Új privát üzeneted érkezett!

csucsu:azért nem is kell leírni ezt a hónapot mert most lett egy negatív teszt,semmit nem jelent!Mi biztosan azért bíztatjuk egymást mert nagyon nem akar sikerülni és én bízom a csodákban is!
Vannak egyébként olyanok aki ha babásak lesznek egyből leírják azokat akik még próbálkoznak és közben nem veszik észre hogy ők is így kezdték!
Azt hiszem nekünk minden kis reménysugár nagyon fontos tud lenni!és senkinek sem szabad feladni az első negatív teszt után!
Én még ha megjön akkor is azt nézem,nem e esetleg piri nem olyan mint szokott lenni! :roll: és csak azután írom le a hónapot!

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: teljesen igazad van!

viszont azt már most megígérhetem, hogy ha babás leszek, akkor nem fogom itthagyni ezt a topicot még ha máshova is írogatok majd :D


bár már ott tartanánk! :D

ami az együttalvást illeti: fogalmam sincs., hogyan fog alakulni az életünk majd a babával, de én a külön alvás híve vagyok. Anyukám is így nevelt engem és mindenki agy csinbálja a környezetemben. De majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Vendég
 


Lyndee: Igy igaz. Énis igy vagyok mindig reménykedek. De talán ez nem is baj. Eygszer nekünk is be fog jönni:)
És ha babsá leszek sem hagyom itt a topicot. majd akkor azt bszéljük meg egymással a pocaklakóink, hogy viselkednek odabent:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

én sem szándékozom itthagyni a topicot,sőt,inkább itt fogok lógni minden nap mert több időm lesz terhesen mint valaha(gondolom én) :lol:
most pedig már jöv7en megyek dolgozni ha minden igaz és időm=0

de az biztos hogy sokat köszönhetek a babanetnek és nektek csajok,mert rengeteg mindent meg lehet Veletek beszélni ami a családtagokkal nem.(ezt mindenkire értem aki szokott velünk beszélgetni)

éppen azt néztem hogy egy fél évvel ezelőtt ebben a topicban nagyon sokan voltunk,ma már azok az emberek 80%-ka nem ír ide...vszínű mert babásak lettek.... :roll:

KépKép
lyndee
 
 


már azóta is sokan eltüntek, mióta én ide írogatok (bő 2 hónapja). :(
Vendég
 


Lyndee: a fő, hogy mi jól érezzük itt magunkat. És ez a fontos. :)

Kép
csucsu05
 
 


:lol: én nagyon jól érzem itt magam,amíg nem kell visszamenni dolgozni!
minden sokkal egyszerűbb lenne ha találnék végre egy király munkahelyet....de mint tudjuk ahhoz nagyon nagy szerencse kellene,vagy gyorsan egy babó.nem tudom melyik jönne előbb,pillanatnyilag mármelyikkel megelégednék!

KépKép
lyndee
 
 


én is szívesen babáznék már otthon :D

két gyereket szeretnénk a férjemmel és én (bár még tapasztalatom nincsen), de nagyon el tudnám képzelni, hogy a két gyerek között csak minimális időre jöjjek vissza dolgozni.
Vendég
 


Szilvi: hIdd el nemsokára babázhatsz otthon mint mi is :)

Kép
csucsu05
 
 


talán a tavasz és a gólyák meghozzák mindenkinek a babót! :D
Vendég
 


Szilvi: Igy igaz!!!

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: nehogy elkeseredj a nega teszt miatt! Szerintem nagyon korán volt még. A múltkor azt mondta a dokim, hogy a terhességi tesztek a pé után a 16. napon mutatják ki legkorábban a terhességet. Előtte meg azt mondta, hogy ha nem jön meg érdemes várni 5 napot. :roll:
Szilvi: mi is a Máté mostani szobájában tartottuk a felesleges dolgokat meg ott teregettem. Aztán nemsokára be kellett rendezni! Nálatok is úgy lesz! Nálunk egyébként Máté pár hónapig a mi szobánkban aludt, aztán költözött át a sajátjába. Én így nyugodtabb voltam az elején, amikor még akkor is paráztam, hogy vesz-e levegőt, amikor kimentem WC-re. :oops:
Lyndee: reméljük a babó hamar itt lesz, aztán ráérsz majd keresgélni a munkahelyet!

Kép
németh
 
 


Csucsu!

Sajnálom, de tényleg nem szabad feladni! De ahogy elnézem nem olyan fából faragtak téged! :wink:
Vendég
 


Gröni: Hát nem is dom fel:) A haspuffadás megvan és a mensi szerű fájdalom is. Ilyet csak úgy nem tudok produkálni:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Lányok!

