Új privát üzeneted érkezett!

Na kaptam pár perc engedély még bnetezni :D rendes apa, mi? :lol:

Ósió!

Sokszor elterveztük párommal, hogy elmegyünk bowlingozni, de nem jutottunk el. Céges bulik alkalmával szerencsére nekem azért sikerült néha eljutom gurítani. Tényleg izomlázat tud okozni, méghozzá nem is kicsit :shock: :D


Na most a Ricsi hív, már tényleg mennem kell....

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Újra itthon! Sajnos, vagy végre..nem is tudom...nem sült el túl jól ez a húsvéti kiruccanás... :( De azért legalább együtt voltunk, csak mi, és ez a lényeg nem? :wink:

Köszi Lorca, majd elolvasom és megértem...remélem... :roll:

Momi!

Én a könnyű drogokkal sem értek egyet, de a túlzott alkohollal sem. Valahol meg kéne találni a határt, úgy össznépileg, de ebben én már elég pesszimista vagyok. :?

bowling!

Én még sosem csináltam. Ez is az a sport, ahol csak az egyik karodban lesz izomláz? :lol: A fallabdában, meg a teniszben, és még sok hasonló sportban van ez, és olyan furi nem? :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Momi,
Szabival egy hétig voltam kórházban, de még nem töltötte be a két hetet, amikor már megnéztük négyesben az Árkádot. Hogy bírtad ki két hónapig? :lol:
Vásárláskor mindig volt nálam kendő, vicces volt, hogy minden alkalommal döbbent szemek előtt tekertem magamra. Ha pucérra vetkőzöm, akkor sem figyeltek volna jobban. :D
De azt utálom, amikor nem figyelnek a gyerekre. :evil: Ha látom, hogy látványosan szenved a szitu miatt, elönt a lila köd.
Hisztit meg ne megakadályozni próbáld. :wink: Mint a lovak, előttük kell rohanni, csak úgy lehet irányítani. :lol:
14? Én nagyon későn kezdtem, mindig is tudtam. 8) Érettségi után volt egy év, meg mikor felköltöztem Pestre 10 éve. Azon kívül elég tessék-lássék volt a bulizás, mindig közbejött egy jobb program. Pl alvás. :oops: Azután az is lezárult, miután összefutottam azokkal a tanítványaimmal egy szerda éjjel, akiknek másnap órát kellett tartani. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 

 
 

Ja, Lorca! Én ezt már olvastam régebben! :lol: Csak azt nem értettem, hogy hozzam össze a felfázást a gombával, de hát közben rájöttem, hogy itt felfázásról szó sincs! :?

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Tabati, szerintem sem felfázás... én is azt hittem régen amikor volt ilyen nálam is... ráadásul nem nagyon van köze a szexhez sem... mert mi már azt is kipróbáltuk hogy csak akkor jön e elő vagy sem... Én régen nagyon sokat szenvedtem ezzel (meg még a hólyaghuruttal is) de ez általában gomba... és azért kezd el már az is csípni amikor pisilsz mert átterjed oda is vagy micsoda, azaz felborít mindent az ember "hasában"... Hogy megelőzésre mi jó, arra nem jöttem rá... műtét óta egyszer volt ilyen, akkor rögtön canesten krém+hüvely tabletta, és azóta szerencsére semmi bajom(kop-kop) (pedig nem kerültem a szexet :) ) Általában minden zuhanyzásnál laktacid szappan stb... meg nem ültem a kádba....

Kép
encsike87
 
 


Tabati,
A "felfázás" az tulajdonképpen fertőzés, csak kérdés, hogy miféle. Az van felsorolva, hogy mi lehet. A hideg hatására gyengül a szervezet védekezőképessége, támadhatóbb. Sokszor nem is kell külső segítség, mivel csak a szokásos egyensúly borul fel. Persze egy csomó más segítő dolog is van, antibiotikum, legyengült szervezet, stressz... Terhesség is, mert a szervezet hormonháztartása felborul és a védekezés más irányt vesz. :wink: Ha meg már sikerült egy kis teret hódítani, akkor onnan már - mivel nők vagyunk - nem kell nagyot ugrani. 8) Ezért valószínűbb, hogy a csípős sztori onnan indul.
A kád kihagyása, amit Encsike mond az biztos jó. A gyakori lakticid szappannal már vannak fenntartásaim. A törülköző sokszor ludas, ha 60 fok alatt mossák vagy kéztörlésre is használják, pláne, ha más is.
(Vicces, ahogy próbálok bizonyos szavakat kerülni, de azt hiszem, van egy belém nevel prüdéria, ami kitör, ha nyilvánosan írok. :oops: )

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Mondjuk én műtét utáni hetekben használtam mindennap a laktacidot, de csak nagyon kicsit.... Azóta meg mondjuk úgy heti 3szor... A másik hogy még azt is hallottam hogy szex után el kell menni pisilni, mert attól is lehet ilyen fertőzés... Hát nem tudom.... én ezt sem tartom be, úgyhogy nem tudom, hogy valóban igy van e... De az tény, hogy mi nagyon könnyen felfázunk meg összeszedünk mindent :roll:

Kép
encsike87
 
 


Momi!

