Jó estét mindenkinek!
Már megint én vagyok, most meg a csapból is én folyok
.
Név szerint nem fogok reagálni, mert ugyan visszaolvastam, de már az elejét elfelejtettem.
Kezdem azzal, hogy a képek szupik.
Kinga tényleg igazi kiscsaj. Ja, de Noémi is tud úgy nézni, hogy senki nem hinné el. Lehajtja félig a fejét és a szemével felfelé néz mérgesen. Nem is tudom így leírni, ezt látni kellene. Viszont dirrekt csinálja, mert tudja, hog ytetszik nekünk.
Peti olyan édes a telcsijével. Biztos nagyon uncsi hívása volt és hát lassan elszunyált rajta.
Dani is édes, ahogy bontogatja a nyuszikat, meg ez a szódásüveg...
, ugye az.
Hát ez az igazi fiús locsolkodás.
Egyébként mi is így jártunk, hogy elmentünk a tesómékhoz és úgy szerettük volna, hogy kint keresgéljük a tojásokat,stb. de szakadt a HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Erről majd teszek fel képet.
Hú, ki ne hagyjak valaki.
Világítás: igen, vannak a spotok, meg a gipsz felett rejtett világítás. Ez egy sima világítós cső (vagy hogy írjam), amit pl. karácsonykor a házakra is fel szoktak tenni. Nem lehet a fényviszonyokat szabályozni.
Ja, de lehet, kevesebbet kapcsolunk fel.
Mert az összes sorhoz külön kapcsoló van.
Gondolhatjátok, van egy millió kapcsolónk.
Kmammy:
Ezt én már nem bírom.
Te olyan tálalásokkal sokkolsz engem, hogy hihetetlen. Már teljesen lustának érzem magam és lelkifurdalásom is van, hogy én meg csak úgy bedobom a kaját a mikróba, utána meg Noémi szájában. Jobb esetben, ha nem sietünk, akkor egyedül eszik, de ilyen tálalást még a gondolatom sem született meg, nemhogy tányéron.
Szóval ne csináld ezt velem!!!
Pl. répákat hogy vágod virág formára, vagy bármi ilyesmit. Van valami spéci eszközöd ehhez, vagy sima kés? Ne tégy tönkre.
Reni!
Köszi a hiányolást, szerencsére semmi bajunk, csak időhiány. Viszont azért szégyellem is magam, mert egy-két sor akárhogyis, de beleférne, ez a kis családi társaság megérdemelné.
MÁTÉ!!! SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
És most egy pár húsvéti kép rólunk. Mi Vasadon voltunk a tesóméknál, aki rajta van még kislány Eszter 3 éves, kisfiú Bence (Benia: BENEDEK), 18 hós.
hőn áhított pókemberes póló
kirakózás
Bencus
Nonó csokizik ezerrel
együtt ezek a drágák
kedvenc képem: Bence és Noémi
és még két uccsó a téli tájról, aztán eldugulok:
erdőközelben
udvar, ahol a tojáskeresés elmaradt.
Bocsi csajok, még ezer képem van, de ezeket is olyan nehezen válogattam ki. Nehéz közülük választani...