Új privát üzeneted érkezett!

Hű, ez tök sok. dorkautál hason lenni ,ahogy megfordítom üvölt,de most próbálgatjuk fél percet már üvöltés nélkül elvan.nagy eredmény :D

És Huni egyedül mennyit játszik a szőnyegen? Dorci 40 percet,de azt is csak reggel amikor friss.(márint elvan, nem játszik)

Kép
ndombi

Ndombi: kaja, alvás 1 órát, játszás 1 órát,ölben van fél órát, játszás 1 óra közben a játszószőnyegen alvás, és kaja.... ez a napirend...

ma fél7kor kaja, alvás és még nem kelt fel, pedig 1kor kaja van... :shock:
Vendég

Bingii, aludni mindenhogy alszik, hason háton, oldalt... este pl hátra teszem, majd ha énmegyek lefeküdni, akkor megfordítom hasra, így tovább alszik :) de ált háton alszik. A cumit pedig nagy fintorral kiköpi, nem jön belőle semmi...

Ma aludt már 3*20 percet :)

Most megpróbálunk redőnyt szereltetni a szobára... talán akkor...

Lafi, fú Huni nagyon ügyi!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Ndombi, néha hagyd üvölteni Dorkát hason!!!!!!!!!!!!mert ahogy üvölt, erőltetni fogja a hátát, ezzel a nyakát is!!!!!!!!!!Nehogy úgy járjatok, hogy tornára kell vinni, mrt nem emeli a feját!!!!A dokink szt ha hagyom üvölteni hason, pont jó!!!!Bát mi ugye nem üvöltünk...de hagynám üvölteni, hogy kvázi tornázzon a méregtől, idegtől...
Vendég

Sziasztok!
Remélem mindenki túlélte a Húsvétot...mi felzabáljuk az ünnepi kaját, aztán én ráállok a diétára, mert lassan,de biztosan elkezdtem hízni. Uez volt Vininél is, csak most észnél leszek.

Szerintem is kell hagyni egy kicsit erőlködni a babákat. Nekem így fordult meg először Milán. Valamelyik nap is kint voltam a konyhában, Milu leste a hernyóját (Bingii, ígérem lefotozom mert a vtech magyar oldalán sajna nincs fent), aztán elkezdett panaszkodni, kinéztem és hátra fordult. Na, erre vissza fordítottam hasra ( a gyerek biztos gondolta magában milyen szemét vagyok, eddig ezen dolgozott,most kezdheti elölről), újra hátra fordult, de most a másik oldalra csak itt beütötte a "tök" fejét és elkezdett sírni. Ezek után már nbem volt szívem újra hasra pakolni.

No, az otthoni mérleg szerint ismét csak 10 dekát híztünk, pedig nem adtam a gyereknek szilárdat, csak tápit kapott, ha hinni lehet a mérlegnek akkor még csak 5.970-ek vagyunk.
Ennek örömére ma kapott almát (HIPP-et, az sűrűbbnek tűnik) megevett kb. 40 gr-ot meg 40 gr tápot utána és rötyög az apjának, az m eg el van olvadva.
Ja, és nem tudom,hogy mennyire érdekes ez, de Infacol nélkül kakilunk minden nap, lassan 2 hete!!! :roll:
Beszéltem egy ismerőssel, ő azt mondta, hogy a 4 hós babájának adott tejpépet... :roll:
Vendég

Blo, igen, tejpépet 4 hótól lehet adni. Megkóstoltam, de olyan ízű, vagy hasonló, mint a táp. (tejpor)

Kép
Kép
Kép
konkri

Még jó, hogy ízesítettet vettem... :lol:
Vendég

mi 2 hete tejpépezünk...és odavan meg vissza, plusz rakok bele gyümit turmixolva és úgy eszi,doki szt 3 hó után mehet a tejpép, dm-eset veszünk.
Vendég

Na jóóóóóóóól vannnaaaaa Lafika! Hunor már milyen ügyes baba!!!
Mi még csak gyümizünk egy picit, aztán estére majd beújítom a tejpépet, hátha jobban szunyókálna... :lol:
Vendég

