Új privát üzeneted érkezett!

Fanni,

Óriási a pocakod :lol: Biztosan nagyobbak a fiúk, mint nálunk a lányok! Nekem közel sincs ekkora pocim! De nagyon szép kerek. Párod mit szól hozzá? És milyen vékonykák a lábaid! Hihetetlen! :shock:
Szép nagy a család nálatok!

Fendike,

Hááát, nem jött be a megérzésem. Mármint a 40. hét....MInden megérzésem ilyen tuti :lol:
Húú, nem semmi a szülésed története! Elég kalandosan kezdődött és milyen izgalmasan végződött! Nem csodálom, hogy már nem volt kedved hívni a dokid! Nagyon gyors szülés volt. Fájdalmakat kibírni nem lehet egyszerű.....Én is edzem magam, lelkileg....
Sajnos nem tudok segíteni neked szopiztatásban és hasfájás témában, de szorítok, hogy minden megoldódjon villámgyorsan!

Kisfóka,

Húú, de jó, hogy ilyen szerencsésen megúsztátok a balesetet! és még a csípőd is......Kijut neked is a jóból :? Jobbulást!

Zsebi,

nem is emlékezhetsz rám, csak olvasó üzemmódban garázdálkodtam a fórumon :oops: Beszélgetek én is a lányokkal , hogy tartsák a 38 hetet...

Donika,

Zsombor gyönyörű kisfiú. Olyan aranyos a kis pisze orra! :lol:

Petitpois,

Már kíváncsi voltam, mi lehet veled. Ezek szerint még együtt vagytok. Hátha nálad bejön a nagy megérzésem!

Nálunk is vendégek, a párom szülei, jöttek el az ünnepekre. Elég mozgalmas volt a hétvége. A párom és az apukája kifestették a gyerekszobát. Már csak a bútorok, a függöny és a dekoráció hiányzik :lol: Szóval a lényeg......
Az én pocakom is egyre nehezebb, az ágyból én is nehezen kelek fel. Álmomban úsztam és pihekönnyű voltam. Tudom, hogy elvileg lehet uszodázni, de én nagyon félek a fertőzésektől, pedig biztosan nagyon jót tenne egy kis úszás. Ja , persze fürdőruhám sincs, amibe beleférnék :lol: .

Lányok! 30-án lesz ez a babaruhabörze. Itt bútorokat , babakocsikat és egyéb kellékeket is árulnak? Érdemes kinézni, vagy az ápr. 19-én lesz az igazi?

Kép
viri8
 
 


Fendike :D , Fanni :D ,
Szoptatás alatt szinte minden tabu sajna. :( A „K”- betűsek (káposzta, kelkáposzta, karfiol, kelbimbó… ), a tehéntej napi maximuma fél liter. Sőt, a gyümölcsök nagy része is tabu: citrusfélék (citrom, narancs, mandarin, grapefruit ), eper, kiwi… Paprikát se lehet enni. Ja és ahogy Fanni is írta, a hüvelyesek is (bab, borsó, lencse ). Biztos van, amit még kifelejtettem. :roll: A babás-szopis kérdésekre odaát a babáson mindig kaptok vkitől gyors választ, érdemes ott (is) feltenni. :D
Fanni, az én fiam 92-98-ast hord, de pólókból és felsőkből 104-est…

Viri,
én 2-3 éve voltam a hugommal egy börzén (nem tudom melyik fajtán - a BNV területén volt ), de az égvilágon semmit nem találtunk, jóformán csak kacatok voltak. :? Illetve amit megérte venni, az a törlőkendő volt akkor. És elképesztő nagy volt a tömeg, alig lehetett megmozdulni. :twisted: Nem akarlak elkedvetleníteni, csak készülj fel, hogy nem biztos, hogy az egész babaszobát be tudod onnan rendezni. Nekünk nagy csalódás volt.
20140901102739
 
 


hajni777 írta:Fanni, az én fiam 92-98-ast hord, de pólókból és felsőkből 104-est…

ahogy a te fiad az enyémek sem a normál méret kategória :wink:

a kajákra én azt mondom, hgy ki kell tapasztalni. Mátét és Lilit semmi nem zavarta sosem, 1 hós korában is akármit ettem, akár káposztát is. levi egy ideig érzékeny volt, de aztán ő sem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Orsi,
:D
20140901102739
 
 


Hajni :P
Köszi a szopis tippeket! Jaaa és a meghívást is a babás talira. Meg is néztem a programot, de majd ha meglesz a 2 babám, akkor csatlakoznék, mert láttam, hogy nagyon jó baba-mama programot szerveztetek!
Vágyom ám a babás topikra, így feltétlenül megyek majd kérdezni, amint meglesznek a kicsik :D
Köszi a méretinfokat is :)

