Új privát üzeneted érkezett!

rbetty:nem tudom mennyire emlékszel arra, h mennyit nyavajogtam itt Réka súlya miatt. Mindenfelé elhordtuk, mert nem akart hízni és ez a nemhízás már az agyrémünké vált. Most 13,5 hónaposan 7600 gr.
Én is csak akkor nyugodtam meg, amikor minden vizsgálata negatív lett, de így is sokszor szomorú vagyok, amikor az evések nehézkesen mennek, kevés félét eszik, sokat nyüzsög közben..., de nem tudok mit tenni.
Ne eröltesd a kaját, ne ess abba a hibába, amibe én is,én már nagyon megbántam, hogy ekkora ügyet csináltam az egész kajáltatásból!

Kép
gyanixi

Vesm: Nagyon drága vagy, hogy megkérdezted.
Akkor ez most szerinted azt jelentené, hogy Nóri 0 Rh pozitív, de csak gyengén pozitív? (én 0 Rh pozitív vagyok)

Toncsi: szép pocak :)

Hú, mennyi finisben levő kismami van... hogy repül az idő....

Többen azon aggódtok, hogy mennyire nem gyarapszik a babátok, én épp az ellenkezőjén aggódom. Jó, tudom anyatejjel nem lehet "túlhizlalni" egy babát, de úgy nő Nóri, mint a gomba.
Lassan 7 kilo és még nincs 4 hónapos. 6hós ruhákat kell vegyünk neki... (mondjuk apa és én sem vagyunk nádszálak) :)

Bár épp most olvastam, hogy ha a kicsik babakorukban nincsenek kaja ügyben 'kínozva' - kajamegvonáson, később nem fognak kajához menekülni, és bepótolni az elmaradásokat, hanem kiegyensúlyozott evők lesznek. Remélem evvel nem lesz gondunk...

Egy körkérdés: Volt, vagy valamelyik babának HEMANGIOMÁJA????
Csak érdekelne, (Nórinak van a füle mögött és a fülcimpájára felnőve) hogy milyen lefolyása van a hemangióma 'életének'??? (mekkorára nő meg, hogy múlik el, mikorra múlik el stb)

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok Csajok!

Utolsó friss, ropogós pocakképek tőlem.

38+0

Kép

Kép

Mindenkinek minden jót! Majd jelentkezem :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsu!

Ki csinálta neked a 12 hetes UH-t?
Vendég

Beaaa: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anna: Nóri bűbáj :D :D :D

Micsoda formás pocakok vannak itten kéremszépen :) :D

Tegnap voltunk a bőrgyógyászaton, de a váróterembe se lehetett beférni annyian voltak :shock: Az előtérbe állt a sor vége! Úgyhogy nem vártuk ki a kilóméteres sort. Ha nem volt bent 20 gyerek+szülője,kisérője akkor egyse :shock: Persze 1 orvos dolgozott :evil:

Suliba vokk utána mék a neurológushoz, intézni a papirokat, meg vannak kérdéseim a dokihoz!
Szerintetek amíg nincs bállítva a gyermek epilepszia gyógyszere miért csak 3 havonta van EEG???? :evil: :evil: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok! :)

Viszem mindjárt Nőcit fülbevaló belövésre! Izgulok, remélem nem fog neki nagyon fájni! :roll:

Babák súlyain kár parázni, míg egészséges, kiegyensúlyozott, addig nem lehet baj! :wink:
A fejlődési görbéket, meg ugye a nagykönyvet - ahogy Melinda is írta - ők nem olvassák! :D

Anna :)
Megnéztem, Boti pont 3 hónaposan volt 6640g!
Noémi most 2 hónapos, és már 5és fél kiló!
Szerintem ez genetika.
Boti amúgy egyáltalán nem lett kövér, szépen bevárta a súlyával a kortársait. Most 15 kiló, és 94 cm.

Enikő :)
Már az új dokihoz mész? Drukkolok...

Kép
Kép
zituska28

Bea :)
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++
Csinos pocak!! :D

Zsuzsu :)
Örülök, hogy minden ok!! :D
Komolyan mondod, hogy ilyenkor már látja a doki, hogy kislány??
Én meg sem mertem ilyenkor még kérdezni anno.. :oops:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Bea, drukkok mennek! +++++++++++++++++++ Kitartás, hátha nem kell sokáig betn feküdnöd.

Zitus, majd mutizz képet a fülbevalós csajsziról! Vettetek már neki, vagy amit ott belőnek, azt kell bennehagyni? Szép súlyban van Noémi! Lassan beéri Lalit, ő most kb 6 kiló lehet, egy hete volt 5.87.

Anna, Lalinak van hemangiómája a bal keze fején. Szerencsére nem nagy, majd lövök róla képet, de most lassan mennem kell szopizni. Én azt olvastam, hogy kb 4-5 hós koráig fokozatosan nő, akkor leáll a növekedése és elkezd visszahúzódni, kb 2 éves korukra ki fog fakulni, csak egy pici heg marad utána.

