Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

i.kata, nálatok ,hogy zajlik az inszem?
este adják a repesztő szurit és utána másnap kell menni?

én is inszemes leszek, ha csak addig spontán nem sikerül.
két ciklust ki kell várnom, de hát elég reménytelen,hogy spontán is lesz pém.

szerintetek cickafarkfű tea és elevit mellett még mit szedjek?

előre is köszi:)
k.vanda
 
 


Bumi!
Nekem májusban, júliusban, szeptember és novemberben volt inszem. Júniusban is volt stimu, csak akkor megrepedtek maguktól.

Dita!
A párod nem tudja fegyelmezni a gyereket?

Sjanálom a bacikat, de jó, hogyl egalább kiderült és tudjátok kezelni.
20150601134430
 
 


Szegény Dita!

Hát tényleg nem jó a várakozás!
Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Vanda!
Az előző oldalon (vagy max. még az előtt) szépen leírták a csajok, hogy ők milyen vitaminokat szednek.

Inszem tüszőrepi után 36 órával van.
20150601134430
 
 


A párom elkényeztette a gyereket, mert két éves volt amikor elváltak az anyjával, és azt gondolja, hogy a szeretet ajándékokkal tudja neki pótolni. A segge ki van nyalva ennek a gyereknek, és már nagyon kicsi korában meg is tanította az anyja neki hogyan használja ki az apja családját.
Hétvégén meg is mondtam a páromnak, hogy én nem tudom ezt tovább csinálni, nem vagyok boldog ebben a kapcsolatban, és ez sem lehet véletlen, hogy ennyi balszerencse ér bennünket sorozatban. Erre azt felelte a párom, hogy ő nagyon szeret, és nem tudja elképzelni az életét nélkülem. Lehet, hogy túl sokat várok az élettől. Én Bak vagyok, egy kicsit maximalista, nem érzem jól magam, ha valami nem úgy történik ahogy én akarom. :roll:

dita75
 
 


Dita!

Sajnálom a bacikat, az sajnos nálunk is előfordult már 2x is, de az antibiotikum nagyon szépen elpusztította őket.
Hány éves a gyerek, hogy ennyire kezelhetetlen? A férjem lánya is egész érdekesen viselkedett vagy 3 évig, de nekem nem kellett olyan sokszor elviselnem, mert kint él az anyjával Olaszországban, így csak húsvétkor, meg nyáron jön haza. Így csak annyit tudok mondani, hogy türelem, majd kinövi :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita: szegényke! hát akkor gyógyulgass! a pároddal meg kár veszekedni a gyerek miatt, a ti kapcsolatotok ne menjen rá!!
hány éves a gyerek, fiú v lány? bocsi, nem emlékszem. bár fura, h húsvétra kap egy nyomtatót. mi soha semmit nem kaptunk húsvétra, de nem is hiányzott. :?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ditám!
Nem csak neked kell a párkapcsolatban alkalmazkodni, hanem a párodnak is. Ettől pár kapcsolat.

Ha a gyerek meg ennyire gáz, akkor az apjának kell fegyelmeznie.
20150601134430
 
 


igen, csak ilyenkor tényleg kárpótolni akarja a gyereket, amit az jól ki is használ. de ha húsvétre nyomtatót kap, akkor mi lesz majd érettségire v 18. szülinapra, egy autó? szóval a kényeztetésnek is kell határt szabni!

Dita: ha veszekedsz a pároddal , azzal nem érsz el semmit. próbálj inkább példálózni, ráhatni a párodra, nem kényeztetheti a gyereket a végtelenségig!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


11 éves és fiú
a névnapja is lesz a jövő héten, (pont aznap fogok tesztelni, biztos nem hoz majd szerencsét) és az apja azt gondolta, hogy mindkét ünnepre ezt kapja. A gyerek még nincs tisztában vele, mert már kérdezte, hogy a névnapi ajándék mivel lesz kapcsolatos.
Sőt! Meglocsolt hétfőn és követelte a pénzt, én meg közöltem vele, hogy most kapott egy 14ezres nyomtatót.
Erre ilyet szól, hogy de azt húsvétra kaptam! Mondom neki miért ma mi van karácsony? :twisted:

dita75
 
 


Panini,
nem beszéltünk a progipótlásról, mert nagyon gyorsan lerendezett. Megnézett uh-on, odaadta apa edénykéjét, aztán eltűnt és vissza sem jött, amíg bent voltam a vizsgálóban. A doki is azt mondta, hogy nagyon szépek a tüszők, csak azért kenődtem el, mert a múltkor nagyobbak voltak.