Viri :P
A kérdésem egyezik a Tiéddel. Melyik börzére érdemes menni? :shock: Én spec. pont a BMV-sről hallottam jókat, mondjuk a másikról meg semmit. Jó lenne több info ezekről :?
Hogy mit szól a férjem a pocimra? :lol: Ő nagyon magas és mindig lelkifurdalása van, hogy a picike én hordom az ő mázsás gyerekeit :lol: Aggódik... nehogy megfájduljon a derekam, de szereti nagyon a kicsiket=az óriási pocim :lol:

Lányok :P
Szépen haladok gobelin ügyben. Íme a cica:
Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :D
Poci csodás :wink: És óriási! Mutattam Lilunak is, látta, hogy 23 hetes vagy, így megkérdezte, hogy lehet, hogy eennyivel nagyobb, mint az enyém :roll: Mondtam, két fiúcska van benne. Ja :lol:

BÖRZE: mint sokatpróbált börzéző egyértelműen az ápr.19-i NAGYBÖRZÉT tudom ajánlani mindenkinek. Itt nem csak használt cuccok vannak, hanem egy csomó cég is jön az akcióival, és sok új dolgot meg lehet venni több százalékos engedménnyel. Pl. pelenkán csomagonként 4-500 Ft-ot leghet nyerni. Több pelenkagyártó cég is kint van, ruhagyártók, babakocsi, bútor, stb.

Donika :D
Zsombi gyönyörűűűűűűűűűűűű :D :D :D Kicsit a saját fiamat is látom benne :roll:

Vércukor terhelés: hát, nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez a glükózszirup kicsit sem volt rossz ízű. Olyan éhes, szomjas voltam, hogy kifejezetten jólesett ez a "limonádé". Na, jó, elég édes volt, de egyáltalán nem rossz. Szóval, aki még előtte áll, kitartás! Hátha nektek is ízleni fog :wink:
5-re megyek az eredményekért.

Véda
Vendég
 


Sziasztok!

Jucmuc: :P :P :P

Fendike:
Örülök hogy már itthon vagytok és hogy ilyen nyugodt baba Máté. Biztos nagyon jó érzés hogy már otthon vagytok és gyönyörködhettek benne. Apa boldog?? Képeket ha majd ráérsz várjuk. Nem semmi orvosod volt. Gratula a gyors szüléshez.

Kérdésedre válaszolva: Nekem már a 2. naptol sebes a mellem mert annyira erősen szívja Krisztián hogy sokszor könybe lábad a szemem. De én csak a szopi után bekenem egy csepp anyatejjel és hagyom megszáradni rajta vagy Bepantennel. De sajnos így is nagyon fáj.

Donika:
Krisztián megemelte az adagját és a tejcsim nem bírja követni ugyhogy megint ott tartunk hogy lassan minden etetést pótolni kell. 130-150ml-t eszik. általába 80gr-ot tud szopizni és a többit pótolni kell. Pedig már 15 napja szedem a More Milket és 4x1-et.
Zsobor baba nagyon cuki a képeken. Kis szemes. Főleg a 3. képen nagyon jó pofi.

Kisfóka:
Remélem már jobban vagy és örülök hogy a baleset miatt eggyikőtöknek sem lett baja. Vigyázz magadra.

Petitpois: Drukk a holnapi ctg-hez.

Fanni: Csini pocid van!! Szuper a cicus!

Véda: Drukk a vércukor eredményedhez!!

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Fanni,

micsoda poci :lol: :lol: Nekem most ekkora :lol: Mi lesz itt kesobb? :lol:

Viri,

hat azert remelem nem jon be a megerzesed :lol: en mar nem bannan ha keszulodne a picur :lol:

Fendike,

remelem Mate mar jobban van es elmultak a gorcsei.HA lesz idod varjuk a fotokat..

En ma voltam CTGn eloszor gyenge 40 es fajasok voltak hebe hoba majd a vegen egy 71 es hosszu...A doki azt mondta"na latja ha ilyenekbol erez 5 percenkent rendszeresen akkor jojjon be" :lol: :lol: De en ezt alig ereztem hogy oszinte legyek.Nekem nem ugy tunik hogy a babo keszulodne...
Mostmar kezdem erteni mit erzett Jucmuc es Pandacska a vege fele :lol: :lol: De nem turelmetlenkedek....
Kepzeljetek itt ma reggel 10 cm s ho volt..(megjegyzem 10 evenkent esik)..Hat azert karacsonykor jobb lett volna.Foleg hogy mennem kellet a korhazba...

