Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit ritkábban tudtam jönni a héten, mert este (általában akkor szoktam írni) szinte elaludtam a csajokkal.
A Sára már teljesen jól van, és nem kellett neki még egy doboz antibiotikumot adni a fülére. Túlságosan is eleven. Nagyon kell rá figyelni, mert felmászik a kanapéra, és ugrál lefelé (ahogy a Rezitől látta).
Nem is meséltem, hogy egyik este fürdés előtt a szívbajt hozta rám. csak úgy magától elesett (gondolom annyira fáradt volt), de a kandalóba beüthette a száját, mert hatalmas sírásba kezdett. Gyorsan felvettem, és akkor vettem észre, hogy vérzik az inye. hát nem fogjátok elhinni, de letört az első fogából egy kis darab. Na akkor még jobban kerülgetett a szívroham, mert azt hittem, hogy elmozdult az a foga. Szerencsére nem a foga mozdult el, hanem megsértette az inyét.
Mostanság én se unatkozom, mert mindig kitalálnak valami hülységet.

Irigykedem ám én is a sok tali miatt. Hozzánk is jöhetnétek!!!

Zsuzsa, Mesi, Juci!
Köszi a sok csodás képet. Tényleg sokat nőtek a gyerekek, és az anyukák is csinosak.


Momo!
Gratulálok a kinevezéshez. Igaz írták a csajok, hogy akkor több lesz a meló, és ritkában jön. De én űgy gondolom, hogyha ő a fönök, akkor majd ő oszja be a saját idejét, és hátha többet találkoztok majd.

Éva!
Na megint én vagyok az utolsó, de most tényleg nem voltam még olvasni sem :oops: , ezért utólag : Nagyon Boldog Szülinapot a kis Huncut fiatoknak!!!
A Házról majd azért hozhanál képeket. Nagyon jól nézhet ki a kert is.
Ja, és jó pihenést!!!!

Juci!
Annyira tetszenek nekem is a szinek a házatokban. A többi szobáról is várom a képeket. Jövőre talán mi is festetünk újra, és akkor talán bátrabb leszek a színek terén. Nálunk minden szoba szinte a sárga különböző árnyalata :roll: . A Sáranak már sikerült összefirkálnia.
A Rezi hozzá képest egy angyal volt. Nem firkálta a falat, nem mászkált veszélyes helyekre......

Titi!
Annyira zabálni való Kicsibébitek. A címet majd küldöm, de szerintem a jövőhéten, vagy utánna elmegyek hozzátok. Most csak arra várok, hogy az óvonők mikor jönnek családlátogatásra.
Gondolkoztam, hogy mikor lenne nektek jó. Délelőtt vagy délután? Ha délelőtt mennék, akkor sietnem kell haza a Rezi miatt.Délután meg 3 körül tudnák indulni, de akkor lehet a lányok nélkül. Majd írd meg neked, hogy lenne jobb.

Eszter!
Milyen hozzú Dominik. Nagyon édes, ahogy nézi a Szandit. A kilók miatt ne izgluj szerintem. Nemrég szültél. Tejcsivel mi a helyzet?

Nem tudom holnap tudok-e jönni, mert mi is szülinapozunk (apa 30 éves lett)
BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!
Aztán sokat tojjon a nyuszi nektek is. Nálunk egyfojtában csak tojik. :lol: :lol:
Holnap megyünk a kertbe mi is keresgélni. Remélem nem esik az eső. Már csináltunk egy fészket a nyuszinak a hátsó kertben, de azért kitettem egy kosarat a teraszra, ha mégis esne az eső (nehogy megázzon az a nyuszi :P )

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Ja, Zsuzsa majdnem elfelejtettem. Az oltás neve: Prevenar
Valaki ismeri?

Momo!
Engem nem zavar, hogy a bortol megered a nyelved... :lol: :lol:
Néha ránk fér egy kis lazítás.

Na megyek, mert nálunk már mindenki alszik....
Jó éjszakát!!!!!

Kép

Kép
oné
 
 


En meg mindig itt kodorgok. :lol: Festmenyek,festok utan kutakodok,talaltam is egyparat.

Gyongyi!
Hu,hogy megijedhettel.Meg jo,hogy csak a tejfoga.
Gondolkodom en is a csokitojas,stb eldugasan...de akkor saros lenne nagyon+ ha atjon a hugom a kislanyaval,akkor o rogton megtalalna mindent,Mishalnak nem maradna semmi izgalom.Na,majd holnap elvalik,hog ymilyen ido lesz..itt szakadt a ho delelott.

Prevenar..ismerem,beadattam Mishalnak..de mar regen,azt hiszen az elsot ket honaposan,majd 3,4 honaposan.Nem is tudtam,hogy ez a fulgyulladast is megelozi.

Na,most mar tenyleg megyek aludni!
momo35
 
 

 
 

Sziaztok Lányok.

Momo
Mi is tök egyedül vagyunk mert anyosom,hogy a szomszédban lakik nem sokat jelent.Egész nap át sem jön söt én föztem idáig de már nem csinálok kaját mert úgy döntöttem nem vagyok szakács!
Tehát mintha nem is lenne.

Jó lenne már találkozni veletek!

Puszi és mindenkinek szép napot! :lol: :lol:

brimo
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok Kicsibébivel az ölemben, annyira eleven, nézelődni akar folyton, én meg hagyom neki, gondolom, baromi unalmas lehet egyhelyben feküdni olyan sokat.

Most olyan boldog vagyok, akármilyen fáradt is vagyok, mivel kakilt magától!!!
Még pedig ám mennyit?! De olyan furi állaga volt, sötét volt a színe, és már nem híg, hanem olyan sűrű.
Gondolom, a gyümik miatt. Pedig tegnap szilvát kapott.
Na, de majd csak beáll a rend a kajcsi terén.
Most már 1x kap délelőtt valami gyümit, alma-barack-szilva felváltva és kombinálva.
Lassan bevezetem délre a főzelékeket, és még mindig filózom az esti pépen.
Amikor adtam neki estére tejpépet attól is ugyanúgy felkelt éjszaka. Szóval nem tudom. Viszont azt megnéztem, hogy marha híg már a tejem sajnos.
A fene tudja, mikor csinálok jót.

Erzsike, akkor ezt a lencsírát én is meg fogom venni. De hol lehet ilyet kapni? Na, majd felhívlak, és kiokítasz róla, jó?
A fenébe, még mindig lázas Babó? Remélem, azért el tudtok indulni haza, azért biztos nyugodtabb lennél Kecskeméten, anyukád biztos egy angyal, és baromi sokat tud lelkileg is segíteni.

Gyöngyikém, nekem teljesen mindegy, mikor jöttök, a fix annyi, hogy általában 1 körül igyekszem lefektetni, de így előtte is jó, meg utána is.
Én a délelőttöket személy szerint jobban szeretem, akkor még Dani sincs itthon, és valahogy Kicsibébi is sokkal jobb kedvű. Estére mindig nyügizik.
Akkor szerintem várjuk ki ezt a kis időt, nekem is nyugisabb lesz 1-2 hét múlva, ez a hét még káosz lesz.
De jó lesz megint találkozni!

Sárika is jó eleven lehet Neked. Gondolom, mindent eltanul Rezitől. :) De ez az ugrálás! :)
Istenem, tényleg jó, hogy "csak" a tejfoga... de azért jól megijedhettél.
Én annyira félek az ilyen esetektől, a szívbaj fog rám is rámjönni.
Sokat gondolkodok én is azon, hogy fölösleges lesz egy ideig kifesteni odafent, meg új ágyat venni, hisz a csemeték úgyis összekenik, összefirkálják majd.
Az tuti, hogy ilyen szöveg kanapét még egyszer nem veszünk, tegnap pürés lett, ahogy a kisasszony köpködött. (Ugyanis az ágyon etettem.)

Momo, lehet, hogy én írtam valami baromságot, de az esti alvásaink szépen elakulnak. Legalábbis az elalvások. Még ha van nyüszi is, fix időpontunk van, általában 8-1/2 9 körül fürdi, aztán szopi és be a kiságyba. Van, hogy rögtön elalszik, van hogy csak nézelődik, nyöszörög, aztán alszik el.
Bekapcsolom a zenélő forgóját, és azt nézegeti, majd bekapja a cumikáját (az ujjacskáját), és elalszik.
Ez egyszerűen szuper, csak ez a sok éjszakai felkelés meg ez a koránkelés ne volna.
Milyen festményt akarsz venni, hogy ilyenek után kutakodsz?
Azta, milyen lakberendezési újságba hívtak? Húúú, ez az elismerés a javából! Ez azt jelenti, hogy másnak is tetszik a házatok?! Tényleg gyönyörű! Remélem, egyszer személyesen is lesz szerencsém megnézni.
A minap épp azon gondolkodtam, hogy én még személyesen nem láttam Mishalt. Akkor találkoztunk utoljára, mikor még pocis voltál, én meg már nem sajnos. Az meg már 1,5 éve!

Lányok, következő körkérdés. :)Ti ennyi idősen hogy altattátok napközben a babátokat? Fix időpontban, akármikor is kelt fel, vagy hagytátok, hogy magától elaludjon akkor, amikor akar?
Mert én ha úgy látom, álmos, berakom a járókába, vagy a hintába és elringatom. Ilyenkor alszik kb fél órákat. Viszont a nagy alvására rá kellene szoktatnom, nem? Mármint hogy mikor és hol aludjon.
Talán be kellene szoktatnom olyankor is a kiságyába, hogy tudja, nagy alvás következik?
Ti ezt hogy csináltátok?

Na megyek, beteszem a hintába a kisasszonyt, mert álmos megint. Általában 2-3 óránként alszik napközben egy fél órát. Talán ilyenkor alussza ki magát?! Én már nem tudom, hol rontom el.

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, én annyira sajnálom, hogy ilyen nagy ez a város. Mert ha nem így volna, sokkal gyakrabban találkozhatnánk.
Ha nem kellene 2-3 átszállást összeszenvedni tömegközlekedve.
De ami után voltunk Eszteréknél múlt héten, megbeszéltem Danival, hogy gyakrabban fogom elkérni az autót. Még addig, amíg itt van a munkahelye az utcánkban.
Egy-egy délelőttre, hetente 1x el fogom kérni tőle.
Szóval, úgy döntöttem, én is mobilisabb leszek. Ha neki nincs szüksége napközben az autóra, akkor miért ne?!

Na meg aztán csak jön már az a jó idő is, és nagyobb kedve lesz az embernek kimozdulni itthonról.

KépKép
titi_27
 
 


Hali!