De most, hogy Viki leírta Lackó is csak 1 tüszős ciklusban fogant, így egészen megnyugodtam.

Dita,
én már azon csodálkoztam volna, ha nem történik veled semmi ezalatt a 3 nap alatt :roll: Gyógyulja meg minél hamarabb! Sajnálom azokat a rohadt a bacikat, és hogy ezért megint kitolódott a várakozási időtök. Nem semmi, ami veletek történik. A gyerekkel meg ne törődj, többnyire minden elvált szülő gyereke ilyen a szülei párjával.
Sajnos én sem csíptem soha a szüleim új párját, és ezt a tudomásukra is hoztam :oops:

Nemone,
a Vörös Oroszlános teákat én is szeretem, majd beugrom bevásárolni egy kis finomságot.

Vanda,
a Viki jól írta, hogy tüszőrepi 36 órával inszem előtt kell. Nekem ma 16-18h között kell beadatnom a szurit a péntek rdélelőtti inszemhez.
i.kata
 
 


köszi lányok:)

ha megengeditek csatlakoznék hozzátok, mint rendszeres fórumozó?!
k.vanda
 
 


Dita: a párodnak lelkiismeretfurdalása van , ne veszekedj még vele te is! így is annyit dolgozik mint a b... kitartás kislány!!! légy erős!!!
fel a fejjel! hogy is mondták a lányok : + csí áramoljon feléd, benned!!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,

teljesen átérzem a helyzeted a gyerek terén. Nálunk is hasonló volt a helyzet kezdetben, aztán elmagyaráztam a páromnak, hogy a szeretet nem pénzben mérik, hanem inkább töltsön több időt a gyerekével, azt jobban meghálálja minhta elkényeztetett majmot nevelne belőle.
Nekem egy ember azt mondta, hogy ne utáljam a párom gyerekét, mivel ő nem tehet róla, hogy megszületett. Inkább próbáljak baráti szinten jóban lenni vele, ne utasítsam, ne neveljem, mert arra ott van az anyja és az apja, legyek inkább a barátnője, a szövetségese.
Én ezt meg is fogadtam és hihetetlen változásokon ment át a lánya. Az undok kisbékából imádniavalóan aranyos és szófogadó gyerek lett, pedig én nem utasítom csak kérem és nekem mindent megtesz. AZ édesanyja és az apja is hadilábon áll vele, nekem meg szót fogad.
AJándékokat is tőled, a szövetségesétől kapjon, de fontos, hogy csak apróságokat. Azt is nagyon fogja értékelni. Én pl ha papírboltban járok szoktam neki venni valami vicces tollat és legalább annyira örül neki mint a tv-nek amit egyik karácsonyra kapott a keresztanyjától.
Minden gyereket meg lehet változtatni, csak türelem kell hozzá.
Nem szabad semmiért féltékenynek lenned rá, mert a családmodellben ő a gyerek szerepét tölti be, míg te mindig a párod szerelme maradsz.
És jó lenne, ha az édesapja elbeszélgetne vele, hogy hogy illik viselkedni. Nálunk is ez volt.
És ne érezze rajtad, hogy utálod, próbáld szeretni. Ez nekem bevált és mostmár úgy szeretem, hogy ha valaki bántja úgy harcolok értemint egy anyatigris. TAvaly anyáknapjára már nekem is volt meghívóm, nagyon meghatódtam tőle.
Bocs, hogy kicsit hosszú lett, de ezt muszáj volt leírnom. Nehéz végigcsinálni, évek kellenek hozzá, de a végeredmény miatt megéri.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Cinke!
18.-ra szerintem házat akar majd.
Egyébként a ház amiben élünk az enyém, és ezt ő is tudja, hisz csak két éve élek az apjával. Viszont kezdettől úgy beszélt róla, hogy a "házunk".
Képzeljétek el, hogy nyáron kiszekálta a vérünket egy quad miatt. Az apja már azon gondolkodott, hogy min spóroljuk meg azt a 200ezret. Akkor még belülről sem voltunk készen mellesleg.
Akkor megmondtam nekik hogy dönthetnek, én vagy a quad. :twisted:

dita75
 
 


Dita,

Nálunk a férjem lány 12 éves és 6 éves korától vagyunk együtt.

Vanda,

üdv köztünk, emlékszem annak idején a Clostis fórumban nagyon kedvesen fogadtál, és azóta is mindig olvastam, hogy mi is van veled.
Hajrá inszem, hidd el így sikerülni fog! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vanda!
Üdv itt!

