Sziasztok!!
Eszter!
Sajnos talán többen vagyunk itt olyanok, akik átélték, amit Te most. Nem hinném, h még jobban szoronganánk, hiszen "a sorsunkat nem kerülhetjük el..." Nekem az adott plusz erőt, h a dokim elmondta, h egész biztosan valami betegség az oka ennek a borzalomnak. Valljuk be beteg babát pedig senki sem akar, így jobb, h most és nem később még akkor is, ha esetleg kegyetlenül hangzik. Bevallom ismeretlenül is nagyon megszeretettelek és várom, h mielőbb vidáman gyere ismét közénk!! A következő napok elviseléséhez sok erőt, mielőbbi felépülést kívánok!!
CSAJOK!!! VALAKI LEGYENSZÍVES CSINÁLJA A TÁBLÁT, NEKEM NEM MEGY!!!! KÖSZI!
Bettyna!
Örülök, h ilyen vidáman fogadta a családod a babahírt!
Nem vagy hülye! Én anno minden dokilátogatás után vásároltam. Főleg bodykat. Nem tudom ki hogy van vele, de bármennyire is szeretem a dokim, igenis a vizsgálatok megviselnek. Levetkőzni egy idegen ember előtt aki még "turkál" is bennem... talán értitek mit akarok.... Így kellett a lelkemnek a vásárlás.
Adri!
Én is a csini, de nem divatmajom babarucik híve vagyok. Bocsi akit sért, de a halálfejes, fekete babacuccoktól undorodom....
Szerintem a babónak semmi baja nem lehet a bőrproblémáktól!!! Nyugi!!!!! Nekem a házidokim EKG felfedezte az anyajegyeimet és javasolta a bőrgyogyi felkeresését.....
.MI VOLT A DOKIKNÁL?????????
Gabi!
Örülök, h írtál!!!!! Nem hűztál le senkit, hasonlóak az érzéseink! Átérzem a helyzeted, de pár hónap és egy kis egyedüllétért fogsz könyörögni
Mutatsz a csajokról képet??????
Perdo!
Nekem a rostos gyümilé, szénsavas vízzel hígítva a "csodaszerem" a wc bajaimra. Esetleg a laevorac szirup??????
Ábinak fogalmam sincs hány foga van, 18-ig számoltam
Képzeld: bukfencezik..........a hajam az égnek áll...........beszélni persze nem, de rosszalkodni igen..........
Andrea!
Mielőbbi gyógyulást!!!!!!! Nagyon igazad van amit irsz....én is anyáinkra gondolok.....
Marek!
13:00 -ra megyek UH-ra, amint tudok írok, bármi is van...... Azt
álmodtam, h a doki azt mondta, h 80% pasi a pocaklakó......
SOK ERŐT MINDENKINEK, MINDENNAPPAL KÖZELEBB JUTUNK A BABÁINK MEGSZÜLETÉSÉHEZ!!!