Kép
szilcsi

na háj

itthon :)
nincs hely a klinikán, így haza küldtek, holnap második felvonás...nyertem egy napot, jééééééééééééééééé :lol: :lol: :lol:

volt uh meg ctg, minden oké, BPD: 92,6 mm
FRONTO: 113 mm
HC:330mm
AC:320mm
FEMUR: 71mm

3401 gramm a becsült súlya, bár az uh-s doki szerint a gép alulbecsüli, úgyhogy szerinte ennél nagyobb :lol:
nagyon cukipofa volt, teljesen felpörögtem :) főleg mert haza jöhettem :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Megjöttünk! :D
Nagyon ügyes volt a Csajom, csak egy picit sírt, mikor lőtték be neki, utána gyorsan megvígasztalódott! :D

Szilcsi :)
Lali se panaszkodhat a súlyára azért! :D
Mi ma fogunk méreckedni, 1 hete volt 5410 pontosan a csaj!
Most még 1 hónapig az lesz a fülében, amit belőttek - ez egy síma egyszerű bordó köves kis fülbevaló - aztán kicseréljük arra, amit a mamáéktól kapott születésére! :)
Majd csinálok fülbevalós képet, csak most beájult, nem volt már időm lefényképezni! :)
mi az a hemangióma??

Kép
Kép
zituska28

Megjöttünk! :D
Nagyon ügyes volt a Csajom, csak egy picit sírt, mikor lőtték be neki, utána gyorsan megvígasztalódott! :D

Szilcsi :)
Lali se panaszkodhat a súlyára azért! :D
Mi ma fogunk méreckedni, 1 hete volt 5410 pontosan a csaj!
Most még 1 hónapig az lesz a fülében, amit belőttek - ez egy síma egyszerű bordó köves kis fülbevaló - aztán kicseréljük arra, amit a mamáéktól kapott születésére! :)
Majd csinálok fülbevalós képet, csak most beájult, nem volt már időm lefényképezni! :)
mi az a hemangióma??

Kép
Kép
zituska28

Na, ezt hogy csináltam?? :shock:
Bocsi.... :oops:

Kép
Kép
zituska28

Csajok!

Lehet, hogy én vagyok béna, de remélem nem.
Szóval nálunk nagy gond a kaki ügy. Mármint nem Nórinak, hanem nekem és a ruháknak, meg a pelusnak. Már kipróbáltunk sok féle-fajtát, de mindből kifolyik a kaki egészen Nóri háta közepéig.... Szerintetek mi lehet a gond??????
3-mas méretet használunk. Volt lila tescos, libero, pampers (sleep&play és active baby), mosható, olcsó pelus (diszkontból)
Mindig adok Nórira body-t is, hogy tartsa a pelust és elkerüljük a baleseteket, de úgy látszik így is vannak.

SEGÍTSÉG!!!!!
(volt már többször, hogy a köldökből kellett kipiszkálnom a maradványokat, meg a lapockájáról is...)

Bea!

Szép méretek. Még egy nap "nyugi" otthon, gondolom most fél kiloval könnyebb vagy! :) (nagy kő a szívről)
Élvezz minden pillanatot otthon.

Zituska:
A hemangióma az egy hajszálérdaganat, de "csak" annyi az egész, hogy néhány hajszálér megpattan és felgyülemlik a vér és púpot képez a bőrön, vagy bőr alatt. Elég nagyra is megnőhet.

http://images.google.hu/images?hl=hu&q= ... B3ma&gbv=2

Remélem a mienk nem lesz akkora, mint némelyik képen ezen az oldalon.
Gyengébb idegzetűek ne nézzék meg a képeket. Néhány brutál kép is van....

Kép

Kép
sznanna

Sznanna!

Nálunk a textilpelus tökéletesen bevált... talán össz-vissz 1x folyt ki Hajnának a combjánál. Ugye maga a textil sokkal nagyobb pórusú, mint bármely papírpelus, így oda gyorsan beszivárog a híg kaki, és mire kiérne, addigra mind peluson belül van. Persze ezt csak nagyon elvetemült anyáknak ajánlom... de egészségesebb, mint az eldobható ;)
Vendég

Anna, ilyen a miénk. Hú ezeket a képeket én is megnéztem, némelyik iszonyú! :( Először nagyon megijedtünk,mi lehet az a kezén, a jobb kezén van egyébként, nem a balon, a védőnő mondta a nevét, de semmi többet, én meg itthon rákerestem a gugliban.
Pelus: mi Liberot használunk, kaki csak akkor folyt ki, ha annyi volt, hogy nem fért bele. Pisi többször is kifolyt, van, hogyannyit jár a lába, hogy lecsúszik a pelus, és a derekánál kifolyik a pisi. Ma reggelre a hóna alatt lett pisis, hogy hogy csinálta,fogalmam sincs. :shock: A Pampers nem vált be, na abból mindig kifolyt minden, de most én is ki akarok próbálni másfajtát, hátha azt nem tudná lerugni.
Kép

Bea, ez szuper! Hogyhogy ilyen teltház van a klinikán? Front van vagy mi?

Zitus, a hemangióma jóindulatú érdaganat, hacsak nem az arcon vagy a szemen van, nem igényel kezelést.