Blo,jobban fog!!!!!!!!!!!!21-kor 150 ml tejpép,néha gyümi 30 ml plusz és szunya fél7-8-ig...aztán táp és szunya 12-ig!!!!!!!!!!!!
Vendég

Uhhh, bachus...ez nem semmi!!! :D Kíváncsi vagyok mi mikor jutunk el idáig.. :lol:
Vendég

Lafi,mázlid van,hogy Huni zabagép. Én ilyen mennyiségekről csak álmodozom.... :?

nekem 100 ml...

ok,kipróbálom a hason üvöltőst,csak nem akarom,hogy gyűlölje.. egyébként már 2 hetesen kinyomta magát hason a kezével.azóta nem mert utálja.De lehet,hogy elsorvadtak az izmai :lol: (bocs Dorcica ezt muszály volt)

életem legnagyobb csalódása a csokis tejpéphez fűződik.

Lementem életemben először "vásárolni" hét évesen és hazarohantam ,hogy láttam egy nagy doboz csokit,kaphatok-e rá pénzt.Vissza-megkértem valakit,hogy vegye le hazarohantam és nem is csoki volt benne hanem csokis tejpép ami tök szar volt.AAAnyira csalódott voltam,hogy még most is szenvedek ha rá gondolok :lol:

Kép
ndombi

ndombi!
én is ujjszopó párti vagyok és azt csinálom, hogy amikor látom, hogy szopja az öklét , akkor az ökölbe szorított kezéből kihámozom a hüvelyk ujját és bedugom a szájába és olyan örömmel szopja, hogy csak na/ amúgy édesanyám mutatta , hogy így kell/

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Basszus Lafi, én itt vacilálok mindenen. Én most nem mérem az evéseket, mert a mérleg egy fos, vagyis talán az elem + a gyerek üvölt ha ráteszem... de sztem kevés a tejem, legalábbis a napközi evéseknél igen, mert csóri gyerek vagy visít, ha leveszem, vagy óra hosszat szipákolja. Ráadásul már jó ideje megint 2, 2,5 óránként eszik, van hogy másfél... és még sem áll vissza 3 órára, ebből gondolom, hogy kevés, hiáb adom oda a másik cicim is. A bal mellem, meg kimondottan fos.
Na így a héten megkóstoltuk a kecskeméti kajákat :) a férjemmel, meg a tejpépet is. A pép nekem nem ízlett :( vaniliás, de nem ízlik. Millupa. Olyan tejpor ízű. + ugye a gyerek nem akar nappal aludni. Ma 4*20/30 percet aludt. A védőnő ígérte, hogy jön a héten, hát jöhetne, mert ezt a hozzátáplálást meg akarom beszélni vele.
Jó volna, ha Marcus egy ebéd utáni szunyát bevágna. Ja és kb. egy másfél hete megint 2szer kel éjjel :(
A mai napunk így ez volt szopi szempontjából:
1:28; 4:??; 7:30; 10:30; 12:20; 15:00; 17:30; 20:20 ... 8 evés a mai nap termése.

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja bocsLafi, nem fejtettem ki a 'basszus Lafi' mondatot - szóval vacilálok ezen a hozzá tápin, hogy mit és hogy kezdjem, mert akivel beszélek, hogy kap a baba 'komolyabb' kaját is annak a baba napközben is alszik rendeset.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, ez gáz, akkor itt valami történt...vagy kevés lett vagy nem tápláló...ha fejsz, jön ki belőle valami????

(nekem ízlik a tejpép... :oops: a kecskeméti kaják meg iszonyat jók, a gyümik is és a bébiételek is...)
Vendég

Na az augusztusiak biztos megköveznek a fentiekért...

Újszopás: próbáltam én is betenni neki, mikor a kezét ette, de mindent kiköp így, se cumi, se újj...