Még hogy izomlázunk van! Alig tudunk mozdulni! Mintha mamik meg papik voltnánk! :D De érdekes, mert nem is vasárnap volt a legrosszabb, hanem tegnap, meg az éjszaka. Hogy ma milyen lesz, azt nem tudom.
Tegnap is vittük a meghívókat, erre kérdezik tőlünk, hogy mi bajunk van, mert egyikőnk jobban sántít, mint ahogyan a másik biceg. :o
De valóban nagyon jó volt, élvezetes, remek kikapcsolódás. Igaz, mi mindig 3-4 órát játszunk, szóval, biztos ez is közrejátszott az egészban. Egy órával nem érjük be.

Képzeljétek, egész jól állunk a meghívók szétosztogataásával. Már csak pár család van vissza. Szerencsére, a hétvégén sokat letudtunk. Például vasárnap 10 helyen voltunk.... :roll:
Az egyik helyen (párom unokatesójáék) felkértek minket a nyárra keresztszülőségre. január elsejét született a kislány, és most nyáron tervezik a keresztelőjét. Csenge a kislány neve. Ez mostanában elég divatos név. Nekem a Fatime tetszik nagyon mostanában, páromnak a Georgina. Ez a név nekem is tetszik, csak egyik kedvenc filmem az Abigél, és hát ha egy név már valahonnan ismerős, akkor már inkább más nevet adnék. De azért szerencsére a páromnak a Fatime is tetszik. Mi inkább a fiúnevekkel vagyunk gondban. Bár, mostanában nagyon úgy gondolom, hogy idén még nem szeretnék terhes lenni bizonyos okokból kifolyólag, így még van időnk tervezgetni. :-)

Való igaz, én is olvastam, hogy mivel a nőknek sokkal rövidebb a hólyagvezetékük, sokkal könnyebben elkapnak mindenfajta betegséget, mint a férfiak. De szerintem is, az esetek lenagyobb részében nem felfázás, hanem más áll a dolog mögött.
És az a legtermészetesebb. hogy ilyenkor naponta-kétnaponta nem árt cserélni a törülközőt, hogy még csak véletlenül se tudjon visszavertőzni, különösen, ha tényleg fertőzés áll a dolog mögött.
Szerintem a partner ilyenkor nem beteg, legalábbis nálam kérdezte a doki, hogy a páromnak van-e valami panasza, én mondtam, hogy nincsen, azt mondta, hogy akkor ok, szóval biztosan nem tud lappangani ez a betegség férfiaknál se.
Amúgy hogy vagy, Tabati? ha rosszabbul, szerintem is irány a doki.
Vendég
 


Mi nem mentünk sehova hétvégén, hozzánk jöttek :):) Vagyis pénteken voltunk diszkóban (igen, E-play volt régen a Bank helyén :) ) Igazából azért mentünk hogy a párom zenélhessen kicsit, mert az ottani dj a haverja és valami új cuccokat próbáltak ki (na hát én aztán egyáltalán nem értek hozzá... ) Aztán valahogy ott ragadtunk, mert jó zenéket játszott :):)

Szombaton semmit sem csináltunk, vasárnap meg jöttek a nagyszülők délelőtt,este meg barátok, megbeszéltük hogy szombaton elmegyünk Schönbrunnba 4en... már úgy várom :) Remélem szép idő lesz, mert egyszer meg megjártuk hidegben... Na az elég is volt.. :)

Sok locsolótok volt? Engem szódával locsolt le a párom az ágyban... sikítottam persze de csak nyomta rám :):) még jó hogy bent volt a szobában a hajszárító :lol: :lol:

Kép
encsike87
 
 


Engem a párom modogatás közben locsolt le: éppen öblögettem, ő meg mögém állt, és a vicet az arcomba fröcskölte. Monsanom se kell, alig tudtam szabadulni! :D
Meg tesóm és apukám loccsantott meg egy kis kölnivel. De nekem teljesen ki is ment a fejemből, hogy húsvét van, mert folyton a megvíók jártak a fejemben, meg még hogy kinek kell vinnünk...

Schönbrunn gyönyörű!!! Tényleg érdemes elmenni, de csak ott egy napot el lehet tölteni. nem tudom, hogy most milyen, mi nyáron voltunk, minden harsány zöld volt! menjetek be az angol labirintusba! Mi is röhögve mentünk be, hogy hahaha, aztán alig jutottunk ki a végén, folyton ugyanoda értünk vissza. Egyébként édesemmel mi is tervezük nyáron oda egy kiruccanást újra, de lehet, hogy 2-3 napos lesz az! :wink:
Vendég
 


Én már voltam nyáron is meg rossz időben is... :)Hát tényyleg gyönyörű... Hidegben nem keresgéltük a labirintust, de majd most akkor bemegyünk :)Vicces lesz ha nem találunk ki :):) Az a kert melyik részén van?

