Sziasztok,
Tand,
Gyönyörű szép nagyhajú kisbabád van.
Hívtalak pénteken, de nem vetted fel, aztán meg már nem zavartalak.
Utána meg már jöttetek is haza.
Ani,
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen jönnek ki a köveid. Remélem hamar megszabadulsz az összestől.
Márti,
De jó, hogy minden rendben van veletek. Meglátod kisAti szépen megvárja a doktorbácsit amíg hazajön.
Bessy,
Szépen növögetnek a tüszőid. Hamarosan bár a babók fognak növögetni a pocidban.
Hihetetlen, hogy még így TB támogatással is milyen drága a lombikprogram!
Kata,
Hát ez a Huggies nekem nem nagyon jön be. Már többször kikakilt belőle Barbika. Asszem maradok a Pampers-nél. Azzal eddig még nem volt gond.
Voltatok egy hónapos tanácsadáson???Mit mondtak???
Szilvi,
Hihetetlen egy ügyvédet fogtatok ki!!!
Hála istennek nekünk van egy ismerős ügyvédünk, mindig ő segít ha valami olyan ügyünk van. Eddig mg rá nem volt panaszunk.
Nati,
Szépen kerekedik a pocakod. Lassan neked is eljön az az idő amikor már moccani is alig bírsz majd a hasadtól.
Vicuska,
Tudom, hogy türelmetlen vagy már (amit nem csodálok), de gondolj arra, hogy a lombik program tuti hogy sikeres lesz.
Nibcsike,
Drukk ma estére. Mindent rendben fog találni a doki, ne aggódj.
Tündi,
Ha a Csetényi választod tuti nem fogsz csalódni.
Chrissy,
Látom Martinka egyre ügyesebb. Lassan tényleg kezdheted a lakás barikádozását.
Andesz,
Megvagyunk köszi. Most kb a nap 40%-át sírja át Barbika 70 helyett.
Még 2 hónap és túlleszünk ezen a hasfájós korszakon.
Bencus olyan aranyos, olyan kis zabálnivaló pofikája van.
Krixta,
Szerintem is tedd minnél többet cicire Rékát és igyál tejserkentőt, hátha növekszik a mennyisége. Ne add fel.
Olyan szépek vagytok így együtt.
Rólunk.
Ma megjött piri
Baromira nem hiányzott. Barbika hajnali 3-tól 5-ig üvöltött, de ugy, hogy semmit nem tudtam csinálni vele. Végül apa dajkálta el, mert elszakadt a cérna nálam. A délelőttöt is sírással töltötte. Védőnő szerint a babák megérzik, ha az anya menstruál. Meg állítólag a tejnek is más az íze.
Voltunk ma tanácsadáson is. Barbika 4900 gr 1,2 kg -ot hízott 3 hét alatt. Mondta is a doktornéni, hogy ne csodálkozak, hogy pocakfájós mert rengeteget eszik. Amugy minden ok, a köldökét is megnézte de nem talált semmi rendellenességet.
Felíratattam a rota oltóanyagot is, de majd csak ápr elején váltom ki, most nincs rá pénzem.
Április 10-re kaptunk időpontot csípőszűrésre. Remélem minden rendben lesz.
Na most ezt elküldöm, aztán dobok egy két képet is.