Új privát üzeneted érkezett!

a.m.!
Látom én is a pici gerincét!!!
Egyébként nekem a szivecskéjén kívül ez az a "szerve" ami még teljesen ámulatba tud ejteni, hogy kifejlődött, és ez egy csoda! - pedig van már két nagy lurkóm, és mégis csodaként élem meg minden egyes porcikáját, gondolom, hogy te is így vagy ezzel :) -

röné!
Nagyon cuki a baba, pont a "kamerába" néz a 4D felvételen. Örülök, hogy minél többen büszkélkedhetnek fotóval :)

monee!
Sajnállak a rossz tapasztalatok miatt.
Szerintem lehetséges, hogy máshol szülj.
Vannak itt kismamik, akik a Sz.Imrében szülnek, kérj tölük tanácsot, lehetséges, hogy még orvost is tudnak ajánlani telefonszámmal, hívd fel az ajánlott dokit, és kérj tőle időpontot. Biztosan sikerrel jársz!!!!
Várom a fejleményeket!

honey!
Gratulálok a jó eredményhez! Készíts fotót! ne feleddddd :)

szeder74

A.m.: tényleg nagyon jól látszik a gerince.

Honey: örülök, hogy jók lettek az eredmények, és várjuk a képet :)

Csibe: holnapra drukk!

Röné: Te babád is helyes :) Azóta is bánom, hogy a 12 hetesen nem kéretm képet.

Monee: remélem sikerül elérni, hogy itt szülhess, ha itt jobban éreznéd magad. Annyira gáz egyébként, hogy adott esetben több száz kilométert kell utazni csak azért, hogy nosmálisan álljanak hozzád.

Rólunk: lassan de vonulnak el a környékező Rókakomák, kezek egész nap egész használható lenni. Én nem ettem magam tele az ünnepke alatt, bár ebben nagy része volt annak, hogy egyszerre sokat enni továbbra se tudok. Elhalasztottuk a 4D-s mozizást, amig nem jön meg a hitelünk második részlete minden pénzünk az épitkezésben áll.

Kép
kistiggrincs

Csibe: én úgy tudom nem, hacsak nincs orvosi ellenjavallat nyugodtan repülhetsz. Mondjuk nézz utána, mert légitársasásgonként változó, hogy hanyadik héttől kérnek arról orvosi igazolást, hogy repülhetsz :)

Kép
kistiggrincs

Szeder!

Bagzerkától vannak infók az ügyben, hogy elvileg lehetséges, sőt majdnem biztosan lehetséges, hogy a baba ott szülessen. Addig még sok víznek le kell folyni a Dunán, egy csomó infót össze kell szednem, meg kell küzdenem a családdal, és a legszarabb meggyőzni a Hollandiában élő nemtörődöm rokonokat, hogy méltóztassanak ne akkor hazajönni amikor mi lennénk a pesti lakásban. Ha ez a lakás dolog nem megy, valószínű az egész Szt. Imrés szülés bukni fog. :(

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

kistiggrincs!
küldtem privit!!!!

szeder74

Köszönöm válaszoltam!!!! :oops:

Kép
kistiggrincs

na én is teszek fel pénteki babaképeket. :D
Kép Profil

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép integet

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Voltam a védőnőnél.Van kiskönyvem.Rózsaszín... :lol:
A vérnyomásom 80/50, úgyhogy nem kapok agyvérzést mostanában.
Csütörtökön megyek uh-ra meg diabetológushoz, hétfőn dokihoz.
Kedden a genetikára, időpontot kérni a magzatvízvizsgálatra.

Beszéltem a kölökkel odabenn, hogy jól viselkedjen, ne hozza ránk a frászt, várjon türelemmel amíg kibújhat, és várjuk ám itt kint...
Remélem, szót fogad, a másik 2 gyerekem is szófogadó, talán a picurka is az lesz...
Vendég

szia luca!

akkor ezek szerint már jól vagy?
lelkileg is minden ok? (már a körülményekhez képest... )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey, nagyon jók a képek!! Az első tisztára mint az én egyik képem! Hogy hasonlítanak ilyenkor még a babáink egymásra.