Basszus utálom az összes hülye postást! :( Meg mindenkit, aki hozzánk csönget fel. Miénk az első csengő,mindenki ide csenget és persze olyankor, amikor végre nagy nehezen sikerül elaltatni a gyereket. :roll: :twisted: :twisted: :x A múltkor egy nyanya árulta a krumpliját, :shock: de volt olyan délelőtt, hogy egymás után 3x csengették fel Lalit. :x

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Bea!
Örülük, h nyertél egy napot!! A patológiára akratak tenni??? Én balga elfelejtettem megköszönni, h tájékoztattad a lányokat tegnap. Szóval bocsánat és nagyon köszönöm! :D Szupi a kép-képek, Gréti annyira édes! :)

Melinda!
Köszönjük a meghívást, de Ábel annyira energiabomba, h nem merek vele vendégségbe menni. A játszótéren gyakran felbukkanunk, 9-12 és 15:30-17 között általában.

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A KEDVES SZAVAKAT, IGAZÁN MEGKÖNNYEBÜLTEM!!!!

Ági (exi)
Saját megfigyeléseimet irtam a baráti körben, tehát nem reprezentatív. Én is szomorkodom a beszéd hiánya miatt, de a védőnő szerint nincs gond. Egyszer jóanyám is mesélte, h a nővérem 3 évesen kezdett beszélni, addig csak "üüüüüüüüü" zött. Lehet, h genetika nálunk. AZ is igaz, h Ábi mozgása elég fejlett, ügyeske, így lehet, h nem a beszédre "gyúr". :lol: Na meg ugye drága szülei megértik amit akar és nem erőlködik.
Vércsoport: Apa A pozitív, Én B negatív, Ábel A negatív.... a MI FIÚNK :lol: :lol:
Bukfenc: gyermekem ma felfordította a kisasztalát és azon bukfencezett.... :o :D
IDE IS TEHETNÉL ÁM PETIKÉPET!!!!!! :lol:

Toncsi!
Szép a pocak, jó egészséget, problémamentes szülést kívánok. !!

Gira!
Sikó a dokim, minden UH-t Ő csinál. Megbízom benne. Tegnap Ő csinálta a genetikai UH-kat (12. hét és a 18-20. heti genetika) a Keresztúri dr. pedig az egyéb UH-kat a másik laborban.

Zituska!
Fülbevalós Noémiképet kérünk!!!!! :lol:
Én megkérdeztem a dokit a neméről, és mondta, h nagyobb eséllyel csajszi. (Kicsit megmozgatta a hasam, mert Tirzus sziesztázott és nem érdekelte a kukkolásunk :D )

Enikő!
I
Iszonyat ami megy a rendelőkben, de jó, h túlvagytok rajta.

Rólunk:
Kedden megyünk vértesztre, két vérvétel lesz, most és kb. 2 hét múlva. Utánna eredmény, de meggyőződésünk, h egészséges és kihagyjuk a hasbaszurit.

Szilde!
Nyirati drnő Ruzsán csinál 4D-s UH-t????? babamozi érdekelne, ugyanis apuci nem tud bejönni velem a Klinikára UH-ra és nagyon szeretné már látni a lányát...

FÜLBEDUGULÁSRA tippek??????? nem vagyok náthás, nem fáj semmi, csak második napja bedugulva a füleim. Audit spray nem jött be...KÖSZI!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilcsi!

Az uram postás :lol:

Én amíg a belvárosban laktunk, kiírtam a csengőre, hogy "Ne csengess, kopogj!" Remekül bevált ;)
Vendég

Gira, hogy írjam ki a kapucsengőre, ahol egy kb 1 cm-es fecnire van kiírva a férjem neve? :? Az ajtóra okés, de a kapucsengőre nincs ötletem. Gondoltunk rá,hogy kikapcsoljuk, de ha meg fontos valaki jön hozzánk...
Párod tuti nem OLYAN gaz postás! :lol:

Zsuzsu, fülbedugulásra rágó? Vagy nagy-nagy ásítás.

A gyerekem dél óta alszik. :shock: :lol: Pár napja már minden nap elalszik dél-egy óra körül. Viszont éjszaka kel, van, hogy 2-3-szor is, bár 15-20 perc alatt vissza is alszik. 9-kor leteszem, 2-3 felé kel, aztán 5 körül, majd 7 felé, akkor odavesszük magunk közé és még egy órát alszunk, ő meg cicizik-alszik, 8-9 körül szoktunk végleg kelni. 8)

Kép
szilcsi

Itthon vagyunk!!!!! :D :D

Már kedden reggel haza engedték a Barnit,de nem mertem eddig jelentkezni,mert "csak" eltávon voltunk,papíron bennt feküdt még!!!
Valszeg szalmonella,de biztosat csak holnap tudnak mondani!
Kedden este,(miután hazaengedtek) 3* hányt(éjfél,1óra,2óra)már vacciláltunk hogy visszaviszük,de szerencsére nem kellett!!!
A benntlét,a Barnit úgy tűnik annyira nem viselte,meg,nem lett anyásabb,nincs éjjeli felzokogás,persze üldögél az ölembe,mondja hogy szeretlek!
Sőt azt is,hogy anya sírtam,a kórházba,,anya is sírt,apa is sírt,mami is sírt........ :roll:

ma kellett visszamennünk a zárójelentésért,na ahogy meglátta a kórházat,nagyon elkezdett sírní....
hogy nem akar bemenni,nem akarja hogy ott hagyjuk,nem akarja hogy bekössék(infulzió miatt).

