Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Minden rendben velünk, csak a párommal volt egy kis bibi ami lelkileg kikészített egy kicsit így nem volt lelkierőm jönni, szinte semmihez sem volt kedvem. Most már jobban vagyok helyreraktam magamban a dolgokat így ismét itt vagyok. Már nagyon kiváncsi voltam mi van veletek.
Hogy eltelt az idő már jimmorison is babázik. JIMMORISON: NAGYON NAGY DRATULA NEKTEK ÉS SOK TEJCIT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK! A NAGYFIADNAK PEDIG KITARTÁST!!!! :D :lol: :D :lol:

Nitacska: kitartás, azt hallottam, hogy pozitiv teszt nem lehet rossz teszt, csak a negatív. HCG-t nem tud egyik teszt sem produkálni. Minden rendben lesz,csak kicsit türelem és pihizz amikor tudsz!

Levente egyre többet ficánkol, bár múlt héten megint sztájkolt, gondolom nem tett neki jót a rosszkedvem.
Olivér egyre szofogadatlanabb és durvább, de állom a sarat. Amúgy nagyon kreatív mindenből játékot csinál, álltalában mindent kinevez fúrónak és állandóan szerel. Múltkor a vasaló volt a nagy fúrógépe. Állanóan szerepjátékozik.

Most mennem kell, mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a végére is!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

köszi titanilla a bíztatást!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

titanilla: örülök ha jól vagy. És remélem ez a bibi a pároddal megis oldodott. Neked is szép húsvétot:)

Kép
csucsu05

lányok hol vagytok??????????????? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Biztos mindneki húsvétol:)

Kép
csucsu05

az lehet.
majd holnap már jönnek a többiek is!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Biztos is. Majd holnap beindul a babanet :)

Kép
csucsu05

néha nagyon tud pangani a topic:( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is itt vagyok!
Titanilla: jó, hogy jelentkeztél, remélem most már minden rendben van.
Nita: tényleg igaz, amit Titanilla írt. Csak a negatív lehet rossz.
Csucsu: veled mizu?

Kép
németh

KRISZTINKA: Hogy vagytok? Mikor kell visszamenned a dokihoz? Gergő élvezte a húsvétot? Vannak friss fotók róla?
ERA: Mikor költöztök? Szabina hogy van?
NITÁCSKA: Egyforma teszttel csináltad a + és – tesztet? Azonos erősségűek? Remélem, holnap pozitív lesz :lol:
KINGA: Nem hőmérőzöl már? Máté volt locsolkodni?
JULI: Hogy telt a húsvét? Jól kijátszotta magát Máté?
MÁRTI: Lassan megszületik Mártika :lol: Feltétlen üzenj majd!
TITANILLA: Örülök, hogy jelentkeztél. Mikor mész legközelebb UH-ra?
BETTI: Gratula a kislányhoz! Ez már csak így van! Aki kislányt szeretne, annak kisfia lesz, és fordítva :wink: Nevén gondolkodtok már?
ILDI, ANDI: Tudom, hogy olvastok minket, néha azért írjatok egy-két sort :wink:
SZILVI: Hogy vagytok? Mekkora már Bálint? Vannak friss fotók? Ádám jól van? Hogy teltek az ünnepek?
MÁLNA: Veletek mi újság?

Pár friss kép:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Betsy: nagyon jók a képek a fiúk, hogy nővőgetnek:)
Most voltunk az építkezésen hát még 2hét van a költözésig. A jó hír azonban, hogy most hoztak termőföldet is és be is fűvesitik. Azt sem kell nekünk:)
Ma csináltam egy negatív HCG tesztet. Na de sebaj majd meglátjuk mi lesz.
Nálatok jól telt a húsvét? A fiúk meglocsolotak??

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma megyek dokihoz, bizom benne, hogy uh-t is csinál.
Levente az elmúlt 2 napban nagyon aktív volt. Elötte egy hétig alig éreztem mocorogni. Már kezdtem megilyedni.

