Új privát üzeneted érkezett!

Sárának boldog szülinapot!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

laptető :lol: :lol: :lol: 8) :shock:

Kép

dimet

Csakegy, ez nagyon szépséges!!!!!! Gratulálok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Dimet, Te leszel a következő?! Csakegy pár napja egyfolytában laptetőzött!!! :wink: :P

Espero, Boldog szülinapot Sára babának!

Kép

Kép
anyoooka

Csakegy!

Aztapicsába!!!!! Bocsi de ez hihetetlen. Sunnyogunk, sunnyogunk aztán ellövünk egy totál brutál pozitív hcg-t??????? HIPERSZUPERMEGAGIGAGRATULA!!!!!!!!!
Komolyan majdnem leestem a székről örömömben. Hiphiphurrááááá!!!

Na mostmár előbújhat a zebrapárod is!!! Mert ugye mint tudjuk -ezt tőletek tanultam, fejlődőképes és tanulékony vagyok ám óvónéni létemre- a zebrák csordában bandában járnak. :lol:

Tudtam én hogy szunid előtt még be kell kuksizzak!!!!

hajni...
Budaörs

Mi ez a laptető mizéria? :?:

Ja, egyébként Sára két hónapja volt egyéves, nem tudom, hogy ez a hülye ticker mit számol.

Csakegy, gratulálok! Nem tököltetek sokat, az egyszer biztos.

Kép

Képurl]
espero

Dimet: lehet te lészen csakegy párocskája. nemlehet?????

hajni...
Budaörs

Norka: esélyes napok: 7-e, 11-e vagy 13-a. Ennyi... (előtte tutira semmi mert vagy a férjem karja volt eltörve és már akkor is üvöltött ha megmoccantam az ágyon vagy én üvöltöttem mert fájt a fogam hült helye...). Na most ha a 7-e akkor be vagyok xarva a CT miatt... (11-én csináltam LH tesztet mert tojásfehérje volt, az pozitív lett... és 13-án is volt egy kb. ugyanolyan csík az LH teszten... úgyhogy nagyon remélem, hogy max. 2 hetes...)
Vendég

Espero, valahol ez volt a divat, hogy a topik-laptetős babás lesz....Tickert kell cserélni, nem tud lépni magátül....
Vendég

Csakegy GRATULA!!!
Szép erős csíkocska a második!
13.dpo-n nekem elég halovány volt............lehet ikrek?
:D
Vendég

Jaj Lafi, ez a Hunci baba ollllllllllllllllyan édes!!!!!!!!!!!!!! Bocsi a becézésért de olyan ki Huncut Hunor, és ebből kreáltam gyorsan. :D

hajni...
Budaörs

Csakegy!

Gratulálok! De szép teszt! Nem kellett nagyon küzdeni a tesóért. :lol:
Elképzelem, ahogy tágranyílt szemekkel nézted ahogy megjelenik a 2. csík. :D

Kép
babancs

Na asszem ellépek alunni, hátha holnap reggelre jelentkezik csakegy zebratársa. :D

pusszpussssssssssssz

hajni...
Budaörs

Csakegy, boszi Norka azt mondja, hogy 11-e, mert különben már erősebb lenne az a csík, és a tojcsifehérje is ezt sejteti. Az mindig pé-kor van, vagy előtte, utána SOHA, az tuti!
Szóval 15 dpo...
Vendég

Hát köszi skacok... de tényleg nem sunnyogtam, egyszerűen kezdtem bexarni, hogy oda a pajzsmirigyem és a gyomrom a magas hőm plusz az éjszakai hányingereim miatt... mert babás tüneteim azok aztán egyáltalán nem voltak/nincsnek... még csak extra fáradt sem vagyok.

Most is azon filózok, milyen káros dolgokat csinálhattam az elmúlt hetekben... sajna enni elég gázul ettem... vagy inkább nem ettem... (reggelire pl. capuccino minden nap...)

Na meg persze egy 8 kilós gyereket cipeltem egész nap, nehéz ládákat emelgettem, kétszer átrendeztem (bútortologatással) a gyerekszobát stb. stb. Holnap akartunk festeni és plafonra polisztirol lapokat ragasztgatni. Na azt most kénytelen leszek kihagyni nehogy valami vegyszert szívjak befelé... (na de akkor mikor csináljuk meg???? )

Bevallom akartuk a babát és szurkoltam is csak biztos voltam benne, hogy minimum fél év (vagy inkább 1), addig rendbekapjuk a lakást stb. stb.