Megengeditek, hogy csatlakozzam?

Mi harmadik hónapja próbálkozunk Párocskámmal, és egy hete késik...
Igaz, a múlt héten volt egy negatív tesztem, aznap, amikor meg kellett volna jönnie...
Holnap reggel újra tesztelek.....

Nagyon nem szeretnék egy csíkot látni.... :?
amy81
 
 


Amy: Szia és üdv közöttünk. remélem holnap zebrás teszttel jösz hozzánk:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: Köszönöm szépen!!!
Nagyon izgulok, azt hiszem nagyon hosszú éjszakám lesz....

Egy csomó "jelet" vélek felfedezni magamon de nem merek hinni benne, főleg a múlt heti negítv teszt után....
amy81
 
 


Amy: Nem szabad elkeskenyedni. Nekem a dokim mondta van akinek csak a teszt a terhesség után 10nappal mutatja ki. A fő, hoyg ne jöjjön meg.
Mik a tüneteid?
Mondjuk én ma teszteltem egy negativat de nekem csak vasárnap nem kéne megjönnie. Tehát én korán teszteltem de nem birtam ki.

Kép
csucsu05
 
 


na, lányok, ígéretemhez híven itt vannak az lh tesztek :D
most csináltam az utolsót. negatív, de még látszik a másik vonal is :D valamikor délután lehetett szerintem a tüszőrepedés.

Kép

Ha apa hazajön, elkapom :D

Lyndee ,most beelőztelek :D

Megpróbálom kijavítani a vonalzómat is.
Vendég
 


Sikerült :D Remélem szerencsét hoz :D
Vendég
 


Kép

Kép

KépKép
lyndee
 
 


Szilvi:ügyi legyél,hajrááá!!!


Szerintetek lesz ennél erősebb?lehet hogy mi még várunk holnapig! :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Monyo!

Mondtam a dokinak, hogy talán a páromban lappang, de ő azt mondta, hogy ha nincs tünet, akkor nem kell semmit csinálni. Ha meg nála is kijön, akkor menjen el urológushoz, de kenegetheti azzal a krémmel is, amit én kaptam.

Kinga!

Szerintem én is ugyanazokat kaptam, mert az a pumi...valami kenőcs, meg nekem is egy 6 napos kúp. Remélem használ, és husss gomba örökre, vagy legalábbis egy jó időre.

Lyndee!

Viszont az ovuról lemaradtunk, vagy csak úgy nem jött össze, mert a doki megnézett UH val, és mondta, hogy sajnos nem sikerült ebben a hónapban. :roll: Mondjuk vicces volt, mert a vizitdíj miatt nézett meg, hiogy kell e fizetnem. :lol: ÉN magamtól nem is kértem volna, mert meggyőződésem volt, hogy ilyen korai terhességet nem is lehetne észrevenni. De ezek szerint valamiből biztosra tudta, hogy nincs baba. Szóval jövőhét pénteken jön megint a Niagara! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga!

Meddig kellett párodnak kenegetni? Mert akkor mi is kenjük neki is. És a makkra kell kenni, vagy oda is lehet? :oops: (bocsi még rá eddig sosem kentünk semmit :oops: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Csucsu:
Hát a tüneteim: Fájnak a melleim, és dúzzadtak, de nem úgy, mint amikor megjön, nincsenek benne csomók.... A mellbimbóm különösen érzékeny.....
Állandóan pisilnem kell, és néha valami kis görcsfélét érzek, de nem olyan, mintha meg akarna jönni... Legalább is ilyet még nem csinált...

Igazából még csak novemberben tettem le a gyogyit, és tudom, hogy még rengeteg időnk van, csakhát az ember ugye szeretné minél hamarabb....

Tényleg jó korán teszteltél.... Én megvártam, amíg meg kellett volna jönnie.... És nem jött, aztán teszteltem, de este... És lehet, hogy az is baj volt... Szóval nem tudom....

Holnap reggel azért szorítsatok!!!
És estefelé jövök az eredménnyel...
:)
amy81
 
 


Lányok, rendeltem teszteket, majd kiokosítotok engem az LH tesztekkel kapcsolatban?

Amy: ha este teszteltél, akkor szerintem azért nem lett jó! Holnap gondolok rád! A tüneteid tök jók! :wink:

Tabati: igen. Azt nem tudom, hogy meddig kell, gondolom addig amíg nekünk. Neki sem volt tünete, de a doki azt mondta, hogy attól még lehet nála is és akkor csak visszaadja...

Kép
németh
 
 


Kinga: nem egy ördöngős dolog az LH teszt használata.

szerintem elsőnek olvasd el ezt: http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

ha valamit nem értesz, akkor kérdezzél nyugodtan :D
Vendég
 


Kinga!

Kösszke! Akkor kenegetünk! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Amy: Akkor mára szoritok és gyere ha tudsz. A tünetek pedig tök jók:)

Kép
csucsu05
 
 


Amy:várjuk a jó híreket!


Szilvi:Mi is voltunk tegnap együtt,nem voltam benne biztos hogy ennél még lesz erősebb a tesztem :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Tabati:nem értem miből látta a doki hogy nem sikerült most ez a hónap... :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: avlószinű a méhnyálkahártya vastagságából. Ha nem vastag a nyálkahártya a babó nem tapad meg.

Kép
csucsu05
 
 


bocsi csajok muszály belevau, azok miatt írok akik a nyh miatt aggódnak.volt már 1 halvány + tesztem a doki épp valami mást nézett akkor nem a babát kerestük, nyh vastagság 8.6 mm 3 nap múlva erős + és ennyire vékony nyh ból is lehet terhesség, nekem max 1, 2 nappal mutatta ki mensi előtt halványan a teszt. nyugi lesz ott baba

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Sugi: igen 7fölött van remény. De ha 10fölött van az tutti baba. 7Alatt azonban nem tapd meg.
Azt kéne tudni mekorra volt a nyh.

Kép
csucsu05
 
 


Én sem értem miért mondja egy doki, hogy nem sikerült! :shock: Az rendben, hogy látja a méhnyálakahártyát, de abból nem lehet ennyire biztosra tudni! Esetleg a sárgatestből! :roll: Nekem is azt mondta a doki, hogy ez nem az a hónap, mert nem egyformán érnek a tüszők, egy ciszta, egy-két különböző méretü domináns és sok érésben lévő és mégis itt a baba! :wink: Vagy is remélem! :roll:
Vendég
 


gröni szorítok neked.
mikor mész dokihoz?
Csucsu neked is, nem semmi vagy 1 héttel előbb tesztelni....... :roll:

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Sugi!

Kedden! Köszi szépen! Veletek minden rendben? Annyira örülök nektek! Hogy vagy?
Vendég
 


Sugi: Miért ne? Hisz volt itthon. Van akinek már a PÉ után a 6napon kimutatta és most kismama. Ha volt itthon akkor egy próbát megért. Persze nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Az LH zebrás ezért próbáltam meg.

Kép
csucsu05
 
 


Lyndee: ha erősebb is lesz, szerintem a tegnapi is pozitív volt már! Ha ma is pozitív akkor szerintem legyetek együtt ma is! És mindenképp az első negatív napon is mert elvileg akkor van a tüszőrepedés. Bár erről erősen megoszlanak a vélemények, ahogy olvasgattam a neten. Van olyan doki, aki az Lh tesztes pozitív napokat moondja tutinak, van aki a negatívra mondja a tüszőrepedést.
Vendég
 


Csucsu: én se bírtam volna ki a helyedben :D de szerintem ha az Lh zebrás, akkor hamarosan a Hcg is az lesz :D
Vendég
 


Amy: szorítok! :D szerintem nálad nagyon tutik a jelek! :D biztos ott van a babó :D
Vendég
 


Csucsu:mennyire zebrás az LH?nekem egy halvány csíkom volt a mult hónapban és semmi nem lett belőle.Erősebb csík?

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee!

De szép zebrás az elhád! :wink: Nekem sosem volt ilyen! Azt ne felejtsd el, hogy a legerősebb csík után kb 24-36 óra az ovu! De nem baj, ha előre dolgoztok! :wink:
Vendég
 


A fő, hogy 2naponta legyetek együtt az a biztos :)

Kép
csucsu05
 
 


gröni:a múlt hónapban volt ettől erősebb is,de akkor ittam a málnalevelet és attól is erősebb lehetett.Ha ma még erősebb lesz akkor lehet hogy holnap reggel kapom el apát! :wink:

KépKép
lyndee
 
 


egyébként nem vagyok vmi jól!Hányingerem van és szúrkál a hasam lent.Ennyire még nem voltam rosszul ovunál :oops:

KépKép
lyndee
 
 


Így helyes Lyndee! :wink: Lélekben veletek leszek! :P

Csucsukám!

Te mikor tesztelsz? :roll:
Vendég
 


Én úgy sem kekszelhetek! :oops: 8)
Vendég
 


lányok!

most elég buta kérdés jön, de ha minden rendben van apjukkal, akkor "elvileg" mennyi ideig életképesek a "kiskatonák" ? :oops: :)
Vendég
 


Szilvi!

Elvileg 2-5 nap, de hallottam már 7-ről is!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: