Új privát üzeneted érkezett!

Bocsánat.egy kicsit bénázok itt az elején,próbálok feltenni képeket,meg vonalzót készíteni,de úgy látszik kifog rajtam.

Kép Ő lenne az én pici fiam [/img]
macarella

Nahát mégis sikerűlt,akkor ezen felbuzdúlva rakok fel még egy párat.[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1206607549.5306.jpg[/img] Kép [/img]
macarella

Jajj, hát ez kicsit béna lett! :shock:
macarella

Na lássuk!
Kép
macarella

Azt hiszem sikerült.

Lányok tudnátok segíteni?Balázs fejbőrén ma reggelre valami furcsa pikkelyszerű dolog jött ki,hasonló a koszmóhoz,de sárga színű.Idáig nem volt semmi gond, a koszmót is sikerült 3 hetes korára kiírtani,erre most megjelenik ez.Szerintetek mi lehet? Ha valaki tud segíteni szívesen veszem.
Üdv
macarella

marcella, az bizony még mindig koszmó! több féle elgondolás van. sokan a babaolajos bedörzsi, sapka rá 30 percig és lemosás pártiak, én a BABE koszmó elleni sampont használtam és használom mai napig, ami fél perc alatt eltüntet mindent. csak gyógyszertárban lehet kapni. isteni az illata és egy sampon. mindenképpen próbáld ki!
a kisfiad amúgy hipercuki! és gyere gyakran!

ági: én írtam kiütésre: jó vastag krémezés és lássa doki. (sztem)
kerekpocak

samunak az első cipője szandi volt, azt ugye csak nyáron hordta. az első igazi cipőjét ősszel vettük, még mindig jó rá. (21es) lassan időszerű lesz egy nagyobb méret.
kerekpocak

Macarella, nagyon cuki Balázs! A koszmóhoz, én nem tudok hozzászólni, minket az elkerült.
Marcella vagy, vagy csak én neveztelek így el első ránézésre. Bocs!

Nelly

Kép
breeki

jah azt már nem is írom, h 3.5 óra éjszakai alvás... nem samu miatt, hanem mert NEM BÍROK aludni. tiszta gáz. aztán még egy órát szenderegtem, de rémálmaim voltak. ááááá-

lányok valakinek volt ilyen a végén? meddig tart ez? nem azt jelenti, h hamarosan baba lesz? (hátha)

ma megyek ctgre este 7-re +doki.
kerekpocak

így most megyek aludni. mert samu bölcsiben. :)
kerekpocak

Szia Macarella!
Üdv közöttünk! :) A kisfiad nagyon édes! Micsoda haja van neki is! :) Gyere gyakrabban és mesélj magatokról. Kinél szültél?
Sztem is a fejbőrén lévő cucc még mindig koszmó. Mi is BABE sampont használtunk. Nem olcsó, de nagyon hatékony. Próbáld ki!

Ági!
Sztem is krémezd, inkább vizes ruhával mosd egy darabig, ne törlőkendővel és ha nem múlik, akkor mutasd meg dokinak. Az a biztos. Nekünk ilyen pöttyök sose voltak a popsiján, csak a szája körül. Az is csak akkor, ha "idegen" játékokat nyalogatott vagy esetleg fogzásnál, ha ömlött a nyála!:)

Zsófi! Szegénykém! :( Én sem tudtam a terhességem végén aludni. Mondjuk én azért mert írtó melegem volt + sehogy nem volt kényelmes! Rémálmaim nem voltak. :shock:
Lehet, hogy Jónás már kopogtat??? :wink: :wink: :wink:
DE IZGI!!! Csaba ugye értesít majd bennünket????

fatima

Mirci és Macarella!!! Üdv az új topikozóknak!!! Gratulálok a babákhoz! Gyertek csak bármikor és sokat! :wink:
Szabad megkérdezni a rendes neveteket vagy maradjunk a nick névnél??

Macarella: Nagyon szép a kisfiad! Helyes kis pofija van.