Kép
Kép
Kép
konkri

ez igaz, többet alszik, már néha megijedek...ma voltam a körzetimnél, bemutattam Hunit, azt mondták hogy egyrészt, látszik hogy fogytam, másrészt örüljek hogy kiszedték a gyereket, mert egyik páciensnek halva született a gyereke 30.héten egy jó kis epegörcs miatt és szerintük ez indította el nálunk is a visszafejlődést és jó hogy megvolt az epekőműtét és harmadrészt meg látszik hogy kipihent vagyok, szerintük azt sem tudom, milyen éjjel kelni...hát azért 1.5 hónapig volt benne részem, de tényleg, nem panaszkodhaatom...

de az is igaz, hogy csak heti 100 grammokat hízik, ennyi...mert annyit alszik, van hogy a reggeli kimarad, ma is....

6.30 220 ml tápszer
alvás 13.30-ig paradicsomos-krumlipüré csirkemellel egy jó félüveg bébiétel-mennyiséggel felel meg és ráreszelve sajt (mintha pizzát evett volna :lol: olyan jó illata volt)

átaludtuk a 17 órás kaját ez gyümi lett volna reszelt pászkával

ehelyett tejpép 100 ml 19.30

20.00 fürcsi

20.30 160 ml tejpép gyümi nélkül most (lusta voltam :oops: )
Vendég

Nem fejek már. De a balból nem jön utána semmi, mert az egy vacak :( van hogy a két evés és evés közben belövellést se érzek, sőt most hogy így átgondoltam, már kurva rég volt belövelés max csak szopi közben... :(
Most bezzeg nem jön a védőnő... mikor kéne...

Kép
Kép
Kép
konkri

az hogy nincs belövellés, olvastam, egy idő múlva nem lesz annyi ... az még nem gond, de az ennyi evés egy viszonylag jól beállt kajálás után, mert azért nektek ennél jobb volt, hát az valamit jelent, nem tudom....talán tényleg nem tápláló...
Vendég

Uh ez elég ijesztően hangzott... Őrület lehet halva szülni, de babát elveszíteni, vagy gyereket... Milyen sebezhetőek lettünk... A gyermekeink fájdalmait mi is át fogjuk élni... Nagyon sajnáltam Pandát is a kengyel miatt.

Kép
Kép
Kép
konkri

Jó reggelt!

Konkri: a sötétítés szerintem fog segíteni! Legalábbis remélem, hogy Marcell rájön, hogy sötétben nem lehet mást csinálni csak aludni :lol:

Tegnap lemértem két kajálást kiváncsiságból....egyszer 220gramm volt, de akkor éreztem is, hogy tele a mellem, utána mikor csak olyan plöttynek éreztem "csak" 150-et evett és az olyan szenvedős, melltépős evés volt...utálom, hogy ennyire ingadozik a tejtermelésem és nem jövök rá,hogy mikor miért van vagy nincs tej...

Mozgás: Maja is kinyomja már magát hason. Egy darabig szépen csendben "tornázik" aztán gondolom elfárad vagy ideges, hogy nem jön össze az átfordulás és ordítani kezd.

Cumizás: ő mindent cumizik, öklét, ujját, cumit de úgy vettem észre, hogy azért a cumi a nyerő. Az alváshoz az kell..
Kép Reggeli torna

bingii

Sziasztok.
Nekem most megint visszajött a tejem rendesen, csak akkor egyszer kellett tápszert adni Szofinak.
Bingii a mennyiségi ingadozás normális, igazodik a baba igényeihez, ne aggódj emiatt.
Konkri, szeritnem várj még egy kicsit, lehet, hogy most van abban a stádiumban a baba, hogy növekszik az étvágya, elvileg be fog állni a tejtermelés is az igényének megfelelően. Szedsz valami tejserkentőt? Én még mindíg szedem az urticat is, mega laktoherbet is iszom. És most vettem szénsavas üdítőt is, abból iszok minden reggel egy pohárral, szerintem ez is segít.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Andi,
köszi az iffót :wink:

Lafi,
Tényleg rendes doki, még a Szabolcsba találkoztam vele. Szerintem helyes is :wink: :lol:

Dombi,
Aranyos ez a csokis történet :lol:

Mi szeretünk néha cumizni a babakocsiba, ha nem akarunk elaludni. Ha elalszik kiveszem a szájából. Este szundihoz nem kell, olyankor magától elájul :lol: Öklünket is szeretjük rágni, szopni.

Mi 100-120 között eszünk, ennél többet nem akar enni, de nem is baj. Éjszaka is 3 szopi még mindig van, de ez mondjuk a tej szempontjából jó.

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Panda,pszt.szerintem is helyes :oops:
Ééééééééééééédes leányzó!
Vendég

Panda, Lafi, szerintem is nagyon helyes :lol: :oops:

Panda Dora baba nagyon tüneményes, szép kislány.

Sajnos nálunk nem kell a cumi, mert ugyan úgy akarja szopizni mint a cicit. Pedig vettem már neki egy csomó félét hátha valamelyiket szeretni fogja, de nem kell. Az öklét viszont nagyon rágja.

Kép
andi1975

konkri: hagyjuk már az 'augusztusiakat', roppant elméseknek képzelik magukat, mondjuk van olyan ember aki elmondja a véleményét a többi meg a háttérből szurkol neki, 'húúú, de jól megmondtad' stílusban. :lol:
Már kitárgyaltuk, hogy ismeretlenül van mersze kritizálni, nekem is írták, hogy " mondjuk én megpróbáltam volna anyatejet szerezni.." stb. Honnan veszi a kis drága, hogy nem próbáltam, iiiiimádom az ilyet. Spongyát rá, ringassa csak saját magát abban, hogy ő aztán ANYA a talpán és senki más. :roll: No,de akkor is kívánok nekik nagyon sok egészséget és boldogságot. :wink:
Na, és eszel rendesen?? Kis ismerősömnek visszajött , hogy rendesen evett-ivott.

Lafi: mi is csak 100 gre-ot híztunk, pedig tápoztunk, sőt volt, hogy megevett 150-et is, ez nálunk a csúcs. Lehet,hogy másik tápot kellene adni neki, mondjuk már HA-1-est, hanem nagyobbat? :roll:
Vendég

Blo, ma jön a doki, mingyá, és megkérdem tőle....mert ha más táp kell, nyakamon marad a ha startból vagy 4 doboz... :evil:
Vendég

Én HA 1-est adok,mert a startja a milupának hiánycikk,ezért összehasonlítottam. a HA start és az 1 ugyanaz, csak a HA 1-ben kevesebb a tejcukor,de az is alig, és a keményítő tartama minimálissal nagyobb.minden vitamin, mikroelem és a kalóriatartalma is ugyanaz. azt ki is hagyhatod majd szerintem ha váltani akarsz akkor majd a 2-esre. (kérdeztem a védőnőt és a patikust is , hogy mi a különbség,gőzük se volt :? )

Kép
ndombi

Bingii, nekem is ingadozik a tejem... :( van hogy alig jön szegénynek, de most reggel meg a szarabbikból annyi jött, hogy mikor kiköpte, mert alig bírt nyelni, akkor meg spriccelt össze-vissza. kész vagyok. Nekem minden megcáfolódik másnapra amit mondok. tegnap este írtam is Pandának, hogy Marcell nem kakil éjjel és megint kétszer kel, erre egyszer kelt és közbe kakilt. De hál istennek sikerült elkapnom a végét és nem fosott össze mindent az éjszaka közepén :)
A szénsavas nem jön be nekem, több nap után este mertem inni traubit, erre most délelőtt fájt is a hasa :(

folyt köv. valaki sír...

Kép
Kép
Kép
konkri

No, Lafi...kíváncsi vagyok mit mond a dokibácsitok?! :roll:
Vendég

Blo, azt mondta, 3 hó után tápsoknál normális a heti 100 gramm, ezért tápláltatja ő hozzá őket, sőőőt az is ha néha-néha nem hízik...
beba start nem elég, írt ki másikat beba ha az is de nem tom melyik, nem tom kiolvasni...
és fogzik, mert nem tusom milyen jelei vannak rajta....
és szép a mozgás, csípő meg minden és jó súlyban van :oops:
a kuki viszont le van tapadva :cry: fel kell húzni neki, ő foggja majd egyévesen... :cry:

valaki:eladó beba ha start 1500 pénzért....4 doboz.
Vendég

Lafi,engem érdekelne a Beba tápszer!

KépKép
pocok81

Uh Lafi, és ez a kuki dolog hogy derült ki? mi huzogatjuk minden este, de ez nem elég? Te hogy csinálod? Én nem akarom, hogy piszkálják kismanó kukiját :(

Jah a ball mellem 10 óra alatt telt meg ennyire, mint ahogy fent írtam, normális esetben vacakol.

Tápszer: ha nagyon a nyakán marad vkinek, akkor készítsetek belőle raffaelo golyót :wink: amúgy sima tejporral kell csinálni - az se occó.

Aki nem olvassa rendszeresen Vörösbegy blogját, annak ajánlom, h nézzen be! Vannak történések náluk! :) Fészket cserélnek...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Kissé el voltam tűnve,olvastalak titeket,csak irni nem irtam.
Nálunk volt egy kis megfázás,szegénykém szörcsögött,tele volt az orra,igy felavattuk az orrszívót sajnos,de este cseppentettem az orrába Nasivint és reggel már nem szörcsögött szerencsére.
A kajával is van egy kis gubanc,mert bukos lett,van h 1 órával kaja után jön vissza túrosan,de doki szerint nem gond,amig hízik,hát remélem javul a helyzet,mert aggasztott h miért jön vissza.Eddig nem volt ilyen,meg mostanába kevesebbet is eszik kicsit,de lehet a náthának tudható be ez a változás.
Szerintetek?

Alvás elég jól megy,hasonló,mint Lafiéknál,este 20kor elalszik kaja után és általába reggel 6-7 fele kel,de akkor is csak nézelődik,nem visit kajáért:)
Olyan édes dolgokat csinál már,nagyon huncut:)
És akkorákat sikongat!Szerintem tetszik neki a hangja,meg h ugye mi is nevetünk neki,és sikongat meg magyaráz ezerrel:)

Kép Kép

KépKép
pocok81

Kép Ébredés.. Kép

KépKép
pocok81

Konkri, én hozzá sem mertem nyúlni, ő húzta most fel...

szóval ha bárkit érdekel, van beba ha start aktív, most megnéztem a pontos nevét, 1500/doboz, van 4 is, de abból 1-et megtartok, amíg nem vesszük meg az újat...
Vendég

Betty- Marcell is sokat bukik és igen van hogy kaja után jóval, mert folyton jár a lába és kitornázza...
Már meg se ismerném Nórit :) nagyot nőtt és nagyon szép! A szája sztem még mindig a tied.
Ki kötötte a rucit?

Lafi-nálunk apa huzogatja leginkább, nekünk a védőnők azt mondták, hogy 1 hó után, minden fürdésnél, a dokinő, meg 3hót mondott... de két állítás volt egyel szemben, így mi egy hó óta huzogatjuk neki.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok! Csak gyorsan jöttem szólni, hogy eltűnök egy időre mert eltörtem a lábam, és fekvőgipszem van. Meg is akarták műteni, de azt mondták műtét nélkül is haszálható lesz, így nem mentem bele. 1. szoptatásnak annyi, 2. 2,5 hós gyerekkel ezt inkább kihagynám!

Ha tudok jelentkezek! Puszi!!!

Kép
Kép
sleepin

Húú,Sleepin,nagyon sajnálom,nem lehet könnyű!Hogy történt?
Jobbulást és kitartás!

Konkri,a Mamám kötötte,rengeteget kötött már Nórinak,de nem igazán adom rá,ez is épp a ritka pillanatok egyike:)

Sokat változottt Nóri tényleg,már nem olyan újszülőtt "formájú",hanem kész kis hölgy:)

Rakhatnál fel képet te is Marcellről!

KépKép
pocok81

Sleepin, jobbulást!!!
Majd ha tudsz írd meg, hogy mi történt, vagy félre léptél?

Na volt a védőnő, rajtaütés szerűen... jó vicc, nem tudott telefonálni... de sok mindent megdumáltunk, pl. a hozzátáplálás allergiát, aszmát okoz... a fogibogyi a fiamnál meddőséget okozhat... a kecskeméti bébi kajában olyan szerek vannak, hogy fene se tudja... ha bánt valami írjam le, és vezessek naplót... mondom nem alszik a gyerek nappal, kérdi mi dolgom van, mondom csupán csak a háztartás, erre ő: akkor csináljam abban a 10-20 percben, amikor alszik a gyerek... azt mondja jó anya vagyok, mert szép, jól táplált a gyerek, mondom neki, hogy szerintem ettől nem feltétlen vagyok jó anya... de aztán kiegyeztünk abban, hogy a nyugodtságom miatt nyugis Marcell is... stb, stb...

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja és adott tippet az altatásra: igyak citrom füves teát, de csak lightosan, mert altató, nyugtató hatása van és ez ha bekerül a tejembe... szóval ettől fog aludni Marcell... :?:

A gyerek mostanában keveset dumál, most lefektettem és a kurjongatásától zeng a ház :D

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja még a legjobb amit mondott: ha két óránként szoptatok, akkor valószínű, hogy nem leszek terhes... na ezt adjátok össze!!!!!!!!!!! Vágjátok! :) oké, lehet hogy elhiszem, na de oldja meg ezt valaki :) :) :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Szerintem : 1. a dokik olyan fogibogyót adnak ami biztonságos és nem ürül gondolom, inkább ebben bíznék nem a szoptatásban :lol: a valószínű nem túl bíztató.

2. ha 10-20 perc a háztartás mutassa meg hogy kell mert hozzám jár takarítónő (most is ,pedig itthon vagyok,1-szer egy héten ez van... én hétvégén is dolgoztam eddig sokat egy cégnek, a másiknak meg egész héten estig ,úgyhogy azt mondtam,keresek annyit a 2.mh-jel,hogy megengedjem magamnak,hogy a fél nap szabadnapom ne takarítsam és erről nem mondtam le. :D ) szóval ha 10-20 perca a házimunka jöjjön már el mutassa meg és repül a takarítónőm :lol:

3. Szerintem ha valaki nyugtató hatású teát itat valakivel ,hogy átkerüljön a tejbe az tök álszent dolog, ennyi erővel egyből adhatná a babának is a nyugtatót ez csak az ember saját megnyugtatására jó,hogy nem egyből a babának adja,pedig az tök ugyanaz.

4.szerintem a bébitápok ellenőrzése nagyon nagy, olyan nincs,hogy ki tudja mi van benne.

nem szeretem mikor a védőnők osztják az észt ! (tisztelet a tanult kivételnek, tőlük bocsánatot kérek )

Kép
ndombi

Komnkri, a védönönek no comment :evil:
Vendég

Sleepin: jobbulást!!

Konkri: azért ebben ne bizz, a természet hihetetlen csodákat művel néha :).

Szopi: Zsombor lusta szívni rendesen :(, hiába cicizik 30-40 percet, az eleje lejön amikor belövell, ettől beájul félig és innentől csak nyammog rajta jellemzően, cumizgatja. A tápot persze befalja utána. Már nekem sem igazán lövell be két szopi között és nem is telik meg úgy mint mondjuk két héttel ezelőtt. Ez van. pedig már két mellből etetem mindig, váltogatom és éjjel is szopizik 2x, mégis apadok szééépen lassan. Fejni meg nincsen időm Boti , a háztartás és a suli mellett.

Ujjszopás: cumit már nekem sem fogadja el, csak az ujja jó. nagyon boldog tőle

Ma elég pocsékul vagyok :(, fáj a gyomrom néha meg tök fáradt vagyok egész nap. Mondjuk nem volt könnyű napunk, Boti fogzik, ma fél órát visítva fetrengett a földön szegény. Enni meg szinte semmit nem evett.