Nekünk egyébként Versailles volt csalódás...A kert az tényleg gyönyörű (bár sikerült ezt is hidegben megcsodálni, augusztusban 15 fok volt :shock: ) De maga a kastély belülről nem volt nagy szám... vagyis amibe bementünk, mert abban a hidegben és a hozzá tartozó szélben nem szándékoztunk mégegyszer 2 órát sorban állni egy újabb kastélyszárnynál....

Kép
encsike87
 
 


Hát, ahogyan bementek a kastély elé, ott a jobb odlalon lévő kertrészben lesz a labirintus. Nagyon egyszerűnek tűnik, de nem az.
Párizsban még sose voltam. Igaz, eleve nem voltam olyan sok helyen. Pont számolgattuk is a párommal tegnap, hogy ahány helyre szeretnénk elmenni, mire mindenhova elmegyünk... hát, akkor nem eszünk. :-)
De hallottam, hogy Versailles nagyon szép.
Egyébként mi Schönbrunnba délután értünk ki, és így is csak a jobb oldali kertrészt jártuk be, a bal oldalit nem, sőt, föl se mentünk a tóhoz... akkora az egész. Oda szerintem több napra érdemes menni.
Vendég
 


Na akkor megkeressük :)

Mi korán reggel indulunk, aztán majd késő délután jövünk haza, mert párom dolgozik szombaton este, pénteken meg mindenki dolgozik :) Úgyhogy kénytelenek leszünk 1 nap alatt megnézni amit tudunk... Bár van ott egy ilyen kis busz, ami körbevisz, úgyhogy szerintem mi azzal megyünk fel megint a tóhoz... Csak süssön a nap!! Úgyhogy Napocska légyszi süssél, mert nem akarunk megint megfagyni :lol:

Lesznek nálunk kismacskák... Szerintem mostmár nemsokára szülni fog a macskánk... Már gurul szegényke :):):)

Kép
encsike87
 
 


A nagyimnál is lesznek. De mindig úgy elbújtatja őket az anyjuk, hogy már csak akkor vesszük észre, hogy vannak, ha három hónaposan előjönnek, hogy éhesek normális kajára... :?
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így eltüntem, de nem vagyok a toppon most :cry: :cry: :cry: Hormonjaim szórakoznak, csíkos lett HCG-teszt, közben rendesen fájósan meg is jött. És hányingerem van,meg szédülök. Menek feküdni, holnap vissza olvaslak benneteket.

Puszi mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Látom senki sem hervadt el :D volt bőven locsolás :lol:


Ósió!

3-4 órát bowlingozni :shock: :lol: Háát akkor ne csodálkozz, hogy úgy mentetek mint a trotyisok :lol: :wink: Kemény izomlázatok lehetett 8)

Szuper, hogy szétosztottátok a meghívót :D


Tabati!

Hogy vagy? Voltál dokinál?


Lorca!

Mint a lovak :lol: :lol: :lol: Ez jóóóó :lol: :lol: :lol: Általában tudom, hogy miért fog hisztizni, de nem mindig lehet megakadályozni. Ilyenkor van hogy csak lesek, kinevetem és otthagyom :oops: Volt hogy utánam jött és folytatta tovább :lol: :lol:

Na nehogy azt hidd, hogy az első két hónapban itthon ültem 8) A Ricsi igen, a mamával. FEjtem bőszen, cumisüvegből megkapta és lett belőle cumizavar meg szopisztrájk. :( De végül is jól sült el, mert még most is szoptatok :D

Nem baj az ha kerülsz bizonyos szavakat :wink: Tökéletesen fogalmazol, észre sem lehet venni a hiányt, jól körül írod :wink: :D



Én még sosem voltam Schönbrunnban, de akik voltak azok ódákat zengtek róla :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Kép Nagy betegen csokit majszol :lol:

Rem. nem gond :oops: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Voltam dokinál, és most kivételesen valami erősebb cuccost kaptam, mert ez csak vényre kapható, és nem 3 napos kúp, hanem 6 napos. Krémet sem canestent, hanem valami pimafungin vagy mi... (lusta vagyok most megnézni most :oops: ) Kérdezte viszont a doki, hogy van e valami tünetem. :shock: :lol: Szerinte miért mentem el? :? Talán nem látott semmit, azért kérdezte. A vicces az, hogy ahogy Ósió írtad, utána mintha nekem is elmúltak volna a tüneteim.

Lorca!

Hiába a kacsintás, sajnos megnézett UHval is a doki (vicces volt, csak azért, hogy kell e vizitdíjat fizetnem :lol: ) és azt mondta, hogy nem sikerült ebben a hónapban, nem vagyok várandós. Úgyhogy nyugodtan várom a mensitjövő héten. :roll:
Viszont ez a törölköző dolog elgondolkodtató, mert én egyet használok mindenre. Igaz, hogy az csak az enyém, de mindent törlök vele. És most erre a kúpra rá is van írva, hogy minden nap más törcsit használjak, míg tart a kúra. Hát...szerintem veszek papírtörlőt, és ezentúl ott azzal törlöm meg. Abból baj nem lehet.

Ósió!