Beni visít....

folyt köv később.........

Kép
viky30

Helyes Zsófi! Menj pihenj! Használd ki még amíg lehet!

fatima

Zsófi-nekem is rémálmaim voltak az utolsó napokban,aludni sem bírtam,az utolsó éjszakán meg csak föl le jártam a lakásban,izgatott voltam,pedig akkor még nem voltak fájásaim sem., és hipp hopp reggelre megszületet Balázs.Lehet ha Jónás is már nagyon készűl kifele.Drukk-drukk,nagyon szorítunk,lehet ha hamarosan kibújik anya pocakjából.
macarella

Mindenkinek köszönjük a dícséreteket,valóban nagy hajasbabánk van,lehet ha épp emiatt jött ki a fején újra a koszmó? :?
Na hozatok ma a férjemmel Babé sampont(szerencsére gyógyszerész)és hátha renbe hozza a kis buksiját.
Fatima-mi magánrendelésre jártunk végig,Hunka Rezsőnél szültem,ő ott vezet le szüléseket a János kórházban teljesen meg voltam elégedve vele.Szülésznőt is fogadtunk Gombos Katit róla is csupa jó dolgokat tudnék mesélni.Nekem valóban nagy élmény volt a szülés,minden nap eszembejut és bevallom mindig elérzékenyülök.
A rossz csak az volt,hogy mivel mi vidéken lakunk nehéz volt bejárni a fővárosba és a szülésre is épp hogy beértünk.

Krisztina a becsületes nevem

Sietek mert felébredt a pici,és anya cicije után sír.

Kép[/url]
macarella

Még egy gyors kérdés...a vonalzót mindig be kell másolni vagy van ennek valami más megoldása is?
macarella

babe sampon, mi is azt hasznaltuk bar szerencsere nem jott ki nagyon annanak. az en annam is hajasbaba es mar reg nem hasznalom a sampont es nem jott vissza... egyebkent mikor gyaNUS VOLT NAPONTA MOSTUK ES UTANNA TORUlkozovel jol megsuroltam... bocsi csak az eyik kezemben a csaj ul majd kesobb jovok

Kép
cica_1

a vonalzo automatikusan meg kell jelenjen nem kell bemasolni

Kép
cica_1

Macarella! A kódot be kell másolni a profilodban található aláírás sávba és akkor minden alkalommal automatikusan megjelenik.

Ági! Kérdezted a bébikajákat! Hát szerintem mindenki mást mond ezzel kapcsolatban. Én eleinte "sok" üvegeset adtam neki. De mivel a 99%-uk ehetetlen, ezért mostanra csak 2 maradt a bébiételek közül: az UNIVER Almaszósz banánnal és csirkével és a HIPP Sütőtök krumplival. Utóbbiba én mindig teszek almát, hogy kicsit édeskéebb legyen az íze. A bébidesszertek viszont jók sztem. Több fajta van és szinte mindegyiket szereti Tarek. Majd nyáron majd több gyümi lesz elérhető és akkor ehet majd frisset.
Úgyhogy én azt javaslom próbálgassátok ki az üvegeseket is és majd Anna eldönti, hogy szereti-e vagy sem. Nálunk most az anyuci főztje jön be nagyon. :) Ma pl cukkinit, krumplival és csirkehusival fog enni. Tegnap csináltam- az egyik adagot már tegnap megette. :)

Zsu! Ha már megerősödik kicsit Tarek immunrendszere, akkor gyertek át akár nektek is az ebédidőtökben és akkor megkínáljuk Emmust egy kis Fatima készítette hamival. Hátha bejön neki. :) :wink: :wink: :)

fatima

Visszaaludt babuci,így dobok fel még egy pár képet ha nem gond.

Kép hintában

macarella

Kép a kedvenc mackómmal

macarella

Kép Sziasztok lányok:Anna,Emmák,Lili,Luca,Juli-Balázs vagyok

macarella

Sziasztok!