Ezek szerint mindenki nagyon jol erzi magat,Gyongyin,Titin,Brimon kivul senki se irt. :cry:

Na,nehogy azt higgyetek hogy tulajdonkeppen nekem ennyi idom van,es direkt nem jottem eddig,csak most eltokeltem hogy a hetvegen semmit se csinalok miutan Mishalt lefektettem.
Most ulok a festekkel a fejemen,mindjart mehetek lemosni.

Gyongyi!

Na,hogy sikerult a nyuszi tojta ajandekok megkeresese?Volt nagy orom?Mit kaptak a lanyok?
Ferjem bar magasabb pozicioba kerult de a banknal a reszvenyeseknek kell elszamolnia eleg rendszeresen,ugyhogy kizartnak tartom hogy gyakrabban lassuk. :cry:

Brimo!

Hat,pedig azt hittem hogy neked tok jo,nem vagy egyedul es van segitseged.Hivlak,ha a jov. het nem jon ossze(mert par vegig tudom a programot,kozben majd varom hogy KIcsi is reagaljon) akkor a kov. het.
Meglatogattok,vagy mi menjunk?

TIti!

Na,lehet hogy tenyleg a gyumik fognak segiteni kaki ugyben. A fozeleket,tejpepet miert akarod adni neki? Szerintem meg varjal vele.Vagy nem eleg a tejcsi?
Hat akkor felreertettem,tok jo,hogyha igy magatol elalszik...ez szuper.
Napkozbeini alvas...en csak az elmeletet tudom mert gyakorlatban bena vagyok,tudod mennyit kinlodtam az altatassal.
SZoval neki meg ketszer kellene aludnia ,delelott es delutan egy masfel,ket orat(persze ez elmelet,hogy neki mennyi eleg azt majd o eldonti :lol: ).
De megprobalhatnad,hogy mondjuk 10 korul szopi es leteszed,es delutan meg mondjuk 3 korul. Az idopontot csak ugy irtam.Hatha nala bejon es ra lehet szoktatni.
Hat igen,nem lattad meg Mishalt,en se Kicsibebit. :roll:
Meglatogattok????A delelottek meg nekunk is sokkal jobbak,mi koran kelok vagyunk,ebed utan meg alvas van nalunk is,aztan kint jatszas,es jon a vacsoracsata(szinvonal,mi? :lol: ),vacsorakeszites...stb..
Varunk szeretettel,ha eltudod Danitol kerni a kocsit.

Nekem meg annyi dolgom van,kapasbol listam van,hogy kiknek kell meg visszajonniuk,mit kell megcsinaltatni,nincs meg a kerti vilagitas,a kerteszeknek is van egy csomo munkajuk,megbetegedtek a babermeggyeim es kecskeragoim...
Medence sincs kesz...a napkollektor szerelesre is kerni kellene arajanlatokat.
A hazba kellene par kep a falra...meg hianyzik a halobol+egy ket helyrol...talaltam is parat,csak dragak.
Es meg sok egyeb kiegeszito is hianyzik,kisebb komodok,stb..lampak,de szep lassan majd csak meglesz.
Ez a lakberendezeses dolog meg nincs lefixalva,csak felvetettek.Megkerestek a ceget aki kivitelezte,mert ez egy Wienerberger haz es olyan hazat szeretnenek bemutatni.
Hat,ha vallaljak a takaritast elotte.Mishal biztosan jol szorakozna,szereti az embereket(amig anya fel meteres korzeten belul megtalalhato). :lol:

Ma megis volt csokitojas,egyeb kereses,de nem igazan erdekelte,hugom kislanya gyorsan osszeszedte.
Delutan meg mentunk biciklizni,o ult,en toltam,aztan 4 utcanyira ugy dontott hogy o se nem biciklizik,se nem gyalogol,olben cipeltem haza +bicikli,szepek a bicepszeim.

Na,megyek lemosni a festeket.
Tovabbi szep unnepeket!
momo35
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Momo, Te magadnak fested a hajad?! De ügyes vagy!
Én annak idején csináltam két tükörben Miskolcon, de aztán el kezdtem fodrászhoz járni, mert ugye a szőke annyira macerás, és ő sokkal jobb színt festett nekem.
De így meg ugye nem jutok el fodrászhoz, talán vissza kellene szoknom nekem is erre. Arról nem beszélve, hogy olcsóbb is volna.

Sokat vívódom ezen az alváson, tegnap is pl 3x fél órácskát aludt napközben. Ez baromi kevés!
Már-már azon gondolkodom, hogy kikérem a dokinéni tanácsát, mert szerintem egy 5 hónapos csecsemőnek többet kellene aludni, mint amennyit ő alszik.
Ma is már 5-től fenn vagyunk. Hajnali fél 2-kor vettem magam mellé az ágyba, utána is csak forgolódott.
Hihetetlen éberen alszik, és nem hiszem, hogy így kipiheni magát. Aztán persze, hogy nyűgös.

Tegnap letettem 1-kor a kiságyába miután cicin bealudt, de felkelt fél óra után. Aztán megsírt, hogy még álmos.
Dani ekkor elvitte sétálni, had aludjak, de végigordította a 3/4 órás útjukat, úgyhogy hazajöttek. Utána már csak 5-kor aludt fél órát!

Na, Te is jól nézhettél ki babakocsival, meg Mishallal az öledben! :) Jó kis túra lehetett!

Na, akkor megbeszéljük a talit, nagyon-nagyon szeretnék menni, meglátjuk, hogy tudok autót csenni, és hogy alakulnak a napok/hetek. De tényleg kíváncsi volnék nagyon Mishalra és a gyönyörű házatokra.
Jaj, nagyon irigyellek, hogy ilyen előrehaladott állapotban vagytok, hogy festményt keresel. Mi 2 éve itt lakunk, de sem virágok a kertben, sem bútorok, sőt...
Sajnos az anyagiak nem engedik. Számomra nem igaz az a mondás, hogy a pénz nem boldogít... :(
De majd csak kész lesz egyszer minden, mondjuk vagy 10 év múlva. Csak akkor meg kezdhetjük előlről az egészet, mert megunjuk a színeket, stb. De ez már csak így van egy családi háznál. Örök életű tennivalók, de legalább mindig van mit tervezgetni.

Szóval Te is a vacsoracsatát nézed?
Én meg a másikat. Azt hiszem, ott is lesz nem csak sztáros, kíváncsian várom.
Én tegnap sütöttem töltött-göngyölt húst, néha kinézek egy receptet a neten, és kipróbálom. Na, ezt jól kitaláltam, ebben sem mennyiségek nem voltak benne, sem részletes leírás, csak úgy találomra tettem a dolgokat, és marha fincsi lett.
Most még nekiállok a krumplisalátának, meg kisütöm a fasirtot, aztán nem főzök egy darabig.
Csak a vasalnivaló ne volna.

Még egy kis panaszáradat mára... képzeljétek, a ma éjszaka után olyan hullám keltem hajnalban, hogy megkértem Danit, jöjjön ki ő Kicsibébihez. Erre jön, azonnal fel is kelt, bebugyolálta magát a takarójába, és idekint a kanapán ledőlt. Mondom, mit csinálsz? Nem aludni hívtalak. Jó-jó, menjek aludni.
Na, úgy bedühödtem, hogy így én nem megyek vissza, nem fog a gyerekkel foglalkozni.
Annyira önző dög ilyen szempontból. Hogy bír aludni egyáltalán, amikor én meg hajnaltól minden nap fenn vagyok.
Én hülye meg hagyom aludni minden hétvégén, tegnap is 11-ig aludt.
Napról-napra győzködöm magam, hogy ne vállaljam be ilyen hamar a kistesót. És kezdem lassan meggyőzni magam, hogy majd' 2 év legyen köztük. Addig muszáj a Gyed miatt, de szerintem a nyáron nem állunk mi neki.
Hacsak ő nem változtat valamit a stílusán. Mert mi lesz, ha álomkóros leszek a kistesóval? Őt fogom veszélyeztetni majd?
Tegnap épp erről beszéltünk Eszterrel, néha olyan jó, hogy Ti kívülállók jobban látjátok a dolgokat, és még időben észhez tudjátok téríteni az embert.
Na, majd meglátjuk, holnap hogy kelek, holnap is így gondolom-e, mint ma?!

Megyek, Kicsibébi itt nyalogatja a karomat, ugyanis itt ül az ölemben.
Istenem, csak az a fogacska kijönne már.

Úgy sajnálom, hogy ilyen ramaty idő van, nem is húsvétnak való. Szegény gyerekek, nem is tudják így élvezni a húsvétot meg a tojásvadászatot.

KépKép
titi_27
 
 


Momo, amíg el nem felejtem, szerintem túl híg a tejem, ahogy megnéztem, eléggé. Azért gondoltam a pépre. De még csak kísérletezem.
A főzelékkel szerintem még várok egy darabig.
Tudod, esténként kísérleteztem, hátha azért kel fel, mert tényleg éhes marad. De nem.

És volt ma is kakink lányok!!! Tegnap pedig őszibarackot adtam neki, nem szilvát. Úgy látszik, tényleg helyre áll majd a rend hamarosan?!

Na, még két friss kép... csak győzzétek számolni azokat a hurkikat! :)

Jéééé, ma vagyunk 5 hónaposak!!! :)

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Jo reggelt Lanyok!

Reggel hoesesre ebredtem. :cry: Pont most amikor mar kezdenek viragozni a magnolia faim(es feherek,pedig en ugy emlekszem hogy rozsaszint rendeltem. :roll: ).

Titi!

AZok a hurkak,tenyleg ennivalo!!!!!!
Hig tejcsi...nem lehet hogy csak az eleje hig??Mert az elejen jon a szomjolto tejcsi,es csak utana jon a suruje..vagy ez mar nem az eleje volt?
ALvas..hat ez igy keves..parod...IGEN,muszaj leszel harcolni..neked is jogodban all pihenni,elvegre kettotoke a gyerek.Tudom hogy ugy erzed,hogy o dolgozik(marmint elmegy otthonrol es ugy dogozik),es ezert neki jar a pihenes..DE NEKED IS!!!
Es ugye mondanom se kell,hogy milyen munka a gyerekneveles,hazfenntartas...
Masodik gyerkoc..ahogy erzitek..illetve inkabb ahogy te erzed..mert hiaba lesz ott,neked kell szoptatnod a picid,kozben meg ott lesz Kicsibebi akit szinten etetned,tisztaba raknod,altatnod kell+haz,mosas,fozes,stb...
Akkor varunk szeretettel!!!
Jaj,ez a tobbiekre is vonatkozik!