Dita!
Nem fogadsz örökbe? Kevesebbel is beérem, mint a nyomtató! ;)
20150601134430
 
 


Monic!
Nagyon szép volt, amit írtál!

Kép
20150601134430
 
 


Monic, Cinke, Kata!
Az elején (két hónapig) nagyon aranyos volt ám, és én is hozzá, mindig meséltem neki, simogattam a buksiját, elvittük strandra, Balcsira, foglalkoztunk vele. Aztán egy idő után kinyílt a csipája, én is szépen kérem, (nem kiabálok vele soha) hogy rakjon rendet a szobájában, mert már a kukacok kelnek ki lassan olyan kupleráj van. Semmi! Az apja is kéri, hogy tanuljon. Semmi! Csak ő mindent ráhagy, illetve akkor is mellé áll amikor nekem van igazam. A gyerek erre két hónap alatt rájött, és azóta nőtt a fejemre. Tudja, hogy az apja mindent megenged neki, mindent megvesz neki, és tudja hogyan kell az apját az orránál fogva vezetni, és kihasználni. Sokszor kettesben mennek el vásárolni, mert tudják, hogy én nem tolerálom, hogy minden szar meg van véve neki. Titkolják meg dugdossák a többezres cédéket, meg sportszereket, vagy hazaküldeti a gyerekkel, hogy én ne lássam.

dita75
 
 


igen, de szerintem egy fiúval nehezebb lehet.
egy quad, nem mondod? :shock:

Monic: valóban szép volt!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Vanda!

Üdv itt nálunk! Remélem, hamar bebabásodsz :lol:


Dita, Monic!

Akkor a férjem lánya tényleg nagyon későn érő típus, mert ő már 16 éves volt, amikor kibírhatatlanul kezdett viselkedni. Amikor összekerültünk, akkor volt 10 éves, és kb. 2-3 hónap volt amíg próbálgatott, de utána tündéri volt.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic!
A te férjed lány és 12 éves? Egy pedofillal beszélgetek itt már hónapok óta! :lol: :lol: :lol:
Egyébként tényleg nagyon szépeket írtál, és nagyon irigyellek, hogy ilyen jól alakult végül a kapcsolatotok a kiscsajjal.
Ha nálunk is lány lenne egész más lenne én érzem, de hát pöcsös.

dita75
 
 


Ditus!
A titkolózással meg csak olajat öntenek a tűzre. Mert a kiscsávó végképp eléri azt, hogy ő győz.

Én tuti kipakolnám a szobáját (elvileg a te házad), kiraknám a cuccait a folyosóra+ kiírnám az ajtóra, hogy karantén, amíg rendet nem csinál.
20150601134430
 
 


Dita: akkor viszont a párodnak kellene megmagyarázni, h a gyerek egyszerűen csak kihasználja és hülyének nézi! de csak magyarázzad. nincs mostanában a moziban vmi hasonló témájú film? v tékából kikölcsönözni vmi ilyen filmet! és rámutatni, na látod a fiad pont ilyen és te is pont így viselkedsz. szerinted ez így jó?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki: az nem lehetne! :lol:

szerintem apuci szemét kellen jó alaposan kimosni, és a szemellenzőt levenni! persze csak finoman, bár jó alaposan szappannal!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki!
Kár! :roll:
20150601134430
 
 


Amúgy csak azóta van pénze amióta velem van. Előtte pl. úgy tudta meg neki a PS 2 -t, hogy hitelt vett fel a prividenttől. Szerintem ez sem normális. Ha nincs pénzem akkor most kisfiam csak ennyit kapsz, mondjuk egy társast, vagy ilyesmit.

dita75
 
 


meg neki=megvenni neki :oops:
már kezdek ideges lenni. a pulzusom szerintem az egekben van!

dita75
 
 


Vanda,
örülünk, hogy csatlakozol hozzánk!

Dita,
egy fiúval szerintem sokkal nehezebb, mint egy kiscsajjal, főleg akkor, ha az apjával a hátad mögött szervezkednek.
Tudom, hogy nem lehet összehasonlítani egy 5 éves kislányt és egy 11 éves fiút, de tesóm feltette a lánya összes játékát a padlásra, mert állandóan panaszkodtak rá az oviban, otthon is nagyon öntörvényű volt. Már pár hónapja száműzték a cuccait és meglett az eredménye. Megjegyzem, a kiscsajnak én vagyok a szövetségese. :lol:
A párod fiánál is el lehet ezt játszani, hogy nem kap addig semmit, amíg nem tanul meg viselkedni. Persze utána is csak mértékkel kapna ajándékokat.
i.kata
 
 


én azon csodálkozom, h a tv-ben engedik reklámozni azt a hitelező céget. szerintem teljesen átvágják az embereket, csak jól megszedik magukat!
hát valóban nem normális! de tényleg a párodnak kell változnia!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita!
Áramoljon benned a csí!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem ér annyit a kiscsákó, hogy felnyomd magad. a pároddal kell minden esetre leülnöd, és elmondani, hogy te mit sérelmezel!

Én tuti, hogy bezárnám a mézes pénzes bödönt. A Párodnak meg kell értenie, hogy pénzzel nem lehet szeretet venni. Hitelre meg pláne nem.
20150601134430
 
 


A múltkor küldtetek egy cikket a meddőség mélylélektani okairól. Én akkor nagyon elgondolkodtam, hogy lehet az is, hogy tényleg tudat alatt nem is akarom, mert attól félek, hogy ilyen lesz a közös gyerek is, és mint mondtam tipikus bak vagyok. Mindig szorongok, tökéletesre törekszem. Ez alól valószínűleg ez a dolog sem kivétel.

dita75
 
 


Czinki!
Aki meg igénybe veszi azt a hitelező céget meg is érdemli, hogy átvágják.
Engem is dűhítenek a reklámjaik, mert azt suggalják, hogy milyen happy leszel, ha tőlük veszel fel hitelt.
20150601134430
 
 


Én tuti, hogy bezárnám a mézes pénzes bödönt.


ezzel egyetértek 1000%-ban!!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Oké, de sok esetben szerintem sokkal nehezebb egy szülőt megnevelni, mint egy gyereket. És szegény Ditának 2 emberrel kell megküzdenie...
i.kata
 
 


a reklám nagyon ,,vicces,, , amikor a csajszi mondja, h tönkrement a tv-jük és ezért a szomszédba kellett menniük tv-t nézni. de jött a ...hitelező és most már van tv-je, amin nézheti a kedvenc sorozatát. és vigyorog.
kérdem én mi van ha nincs tv-je 1-2 hétig, v hónapig:shock:

nekünk lányok amikor elköltöztünk , felvettünk 8 m hitelt, mert más lehetőségünk nem volt. de nevetni fogtok kb 1 évig a szüleimtől kölcsönkért nyári műanyag asztal és székek voltak a konyhaasztalunk és székünk. és jókat tudtunk enni rajta! még vendékeket is hívtunk! pénzünk sem volt, meg nem is tetszett sok asztal, így eddig kellett várnunk rá! :lol: de most már nagyon szép konyhabútorunk van!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita: tudod a bazi nagy görög lagziban is megmondták: a nő a nyak és a ffi a fej, te mondod meg, h merre forduljon a fej!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,

bocsi, a férjemé lány 12 éves. Na mós jól bebuktam :oops: :oops: :oops:
én nem szoktam kérni, hogy takarítsa ki a szobáját, még arra sem, hogy a szennyest vigye ki. Hanem amikor mondja, hogy nincs tiszta ruhája akkor mondom, hogy addig nem is lesz, amíg nem rakja ki a szennyesbe mert nem az van rám írva,hogy cseléd vagyok. Ezt csak egyszer kellett mondanom és megértette.
Van egy szuper könyv, nem tudom, hogy olvastátok-e? Az a címe: Miért hazudik a férfi és miért sír a nő?
A párkalpcsolat minden probléméját felvázolja, és segít megérteni a férfiaknak a nőket és a nőknek a férfiakat. Nagyon vicces stílusban adja elő az egyébként komoly témát és én már kb 3X olvastam és akkorákat szoktam közben nevetni, hogy a férjem nem tudja, hogy mi bajom van.
Abban van egy fejezet a gyereknevelésről, amiben azt írja a szerző, hogyha kupi van a gyerek szobájában akkor a szülő vigyen be egy vödör szemetet és borítsa a szőnyegre. És ha a gyerek megkérdi, hogy miért tette akkor mondja meg, hogy bocsi, azt hittem az a szoba a szeméttároló.
Elég drasztikus, én soha nem tettem meg... De valami enyhébb módszert kipróbálhatnál. Mondjuk nálunk külön szobája van, így könnyen be tudom csukni az ajtót. Bár nálunk csak kisebb rendetlenség szokott lenni, szerencsére nem a mindent felforgató típus.

A párodnak viszont mond meg, ha valamit vesz a gyereknek akkor azt ne dugdossák hanem együtt adjátok oda mert TI EGY CSALÁD VAGYTOK!
És ne szidd le soha ha drága dolgot vesz neki, mert akkor még jobban csinálni fogja. ELőbb-utóbb majdcsak rájön, hogy mennyit bír a pénztárca. És minden észrevételt nagyon kedvesen közölj a pároddal, mert ha ellenségesen mondod akkor az ellenkező hatást váltod ki.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Cinke!
A párom is egyébként maximalista. Ahhoz képest, hogy nincs köze a házhoz, nagyon szépen rendbehozta, annyit dolgozott rajta mint az állat. Mi is szép apránként hoztunk össze mindent, és jobban értékelem, mintha anya-apa cuppantotta volna az ölembe. Büszke vagyok magamra, és a páromra.
De rájöttem, hogy nem tesz teljesen boldoggá. Más is kell a boldogsághoz, mint az anyagi javak. Most már egyre inkább kakilok bele, hogy mi lesz pl. a kerttel. Inkább legyünk együtt többet, ezt részesítem előnyben.
Volt egy olyan eset, hogy mi építőiparban dolgozunk ugyebár, és társasházi lakásokat értékesítünk. Egy cigány csaj jött kölcsönkérni a főnököméktől hogy nem tud új konyhabútort venni, még egy mosogatója sincs, mit csináljon. Én 2,5 éve amikor megvettem a házat még víz sem volt benne, itt zuhanyoztam pár napig, meg otthon lavórban mosakodtam, egy másik lavórban meg mosogattam. Tűzhelyem sem volt, mikróban meg a konvektoron melegítettem a vizet. NEm esett le a karikagyűrű az ujjamról.

dita75
 
 


Czinki,
a nő a nyak és a ffi a fej, te mondod meg, h merre forduljon a fej

Ez nagyon tetszik és amikor hétvégén megint megnéztük a filmet a TV-ben, a párom csak vigyorgott ezen, mire én: Mit vigyorogsz, nálunk is így van :lol: Na, látni kellett volna az arcát. :roll: :lol:

Nálunk épp a mosogatógép purcant ki, de mivel apa volt a ludas, ezért ő mosogat :lol:

Dita,
baciban nem vagyok otthon. Ha baci van apánál, akkor nem is lehet teherbe esni? És ha mégis terhes lesz így valaki, annak van valami következménye?
i.kata
 
 


Dita,

erre a baci dologra én is kíváncsi lennék, mert a páromnak ilyet még soha nem néztek, és lehet, hogy nálunk is ott van a gond? ELültetted a bogarat a fülembe...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


És a Bazi nagy görög lagzi egy állati jó film, azt is végignyerítettük annak idején a moziban a párommal. MOst a TV-ben sajnos nem láttam :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata!
Nagyon szűkszavú volt az orvos, előtte volt egy komplikált műtétje, 3 órát vártam rá mire végzett. Voltunk vagy 20-an, mindenki első akart lenni természetesen. Egy csomó mindenre rá sem mertem kérdezni, mert még amit magától mondott azt sem értettem meg, olyan fáradt volt, beszélni alig tudott. Annyi megragadt bennem, hogy végülis ettől még lehet gyerek.

dita75
 
 


Monic, Kata!
Kiskatona vizsgálatnál kell tenyésztést kérni.

A filmben nekem az a rész tetszik, amikor a pasit a kis műanyag medencében keresztelik.
20150601134430
 
 


Viki: tetszik a csávó habteste?? 8) :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic!
Feltétlenül nézessétek meg, mert ráadásul ez oda- vissza fertőz, nekem is kell szednem rá antibiotikumot.

dita75
 
 


Dita,
köszi, bár reméljük apánál nincsenek ilyen bacik, de végülis sosem lehet tudni.
Párom felhívott egy andrológust és május 5-re kapott időpontot. Nagyon durva!!!!
i.kata
 
 


Czinkus!
Nem! Az tetszett, hogy bamba melák léttére a kis gyerekmedencében szívatták.

+, hogy vega léttére főznek neki bárányt. :D :D :D :D
20150601134430
 
 


Kata!
A kriót nem próbáljátok meg? Vagy ez lenne az?
20150601134430
 
 


Viki: segíts egy kicsit, telejsen összezavarodtam. a méhpempőt most végig lehet szedni, v ciklusfüggő? a pcos topikon azt írják, h jobb nem szedni 2. szakaszban, mert méregtelenítő hatása van és ha van ott vmi babakezdemény, akkor inkább jobb nem szedni.
vki a pé után 5 nappal abbahagyta.
szerinted? erre nem találtam semmit. tudom, h vmikor nemrég beszéltünk róla, de kellene egy kis megerősítés! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: