Szuszu, nagyon kedves vagy, megköszönöm, ha lemásolod a jógadvd-t. A Rékást nem kérem köszi, mert nem csípem azt a csajt. És ez egy jó indok, hogy próbáljam szabaddá tenni a 4. estémet
Ági, én valószínűleg tudok menni 4-én, bár biztosra azért nem tudom ígérni.
Mecsi, gratula a fiúhoz, meglátod milyen jó lesz
én nem is azt mondom, hogy lányt szerettem volna elsőre, de valahogy az volt az érzésem, hogy lányom lesz. De ma már nem is tudom milyen lett volna, olyan klassz egy vagány kissrác anyukájának lenni. Persze most is felmerült, hogy milyen lenne egy lányka, de valószínű, hogy megint fiú lesz, de nem bánom.
Barbi nem csodálom, hogy eleged vana gyógyszerekból, nagyon rátok jár a rúd, már bocsi
Gyógyulást a lánykának! És ha majd jobban ráérsz jöhetnél a jobbnál jobb receptötleteiddel, már hiányolom őket!
Erről jut eszembe, ma sóskafőzeléket szeretnék főzni, de még sose csináltam. Van jól bevált receptetetek?? Anyum szedett a kertjéből egy kis friss sóskát. Főzelékben nem vagyok jó, mert rajtam kívűl más nem nagyon eszi a családban, egy személyre meg lusta vagyok főzni. Azért remélem a fiamat rá tudom ma venni, hogy megkóstólja.
Binyek, az ágyakat gyerekkel együtt adják??
Jól néz ki a bútor, jó vásárt csináltál.
Hol lesz most bababörze a hétvégén?
Ritával egyetértek a mellszívó témában. Legjobban kézzel lehet fejni, csak persze ezt meg kell tanulni, rá kell érezni. Az elektromos nem feltétlenül bántja a mellet, nekem az van és jó is volt, de csak akkor ha van sok tej a mellben. Amikor kevés volt és azért kellett volna teljesen kiüríteni, mert begyulladt, ill. az elején, hogy meginduljon a tejtermelés (nekem csak az ötödik napon engedték meg először, hogy megszoptassam a kicsit) akkor nem volt jó. De nem a Medela hibája volt, mert a kórházban levő nagy teljesítményű "fejőgép"
sem bírt el a mellemmel. Akkor csak kézzel sikerült megoldani a problémát. Szóval szerintem majdnem mindegy, hogy kézi vagy gépi, van akinek egyik van akinek a másik vált be jobban. De mindenképpen érdemes megtanulni kézzel is fejni.