Új privát üzeneted érkezett!

hát képzeljétek máj 26 ra 9órára kaptam időpontot nem semmi :roll: nálatok is ennyit kellett várni???
erzsebet0312

LAPTETŐ!!!! :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Lányok!

Katica!
eszem ágában sincs elitélni a tanárok. Sajnálom őket. A gyerekekkel és szüleikkel van a gond. Nem a tanárokkal. A kereszanyám tanítónő és állandóan az idegösszeroppanás határán van. Szerintem ezt a témát zárolhatjuk. a hozzászólásom csak annyit akart mondani, és lehet, hogy kétértelmű voltam: Ahol kötelező tanulni ott kevésbe könnyű tanítani, sőt idegölő is lehet, ahol pedig fizetnek azért hogy tanulhassanank, ott nyugisabb lehet az élet.
Mennek a drukkok! Ne tessék nyűgösködni!!! Pozitiv gondolatok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :!: :!:

Nyulasz!
Hol az új vonalzó? :?: :D

Bella!
:)

Lulu!
:?:

Erzsó!
kitartás, hivogasd csak! :wink:
dezsina

Erzsó!
:( Ó ez igazán sok idő! Sajnos nekem is ilyen sokat kellett várnom. De ez nagyon durva. Egy ötlet :arrow: Nincs kedved másik intézetbe menni? Ahol hamarább van időpont. A magánintézményeknél is csak a beugró konzultációs dij a +. Utána minden a tb-s támogatással jár. :roll:

Bellanitta!
Beülti elött én nem tettem fel az utro-t, hanem a babák után tette fel a doki! Gratula a laptetőhöz :wink:
dezsina

dezsina: mindegy kivárok nagyon dícsérték a dokit remélem rajtam is segít :oops:
erzsebet0312

Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi kívánságokat .... előre is. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Dezsi!
Nincs kedvem csinálni.
Vendég

Erzsó!
csak egy ötlet volt.
:)
A lényeg, hogy bizz a dokidban! Az már fél siker!
vonalzót csinálsz?
dezsina

Nyulasz!
óóóóó :cry: sajnálom....
dezsina

Bellanita!:)
drukk holnapra! a szájon át szedhető utrot be kell venni,azaz nekem minden gyogyeszt be kellett vennem beülti előtt,sőt enni inni.
A hüvelyutrot nem tudom,de azt Dezsina leírta,érdemes rá hallgatni!
Nagy drukk holnapra!

Erzsó!:)
valóban sokat kell várni, de addig is fel tudsz készülni lelkileg és testileg is. Azért ahogy Dezsina is írta,érdemes máshol is rákérdezni! :)
Vendég

köszi lányok a párom is vinni kell szerintetek már kell is produkálnia valamit?
erzsebet0312

Bellanita,
nekem anno hüvelyit kellett 'szednem" beülti elött. Igen fel kell tenni. :) De ... lehet hogy a beülti elötti reggeli adagot inkább szájon át vedd be. Lehet a lentit fent szedni és a fentit lentre rakni. :D
A lényeg, hogy ne hagyd ki.

hajnoca
Dunakeszi

hajnoca!
Nekem kétfajta van az egyik a hüvelyi amit ha itthon vagyok akkor teszek be a másik a szájon át bevehető.

Erzsó!
Sajnos ilyen sokat kell várni én dec.-ben jelentkeztem be és februárra kaptam időpontot.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Lányok,
ha megengeditek, átjönnék hozzátok ebbe a topikba, mert a Kaalis párok fórumba egyenlőre nem tudok semmit írni, mert még nem tartok ott, ahol a többiek. De azért szorgalmasan olvasom őket, és csendben drukkolok. :)
Erzsónak üzenném, hogy nekem is az átjárhatósággal van problémám. Mindkét petevezeték el van záródva, sőt, a méhnyak is.
Hétfőn megyek a Péterfy-be, hogy elvégezzék a nyaktágítást. Már túl vagyok egy laparon is. A Kaáli-ban Szmati a dokim, júniusra vagyok előjegyezve az első lombikra. Májusban fogigátlóval kezdünk. Már ha egyáltalán sikerül a nyaktágítás. :oops:
Már olyan hülyeségeket álmodok idegességemben, hogy öröm reggel felébredni... :cry:

Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy teljesüljön az álma!!

skrisz72

Bellanitta,
szerintem semmi különbség nincs közöttük. Mindegy hogy hüvelyi vagy orális. Talán annyi lehet, hogy az orálisnak picivel vastagabb lehet a 'héjja" mivel a gyomorban kell oldódnia. :)

Mondom nekem a doki mondta, hogy mindkettőt lehet használni mindkét helyen. :)

hajnoca
Dunakeszi

skirsz72 tényleg nekem is el van mind a kettő záródva :oops: és neked mennyi idő telt el míg lombik lett? vagy lesz? milyen vizsgálatok vannak?
erzsebet0312

Szia Erzsi!
Mi úgy kezdtük, hogy tavaly májusban elmentünk a Kaáliba konzultációra és egyben elvégeztettük apánál a sperma vizsgálatot. Ennek a vizsgálatnak ott helyben rögtön van eredménye. Apa rendben van. Ezen kívül kérik, hogy menj el vérvételre, és nézesd meg a hormonjaidat. Ezeket nekem menses alatt csinálták, ha jól emlékszem 4 hormont kell nézni. Mindegy hol csináltatod, lehet náluk is, de mehetsz a saját dokidhoz is. Ezen kívül kérnek egy átjárhatóságit. De gondolom ezen már túl vagy, mert ugye tudod, hogy el vannak záródva a vezetékek. Nekem kicsit hosszúra nyúlt, mert közbejött a nyaralás, a doki nyaralása miegyéb. Novemberben csinálták a lapart. Februárban mentünk vissza a Szmatihoz, és akkor kaptuk a júniusi beültetési időpontot. Februárban mindkettőnktől vért vettek HIV meg Hepatitisz vizsgálat miatt. Ez kötelező a lombikosoknak. Áprilisban kell visszamennünk, akkor lesz egy nőgyógyászati vizsgálat UH-val. Ja, és kell egy éven belüli rákszűrés eredmény is. Májusban kezdjük fogamzásgátlóval, és meghatározott időközönként UH-val. Aztán gondolom jön a stimulálás. Egyenlőre ennyit tudok.

skrisz72

Sziasztok,

Melánia sajnálom :(

Anita, nekem a beültetés elött reggel azt mondták, hogy ne használjam az utrot.

Skrisz üdv köztünk.

Kis* merre jár?

Lányok lenne egy "buta" kérdésem. Az Lh teszt a tüszőrepedést mutatja ki? Végülis a peteérés egyenlő a tüszőrepedéssel. :roll: Most a 14. napon járok és gondoltam tesztelek egyet lh-val, és full negatív lett, ahhoz képest, hogy ma van egy 18 mm-is tüszöm.

Kép

csibe
csibe32

Erzsi melyik meddőségibe kértél időpontot?

Kép

csibe
csibe32

Köszi Csibe!
Hajnócának boldog névnapot kívánok!! :lol:

skrisz72

csibe: a sote I-be
erzsebet0312

Na ezt találtam:
Az LH-teszt arra jó, hogy 1-2 nappal elöre tudjuk, mikor lesz a tüszörepedésünk. Az ovulációsteszt és a hüvelyi nyálka együtt nagyon jó indikátorok az elörejelzésben.

Kép

csibe
csibe32

Lányok!

Bocsi, hogy megint jövök! :oops: Talán írtam már, hogy a Győri Kaáliba a Kőrösi dokit javasolták, hogy keressük meg, mert nagymestere a vetéléseknek és hátha tud segíteni! Kértem időpontot, kaptam is de alkalmam nem volt elmondani, hogy miért mennénk! Ha beállítok oda x hetes kismamaként, nem fognak seggbe billenteni? Úgy restellem magam, hogy elveszem az időt másoktól és azt sem tudom, hogy a doki mit fog hozzá szólni! Visszakéne hívnom őket, hogy elmondhassam miért megyünk? :roll:
Vendég

melánia

Sziasztok.

Bocsi csak próbálgatok,hogy mi micsoda.
Hogy tudok vonalzót csinálni?
melánia

Grönland,
nem tudom, hogy lemaradtam valamiről vagy átsiklottam az írásod felett, de nem értem amit akarsz. :?:
Pontosan mit nem mondtál el a dokinak?
Szerintem hívd fel nyugodtan. Ha jó fej doki akkor nem fog 'elhajtani" és te is megnyugszol, hogy pontosabban tájékoztattad. :)
Végülis csak egy hívásodba kerül, hogy tiszta legyen a szitu.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!

Volt 3 vetélésem, 1 korszülésem és, hogy ne történjen ez meg mégegyszer, orvostól, orvosig jártunk, míg a pathológus azt javasolta, hogy keressük a Kaáliba Kőrösi dokit, ő biztos tud segíteni! De akkor még nem voltam babás! Ezt nem tudtam elmondani! Dokit nem kapcsolják, csak a recepcióssal tudok beszélni!
Vendég

Végülis csak azt nem tom, hogy a Kaáliba csak meddőséggel kapcsolatos dolgokat vizsgálnak vagy mehet bárki, bármiért! :roll:
Vendég

Gröni!
Itt a pesti Kaáliban csak a meddőségi beavatkozással foglalkoznak,ha valaki babás lesz mehet a saját nőgyogyijához.Azt nem tudom,ott is így van-e,gondolom.Azért szerintem hívd fel a recepciót,és mond el a hölgynek,hogy időközben sikerült babásnak lenned,de a vetélése miatt szeretnél szakemberrel beszélni náluk,mert őt ajánlották neked.Aztán majd ő megmondja,hogy foglalkoznak-e így is veled.És gratullok,láttam ám a tesztjeidet,és irigykedtem is :D :D :D Gondtalan pocakosodást kívánok,és hogy találj egy jó nőgyogyit :wink:
Erzsó!
Szerintem vidd a párod is,bár a Kaáliban nem csináltak első alkalommal semmit,csak átnézték az addigi leleteket,elmonták mi kell még.

A Kaáliban a punkció másnapjától megy az utró,és a beülti előtt is fel kell rakni.Aztán ott kellemetlenkedik az ember,mert érzi,hogy folyik vissza,dehát ott így csinálják.Mondjuk legutoljára duphastont kaptam utró helyett,és az szájon át szedhető,így nem volt kellemetlen,de előtte az útrókkal igen.Az viszont jó,ha inkább akkor a szájon át szedhetőst veszed be.És tényleg lehet a dugdosóst is lenyelni??????????????????????????

Dezsi
Majd holnap csinálok.Jó? :wink:
Vendég

Köszi Nyulasz, nagyon kedves vagy! Kivánom, hogy neked is mielőbb sikerüljön! :wink: Jó nőgyogyim van csak más irányba is kacsintgatok, hátha találok valakit aki tud segíteni! Kezdem magam ufonak érezni! :roll: Holnap visszahívom őket! Köszi szépen mégegyszer!
Vendég

Gröni,
így már más a leányzó fekvése. :lol: Szerintem azért ha tudsz beszélj a dokival. Azt most ne nézd, hogy mástól veszed el az időt. Az idő CSAK a tied, párodé és a kis csodátoké a pocakban. Biztos tud majd azért okosat is mondani a doki. Még az is lehet, hogy maradhatsz nála csak, hogy minden simán menjen és ha ....... ott legyen a doki. Ne egy idegen orvoshoz kelljen kerülni. DE ... minden rendben lesz veletek és biztosan szép pocakod lesz. :D :D :D :D

Sok sikert és .... pozitívan tessék hozzá állni. :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca!

Nem csodálom, hogy nem értetted elsőre! 8) Látnád miket össze nem írok mostanában! :shock: A beszéd még gázosabb, két szó közt képes vagyok aludni egyet! :lol: Köszi szépen a jókívánságokat és asszem most pozitív vagyok! :roll: Ha nem is mindig, azért igyekszem! :wink:
Vendég

sziasztok!

bellanita: drukk holnapra++++

dezsi: bocsi, tényleg nagyon félreértettelek. köszi a mai msn lelkisegélyt :wink:

csibe: drukk++++

krisz: üdv itt is.

grönland: kívánom, hogy problémamentes legyen a terhességed.

rólam: ma eléggé fáj a hasam.

katica
katica30

Bellanitta, nekem az orvos külön felhívta a figyelmemet, hogy aznap reggel is tegyem fel az utrot... a maradványokat kimosták, mielőtt visszakaptam az embrikéket.
Drukkolok holnapra, és miután a pocidban lesznek a kicsik, semmiképpen ne menj dolgozni. Pihenj sokat!

Üdv köztünk Skrisz!

Melánia, sajnálom :cry:

Katica, remélem, minden rendben, és a hasfájás semmi rosszat nem jelent. Szorítok!

Grönland, én is kívánom, hogy megtaláld azt az orvost, aki tud segíteni. Sok sikert!

Csibe, naon drukkkkolok +++++++++

Kép
petne

Legyélmami, rég nem jártál itt. Ugye minden rendben?

Kép
petne

Jó reggelt Kislányok!

Nyulasz!
holnap van! Vonalzót! Új reményeket és végre babát akarok Neked! :lol:
dezsina

Katica!
:D
Mennek a mai drukkok! Nyugi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Grönland!
Nyulasszal értek egyet! Mindenképp kérj a recepción tanácsot. És még valami. Mostanság olvastam olyat, hogy a Cytomegalovirus okozhat vetéléseket. Csináltak Neked olyan vérvételt? Ennek csak azért néztem most utána, mert a mostani vérvételemnél kiderült, hogy van ellenanyag a szervezetemben, tehát nekem is volt ilyenem. És vetélésem is volt. De olyan kevés dolgot találtam a neten! :evil: Te hallottál ilyenről?
dezsina

Katica, Petne!

Köszönöm nektek is!

Dezsina!

Nekem nem néztek semmit! Nekiindultam már egy immunológia vizsgálatnak is, de azt teljesen kizárták, mert az többnyire az első harmadban okoz vetélést! Így azt nem javasolták! Mindenki mond valami okosat! Dokimnak van eddig a legtöbb verziója, a burokrepedéseket fertőzés okozhatta, a méhszáj kinyílást pedig méhszájgyengeség! Ha azt összevarrja, elvileg nem nyílik ki! :roll: Persze ettől még a burok megrepdhet! Szóval nem vagyok nyugodt! :roll: úgy érzem magam, mint a fuldokló, aki az utolsó pillanatban még megpróbál valamibe kapaszkodni! Amit írsz, az lehet az immunológiai? A családi neten van egy fórum, mintha ott írnának ilyenről! :roll: Érdemes benézni oda, nekem mondjuk tök kínai amit írnak, de te biztos megérted! :lol:
Vendég

Grönland!
hát nem tudom... Remélem, hogy ezuttal most nem lesz semmi bajod!!!! Nagyon drukkolok Neked!!!
Ez a vírus, csak úgy eszembe jutott. Az intézetben csináltak nekem olyan vérvételt, ami kimutatta, hogy milyen ellenanyagok vannak a véremben és ebből tudta a doki, hogy milyen fertőzéseim voltak. Az ember nem is tud róla, hogy miket lehet összeszedni :evil: Mindegy. Köszi a tippet, benézek oda.
A lényeg a lényeg, hogy mindenképpen a doki fogja megmondani a frankót. Itt mi csak találgatunk... :?
dezsina

Dezsi!

Mindenképpen ráfogok kérdezni, nehogy már ez maradjon ki! Gondolom ezt terhesen is lehet gyógyítni! :roll: Köszi szépen a segítséget! :wink:
Vendég

sziasztok!

köszönöm a drukkokat.

hajnoca: boldog névnapot!

grönland: felhívtad a dokit?

katica
katica30

kis *: merre vagy????

katica
katica30

Katica: Hol itt - hol ott.. :D
Mennek a drukkjaim ezerrel!

bellanitta: szurkok Neked is!

MamiVagy: tessék jelentkezni irgumburgum! Pusszantás!

Gröni: drukk, hogy tudj társalogni Drbácsival!

Hajnóca: utólagosan is boldog Névnapot! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Katica!
nem te hívtad véletlen a doktornénit 13-14 körül?
Fáj még a hasad??

Sajnálom most nem olvastam vissza.
Rólam:11:30 körül mentünk a Kaáliba behívott a Doktornéni megbeszéljük hogyan tovább elkezdte h van két lehetőségünk az egyik h az ötödik napig még nézik őket és azután visszarakják aminek tán nagyobb az esélye h ott marad a másik 2 vissza 3 fagyasztóba.mi mondtuk h amelyiket ő jobbnak látja 2-3nap már nem oszt nem szoroz,felhívja a biológust és ő közölte már 3-at lefagyasztottak igy látták jónak.
Tehát két kis pötyike benn a helyén és remélem jól be is fészkelnek. :lol: :wink:
mindenkinek kellemes hétvégét!!

Kép

Kép
bellanitta

Szió!
Visszaolvastam…nem keveset termelt a csapat :)

Katavirág!
Még nem is dicsértem a csini, kerek pocid! Szuper helye van ott a babócának :wink:

Vikimi!
Természetesen szavaztam a Mira babára….tényleg ő a legszebb :wink:

Melánia!
Sajnálom, hogy most nem sikerült. Természetesen majd legközelebb menni fog :) Igen, én már terhes vagyok, 7. hónap vége. Egyébként 1 hó kihagyás nem kevés???????

Bellanitta, Katica, Csibe +++++++++++++++++++++++++++++ Várom a jó híreket :)

Hajnóca!
Gratula a húsvéti fogacskákhoz! Hogy viseli a ded ezt az időszakot? És..természetesen boldog névnapot!

Allegrobarbaro!
100 alatti HCG-ből is lehet baba, nekem pl 75 volt csak. Lehet későbbi spontán PÉ is. :) Szóval lehet bármi….bocsi, hogy belekotyogok :)

Gerike!
Igen, én PCO-s. Irj bátran privit!

Grönland!
Remélem sikerül dokival beszélned. Szívből kívánom, hogy ez a baba veletek maradjon!

Pá!
Vendég

kis *: örülök, hogy írtál. hiányoztál ám!

bellanita: nem én telefonáltam. ma alig fájt a hasam. drukkolok neked nagyon+++++

g79: hogy vagytok?

jó éjt!

katica
katica30

Jó reggelt!

Katica! Bellanitta!
Drukkok ezerrel! Babaragacsok és pozitiv energiák!+++++++++++ :!:
dezsina

Katica!

Örülök, hogy már nem fáj a hasad. Mikor fogsz tesztelni? Vagy vérvétel lesz?

Köszi a kérdést. Én jól vagyok, élvezzem az áldott állapot minden pillanatát. Tele vagyok energiával, nem panaszkodhatok.

Puszi!
Vendég

Nyulasz!
Ugye csak azért nem nyüzsögsz, mert most töltődsz fel pozitiv energiával :?: :? :roll: :!: :wink: Ugye :?: :!: :?: :!: :twisted:
dezsina

sziasztok!

g79: jövőhét pénteken kell hivatalosan tesztelnem, majd hívnom a dokit.

bellanita: drukk+++++

köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok!

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?