Új privát üzeneted érkezett!

Na az tök jó hogy + lett. Reméljük a mási, is az lesz. :wink: :D Ha este csinálod vagy délután akkor a peteérést nézed vele. Ez tuti.

hajni...
Budaörs

Hajni!
Képzeld, láttam a neten, hogy a 9. DPO-n déli pisivel pozitív volt az LH, a Hcg meg haloványka a 14. DPO-n.
Na persze ez nem jelenti azt, hogy nekem mutatna akármit is, csak úgy felbátorodtam :lol:

Na, ma jól televolt velem a b.net :) :oops:
sonjus

Csak nehogy annyira felbátorodj, hogy aztán elkeseredsz. Bár én személy szerint drukkolok! Végülis egy próbát megér.

Na most megyek mert át kell alakulnom sellővé és előtte még meg kell itatni a verdát is, amit fúúúúúúúúj de úúúúúúúúúúútálok.

Pápá

hajni...
Budaörs

[quote="sonjus"] írta:sonjusn is megyek 03.28. MM :) 10.30-ra, te mikor?

Babim: 13.28. péntek Mi is pénteken megyünk!

Szasz Tesó!

Visszaolvasok! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Zsu: :cry:

Kati: ++++++++++++++++++++++++++

Coca: +++++++++++++++++++++++++

Sonjus: ++++++++++++++++++++++++

Szezso: én holnap megyek uh-ra, szerintem nekem hétfőn lesz majd inszem...

snufi

Sziasztok!!
Babaimádó: Köszike :roll:

Athiz: Alukáltam jó nagyot és sokkal jobban vagyok,köszke :roll:

Szezsó: Drukk!!!!

Coca:
+++++++++++++++

Hajni:
Tetszik a hőd nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Boninak és babájának gratu a 20. héthez!

Bocsi, h mindig csak beleröfögök a topicba, pedig nem is vagyok Zölddisznócska :lol: , de most is már szaladok fürdővizet engedni, aztán fürdetés, altatás, és aztán kidőlés... :twisted:
athiz

Athiz: Jó kidőlést nektek és szép álmokat :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Uff!

Ma - véradás után - egész nap barátnőmmel babacuccnéztünk. Jó vót! Mindenből csak olyat vehet, ami nekem is tetszik...hiszen úgyis mindent az én babám örököl :wink:

Na, pihizek!

Kép
zölddisznó

Megjöttem a körzetidokitól!
Kaptam teljes vérképre beutalót! A májamat cseszte szét a vírus. 8,8 volt a cukrom! ÉSSSSS tudja mi az a pco, és vissza kell vinnem a terheléses cukor+ inzulin leletemet! Hát ennyi!

Kép
kata05

Kata: Mikorra kaptad a beutalót? Drukk eredményhez :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A teljes vérképre mikor "odaérek", sztem csütörtökön megyek!

Kép
kata05

Sziasztok!

Bár mostanában nem vagyok, de nagyon gondolok RÁTOK!!!!!
KATICA, COCA! Végigig veletek voltam AKKOR :lol: ++++. Ezt rakjátok fel , minnél hamarabb.
surmi
kockasfulunyul

Akkor hajrá kémcsövek, jó eredményekért előre :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, köszi!

Kép
kata05

Jesszus Kata! Az éhgyomri cukrod volt 8,8??? Ez kib...ott sok, már bocsi. Naná hogy rosszul vagy 4 óránként és kivi a körzetid a terhelésre. Szorítok nagyon!

hajni...
Budaörs

Hajni, nem az éhomi volt annyi, hanem most este negyed nyolckor, csak az volt a baj h 3-kor ettem utoljára, és ezért nem tetszett neki a 8,8. Ja és persze már kezdtem rosszul lenni!

Kép
kata05

Ja,Hajni és olvastam oviban dolgozol, én is! :D

Kép
kata05

Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem van valami gáz a cukkeróddal vagy az inzulinoddal. Csak a petefészkeid pco-sak vagy vannak más tüneteid is. Hormonsorod van vagy lesz?

Igen, oviban dolgozom, hisz óvónéni vagyok.(magánovi). Mindenki azt hinné, hogy jobbak a körülmények, meg többet keresek mint egy állami oviban. De mindenki téved,de nagyot. Dehát ez van, jelenleg ezt kell szeressem, mert nem volt más. Váltani meg nem akarok, mert bízom abban, hogy nemsokára meglátogat majd a gólyabácsi vagy gólyanéni. Volt 2 haláleset a családban 3 hónap alatt és bevallom félek hogy lesz 3.is és nagyon jó lenne egy születés is idén. :oops:

hajni...
Budaörs

Jó reggelt!

Sonjus megnéztem a prolactint, hát nekem ng/ml a mé. és így 1.39-24,2-ig jó! :D

Hajni, hormonsor tökéletes, kivéve a progit. FSH/LH arány tankönyvbe illő! Persze tavaly júliusi eredményeim vannak! :lol:

Snufi, ti mikorra mentek péneken?

Szezso, druukk-drukk mára!!!

Boni, hogy híjják a dokid a SOTE-n? Csak mert a barinőm 22 hetes terhes és ő is SOTE-s. :D Ünnepek hogy teltek? Gondolom egy kicsit "rázós" volt?

Baba, mizu veled? Írj egy kicsit magadról! Azóta amikor megyünk a Pólusba mindig leslek hátha találkozunk! :wink:

Kép
kata05

Jó reggelt!

már a második félidőt tapossuk ezerrel! :lol:

NEkem nagyon jól teltek az Ünnepek, mert az egész család miénk, páromé is egy helyen lakik, így majdnem mindenki együtt volt..
Jó sokat gyerekeztem, babáztam...és anyukámnak és anyósomnak köszönhetően rengeteget ettünk

lesütött husi, fasírozott, rántott husi, töltött csirke, franciasali, krumplisali, kukoricasali, husileves, paprikás csirke..és a sütik rúrós rolád, banános szelet, zserbó, fagyiszelet, lekvároslinzer

a jó kis házisonkácska...

és a rokonokét le se írom.. ennyit enni..komolyan... :oops: :lol:

Viszont most hétvégén mindenki már Bálintozta a babát és olyan furcsa érzés fogott el.. valahogy mégsem tetszik.nem tudom megmagyarázni. de úgy érzem most, hogy nem így kellene hívni...

:oops: :roll: így most még névnézegetőbe vagyok...mindenkivel iratok fel szép neveket, oszt majd válogatunk... :lol:

kicist meg vagyok fázva, fáj a torkom, pedig ma mentem volna dolgozni... de így maradtam itthon.

próbáltam visszaolvasni kisebb nagyobb sikerrel...

KAti+++++++++++++++++

Zuzska :cry:

Szezsó jól kifáradhattál...drukk inszemhez..

TEsó, BAbim, Sonja KAtám drukk a vizsgálathoz!

KAtám remélem midnen oké lesz a cukroddal.. vigyázz magadra!

BEttike mit szólt a család? mesélj! párodcsaládja nem is tudja?

mindenkinek puszi, akineknnem írtam, annak is.

VIsszamászok ágyikóba
Vendég

Katám és Boldog házassági évfordulót .ünneplés?
Vendég

Kata: reggel 6ra. :roll: Boldogságos évfordulót! :P

snufi

Hahó!
Ma úgy döntöttem, nem velem lesz tele az egész oldal :) Örültök? :D

Kata!
megtaláltam a mértékegység átváltást! :)
ng/ml=mIU/l x 0,047
SZÓVAL akkor az enyém 19,8528 ng/ml :shock: :idea: :?:
én már semmit nem értek, TÉMA LEZÁRVA :lol:
viszont az FSH/LH arányhoz nem értek :(
nekem a 3. napi vérvételes papíron az van, hogy FSH 6,6 IU/L
és LH 3,95 mIU/ml ez most akkor jó?