Dimet: tök jó lenne ha te lennél a zebrapárom:)))))) Plusz ha még mások is csatlakoznának:)))

(hogy fogok én terhesen egy még éppencsak járkálni kezdő babát a lift nélküli 4. emeletre felcibálni minden nap?)
Vendég

(a férjem itt röhög... legutóbb terhesen kezdtem el nézni a Fiúk a klubból-t és függő lettem... erre az utóbbi napokban-hetekben megint elkezdtem nyomatni, hogy nekem a fiúk a klubból kéne (ugye Dimet?:)))))))) ma töltötte le nekem az első 2 évadot:))))) (egy másik fórumon egy lány ott röhögött, hogy ő is terhesen lett fiúk a klubból függő:)))))))[/quote]
Vendég

megtanítod Lillát lépcsőt mászni... :lol: :lol: :lol:

(nálunk ez megy, mert Bogi nem 8 kg, hanem 15... lefelé pedig jön a korlát mellett szépen, másikkal a kezembe kapaszkodva, kénytelen volt belejönni.... vagy, ha sietni kell, akkor megfogom a hóna alatt, magam elé tartom a csípőm magasságába, és úgy lóbálom lefelé, ahogy lépegetek, nagyon élvezi, de nekem mégsem olyan megerőltető, mintha a derekamon vinném)
Vendég

Lányok! Bocsi, de szakmai ártalom, és gondoltam páran talán használ veszitek amikor gyerkőcötök rajzolgat. Mikor megláttam rögtön Rátok gondoltam:
Szerintem tök aranyos:
http://www.marekveronika.hu/szojatek/szojatek1.swf

hajni...
Budaörs

Norka: 4 emeleten át azért durva lenne hajolgatni:) Valszeg marad az Ergo csak szigorúan a csípőmre kötve és a hátamon cipelve a gyereket... (plusz ritkábban mozdulok majd ki otthonról egyedül vagy gyakrabban kérem majd meg a szüleimet, hogy ide-oda fuvarozzanak...).. ja, és évhalasztást is kell majd kérnem az egyetemen.. gondolom csak megadják...

ja... ma jött meg a BKV válasz a kismamabérletre: Kizárólag GYES és a másik segély mellett jár majd, GYED és TGYÁS mellett nem. Kapják be.
Vendég

[quote="csakegy"]
írta:
csakegy
Tutira nem vagyok terhes, annak lenne jele (a feltételezett PÉ valszeg 12-e és 14-e között lehetett plusz alig voltunk együtt mert korábban a férjem szenvedett a keze miatt stb. utána meg a púpom se kívánta az actiont... )... de azért én is szurkolok, hogy zebracsorda lepje el a topikot :))) Ha ez most PÉ volt és megjön akkor talán a következő ciklusban már adunk egy kis esélyt a dolognak:))) (én tavaszi babára pályázom úgyhogy nyár körül lenne az ideális ha összejönne:)))))

:lol: :lol: :lol: :lol:
Szééééét puuuuuuuuuuuukkadok a nevetéstől.

Csakegy!
Egy tesztet én is javasoltam volna, mint Rambóka írta! :lol: :lol:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-én egyébként azt hittem régebben, hogy a laptetőzés ikerre gyúrást jelent. :D

Kép
lara26

ááá, én tuti nem leszek csakegy párja. :) még nem is akarok.

csakegy, nagyon örülök. és nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!
lilla meg szép lassan megtanul lépcsőt mászni :)
a sorozatnézés: hihihihihihihihihihihi

Kép

dimet

Lara: még csak az kéne, hogy ikrek legyenek... vagyok vagy 152 centi, kb. 45 kiló vasággyal, ha ikreim lennének ki sem tudnám hordani őket:)

(lehet röhögni:))))

Azért megkönnyebbültem mert számolgattam és ha most a 4. héten lehetek akkor nem lesz karácsonyi baba amitől iszonyúan féltem (ld. csak ügyelet van, orvosok idegesek mert bent kell lenni, ez lesz Lilla 2. karácsonya stb. stb.)