Amikor pedig odajött anya eggyik volt kolleganője(fehér köppenybe),elkezte kiabálni:
-ne gyere ide,én már megyek haza!!!! :D

Azt mondták a nővérkék a Barni nem sírt sokat,ügyes volt...

A nővérkék rendik voltak,elméletileg 11-től volt látogatás,de mivel vasárnap egész éjjel bőgtem,és semmit nem aludtunk ,8 -ra odamentünk,és beengedett az eggyik nővérke!!!!!Így hétfőn 8-tól,este 1/4 8-ig ott lehettem!!!!
:)
Apa kiakasztotta az orvosokat..... :lol:
Azt szerette volna ,hogy olyan kórterembe lehessünk,ahol nem kell otthagyanom a Barnit,persze nem lehetett.
Mondta neki a doktornő,hogy apuka hallgasson meg,mire a férjem.
-Doktornő,maga hallgason meg,az én fiam ott bennt van,nem akarom itt hagyni.........stb..stb...

szerdán kezdtük volna a bölcsit,azt hiszem 1 hónapig legalább hanygoljuk......................

Kép
bibi226

Bibi, örülök, hogy hazaengedték Barnit! És hogy ilyen ügyes volt és megdicsérték!
Hol szedte össze a szalmonellát? :shock:

Kép
szilcsi

Jaj,szeretném megköszönni mindenkinek,aki gondolt ránk,és izgult velünk,hogy,hogy van a Barni!!!!
Nagyon sokat jelentett nekem!!!!
KÖSZÖNÖM mégegyszer!!!! :D

kíváncsi vagyok,hány kg lett a Barnabás,15500gr volt 2 hete,mikor bennt lemértük 13kg volt csak..............
Kezd visszajönni az étványa,már reggel mondta,hogy kér kakaót,nyuszi csokit,de legalább a boltba vegyünk roszcsont rudit!!!!
kimotoroztunk anyuhoz,és mondta neki:
-Zibi mami,te főznél nekem valamit,legalább 1 kis tejbegrízt,mert anya nem akar!!!
Anya mondta neki,hogy ő sem főzhet,mert ugye diétázni kell,erre a Barni:
-akkor gyújtsd be a sűtőt,és főzzél nekem,hurka-kolbászt!!!!

Bea,nagyon a finisbe vagy már!!!!! :lol:
Jó nagy lett a pocid!!!!!!! :lol: :lol:

Toncsi,a te pocid,is sokat nőtt!!!

Kép
bibi226

Bibi! jaj de jó hogy Barni végre otthon van! Tesomat sem engedték be annak idején pedig a pici nem volt 6 hós és csak szopizott, annyira voltak kedvesek hogy a lefejt tejet átadhatta nekik amit aztán ök odaadtak. Persze a teje akkor nagyon megapadt ezek után. Én bögnék ha ott kellene hagynom, de biztosan oka van ha ez a szabály. És a fö végre tulvagytok rajta!

Anna! Olyan vörös anyajegyre gondoltál? Orsinak a combján volt egy szív alakú és mondták el fog mulni, 3 évesen biztosan nem volt ott de hogy mikor tünt el arra nem emlékszem. Neki nem növekedett csak a lábával együtt arányosan nött majd halványodott és elmúlt.
Pelus. Orsi pont ilyen volt, bármilyen pelusban a háta közepéig kicsurgott a kaka (ha mégis megusztuk akkor bukott akkorát hogy biztosan megint át kelljen öltöztetni megint :lol: :lol: ) de ahogy elkezdett szilárdat is enni egyre szilárdult a széklete.
Én is probálkoztam, volt olyan pelus amivel ritkább volt a baleset volt amivel meg biztos. Diszkontban is sokfélét lehet kapni, probálkozz. Esetleg megirhatom neked ha érdekel a Bababörzén hirdettek pelust, (szerintem nagyon olcsón de én akkor ott nem vettem mert van elég itthon) szoval diszkontáron és még házhoz is viszik ingyen Szegeden. Ha meg akarod azt is probálni (mondom én nem tudom milyen) megirhatom privátban - v. akit még érdekel annak is

Toncsi,Bea! Hatalmas pocak, jaj ne nehéz lehet már cipelni!

Enikö! Sajnálom hogy olyan sokan voltak, akkor nekünk ott szerencsénk volt megutobb.

Szilcsi! na nekem totál elegem volt hogy a postás mindig hozzánk csöngetett elsőnek, én tudtam nem várok senkit ha meg mégis hozzám jönne valaki az ismeri a mobilszámomat, rám tud csörögni (ami rezgő volt olyankor) és bizony mindig félretettem a kagylót. Igaz ez azzal járt hogy a ház egyik oldala, a felettem levők egyikébe sem tudtak akkor felcsengetni de nem érdekelt mert a csengő nagyon hangos volt és halkitani nem lehetett, igy maradt hogy félretettem. A többiek meg (mivel mesélték) azt hitték néha elromlik :D

Betty! Ez lemaradt tegnap. Norbinak is napi 3 széklete van általában, nem folyós, normális de többször van, én nem kérdeztem erről orvost de szerintem normális ha híg lenne mindig az gond lenne.