Én is megkérdeztem a dokit, hogy nem lappanghat e a páromban, és csak rajtam jön elő, de azt mondta, hogy nem, és ha neki is vannak tünetei, akkor menjen el urológushoz, de az én kenőcsömmel is bekenhetjük. Viszont barátnőmnél emlékszem elküldték a férjét, adnia kellett anyagot, abból is kimutatták a fertőzést, és kapott antibiotikumot. :roll: De a doki tudja szerintem, talán nekik valami más fertőzés volt. Ha ez sem használ és pár hónap múlva megint kijön, akkor bemegyek a kórházi dokihoz, abban jobban bízok.

Kép
Kép
tabati
 
 


Zsuzska!

:shock: Én meg itt nyavajgok egy kis gomba miatt! :oops: Nem irigyellek, tényleg szórakoznak a hormonjaid! Vagy mi ez? Nem akarsz dokihoz menni? :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: NEm nagyon tudom, hogy mi legyen. Holnap reggel azért tesztelek egyet megint. Amivel reggel teszteltem, az utolsó darab volt, és csak DM-es van itthon. Meg LH teszt még.
Majd csak holnap vagy csüt-ön lesz megint a reggeliből.... szóval péntekig várnék. Pénteken tudnék még menni dokimhoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja és jövő csüt-ön megyünk a vérvételem eredményéért a meddőségibe.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Tabati!

Jobbulást!


Zsuzska!

Szerintem irány a doki :roll:
Ha a hcg teszt pozitív akkor terhes vagy, nem? Ha meg erős, fájdalmas vérzésed van, akkor az valószínű vetélés, szerintem. DE ne adj isten, méhenkívüli akkor nagy gáz lehet. Én anno mikor + at teszteltem és elkezdtem vérezni, rohantam az épp rendelő nőgyógyászhoz, ráadásul nem is nőgyógyi rendelés volt akkor hanem oszte akármi :oops: de azonnal meg uh-zott!
Bocsi, nem akarlak riogatni meg diagnózist felállítani, de elég parás :roll:
Remélem semmi komoly nem lesz!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Momi: Nem mondom, hogy nem ijesztettél meg engem :roll: :roll: Lehet, hogy SzTK-ba elrohanok reggel, hátha csak annyit mond, hogy minek mentem hozzá????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ne haragudj!!!!!!!!!! Tényleg nem ilyeszgetni akartalak/akarlak!!

:oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Tudom én.... szép álmokat mindenkinek, én elteszem magamat holnapra!!!!! :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska!

Elmentél a dokihoz? Mi volt? Szerintem is egy vetélés lehetett ami sok nőnél előfordul és nem is tudnak róla. Csak te teszteltél így tudod. Az erős görcsök is ezt sejtetik... :roll: Vagy hazudik a teszt, amiről nem tudok nyilatkozni. Méhen kívüli talán nem, mert az ilyen korán még nem görcsöl. Nekem sem görcsölt. Szerintem az úgy kezd el fájni, ahogy nő a baba és nincs neki hely. De mit találgatok én itt!! :evil: Tessék dokihoz menni! :x

Kép
Kép
tabati
 
 


Na sziasztok!

Igen,reggel elmentem dokihoz. Nincs baba, sem vetélés..... egyszerűen mivel vér került a vizeletbe, pozitív lett a teszt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


:shock: Attól is pozitív lesz a teszt? :shock: De legalább semmi bajod nincs szerencsére!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


JAja..... a dokinak tökre természetes volt, hogy ezért lettempozitív :shock: De nekem :?: :?: :?: De legalább jót röhögött az orra alatt :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. 2009-ben szeretnék szülni én is, nagyon örülök, hogy van ilyen topic, mert így az elejétől kezdve van kivel megosztanom a dolgaimat :) Remélem hamar összejön a baba, a fogamzásgátlót már abbahagytam - nem bánnánk, ha "becsúszna" a baba. Márciusban már biztos nem lesz pozitív a tesztem, mivel jelenleg is van piroskám... Gyúrunk az elkövetkezendő pár hónapra! :D

Zsuzska! Nagyon érdekes számomra, amit írsz, én sem tudtam, hogy a vértől is lehet pozitívat tesztelni .. annak örülök hogy semmi gond veled! :)
szöszke.
 
 


Szia Szöszke :!: :!: :!: Üdv köztünk!!!!!

Igen, ez nekem/nekünk is nagy meglepi volt,még nemhallottam én sem ilyenről.....de ez van. Legalább nincs semmi bajom, ez is valami (pirit leszámítva :evil: )

MEsélj magadról/magatokról kicsit :!: :!: :!:

És drukkolunk neked is, hogy mihamarabb összejöjjön a babóca :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Köszi Zsuzska, nagyon kedves vagy!!!! :)
Én is drukkolok neked, hogy minél hamarabb pozitív legyen a teszt, és ne legyen még egy hasonló eset! Gondolom nem lehetett a legkönnyebb..