Luca, örülök, hogy hallunk rólad! Ez az, beszélgess csak a picúrhoz, hass rá szépen!

Csibe, ha jól vagy,akkor nincs akadálya a repülésnek. Vannak társaságok, melyeik bizonyos terhességi kor után nem szeretik a kismamikat, de te még biztosan nem ebben a korba tartozol. Azért nézz utána a társagásoknak!

Rönééé

Kép
röné

úgy döntöttem pátom okításába fogok. Nem várok arra, hogy magától könyvet fog a kezébe, mert felsleges...

Tudtok olyan oldalt esetleg, ahol leírják a baba változását hétről hétre?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Még nem volt időm visszaolvasni, a húsvét miatt nem tudtam eddig jelentkezni .. nálunk nagy összejövetel volt :) Remélem mindenki kevés locsolóval találkozott ;)

Honeymoon: a babanetnek is van egy olyan része, ahol leírják a baba változását hétről-hétre ;)

na olvasok ...
Vendég

celine, igen, köszi... de az valamiért nálam nem működik.
Mind1... megtaláltam konan korábbi linkjét, amit beszúrt ide.
azért köszi! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Gabika: én is akarok már újabb képet a pociról .. mert még csak a kezdet kezdete van meg, azaz amikor még egyáltalán nem nőtt a hasam :) ha előbb nem, akkor egy hét múlva, a 16. héten mindenképp csináltatok a párommal. Te hogy állsz a képekkel? ;)

AFP-ről én is azt hallottam, h inkább csak nyugtalanítja a kismamákat ... én is ideges vagyok már most :?

Lanta: nagyon édesek a képek!! ;)

Gabcsi: én is rendszeresen kiborítom a páromat 8) de szerencsére nagyon megértő, és elnézi ... tudja h kicsit fel van borulva a hormonháztartásom.

Humanka: én nem csak ilyesmi dolgokon tudok bőgni, hanem szabályosan kiakadok BÁRMIN, olyan dolgokon is, amiket eddig poénnak vettem, és már sírok is ... kicsit már zavar.

Holka: én is kenegetem, bár nem tudom, hogy van-e hajlamom a csíkosodásra .. biztos ami biztos. Már viszonylag látványos is a pocim, és én úgy voltam vele, h ha már látszik rendesen, vagyis kerekedik, akkor elkezdem kenni :)

Mozgás: én még sajnos nem érzek semmit :( .. pedig szeretném már!!!!

Konan: hiperszuper védőnénid van ;)

A.m.: nagyon szépen látszik a baba!!! Remélem a következő UH-n már kiderül a neme .. én is szeretném már tudni!!! De egyelőre ő sem akarta megmutatni magát, meg aztán még korán is volt talán az eddigi vizsgálatkon.

Röné, Honeymoon: nagyon jók a képek :)
Vendég

röné!
jobbulást és éédes a pici!!!!

csibe,
én úgy tudom az utsó 3 hónapban nem ajánlatos a repülés, most még simán lehet, ha nincs gond!!!

monee!!!
sajnálom az újabb rossz tapasztalatot! ha gondolod, megadom a szülésznőm számát, ő tuti tud segíteni, ha szeretnéd! és ha találkozol, beszélgetsz vele, attól még nem vagy elkötelezve! tök jó fej és nagyon liberális!!!!
különben meg ha rendelkeztek saját vagy akkor használható autóval, hogy a szülésre felgyertek, sztem úgy is működik, hoyg autóba ültö, mikor már fájások vannak, és lebeszélted a szülésznővel!!! első szülésnél sztem 99% hoyg belefér hoyg felértek!!! nem pottyannak csak úgy ki pikkpakk :D

honey édes a pici!!!!!!!!!!!
én hetente elküldöm emailbven vagy odahívom, és együtt elolvassuk, amilket kapok a heti fejleményekről!!!! és náunk is úgy volt hoyg én tudakoltam, és osztottam az észt, marci nem olvasott semmit.... de attól még érdekelte, de rajtam keresztül kapott infó is elég volt neki :) és szülésre nagyon fel is készült!!! tökre tudott mindent!!!! jó volt!!!
én a babycenter.com, pregnancyweekly.com, és a babanetről kapom a hetiket, és nagyon szupi, főleg így együtt :)

luca!!!
csak így tovább, pozitívan! hogy vagy különben??????

na itt van manó, 15 hetesen nyújtózkodik, csak eddig nem tettem fel mert tökre nem is jól látszik...
Kép

és én a hasammal ma

Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok :D

A.m.
Nagyon klasszul látszik a picikéd. :D

Kistiggrincs
De jó,hogy kezd múlni a rosszullét… már épp ideje volt!!