Bufo,Verzsike ,ha unatkoztok!!!!! Gyertek! :lol:
Mishal amugy is olyan rosszcsont...minden fiu ilyen??Most is csak azert tudok irni mert eppen egy Lakaskulturat szaggat miszlikbe.Mindent szettep,kiramol,foldhoz vag,szetszed,szettor...Mondtam az apjanak,hogy mar gyujtheti is a penzt,mert hamarosan tonkre tesz mindent.
Normalis,hogy mindent foldhoz vag?De olyan erovel! :roll:
Es allandoan velem akar lenni,szerintem o ha tehetne,cicin logna jopar orat,kozben simogatnam,szeretgetnem.A mellbimboim meg ugy fajnak megint,mintha kis krokodil szajaba dugnam. :lol:
Ma mar eddig tul vagyok 4 hisztin,a legutobbi a tea miatt.ALlandoan azt hajtogatta,hogy tea...de amikor adtam,akkor ellokte..na rajottem,hogy azert mert nem a csacsis poharaba tettem.

Lanyok,baj ha szivoszallal szivja a teat es gyumolcslet??Termeszetesen nem log rajta..csak mert inni poharbol olyan benan iszik.

Mas...kajak..fincsa lehetett..marmint a gongyolt husi..Nekem is foznom kell ma..MIshal leszavazta a sargarepas,cukkinis rizst,talan brokkolis,pulykas teszta???
Ma eltokeltem hogy nem csinalunk semmit...erre eszembe jutott amit Verzsike irt(mert a semmi=fozes,mosogatas,teregetes,mosas,porszivozas....es ez csak a delelott :lol: ).
AMugy mi nyarra terveznenk a babagyartast..persze ha itt lesz es jokor lesz itt :lol:
Tartok is tole.de igazabol ha osszejon az mar kesz csoda..es akkor gondolom Isten is ugy akarja,hogy legyen egy masik es akkor csak megbirkozom vele valahogy.
Itthoni festes..nem tudom rendesen befesteni,de elmenni se tudok mert nem marad el Mishal senkivel.
Neked nem lesz szaraz a hajad utana?
En ketszer festettem fodrasznal,mind a ketszer borzalmasan szaraz lett utana.Lehet,hogy a fodrasz,illetve festek nem volt jo?
Na,megyek..elramolom a reggeli maradekait,megiszom kavem(reggeli fenypontja) ,es megnezem hogy kell sogyurmat csinalni.Hatha elvezne Mishal.
ANnyi jateka van,de semmi se koti le igazan. :roll: Most is mar maszna az olembe.

Na,hamarosan vege a husvetnak,es atadom a terepet a tobbieknek,mert mi most Titivel levelezgetunk oda-vissza. :lol: :lol: :lol:

Remelem jottok es meseltek,hogy milyen jo volt!
momo35
 
 


Na, újra itt vagyok.

Igen, mindjárt vége a levelezésnek, bár én úgy szeretném, ha minden nap ennyit jöhetnék.

Képzeljétek lányok, Kicsibébit sikerült lefárasztanom délelőtt, nem hagytam elaludni fél 9 után, és fél 12-kor megszoptattam, majd el is aludt bent a nagy ágyon.
Ledőltem vele én is, de 1 óra múlva felébredt. Annyira tehetetlen vagyok/voltam, úgyhogy cici a szájába, ami után aludt tovább. Így kb 2,5 órát aludt.
Lányok, cicifüggő lesz az én lányom is!!!
Nem tudom, ezzel most elrontom, vagy sem?! Mert így legalább csukott szemmel fekhetek mellette, de ha felkel, akkor még ő is nyűgös, szóval szerintem rövid távon ez jó megoldás. Na de mi lesz később?

Hihetetlen Momo a kis srác, nem is tudom, hogy fogod tudni leszoktatni a ciciről.
Mert gondolom, ha kistesót szeretnétek, akkor Neked is abba kellene majd hagyni a cicizést. A prolaktin miatt.
Bár így is van már esély rá, hogy összejöjjön.

Hát igen, majd lehet megint úgy időzíteni, hogy jókor jöjjön a párod. De azért jó nagy feladat lesz az Neked is. Egyedül két gyerekkel. Tyűha!
Mert én akármennyire is panaszkodom, mégiscsak itt van, ha szükség van rá, és szólok neki mindig segít mindenben.
Ma délelőtt közöltem vele, hogy na gyerünk, ő eteti meg Kicsibébit gyümivel. Először nem jutott szóhoz, majd mondtam neki, muszáj megtanulnia, hisz mi lesz, ha nem leszek itthon. Szokja csak. Utána még mondta, hogy majd inkább élesben. Nem, próbáld csak meg.
És megetette a kisasszonyt, miközben ott ültem mellettük. Jó volt nézni és látni, megy ez neki.

A hajam... én azért is kezdtem el a fodrászt, mert úgy sikerült tönkretennem annak idején, mivel nem mindig csak a tövére került a festék, hanem a többi részre is átcsúszott. A fodrász meg ugye jobban látja.
És kifogtam a világ legjobb fodrászát, én annyira elfogult vagyok vele szemben. Ő ... na, most jól kiment a fejemből milyen festéket használ... mi a fenét is?! Azt hiszem Wella-t. Nem vagyok benne biztos. De nagyon szép színeket kever nekem mindig. Az esküvőre meg egyszerűen bombajó frizurát kreált.
De nekem amúgy azóta olyan sprőd a hajam, mióta festem. Képzeld, most hogy ilyen lenövésem van (szerintem ha levágatnám rövidre, már csak a sima hajszínemmel élhetnék), hogy rendesen érezni a különbséget. Ott rendesen ki tudom fésülni, míg a festettet képtelenség balzsam nélkül.

Na, akkor ennyit a hajfestésről. :)

Ezen a nem csinálunk semmit=házimunka - en jót nevettem! Mintha magamat hallanám.

A fenébe, fáj a fejem!!! Szerintem iszom egy kis tejeskávét.
Momo, akkor majd megbeszéljük, mikor tudunk menni.

KépKép
titi_27
 
 


Hali!

Beadtam derekam es megszoptattam,hatha csendben lesz 10 percig. :roll:
Vegighisztizte a napot,kint is,ami mar kezd ciki lenni,ket szomszed is kijott megnezni hogy mi van. Mert ugye gonosz anya(en),ilyenkor csak allok,o meg vagy allva,vagy foldon fetrengve ordit,es tud mar toporzekolni is. :roll: :lol:
Mindenert ordit,ha nemkap rogton meg valamit,ha nem az van amit o akar,akkor amikor o akarja...kimerito.
Es ma is sokat kiabaltam vele...es persze o is visszakiabal,szepek leszunk par ev mulva. :roll:

Hajfestes..na ,akkor nem csak nekem sprod a hajam.De ha magamnak festem es L'Orealt hasznalok,akkor attol puha lesz.AMugy jol kicsesztem magammal,tiszta festek a homlokom,ma megint megmosom a hajam.En mar annyi fodraszt kiprobaltam,a kuwaiti fodraszomat azota is visszasirom,nala csak leultem es fel ora mulva olyan frizurat varazsolt,amit soha nem kellett szaritani,es eleg volt 3-4 honaponta menni.
Na,hatha sikerul Kicsibebit szoktatni a nappali alvashoz is.AMugy nagyon sir ejszaka? Mert ha nem,talan akkor hagynod kellene.Mert lehet,hogy csak felalomban sirdogal,es ha hagynad(es birod idegekkel) akkor visszaaludna magatol.
Na,meg a vegen Dani is beleszokik a dolgokba.Mikor itt van a ferjem,akkor en is a kezebe nyomtam a kanalat,hogy etesse meg Mishalt.Persze neki tok szepen evett...vele nem hisztizik.

Ma sikerult sogyurmazni,neki abbol allt,hogy kis darabokat csipkedett le es dobalta,majd az en kigyoimat tekergette.Es meg is kostolta,aztan volt fintorgas.
Most fetreng a kanapen,le-fol maszik,ugral...hiaba mondom hogy nem,falra hany borso.
Most latom,pont ma 5 honapos Kicsibebid? Azta!!!

Kicsi!

AKkor legyen pentek? Nalam? Mikor? De akkor Eszter jov. hetre marad?Vagy menjunk oda,es ugy hozzank?
Es meg en Esztert meg se kerdeztem.Bocsi,fel is hivlak holnap. :roll: :lol:
Az eegesz azon mulik,hogy holnap kijon-e a dokino beadni Mishalnak az oltast.Es akkor ugy jon a tobbi napi program.
Megneztem a honlapjat(koszi),nekem kicsit tul modern,maradibb lyany vagyok. :lol: Mar nekem is az absztrakt jon be...a festmenybolt.hu-n talaltam nehanyat ami tetszik,csak az aruk nem.

Na,megyek ,varazsolok neki valami vacsit,bar cici es egy tal szolo utan nem hiszem hogy fog enni.
momo35
 
 


mar=bar
momo35
 
 


Nagyon-nagyon Boldog Húsvétot!!!

Remélem mindenkinek jó volt.

Képzeljtek a hugom babája megszületett ma 9:45kor Kitty a neve 3050gramm és 50 centi nagyon helyes.:)

Ez volt a nap jó híre, mentünk megnézni ma, majd mutatok képet róla, holnap és vissza is olvasok, de ma már kidőltem.

Nagyon jól sikerült a húsvét, majd reggel mesélek róla.

Puszi: Sziszike.

Kép Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt lányok!

Kicsi ébresztőórám ma 5-kor ébresztett, aztán még a nagy ágyban 1 órácskát szundikáltunk együtt.
Nem sírdogál, csak nyöszörög, de ha hagyom, amit már próbáltam, akkor előbb utóbb sírás lesz belőle, és fel is ébred. Így legalább félálomban van, cicizik, és kb 10 perc múlva már vissza is alszik.
Éjjel 3x szoptattam, 11-kor, 1-kor és 3-kor, majd ugye 5-kor. Fárasztó ez így, de legalább valamennyit én is alszom.

Sziszike, gratulálok tesód babájához!!! Na, akkor megint lesz kisemberke a csalában! :) Babázhatsz!
Sziszike, Ti annak idején hogy csináltátok? Bence spontán megfogant még szopi alatt? Gondolom Annát szoptattad mellette ugye?
És megjött már, hogy sikerült Bencus? Hogy volt ez nálatok? Mesélj picit erről kérlek!
És ha nem jött meg és szoptattál is, honnan tudtad, hogy várandós lettél?
Csak hogy én is fel tudjak kellő képpen készülni ebben a kérdésben...

Momo, ez a hiszti gondolom, mennyire kimerítő lehet. Nagyon félek ám ettől én is. De mást nem tehetsz. Ha most engedsz, akkor később biztosan csak rosszabb lesz, nem?
Bár én még ugye nem tapasztaltam, nem tudom, én hogy fogom viselni a hisztit, mert szerintem nálunk is lesz bőven.
Húúú, de eleven kislegény lehet a kissrácod! Rendesen két emberes gyerkőc akkor. De ahogy nő, biztosan egyre könnyebb lesz. Csak győzze az ember kivárni. Na, aztán meg ha jön a kistesó, Te sem fogsz unatkozni, és végre kipihenni magad.
L'oreal... még sosem festettem vele... sajnos nekem ugye a szőke miatt nehéz volt festéket is választani. Néha már elegem is van belőle. Egyiktől sárga lett, másiktól túl hamvas, most a fodrász olyan színt kever, hogy fodrászat után 1 hónapig csudajó színe van, nem is kopik le.
Na, ha gondolod, szívesen ajánlom a kiscsajt, mármint a fodrászom, egyszer talán érdemes kipróbálnod, tényleg baromi ügyes! Kis cicababa típus, itt van Kispesten. Mishalt beadod addig hozzánk, Te meg elmész szépülni. Legalább szokom a helyzetet én is. Aztán hátha bejön Neked is.

Lányok, akkor szerintem valahogy össze kellene hoznunk ezt a talit közösen, nem?
Azt tudom, hogy Eszternek - ha jól gondolom - a csütörtök jó volna, vagy a jövő hét.
Azt is megcsinálhatnánk, hogy bunkó módon bekéreckedek Juciékhoz, és elmegyünk hozzátok velük. Persze, csak hogyha nem szeretnétek kettesben dumcsizni.
Csak mert akkor így hamarabb kijutnék hozzátok, mintha csak Kicsibébivel mennénk.
Na, majd én is átgondolom, elég zsufi ez a hét, de legalább gyorsan elszalad.

Na megyek, Kicsibébikém dumál a járókában, jól el van, gyorsan fogat mosok...

Szép napot mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Én szerdán tervezem, hogy bejövök Pestre, még lehet meglátogatom hugomat és a babát 5után vagyis 5re mennék gyerekeket lerakás után páromért és együtt.
Vagyis fél4ig ráérek kb. Aznap jönne nagymamám,de még beszélek vele erről.

Titi: Annát 7hónapos koráig csak szoptattam(túlzás tudom), februárban pár csepp(előjel), márciusban megjött(normális, nem sok), április, május kimaradt, nem tudtam miért, mert még sokat szoptatok vagy, mert baba, így csináltam egy tesztet, majd megint, végül doki, vizelet és minden a picur jövetelét igazolta. Érdekes, hogy a tesztek szopi alatt csalnak, mert más a hormon szintünk, így megtévesztő, a vizelet viszont már hihető volt...s persze a doki is.:)

Igazából nem tudtam, hogy terhes vagyok-e, mert csak 1*jött meg, de az illatokra érzékeny lettem, kevesebb lett a tejci...de nem voltam semmiben biztos, ekkor jött a teszt.

Annát 14hónapos koráig szoptattam, ő magától választódott el, sztem megkeseredett a tejcim....., de addig kitartóan. Bár a vége felé már nem mindig esett jól, mert nagyon elvette az energiám..

megyek még egy oldal hátra van....később írok.

Kép
sziszike1000
 
 


Kitty baba-olyan édes.
Biztos elfogult vagyok.:)
Imádom a kis picurokat(is)...igen most megint babázhatok, bár 3 manó mellett nem sűrűn fogok eljutni.

Kép Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Sziszike:)
Grtaulálok a tesódéknek! Tényleg gyönyörű kisbaba, nem túloztál! de bizti, hogy őt fényképeztétek le??? :D csak mert olyan a képen, mint egy pár hetes bébki:)

Titi!
Ne izgasd már magad a cicizés miatt, hogy így alszik veled a nagyágyban! Szerinted én hogy csináltam? Nem emlékszel, hogy írtam? Nekem 7 hónapos koráig nem ismerte a kiságyat! Csak velem aludt a nagyágyban és egész éjszaka lógott a cicin. Sokszor arra ébredtem, hogy kiszolgálja magát. Arra sem vettem a fáradságot már, hogy felöltözzek:) Csak így bírtam aludni egy keveset. Marcinál is ez volt és hidd el, ma már nem szopizik :D Szóval te még ügyesebb is vagy, hogy néha be tudod tenni az ágyába. Ez nekünk szóba sem jöhetett.
Egyszer mondott nekem valamit az orvos. Ezt megfogadtam és azóta elfogadom az ilyen dolgokat. Azt mondta, hogy minden kisbaba más. Minden babának vannak igényei. Ők önálló kis lények. Amíg ilyen kicsik és neki erre van szükésge, próbáljuk izagítni hozzá a dolgainkat. Akkor mindenkinek jó (jobb) lesz. Ne akarjuk, hogy a mi elképzeléseink szerint működjenek, mint egy gépek. Ez úgy sem fog menni. Tehát valahol találkozzon a kettőtök akarata és akkor sokkal jobb lesz. Nem azt kell nézni, hogy a szomszéd gyereke 3 hetesen átaludta az éjszakát. A tiéd nem, mert ő más emberke, máshogy működik.
Nem tudom értetted -e a lényeget, azt akartam röviden leírni, hogy fogadd el olyannak, amilyen. Finoman lehet terelgetni a te elképzeléseid felé, de vedd figyelembe az ő akaratát is:)
Így lett, hogy 7 hónapos koráig együtt aludtam a fiúkkal, aztán amikor elválasztották magukat és átaludták az éjszakát, mentek a kiságyba. persze lehet, hogy ez neked elhúzódik, máshogy választja el magát, de a lényeg, hogy ne görcsölj az együttalvás miatt. Neki most ez az igénye ezek szerint.
Persze ha nagyobb lesz, ne szoktasd magatok közé :D
Mi Marcit 1,5 évesen odavettük magunk közé egy nagy betegsége miatt és ott is ragadt :roll: De ez másik történet:)


Na rohanok az oviba aztán jövök még a többiekhez is!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt!

Jajj lányok nagyon ki vagyok.Reggel fél óta fent vagyok és a babám meg békésen alszik.De sajn a család többi tagja engem felvert. :evil: Olyan figyelmetlenek.A gyerek bömbölteti a tv.t a férjem meg csapkodva megy melózni.-re meg már vendégek jönnek babalesre.Úgy érzem magam,mint egy állat.Két napja este rosszul is lettem.Az ügyeleten kötöttünk ki volt ba pulzusom., :roll: Azt mondta a doki,nagyon ki vagyok merülve.Hát így is van.Na jól kipanaszkodtam magam. :oops:

Annyira szeretnék aludne egyet. :cry:

Amúgy az én gyerekem is minden hajnalban a cicimen lóg a mi ágyunkban. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Kép

Csak probalkozunk a hugommal a feltoltessel. Ha sikerul akkor majd o toltoget fel kepeket.
momo35
 
 


Eszter!

húú....mintha magmat olvasnám. Én is ilyen rosszul voltam, csak én szinte minden nap. Kb. ilyen a pánikbetegség, fáradsággal megspékelve.....nagyon remélem hamar helyreáll a rend nélatok. Szóltál a fiúknak, hogy csendesebben legyenek reggelente? Gondolom ezen már túl vagytok.....nem nagyon sikerül nekik...
Mennyi volt a pulzusod? mert gondolom gyorsan írtál és nem lehet kihámozni a mondatból.

Momo!
Nagggggyon cuki a fiad :D Csak ne lenne olyan hisztis ugye? Töltsetek fel még képeket!

Erzsike!
Hogy van Babó? Lázas még? Remélem nem!
Kérdezted, hogy Marci mikor megy oviba....elvileg 9-re leges-legkésőbb oda kéne érnünk, de épp, hogy csak beesünk. Hozzáteszem az ovi itt van a házunkkal szemben!!!!! 1/2 8-tól mesézik és nem lehet elvonszolni előle. Ha kikapcsolom a tv-t, tök mindegy, kezeli magától, mint a DVD-t is......kidobni meg csak nem kéne a TV-t :)

Kicsi:)
Nagyon köszönöm a húsvéti dekorációs linket:) Naggyon szuperek!


Én is rakok fel képeket.
Az első itthon készült. Bence állandóan a porszívó aljában üldögél, Marci néha tologatni is szokta. Szétszedhetős a porszívó, mert vizes és ugye mindig tiszta vizet kell bele önteni.

A többi kép vasárnap készült, amikor kint voltunk anyukámék telkén. Jól megfázott mindenki :evil:
A ruháinkat nem nagyon kell nézegetni, mert ezek telkes rucik :)

Kép

Kép


Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Momo! Hú de jó sokat írtál a hétvégén…
Szuper lhet a házatok, ha be akarják tenni egy magazinba. Szerintem tuti vállalnák előtte a takarítást.
Hogy tudod lekezelni Mishal hisztijeit? Babó is egyre többet csinálja és ki tud vele kergetni a világból. Mindig csak azt és csak úgy ahogy ő akarja! 100-ból kb 1-2 alkalommal sikerül eltrelnem a figyelmét. HA meg vaéamire azt mondom nem-nem (szoktam hozzá mutatni a kezemmel is) rámnéz nagy szemekkel és elkezd vigyorogni, nem lehet rá haragudni.
Küldj nekem nyugodtan képet és lekicsinyítem! (verzsike@freemail.hu).
Ahogy olvasom tényleg sose leszel kész a házzal…
Mishalnak már van biciklije? Ez tök szupi. Egyszerűen leszállt és azt mondta nem kell, vagy hogy működik ez nála?
Mishal ha mindig mászna az öledbe mit csinál ott? Most én azért tudok ítni, mert Babó ordít a padlón. Hiába ülök le vele játszani, neki nem jó semmi, csak mászik fel az ölembe. De ott se csinál mást csak sír, amíg fel nem állok vele és nem sétálok. De ez nem mehet a végtelenségig, ma úgy döntöttem akkor hagyom egy kicsit hadd sírjon. Az előbb földhöz vágott egy kisautót és úgy üvölt, hogy a szomszéd néni lehet kihívja a gyámügyet, de egyszerűen már nem tudok mit csinálni. Gondolom a betegség még rátett egy lapáttal, hogy lázasan mindig az ölemben volt.
Mentek csüt vagy pénteken Eszterékhez? Mert ha neki is jó, szerintem elmennénk mi is akkor. Legalább megismernélek téges is, meg Eszter se zargatnánk olyan sokszor külön-külön.

Gyöngyi! Jól megijedhettél mikor Sára elesett! Így hogy meggyógyult, jövő héten feljöhetnétek ti is valamikor, már remélem összeszerveződik valami nagyobb tali.
Hová tojt végül a nyuszi?

Titi! Én egy bioboltban vettem a lencsírát, de már azóta láttam a patikában is.
Én most próbálom bevezetni Babónál a fix ebéd utáni alvást. Mivel cipelni már nem bírom így együtt lefekszünk a nagy ágyra. Egy kicsit még küzd, de aztán eddig ment a dolog. Most a betegség közbeszólt, mert nagyon sokat aludt, de remélem ha meggyógyul vissza tudunk állni.
Szereti a hintát? Tegyél fel légyszi egy hintézós képet.
Attól, hogy Dani takaróval jött ki, neked már csak azért is be kellett volna menned, ha sírt volna Szandika azt csak nem hagyta volna. Így meg megint te nem tudtál pihenni.
Képzeld a sógornőmnek azt mondta a párja azért nem segít, mert ő ezért kapja az államtól a fizetést, hogy a gyerekkel dolgozzon! Ez szerintem felháborító, de mondtam neki ha így nézzük, akkor a mi munkaidőnk is 8 órás, tehát a napból marad még 16 amit viszont meg kell osztani egymás között.
Ha úgy érzed nem bírnád még a kistesót, véletlen se menj bele, mert ha lelkileg nem vagy rá felkészülve szerintem az a legrosszabb. Próbáld ezt valahogyan megértetni Danival.
Annyira édes a képeken! Tényleg lehet a hurkákat számolni. Sz tuti hogy attól nem kelll félned, hogy éhezik!

Sziszike! Nagyon édes a tesód babája. Nekem is pont az jutott eszembe mint Kodának, hogy nem úgy néz ki, mint egy újszülött. Még a császáros babák is megviseltebbek szoktak lenni.

Babó szerencsére már nem lázas, vasárnap volt utoljára. Ma visszamentünk a doktorbácsihoz, azt mondta teljesen ok. Van még egy kis orrfolyás meg köhögés de azt már megszoktuk. Kérdeztem miért ilyen sűrűn van megfázva és azt mondta ez összefüggésben van a fogzássl. Mikor jön a foga akkor érzékenyebb a betegségekre sajnos. Megnézte Babó fogait is, mert feltűnt neki, hogy ömlik a nyál a szájából és azt mondta hamarosan megérkeznek a rágófogak is, mert már teljesen meg vannak duzzadva.
Voltunk anyukáméknál és Babó megtanult este felállni a kiságyban. Úgy megörült aprodukciójának, hogy utána két órán keresztül csak felállt és eldőlt, mert ugye ő már ügyes és ha felkapaszkodott, akkkor elenged mindent. Nem tudom miért gondolja hogy állva marad. Úgyhogy már a kiságyban se hagyhatom egyedül, mert ha esik akkor veri be egyből a fejét….

Babó most elaludt, a földre raktam neki egy szivacsot és azon, mert éjjel hálózsákban is felállt a kiságyban mire átértem. Úgy félek, hogy nagyon megüti a kis fejét..

Puszi
verzsike
 
 


Momo! NAgyon édes Mishal!

Koda! Óriásit nőtt Bence szrintem!
Ez a baj a moder korral, hogy egy 4 éves gyerek már nem akkor tv-zik, ha a szülei is megengedik....
verzsike
 
 


Babó is locsolkodott:
Kép
verzsike
 
 


Szaisztok!

Titi, Momo
Minden elismerésen jó sokat írtatok alig győztem olvasni:)

Sziszike
Gratulálok a tesód kislányához. Nagyon édes és csatlakozom a többiekhez tényleg neúgy néz ki mint egy szülés után kissé megyötört baba.

Momo
Ne aggódj a hisztik miatt Áron is ezt játsza. Ha valami nem úgy van ahogy ő elkpzeli a földhöz veri magát szó szerint bárhol még az út közepén is. :roll: Dávid is akaratos volt de őt simán tudtam kezelni a kicsivel meg egyszerűen nem bírok. Minden pedagógiai módszerem csődöt mond. Ha elmegyünk valahová akkor egy angyal de otthon jaj nekünk. A székekből lépcsőt épít és úgy mászik fel mindenhová. A hangfal tetejéről üti a tv-t a játék seprűvel és így tovább sorolhatnám még.
Sok sok türelem és hidd el más is szenved ezekkel a dolgokkal talán így könnyebb.
Gratulálok a lakásújságba való meghívásához ez nem semmi. Legyél magadra büszke soket dolgoztál azért hogy ilyen legyen és szerintem mutasd meg bátran. Ha nagyon akarják akkor kösd ki oké, de segítséget kérsz a takarításban.

Titi
Nagyon nagy Kicsibébi hihetelen, és azok a hurkák.:)
Miből gondolod hogy híg a tejed, mert ez a a lánykádon egyáltalán nem látszik, Szertintem bőven elég a tejcsi ha ilyen jól fejlett. Egyébként vannak olyan babák akik nem foglalkoznak azzal hogy hány óra telik el két evés között. Simán gyakrabban esznek de lehet hogy mennyiségre kicsit kevesebbet mit azok akik kibírnak 4-5 órát is.
Én is csak azt tudom tanácsolni továbbra is hogy fogadd el őt ilyennek. Örülök, hogy ezt Koda is írta. Ha melleted alszik jól vedd oda és kész ne keress benne semmi magyrázatot miért van ez majd kinövi.
Danit meg tessék jobban befogni, mert ez így nem jó. Te is dolgozol annyit, hogy jár neked is a pihenés. Harcolj és ne hagyd magad,mert ez még egy babával már nem fog menni. Mondd meg Daninak is.

Koda
Mekkora Bencus is ész megáll. Ő is kis rosszcsont? Nelem Áron túltesz Dávidon is nálatok is hasonló a helyzet?
Ja a Tv-re egy jó megoldás nálunk hogy kihúzom a konnektorbólmég este ha lefeküdt és kész. Vagy a kábelt a tv-ből ezt szoktam variálni mert különben mi is elésnénk.

Verzsike
Most legyél okos és ne hagyd magad ne csinálj meg mindent amit el szeretne éri. Hagyd hogy nyafogjon ha menni akar ne segíts neki. Hidd el kb egy hét borzalom és rájön nincs értelme mert ő képes erre egyedül is, csak készíts füldugót:) Azzal tudsz segíteni, hogy olyan helyre teszed ahol magától fel tud állni és kapaszodni hogy a bútor vagy valami mellet lépegessen.
Kiságyba való felállás és nem kapaszkodás nekem is a mumus volt, de én hagytam vagy 4x hogy beverje a fejét és megtanulta.

Anubias
Nagyon ki lehetsz, sajnállak érte.:(
Próbálj meg mindent azért hogy pihenhess. Hagyd a fenébe a házimunkát meg amit kitalálsz úgyis megvár és most gondolj magadra. Sokkal többet ér egy nyugodt és pihentebb mama mint egy holtkóros. csak ügyesen!:)

Mi túléltük a húsvátot és jelentem én nem fogok elhervadni:)
Dávid nagyon aranyosan mondta a verset minden alkalommal és alig várta, hogy megkapja a tojást amit persze egyből megevett. Áron ugye ezt látva szintén bár őt még át lehetett verni úgy hogy a 2. falat után elvettem a többit, de így is jelentős csokomennyiség landolt a hasába.
Az idő sajnos kirándulgatni nem volt alkalmas így nem mentünk.
Kitalálták hogy ők most állatok és a farsangi jelmezben rohangáltak csak alvásra tudtam leszedni róluk.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Én lehet el fogok hervadni, mert bosszant párom, közölte neki nem fontos a húsvét és nemis locsolt se Zsolti se ő meg minket, sztem, ha másért nem ZSoltinak a jó példa és Annának, persze az élmény, mert ugye nem én vagyok a lényeg, de gyerek szemmel ez jó buli!

Én lökött még készültem is nekik meglepivel, de már azértsem adom oda. A végén persze ő durcizott be, sztem nem volt jogos.
Mert ő nem mondta a Zsoltinak, hogy ne locsoljon meg, de kérem szépen neki kellett volna a parümöt adni és tergetni vagy mi...nem ér több szót, de morci voltam.

Amúgy szuperül sikerült, sütöttem -főztem, még mára is bőven van kaja.:) Így nem törtem magamat. Hehehehe

Zsolti, amúgy a szülőket, hugomat, barátainkat meglocsolta még, sőt a verset is szépen mondta, majd ma reggel adtam neki parfümöt és bent is meglocsolta a lányokat és az óvónéniket, dadust.

Vasárnap du mi dugdosósat játszottunk, barátaink voltak itt, sajnos velük is már kevesett találkozunk, mert dolgoznak.:(
Messze laknak.

Eszter: sztem is az első te vagy és a baba, de aztis tudom milyen, amikor felkelltik az embert, átérzem, elhiheted.
Mikor olvastam nem esett le, hogy tavaszi szünet van, meddig van otthon a nagy fiad?

Titi: nagyon szépek vagytok, a tejcid meg, ahogy változik a baba vagyis nő, úgy változik, mindig a korának megfelelő az összetétele, így joggal hiheted azt, hogy hígabb. HígaBB, mint régebben, de evvel nincs baj-ez a rendje.:)

Erzsike: nagyon jó ez a locsolós kép...korán kezdik.:)

Koda: nagyot nőtetek..2kereküs kép nagyon jó, egy pillanatra el is hittem.:)
Mióta jár egyedül?

Képzeljétek Bencénk még nem, de ami késik.:)

Holnap nem megyünk sehova, mamám jön, pedig már nagyon indulhatnékom volt...de jöjjön.

Pénteken úszás, 4re kell itthon lennem, csütörtök szabad, egyenlőre, így nézünk ki.

Most mennem kell, mert szétkapják a lakást.:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Jajj de fáradt vagyok továbbra is.A számaim meg kimaradtak az előbb szóval fél négy óta vagyok fenn és negyvenöt volt a pulzusom,amikor rosszullettem.Most is aludt a babám,de mire elmentek a barátaim és én is ledőltem,már csak forgolódtam egy sort és kelt is fel.Nem is nagyon megy sajna a nappali alvás nekem. :roll: Jajj nem igazán ment ma a visszaolvasás sem,úgyhogy légyszi valaki írja le nekem,hogy értsem. :lol: :oops: Talit szerveztek?Vagy csak hozzám jöttök át? Azaz nálunk lesz tali?Jajj olyan béna vagyok,de nem értem.Illetve Akkor jön Momo.Melyik nap jössz? Csüti,vagy Péntek ? És Juci meg Titi is jön akkor? És Erszike te is? Én nagyon örülök nektek,gyertek csak! Csak nagy pirossa írjátok meg a végére,hogy mikor,mert a végén nem esik le nekem.Na nem mintha nem lennék itthon,de azért jó ,ha nem császkálnék el épp vásárolni,vagy tudom is én,amikor végre meglátogattok.Vagy most béna vagyok és rosszul értettem valamit? :oops:

Bocsi,amiért ennyire nem értek semmit,de egyszerűen sosincs annyi időm,hogy végigolvassak mindent és így csak cikázok az írások közt.

Koda!

Nem semmi mekkora Bence.Nekem olyan,mintha most született volna.Amúgy meg nem értem,mert az én pulzusom alapból magas és inkább azért szoktam rosszul lenni,mert százhuszas a pulzusom.De ez a negyvenöt is nagyon rossz volt.Úgy éreztem megáll a szívem. :? Egyébként mostanában nem írtál a betegségedről.Hogy vagy? Szedsz most gyógyszert?

Mindenkinek puszi és írjatok,hogy ki mikor jön! :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok!
hazajöttünk és írok is mindenkinek, csak gyorsan Eszter:
Neked mindig is okott problémát a pajzsmirigyed, hiszen emlékszel, hogy a terhességed elején voltak emelkedett értékeid. Ez a 40-es pulzus nem éppen a kimerültség, pánikbetegség jellemzője. Viszont nagyon is gyakori, hogy a pajzsmirigy kissé megzavarodik szülés után. Kérj egy időpontot a Fenyvessyéktől. Majd én vigyázok Domira addig!

Éva

Kép
balimama
 
 


Hali lanyok!

Na,kellett nekem rakapnom a mindennapos babanetezesre. :lol:

Sziszike!

Gratula tesodnak,nagyon edes Kitty baba! Tenyleg nem nez ki ujszulottnek,biztosan jokor es konnyeden jott a vilagra,vagy nem? Milyen votl a szulese?
Nem meglocsolas..en se lettem meglocsolva,mondjuk az en keresemre.Nem fogsz elhervadni. :lol:

Balimama!

Milyen volt a pihenes???

Verzsike!

Koszi szepen,de most atkuldtem par kepet a hugomnak es ha sikerul neki akkor holnap feltolti.Ha nem,szavadon foglak.
Orulok,hogy jobban van Babo!
:lol: Es mar felallt!!! Visszaemlekeztem,Mishal 8 es fel honaposan allt fel eloszor,ami jo volt,hogy o rogton meg is tanult esni,illetve lehuppanni. :lol:
Mishal se csak ul az olemben..hanem rammaszik es hajtogatja hogy cici(persze nem ilyen erthetoen,furcsa torokhangon...elvegre arab az apukaja.. :lol: ),aztan ha megsincs cici,akkor fogja a kezem es vonszol,hogy nyissam ki a tarolo ajtajat,hogy kivonszolja kismilliomodik jatekat,vagy szedjem le a kupakot valamirol,a kirakoba tegyem be a format...nyomogassam a hintacsiga fulet hogy zeneljen,vagyis dolgoztat a draga.
Olyan biciklije van amit en is tolhatok,mar ha hagyna.Ha nem akarja,akkor leszall,es kozli hogy nem vagy no,aztan ket kez egekbe nyujtva,hogy vegyem fel es cipeljem.Ha nem a valasz..akkor jon a toporzekolos hiszti,vagy foldre(utcara) veti magat.Komolyan kezd ciki lenni,szemben lakik egy csaj,az o babajat meg egyetlen egyszer se hallottam....az enyemtol pedig zeng az utca ha kint vagyunk.Unom,hogy hisztizik ha oltozunk,kint ha elveszem a seprut(nevessetek,azzal szokott kergetni a haz korul...jo gyerek mi? :lol: ),aztan oriasi histzi amikor becipelem a honom alatt.Hogy kezeld...szerintem ne figyelj ra..csak ugye ezt nem mindig teheted meg.Ha a hazban hisztizik,akkor megyek tovabb,csinalom a dolgom es o abbahagyja.
Edes a kepen Babo,az szodavizes palack?

Koda!

Edesek a ti kepeitek is! Olyan hihetetlen hogy Bence mar megy...tisztan emlekszem amikor vartad ot,es orokosen aggodtal,jartal ultrahangra...hogy mennyit aggodtal! :lol:
Csak ul a biciklin,vagy mar hasznalja is?Porszivo latom marad a slager nalatok is.
Eszter!

Milyen alacsony pulzus,nagyon fitt embereknek(pl. maratoni futok) szokott ennyi lenne.Persze ahogy Eva irta gondolom a pajzsmirigy problemad is bejatszik.Azt hittem hogy magas volt a pulzusod.
Azt hiszem el kell beszelgetned a fiukkal.
Latogatas...most nem tudom mi van...en tervezlek ezen a heten meglatogatni,inshaallah Mishal holnap kap oltast...
Na,most te ird meg,vagy majd megmondod,hogy neked csutortok vagy pentek jo, es mikor. Mi altalaban 12-1 kozott ebedelunk es utana alvas.
Kicsivel beszeltem,DUdi beteg,ugyhogy ok nem jonnek hozzank,...
Tobbiektol is kerdem...


Menjunk Eszterhez(perzse ha Eszter kibir ennyi embert ) .
Na,en se vagyok ertelmes...szoval ESZTER MI BIZTOSAN

SZERETNENK MEGLATOGATNI EZEN A HETEN HA MINDEN OK.


Esetleg valaki szeretne minket(minket is) meglatogatni????? :lol: :lol: :lol:

Titi!

Na,megis irtal te is ma. Fodrasszal,minden egyebbel most meg az is a baj,hgoy Mishal senkivel se marad el,meg ha a hugommal hagyom,akkor is zokog.En meg lassan makimajom leszek. :lol:
Kicsibebid alukalt ma napkozben? Es te?
Most nekem kenyszer pihenom van delben,mert Mishal csak az agyamban hajlando aludni,es ott kell mellette lennem mert oriasit zuhanna ha leesne rola,olyan magas.Es igy elofordul,hogy en is szundizok fel orat ami tok jol esik. :lol:

Brimo!

Kicsi mondta,hogy Csenge is beteg,jobbulast nektek is.Na,akkor a veletek valo talalkozas is tolodik.Van mar valami hir az RTL-tol?

Na,leptem...mert nem is itt kellene lennem.Behurcoltam a garazsbol az ikeas cuccokat(2x33kg),mer tholnap jonnek szerelni,es ok nem cipekednek. :roll:
Es holnap oltas,Mishalnak meg nem is mondtam.Hugom is atjon,az viszont tok jo,o sokkal nyugodtabb mint en,es jo hatassal van ram is.
Joccakat nektek!
momo35
 
 


Bufo,

Teged meg kifelejtetellek. :oops:
Mindig megnyugtatsz,hogy Mishal nem egyedi eset.De tudod mi jut mindig eszembe? Hogy regen mi nem voltunk ilyenek,nem hiszem hgy egy ket generacioval korabban ilyen hisztisek lettek volna a gyerekek.en ezt mind a vegyszereknek,hormonos husoknak,stb. tudom be+technika fejlodes..mert anno mi nem a teve,computer elott ultunk,hanem mihelyt jobb volt az ido,reggeltol lefekvesig kint voltunk a kertben,vagyis ugy elfaradtunk,hogy szo nem volt arrol,hogy ne akarjunk lefekudni,stb...
Na,mindegy..hatha kinovik. :lol:

Es mar itt se vagyok. :lol:
momo35
 
 


Jó reggelt lányok!

Óóó, szomorúan hallom, hogy Dudi beteg. Jucikám, remélem, gyorsan meggyógyul kicsi lánykád, és újra a régi kicsi huncutkád lesz. Tényleg inkább legyen kis eleven izgő-mozgó, minthogy levert a betegség miatt.
Sajnálom a hetet, így akkor megint nem tudunk mi sem találkozni. :(
Na, de majd csak összejön már valamikor remélem!

Momo, mi is mennénk Eszterhez, majd meglátjuk, hátha jelentkezik addig, vagy tudsz vele beszélni, mert szegénykém nagyon ki volt tegnap, nem tudom, bejelentkezik-e ma ide.
Na, látod, ezt a "nem tudom a gyereket másra hagyni" dologra nem gondoltam, de ez így borzasztó lehet!
Tegnap kicsit én is megilletődtem már most... elmentem ugyanis este 1 órácskára, és Dani már megint azt mondta a telefonba, hogy siessek, mert Kicsibébi nyűgösködik. Hiába mondtam neki, hogy velem is ezt csinálja, tessék elfoglalni, játszani vele, hurcibálni.
Ez megy egész nap nálunk is. Egy órát csak kibír.
Aztán hazajöttem, én ugyebár rögtön cicire tettem, aztán a hintába, és már aludt is egy fél órácskát.
Szegénykém ezt ő ugye nem tudja megtenni.

Bébike tegnap reggel fél 9-kor bealudt, aludt 1,5 órát, aztán fél 2-kor még ugyanennyit, és este 7-kor is fél órát. Aztán 9-kor simán elaludt, csak az éjszaka volt a szokásos. Sőt, most volt olyan, hogy nem 2 óránként, hanem óránként kelt fel.

Timikém, de bizony, már hogyne jutna eszembe a Ti régi alvásotok. Sokat gondolok ám rá, és bízom benne, hogyha nálatok megoldódott, akkor nálunk is csak fog javulni.
Végülis egy szavam sem lehetne tulajdonképpen, hisz az ágyában aludt ma is egészen hajnali 4-ig.
Csak tudod, amikor folyton azt hallom mostanában, hogy kinek hogy alussza át az éjszkáját a kicsi, akkor olyan fura érzés, mintha én csinálnék valamit rosszul.
Pedig tudom, hogy ez mind gyerekfüggő.
Csak tudod, mi mindketten hétalvók vagyunk, és nem értem, hogy lehet nekünk egy ilyen koránkelő gyerekünk. Na, remélem, ez még fog azért picit változni.
Hihetetlen, milyen nagy már Bencuska. És annyira édes!!! Istenem, már több, mint fél éve nem láttalak benneteket!!!
És hogy álltok most a súlyával? Hízott már valamit? Mert annyira nem látszik, hogy ilyen pillekönnyű baba.
A telkes rucik pedig szerintem szuperek, az ember nem is gondolna rájuk.
Biztos jól érezték magukat ott megint a fiúk, kint a szabad levegőn. Mégis, képzeld, én meg olyan bolond vagyok, néha úgy hiányzik a panel. Hát normális vagyok én?!
Na, megvettem a hétvégén az utazóágyat, szóval útra készen állunk, most már csak legyen autó, amivel hazamehessünk, meg anyával is helyreálljon a béke.
Mert péntek óta nem is beszéltünk, a végén még miatta nem fogok hazaindulni. :(

Sziszike, sajnálom ezt a locsolás elmaradás dolgot, hisz Annának tényleg nagy élményt jelentett volna.
De hogy-hogy nem locsoltak meg, és másokat meg igen?! Ja, hát gondolom úgy, ahogy nálunk is.
Én annyira remélem, hogy jövőre másképp sikerül majd a húsvétunk, meg egyáltalán minden ünnep, picit talán ünnepélyesebbé tehetjük majd az ünnepeinket. Hisz Kicsibébinek kellenek a szép emlékek!

Erzsike, azt a mindenit, már a rágófogak?! Nem hiszem el!!! Hány van már? Olyan jó volna, ha ránéznél Bébike ínyére, nem hiszem, hogy ne jönne még azóta sem a foga.
Nem is tudom, mióta panaszkodom, talán már 2 hónapja, hogy nyáladzik, rág, iszonyatosan!!! És még mindig nincs fogunk!

Bufo, Istenem, már csak pár nap van a tárgyalásotokig. Hogy viseled? Várod már, vagy azért furcsa érzéseket táplálsz emiatt, hogy érzed magad?
Na, az ember nem is gondolná erről a csodaszép Áronkáról, hogy ilyen kis eleven és ő is tud hisztizni.
De a leírtak alapján, meg ahogy ismerlek, tuti ezt is nyugodtan viseled és könnyen kezeled.
Olyan nyugodt típusú embernek tűnsz, és biztos sokmindent könnyebben tudsz emiatt kezelni. Én már előre félek, én olyan lobbanékony, idegbeteg vagyok és leszek szerintem ilyen téren is.

Lányok, tényleg, vasárnap börze!!! Nem jöttök? Mi Eszterrel mindenképp megyünk.
Ági, nem tudsz jönni megint? Olyan jó volna látni!!!

Na megyek, gyors fogmosás, meg rendrakás, mert vendégem jön. Egy miskolci régi évfolyamtársam látogat ma meg, már annyira várom! Régóta tervezzük ezt a talit, csak eddig még nem jött össze.

KépKép
titi_27
 
 


Jut eszembe... még Neked akartam Momo írni...

voltam egy régi ismerősömnél kb 2-3 hete Szeged mellett egy faluban, akinek 1,5 éves a kisfiuk.
A kissrác tényleg egész nap kint van az udvaron, kis szurkosan, hisz egész nap jön-megy, homokozik, hintázik, kutyázik, teljesen más behatások érik, mint egy városi gyereket.
És tényleg nem hisztis, áldott jó gyerek.
Elég neki egyszer elmondani, hogy nem szabad, vagy ezt nem, nincs hiszti. Hisz elszalad, rögtön megy a következő dologra, akár kutyázni, vagy bármi. Elterelődik a figyelme.
Szóval tényleg lehet ebben valami.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Kicsi! Szegény Dudi, olyan rossz mikor betegek. Nálunk is a szopi fotel jött be most, hogy lázas volt Babó.
Remélem csak egy gyors vírus és holnapra már kutya bajotok lesz. Voltatok dokinál?

Momo! Annyira igazad van ebben a kertes dologban. Ezért szerintem mi rengeteget leszünk Kecskeméten, ha egy picit nagyobb lesz Babó. Csak az a sok hétvégi meccs ne volna. Mert ugye az is rossz, ha apát itt kellene hagyni hétvégére, mert dolgozik mi meg csavargunk.
Felhívom ma Esztert, hogy fogadóképesek-e holnap, akkor jöttök ti is?

Titi! Még mindig csak a 8 első foga van meg Babónak, nekem fel se tűnt, hogy duzzadtak a hátsók, mert nekem nem engedi megnézni. Bezzeg a dokibácsinak tegnap csak ült mint egy kis angyal és vigyorgott.
Babó i kel ám még éjjel 2-szer enni. Volt anno 3 szuper hetünk mikor nem, de aztán megint. De valahogy már megszoktam és ezt veszem természetesnek.

MA egész nap itthon leszünk, max elugrunk az Árkádba egy kicsit, úgyhogy jövök még.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok lányok.

Csenge tényleg beteg de nincs komoly baja,ma már nem volt láza.A dokinéni kint volt és azt mondta torokgyuszija van fel sem irt semmit!!
Tegnap és hétfőn volt láza!
Remélem igy is marad!
Most én próbálok bejutni a Máv korházba endokrinologushoz mert egy inzulinrezisztenciát és pajzsmirigy müködést kellene csináltatnom!
De nagyon nem tudom mikor fogják felvenni a telefont!!?? :twisted: :twisted:
Az rtlklubból még nem hívtak és szerintem nem is fognak de nem is nagyon érdekel! Már nem tetszik annyira a műsor! Nem nézte valaki véletlen?

Na most mennem kell Csibe elauldt és van egy csomo dolgom!
Minden betegnek jobbulást és szép napot!!

Csak ne lenne ennyire hideg végre!! :? :?

brimo
 
 


Kép Kép
momo35
 
 


Kép
momo35
 
 


Hali!

A hugom feltette a kepeket. :lol:
Majd este jovok remelem.Vacsit kell kitalalnom MIshalnak.Ma megkapta a 15. honapos oltast.
Mi holnap megyunk Eszterekhez 10-re,jon meg valaki?
Pusz
momo35
 
 


Sziasztok!
Momo! Mi is megyünk. Meg valószínűleg Titi is.
Pusz
verzsike
 
 


Sziasztok!

Holnapi naphoz kellemes napot.:)

HUgom kijelentette, ha jönni szeretnék látogatni csak gyerekek nélkül, majd otthon, nehogy az ő kisbabája vmit elkapjon, felnőttek persze minden mennyiségben.
Talán miis ennyire féltettük...most túlzásnak tűnik..

Jövök reggel írni, most pizsi osztás.:) és Dr House.

Szép estét: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Hali!

Na,akkor leszunk egyparan.
En vinnem a hugicamat,nem baj?Mert utana Lidl-s vasarlast tervezunk. :lol:

Ujabb este,remelem Dudi mar jobban van es Csenge is kilabal teljesen.AKkor talan a jov.hetre tervezhetunk Kicsi es Brimo?
Bar most engem a doki "ijesztgetett" hogy ne csodalkozzak ha lazas lesz vagy folyik az orra jov. heten. Nektek volt ilyen a 15. honapos oltas utan?

Mozgalmas napunk volt,jott dokineni,Ikeasok osszeszerelni dolgokat,a kerteszek szorgoskodtak,a hugom is itt volt,segitett pakolni.Mishal imadja,Nono-nak hivja Niki helyett. Rendeltunk thai kajat ebedre,vegre egy jo kis etterem.
Tenyleg Titi,ha ti (te) szereted...ez Pestlorincen van,gondolom hozzatok is kiszallit.
Holnap valamikor meg jon az ablakos is hozzank.

Verzsike!

Babo elvezi az Arkados setakat? Nezgelodik,vagy bealszik? 8 fog!!!! :roll: :lol: Mi is itt tartunk mar honapok ota. :lol:

Titi!

Biztosan azert nem hisztizik az a kissrac(akirol irtal) mert kint van es mindig lefoglalja magat. Mi meg hiaba vesszuk meg nekik a jatekokat,nagyon nem erdeklik oket..vagy nem is tudnak veluk jatszani.Kezdek ellene lenni a kepessegfejleszto jatekoknak,anno nekunk nem volt,ellenben volt homokozo,hinta,fak,bokrok,kreta...es megis felnottunk es nem lettunk fogyatekosak. :wink:
Na,ennyi mara..nem sokan irtatok.Gondolom majd kesobb.
Szep almokat!
momo35
 
 


Brimo!

Newztem a tegnapit es a mait is felig(Vacsoracsata),mit szeretnel tudni?
momo35
 
 


Jó hajnalt lányok!

A fene egye meg, már reggel 5-től fent vagyunk, és most én is rendesen kész vagyok.
Annyira fáj a fejem, alig aludtam az éjjel. Lassan eljutunk odáig, hogy óránként kelünk. 3-kor magam mellé vettem, de most úgy látom, nagyon már az sem segít.
Tegnap napközben meg megint 3xfél órát aludt. Nem értem, pedig mellette próbáltam aludni. Estére meg annyira nyűgös volt, hogy fürdés közben is sírt.
Egy megváltás, hogy megyünk ma Eszterékhez, különben szerintem én is kiborulnék ma.
Remélem, addig azért még fél órácskát sikerül aludnunk. Csak az a gond, hogy szerintem pont akkor fog aludni, amikor Dani elmegy dolgozni. Az meg azért csak jár némi zajjal, még akkor is, ha nagyon halkan próbál elmenni. Sőt, akkor még hangosabb. :wink:

Momo, Mishal annyira, de annyira gyönyörű!!! Úgy várom már, hogy élőben is láthassam végre!

Lányok, én is belenéztem ebbe a Vacsoracsatába, olyan kíváncsi voltam már, hát ez rémes! Ez tényleg szinte már polgárpukkasztó. Az a pasi... micsoda lakása van?! Ez tényleg nem a kajáról szól!!! Legalábbis a tegnapi nap nem igazán úgy tűnt.
Brimo, ez mindig így megy? Mindenkinek ilyen otthona van? Hogy válogatják ki ezeket a szereplőket?

Na megyek, eszem valamit, ilyenkor korán olyan éhes vagyok, mint egy farkas.

Erzsike, Momo, akkor ma személyesen úgyis találkozunk.

Sziszike, mintha írtad volna, hogy jöttél volna Te is? Most nem tudom, én olvastam félre, vagy nem? Már sikerült megint ilyen jól megszerveznünk ezt a talit, hogy kimaradsz belőle?
Remélem, most már legközelebb tényleg megismerhetjünk mi is egymást!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Momo!
Nem tetszik már ez a műsor olyan sznobos vagy nem is tudom!Mindegy.

Csenge már jól van semmi baja hála istennek!
Írd meg mikor találkozzunk és mi benne vagyunk!Mi is mehetünk hozzátok bár nem vagyok ismerős a környéken!
Ma megyünk a Lidl-be mi is nemsokára (lehet össze futunk?).
Szép napot mindenkinek,remélem jobb idő lesz ma!! :? :? :?

brimo
 
 


Sziasztok!

Remélem jól sikerül a tali...sajnos lemaradtam róla...:(
A hétköznap 13 után jó nekem, pénteken pedig 16ig kell haza érnem.

Szívessen meglátogatunk bárkit.

Természetesen szívessen látunk bárkit nálunk!

Kérek képeket, ha már, így alakult..ideis rakjatok párat.