Kép
Kép
normajeane

SZiasztok.
De szép mindenki babája, és mennyit nőttek. Úgy utálom, hogy sz@r a fényképezőnk, pedig Szofi is óriási már, és nagyon gyönyörű, de nem tudom megmutatni nektek. :(
Sleepen jobbulást remélem, nem szenvedsz nagyon.
Nálunk is volt tegnap a védőnő, de nekem szerencsére normális. Szofinak tiszta kiütés a szája körül, meg a nyakán. Eddig tejkiütésre gyanakodtam, de most már csúny neki. AZt mondta a védőnő, lehet, hogy a mosószer üti ki azon a részen ahol nyáladzik, meg akifolyik neki a tej, talán jobban dörzsöli a ruha. Használta már valaki a GABI mosóport, amit kifejezetten babáknak készítenek. Gondoltam kipróbálom.
Nálunk most nincs tejgond, szerencsére. Egyébként a két fiam is a kecskeméti kaját ette, meg volt, hogy univert nem hiszem, hogy rosszabb lenne a hipp-nél. Talán annyi a különbség, hogy a hipp az biocuccokból van, meg sokkal drágább. Végül is ha mi főzünk neki, és úgy vesszük a zöldségeket, akkor sem tudhatjuk, mivel kezelték őket. Meg hát kell is az immunitás a gyereknek. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

CSibe, igen egyetértek, ha állandóan óvom, hogy a fenébe kap immunitást...meg hát én sem vagyok asztmás, elég jó nagy darab lettem :oops: és 6 hetes koromtól kaptam a kaját, anyyunak sem volt teje...szerintem és lehet hogy hülyeséget mondok, ha ennyire óvjuk őket, pont ezért lesznek betegek....

unokaöcsémet, 4 éves, így óvták pont, aogy a mai hullám követeli és beteg....allergiás, ez a baja, az a baja...

lehet, hogy nem jól gondolom, de van ebben logika...

peteérést a tejadás lecsökkenti, de nem szünteti meg, egy védőnő messze nem nőgyógyász, max szeretne az lenni, hányan de hányan esnek teherbe fullos szoptatás mellett, még mensi sem volt és terhes lett....nem egyszer hallottam ilyenről...

a tejet a prolaktin hormon adja, és ez a hormon akadályozza a peteérést, egy na, ha valamiért lecsökken a prolaktin mennyiség, pete kezd érni, majd megtermékenyül... elég csak egy-két hét kevesesbb tej és jöhet az újabb baba....

szerintem minden bébiételben van olyan ami nem jó, most én a kecskemétiről csak jókat hallottam, hisz 1. én is kecskeméti vagyok, bízok benne 2. apu bács megyei főállatorvoskont ezerszer járt az üzemben, ő is ezt ajánlotta....még az univernél is jobban...pedig az univer is kecskeméti...
Vendég

Mikulás vagyok,nem véletlenül akkor születtem:
Kép

röhögök miközben dolgozom, szép is ám így dolgozni:
Kép

Jimmy-kutya imád engem:
Kép
Kép

Most manó vagyok vagy mikulás?
Kép
Vendég

Sziasztok!
Megjártuk mi is a tanácsadást. Kértünk igazolást babaúszásra, kaptunk :lol:
Tápszerváltás: nálunk nem lesz váltás, a dokinéni szerint legalább 6 hós koráig legyen ez. Ha nem gyarapszik vagy nem fogadja el,akkor szóljunk.
Hozzátáplálás: úgy láttam nem nagyon tetszett a védőnőnek, a dokinéni nem ellenezte, azt mondta, hogy izlés kérdése, régen 6 hetes babák is kaptak.
Kutya: Zebra is állandóan nyalogatni akarja a babát, sőt még a saját szája szélét is nyalogatja, csak nem akarja megenni??? :lol:
Egyébként meg nagyon figyel a kertben ha lent van a baba, rögtön rohan a kocsihoz ha megnyikkan a kicsi.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?