Új privát üzeneted érkezett!

meg biztos jó nagy fakanala...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most mondjam, hogy nekem meg jó nagy lábam? :lol:
Vendég

Gröni :lol: :lol:

Képzeld folyásom van :roll: és pisi maraton :roll:
Vendég

olyan krémszerü, és fehéres :oops:
Vendég

Nekem egyik sincs! :roll: Kezdem azt hinni, hogy nem is vagyok terhes! :roll: Bár már nem tok enni, állandóan gombócot érzek hol a torkomban, hol a gyomromban! Már a kávé sem esik jól, sőt szinte semmi sem! Ez jó, mert végre visszament a súlyom! :wink:
Vendég

Gröni

És milyen odabent az állapot? Kemény?
Vendég

Hol? :roll:
Vendég

MÉhszáj
Vendég

Ja! :oops: Akkor néztem utoljára mikor halvány lett a tesztem, akkor kemény volt! Nagyjából középtájon lehetett! :roll: Nem szívesen nyúlkálok oda, most már élesben megy!
Vendég

Sziasztok!
MINDEN OKÉ!!! :lol: :lol: :lol:
A babánk rendben van.Dobog a kis szíve.

A másikat is láttam...szar volt.Én azt hittem, azt már nem fogjuk nézegetni...de mégis...jobb lesz, ha felkészülök rá.

Úgy elfáradtam, le kellett feküdnöm, a hasam is marhára fájt!!!Most jobb, hogy feküdtem.

Voltam a diabetológusnál is,azt mondta, nehogy teljesen betartsam a diétát!Hízni kell.Finomított rajta, éppen úgy, ahogyan én is csináltam az utóbbi napokban.

Szinte az a lényege, hogy cukrot ne egyek, és pld banánt, amit nem szabadna, azt délután egyek,ne délelőtt.És ne túl éretten, de én úgyis a zöld babánt szeretem...amikor még tökíze van. :lol:

Mondjuk nekem itt régen sem mondtak annyira kemény diétát mint Pesten, de én elég szigorúan csináltam.

Beszéltem a pszichiáter kolléganőmmel, felmérte az állapotomat. :lol:
Megdícsért, azt mondta, nagyon ügyesen átprogramoztam az agyamat.Hát, szerintem is.Különben nem éltem volna túl ezt a hercehurcát...
Vendég

Luca!

Nagyon örülök nektek, meglátod nem lesz semmi baj sem! Mekérdezhetem, hogy a másik babával mi lesz? Felszívódik vagy ő is majd szüléskor jön ki? Ne haragudj, ha rosszat kérdzetem! :oops:
Vendég

Na, fasza...szóval zöld baNánt...
Vendég

Luca

Meglátod minden rendben lesz! Klassz és erős csaj vagy! :wink: Pihenj továbbra is sokat! :wink:
Vendég

Gröni, az a baj, ehhez a témához senki nem tud hozzászólni! :cry:

De azt mondták Pesten, hogy vagy felszívódik, vagy mumifikálódik, és a másikkal majd kijön.
Jó, hogy még picike volt...

Papírmagzatnak vagy minek hívják ezután...

Találtam egy írást erről a beavatkozásról.Most olvasgatom...
Vendég

Luca!
De örülök, hogy minden rendben van a babával! :lol: És még mindig feküdnöd kell vagy már felkelhetsz?

Baba!
Én a tesztelésre szavazok. :lol: :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Luca!

Imádom mikor adnak neki valami nevet! Ölni tudtam volna mikor azt mondták a babáimra, hogy abortum! Egyedül a dokim és a pathológus szájából hallottam azt, hogy baba! Lelkileg már jobb? Ha nem akarsz róla beszélni megértem!
Vendég

Na kicsit ideültem,mert már fáj a hasam.
Sütik kész. Még takarítani kéne de már annyira nincs kedvem hozzá. Pláne hogy most ebédeltem.

Luca!

NAgyon örülök hogy minden oké. Hát csak jobb lenne ha felszívódna. Nem? Na de a lényeg hogy minden oké.

Zsófi!

Köszi a segítséget ari vagy. :D

Gröni!

Szőke vagyok,holnaptól még szőkébb. De azért rájöttem hogy nem kell sütni. :lol: 8) Beraktam a hűtőbe. :lol: Hát lehet nekem se lesz a legszebb,majd a felvágás után kiderül. :roll: Remélem jó lett. Meg van linzerem,meg egy macskakaki nevű sütim is. Többet már nem csinálok.

Gyugyi!

Írj többet!!!!!!! Alig vagy már itt. :(
csipcsab

Csipcsab!

Hu de ügyi vagy! :shock: Hogy csinálod? Én a seggemet alig tudom felemelni, olyan fáradt vagyok! :oops: Kéne venni egy mosogatógépet.... :roll:
Vendég

Bridget pedig ideküldhetné a bejárónőjét! :lol:
Vendég

GRöni!

A linzert tegnap csináltam meg. A többit ma. Voltam már a dokinál is,meg a gyógyszertárba meg a boltba. Hogy hogy birom? Hát mikor hogy. Folyamatosan pörgök,de menni úgy megyek mint aki bevan sz@rva! :lol: Alul a hasam úgy feszíti Őnagysága. Ha leülök akkor az már tetszik neki. Vígan lubickol meg rugdos olyankor. Most is azt csinálja. :D

Hát mosogatni én is utálok. Nekem is jólenne egy mosogatógép. Már akartuk de 2-3 cm híján nem fér be a konyhaszekrénybe. Mondta az asztalos hogy az egész szekrényt szét kéne verni. Hát kösz. Lenne vagy 300 ezer. Ami nem annyira gáz. De most másra kell a pénz. Meg nincs a szekrénynek semmi baja így ezért sem akarjuk.

Hát jó lenne most tényleg BRIDGET bejárónője. Most igazán kiganajozhatná nekem a lakást. Uh most ebbe belegondoltam. De jó érzés volt. Ehelyett mehetek én. :(
csipcsab

Gröni
Hatalmas gratula!!! :D

Luca
Sajnálom ami veled történt...De valóban egy kis átprogramozással el fogod fogadni és tudsz majd 2x annyira örülni az egy babónak. :)

Zsófi
Az első műtét előtt semmit sem láttak...csak gyanú volt...meg a méhem mögött mintha tapintott volna vmi t a doki.Akkor szét volt terjedve a hasüregben...olyan hártyaszeű lehetett..nem tudtak mit kezdeni vele miskolcon, csak kaptam 6 szurit.A másodiknál volt ciszta, azért műtöttek...illetve akkor is éreztek vmi a méh mögött..de az gondolom bent maradt. Most pedig ez nőhetett meg...uh-n semmi nem látszik most se...mert a petefészek, vezeték, méh nem érinettek...valahol a hüvely mögött van aszenya...és az látszott át szabad szemmel a hüvely falán...és éreztem is fájdalmat amikor a doki nyomkodta. Amúgy én már a 3. szurin vagyok túl. Megvagyok, hőhullámostól...a szex nem fáj...vérzés, fájdalom nincs semmikor sehonnan. :D

Baba
Mennek a drukkok a kétcsíkoshoz!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback

Baba ma nem tesztel!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lányok legyetek türelmesek!!!!!!!!!

Drága Luca nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!!
g, hgh bgfnghzjgzjgmnhzju
Ez a Szabi véleménye, azt mondta te ugyis érteni fogod! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! :lol:

Baba!
Millió drukk megy a távolból! Valahogy bírd ki holnapig vagy szombatig a teszttel! :lol: Mindenesetre a tünetek biztatóak. Ès a barnázás miatt,ha + a teszt, irány a doki egy kis progiért!

Gröni!
Az biztos, hogy utánnad én jövök, máshogy már nem lehetne! :D Csak az a kérdés, hogy mikor! :roll: Remélem tüstént!!!

Luca!
Örülök, hogy minden rendben a babával! :lol: Vigyázz magatokra! :P

Csajok! Eksön után mennyi ideig jöhet még az"anyag" kifelé. Már csak azért kérdem, mert nem tudom eldönteni pé-i nyákom van, vagy a tegnap esti cucc jön még! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
susy75

Krisz!
Hú,akkor neked a szemetebbik formájában van. Ha kivenni úgysem tudják, akkor felesleges a műtét. Nekem volt csokiszisztám is, és egy csomó darabkát is kivettek. De bent is maradt. Szerinted a szurik hatnak? Elhiszem, hogy nem fejlődik új, vagy ami bent van, az tovább, de nem hiszem, hogy ettől elmúlnának. :roll:
Örülök, hogy a hőhullámokat leszámítva jól vagy és a kekszel is minden ok! :oops: :lol: :lol:
Mikor fogsz diplomázni? Bolt megy?

KépKép
zsófikukac

Az elözö hozzászólásomban az utolsó elötti mondat kérdöjeles akart lenni! :oops: :oops:
susy75

Gröni!

Hát nekem ilyen lett! Nem lett szép egyáltalán. :evil: Kép

Ez pedig a másik kettő. 8) Kép Kép

Valószinű nem a legjobbak a képek mert a telómmal csináltam.
csipcsab

Na megnéztem a tied képét és nagyobbra kellett volna hagynom a tésztát,és többet feltekerni. Nya mindegy . Majd legközelebb. :D

Még mindig nem takarítok. 8)
csipcsab

Krisz!

Köszi szépen! :wink:

Marietta!

Ne hülyéskedj már, ez tök jól néz ki és ha azt vesszük, hogy az első, akkor tökéletes! :wink: Láttad volna az én elsőmet! :lol: A többi is nagyon jól néz ki, főleg a macskakai! :lol:

Neki kéne állnom már valaminek! :roll:
Vendég

Csipcsab, ez gyönyürű!
Hú, de megkóstolnám! :lol:

Gröni, már túltettem magam rajta.Előre nézek.Csak látni rossz azért...beszélni nem rossz róla.

Nem tudom, kell-e még feküdni, de én nem tudok fent lenni.
Akkor feszít a hasam nagyon, ha lefekszem elmúlik.Úgyhogy gyakran le kell feküdnöm.

Üldögélni is jó.

Meg gyenge is vagyok eléggé.Kivette az erőmet a sokminden...

Majd most visszajön. :lol:
A mai diétának lőttek!Ettem fél kiló savanyúkáposztát, és ettem rá egy zacskó gumicukrot...Meg ittam 2 liter szódát.Hogy lehetek ilyen felelőtlen?De jól esett. :lol:
Csak most hányingerem van tőle. :cry:

Nati, persze, hogy értem! :lol:
Vendég

Írtam Littikének!
Megírtam Neki, hogy mindenki puszilja, és hiányzik nekünk!
Olyan aranyos volt, sokat írt nekem, mikor kórházban voltam...pedig nem is válaszoltam mindenre...
Zsófi, lehet, hogy neked sem... :oops:
Még most is annyira meg tudok hatódni rajta, hogy ennyire szorított nekem mindenki!
Van aki itt, van aki sms-ben---az mindegy!Köszi, csajok!
Vendég

Littikéről jut eszembe! Még jó, hogy megírtam neki, hogy nem lesz tali! :oops: Simán elment volna! :lol: Jó lenne ha már lenne netük, szegény, tisztára bepánikolt, hogy elfelejtjük! Jó, hogy írtál neki Luca!
Vendég

Vendég

Csipcsap!
Ügyi vagy, nagyon guszták lettek!! :lol: :lol:

Nem válaszol nekem senki??? :cry: :cry:
susy75

Gröni!

Úristen! :shock: Hát nem valami szép kismami. 8) :lol:

Én még azt nem értem,hogy ha 22 hetes terhes akkor hogy írhatták ki júli 3-ra???? :roll: Hisz én vagyok akkora kiírva és már 26 hetes vagyok.

Csináltál már valamit?? Én már leszedtem a szobákba a függönyöket.és a gépbe van már. A hálóban már megpucoltam az ablakokat,még itt kéne a nagyba. De annyira nem akarom. Olyan nehezemre esik.

Bocsi az egész napi nyafiért. De jó panaszkodni. :twisted:
csipcsab

Susy!

Hát ha tényleg így látjátok hogy guszták akkor jó. De nem csak füllentitek mert kismami vagyok és ne vegyem a lelkemre?? 8) :lol: :lol:

Mire válaszoljunk neked??? Én válaszolok,legalább addig se kell ablakot pucolni. :twisted:
csipcsab

Susy, nem szoktam figyelni...bocs... :oops:
De talán már nem az, nem?Vagy igen?
Hát, velem nem sokra mentél. :oops:

Többiek???
Vendég

Susy!

Sajnos nem tom! Én is mindig tanácstalan voltam, mert az ondó elfedi a nyákot, felpuhítja a méhszájat! Szrintem kekszeljetek minden nap! 8)
Vendég

Ja megvan!

Szerintem még simán jöhet a tegnap esti cucc kifele. :oops: :lol:
csipcsab

Sziasztok!

Suzy :D

Szia! Örülök. hogy jól telt otthon, s újra itt vagy. :D

Vicky :D

Köszi az érdeklődést. Van új hírem! Ha megjött, szednem kell a fogigátlót, s utánna lombikozunk. Húsvétkor sikerült a szüleimnek megríkatniuk, mert megkaptam tőlük a szükséges pénzt, hogy tudjunk menni. :lol: (csak az apeh meg ne tudja:evil: :oops: ). Kedden már hívtam is a dokit, s ha megjön újra beszélünk. :lol:

Gizi :D

A főnököd k.pja be, a táppénzt nem tilthatja meg! Nem egy főnökünk van. :roll: Az enyimé is dettó ilyen.

Gröni :D

Én is kérhetem a süti receptjét, ahogy te készíted? Köszike.

Kasszásznom kell, majd otthonról folytatom.Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Marietta!

Gondolatban már eljutottam a mosogatásig! :lol: De a mosógépet már elindítottam és ki is pakoltam! :lol: Szerintem később jelent meg itt a cikk és nem osztottak, szoroztak! :roll:
Egyébként finom lett a süti?

Zsu!

Oké, minnyá küldöm pü-be!
Vendég

Marietta, én teljesen őszintén mondtam!
Kapunk majd képet az esküvőről?Biztos minden rendben lesz.Sok boldogságot kívánok!

Én még be sem pakoltam a mosógépbe.Lent van a pincében, én most nem mászok le oda.Majd holnap.
Vendég

Köszi csajok! :lol: :lol:
Szerintem is tegnapról van még! :?
Na mindegy!

Gröni!
Kétnaponta kekszelünk, hogy legyen idejük a kisfickóknak is megerösödni!!!! :wink: :wink: Ez tényleg olyan hülyeség! Hogy figyeljem a méhszájamat, meg a többit ha az ondó befolyásolja? :shock: :?

Zsu!
De rendik a szüleid, gondolom mennyire örültetek! :P Akkor hajrá lombik! :lol: :lol:
susy75

Susy!

Valaki nem olyan ám, mint a nyuszik? :P Asszem napközben érdemes nézni és ha ma nem bújtok össze, holnap délutánra már rendes nyák lesz elvileg! :roll: Érdekes különben nekem most nem volt nyákom! :shock: És az elöző babánál is csak valami rózsaszínes cucc volt! :oops:

Zsu! :oops:

Csak most látom mit írtál! De jó, nemsokára indul a lombik! Hmm, nagyon rendes szüleid vannak! :wink:
Vendég

Gröni!
Ráadásul mérem a hömet is,valamelyik majdcsak megmutatja mikor van pé-m. Meg elvileg érznem is kell! :lol: Csak már várom nagyon, aztán be vagyok zsongva. De szerintem ennél többet nem tehetünk. Ha lesz pé-m,akkor elkapjuk!!!!!! :wink: :wink:
susy75

Zsu, ez nagyon jó!!!! :lol:
Vendég

Susy!

Akkor amíg nem megy fel hő, szeretgessétek egymást sűrűn! :wink: Tudom milyen ez, nekem mindig ez volt a legnehezebb időszak! Ha már túl voltunk a pé-n, de tudtam, hogy elkaptuk, megnyugodtam! Az, hogy megjött nem viselt meg annyira, mint amikor hagytuk elúszni!
Vendég

Megjott piri :cry: De legalabb a ciklusom visszaallt 25naposra :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok! :)

Megvan a szívhangunk!! :)
Azt mondta a doki, hogy egy erős 7 hét!
Csak baromi sz@r volt az Uh, folyamatosan berezonált
Vendég

Bridget! :(

Buksisimi!

Kép
Vendég

Melus!

Gratulálok! :wink: De szeretnék már ott tartani!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?