Fú... most jöttem rá mennyivel másabb volt Lillával... rohantam a dokihoz, be voltam xarva, lebegtem... most meg inkább le vagyok döbbenve... azt hiszem nem igazán jellemző a PCO-sokra, hogy az első meccsen gólt lőjjenek... (hja... ugrott a biciklitúrás nyaralásunk is... még jó, hogy nem vettük meg a kinézett biciklis utánfutót... szegény férjem... fél éve erről álmodozott) (utólag is elnézést szeretnék kérni midnenkitől akit esetleg bántanak a hozzászólásaim... de most úgy lesokkolódtam, hogy nem térek magamhoz... még mindig dobog a szívem... tök durva)
Vendég

(... a varrónőhöz is most akartam menni, hogy befejezze az egyik felsőm amit még 2 éve elkezdett... csak arra vártam, hogy a mellem visszanyerje az eredeti XXS-es méretét...)
Vendég

(bocsi... most szedem össze a gondolataimat... most mondtam vissza a törpenyulat amit valakitől megrendeltem Lillának stb. stb.)

Ja... láttátok a Jakupcsek show-t? Néztem a meleg pasit... fú de érdekelne mit tudtak volna tőle kérdezni amire nem mert válaszolni... (gondolom tudta mert a legelején az összes létező kérdést lenyomják nekik...)

Múlt héten láttuk az adást és döbbenetes volt...

Igazából szánalmasnak tartom azokat akik egy kis zsebpénz reményében az egész családjukat megalázzák (mert az egy dolog, hogy ők bevallják, hogy melegek, prostik stb.)... na de a családjukat így bealázni...

Tök durva.... (jövő héten kihagyom... mondjuk most is csak fél szemmel néztem de kíváncsi voltam a pasi válaszaira)
Vendég

Rambóka: Itt van a beígért kép a Crayoláról:) (tökéletesen kijött a ruhából is)

Kép
Vendég

Csakegy, gratulálok!!!!!
lyutka

CSAKEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De kár, hogy koránfekvő vagyok!Most itt bőgök, ez annyira jó, és hihetetlen, meg minden, nem bírom én az ilyet épp éssszel, úgy de úgy örülök nektek!!!Megint láthatjuk, hogy miket produkál az élet!Hát ez kellett így reggel!Komolyan mondom, jobban feldobódtam, mintha én lennék terhes! :lol: Dopping!
És a hsz-eid nagyon aranyosak, és abszolút érhető, te sem gondolhattad komolyan, hogy meglincselünk!
Gratulálok és csak óvatosan a lépcsőzésel! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Csakegy!

Basszus, tegnap vagy fél órát keresgettem a neten valami varázslós gif-et hogy a laptetőktől tényleg babás legyél... erre meg... :lol:
Hátttt, NAGYON GRATULÁLOK! :D:D:D:D
Norka számolt, de kb. nekem is úgy a 20. dpo körül (nem emlékszem pontosan) lett ennyire erős ez a fajta HCG teszt. :wink:

Jippijjjé! :D
Sooorban potyogni fognak a babák. :D
Már nem Norkáék a sereghajtók. :lol:
Hajrá többiek is!!!!!!!!!

Kép

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Na még egy kicsit én az első sokk után: :D

Babancs, Kavicska!

A MaCi-ból mennyit lehet legtöbbet bevenni?
Nem fájok nagyon, csak érdekelne, most a doki 3×1-et írt belőle fel. Tegnap bevettem, de még este is fájt a derekam, meg néha a pocim, akkor gondolkoztam el rajta.
Be kellett kenyi a derékom Ben Gay-el (alias Buzi Ben) is, me naon fájt (elfelejtettem megnézni hogy kenhetem-e azt magamra... király :?).

Hajni!

BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT NEKED!
Kép

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Várakozó lányok azért kéretik nem vállat törni a következő napokban minden áron! :lol: vagy apa vállának nekiesni a sodrófával! :lol:

Csakegy úúúúgy örülök nektek!!! hatalmas gratula!!

progit nem is nézetsz? hát ez hihetetlen! (Jobban mondva annyira nem is! :wink: :lol: ) Jót tett neked az anyaság, Lilla sztem feloldott benned egy csomó mindent, ki tudott teljesedni a nőiességed, anyatermészeted...nekem megdöbbentő volt látni, mennyire más a nézésed, pillantásod, mosolyod anyaként, mint egxébként...(előtte még a camponában láttalak) másnál nem láttam ekkora változást...

szóval klassz, csillagfény, csakegy...

Ella is első pé-től lett babaás...egy pé-je volt...

Te csakegy, mensid egyáltalán volt szülés után? :lol:

Kép

Kép
rejo

Csakegy! :D

Jaj, de tetszik ez nekem!
Gratula!
Bizony tegnap még azt bizonygattad, miért nem lehetsz terhes.
Állati! Szerintem minden rendben lesz!
lona1

Csakegy!
Gratulálok! :) (Csak nekem tűnik úgy, hogy a második babák milyen könnyen jönnek???)

Verus!
Benne van a véralvadék. A doktornő azt mondta, a sós kamillás öblögetés segít összehúzni a sebet. Borogatást nem mondott, azt is kérdeztem. Még mindig nagyobb az arcom, habár mintha "puhult" volna... Gondolkodtam a borogatásról is, de mivel a doktornő nem mondott erre semmit, nem tudom, milyen kellene. Inkább a meleget kívánja az arcom...

Vöcsök

Kép
vöcsök

Csakegy! még valami: én 153centi vagyok és 47kiló :)
lona1

nem hinném,hogy bárki is meglincselne. örül it mindenki mindenkinek :) mikor mész dokihoz?????

hajni, boldog névnapot!!!

itt: még mindig nem bújt ki a 2. fog. de már majdnam. éjszaka is nagy sírás volt :( remélem, ha visszamegyünk, akkor nem lesznek ezek az éjszakai kelések. pff.

Kép

dimet

wow, wow, Csakegy :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok !!!
Ez tényleg annyira döbbenetes, de a szó pozitív értelmében.
Örülök, hogy ilyen szép meglepetést tartogatott Nektek az élet !

7Kincs :)
Fantasztikusan szép pocakod van ! Hmm, látlak magam előtt Zsizsik buliján... mekkora változás :)
Nekem valahogyan egyértelműnek tűnik a kezdetektől fogva, hogy kisfiatok lesz. Lehet majd nézek nagyot ? :lol:

Mindenkinek puszi
Niki
mniki

Szasztok :)

Ma reggel sumákoltunk a HA-s tápszerrel (Lilla nem eszi)... belekevertem corn flakes-t (bio cukormentes:), így lekanalazott belőle vagy 70 milit :twisted: :twisted: :twisted:

Köszi a gratulációkat, remélem 2 hét múlva is minden OK lesz... és 8 hét múlva is:) (még nem élem magam bele de repdesek, hogy ennyire rendbetett a szülés:))) (és igen, biztos vagyok benne, hogy a PCO-nál a lelki rész ezerszer fontosabb mint aminek tartják... )

Rejo: októberben megjött egyszer jó lightosan... ha jól emlékszem... na meg most kb. 3 hete. Úgyhogy nem vitte túlzásba:) (Viszont a mostani az 2 hét met szedés után jött meg!!!)

Egyetlen orvost sem értem eddig el, lehet, hogy nem is lesz progiszint mérés. (Őszintén megvallva nem igazán érdekel... Lillánál is szuper volt a progim, meg is maradt. Ez a baba is spontán, ha gond van a progimmal akkor valszeg még nem készült fel a szervezetem a terhességre... ennyi. Durván hangzik de én így érzem. Tudom, hogy ha minden OK akkor nincs gond progival.)

Naaaa.... megvan már a zebrapár?????????

Dimet? :)
Vendég

dimet tuti nem :)
szexmentesek voltunk mostanság. nagyjából :oops:

Kép

dimet

Sziasztok!

Csakegy, besz@rás! :lol: Izé, bocsánat: óriási gratula!!! :lol: :lol:

Bettica, hívtam az előbb a dokidat de senki nem veszi fel... :?

Pussz, mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt

Csakegy
:lol: :lol: :lol: annyira örülök Nektek :lol: ,,,gratulálok,de nagyon! :lol:
Norka zebrája után,,én is megmosolyogtam,h majd max. a köv. hónapba gyúrtok rá a dologra :wink:

én is én is én is(de nem lehet) :cry: .....

Kincs
Nagyon szép kiskincs szobácskája :wink:

Kavicska
TEgnap láttalak,papirokat intéztél? :)

Lafi
Rakhatok fel a fiúkról képet?
Voltak nálunk szombaton Hunorral Lafiék,,,csajok olyan édes egy babóca,szép kis törpe! :wink: :)

puszi a többieknek is

UI.:chamomilla 15ch jó a fogfájásra,,nekünk nagyon jó volt
Vendég

Helló lányok,

CSAKEGY BÉBI !!! Basztikuli !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi más, mint ZUGZEBRA !!! :lol: :lol:
Annyira nevettem, mikor most végig olvastam, el sem hiszem, de mégis..... igen, azt kell hogy mondjam, hogy a terhesség és a szoptatás rendbe teszi a legramatyabb hormon háztartást is, ezt én Eszternél megtapasztaltam anno. Igen, működsz !! Nem is gondoltad, mi ? Hát, hallod, ez tényleg meglepetés.... és ha rám/ránk gondoltál Zazzyval ,hogy mi lincslünk meg, hát tévedsz bogaram.... semmi lincselés, inkább örömködés !! Nagy szerencse ez, hogy ilyen váratlanul kukkantott be hozzátok a második baba, és mi veled/veletek örülünk !!

És komolyan, ez a hülye laptető mizéria, ezt én hoztam ide nektek, mint jó kis hülyeséget, - másik topicokon láttam - de ezek szerint működik.... :wink:

Nekem még mindig nem jött meg, de eléggé görcsöl a pocakom, szeirntem holnap meg fog jönni. Ma már hőt sem mértem, és nyilván tesztet sem csináltam. Lenyugodtam, azt hiszem.
Ja, és megnéztem este pár honlapot, ahol inszeminációval is foglalkoznak.... :roll:
zsizsik

Ella, persze, én is gondoltam erre, hogy fel kék rakni a két szépségről, Miron nagyon jól viselkedett, szerintem tecccccettek egymásnak...mindkettő meglepődött egymáson!
Intézetet elérted?
Vendég

Most beszéltem velük,havonta egyszer rendel ott csak,ápr.elején telefonáljak vissza mert,nem tudot előjegyezni....csomót várni kell akkor is,,,,homlok egyenest mást mondtak :roll: :lol: ....már meg sem lepődőm!

Lafinak már dicsekedtem,h szülés óta teljesen helyre állt a mensim...teljesen igazad van Zsizsik....7,5 hónapra jött meg először,azóta 29-34 napos ciklusaim vannak PÉ-vel :D ....El sem hiszem...és nem szedem a metet,a nagy ragyák elmúltak,,,ok vannak helyette kisaprók,niagarázom ezerrel,,,,régebben 1-2 napig volt egy kis kevés.Szóval azért alakulok,már csak a pajzsmirigyemet kell helyre hozni!!
Vendég

Hunor és Miron
Kép
Kép
Vendég

jajj de aranyosak:)))) Gyönyörű babák:))))))
Vendég

Sziasztok!

Fúúúúú CSakegy!!!Ez nem semmi!Gratulálok!!! (egyébként abban is lehet valami, ha az ember nem túl sokat van együtt férjével, és abból lesz baba.Anno mi abban a hónapban összvissz 2x voltunk, és összejött Gergő.
Kicsit irigy is vagyok ám a második babát várókra.Néha én is szeretném, de néha meg megriaszt, hogy hogy lennék 2 gyerekkel.PL. Gergő még nem megy(mondjuk csoda is lenne 8 hónaposan), és mi lenne, ha terhesen cipelnem kéne :? Sokszor az az érzésem hogy még nem akarok terhes lenni, és ezért inkább kerülöm a férjem, mert úgy érzem, a második pikk-pakk összejönne, mivel még nem akarom igazán,mert korai.

Kincs!
Írtam pü-t

Dimet!
A "nagyjából" szexből is lehet ám manó, mint már írtam!Nem nézel egy tesztet?? Csakegy is azt mondta, tuti nem terhes.Nameg a hányingered is gyanús! Légyszi, légyszi!!
ezoterike

Hunor és Miron nagyon édesek!

Hajni, Boldog Névnapot!
ezoterike

Mikulás:
Kép

Ez egy 35 éves kabát, nővéremé, majd az enyém volt, elég jó állapotban maradt:
Kép

Manó:
Kép

Jimmy-kutya imádja:
Kép

Kép

Így tartjuk a fejünket, mosolyogva:
Kép

Mironnal:
Kép

Kép

Kép
Vendég

CSAKEGY GRATULÁLOK!HÁT EZ NEM SEMMI! :D

SÁRÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

HAJNI BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép
lecso

Aztamindenit!!! :lol: Csakegy sejtettem :D Amikor írtad, hogy tuti nem lehet baba, akkor eszembe jutott Norka, aki meg amiatt kesergett, hogy semmi babás tünete nincs :) Nagyon kellett nevetnem, mert mondom Te ilyen erőset pisilsz, akkor itt ikrek is lehetnek :lol:
De jó, tökre örülök!!!
Lányok, ki lesz Csakegy zebrapárja????

Tücsi: Válaszoltam a prividre. Remélem, minden rendben lesz! Drukkolok :)

Kép

Kép
bettica

MONÁCSKA???MI VAN VELETEK?

Kép

Kép
lecso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?