Betsy: Nagyon édesek a fiúk. Bence már olyan nagyfiú.

Csucsu: nagyon irigyellek, hogy már nemsokára költöztök.
Nekünk még sokat kell várnunk.

Nitacska: Na mi van a tesztel? Mikor mész újra dokihoz?

Kinga: hogy telt a húsvét?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: Mégcsak most írtad, hogy babás vagy és közben meg repül az idő. 26.hets vagy?? Már a félidőt is elhagytad:)

Kép
csucsu05

Hát igen és mindjárt szülök. :D
az a 3 hónap már nagyon hamar elrepül.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla
tényleg gyorsan megy az idő. :D emlékszel, nemrég hívtál még, hogy segítsek feltenni a vonalzót. mos meg már a végéhez ér lassan a macid. :D (telefonszámom megvan még? ha gondolod, küldhetsz majd sms-t nekem és akkor híradózok, ha szülsz. :D ) sajnálom hogy gondok voltak a pároddal. :( remélem azóta minden rendbejött.

Csucsu
sajnálom a nega tesztet. hanyadik napon csináltad. viszont hamarosan költöztök, majd ha már az új lakásban laktok, beköltözik a kistesó is. Szabina hogy van? rég írtál róla.

Jimmorisonékat lassan már hazaengedik a kórházból. várom már a jelentkezést és a fotókat a piciről, meg a báttyusról.

Betsy
továbbra is szuperek a képek. egyforma ruhába voltak öltözve? (ráadásul motoros, ha jól látom, a párom oda lenne a gyönyörűségtől.) igen, jót játszott Máté az unokatesókkal. és az egész húsvét is jól telt. tegnap 4 helyen voltunk locsolkodni, látogatóba. (ebből kettő szomszéd. az egyik szomszédéknál ráadásul még sose voltam a lakásban. ez azért érdekes, mert korábban az a ház a párom nagyszüleiié volt, 10 éve adták el. egy 50-en felüli pár lakik benne. a nőnek a rokonságában 9 hónapos ikrek vannak, mutatta a képeket.)

Kép

Kép
syrynx

ERA: 2 hét az gyorsan eltelik!
TITANILLA: Mi volt a dokinál?
JULI: Igen, egyforma motoros szabadidő együttes van a fiúkon, csak Petinek 104-es, Bencének 74-es a mérete :)
JIMMORISON: Látom, már otthon vagytok, pihend ki magad, aztán majd gyere mesélni, és várjuk a fotókat is Martinról!

Rakok fel egy friss táblát:

Kép
Kép
Vendég

Betsy. Hú ez a 2hét a legnehezebb. Pláne hogy közben várni kell babás vagyok e vagy sem. Most néztem a naptárban és csak vasárnap kéne nem megjönnie. Igya teszt persze, hogy nega. Viszont az LH mais két csikos volt. Remélem mint jósteszt az azért jó.
A hasam szurkál még minidg és fel vagyok puffadva.
Nem tudom de nehéz ez a várakozás.

Kép
csucsu05

betsy majd javitcsd ki a táblit,mert 30-án megyek dokihoz!
a 2 teszt nem egyforma volt!!!
Még van egy tesztem de azt már nem csinálom meg majd a doki megmondja mi van,nem akarok idegeskedni!!!!!!!!!!
gyönyörűek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: 30-mindjárt itt van:)

Kép
csucsu05

igen telnek a napok gyorsan!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát hogy gyorsan azt nem érzem. Jó lenne ha már a jövő hét lenne.

Kép
csucsu05

vagy legalább már csak vasárnap!!!!!!!!!az is jó volna már mert tudnám hogy van e baba vagy sem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy: de hőmérőzök, csak most nem tettem ki a linket, mert nem fért már az aláírásomba. És mindenképp szerettem volna valami szép tavaszi vonalzót, hátha megtetszik a gólyáknak is. :D
Titanilla: a húsvét, mint nálunk az összes ünnep abból állt, hogy egyik nap anyuhoz, másik nap anyósomhoz mentünk. Hétfőn meg itthon voltunk, de délelőtt és délután is jött locsoló. Máté még nem sokat tudott hozzátenni a locsolkodáshoz, de majd jövőre!