Kérdeztétek, hogy miket eszik Luca.
Alma-banán, alma-krumpli, sütőtök-alma. Eddig ezeket adtam+a banán-őszit, de azt nem bírja a gyomra.

Ági: Én üvegeset adok neki egyenlőre. Majd, ha jönnek a nem primőr dolgok, akkor adok frisset is.

popsikiütés: én biztosan megmutatnám a dokinak!

Képzeljétek, tegnap óta pörög-forog Luca. :lol: Elkezdte és azóta nem hagyja abba. Eddig a hasán szenvedett, mert vissza nem ment, de ma már a hasáról is átfordult. Szuper!

Zsófi: örülök, hogy sikerült mindent megvenni, gondolom most már nyugodt vagy szobaügyileg.

Klári: gyógyuljon meg gyorsan a kis Juli. Sok+++++++++++

Nelly: nagyon szuper ez a cipő!

Edis

Kép
ediske

Macarella: üdv közöttünk, nagyon-nagyon helyes a kisfiad!!!!!

Jó ez a macis "ágyikó".

Edis

Kép
ediske

Csajok!

Én is szeretnék olyan édi vonalzót és képet feltölteni...hogy lehet megcsinálni?

Üdv mindenkinek!

Kata
silver76

Ediske-hatalmas gratuláció a kis Lucának a forgáshoz.Nagyon ügyes kislány

Kata-én a noivonal.hu-n készítettem vonalzót.Ott regisztrálod magad és ott van nagyon sok

macarella

Maracella: Balázs irtó édes, irigyeljük a frizuráját!!! :)

Fatima: szavadon fogunk, ne félj!!!!! :wink: Tényleg mi van a lakás-projekttel?? Nézelődtök?

Piros popsira nekünk a védőnő a Betadinos lemosást +Sudocremet vagy receptre kapható boraxos popsikrémet javasolt, nekünk bevált! Beba sampon koszmóra szintén, és tényleg nagyon jó bodza illata van! Drága, de nagyon kevés kell belőle egyszerre!

Zsófi: milyen rémálmok???? Ijesztően hangzik! :shock:

Edis: gratula a forgáshoz, ügyes kiscsajod van! Valamelyik képen néztem, tiszta apja, nem?

Kata: nézegesd meg azokat a honlapokat, amelyek a vonalzók mellett vanna, ott csinálj egyet, és illeszd be a Profil/ aláíráshoz! Szólj, ha nem megy!

Köszi a fürdetős válaszokat, vettem mini Gabit és Babylove-t, majd kipróbálom őket!

Zsu
svs

Balazs baba gyonyoru nagyon cuki, Anna is udvozli :wink:

MEg par kerdes kajaval kapcsolatban: ugy van hogy ha valamit meg nem adtal akkor 1-2 kanallal kell kezdeni, en mar adtam krumplit, repat, banant, almat, szilvat, sutotokot, ceklat, spenotot es mindig kap melle tapit is de azert sokkal tobbet eszik mint 1-2 kanal szerintetek lehet neki most mar gyorsabban bevezetni az ujabb dolgokat vagy meg mindig csak 1-2 kanallal adjak neki mig megszokja :roll: ??? illetve hogyan melegititek meg a kajat?

agi

Kép
cica_1

Luca baba nagyon ugyi gratulalunk a forgashoz....

Kepzeljetek Anna negykezlabra all es mozgatja a popsijat elore hatra :lol: nagyon edes

Kép
cica_1

Sziasztok Csajok!

Először is köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot, és még azt hogy válaszoltatok attól függetlenül hogy egy kicsit link :oops: vagyok, és nem jövök minden nap. Ja és persze a köszöntéseket is köszönjük szépen!!! :lol:
FATIMA: sajnos nem tudom hogy jön-e Janika foga, bár az igaz hogy borzasztóan nyáladzik, de legalább már két hónapja :? Honnan fogom tudni? azt halloattam hogy kifehéredik az inye???

Ja és szerintetek ráér ha szerdán látja a doki mert akkor megyünk oltásra, és gondoltam addig kezelem kamilla+krém...?

KLÁRI: tényleg egy napon születtek, a gyerkőcök :D Janika éjjel 1 óra 10 perckor Te babusod?

ZSÓFI: nekem nem volt semmi bajom az alvással, leszámítva azt hogy pisilni kellett sokszor, meg azért persze a végén már kényelmetlen volt, de amint vissza feküdtem az ágyba, már szundítottam is. És nagyon igényeltem a délutáni alvást :?
de tudod azért nagyon irigyellek mert én imádtam terhes lenni, és a végét is úgy vártam már kíváncsi voltam hogy hogy fog történni és hogy mi lesz stb... Olyan izgatott voltam. És most hogy visszagondolok még most is kiráz a hideg(jó értelemben) De hajrá mi nagyon szurkolunk nektek mindent bele.

MACARELLA: hát én sem tudok ehhez a koszmó témához szólni, mert hála istennek minket elkerült. Gratula a kissrácodhoz, nagyon édes És mekkora haja van :shock: hát mi már négy hónaposak vagyunk, de ahogy elnéztem itt minden gyerkőcnek nagyobb haja van korra és nemre való tekintet nélkül, mit az én fiamnak... :wink:

KépKépKép
szilvianya23

El tudom képzelni milyen aranyos lehet Anna a kis mozgó popsijával. :D .

macarella

Balázs haján mi is levoltunk döbbenve mikor megszületett :D mivel senkinek nem volt ilyen nagy haja a családban.Apa be is szokta lőnni neki a sérót,hol Elvis-esre,hol punk-osra,hol jótanulósra :lol:

macarella

Ági jól emlékszem hogy te Erdélyből származol?

macarella

Kriszti - igen jol emlekszel

Kép
cica_1

Micsoda aktívkodás van itt ma, kérem szépen!!!!!! :lol:

Ági: én simán adnék neki többet, ha nem tűnik érzékenynek a kis gyomra! Kb. 1/3-2/3 arányban keverve már bevezetett étellel! Én általában vízfürdőben melegítem neki az ételt, csak nagy ritkán mikrózok!
Kutyázik Anna, édes lehet! :) Fotót kérünk bizonyítékként!!!

Szilvi: haj(atlanság) ügyben azért mi is versenyben vagyunk ám!!!! :wink:

Edis elfelejtettem neked válaszolni: én vegyesen adok neki bébikaját és saját készítésűt. Szívem szerint több sajátot adnék neki, de most elég rosszul eszik Emma és van 1-2 tuti befutó bébiétel, amit legalább tudom, h megeszik! Amúgy sztem semmi gond a bébiételekkel, bár vannak köztük pocsék ízűek, de nagyon finomak is!

Zsu
svs

kata, kriszti jó hogy jöttetek! szilvi te meg h újrajöttél!!

köszi kriszti, h megírtad a tapasztalatodat, remélem, h ez nem marad így, elég rossz ennyire zaklatottan és keveset aludni!

most megyek ügyeket intézgetni, majd még benézegetek!

zsu: nem is írom le az álmomat, kicsit dr house-os volt meg alienes. grrrrrr.
kerekpocak

Bocsi Ági kérdezte a kaját, nem Edis!! :oops: (csak valaki folyton rágja a lábujjamat vagy a könyökömet és a fájdalom biztos elvette az eszemet :roll: )

Zsu
svs

jaj bébiétel: sztem abzolút nem gáz. samu kb karácsonyig ette őket, azóta nem hajlandó. minden véget ér egyszer. most már túl nagyfiú hozzá. pl a barátnőm orvosa szigorúan bébiétel párti az elején, mert azokat nagyon szigorúan ellenőrzik és tuti bio az alapanyag így ne kerülhet vegyszer a baba szervezetébe, ami a zöldségesnél vett cuccoknál nem mondható el. sztem meg semmi sem kell túlbonyolítani. ahogy kijön a lépés.
kerekpocak

EDIS GRATULA A FORGOLÓDÁSHOZ!
kerekpocak

Ági-bocsi a kérdésért,csak én is onnan származom.2 éve költöztem ki ide.

macarella

és pocakfotó (aztán tényleg tűzök el)

Kép

majd apa talán csinál este jobbat.
kerekpocak

a bal karomat felemeltem azért nem látszik :)
kerekpocak

Zsófi nagyon aranyos kis pocid van,én nem mondanám meg,hogy már a 38.hétben vagy.Őszintén szólva egy kicsit irigyellek,mert imádtam pocakos lenni .és hogy mindjárt a kezedben tarthatod a kis jövevényt az egyszerűen csodálatos.

macarella

Zsofi - nagyon helyes pocakod van

Kajaval kapcsolatos segitsegeket koszonom... Zsofi ahogy kijon a lepes :lol: eddig en is igy csinaltam

Kepeket tervezek felrakni csak Csabi letoltotte a sajat gepere es a fenykepezogepen mar nincs meg szoval majd valamelyik este... kutyazos meg nincs de igyekszem lekattintani :)

Kriszti mi mar regebb itt vagyunk de gyakran jarunk haza (vagyis jartunk mig eltek a szuleim, most a Csabi szuleihez szoktunk menni de inkabb ok jonnek, most nyaron viszont hazamegyek a babaval tobb idore, te honnan szarmazol esetleg meg talakozhatunk is ?!

Kép
cica_1

Ági-Én Parajdról,Hargita megyéből származom(tudod sóbánya :wink: ),de azt sajna már elfelejtettem hogy te honnan is jöttél.Mi is készülünk Balázzsal haza,ha minden igaz május közepén mennénk repcsivel Marosvásárhelyre,mondjuk kicsit félek az utazástól,mert még elég pici lesz,de gondolom az egy órás út alatt nem lesz semmi gond.Én is hosszabb időre készülök haza,esetleg tényleg találkozhatnánk.

macarella

Na még gyorsan egy kép,ez a kedvencem.

Kép Kissé megijedve

macarella

Kriszti irtam privit :) ez a kep halali :lol:

Kép
cica_1

helló lányok!

Juli már jobban van, éjfélkor még felkeltettem egy adag gyógyszerért, reggel már nem is volt lázas, délre lett megint 38 fok. Alig aludt, de pörög és egyre jobban van. :D Este fodrászhoz készülünk 8)

Babakaja: hehe én a bébiételt ellenzők pártján állok! Én is vettem, ha nyaralni mentünk, meg vésztartaléknak. Bio ide vagy oda (amúgy én nem hiszek a bio bioságában - van kertész a családban :wink: ) én abban hiszek amit magam csinálok. Fogalmam sincs milyen hús van a bébikajában (ok, csirke, de melyik része és mennyi?????), mennyi zöldség, hogyan készült.

Ráadásul, azt érdemes megfigyelni hogy pl. Hipp gyümölcsök tele vannak rizskeményítővel, ami kicsit ellensúlyozza a rostos hatást és ez különösen nehezen kakiló babáknál lehet probléma.
Az árukról nem is beszélve.

De ez az én véleményem, én is adtam Julinak (mindig fel kellett javítani min. sajttal, mert olyan ízetlenek voltak :shock: ), de 95%-ban sajátot. Én így éreztem jól magam.

Zsófi nem akarlak ijesztgetni de tökre lent van a hasad, legalábbis ebből a nézetből :lol: És tök vékony vagy!!! Vagyis leszel szülés után 5 perccel. :wink:

Klári
Kép
ganti

ez a Balázs nagyon édi!!! Koszmó nekünk minimális volt, azt lekapargattam Julinak.

Klári
Kép
ganti

hura Juli meggyogyult.... majd kuldj kepeket az uj frizurarol :)

Kép
cica_1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?