Csibe
A 27.héttől csak orvosi engedéllyel repülhetsz,amiről igazolást kell vinned. Az utolsó 3 hónapban pedig több társaság nem engedélyez a repülést.
Ha választani kell sokkal kevésbé megterhelés a repülőút mint egy hosszabb autóút.

Honey
Tündéri a babafotód!! :D
Írd be a google-be,hogy 14 hetes terhesség és rengeteg oldalt ki fog dobni.

Konan
Jó hallani,hogy ilyen lelkiismeretes védőnőd van. Örülök,hogy megnyugodtatok. :)

Bagzerka
Ez a nyújtozkodós kép annnnnyira jó!! :D
Szép nagy pocid van.

Úgy élvezem,hogy nem kell feküdjek és a kislányommal tölthetem a napokat!!! :D És ő is olyan édes bújik folyton :D
Holnap afp :)
holka

Sziasztok!

A.m. :D Nagyon szép a babód!Tényleg jól lehet látni a kis gerincét. Fantasztikus!

Rönéé!Honey :D Szuperek a babás képek!!!Gratulálok hozzájuk!Nagyon szépen kivehetőek a babák részei! :D
Honey, egyébként én is a bananetről kapom a heti infókat.

Holka! :D Tündéri lehet a kislányod!Megy a drukk holnapra!!!

Bagzerka! :D Nagyon komoly a pózolós kép!!!Hihetetlenek ezek a babák!Nagyon édesek!Jó a pocós kép is! Nekem szinte alig van. Már ugyan nem tudom behúzni, van egy kis dudorodás, meg a gatyáimat nem tudom begombolni. De majd lesz nagyobb is.

Monee! :D Drukkolok, hogy sikerüljön elintézni a pesti szülést!

Luca! :D De jó hogy jöttél!Ez aranyos, amit írtál. Én is szoktam beszélgetni vele. De nagyon bízom benne, hogy szófogadó a kisbabád, már most. :wink: :D

Alíz

KépKép
roni0422

Lehet, hogy butakérdés lesz, de megkérdezem azért.
A vonalzókon szereplő terhességi időt ti számoltátok ki, vagy a doki adta meg a gép alapján? Van itt egy kalkulátor, aminél az utsó mensi az irányadó (kezdő) nap. Viszont az UH vizsgálat során általában eltérő idők jönnek ki.
Előre is köszi a válaszokat.

Alíz

KépKép
roni0422

Tábli:
Kép

Ma pedig én is megéreztem Pötty mocorgását :) Éljen-éljen :)

Roni :)
Én az itteni kalkulátor alapján számoltam, az uh-n azért jönnek ki eltérö idök, mert a baba méreteit nézi, és nem lineáris ütemben fejlödnek a bébikék.

Bagzerka :)
Azannnya, ez már pociméret :) Nyújtózkodós :D

Luca :)
jó, hogy jöttél :) Örülök, hogy minden rendben :)

na, megyek pihizni.

Kép
Kép
Kép
minyu

sziasztok

Nagyon édesek a babás képek! bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön :oops:

Holka: örülök, hogy felszívódott a vérömleny :) én is drukkolok holnapra!

Bgzerka: aranyos a babád és te is szépen gömbölyödsz:)

Nekem is már jó nagy a hasam, és félek, hogy ez nem gond-e:S
Azt érzem, hogy most rohamosan elkezdett nőni a baba.
Ti hogy alszatok? :o :oops:

Luca: jó, hogy ilyen pozitív vagy :wink:

Roni: a vonalzómat én a 12. heti uh szerint csináltam meg, mert addig azt mondták kb minden baba egyformán fejlődik.

TÉNYLEG, más nem írta át, csak én? Szerintem az a legmegbízhatóbb.

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Judit! Igen, pont ezért kérdeztem. Már össze vagyok egy kicsit zavarodva..... :shock: :D A doki (a másik) egyértelműen állította hogy idősebb a terhesség. Vagy ezzel csak én foglalkozom sokat?Bocsesz. :oops: :D

Alíz

KépKép
roni0422

Judit! Én elég rosszul alszom. Állandóan fáradt vagyok, hulla vagyok mire az ágyba esem. De éjszaka többször fenn vagyok, mert wc-re kell mennem. Ez annyira rosssz. Sokszor nem is emlékszem rá, hogy fenn voltam-e vagy sem. Komolyan, reggelente el kell gondolkodnom rajta, hogy megtörént vagy sem... :shock: :shock: :D
Azt hiszem Honeymoon írta egyszer, hogy olyan tökéjre feljelsztette az éjszakai járását, hogy közben alszik... :D
Talán sikerült ezt az állapotot nekem is elérnem? :D :D

Alíz

KépKép
roni0422

Roni: nekem a doki azt mondta, hogy 1 héttel idősebb, így a vonalzómat is átállítottam, mert akkor nem jó a vonalzó.

Én sem alszom rendesen mostanában, de most úgy értettem az alvást, hogy hason, háton stb.. :) (mert elég nagy a hasam)

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

roni!!
énúgy hagytam, ahogy a menstruáció alapján van! mert pl a mostani uh alapján nagyobb kicsit, de ha megint megyek dokihoz, ô újra a menzesz alapján fogja kérni!!! szóval én hagyom! biztos, ami biztos!!! :)

judit!
én oldalt alszom!! vagy néha úgy, h az egyik térdem felhúzom, és arra rádôlök, úgy nem terhelem a hasam, de nem is oldalt fekszem. háton is néha, de kellemetlen kicsit.
és tegyél te is képet, mekkora az akkora??:D

és köszi mindenkinek a dícséreteket :)

ma elkezdtem elôre inni hogy legyen vérem a csütörtöki csapolásra....hihi de jó lesz

na jóóócak!!!!!!!
:)

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka: nagyon jó ez a nyújtozkodós kép! Az én pocim nem akar nőni jelentősen, pedig már annyira várom :)

Én nem állítottam át a vonalzóm, mivel egyszer kicsit kisebbnek, egyszer kicsit nagyobbnak mérték a korához képest. A doki meg megnézett valami táblázatot, és aszerint meg pont megfelelő méretű. Na igy legyen okos az ember.

Alvás: én szenevedek. Csak akkor tudok elaludni ha már beájulok az ágyba, és éjszaka kétszer 3szor felébredek. Ráadásul én eddig a jobb oldalamon aludtam, és most valamiért nem tudok. :oops:

Honey: aranyos a te képed is :)

Minyu: gratu a mocorgáshoz :)

Kép
kistiggrincs

ja, nem is háborodtam fel nektek:
mivel még nagyban tart az orrdugulásom, amin a sterimar, ami tiszta tengervíz nem segített semmitsem. így a múltkori eset után, mikor a
patikában vettem orrspray-t, és ketten is ott álltak és nézték a gépükön hoyg lehet-e pocakosan, vagy sem, mindeketten igeneztek!!! hoyg szabad!!!! így én örülétem, hisza az az egyetlen, ami seígt rajtam, és kapok levegôt.
erre maaa, mivel szépen elfogyott a múltkori adagom 8) mentem a közelebbi patikába, és kértem, de megint megkérdeztem, biztos ami biztos, erre a mai nôúközli hogy ne!!! meg hoyg hozzászokok, meg hoyg nem allergia-e. hát mittomén, életemben nem voltam allergiás, és mindenféle különbözô helyzetben elôjön..szóval sztem nem az. és mondom neki hoyg nem egész nap fújom, csak ha nagyon kell, de az kb max napi 2 alkalom, de inkább 1. és így is a végén, kb érvelnem kellett végig. szal a végén odaadta azt, aminek nincs az elôírásában hoyg nem lenne szabad, és rééém megvetô fejet vágott hozzá :evil:
elegem van máá ebbôl hoyg mindenki mást mond!!!!! eddig egy szem gyószert sem vettem be, hadd fújjak néha az orromba, ha attóljobb lesz nekem egész nap.... nem?????