Vércsoport. Én amikor hirtelen mütétre kerültem be kérdezték mi a vcs. mondtam erre ök van-e papirom róla? Mondtam otthon van egy régi fénymásolt eredmény, na akkor a férjem szaladjon érte haza és hozza be. Mire visszaért a mütétet már elkezdték és simán elfogadták a több éves eredményt. EZek után nagyon furcsáltam, igazábol most sem értem terhesen miért kellett többször is vcs. ellenőrzést csináltatni (A Rh+) ha mütétnél meg fel sem merült friss eredmény kellene.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi: Jajj de jó, már nagyon izgultam értetek. Barni nem semmi...hurka-kolbász :lol: Örülök hogy azért annyira nem viselte meg ez a kórházasdi....apátokra meg legyél büszke :)

Karmen: Nem, nem nehéz...én élvezem, és imádom, épp mondtam a Gergőnek hogy életem végéig ellenék így....csak a zoknit nem tudom magamtól felvenni meg körmöt vágni meg ilyen apróságok, de mire való a férj, ha nem erre :lol: :lol: :lol: :lol:
És nálunk sem lesz több baba (bár Gergő nincs erről meggyőződve...de én igen...ő simán belemenne még egy babába....haha...még azt se tudja 2 milyen :))

Szilcsi: Örülök az alvásnak!
A postásokról...én régen már sokat szidtam itt a miénket. Az is egy kis köcsög. Soha nem hozza fel a dolgokat, mindig csak kapunk értesítést hivatalos levél érkezéséről, pedig volt egy idő amikor elég gyakran kaptam, és hát nem volt buli bemenni a Sz-térre, miközben tutira itthon voltam mikor jött a postás, de még csak fel sem csengetett...mert ha ő olyan lusta és nem hozza fel, lementem volna én érte.....(5.emelet) Még panaszt is tettem....semmit nem ért....de egyszer ha nagyon ráérek még egyszer bepanaszolom, azóta is köcsög....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Lányok, mit jelent az hogy nagy lyukú cumi? Vettem most Milupa Jó éjt tápit hogy esti szopi után ha még fér Norbiba megtömném, hátha éjjel nem ébredne de azt irja ez sürübb nagy lyukú cumi kell. Szoval mi nem cumiztunk, igy csak Avent 1 és 2 lyukú cumim van, meg 1db Baby Bruin. Ezek nem jók erre? Vagy tüvel kell nagyobbitanom a lyukat esetleg Avent 3 lyukú kellene, itatópohár szoval mielött felbontom és kiderül igy nem tudja meginni jo lenne tudni mire gondolt a gyártó.

Bea! Azt hittem nagyon kellemetlen akkora pocakot cipelni, nekem szörnyü volt, de az még jobb ha ilyen jól viseled! Jaja én nagyon emlékszem hogy szidtad a postást, én tuti bepanaszoltam volna már. Én egyszer kellett irjak a postának a weboldalukon keresztül, pár napon belül kerestek és rendeztük a dolgot. Nekem is volt csak értesitöt dobtak be, és akkor még nem volt kikapcsolva a telefon

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea,

ez neked tök jó hír, hogy még hazaengedtek. Gréti tutira nagyon örült neki, ugye?

Viszont, ha belegondolok, mit csinálnak vajon ilyenkor azokkal, akik nem császárosak és tényleg beindult náluk a szülés? Szüljenek meg otthon vagy mi??!! :shock: Én emlékszem anno Dórikával reggel 6 körül értünk be a kórházba, s 10.40-kor teljesen "kész" voltunk Manóval...

Mónika

vesm

Karmen!
Én csak az Aventről tudok nyilatkozni. Annak van olyan cumija, aminek Variablis a neve. Egy lyuk van rajta, és attól függ a lyuk mérete, milyen irányból kapja be a gyerek.Szerintem jó! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bibi!

Jó hogy Barni otthon van.Hol szedhette össze a szalmonellát?

Zsuzsu!
Olyan hihetetlen hogy a doki mondta hogy nagy eséllyel csajszi...

:shock: Még olyan picike.Nekem a 20 héten két lányt mondtak mégis vegyes páros lett.Nem akarlak elkeseríteni csak "rossz"ha beleéled magad és közben fiú.Én is paráztam az elején mikor kiderült hogy ikrek hogy legalább egy lány legyen ,mert tudtam hogy nem fogok többet szülni és nagyon vágytam egy csajra de amikor kezdődtek a problémák(17.hét körül )csak arra tudtam gondolni hogy ne veszítsem el őket...Nagyon boldog babavárást neked és kívánom hogy teljesüljön a vágyad. :wink:

Melinda!
Voltam ma Domaszéken nagyon erősen gondoltam rád hátha összefutunk de sajna nem.Mizu?Lánykák?Megy a bölcsizés?

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen!

Szuper a kép és gyönyörű kisfiad van!!!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Bea! Pedig gondoltam rád egész nap! Na majd holnaptól erősebben! :lol:

Vesm! Lottival 10-kor értünk be, 13.40-kor sírt fel. :)

Karmen! Drukkolok, hogy a "megtömés" sikerrel járjon. Nagyon klasszak az uszis képek, Te meg még mindig annyira sovány vagy! :)

Postás: nekünk a legjobb, se csengőnk, se postaládánk egyenlőre (a szomszédéba dobják a mi cuccunk :D ). Eddig ide 2 hivatalos levelet kaptam, bementem érte ide a falupostára, még személyit sem kértek. :)

Bibi! Jó, hogy otthon vagytok. Mitől kapott Barni szalmonellát? Nekem volt anno, lagziban kaptam, iszonyú volt, nem is tudom egy kis szervezet hogy viseli. :(

Zsuzsu! Jajj ne butáskodj már, hogy nem jöttök el Ábellel. Szerinted az én lányaim angyalok?? :)
12. héten megmondani a baba nemét elég bátor dolog, nekem egyik lányomnál sem vállalta be senki itt Szegeden. Sőt talán 1x mondták Lindire, hogy lány, Lottinál nem mondták. Nem akarlak megbántani, de nem szeretném ha "csalódnál", remélem érted mit akarok mondani, tudom, hogy az egészség számít meg minden, de azé, na ugye érted... Nem egy bnőm "csalódott" így. De ezt Gira és Enikő is tapasztalta.

Toncsi! Szép a pocid, finish!! :D

Szilcsi! Az ilyen hemaizé felszívódik, nem?

Anna! Bnőm kisfia 3 hósan 8 kiló volt, nyugi, mára már lassan 3 éves, kb 14 kilós kölkice. :)

Zitacicu! Mit csináltatok errefelé? Vannak ám eladó épülő házak a közelünkben. :)
Lindi jobban van, eleven mint az égedelem. Én 10 nap múlva dolgozom újra, szarul vok miatta.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
ezer éve nem jártam erre.
el se mesélem mi van/volt és remélem h. nem lesz sokáig, nálunk, mert ez már nekem is sok. a csajok folyamatosan betegek, a hab a torán a tegnapi nap volt,
Pati estére vörös lett mint a rák, be az ügyeletre, onnan be a kórházba, szerencsére jobban lett és ott meg teltház van a hányós-fosós vírus miatt, és nem vették fel, este 10kor még pakoltam be Patit az autóba, a férjem akkor telefonált h. közben Vivi telerókázta az ágyat, tiszat mázli h. jöttünk haza, a férjem nem tudott voltna mit kezdeni Vivivel.
Pati allergás , de nagyon valamire , a füle most is bevan dagadva, állítólag ételallergia, csak nem eszik semmit szinte, Peptijunior tápit, sinlacot, meg gyümit, főzelék, tejmentesen.
ja, kaptam beutalót a gasztróra, de a telefont se veszik, fel, jöv.héten már viszem a miniklinikbe, de h. addig micsinálok, nem tudom, azt se tudom mi ne adjak, v. adjak enni.

remélem mindenki jól van
:D

lehet h. ismét nem jövök jó sokáig...
Vendég

Zsuzsu: de jó, hogy jók a hírek! Azt én is kételkedve fogadnám, hogy 12 hetesen megmondják a nemét, főleg, ha lányról van szó. (Én dokim a 24. hétig nem is nyilatkozott, ő csak a biztosat mondja. :D ) A helyedben a nevét a vonalzóra tuti nem írnám oda, kabalából. És igaza van a többieknek: ne éld bele magad nagyon. Nekem olyan rossz érzés volt, mikor kiderült Marcsiról, hogy nem fiú, pedig valahogy azt vártuk, mintha ezzel megbántanám őt ott a pocakban.

Exi: Marcsi úúúútálta a hasonfekvést, és korán beszélt, szóval mi is erősítjük ezt a statisztikát.

Súly: Marcsi 5 hósan volt 5360 g, félévesen 7210.

sznanna: csarlakozom gira-hoz elvetemült anyaként :lol: : a moshatóból SOSE folyt ki az anyatejes kaki! Eldobhatóval mind a 2 gyerekkel jártunk úgy, hogy egyszerűbb volt megfürdetni, mint letörölgetni. :lol: Hemangióma: Marcsinak volt az arcán egy pici pötty, 2 hónaposan növesztette, érdekes nagyon, mert pontosan ott, ahol nekem is van foltocskám születésem óta. Viszont neki tavaly nyáron elmúlt, 2 éves kora körül elkezdett fokozatosan halványodni, és teljesen eltűnt az anyapöttye. Ha kéred, teszek fel én is képet róla.

szilcsi: látod, rendes Lali! 8) A kapucsengőnkön én most fedeztem fel a lekussoló gombot! Igaz, így a postást se hallom, de ott egye meg a fene. Pedig hozzánk gyakran jár, minden gyerekruhát a neten veszek, van, hogy egy külön táskája van csak az én pakkjaimnak. :lol:

Bibi: de jó, hogy már otthon lehettek, és eszik Barni! Ha fogyott is, visszahízza hamar!

Jégvirág: azért csatlakozom a drukkokhoz, rádfér az holnapra is. Tényleg, holnap lesz hely? :roll:

zozo: sajnálom. :cry: Nem lehet a tápszer?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zozo,
a gasztro 545-335 ezt hívd, fel szokták venni

Bobi is kórházban van megint és megint rota, én kezdtem, majd Jozsó, de Boldit kiütötte annyira, hogy itthon nem volt tovább tartható a dolog

állítólag másik törzs, így simán elkaphatja újra és pingpongozhatunk vele akár hetekig is családon belül

estig ottmaradhatattam vele, 11-re lehet visszamenni, de én megyek reggel és ha ki akarnak dobni, csak próbálják meg :(
Vendég

Dncsi!
köszi a számot, ti voltatok már ott, ugye?
mennyi kell várni? 1nap? :)

Boldit nagyon sajnálom, hát ez jó, azt hittem ez csak 1szer jön/megy.

Norus!
allergiásoknak való tápszert kap, mert arra hamar rájöttünk h. a másikat nem bírja, de u.azt kapja régóta semmi új kaja, és mégis allergiás valamire.
Vendég

Anyáááám! :shock: Még nincs vége a betegségeknek?!
Boldi, Barni, Pati, gyógyuljatok meg gyorsan!!!

Valaki igénybe vette a fizetős szobát a klinikán? Mit tudtok róla? Onnan is elviszik fürdetni a gyereket?Egyáltalán hányszor mennyi időre viszik el a babát? Bejöhetnek a gyerekeim látogatni? Ha besárgul a baba van mobilfény? Mennyi a tarifa?
Vendég

Sziasztok

Dancsi: naon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: Még jó, hogy beadattad a rota elleni oltást :evil: Gyógyuljatok!!!!!+++++++++++++++++++++

Zozo: bacca meg a maci, hogy nálatok is mindig van valami!!!! Ti is gyógyuljatok de izibe!

Bibi: Nagyon örülök hogy otthon van Barnus és hogy annyira azért nem viselte meg a kórház!

Karmen: Szenzációsak a fotók!! Nagyon édes Norbi, láccik mennyire élvezi a vizet :D Hogy te milyen szemtelenül vékony vagy :lol:

Zsuzsu: szuper hírek :D naon örülök :wink:

Bea: Mennek a drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++

Csajok Őssejt kapszula! Hallotattok már róla:
http://www.ossejt-terapia.hu/olimpiq_stem_x_cell

Véleményetek? (Viusnak gondoltam)

ceniko
Szeged

Enikő!

Én nagyon kétkedő vagyok, de én meg ilyen cikkekkel etetem magam: http://antalvali.hu/008_vajon_miert_mer ... inket?evp=

Lehet, hogy a kettő között van az igazság, de nagyon szkeptikus vagyok. Bocsi :(
Vendég

Bibi :)
Örülök, hogy otthon van Barni! :D
Jó éhes lehet már, ha a hurka-kolbászt emlegeti! :lol:

Bea :)
Akkor drukk újra indul.... :D

Zozo :) Dancsi :)
Basszus, jól összejött megint.. :( Gyors gyógyulást!!++++++++++

Dancsi :)
Noémi szerdán kapja a Rota ellenit...de akkor ezekszerint azzal se leszünk kibiztosítva?? :(

Gira :)
Én voltam a fizetős szobában.
Végig velem volt Noémi, de sajnos a vizsgálatokra, és fürdeni ugyanúgy elviszik.
Vizsgálatok délelőtt fél10-től vannak, fürdés meg ha jól emlékszem 1 óra körül. Ilyenkor 1,5-2 órára minimum elviszik.
De volt, hogy én ott toporogtam az Újszülött osztály előtt, és amint lehetett, felmartam a gyerekem, és vittem!

Kép
Kép
zituska28

Gira, fürdetés fél egytől fél háromig van! És mindenképpen elviszik, én fürcsi után is általában alvó babát kaptam, volt, hogy fél 3-kor megkaptam és 5-kor még aludt => megtömték tápszerrel fürcsi után. :?

Zitus, hogy telt az éjszakátok? Fülbevaló??? :D Nem gyulladt be neki?

Karmen, szuperek a fürdős képek! Norbika nagyon élvezi, látszik rajta! :D És nekem tiszta Orsi ezeken a képeken, főleg az utolsón!

Dancsi, bakker nagyon sajnálom. :( Gyors gyógyulást!!! Szegény kis legyengült szervezete biztos most könnyebben elkapta ezt a nyavalyás vírust. :x :cry: Jozsó tartja magát?

Bibi, hogy van Barni??? Meddig kell diétáznia? Hurka-kolbász :lol:

Zozo, szegény csajok. Nektek is gyors gyógyulást!! A pepti juniort mi is kaptuk, amikor Lali pöttyös volt, de az sem segített rajta, azóta sem jöttem rá, mitől lehetett. Amióta csak anyatejes, nincs semmi baja.

Melinda, felszívódik kb 2 éves korára, állítólag pici heg marad utána.

Norus, lekussoló gomb? Na majd legvizsgálom a kaputelefont. 8)

Jó kisfiam van: este fél10-től reggel hétig aludt, fél hatkor már átmentem hozzá,hogy mi van már. :shock: Ha nem alszik, az a bajom, ha alszik, az. :lol: :roll: :lol: Hétkor szopizott, bealudt, na most ébredezik. 8)

Kép
szilcsi

Sziasztok!

BÖLCSŐDEBÖRZE

Bemutatkoznak a szegedi bölcsödék ma (péntek) 9-től 18 óráig az újszegedi Bálint S. Műv. Házban.A kisgyerekes családok tájékoztatót hallhatnak a bölcsödékről. Délután 4-kor babakoncertet tartanak!

Szép napot! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok!
Ti mit tudtok a bölcsihelyzetről?
Tényleg igaz,hogy már most be kell iratnom a babót,hogy legyen helye??
Pesten ez a helyzet.Sógornőm babóját most vették várólistára..

És a Bölcsödék Igazgatóságán,v. a bölcsiben kell jelentkezni??
Építő utca-Hajlat utcai bölcsiről mit tudtok?
Esetleg Agyagos u,Csillagtériről?
Saját tapasztalat?

Csibe!Köszi az infót.Még nem tudom eljutok-e..

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

ezt gyors elmesélem:
Kaptunk időpontot a gasztróra
aug.1-re

:shock:
Vendég

Zozo!
Ez durva!:(

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Voltam a neurológusnál, ugyanis reggel szóltak hogy akar beszélni velem. A ketogén diétát javasolta, hogy próbáljuk ki!
Van egy Pesti cég aki speciális ketogén gyógytápszert készít, és egy nővérke lejárna hozzánk aki betanítaná nekünk ezt a diétát. Még várunk 2 hónapot, hogy hat az új gyógyszere, és ha nem javul lényegesen az állapota, akkor belevágunk a ketogén diétába. Állítólag nagyon jó sikereket érnek el vele, az epilepsziások körében!
Kíváncsi vokk!
Hja az őssejtre is rákérdeztem, nem bizonyított, hogy ilyen esetekben használna.... :roll:

ceniko
Szeged

Enikő, mi az a ketogén diéta? :shock: Mit jelent pontosan? A nővérnek kell fizetni,amiért lejár hozzátok?

Zozo, ez nagyon durva!!! :shock: :x Jó kis magyar eü... :x :evil: :evil:

A bölcsibörzére én is mennék, de nem tudom a gyereket hova rakni, elmenni vele meg nem tudok.
Edit, én úgy tudom, kb fél léves korára fel kell iratni a gyerkőt a bölcsihez.

Kép
szilcsi

Szilcsi: Itt egy cikk róla:

http://demo.itent.hu/diet/portal/downlo ... n_0411.doc

Megkaptam a mélt, majd válaszolok ha lesz időm, nem vagy elfelejtve!
Csak várom, hogy aludjon el töki! :roll:

ceniko
Szeged

Zozó: mi is így jártunk volna, csak valamikor júniusra kaptunk volna időpontot a gasztróra és a magánrendelésen is 3-4 hetet kellett volna várni. Én elvittem Gyulán egy magándokihoz, ott nem kellett várni. Azt hiszem akkor ha felveszik osztályra, akkor egyből van időpont!

Dúrva ez a rota!!

Kép
gyanixi

Boldit hazaengedték, már jól van :)
Jozsó is jól van, ő ma már volt oviban is, nála egy nap alatt lement az egész

bölcsibe most kell jelentkezni, ha 2009. szeptemberig bezáródóan akarjátok vinni, mert szept-szeptig tart egy bölcsi tanév, hülye rendszer ez van :?

Zozo,
ha odamész reggel fél 8 előtt, akkor talán egyből behívnak, de garancia nincsen rá, még az a szerencse, hogy a gasztronál van a játszószoba és ott Boldi elég jól elvan, én egész napi kajával, piával, télen váltóruhával, szandival készülök (mert rohadt meleg van)

ez a távoli időpont durva, mi szoktunk kapni egyből időpontot, múltkor 3* kellett lemondanom betegség miatt

Enikő,
nem kapták meg a rota elleni védőcseppeket a fiúk, anno ezen spóroltunk, kár volt
amúgy ez a mostani meg sem közelítette a múltkori súlyosságát, Jozsónál legalábbis nem, Boldit pedig most időben bevittem

nem értem a fertőző szabályát, hogy miért csak 11-18 óra közt lehetek ott, ha addig nem zavarok, miért zavarok éjjel????? reggel, amikor mentem szerencsére nem szóltak semmit

tudja valaki a máv menetrend netes elérhetőségét??????
Vendég

Zozo! ez nagyon durva!! Én is mindig erre jutok, hogy sajna muszáj öket magánba vinni, rákényszerülünk :(

Dancsi! Örülök hogy Boldi újra otthon!Nagyon durva már megint összeszedtétek a rótát! MÁV: Elvira.hu legalábbis régen itt volt

Zituska! Eddig is mondtuk hogy a védöoltás nem véd meg teljesen, sok törzse van a rótának, de ha kaptok oltást szerintem kisebb az esély mégis elkapjátok

Igen, Norbi nagyon élvezi az uszást, a viz alatt is, mindig huzom a számat ha fizetni kell, de annyira szereti hogy végül ujra és ujra elviszem, ezt kérem neki ajándékba a családtól. Mást ugysem tudnék amire szüksége lenne.

én bölcsiről azt hallottam hogy min. 1évvel korábban kell jelentkezni, én Norbit hogy ne járjak ugy mint Orsival hogy nem volt hely, most 5 hósan felirattam:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda! 60at ivott még szopi után, éjjel 2kor és 6kor megint szopiztunk :o Én vékony, akkor még jo hogy nem láttad a fotókat ahol teljesen mutat, azon szörnyen vézna vagyok (valszeg valójában is, de ezt tudtam hogy a szopi megint lefogyaszt sajnos)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?