Kép
németh

németh azért meglocsolt téged a kis Máté????
cuki baba nagyon!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: igen, meg adott puszit! Imádom!!!! Gondolom nálatok is inkább csak imitálás volt még. :P Pont zuhanyzás közben gondolkodtam rajta, hogy már el sem tudnám képzelni, hogy lányom legyen.

Kép
németh

Kinga: Na én is ezen filóztam, hogy úgy megszoktam, hogy lányom van hogy el se tudnám képzeli magamnak egy fiút.
:) Mondjuk azért ha fiú lenne akistesó akkor nem bánom jöhet:) De sok a lány ruhám:)

Kép
csucsu05

csucsu ha fiad lesz akkor majd adok fius rucikat:) :lol:
de ha nekem lányom lesz akkor te adsz lányos rucikat :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A ruhákról csak annyit, hogy hiába lesz fiam megint, az elején újjakat kell vennem, mert Olivér januári Levente pedig nyári lesz. :lol:

A dokinál minden rendben volt, zárt a méhszáj és Levente is jól van. Egy régi uh-n nézett meg és amikor rákérdeztem a nemére akkor hosszú nézegetés után azt mondta, hogy lánynak látja, de majd a következő uh-n térjünk vissza rá. Nem mondtam neki, hogy voltam a brendonba uh-n és egyértelműen látszott, hogy fiú. :lol: :D :lol: :D
A lényeg, hogy egészséges legyen a többi nem számít.

Ja, ha szeretnétek megtudni valamit Jimmorisonról akkor a várandosság 2008-as topik márciusi blogjába nézzen be. Oda szokott írogatni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: bírom ezeket az uh-os sztorikat! :D De tényleg az a lényeg, hogy minden rendben van veletek!
Betsy: mindig megnézem Bencét, annyira édes, hogy ilyen mosolygós baba!
Csucsu: egyre jobban gyűlnek a fiú ruháid! :wink:

Kép
németh

Azt szeretném kérdezni, hogy ti igényeltetek gyest? Gondolom igen. Na a lényeg, hogy én postán feladtam az MÁK-nak múlt hét szerdán tértivevényesen és nem kaptam még vissza a papírt, hogy átvették. Most már előre felb.....-tam az agyamat, hogy biztos elkeveredett az összes személyes adatom. Felhívni meg nem lehet egyáltalán a MÁK-t. Nálatok hogy volt?

Kép
németh

Sziasztok!

Bocsi, hogy úgy eltuntem, csak valahogy soha nem volt idom :oops:

Betsy
A húsvét jól telt. Ádám nagyon élvezte az ontozést, tegnap is vitte a kolniét az oviba. Nagyon belejott :P
Bálint szépen novoget.

Márti
Kitartás , már nincs sok hátra.

Betti
Gratulálok a kislányhoz. Mire megszuletik, apa már nem is fogja bánni hogy két lánya lesz. Nálunk is így volt , csak fiúk :wink: :P

Jimm
Szívbol gratulálok Martin babához, és sok tejcit :P

Nita
Ne keseredj el, biztosan jól elbújt az a csoppség :wink:

Syry
A barnázás nálam félidoben mindig a pét jelezte.

Néhány friss kép:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Linga: Nálam a gyes igénylést elintézte a cégem ahol dolgoztam szülés előtt mert kifizetőhely volt. Igaz január óta már megszüntették a kifizetőhelyeket deén még így bele estem mertSzabina december 20-án született. Szóval ők intézték el. Sajna igy nem tudok segíteni.