Boni! gyógyulj ki a náthából gyorsan! jó név nézegetést ;)

Hajni! Hát látom nálatok sem egyszerűen zajlik az élet :(

Zsuzska! vicc? :)
sonjus

Sonjus:
A PCO-s betegek kivizsgálásakor az FSH/LH arányt is nézik. Ez az arány normálisan kb. 1:1, ha az LH értéke magasabb, a PCO diagnozisa valószínű. - pcos nem vagy tehát.

Szezso: Kép

Én ma este 17.30ra megyek uh-ra, ma vok a 10. napon! :D

snufi

sziasztok.

sonjus nem vagy pcos:)jok az eredemyeid.

snufi nekem a fsh majdnem duplaja az Lh nak es megis pcos vagyok.tehat nem mindenkinel az lh magasabb.Drukk az UH hoz:)

coca babatapik.

boni grat a felidohoz.

katica babaragacsok.

Kép
monyo83

Köszi dokinénik az infókat, teljesen megnyugodtam, csak pofára ne essek :D pénteken többet tudok majd :)

Snufi! drukk drukk UH :)

Jesszus Monyó, te milyen szemtelenül fiatal vagy :D
sonjus

Jó reggelt!

Kata! Nekem is a II. nőin van a dokim. Az enyim Ács Nándor, naggyon király!!!

Boni! Jobbulást! Név: ...esetleeeeeeg Béla? :lol:

Snufi! Szép dagadt tüszőket!

Többiek cupp!

Én ma is csavargok b.nőmmel, utána meg apával megyünk a gyámügyre átvenni a határozatot, hogy "tuti alkalmasak vagyunk szülőnek". Aztán már csak várni kell...és már egy fél év el is telt a várakozásból. Olyan jó tudni, hogy 23 éven belül BIZTOS, hogy legy egy gyerekünk!

Kép
zölddisznó

Hello!
Jelentkezem a messzi tavolbol, ekezet itt nincs!

Sajna csak rossz hirem van, tegnap valszeg elment a baba nagyon erosen vereztem most mar nincs szinte semmi, azert remenykedem, hogy csak a cisztam tavozott majd megprobalunk elmenni dokihoz, mondjuk itt iszonyuan draga. Kb. 200.000 ft egy vizsgalat, most pedig visszaolvasok!

Kép
klarissza32

Klari! Jajjjj, neeee! Görcsöltél is?

Kép
zölddisznó

Klarissza: extradrukkk!!!! ++++++++++++++++++++++++

Most voltam fogorvosnál, volt 1 cisztám az ínyemben, és szinte felszívódott. Icipici lett, így nem kell kiműteni! :D

snufi

Klarissza!
Nagyon drukkolok értetek!!!
Mikor jössz haza?
sonjus

Zöldi enyim Dr. Gidai János! ő is jó!

:lol:

Béla már van a családban :wink:
Vendég

Klara jaj ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! remélem csak a ciszta... akkor most fexel, ugye?
Vendég

klarissza exra drukok+++++++++++++++++++++++++

lanyok van itt aki kapott gynevacot?ma elhataroztam hogy beadatom.Szerencsere sikerult beszereznem es a ferjem is meg fogja kapni(na ezen meglepodtem hogy belemegy)

Kép
monyo83

Én nem adatam be, mert kellemetlen tapasztalaom volt a feltalálójával,és utána már nem hittem benne :roll:

Athiz szedte, ő esküszik rá :wink:
Vendég

bnem szedte, beadatta, meg még többen is...
Vendég

Sziasztok!