Kép
petitpois
 
 


Nyuszi,
koszonom :lol:

Kép
petitpois
 
 


Megjöttem a laboreredményekkel!

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy TÖKÉLETESEK LETTEK, és ettől olyan, de olyan boldog vagyok :D :D :D
Az éhgyomorra levett vércukor: 3,85
A terheléses 120' után 5,08
A vas is rendben van, (13,0) és a trombocitaszám, valamint a haematocrit is tejesen középértéken :D

Szép estém lesz :lol:
Nektek is ezt kívánom!

Petitpois :D
Szorítok értetek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég
 


Véda :P
Gratulálok!
Köszi a börzeinfot :D

Petitpois :P
Huuuu, de jó Neked! Mindjárt szülsz! 8)
Most nem is gondolok a későbbi pociméretemre :shock: . Végülis a fő, hogy a kicsik jól legyenek és ne fájjon a derekam. Amúgy nem bánom :wink:

Nyuszi :P
Köszönöm!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Petitpois,

na jó, nem bánom...Legyen, ahogy szeretnéd! Drukk, hogy hamarosan kopogtasson a picur :lol: És hogy olvadjon a hó!

Hajni, Véda

Köszike, a börzés tippeket. Reményeimet próbálom lecsillapítani babaútorok terén.

A terheléses eredményeimet én is ma hoztam el. Éhgyomorra 4,6 utána 6,2. Nem valami tökéletes..... :( Ráadásul a fehérvérsejtszámom is állandóan magas, most is 14,5 ( 4-9 jó), :( bár az előző lelethez képest javulást mutat. Hogy ezt mi okozhatja, fogalmam sincs. A dokim is csak csóválta a fejét a múltkor. Csütörtökön megyünk, kíváncsian várom, most mit fog mondani.

Fanni,

nagyon szuper a macsek :lol: Ezek egyedi színek? Ilyen volt az eredeti?

Kép
viri8
 
 


viri8 írta:A terheléses eredményeimet én is ma hoztam el. Éhgyomorra 4,6 utána 6,2. Nem valami tökéletes.....

ebben mi nem a tökéletes ????
terhesen a terheléses felső határértéke 7.8... totál jó az eredményed!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :lol:

De jó, hogy erre jártál! Ezt nem írták ám rá a papírra, így azt gondoltam, én tájékozatlan :oops: , hogy a terheléses intervalluma uaz.
Örülök ám, hogy jó az eredményem!

Köszi :lol:

Viri

Kép
viri8
 
 


Viri :P
A fehérvérsejt számod most a betegséged miatt magas, ami nyilván még nem múlt el teljesen! Szóval ez is rendben van :wink:
Egyedi színek 8) Amúgy rózsaszín a pólója és halványzöld a háttér. Eredetileg inkább kislányos :wink: És kihagytam az arcáról a pírfoltokat, mert úgy éreztem, hogy azt nem tudnám szépen megcsinálni :roll:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
óóóóriási lett a pocid a múltkori óta, bizti szépen nőnek a kissrácok!! :D
vége felé már nem lesz könnyű, az tuti!! :oops:

Nyuszi,
hát igen, fáj rohadtul a mellbimbó, én is bepanthennel kenem és anyatejjel + próbálom sokat szabadon hagyni
a bimbóvédővel való szopizás nem az igazi, egy idő után csak csócsálgatja...
attól tartok nekem sem lesz elegendő tejem, most még elég, kiváncsi vagyok mi lesz.. :roll:

Petitpois,
én nem igazán értem ezeket a ctg-s eredményeket, nekem 4-5 órával a szülés előtt max. 10es fájás volt, azzal küldtek haza teljesen érthetően vhol
de nekem az is rohadtul fájt (pedig sztem magas a fájdalomküszöböm) és utána amikor már a szülőszobán feküdtem, ismétlődtek és tényleg nagyonnagyon fájt, akkor is csak nézték a ctg-t, hogy ezt nem értik és nem tűnik annyira komolynak
viszont tényleg erős és intenzív fájásnak kellett lennie, hogy ilyen gyorsan táguljak... :roll:
viszont amikor korábban ctg-n voltam és volt jósló, abból semmit nem éreztem... :D mindig szólt a nő, hogy itt egy fájás, mutatta a papíron én meg csak néztem.. :D
fendike
 
 


Jó reggelt!

reméelm mindenkinek jól teltek az ünnepek!mi vidéken voltunk, azé hiányoztam...

