!

Gröni, szorítok kedden a dokihoz, de minden rendben lesz biztosan!

NIta, kíváncsi vagyok mit mond a dokid.

Nálunk ritka pillanat van, mindkét gyerek alszik :wink: :lol:
Egyelőre elég jó kislány Petra, éjjel 1. vagy 2 szer kel, de különösebb kínlódás után visszaalszik egy gyors evés után.

Dreika, küldtem még egy képet, ha lesz időd esetleg lekicsinyítenéd nekem? Akkor tennék ide fel frisset Petrusról.

Megyek kicsit pihenni amíg alszanak :D
Vendég

csucsu:hogy érzed magad?tünetek?

KépKép
lyndee

Csucsu,
én max. T-Online-ban tudok segíteni, nem nagy protekció, de a szerelőket fel tudom hívni, hogy menjenek ki korábban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: oké köszi. majd meglátjuk mi lesz amúgy az új házban. A férjem tudakolozik meg nézi a netet mi hol mennyi.

Lyndee: Mit tudom én.Néha hányinger. De lehet csak pszichésen.
A hasam szurkál de érdekes pár napja nem annyira. Pediga PÉ-óta szurkált na akkor nagyon most csaknéha érzem.
Fene se tudja mi van már.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Ki hogy van? Olyan jo idő volt, hogy kint voltunk. Menszi nekem tök normál vérzésű, semmi különös. Igy van jol. Kedden megyek dokihoz és megvizsgál.
encike 2

Sziasztok!

Vera! Sugi!

Gratulálok, és örülök, hogy minden rendben.

Kacika!

De jó hallani rólatok, várom a képet Petráról.

Nita!

Drukkolok a dokihoz!

Csucsu!

Kár, hogy nem lesz netetek. Teszt?

Lina!

Merre mentek inszem ügyben? És mikor?

Zsuzsu!

Örülök, hogy nálatok is minden rendben. Hogy boldogulsz Ábival?

Luca!

örülök, hogy írtál. :wink: Lányaid?

Éva!

Hidd el lesz jobb is. Próbálj meg minél többet kimozdulni. Apropó! Holnap nem találkozunk délelőtt?

Vera!

Ikrekre gondolsz? :lol:

Alíz!

Olvastam, hogy milyen volt a szülésznőd. :evil:

Libus!

Mit mondott a doki? Hatott a fogigátló?

Mimi!

:?:

Lyndee!

Remélem hamar bebaásodsz, de Te is nagyon kölyök vagy még. :lol: Nitával egyetemben.

Enci!

Igen mi is sokat voltunk kinn. Állítólag vasárnap is nagyon szép idő lesz, hurrá!

Rólam: megjártam a védőnőt. 75 kg (két hét 2 kg+, előtte 5 hét alatt 5 kg+ ) na de már edzett vagyok, mert Kingával is így volt. Vérnyomim: 126/64 (? reális az alsó) pulzus 90. Vizelet negatív. Lábam most kifejezetten lányos, bár azért dagadt.

Viszont a változatosság kedvéért egyszer-egyszer újra hányok. Ez már nem olyan gáz, mint az elején, de azért tudnám feledni.

tjuca

sziasztok lányok!köszönöm,hogy ilyen sokat gondoltok rám!Nagyon jólesik ez nekem!
Köszönöm mindenkinek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

nem tudom már ki kérdezte hogy melyik tesztem mutatott pozitívat?! :oops: de a teszt neve:MARIA ROMED!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: A romedet mondta a gröni vagy itt vagy másik topicban, hogy nem volt jó valakinek.

Kép
csucsu05

köszi csucsu.de remélem azért nekem nem fals eredményt adot! :( :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: nem is azt mondtam. Csak ha netán nincs baba akkormár tudjuk a teszt volt rossz . De lesz ott baba.

Kép
csucsu05

köszi csucsu,olyan ari vagyIMÁDLAK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
de úgyérzem,hogy ha most nem is lesz baba akkor majd legközelebb! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mi ez a nagy csend ebben a topikban???
Vendég

továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote="f.marti"]t írta:f.martiovábbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?