Voltam dokinál.... végre rászántam magamat.... Csak azért lett a tesztem pozitív,mert vér került a vizeletbe..... szóval égtem :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klarissza: Remélem, csak a ciszta ment és nem a babó :roll: +++++++++++++++++++++Pihizz sokat :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

klarissza: ne máááárrr. Remélem, hogy tényleg csak a ciszta volt. Görcsöltél?

snufi: qrva ciszta Már az inyben is? :evil: De az jó, hogy felszívódott :)

coca: jó csavargást :D

Ma voltunk dokinál és uh-on. Minden rendben van, szép nagy babák, egy babának megfelelő méretekkel rendelkeznek :D Dokim szerint cukrom tökéletes, nem tudom, hogy miért ijesztgetik a terhesgondozáson a kismamákat :evil: Gyulladásom elmúlt :D Megkaptuk a tüdőérlelő injekció egyik felét, holnap kell menni a másik adagért :shock: :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Kellemes délutánt mindenkinek!
Ma voltam az új dokinál Pécsett,képzeljétek van 1 tüszőm,holnap Choragon szuri,majd kemény 3 nap!
Ha sikerülne a babóka,minden ok,ha nem akkor következik a vérvétel,és folyt.tovább!
Hát ez történt velem mostanság!
Misszike
misszike

Misszike: Drukk tüszűcskédnek+++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna!
Köszike! Sajna pár napot nem olvastam vissza,dolgoztam,mi újság Veled?
Pusza!
misszike

Hát velem semmi különös..... tegnap megjött, de jövő csütörtökön megyünk a Forgácsba és kezdődik a gyógyszerezésem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval nagyon jó kedvem van :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna!
Milyen tabikat kapsz majd,tudod már előre?
misszike

A dokim azt mondta, hogy meglátja a vérvételek eredményét. Vagy Bromo-, vagy a Norprolac-ot..... a Bromot jobban szeretné az előtejem miatt, demajd meglátjuk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Voltam dokinál: 3 tüszőm van, még kicsik (17,15,15 mmesek), így ma este dupla Merionalt kell szúrnom. :? Méhnyh.: 7 mm. Pénteken kell visszamennem, inszem előreláthatólag vasárnap vagy hétfő. :P Mondtam neki, hogy megyek IR-re, háááát, nem volt feldobva, és akkor még enyhén fejeztem ki magam. (mondjuk nem érdekel :oops: ) Viszont beírt júniusra lombikra. :D Ennek örülök. :D

Kati, Coca, Szezso: ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

snufi

Sziasztok!

Monyó: én beadattam a Gynevacot, kb tavaly ilyenkor. Ennyi :lol:

Boni: jaj, emlékszem a Gynevac-os dokinő sztoridra..az durva volt :? Déneshez mit szólnál? (Dininek lehetne becézni...) :lol:

Klara: :-( hát ez nem jó hír :-( remélem tényleg a ciszta...

Snufi: ebből simán kijön 3 Kissnufi :lol: (azért bízz az inszemben is még...)

Zsuzska: hajrá új ciklus!

Misszike: kemény 3 nap? :lol: :lol: :lol: szó szerint! :lol:

Szilva: örülök, hogy minden oké :-D

Én pedig túlvagyok az inszemen :-D előtte volt UH, 21x24-es a tüszőm, méhny. 7,9 mm. Holnap 2 körül reinszemináció :-D
Mondták a kórházban, hogy nagyon várják már a fotót tőlem is az inszemes kisbabók faliújságjára :-D ismét nem volt beteghordó, dokibácsi saját kezűleg fuvarozott :-D

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: mennek a babaragacsok :D Rendes dokibácsid van :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

snufi: bízz még az inszemben :wink: +++++++++++++++++++

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szia Szezso!
Azért valahohyan túlélem ám azt a bizonyos 3 napot! (ami a dolognak azt a részét illeti) :lol: :lol: :lol: :lol:
Sznufi:sikerülni fog+++++++++++++++++++++++++++++
misszike

Lányok: bízok !!!!!!! Fékreértettetek. Pontosítom: bízok az inszemben + extra a lombik előjegyzés, mert megnyugtató, hogy ha mégis kell, nem kel majd várni. Tehát nyugodtan várom, hogy 18 nap múlva zebrát pisiljek. :wink:

Szezso: +++++++++++++++++++++++

Szilva: örülök, a jó híreknek.

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?