FAnni azta mekkora pocak :lol: és milyem szép a gobleined is! :lol:

Véda Viri gratula a jó eredményhez!

én beteg avgyok, ma már mentem volna dolgozni, de fáj a torkom, náthás vagyok :cry:

petitpois megértelek, a hó karácsonykor jó!

mindenkienk ölelés

Már a második félidőben vagyunk! :lol:
Vendég
 


Fanni,

A fehérvérsejttel az a gond, hogy a beülti előtt, a 15. héten és most is magas. Igaz, most megelőzte egy ronda betegség....De, hogy előtte miért volt magas, azt nem értem :shock:

Boni,

jobbulást! Tessék pihenni!

Kép
viri8
 
 


Viri :D
ez a fvs annyira azért nem hipermagas ám, ez még szemöldökhúzást sem érdemel szerintem. Van akinél alkatilag magas.
(ahogy nálam pl. a trombocita alkatilag marha alacsony, nem terhesen is alsó határérték alatt van, a terhesség végére meg aztán a béka segge alá kerül)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hali lanyok,

Veda,Viri
gratula a jo eredmenyekhez most mar ezen is tul vagytok szuper :lol:

Veda,
nagyon koszi :lol:

Fanni,
nekem is tetszik a cica szeritnem nem lanyos,nagyon jopofa :lol:

Fendike,
Remelem tejcsi lesz eleg Matenak,drukk+++

akkor nekem papiron a 70es fajassal mar meg kellett volna szulnom nem? :lol: En sem nagyon erzem ezeket szoval tuti joslok csak :?

Na mindegy varok tovabb,mast ugyse tehetek, tegnap kitakaritottam az egesz lakast voltam setalni,de sehol semmi....

Donika,
ti jol vagytok?

Pandus,Jucmuc?
Mar biztos nagyok a babocak,kerunk kepeket :lol:

Kép
petitpois
 
 


petitpois írta:akkor nekem papiron a 70es fajassal mar meg kellett volna szulnom nem? :lol:

ne hidd :)
nekem 100 feletti kilengés is volt anno a fiúkkal, az egy dolog, hogy ettől még nem szültem meg, de érezni sem éreztem belőle semmit!!!

(Lilivel mikor vajúdtam meg állítólag 50nél erősebb nem volt,és azt hittem ott roppanok össze, megmozdulni nem tudtam - nekem szülésznő azt mondta, hogy sokat a fájás nagysága nem jelent, mert nagyon sok dologtól függ, hogy milyennek érzed ill. tényleg milyen erős)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Petipois,
Nekem a gép szerint a 37. héttől már 100-as fájásaim is voltak, szülés meg sehol. Szülésnél nem ment fel 100-ig, pedig fájdalomba az már nem volt piskóta :D Olyan izgi, már bármikor jöhet a babád :D Meglátod milyen szép élmény lesz :wink: Nyákdugód?

Donika,
Zsombi nagyon édeeees :D

Fendike,
Miért ne lenne elég tejed? Ilyenre nem is szabad gondolni... Ahogy nő a babád, majd úgy lesz egyre több tejcsid is.

Véda,
Gratula, a tökéletes eredményhez :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Fendike :P
Aranyos vagy. Már most sem könnyű :lol:

Boni :P
Gratulálok a betöltött 20. héthez 8)
Látod, kicsi fiad nem akarja, hogy dolgozz :lol:
Jobbulást, vigyázz magatokra! Voltál a vérzés óta kontrollon?

Petitpois :P
Köszönöm. Így már szerintem sem lányos, csak az eredeti színekkel lett volna az! Remélem, nem döntesz topikcsúcsot a szülési napok számával :wink:

Pandus :P
Szépséges, kiegyensúlyozott Dóri baba. Olyan békés a pofija!

Nők :?: Kisfóka :?:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Jaaaa és elfelejtettem panaszkodni.
Van rajtam kívül migrénes? Kb. 2 hetente jön :( Erős fénytől, vagy vibráló fénytől. Ha az elején beveszek egy Algopyrint, akkor viszonylag fájdalommentes, de próbáltam már nélküle is :? Úgy rémes.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Orsi,

Én is úgy vettem észre, hogy nem nagyon hatja meg a dokimat. Biztosan igazad van, hogy alkati dolog. Erre jó az a sok labor....látom az értékeket és beparázok :D

Panda,

Dórika az első képen nagyon hasonlít rád! Igaz, apukáját még nem láttam.

Kép
viri8
 
 


Fanni,

migrént szerencsére nem ismerem. De hogy neked ez is kijutott.. :shock:
A barátnőmnek valami homeopátiás bogyó segít. Ő is a 24 hetes. De tudom , nálad ez kizárva.