Kép
csucsu05

Csucsu: köszi, egyébként tök hülyeségnek tartom, hogy megszüntették a kifizetőhelyeket. Főleg, hogy nekem is a cég intézte volna. Na mindegy.
Szilvi: óó micsoda szezonális rucik! Nagyon-nagyon édik!

Kép
németh

carpe: Nagyon édesek a gyerkőcök!!! :D :lol: :D :lol:

Kinga: sajna én sem tudok segíteni, mert én Olivér születése óta gyest kapok. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Carpe
tündiériek a fiaid. a rucik tényleg aktuálisak. :wink: :lol: a középső képen szép kis kerek pofija van Bálintnak. Készülődtök Ádám szülinapjára. nézem a vonalzódat, pár nap múlva 4 éves lesz a nagyfiad. :wink: :lol:

Kinga
a kifizetőhelyek nem szüntek meg, csak ez a feladatuk megszünt. (táppénzt, tgyást továbbra is ők számfejtik.) az egyik kolléganőm november óta van gyesen, és késve kapta meg a pénzt. (összetorlódott nekik év végén a meló.) csak az első ilyen macerás, utána szépen kapta minden hónapban. a születési anyakönyvi kivonatot is postáztad? remélem nem, azt félteném, hogy elveszne. viszont az kell nekik, mert a hátuljára rápecsételik, hogy igénybe vetted a gyest.

Ma voltunk sétálni, szépen sütött a nap, de azért még szeles volt az idő. a sárga nárciszok mindenhol nyílnak a kertekben. :D már várom hogy a napnak legyen egy kicsit több ereje! és lekerüljön a nagykabát. hétvégén óraátállítás, tovább lesz világos. :lol:

Betsy
Peti már ovis ugye? hogy tetszik neki? hogy érzi magát?

Kép

Kép
syrynx

carpediem olyan édesek a gyerekek így együtt!!!!!!!!!!!!!
Bálint oly szépen kerekedik nagyon szép baba!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Carpediem: Látom nyuszis a ruhátok:) Most valami karácsonyi ruci kellene hisz az idő olyan mint karácsonykor.
Amúgy a viccet félre téve édesek együtt a gyerekek:) A nagyfiadnak olyan beszédes a szeme, hogy csak ámulok. azt hiszem a csajokat majd meg szédítí ezzel a nézéssel:)

Kép
csucsu05

Csajok!

Nem tud valaki a 13.-ker.-ben egy szuper ovit?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: sajnos nem bár ott laktunk mielőtt kiköltöztünk volna Halásztelekre.

Kép
csucsu05

sajna én sem tudok ott ovit! :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ovi kérdésben én sem tudok segíteni, én is már nézelődök itt Csepelen.

Kép
németh

csepelen azért több az ovi lehetőség nem? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát attól függ, mihez képest. :D De igen, van egy pár itt a közelünkben. Csak mindenhova nagy a túljelentkezés.

Kép
németh

szerintem ez mindenhol így van.itt halásztelken össz vissz 2 db ovi van és rengeteg gyerek.nagy gondba vannak a szűlők,hogy hova és mikor tudják felvenni a gyerekeket! :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, sok anyuka másik kerületbe vagy városba hordja a gyerekét! Elég szomorú.

Kép
németh

szerintem is.de a legrosszabb ilyenkor a szegény gyereknek,mert akkor még korában kel felkelnie hogy beérjenek az oviba!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Erről nem is beszélve. Főleg, ha van egy kistestvér, akit meg a babakocsiban húznak- vonnak a tömött reggeli buszon magukkal.

Kép
németh

sajnos ilyen undorító világ van!
mára lépek.jólégy.puszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok!

Változott a dolog, a 4. ker.-ben kéne egy jó ovi. Nem mostanában fogunk költözni, így itt kell kezdenie Olivérnek.

Köszi.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: A XIIIkerből hamar oda értek oviba a IV,kerbe. Oda költöztök? akkor igen logikus, hogy ott kezdi az ovit a kicsi.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?