holka dr.néni, te mit mondasz???????
rád hallgatnék legalább :lol:

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok :)
Üdv, az új kismamiknak!
Olyan szép kis fotókat tesztek fel, jó gyönyörködni bennük :lol: .
Bocs, csajok, hogy ilyen ritkán vagyok, de vagy dolgozom, vagy dolgom van, vagy éppen pihizek.
Már nem is tudom írtam-e Debrecen után, uh.-on minden rendben van, ápr. 14.-én lesz az amnio, ott maradok egy napra, aztán itthon pihi egy hét.
Nem tudom meddig fogok dolgozni, de ha itthon leszek akkor talán több időm lesz itt lenni.
Luca, sajnálom ami történt.Örülök viszont,a soraidnak, igazán nem is tudom mit írjak ami nem tűnik elcsépelt közhelynek.Erősödejetek és növögessetek szépen :)
Mindenki vigyázzon Magárara és a kis Babócájára!Igyekszem majd jönni és nem elveszni :oops:

Kép
kobak

szép a pocid, a tündéri kis nyújtózós lakása :lol:
Csajok Ti medig szeditek a kismamis vitaminokat?
Valaki használt a mosható pelusokat, esteleg vélemény?
Előre is köszi :)
Jó éjt!

Kép
kobak

Sziasztok, csak buzdítani szeretnék mindenkit a textilpelus használatára a baba és a környezet érdekében!!!

rengeteg infot találtok itt is a pelenkás topicokban és a weboldalunkon is www.babamosoly.hu

jó babavárást!

Marica & Levi :)
marica75

Lányok,mindenkinek köszönöm,hogy együtt örültök velem,hogy eltűnt a fránya vérömlenyem. Nagyon aranyosak vagytok! :D

ha 3-4 napig náthás vagy használhatod,nem csinálsz vele bajt. De rendszeresen ne használd!!
Nincs 2 hete,hogy az egyik ismerősömnél-25 hetes- 2 hét lemaradásban van a bébi mert folyamatosan használta az orrsprayt. Szegénynek nagyon be van duzzadva a orrnyálkahártya és ha nem használja a sprayt akkor nagyon fáj a feje....Ördögi kör. De az orrspray nem csak az orrnyálkahártyán fejt ki érösszehuzó hatást hanem a lepényen is.
Szóval ne használd hosszútávon!! Esetleg homeos bogyóval kellene próbálkoznod.. (bár én a homeokban nem vagyok otthon de hiszek bennnük!!)

Roni
nekem az uh-ok alkalmával mindig nagyobbnak tűnik a baba... de én azt hiszem nem állítom át a vonalzót...igyse-ugyse biztos az időpont :lol: ...jön egy front a 9.hónapban és már születik is a pici függetlenül a kiírt időponttól :wink: :lol:

Judit
általában háton alszom,de most szoktatom át magam az oldalt alváshoz. Néha a 2 térdem közé egy óriás párnát teszek....
Sokszor kegyetlen derékfájásra ébredek még így is :roll:

Röné
még nem voltam ott, majd a 20 hetes uh alkalmával megyek. :)

Mindenkinek szép álmokat
holka

Mosható pelus engem is érdekelne, ha már valaki használt a már gyerekes kanyukák közül, mert én is azt tervezek használni. :)

Kép
kistiggrincs

Bagzerka :D
"nincs 2 hete,hogy hallottam"... a vége lemaradt :oops:

Kobak
én élek a lehetőséggel,hogy már kapható hiper-szuper szárazon tartó,eldobható pelus. :D
Én a sima textilpellust csak az ágyba a fejecske alá és a büfiztetéshez használtam. Most pedig,hogy a 2.babóm fog születni még kevésbé érzem,hogy napi 10 pellust akarnék mosni,vasalni.
Klassz,hogy az uh minden rendben volt. :lol:

Minyu
gratu a mocorgáshoz! Olyan igazi kis erős rugáska volt vagy valami kis finom mocorgás? :D
holka

kobak!!!
:)
mi használtunk textilpelust!!! nem valami kitartóan, de használtunk, és csomószor újra. én szerettem, de marcimnaqk túl nagy nyûgnek bizonyult.... akkor jó, ha elhatározzátok magatokat! meg persze jó érzés nagyon, hoyg nem a pelussal telik a szemetes, látványosan jó érzés :)
ja én nem szedem, elfogyott és nem vettem újat. én c vitamint szedek reggelente, az sztem elég. eszem mindenfélét vegyesen, meg amiket kívánok (nem édességre gondolok itt :)) és azokban tuti megvannak azok, amik kellenek, fôzelék, zöldség, gyüm, stb. de pnjt ma gondoltam rá, h vennék még egy doboz kismama vitamint, hoyg hetente bevegyem, de aztán nem....

holnap reggel megyek az elsô jógámra :) tökre váárom!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Kistiggrincs
te se vagy álmos?? :lol:
holka

Nem még :oops:

Lassan elmegyek fürdeni, ott általában elálmosodom :)

Bagzerka: majd számolj be róla milyen volt a jóga. Én szerintem április közepe/vége felé tudom elkezdeni. Viszont mostanában mindennap sétálok egy jó nagyot olyan jól esik :) Csak sokkal hamarabb elfárdaok mint korábban, pedig még nincs is hasam. :roll:

Kép
kistiggrincs

Szedtem a Gravidat Henivel végig, 3080 gr-al született.Mondjuk vele ősszel,télen voltam várandós...
Ma már nem igaz az a nézet,hogy óriásbébi születik a terhesvitaminoktól. Én most úgy tervezem nyár elejéig szedem az Elevitet.
holka

Jah, engem egyébként a mosható nadrágpelenka érdekelne (Monapel, Kushies meg ilyesmik) azt tervezünk használni. :oops:

Kép
kistiggrincs

holka!!
köszii, akkor mostantól tényleg csak ha meghalok már.... de akkor mit csináljak????????? tényleg egy cseppnyi levegô nem jön át ilyenkor....

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka
Felhívom holnap ezt az ismerősömet,hogy ő melyik homeósbogyót kapta az orrdugulás miatt,jó?
holka

Szép jó reggelt :)
Ma szabad vagyok de., megyek a védőnőhöz.
Aztán végül is úgy gondoltam szedem még a vitaminokat, mondjuk eddig is kb. 3naponta szedtem, akkor így is folytatom még egy darabig vagy mint Holka is, nyárig ,amikor aztán dőzsölhetünk a sok természetes vitaminban :lol:
Persze én is a modern pelusokra gondoltam, ezeket már nem kell vasalni, mint régen a tetra pelusokat.
Bagzerka jobbulást, sajna semmi ötletem, hogy mivel is tudnék segíteni :roll:
Van kismamajóga dvd és kismama torna dvd is itthon, de amíg dolgozom nem igazán tudok rá időt szakítani.Itt sajna ahol én lakom nincs lehetőség eljárni semmi ilyen helyre, bár akkor sem vagyok bizti benne, hogy eljutnék, de hátha.Szerintem aki teheti menjen :lol:

Kép
kobak

Sziasztok!

Rakok nektek poci fotót.
Bocs, én csináltam, apa valahogy sosem úgy látja pocakosnak a pocakom mint én. Kézbe kellett vennem az irányítást. :D

Szóval Kispocok lak 16 hetesen:
Kép

A hatalmastól még messze van, de azért már alakul. :D
Tegnap azt vettem kencészkedés alatt észre, hogy a köldököm is elkezdett kifelé mászni. Eddig meg fülpiszkálóval is alig lehetett belenyúlni, most meg tisztán látszik az alja... :shock: :D

Bagzerka!

Holka igazságot mond. Ezek a hülye orrcseppek is csak úgy vannak, hogy kis adagban orvosság, nagy adagban méreg. Nekem is dugul esténként az orrom, de nem cseppentek. Persze a Te eseted más, de én is a homeós cuccokat ajánlom!
Ha felébredtem, azaz kicsit később, írok privit Neked! :wink:

Kobak!