Pusziii


Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Ma ha törik, ha szakad, akkor is írni fogok nektek!!! Már nagyon hiányoztok, jól kirekesztettem magamat… :(

Verzsike,
Nem semmi a kicsi fiad!!! Livinek még mindig az alsó kettő foga van, és talán jön a fölső kettő.
Mi is hisztizünk sokat :) De Livi mostmár utánam kúszik a konyhába, így egy kicsit jobban viseli, ha elhagyom a szobát :D De szerintem ez életkori sajátosság, úgyhogy ne is foglalkozz vele. Én is szoktam hagyni hisztizni, bár nekem van hogy fél órát is elszöszöl a játékaival. :)

Titi,
Fel a fejjel. Mi is kelünk éjszakánként, pedig tudod, hogy Livi milyen jó alvó volt. Jó éjszakának mondható, ha 2-3-szor van fenn! Úgyhogy nem te csinálsz rosszul valamit, hanem ilyenek ezek a gyerekek. Vivi nekem 2 és fél évesen aludta át az éjszakát először. Addig volt hogy 7-szer is fenn volt…
Vasárnap: nem nagyon akarok venni semmit, de azért lehet, hogy megbeszélem Karcsival a dolgot :D Részleteket beszéljünk meg majd telefonon, mert az internetem annyira sz@rakszik, hogy néha alig tudom betölteni a babanetet..
És tessék hozzám is jönni, ha elkéred az autót!!!
Szandika gyönyörű! És azok a hurkák, tényleg nem lehet őket megszámolni! Nem semmi nagy már ő is!

Kicsi,
Gyógyuljatok meg hamar. …Úgy látszik nekünk sose fog összejönni ez a találkozás :( Pedig még az is megigérem, hogy nem fogok panaszkodni!!! ;)
Összeszedtem megint a kinőtt ruhákat, meg a hordozót, vissza szeretném azokat is adni! Meg van megint pár ruci, amit lehet hogy tudnátok hordani!!!!


Momo,
Gyönyörű a fiad! Teljesen el vagyok tőle ájulva. Azok a szemek!!!!!
Mi sajnos nem tudunk hozzátok eljutni kocsi hiányában, pedig mennénk… Jó rég láttalak!

Brimo,
Csengének jóbulást!!!
Én szoktam nézni a Vacsoracsatát. Hát, igen. Én is elég szobnak találom. Nem nagyon szól másról mint a hiper-szuper konyhákról… Bár én is elfogadnék egy ilyet!! :D

Eszter,
Sajnálom hogy én nem tudok ott lenni ma. Mentem volna szívesen. Még nem is láttam Domit :(
Hátha vasárnap el tudok lógni és akkor legalább beszélgetni tudnánk kicsit! Ja, és kérhetek valamit? (Ha vasárnap találkoznánk, akkor a terhes farmert elhozod? Mert van egy lány a házban, akinek szívesen kölcsönadnám!)

Koda,
Segíts nekem légszi!
Egyszerűen a hülye internet miatt nem tudom megnyitni az oldaladat, és dobozt szeretnék csinálni! Elküldöd nekem e-mailben a leírást? Livikémnek az a játékos doboza amit te csináltál, csak már kinőttük, és kellne egy másik. Ezt szeretném valahogy… :)
A nyárról meg ne felejtkezzünk meg! Bár én szívem szerint gyerekek nélkül mennék házassági évfordulózni Aggtelekre, de Livit nem tudom leadni. Az anyukám valahogy olyan megbízhatatlan mostanában :(
Olyan édesek a fiaid! Nem semmi, ahogy a pórszívó aljában tologatja Marci Bencét! :D

Sziszike,
Tényleg nagyon szép baba a hugod gyereke! :)
És igen, én is kicsit túlzásnak érzem ezt a gyerekekkel való látogatási „tilalmat”.
De mi szülők is másmilyenek vagyunk, el kell fogadni.

Gyöngyi,
Képzeld Vivinek is kb 1 éves volt, amikor letört a foga elöl. Elesett és ráesett az egyik kisbarátja. Lefejelte a betont. Érdemes elvinni fogorvoshoz, mert lehet, hogy beecsetelik neki, hogy ott ne tudjon elromlani, vagy esetleg lereszelik, hogy ne sértse a nyelvét.
Gondolom hogy megijedtél.

Mesi, Zsuzsi,
Úgy irigykedek, hogy ennyit tudtok találkozni! Olyan jó lehet!
Édesek a képek a gyerekekről!

Na, megyek, mert Livia csatangol a lakásba nélkülem és még nem szoktam hozzá… :D

Puszi,
Ági
csné
 
 


Ez most nem egy továbbított pletyka.

Egy ismerős anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat 2 napja az Érdi úti
iskola (XI.ker) elött. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi
kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át
a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a
gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta,
végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy
"úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a
Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket
vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal
kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a
szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna.
Ovodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak

brimo
 
 


Sziasztok!
Sziszike várunk benneteket szeretettel!
Bármikor csak írj vagy hívj!

Ma végre jó idő van, Csenge arcra esett a motorral!
Délután megint megyünk az udvarra!


Szép napot mindenkinek! :) :) :)

brimo
 
 


Sziasztok!

Bár kicsit régen irtam, de csak azért mert nem volt gépem. Mátol viszont saját notim van,igy akkor jövök majd amikor akarok. Igaz kissé elvagyok havazva az itthoni dolgaimmal.
Sajnos a géppel a meló is jár, ezért lassan hozzá kell szoknom, hogy itthonról fogok dolgozni. Elvileg nyáron megyek be a céghez betanulni, és utána meglátjuk. Most ismerkedem az új géppel (nem találom rajta a hozzú i betűt sem),na meg a programmal amit majd használnom kell.


Amúgy jól vagyunk, igaz a Rezi köhög egy kicsit, de azért oviba még jár. A Sára kis égedelem. Ma voltam vele angolon a Helen Doronoson, mivel apuka megjegyezte, hogy a Rezit ilyenkor már hordtam. Kicsit meg volt ijedve a drágám, de tátott szájjal figyelt.
Lassan az egész hetem zsúfolt lesz. Most kezd a Rezi aerobikra járni hetente 2x, na meg az angol is. Egyedül a péntek az amikor még nincs semilyen programunk. Tegnap volt a bemutatkozó foglalkozás az aerobik. Nagyon tetszett neki. Nem kifejezetten aerobik, hanem játékos az egész, és vele egy idősek voltak. Legalább kiszaladgálja magát, és levezeti a feszültséget.
Na rólunk ennyi.

Irigykedem megint a tali miatt. Remélem sokat fényképeztek!!!!

Sziszike!
Nagyon édes tesód kislánya. Könnyű volt a szülés, mert azt nem irtad. Mikor jöhetnek haza? Szólj, ha megint jössz Dabasra?

Titi!
Kicsibébin tényleg lehet számolni a hurkákat. Annyira édes, megzabálnám.
Akkor a jövőhétre megbeszélhetünk egy talit, igaz még mindig nem szoltak az oviból, hogy jönnének.
Az alvásos kérdésedre szeretném irni: Szerintem délelőtt altasd el, de akkor nem sötétits be a szobában, és délután pedig úgy altasd, hogy lehúzod a redőnyt. Igy megszokja majd, hogy mikor kell nagyobban aludni. Később pedig amikor már adod neki a főzeléket, akkor utánna szopiztasd meg, és akkor tuti nagyot fog délután aludni. Idővel megszokja.
Nem tudom irtam-e már,de nekem mindkét lány nagyon érzékeny volt ilyen idősen a zajokra. Most pedig már a telefon csengésre se kellnek fel. Biztos a zajok is zavarják mostanság,de elfog múlni az is.
Olyan jó lenne már beszélni, mert annyi mesélnivalóm lenne. Akkor a jövőhét miatt hivlak majd.

Juci!
Jobbulást Dudinak. Annyira rossz amikor betegek. Ez a sugárban hányás ismerős, és szörnyű. Remélem azóta jobban vagytok. Most akkor te is jó fáradt lehetsz, de ilyenkor az ember alvás nélkül is kibirja, mert ők a legfontosabbak.

Momo!
Mihal mekkora már, és még mindig olyan helyes. Hiszti....mi sokat vagyunk kint, és mégis van. Szóval ne izgulj a falusi gyerekek is hisztisek (legalább is az enyémek igen). A Rezi nem akar kimenni, mikor kimegyünk akkor nem akar bejönni. A Sára dettó, igaz ő imád kimenni, de behozni nagyon nehéz. Imádj az állatokat ő is.

Eszter!
Vigyázz magadra! Jó lement a pulzusod, pedig én is azt hittem, hogy biztos magas volt.

Ági!
Tényleg jó régen irtál, na meg képet is régen hoztál a csajokról. Megszoktátok már az új helyzetet?
Megnyugtattál, hogy akkor nem csak az én lányommal esnek meg ilyen dolgok, és köszi, hogy irtad a dokit. Lehet tényleg elviszem megmutatni. Biztos lesz üvöltés.

Koda!
Milyen jó játék is a porszivó. Fiaid is leleményesek nagyon, és Marci milyen renden, hogy tolja kistesót. Veszekedni nem szoktak neked?
Bence tényleg sokat nőt, és nagyon édes.

Vezsike!
Babó téged is meglocsolt?
Meggyógyultatok már ? Amúgy tényeleg a fogzástól lehet orrfolyás. Nálunk a Rezi akkor mindig tiszta nátha volt, még nyáron is. A tesóm gyerekei pedig belázasodtak tőle.
Apropó fogak, már mi is 10-nél tartunk, és nemsokára 12 lesz, ahogy nézegettem.

Na mennem kell, de tuti valakit kihagytam. Bocsi nem szándékod.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Brimo!

Atya ég, mik vannak!!!Lassan már ki se mehetünk az utcára. Szerencse, hogy az anyuka vissza birta rántani.
Csenge nagyon megütötte magát?
Volt sirás gondolom.

Na megyek mert kelnek a csajok!
GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Hú de nehéz volt elaltatni Domit! :roll: Reggel óta fent van és most aludt el egy óra negyven pec után cicin. :lol: Voltak ma nálam Momo,Erzsike és Titi.Én nagyon jól éreztem magam,jó volt beszélgetni,remélem ők is jól érezték magukat!Sajna nem tudtam fényképezni,mert lemerült az aksija. :cry: De a Titi gépével fotóztam,meg a csajok is,úgyhogy azért meg lett örökítve a talink! :D Lányok Mishal még mindíg gyönyörű.Babó is nagyon szép kisfiú és valami hihetetlen fejlett a korához képest.Olyan mint egy egy éves baba.Szandi meg egy mosolyalbum.Gyönyörű kis hurkás csajszi,biztosan boldog volt három jó pasi közt. :lol: Csajok ! Erzsike felhatalmazott,hogy mivel nyűglődik a net náluk,nem tudja mikor tud írni,de jövő hét csütörtökön mindenkit vár szeretettel. :wink:

Ágikám!

Bizony nagyon el vagy tűnve.Ne tedd.Nyugi,mi Titivel nagyon tervezzük a látogatásod,csak még sokan jönnek Domit látogatni így csúszik,de mi menni fogunk hozzád!Viszem a gatyót természetesen! :wink:

Megyek eszem,mert ma még csak egy kis csipszet tömtem az arcomba. :oops: abból meg nem lesz tápláló tejcsim.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: