Sziasztok!
Hijjaj mennyit írtatok, az igen!!!
Nekem ma volt jópár elintézendő dolgom, de szerencsére túl vagyok rajtuk
Egész szép idő lett végülis, 5 °C-nál több, úgyhogy még nem fagytunk meg.
Encsike! Szia sorstárs
Általában egyébként a fiatalok mindig megkapják, hogy nem alkalmasak anyának.. de ez úgy hülyeség, ahogy van. Sokszor egy idősebb ember kevésbé az, mint egy 20 éves. Én novemberben leszek 21..
Télen egyébként Bécs jobb, mint Salzburg, bár lehet, hogy ezt csak azért mondom, mert én itt élek
De Bécs a karácsonyi vásárral legyőzhetetlen..
Az anyós témával kapcsolatban én még annyit mondanék, hogy nekem ugye anyósom nincs, csak "anyósjelöltem" .. semmi bajom nem volt vele addig, ameddig abban a hitben éltem, hogy neki sincs velem. Erre szokták talán mondani, hogy az igazság kicsit mindig fájdalmas.. nem tudom, h mit ártottam neki, de megmondom őszíntén, hogy már nem is érdekel. Sztem nem követtem el ellene semmit.
A szüleim nekem a mindenem! Nagyon szeretem őket, feltétel nélkül számíthatok rájuk.. a nagyszüleimmel is jó a kapcsolatom
Költözés: nekem rohadt nehéz volt otthagyni a barátaimat, meg a családom többi tagját.. általában 2 havonta megyünk haza pár napra, olyankor nagyszülőknél lakunk, de télen a rengeteg hó meg baleset miatt nem mertünk mozdulni, így most 2 hete voltunk otthon először, mert eddig meg idő nem volt. Ebből a szempontból nehéz, és talán rossz is.. de amúgy meg jó itt minden
Tabati! Nagyon jól leírtad ezt a nagy Ő dolgot, ugyanígy gondolom. Nekem mondjuk nem volt túl sok kapcsolatom, mivel 14 éves korom óta szerelmes vagyok a jelenlegi páromba. Előtte jártam két fiúval, de ez nem nevezhető olyan igazinak.. én mindent vele éltem át, ezért akarok tőle gyereket.. mármint mert nagyon szeretem, és érzem, hogy ő az igazi.
A barátnős témához én annyit tudok hozzáfűzni (amivel segíteni sajnos nem fogok tudni), hogy 3 éve átéltem egy hasonlót. Volt egy barátnőm, aki dundi volt. Kitalálta, hogy ő márpedig akkor is modell lesz, elkezdett drasztikusan fogyókúrázni, és arra is rájöttünk, hogy hánytatja magát. Na most a rendszeres hánytatás ugye előbb-utóbb átmegy bulémiába, én ettől is nagyon féltem, ezen kívül meg baromira lefogyott, bordái, mindene látszik. Mi próbáltunk vele beszélgetni, először még csak nagyon finoman, nagyon nagy vonalakban ... a modellkedéssel kezdve. Közölte, hogy nem akar erről a témáról beszélni. Alig evett, ha két falatot lenyelt vmiből, akkor is ment a wc-be... a szülei leszarták, vagy még azt sem. Azóta nem tudom mi van vele, nem beszélünk már annyit... amikor legútóbb láttam, akkor azért pár kilóval már nehezebb volt, de éreztem rajta, hogy úgy már szarul érzi magát a bőrében...
Esküvői frizura-smink: Kuzsannával mélységesen egyetértek!!!!
A szempilla tövében sztem is gyönyörű a kő, meg nekem az is tetszik, amikor pici fehér virágok vannak tűzdelve a hajba. De mki úgy a legszebb, ahogy annak érzi magát
Hűűű, ez sztem nagyon hosszú lett...