Én nem szedem már. Megmondom az őszintén, nekem nagyon szarrá tette az egyébként sem fényes emésztésemet, uh. leálltam vele. Állandóan fel volt puffadva a hasam.
Maradok én is az "amit megkívánok"-nál. Zöld hagyma, retek, paradicsom, gyümölcsök... remélem a babusnak is elég vitamin jut.

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

kistiggrincs!

abból indult eleve az oldalunk, hogy én is textilpelust kerestem a pindúr pandúrnak, de itt még híre hamva sem volt.
internetről rendeltem minden félét, és az eredményt, ami nekünk nagyon bevált azt forgalmazzuk is. bármilyen kérdésed van szivesen segítek, nagyon sokfélét próbáltunk.

a fő kérdés amit érdemes előre átgondolni, az az, hogy milyenek a mosási szokásaitok, szárítás hol megoldható stb, mennyit akarsz rákölteni. mi nagyon jónak tartjuk ha külön van a külső és a belső (tehát nem all in one, bár az is van) mert ugyan eggyel több lépés, de sokkal könnyebben szárad, a külsőt nem kell minden alkalommal lecserélni, és még számos indok van rá.

de az oldalunkon a tudnivalók alatt sok kérdésedre választ kaphatsz!

ja és a jógáról még egy pár szót, mi is jógáztunk itt végig a babavárás alatt és utána is, nagyon sokat segített, mind a szülésben mind utána a babával és a regenerálódásban! a baba-mama jógát pedig azóta is csináljuk :)

Marica & Levi :)
marica75

Jó reggelt Kismamik!

Próbáltam jegyzetelni!

Luca!

Jó hallani újra rólad :D Nagyon drukkoltam én is értetek. Mostmár minden rendben lesz meglátod! :D

Roni!

Ha gyakorolod az alvajárást biztos menni fog :lol: :lol: :lol:
Nekem már egész jól sikerül... :lol:

Judit!

Én hason alvós vagyok alapból. Most ilyen fél hason-fél oldalt alszom,de rakok a hasam alá egy puha párnát.

Bagzerka!

Nagyon édes a nyujtózkodós képed! És mekkora más a hasad? :D
Én ma este rakok fel képed a pocakomról,talán már jobban látszik, mint 1 hónapja.

Honey!

Nagyon aranyos a babád,jó képek. Mindig meghatódok tőlük amikor raktok fel képet! Pocakfotó???

Minyu!

Tök jó, hogy érzed a babád. Ez még csak alkalmankénti vagy rendszeres.

Én 2-3 hete éreztem először, hogy birizgál valaki belülről.
Képzeljétek tegnap ahogy ültem és olvastalak titeket ismét éreztem a birizgálást bal oldalt. :D :D :D
NAgyon jó volt. Várom már, hogy mikor rugdos nagyokat.

Honey!

Nekem van egy tök jó könyvem azt szoktam olvasni.Minden hétről van benne egy oldal,képekkel.+a születés utánról is vannnak nagyon jó dolgok benne. Címe: Kismamák kézikönyve, (288 oldal) Alexandra kiadó. Nagyon hasznos szerintem. Én is kapom a babanetról minden héten a levelet+ a babaszobán is van minden hétről leírás és kép. "Röviden ennyi". Remélem tudtam segíteni

Kép
Kép
a.m.

Bagzerka, nem semmi a pocid! és én még azt hittem, hogy nekem nagy.. Meg a környezetem is mindig ledöbben, hogy már ekkora? Pedig a tiedhez képest semmi.. Pocakfotóm még nincs egyébként..
Az orrdugulás és nátha más egyebekkel megtűzdelve nálam is fennáll. Utálom, hogy nem kapok rendesen levegőt, főleg reggel és este szar :( Nekem a gyógyitárban ajánlottak Paxirasolt, de nekem az erősnek tűnt, így nem kértem belőle. Régről vannak vele negatív tapasztalataim..

Mosható pelus téme engem is érdekel, persze nem a hagyományos, pelenkabetétes. Barátnőm nagyon jókat vett, és imádja, a gyerek bőre meg gyönyörű, pedig semmilyen krémet nem használ.

Terhességi heti leírást találni szinte minden babás oldalon. A Babaszoba.hu-n is van, de a pampers.hu-n is el szoktam olvsagatni az aktuális hét leírását!
Én az utóbbinál regisztráltam is, így kapom az emil címemre hetente.

Rönééé

Kép
röné

Még valami eszembe jutott!
Ti szedtek valamilyen Calcium tablettát? Csak azért kérdezem,mert nagyon fontos a babának és nekünk is, hogy megkapja az elegendő mennyxiséget,mert különben tőlünk veszi el. Most napi 1200-1500 mg az ajánlott. Én a Béres 500 mg-ját szedem napi 1*. + juh túró (sok Ca van benne) tej, sajtok ,joghurt.

Monee nagyon aranyos a pocaklakod!!! :D :D :D

Kép
Kép
a.m.

Szerintem az ultrahangon nem pontosan mérnek.
Nekem a múlt héten sokszor nézték a méreteket, és volt olyan, hogy 5 perc eltéréssel, ugyanazon a gépen mást mértek! :roll:
Még a tarkóredő is úgy volt, hogy először 1,8, aztán 1,5... 5 perc eltéréssel!

És a beteg babánál a beavatkozás utáni nap nagyobbat mértek, mint előtte nap!Ez meg eleve lehetetlen, akkor már nem is élt!

Én beírtam az utolsó vérzést a kalkulátorba, és amit szülésnek kiadott, azt írtam a vonalzóhoz.Úgysem pont aznap fogunk szülni! :lol: Elég megközelítőleg tudni.
Vendég

Sziasztok!

Bagzerka!
Szép nagy pocakod van már!!!!!

Konan!
Állami szervnél dolgozom, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál, mint kérelemkezelési szakreferens. Te hol dolgozol?

Most voltam a védőnőnél, és nem híztam egy kilót se, ennek örülök!

Kép
Kép
petra1980

Szevasztok!
Kösz a kedves fogadtatást :)
Hú, megpróbálom összeszedni a tapsztalataim...
vitaminok: én kb másnaponta szedtem az egész előző terhességem alatt, mégis túl kicsinek találták Emmát az uh-okon :(

krém: nem akarom az első babásokat elkeseríteni, de az, hogy most nincsenek csíkok, semmit nem jelent. Lehet, hogy MÉG nincsenek. Én az utolsó hónapban zebrásodtam be :(

torna: Emmánál jártam párszor kismamajógára, születése után pedig babás jógára. Úgy ellazultam az órán, hogy utána még órákig félálomban botorkáltam. Bepróbálkoztam a Szt. Imrés szülésfelkészítő elötti tornával is, de szó szerint egymás szájába értek a kismamik és tökéletesen levegőtlen volt a terem.
Ami nekem bejött, az az úszás. Asszem a 33. hétig jártam, üdít-frissít, vízhajtó hatású és az egyetlen közeg ahol könnyen mozogtam.

Bagzerka: dr Tasi Róbert a dokim. Emmával is hozzá jártam, bár nem nála született (de ez egy hosszú történet...)

Konan: jaja, most tényleg kicsit jobban vágyok egy fiúra :)
De valamiért egyre biztosabban érzem, hogy a kistesó is csajszi lesz.

Monee: miért pont a Szt. Imre? Emmával vagy másfél hónapot voltam kórházban, szóval láttam eleget...jót is-rosszat is.

Kép
Kép
rekaorsi75

Marica: köszönöm megnéztem az oldalt, majd lesznek kérdéseim, de sztem írok majd privit.

Kórházak: szerintem nincs olyan, amivel kapcsolatban mindenkinek csak pozitív élménye lenne. Mindig lesz olyan ember, akinek rossz élményei voltak az adott kórházzal kapcsolatban. A lényeg, hogy a kismamam biztonságban és jól érezze magát ott ahol van, de ez szigorúan az én véleményem :)

Kép
kistiggrincs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?