Rólunk annyit, hogy 21 éves vagyok jelenleg :roll: , és fél éve elköltöztünk családostúl Magyarországról. Remélem, a fiatalságom miatt nem fogtok elítélni.. az anyósjelöltem szerint nem vagyok még alkalmas az anyaszerepre, sztem viszont ezt mindenki maga érzi.
A párommal általános iskolában ismerkedtünk meg, a középiskola idején jöttünk össze, azóta vagyunk együtt :) Mindig is fiatalon akartam gyereket, nem biztos, hogy összejön, de optimista vagyok, és miért ne jönne össze ;)

Nálatok is első baba lenne? :)
szöszke.
 
 


Igen,nekünk is..... én 18 éves korom óta szeretnék gyereket :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem a fiatalság abszolút nem elítélni való dolog. Én is fiatal anyuka szerettemvolna lenni mindig... na ez sem jött össze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És szabad megkérdezni, hogy hol kötöttetek ki végül? Hol éltek most????

Mi is elgondolkodtunk pár éve, hogy el kéne menni innen, de sajna nem tudok a magyaron kívülsemmit sem már.... annon elég jól beszéltem németül, de mivel nem használom a nyelvet, szionte teljesen elis felejtettem :roll:

Fontos nagyon,hogy optimistán álljunk hozzá mindenhez!!!!! :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Örülök, Zsuzska, hogy megegyezik a véleményünk!!!! :)
Ez nekem nagyon sokat jelent, mert amit a párom édesanyja mondott, az elég rosszul érintett.. mondjuk ő nekem tulajdonképpen senkim, tehát nem adok a véleményére, csak azt hittem, hogy jóban vagyunk.. na mindegy :)

Ausztriába költöztünk, anyukám itt kapott munkát, aztán kerestünk apunak is :D A nővérem tanul, szintén, mint én, ezen kívül babázni akar, szintén, mint én :D Az ő párja, és az enyém is velünk jött.. mivel már teljesen családtagnak számítanak.

Anyuék egyébként nagyon hosszas gondolkodás után döntöttek csak a költözés mellett, én pedig őszintén szólva nem bánom, nagyon megszerettem ezt a helyet.. Karácsony környékén is vmi fantasztikus!!!! Anyu 3 évre kapott itt állást, ... nem biztos, hogy visszamegyünk velük. Majd meglátjuk.

Ha még mindig téma nálatok a költözés, akkor érdemes lenne sztem megfontolni ;) Én eleinte kicsit féltem a kinti-élettől, de nagyon hamar megszoktam, és nagyon hamar meg is szerettem. És nem utolsó sorban itt olcsó a csoki :lol: Meg talán kultúráltabb hely is.. bár én azért Magyarországot is szerettem, végülis ott nőttem fel :)
szöszke.
 
 


Sziiiiiiiiiiiiiiiiiijasztok

Végre csak be tudtam jönni én is. Csak egy kicsit, mert rengeteg a lecke, holnap este suli. Meló meg van, majd megszakad az ember :(

Hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítottak, bár még mindig fáj a hátam. *vállvon* majd csak elmúlik.

A Húsvétot leginkább kihagytam volna :( Mivel beteg voltam eléggé rosszul esett, hogy utazgattunk jobbra balra. Otthon nagyon jó volt, anyukám mindennel elhalmozott. :D Még pakolt is kaját, hogy ne kelljen főznöm.
Nah másnap jött a feketeleves. Leutaztunk uramék familiájához. El is feledtem miért utálok oda menni. Hát nem kellett sok, hogy felelevenítsék. Kb 5-6 "vénasszony" elváltak, huszas évekbeli gyerekekkel, unokákkal mind nekem estek.
"Terhes vagyok már? Miaz hogy még nem? Az anyósom mesélte, hogy megígértem jövő nyárra gyerek lesz! Meg különben is akkor esküvő kell! Egyházi, ilyen ruha, olyan hintó amolyan létszámú nyoszolyólány... stb stb stb stb stb"
Azt hittem hülyét kapok. Nem csináltam nagy cirkuszt, de köv nap délelőtt elővettem "drága" anyósom, hogy mit járatja a lepcses száját. Ha már egyszer valamelyik fiú kikottyintotta, hogy orvosokhoz járok miért kell fél megyével közölni, hogy már gyereket is várok. Talán az meg fényképes főhír lesz, hogy hogyan csináljuk? A szülés meg egyenes élő adásban?

Mondanom sem kell, még neki állt feljebb, de legalább kibújt a szög a zsákból. :( Egy hisztis kis fruskának tart, és amilyen idegbeteg vagyok szerinte, majd neki kell az unokát felnevelnie.

Hát a maci izéjét. Megmondtam Rodnak, nagyon sajnálom, de nem vagyok hajlandó férjhez menni. Hetek óta emlegeti, de én nem akarom, hogy bármi közöm legyen a drágalátós familiájához. Arról meg az anyja ne is álmodjon, hogy a kölyköm rá bízom. Pusztuljak meg nem fogom kérni a segítségét. Azt is megmondtam a páromnak, hogy ha egyetlen egyszer is meghallom, ha lesz gyerek, hogy Jézus Isten Biblia, akkor többet a közelébe sem jöhet. Egytől egyig álszent vallási fanatikus.

Nah nem panaszkodom tovább. Megyek tanulni. Mindenkinek jobbulást, és jó babatervezést.
Vendég
 


Szia Szöszke!

Ausztria melyik részére költöztetek?
Én is úgy gobdolom, hogy manapság nem sabad egyetlen helyen megállni, ha máshol jobb lehetőségek kínálkoznak. Sokáig úgy gondoltam, főként a család miatt, hogy ott jó lenni, ahol a többiek is élnek. Mondjuk ez valóban így van, viszont, ha az ember fiatal, akkor mennie kell ahol boldogulni tud, agol több a lehetőség.
Az én mamám is anno az egész országon átköltözött a papámmal, hogy a családjának jobb legyen. Azt hiszem, most megint oylan korban élünk, amikor a költözéstől nem szabad megijedni, bár természetesen minden helyhez hozzá kell szokni.
Lehetséges, hogy mi is költözünk a nyáron, de mi itthon (Budapestre). Én csak családi házba szeretnék.

Érdekes, én már több, mint fél éve írogatok ebbe a topicba, de idén tavasszal történt egy s más, ami miatt meggondoltam magamat, és lehetséges, hogy én nem fogok 2009-ben szülni. Szóval, lehetséges, hgy előbb-utóbb elmaradozok ebből a topicból. :? Bár, ki tudja? Igaz, én az érzéseimet nem szoktam vizsgálni, ami érzek, azt érzek, és mostanában olyan sok mindenen jár az agyam, csak a gyereken nem. Pedig hónapokig meg csak arra gondoltam. :D

Tabati, te hogy vagy?

Kuzsanna, a vértől is lehet pozitív a teszt? De hát nem a hormontól, a HCG-től lesz pozitív? A vérnek ehhez mi köze?
Vendég
 


Szia Anuk!
Megértelek.. az én anyósjelöltemnek is voltak érdekes dolgai, beszólásai. Többnyire persze a hátam mögött, innen-onnan hallottam csak visszal. Ha találkoztunk, mindig mézesmázos hangnemben fogadott, söttörö... nem is bánom, hogy már fél éve nem láttam!
Amikor megmondtuk neki, hogy hamarosan babát akarunk, akkor az esküvővel jött ő is egyből. Sztem mind a gyerekvállalás, mind az esküvő elsősorban a párra tartozik, majd másodsorban arra, akinek elmondjuk... örüljön hogy megosztottuk vele.

Ósió! Salzburgban lakunk. Én egyre jobban szeretem.. az a ház, amiben most lakunk, nagyon nagy. Mert hogy elég sokan élünk most együtt. Ha a család hazamegy, mi pedig tényleg maradunk, amire napról-napra nagyobb esély van, akkor új házat veszünk, ... mindenképp kerteset :) Nem is tudom, mióta álmom egy szép, kertesház, nagy kerttel, friss levegővel..
szöszke.
 
 


Ósió!

Azért ne hagyjitt minket teljesen! Azért, mert te esetleg nem szeretnél szülni, az nemjelenti azt, hogy nemtartozol ide :roll: NAgyon is hiányoznál :!: :!: :!:

Szerintem azért lett vér miatt, mert ügye a vérben van HCG hormon és mivel bele keveredett a vizeletbe, így ki is mutatja.

Szöszke: Szalzburg tényleg gyönyörűséges hely :lol: :lol: :lol: Mi gimiben voltunk ott oszt. kiránduláson :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska! Igen, az, Salzburg kivételesen szép :D
Én is a gimis éveim alatt voltam először Ausztriában, bár én Bécsben ;)

Kép
szöszke.
 
 


Jah, és képzeljétek, családunk 3 férfi tagja oda meg vissza van attól, hogy itt lesz idén az EB... :D Teljesen be vannak sózva, mennek meccsre, bár egyelőre még keresik azt a válogatottat, amelyiket mindhárman szeretik :D Haláliak.. :)

Kép
szöszke.
 
 


Kuzsanna, ne aggódj, azért még itt vagyok! És itt is maradok beszélgetni veletek! :)

Áhá, most már értem ezt a Hcgs dolgot. Ezek szerint, ha valaki tesztel, akkor nem szabad hogy vér kerüljön a vizeletébe valahogyan? Mert én úgy gondoltam, hogy a vérben mindig van HCG, csak olyan kevés, hogy azt nem mutatná ki a teszt, ami egyébként is vizeletre van kitalálva. De most, hogy írtad, tényleg, sokan orvoshoz mennek, ha nem jön meg nekik, mert a vérvétel sokkal pontosabban mutatja ki a biztos terhességet.

Szöszke, képzeld, au EB-t én is várom, mert a foci egy jó sportág, de csak külföldön. Olyan szépen és ügyesen játsszák, szemben a magyarral. :D Szegények, csak csetlenek-botlanak.
Az iwiw-en két éve volt VB játék a focival kapcsolatban, én akkor játszottam, és a franciákat jelöltem be esélyesnek, erre mit ad Isten, ők játszották a döntőt az olaszokkal. :o bezzeg a lottóban nincs ilyen szerencsém...

Na, a kertes ház valóban nagyon fontos. Én is csak oylanra vagyok hajlandó költeni az összegyűjtögetett pénzünket, mert ott aztán tényleg teljes életet élhet az ember. Meg én nagy kert túró-fúró vagyok, pontosan tudom, mire való az ásó, a kapa, meg a gereblye. :D
Vendég
 


Na, Ósió, ez belőlem hiányzik, sosem kertészkedtem :D Aztán lehet, hogy ha saját házunk lesz, majd megváltozik minden. Végülis tök jó lenne! :) Én már aztán csak a baba miatt is kertesház-párti vagyok, kint altatni a friss levegőn, később játszani ... szeretek ilyeneken gondolkodni. Persze a barátnőm az élő példa rá, hogy mennyire királyul lehet panelben is babát nevelni ;)

Igazából engem is érdekel a foci :D Csak hát nem vagyok annyira besózva, mint a fiúk. Én a VB-n a spanyoloknak és a portugáloknak drukkoltam, sajnáltam, amikor kiestek. A döntőn a franciákat esélyesebbnek tartottam, de örülök, hogy az olaszok nyertek :roll: Visszatérve az EB-re, ha a fiúk spanyol meccset választanak esetleg (azt tuti Ausztriában rendezik, Portugália sajnos Svájcban fog játszani), akkor megyek velük :lol:

Egyébként ne gondoljátok ám, hogy ekkora netfüggő vagyok, hogy éjjel-nappal itt ülök, csak a húsvét miatt most nagytakarítás meg kaja is volt, így aztán semmit nem kell csinálni :D

Kép
szöszke.
 
 


Ósió!

Köszi, hogy kérdezed, már alig van tünetem, meg nem is foglalkozom vele. Majd elmúlik... :roll:

Viszont ma megvettem a meghívó "alapanyagait" :lol: , és kialakult a fejemben az is, hogy fog kinézni. Egy A4 es fele lesz összehajtva, de két papír lesz egymáson. A belső gyöngyházszínű metálos papír, amin lesz a szöveg, a külső pedig bordós szintén metálfényű, kicsit keményebb papír, ami a borító lesz. Vettem formalyukasztót, amivel a külső papír sarkára lehet egy szép csipkés mintát nyomni, így ott látszódni fog a belső papír színe kívülről is (remélem eddig érthető) majd az egészet egy fehéres szatén anyagú szalaggal kötöm át. Ja! És meghívó felirat helyett egy egymásba rakott jegygyűrű matrica lesz a külső borítón még. Most a tesómnak odaadtam a szöveget, ő megcsinál egy verziót, aztán meglátom tetszik e pl. a betűtípus. Aztán jöhet a nyomtatás, utána meg én egyenként megcsinálom a lyukasztgatást, ragasztást, meg a kötözést és kész is van. :D Ha rajtam múlna hamarabb, de a tesómnak sok a dolga mostanság, úgyhogy meglátjuk mikorra készülök el. Aztán mi is elkezdjük kihordani! :D

És még egy jó hír a mai napra: mivel elkészült az alapunk, még a héten hátrahordják a téglát, és talán jövőhéten elkezdik felrakni a falat!! :D Úgy számoltunk, hogy lesz pénz rá, és ki kell jönnie még a tetőnek is tél előtt a pénzünkből. Ha mégsem, akkor sincs baj, mert lefóliázzák. De szerintem meglesz, főleg, hogy ilyen sokáig van hideg, reménykedjünk, hogy a meleg is kitart majd sokáig.

Arról meg ne is álmodj, hogy itthagyod a topicot, mert ez nem csak a babázásról szól már, úgyhogy maradsz és kész! :lol: Viszont már nem tudom követni, hogy most végül költöztök, vagy sem, vagy még ti sem tudjátok. Állás alakul valami, vagy még nem tudod?

Üdv közöttünk Szöszke!
Ne aggódj, nem te vagy az egyedüli "fiatalka" :lol: a topicban, Encsike 20 éves. Amúgy meg örülnék én ha ilyen fiatal lennék, akkor meg sem fordulna a fejemben, hogy egyszer csak majd kicsúszom az időből. 29 évesen első babát szeretnénk, ami nem gáz szerintem, csak mi mellé még tervezünk vagy 3at!! :D Szeretjük a nagy családot na! :lol: Aztán meglátjuk mi lesz belőle! 2 baba az alap, annál alább nem adjuk!! :wink:

Zsuzska!

Na, én azt sem tudtam, hogy a vérben alapban is van ilyen hormon. :oops: Akkor ma is okosabb lettem egy infóval! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Most nézem az időjárást, holnap se lesz vmi fényes :? 4-5 °C körül lesz, hát csodálatos.
De ahogy elnézem, otthon sem jobb.. legalább hó nincs.

Kép
szöszke.
 
 


Tabati! Gyönyörű lesz a meghívótok ;) Pofátlanság pont nekem, mai csatlakozóként megkérdezni, hogy teszel-e fel majd képet róla? :oops:

Mi 2 babát szeretnénk, 3-4 év korkülönbséggel. Egyelőre :D Aztán ha majd az első megszületik, lehet, hogy átértékeljük a dolgokat.. ez még eléggé a jövő zenéje nálunk ;)

Kép
szöszke.
 
