boni: mennek a gyógyító energiák. Érzed? +++++++++ Jobbulást!
coca: ilyen pihent agyú embereket
tüdőérlelő:
Az ikreknél szoktak ilyet adni, vagy ha valakinél látják, hogy hamarabb fog szülni a kelleténél. Ha esetleg a 30. hétre jönnének (bár én ki fogom húzni végig ), akkor már erősebb és fejlettebb lesz a tüdejük, viszont ha időben jönnek, akkor sincs gáz, mert nem ártalmas. Ma megyek a háziorvoshoz, először nem nagyon akarta vállalni, hogy beadja, mert hogy szteroid-féle injekció (igazolás is van róla, hogy ez nekem kell, hadd ne kelljen már mennem megint a klinikára, hisz ő egy köpésre van és egyébként is bárki beadhatja, aki meri). Meggyőztem
...hát akkor most színt vallok: in medias res........
....... 7. napon jelent meg először egy halvány csík...ma van a 10. nap, és határozottan erősödik!
A virágokat az öltözőmbe kérem, a gratulációkat meg majd ha már le is érettségizett a gyerek! Szurkok jöhetnek!
Sziasztok,jó reggelt mindenkinek!
Zöldi,Katica 30,boniko köszi mindenkinek a drukkot,most már kellő képpen izgulok is! Choragonhoz elég rendes tűt kaptam,bizalom megvan Atikám felé,hogy nem fog fájni,de a tű akkor is hatalmas!
Valaki közületek kapott már ijen injekciót?
Pusszka
Misszie!
Ezek szerint az új doki jó választás volt
Zsuzska!
Neked akkor most jött meg? Én miért gondoltam, hogy már a múltkor?
Snufi!
Hajrá dupla szuri, hajrá inszem
Tündéri a laptetős hozzászólásod "Fékreértettetek"
NEM FÉKEZÜNK, MEGYÜNK ELŐRE
Az én dokim sem szeresse IR és társai vizsgálatokat Konkrétan mondta, hogy olyan vizsgálatot csináltatok amilyet akarok, akár végbéltükrözést is
coca akkor lehet a pregnylt kell hájba mert en oda kapom.
az inszemesek mondtak hogy ok is igy kapjak.vas hasba vagy a fenek fole a hájba.
a lenyeg hogy hasson es megrepedjenek a tuszok.
Én k...a szarul vagyok! Képtelen voltam elmenni ma éhgyomri vv-re 8-ra! Addig nem bírom ki kaja nélkül mert rosszul vagyok!! Én aki volt h délben ettem először! És egész nap ennem kell, mert ha nem rosszul vagyok!
Sonjus,tényleg rendes az új doki,Pécsi! UH-t csinált,van egy 17mm-es tüszőm,ma este adjuk be magamnak a szurit,aztán.......
Zöldi:lenne egy kérdésem,talán tudsz rá válaszolni!
(ez a choragon jó a sárgatestelégtelenségre is? Azom nem biztos,hogy van,de elek doki beültette a fülembe a bogarat.Most azon izgulok,hogy van petécském,lesz szuri,nehogy ne tudjon az miatt beágyazódni,mert kúpot mellé nem kaptam.Azt mondta a doki,ha nem jön össze,jövő hónapban 2 vérvétel,hormonvizsgálatra)
Köszike,pusza
Zöldi, most megyek du. újra a dokihoz és megbeszélem vele h az asszisztense vegye le a vért, mert akkor odamegyek és rögtön velem foglalkoznak! De az sztk-ba 50-en előttem. Holnap megyek az MM-be, gondolom jövőhéten terheléses dolgok lesznek. Na az is izgalmas lesz!
Én úgy, de úgy el vagyok kettyenve!
Nekem nagyon szúrkál a pocim odalent, egész lent
És még a hangom is kezd elmenni (ennek azért a párom örül ) bár a torkom egyáltalán nem fáj, ittam is hársfa teát vagy mit, de érezem, hogy ki van száradva a torkom.
Megvan a 21. (nekem 23.) napi vérvétel eredményem
progeszteron 8,50 ng/ml
Ez az én olvasatomban jó
Úgy néztem, hogy a luteális fázisban 1,42 - 16,6-ig jó!
(ugye jól írom,a 21. nap az!? már tiszta zizi vagyok )