Sziasztok!Már nagyon régen voltam felétek,gondoltam megnézem van e már sok új babás köztünk.
Remélem mindannyian jól vagytok testileg-és lelkileg is!!
Annus jó kis táblit készítettél.Ráférek még én is?Nem tudom olyan érzés mintha egy kis angyalkar volna felállítva,olyan megható.És szomorú mert arra gondolok milyen jó lenne ha most ők is velünk lennének.
Szóval az én babóm 2007.december.9.én ment el tőlem.8 hetes terhes voltam.32.éves vagyok,és már van egy kisfiam Dominik 6 éves.A többi adat a vonalzómon rajta van.Mi még nem próbálkozunk.
Lassan vissza kéne mennem kontrollra a vérnyomás gyógyszeremmel kapcs.Hogy olyat írassak ami mellett már terhes lehetek.Úgy hogy ettől is függ,most még várok egyenlőre .
Éppen most van a 4 -dik ciklusom a műtét óta,és szerencsére nekem az előtt is rendes időben jött meg ,és most is 28 napra.Csak annyira megvan mint egy lónak.Tampon mellett még betétet is kell használnom.Nektek is erős a vérzésetek??
Szóval majd nyáron szeretnénk próbálkozni a babával.Addigra már lehet hogy a tesómékhoz is kopogtat a gólya.Gondolhatjátok anyuéknak milyen jó lenne két kis unoka egyszerre.
Na de ez még csak a jövő.Remélem a jó isten ad még nekem egészséges kisbabát.
Most már eldugulok megyek pihenni,mostanában elég sokat dolgozok én is.És kevés az időm pihenni.
Vigyázzatok magatokra.