 


Én összetenném a két kezem, ha ennyi idősen, ilyen gethásan egy egészséges babuci összejönne. :) Természetesen első lenne nálunk is.

Tabati a saját készítésű meghívó bár időigényes sokkal értékesebb szerintem, mint a vett. :) Elvégre az tényleg olyan, amilyennek megálmodod. A bordó a krémmel pedig különösen kedvenc összeállításom nekem is.
Vendég
 


[quote="anuk76"]T írta:anuk76abati a saját készítésű meghívó bár időigényes sokkal értékesebb szerintem, mint a vett. :) Elvégre az tényleg olyan, amilyennek megálmodod. A bordó a krémmel pedig különösen kedvenc összeállításom nekem is.


Teljesen egyetértek!!! ;)
Látom, elmentetek aludni, megyek én is.. :) Szép éjszakát mindenkinek!

Kép
szöszke.
 
 


Sziasztok!

Szia Szöszke! Na akkor már nem csak én vagyok 20 éves :):) Én csak augusztusban leszek 21, Te?

Én is kaptam már azért hogy még nem vagyok érett gyerekhez stb stb... De hát azt hiszem ezt én érzem a legjobban és nem más... Salzburg nagyon szép hely, télen akartunk menni, de elmaradt.... Majd egyszer meglátogatunk benneteket :):):)

Ez a pozitív teszt igen érdekes... De legalább már ezt is tudjuk :)

Ez az anyós dolog jó téma :) Én szeretem az anyósomat, meg jól megvagyunk... De ennek ellenére számomra a "család" egy apa-anya meg gyerek/ek- ből áll... mindenféle anyós és egyéb nélkül... Azaz valahol külön lakni a gyerekekkel..Szerintem ez igy a jó, de hát sajnos erre nem nagyon van ma már lehetőség.. örül az ember ha valami házat összetud hozni, nemhogy még telket is hozzá stb :roll: :?

Kép
encsike87
 
 


Tabati!

Köszönöm a kedvességet!
Háát, még mi sem tudjuk pontosan, de valószínű Pest lesz a vége, de nem hamarabb, mint nyár. Most az esküvő miatt se foglalkozunk már vele, de utána egyszerűen muszáj. 27 éves vagyok, nem adhatom fel azt, amiért tanultam, és hát ti tudjátok itt a legjobban, hogy mennyi szenvedés van már mögöttem az elhelyezkedést illetően. Sokáig nem akartam visszamenni Pestre, de ahogyan látom, itt semmi alternatíva nincsen.
Ha minden igaz, képzeld, lesz egy kis kiadványom, amire már most nagyon büszke vagyok 8) , de azért úgy gondolom, hogy Pesten lehet kapcsolatokat kialakítani, ismerkedni, szóval, majd meglátjuk.
Azt hiszem, itthon nem érdemes eltemetkezni.
Meg én egyszerűen, tudod, nem is vagyok az a fajta nő, aki úgy van vele, hogy na, most megélünk, el tud tartani a férjem, akkor mehet a gyerek, minden. Azért kicsit előrelátóbb vagyok, mert leszek 30-35 éves is, akkor is még mindig fiatal leszek, s addigra adjam fel a szakmámat?? Szóval, félnék így belevágni.

Encsike, egyetértek. Én is nagyon szeretem az anyósomat, a szüleimet, a nagyimat. De külön azért mégis más. Bár, a nagyim annyira liberális, oylan jófej, hogy nála (a közelében) minden további nélkül el tudnám képzelni az életet. Na, azt például nagyon fogom sajnálni, ha elköltözünk, hogy ő itt marad. De hát lehet majd haza járni.

Jaj, tabati, a meghívóról tegyél majd fel képet, mert számomra csak akkor lesz világos, hogy milyen is lesz! :oops: Meg a ruháról is tegyél. Vagy azt még nem foglaltál? Ha jól emlékszem, áprilisban fogsz, tényleg...
Akkor végülis, a házba maximum jövőre költözhettek?
Vendég
 


A meghívóról természetesen rakok fel képet, mihelyst a tesómnak lesz ideje, hogy megcsinálja, aztán én gyorsan egy mintapéldányt, és már rakom is! :D

Ruhát még nem foglaltam :oops: , de nemsokára már felhívom őket és egyeztetek időpontot próbára. Azt viszont nem ígérem, hogy tudok felrakni képet, majd meglátjuk.

Költözés? :shock: Az még odébb van. Ha fenn vannak a falak, meg a tető, utána kifújt a pénzünk. Aztán szépen lassan, nyílászárók, aztán a villanyszerelő csinálja meg a dolgait, stb...stb... Sok idő lesz még mire beköltözünk . :lol: De egyetértek, hogy külön kell a fiataloknak élni. Legalább annyira, ahogy mi is csináljuk majd Encsikével. (bár sokak szerint ez sem egészséges, de szerintem több előnye van, mint hátránya, legalábbis ahogy az én párom szüleit ismerem)

Ósió!

Akkor esküvő után hajrá Pest, hajrá költözés, és hajrá új lehetőségek!!! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?