Kép
viri8
 
 


Lányok,

légzésfigyelővel kapcsolatban érdeklődnék. Egy nagyon felvilágosult kollégám azzal fáraszt, hogy kókuszmatrac alatt nem lehet használni, mert nem működik. Van közületek valaki, aki kókuszmatraccal használ légzésfigyelőt?

Kép
viri8
 
 


Viri, Fanni
Köszönjük :D

Viri,
Persze, hogy lehet. Baba alá, amúgy is csak kókuszt tennék. A vastagság max. 12 cm lehet(Angelcare), az mindegy hogy milyen a matrac.
Vendég
 


Sziasztok!

Petitpois:
Szorítok neked!!! Nyugi észrefogod venni ha jönnek az igazi fájások!!!

Véda: Gratula a jó labor eredményekhez!!!

Fendike:
Én meg sem próbáltam a bimbóvédőt nehogy utána ne szopizzon. De már én is alig várom hogy ugy tudjon szopizni hogy ne fájjon. Képeket mikor tudsz feltenni?

Viri: Gratula a jó labor eredményekhez!!

Boniko: Mielőbbi javulást!!!! Gratula a 20.héthez !!!!

Pandácska:
Nagyon édes a képeken Dórika. Már milyen nagy kislány!!!

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


viri8 írta: Egy nagyon felvilágosult kollégám azzal fáraszt, hogy kókuszmatrac alatt nem lehet használni, mert nem működik. Van közületek valaki, aki kókuszmatraccal használ légzésfigyelőt?

Nagyon felvilágosult tapasztalt kollégától kérdezd már meg, hogy őmaga próbálta kókuszmatrac alatt???

nekem eddig 3 gyerek alatt működött :wink:
annyi a kitétel papír szerint, hogy 10 cmnél ne legyen vastagabb, de a kókuszmatracból a legvastagabb is csak 8 cm... szóval....

imááádom, amikor hozzá nem értő emberek terjesztik az igét :evil: :evil:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni, én migrénes, most is, 14 éve folyamatosan... :evil: terhesen is :evil: nekem quarelin használt...abból max napi 2-t lehetett...nemterhesen sajna muszáj többet is....algopirin nekem cukor :cry:

Viri üzenem a kollegádnak, nekünk elég jól működik a kókuszmatrac alatt....ki érti ez :shock:
Vendég
 


Fendike :D
Ne gondolj ilyenekre, hogy kevés lesz a tejed!!! Abszolút determinálod magadnak, és a végén tényleg kevés lesz. (Én :D hiszek a gondolatok erejében.)
Amúgy a bimbóvédőről, ha lehet, fokozatosan próbálj meg leállni. Sajnos, az a tapasztalatom, hogy utána nehezen szoknak vissza cicire a babák, ill. a tej mennyiségét is befolyásolhatja, mert nem kap annyi és olyan ingert a mellbimbó, mint kellene. És nem is gyógyul gyorsabban a seb alatta. A baba nyála + anyatej rajta megszáradva tényleg nagyon jó, és a bimbó is megedződik egy kis idő után. Ne félj, én bízom bennetek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viri :D
Neked is ízlett a lötty? :lol:
Kis eltérésekkel ne foglalkozz! Orsinak igaza van!

Bonikám :D
Jobbulást++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én ma hajat vágattam. Már rám fért. Csabi sokat mocorog. Jól érzi magát odabent, gondolom. Nagyon furcsa, hogy már 26 hetesek vagyunk. Ráadásul Petitpois mindjárt átkerül a másik tábliba, és marad előttem Kisfóka :roll: Nagyon izgi :roll: Bár, Fanni, én is gyanakszom, hogy beelőzöl. Viri, ha kibírja a 38. hétig, még együtt is szülhetünk :wink: Még jó, hogy nem ugyanaz a dokink, különben szaladgálhatna a 2 szülőszoba között :lol:

Lányok, ki farkaséhes még rajtam kívül???

Véda
Vendég
 


KÖszi a gratulációt.. most keltem fel :oops: :lol: de kicist jobban vagyok...

Fanni nem voltam azóta kontrollon, de nincs is semmi bajom...mennem kellett volna? :roll:

PAndus naggyon szép akicsi lánykád!

Icsilya képzeld, anyukám mesélte a hétvégén, hogy az egyik bútorboltban azt mondták neki, hogy kisbabáknál ártalmas a kókuszmatrac a ragasztóanyag miatt.. erre ő mint aggódó mama egyből mondta ne azt vegyünk...de megnyugtattam, hogy sokan használják... :lol:
Vendég
 


ja és kézeljétek hétvégén mindenki Bálintozta a bbabát, és olyan fura érzésem volt... annyira nem éreztem Bálintnak, sőőt...nem tudom megmagyarázni jobban.,, de úgy érzem jelenleg, hogy mégsem ez A NÉV! így most új név után kutatunk...
Vendég
 


Ezek a fájások tényleg érdekesek, sztem amikor igazán fáj, akkor nem feltétlen megy magasra, ez nem jelent semmit.
Elég idegesítő is volt, amikor ott feküdtem, majd meghaltam és azt nézegették, hogy ez nem is erős.. :x

Véda,
aranyos vagy, köszi!!!
érzem én, hogy nem az igazi bimbóvédővel, de megint teljesen be van repedve és vérzik, muszáj kicsit pihentetni
a védővel nem szopizik rendesen, de ha utána simán a cicit adom, úgy rákap, hogy győzzem könnyek nélkül... :(
most azt próbálom, hogy másképp teszem cicire, hátha nem reped tovább.. :roll:

Pandus,
az első képen egyszerűen meg kell zabálni... :D
na jó, a többi sem rossz... :D

Lányok,
ti mikor vittétek először szabadba???
na nem nagy sétára gondolok, főleg ebben az isteni időben, csak a kocsiig gyorsan, aztán irány a nagyszülők.. :roll:
fendike
 
 


Fendike, 18 naposan fél órás séta a dec 24-ei hóesésben,szóval jó hamar és jó sokáig.
Vendég
 


Panda, Orsi, Lafi :lol:

Köszönöm a megerősítést! Sejtettem én, hogy csak szokásosan osztja az tudományát a kollégám...

Véda,

a lötyi egyáltalán nem volt szörnyű, inkább utána émelygett picit a gyomrom. de az nem volt számottevő :lol:
Farkaséhséghez társulok! :lol: Ha igazán megéhezek, egy rendes adag menü után még kb egy órát tudok nasizni :oops:

Biztosan kérdeztem már, de sajna elfelejtettem. Kinél is fogsz szülni?

Boni :D,

Ez a névválasztás minket is megvisel. A kiválasztott 12 név közül már egyik sem tetszik, írunk új listát. :lol:

Kép
viri8
 
 


Fendike :D
Most néztem utána: az LLL (La Leche Liga) azt javasolja érzékeny, berepedt mellbimbó esetén, hogy minden szopinál más pózt vegyetek fel. Így mindig máshol éri az intenzív inger a mellbimbót. Ez is soka segíthet.

Látod, magadtól is ráéreztél :D

Véda
Vendég
 


Viri :D
Dr. Balogh Tibornál. Alapos, precíz, végtelenül nyugodt orvos. Csak mániája a hízás és szövődményei témakör. De nem bánom, ez a legkevesebb. Én tudom, hogy csak alapos akar lenni. Te elégedett vagy dr. Barnával?

Nasi: szerencsére annyira nem az édességért remegek. Inkább tetemes mennyiségű főételt tudnék lenyomni. De nem teszem, mert meg kell(ene) állnom, csak rettentő nehéz. Így is már +7kg-nál tartok, és a héten még nem is néztem :oops:

Véda
Vendég
 


Véda,

Barna doki nagyon laza :lol: Nem lihegi túl a dolgokat, persze neki is van vesszőparipája: a fekvés. ha egyszerre szülünk, két tuti doki is lesz kéznél :lol:
Én is 7 kg-nál tartottam a múlt héten, de így húsvét után nem merek ráállni a mérlegre :lol:

Viri

Kép
viri8
 
 


Pandácska!
Köszönöm! Most újra elgondolkodtam a dolgon, és az alapján amit írtál, újra azon a véleményen vagyok, hogy jó lesz neki a külön szoba. Magamat ismerve, úgyis ott fogok körülötte sertepertélni az első időkben szinte egyfolytában. :)
Közös ágyba nem merném befektetni, félnék attól, hogy összenyomom. :oops:
Dóri baba olyan igazi hercegnő ezeken a fotókon.

Kisfóka!
Én is nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre!
Ha nem költöznénk el, valószínűleg apránként már én is csinosítgatnám a gyerekszobát. Örülök, hogy mindketten jól vagytok. Hétfőtől én is megyek újra dolgozni, és félek egy kicsit a mindennapi autózástól.

Fendike!
Egy kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb örömmel gratulálok!
Én is hasonló szülésről álmodom. Legyen minél gyorsabb, és minél kevesebb fájdalommal járjon. Meg persze legyen komplikáció mentes.

Nyuszi!
Próbálom megfogadni a tanácsot, remélem sikerül is betartanom!

Fanni!
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on! Én meg sem merem mérni magam, mert eleve sok volt a pocakméretem. De annak nagyon örülök, hogy most már nekem is jól látható a pocakom.
Most nézem a képet. Úr isten, ez óriási!

Jucmuc!
Nagyon tündéri Davide! Nekem legjobban a mérleges kép tetszik.

Petitpois!
Pihenj sokat, használd ki az időt, ami még hátra van!

Viri, Fanni, Boniko!
Nincs jelentősége, de megfigyeltétek már, hogy Viri és Fanni, ill. Boniko és közöttem - már ami a szülés várható időpontját illeti - egyformán 6-6 nap különbség van? Nem tudom miért, de úgy felvillanyozott! :lol:

Véda!
Én arra kérlek, majd augusztus közepén elevenítsd fel légyszi újra ezt a témát, hátha addigra elfelejtem majd. :)
Tapasztalt babaruha börzésként kérdezlek, hogy csak helyben van mód a vásárlásra, vagy meg lehet állapodni az értékesítőkkel, és utólag is van mód a vásárlásra. Csak azért kérdezem, mert mi nem szeretünk sok készpénzzel járkálni, de ha találnánk megfelelő babakocsit, akkor rádumálnám apát a vásárlásra. Esetleg kártyával is lehet fizetni?

Donika!
Zsombor egy ennivaló baba! Tündéri!

Hír rólunk:
Holnap megyek UH-ra. Az AFP-s eredményeim szerintem jók lettek. Az viszont aggaszt, hogy még most sem érzem a baba mozgását. Egy kicsit elszontyolodtam emiatt, de remélem holnap minden rendben lesz.
Én a húsvétot betegséggel ünnepeltem. Fájt a torkom, és hőemelkedésem is volt. A hőemelkedést vizes borogatással sikerült levinnem. A torokfájásból még maradt valami, és mára hozzátársult az orrdugulás és a köhögés is. :(
Mézet eszem, és mézes teát iszom. Jó lenne már kilábalni belőle.

Kérdés:
Hová menjek majd 4D UH-ra? Ki mit ajánl? Én csak a 30. hét körül szeretnék elmenni. Elsősorban olyan hely érdekelne, ahol készítenek képeket, és felvételt is a babáról, ahol az orvossal, vagy a szonográfussal lehet beszélgetni, kérdezni. Mikor érdemes bejelentkezni. A neten rengeteg helyet találtam, de kiváncsi vagyok a Ti véleményeitekre, tapasztalataitokra.
Vendég
 


Viri!
A Szent Imrében fogsz szülni? Az ottani Barnához nekem is volt szerencsém amikor műtöttek. Nem ő volt az orvosom, de nagyon kedves volt velem, amíg bent voltam. Ha Pesti lennék, szívesen elfogadnám orvosomnak. :wink:
Ha nem róla van szó, akkor csak feleslegesen járatom a számat. El is teszem magam későbbre. :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Voltam ma védőnőnél, összesen 3 órába telett, mire minden el lett rendezve. Toxom és ellenanyagom jó. Megdícsért, hogy szépen ütemesen hízok és nem hirtelen! Megkaptam a beutalókat a 32.heti vérvételre! Aztán meghallgatta a kicsi szívhangját, nem nagyon tetszett Grétának, mert rugdosta a vizsgálófejet! :lol: De aztán sikerült! :wink:
És megkaptam az utolsó időpontot hozzájuk, akkor már 35 hetes terhes leszek! :shock:

A sok üléstől a forgóm megint bedurrant, persze, ahogy 1re hazaértem, még ebédet készítettem! Már nagyon éhes voltam, de azt hittem sokkal előbb végzek, de sokan voltak! :(

Fanni!
Nagyon tetszik a cica! Nagyon profi!!!! :D

Petitpois!
Már nagyon izgatott vagyok miattatok! :wink:

Pandus!
Zabálni való a kicsi lányod, annyira aranyos!

Fendike!
Jó csavargást, ha mentek a nagyszülőkhöz!

Boni!
Gratulálok a 20.héthez, olyan gyorsan tellik az idő!! :shock:

Véda!
Nekem is aktív ma a baba, ebéd készítés közben is sokat rugdosott, aztán jót ettünk és lenyugodott! Gratula a jó eredményekhez!

Viri!
Neked is gratula a jó eredményekhez! Milyen nevek vannak a lista elején? kíváncsi vagyok!

Lafi!
Migrén? Juj, az nem jó! Csak frontokkor van? Vagy egyébként is?

Nyuszi!
Biztos beindul a tejcsi és akkor nem kell pótolni!

Icsilya és a többi Anyuka!
Lenne egy kérdésem! A matrac és a lepedő közé kell ugye valamit tenni, hogyha baleset történik pisi, kaki, akkor a matrac ne legyen olyan?! Lehet valami ilyen védőt kapni? Vagy ti raktatok valamit?

Kép
Kép
kisfóka
 
 


A farkaséhség jajj-jajj, bizony nálam is mindennapos vendég :oops: Nagyon nehéz megállni...

Boni :P
Nem, dehogy! Ha nincs baj és a doki nem hívott kontrollra, nem kell menni, nyilván.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Nők :D
Örülök, hogy jelentkeztél! Gyere gyakrabban!!!
A börzén cégenként változik, kivel, hogy lehet megállapodni, de általában elmondható, hogy ők is arra ennek, hogy ott a helyszínen adják el a cuccokat. Bankkártyát is van aki elfogad. De pl. bútornál lehet olyat, hogy megrendeled, leelőlegezed, és pár hét múlva, amikor kész fizeted a többit.
Ezt szerintem egy nagyobb értékű babakocsi esetében is meg lehet tenni.

Viri :D
A 7 kg szerintem teljesen jó súly 2 babával, és még a 8 is, mint Fanninál :wink:

Véda
Vendég
 


Nők :P
Nem akarlak elkeseríteni, de Viri és köztem 8 nap van, Boni és közted pedig 5 :lol:
Jó, hogy jelentkeztél! Ha az AFP rendben volt, akkor igazán nincs miért izgulni.
4D Genezisben voltam 4d-s UH-n és holnap is oda megyünk, mert nagyon bejött. Tündériek :D

Kisfóka :P
Köszönöm! Valójában szerintem is eddig ez a legszebb munkám :oops:
Kell még feküdnöd?

Véda :P
Én is főételből tudnék duplát enni! Rémes vagyok :?

Viri :P
Nálunk a babaszobában tapéta lesz, s a bordűr, igaz, 2 helyről, s a fele még nincs is nálam, de megvan :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Kisfóka,én vettem két olyan plédet,bababoltban,aminek az alja műanyagszerű, teterje plüss, így nem fázik és nem is ázik át...
Vendég
 


Fanni :P
Tiszta profi leszel, mire megcsinálsz 4-5 darab gobelint, meglátod! :lol: Én most az unokahugomnak a szülinapjára csinálok egy katicabogarat. Amikor hétvégén megvettük, láttam a kirakatban egy Hófehérkéset! Nagyon szép, az a részlet van a meséből, amikor ül az erdőben az állatok között! Nagyon tetszik és kacérkodom vele! Férjem szerint giccses, de nekem nagggggggyon tetszik! :wink:

Szigorúan feküdnöm már nem kell, pihennem, amit én be is tartok! Persze azért néha jó bemenni a városba, de akkor elintézem minden dolgomat és nem kell mennem egy darabig! Jól el is szoktam fáradni! :wink:

A kilókkal kapcsolatban: Én 66 kg-ról indultam és ma 74,5 kg-nak mértek! Engem a védőnő megdícsért, hogy szépen ütemesen hízok, nem egyszerre sokat.Utoljára februárban mértek, akkor voltam 71 kg. Tehát eddig 8 és fél kg-ot híztam. Az sok?

Lafi, köszi! :wink: Én is valami ilyesmire gondoltam, akkor lehet ilyet kapni!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Lafi :P
Van ám külön gyógyszer is a migrénre! A Kefalgin... ha még lehet kapni? Én 20 éves korom körül voltam migrénes és csak az hatott, az viszont úgy, hogy már mikor jött a virbárlás bevettem és maga a fejfájás ki sem jött!
Így terhesség alatt csak Algopyrint merek... azt a dokim engedélyezte :D

Kisfóka :P
Nem sok a 8,5 kg!
Ez az ágyátázás nekem eszembe sem jutott :oops: de való igaz, hogy erre is gondolni kell!
Biztosan cuki a hófehérkés is. Katicát tedd majd fel!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


fendike írta:Lányok,
ti mikor vittétek először szabadba???
na nem nagy sétára gondolok, főleg ebben az isteni időben, csak a kocsiig gyorsan, aztán irány a nagyszülők.. :roll:

1 hetesen :D
nem szélben meg 2 hetesen, 1 órára már... mind a 3at - novemberben a fiúkat pl.
Lili meg folyamatosanmár kint volt mikortól hazahoztuk, de ő júniusi.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: