Új privát üzeneted érkezett!

Melánia!

Érzem, el vagy keseredve! De kérlek, soha ne add fel. Mi 2003 óta szeretnénk kisbabát. Túl vagyunk 1-2 sikertelen stimuláción, 2 lombikon és egy siekeres fagyibabás beültetésen. Én anno mindig teszteltem.

ET = Embrio transfer, vagyis a beültetés.

Egyébként a görcs mennyire intenzív? Ha menzi szerű, az még nem baj ám ( én napokig úgy görcsöltem, mintha meg akarna jönni. És már 7 hónapja nincs :wink: )

A vérvétel egyébként jó ötlet, neked kell kérned??? Melyik intézetbe jársz?

Itt mindig segít majd neked valaki, aranyos kis társaság van :)

Pá!

Gina
Vendég

Julika! :)
Kép
Vendég

Melánia!
Üdv közöttünk!
Csak fel a fejjel! Még csak 27 éves vagy! :wink: Ha két beültid volt, akkor van még támogatásod is! :) Nehogy elkeseredj! Mindenkinek sikerül!!! Neked is fog! :!:
Amúgy én 6. éve próbálkozom... és remélem augusztusban mikor újra megyek, akkor végre sikerül! Beindult itt nálunk a babaeső! :wink:
A vérvétel megnyugtobb lenne, habár saját tapasztalatom (ami nem biztos, hogy mindenki egyetért vele) de szerintem a teszt mindent kimutat, mármint a 10-es érzékenységű (szerintem) Most lehet, hogy letolnak a többiek :oops: :P
dezsina

Melánia, üdv közöttünk! Szerintem menj be vérvételre, az biztos.

Dezsi, miért tolnánk le? Én csak azért nem hiszek feltétlenül a tesztekben, mert van több olyan ismerősöm is, akik nega teszt után szültek egészséges babát vagy a közeljövőben fognak szülni....De persze kivétel erősíti a szabályt.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Julika Anya és Apa: fogadjátok szívből jövő őszinte jókívánságaimat! Nagyon ügyesek voltatok! Janka Babának sok-sok boldogságot kívánok és jó egészséget! Sok-sok tejcit :):)

MamiVagy: édes a petezsákocska! Növeszgesd okosan ;) Boldog pocakosodást ;)

Üdv. az újaknak! Jó helyre jöttetek!
Sosem szabad bizony feladni! Mi most év elején vesztettük el a babónkat, de nem adjuk fel, nyáron ismét lombik :) ;) :D Mindenkire vár egy (vagy több ;) ) Baby valahol!! :D

Anitta: drukk a punkcióhoz! Várjuk a híreket! :D

Gina: hogy szalad az idő! :shock: Lassan Te leszel a következő!! ;)

Apropó!! Katavirág! Tessék jelentkezni, életjelet adni!
De lehet már babázol ;) Puszi a pocakra! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

lányok: köszönöm a drukkokat :wink:

csibe: drukkolok+++++

erzsi: üdv itt is.

bellanita: drukk és várom az smst.

meli: üdv itt. doktornővel beszéltél?

katica
katica30

Katica!
hogy vagy? Ragacsokat küldöm!!! :!:

Alle!
Nekem meg mindig az jött be amit a teszt mutatott. A pozitiv szépen halványodott, vagy nem is volt 2 csík. mindig az igazat mutatta :cry:

Legyekmami!
Extra gratula a UH-s képhez! Fantasztikus babátok van :!: :D :wink:
dezsina

köszi lányok a fogadtatást nagyon aranyosak vagytok :lol: na a dokim a sote I-en van és urbancsek jnosnak hívják hallottatok róla időpontot kéne kérnem :roll:
erzsebet0312

dezsi: köszönöm :wink: megvagyok, köszi. időnként fáj a hasam, aztán egyik pillanatról a másikra elmúlik teljesen. próbálok optimista lenni, a nap nagy részében sikerül is.

katica
katica30

Jankamama és Jankapapa!
Éreztem, hogy megérkezett! Többször is gondoltam rátok tegnap..... Isten hozott pici tündér! Kívánok Neked és szüleidnek sok boldogságot, egészséget!

Katica! Küldöm a babaragacsokat!

Lettélmami, nektek is szép növögetést! Pocisimi, meg minden, ami kell a babának!

Katavirág, hazaértetek? Remélem Géza bácsi a szerencsés, aki segít a szülést levezetni majd. :)

Üdv az újaknak, jó helyre jöttetek, itt mindenkinek előbb utóbb babája van :)

Puszika Nektek, rohanok dolgozni. (Ittho, azon a hiéne telepen nem tudtam volna maradni tovább, annyi stressz mellett.. Jelentem felmondtam, és kedvező feltételek mellett engedtek el. Pénteken szűnik meg a munkaviszonyom. Visszatérek a pályámra :)
Vendég

Brumi!
Nagyszerű! Akkor ezentúl no stressz!!! :D És mi is a pályád?

Katica!
Csak így tovább optimistán! Pihengess! Nagyon drukkolok!

Erzsó!
Ismerem Urbancseket hallomásból...
Tehát miután van orvosod, akkor nosza rajta, ne húzd az időt, kérj időpontot és kezdjetek neki a babagyártáshoz :lol: :!:

Hol van az én Nyulaszom :roll: :?: :!:
dezsina

sziasztok!

Most értem haza 10 pötyikét sikerült leszívni.Mikor felkeltettek csak ugy potyogtak a könnyeim nem sírtam de h mitől azt mondta a nővér én igy reagálok vicces kicsit. :roll:

Katica!
ne haragudj h nem küldtem de mikor kimentem pisilni örültem h ébren vagyok.én totál bealudtam.13 órakkor kaptam enni.utánna pihi.14órakkor engedtek ki.

Melánia!
Üdv itt.Én is szegedre járok a Kaáliba a doktornőhöz.

Erzsó!
Altalnak punkciókor olvastam a papíromonaz van intravénás narkózis.

Kép

Kép
bellanitta

Bellanita!
Sok gratula a 10 tüszőcskéhez!!! :D Igazán szép eredmény!!!
Mennek a drukkok a randihoz :!:
dezsina

Sziasztok.

g79:akkor te kismami vagy? Jól értelmezem? 7-8 hónapos?
Én a Szegedi Kaáliba járok.
Felhívtam a dokinőt és holnap megyek vérvételre meg ultrahangra.De megint barnázgatok úgyhogy sejtem az eredményt.Remélem azért megtudja így is nézni a méhem.
Transzfert követő egy hétre kezdődött a fájásom.A méhemből 2 pontból nyilal meg néha görcsöl.Én azt hittem,hogy sikerült és beköltöztek a babóim.
Ezek szerint tévedtem.Pedig nagyon pozitív voltam.Mindegy megyünk újra május végén.

dezsina:mesélj kicsit magadról! 6 éve,ez igen! Hanyadik lombiknál tartasz? Mikor kezdesz v. épp benne vagy?

bellanitta:én is gratulálok a 10 sejtikéhez! Ezek szerint dokinéninél ez a szerencseszám.Nekem is ennyi volt.
Neked nem írtak valamelyik nap a CSak csajok üzenőfalára? Ezt a nevet láttam.
Ismered Katicát személyesen? Csak azért mert a múltkor ült mellette egy lány akivel beszélgetett.Esetleg nem-e te vagy az?
Persze mi is Katicával utólag jöttünk rá,hogy láttuk egymást.
melánia

Mindenkinek köszönöm a vigasztaló szavakat!!!!
Remélem mindenkinek teljesül a vágya és babázik majd otthon BOLDOGAN!!!
melánia

melánia!
Már nagyon régen nem néztem csak csajokat igy az üzenet nem hiszem h az enyém.
Katicát ismerem személyesen és találkoztunk is de h melyik nap??valami ismertetőjel rólad?iwiwen ismerősök vagyunk.küldök privit és ha fenn vagy majd bejelölsz jó?
Szorítok holnapra h jó híreket kapjál.

dezsi!
köszi és remélem sikeres lesz a randi :lol:

Kép

Kép
bellanitta

bellanitta:mindjárt megkereslek.Idő kérdése. :oops:
melánia

Melánia!
sajnálom, hogy már barnázgatsz... :( Minden esetre csak akkor lehet majd elkeseredni, ha az orvosod kijelenti nincs babó.
Vannak fagyasztott embrikéid?
Rólam csak annyi dióhéjban, hogy 3 lombikom volt és egy fagyis beültim, a 2. lombikom elindult, de aztán felszívódtak :( majd, spontán terhesség rögtön utána :) és annak műszeres befejezése :cry: No most pedig várakozás, mert már elegem van. Szóval augusztus!!! :D Akkor sikerülni fog, vagy legalábbis spontán behozzuk a lemaradást :D :lol: De jó lenne!!! :D
Holnapra drukkok a vérvételhez, hátha lesz ott valaki és nagy lesz az örörmöd!!! Gyere mihamarabb a hírekkel!!!
dezsina

dezsina:nincsenek fagyibabók,sajna.Csak 2 lett a 10-ből.Kiskatona minőség miatt.Akkor te is sokmindenen átestél már!Jó a szünet,jót tesz!
Én is szüneteltem eddig.Több mint 1évig.Kirúgtak a melóhelyről amikor kiderült a lombik.Most van új melóhely.A főnöknek el is mondtam a lombikot és nagyon rendes volt!
Persze,hogy sikerülni fog neked is!!!! Kapcsold ki magad.Az elején nehéz volt nekem is de jót tett.
melánia

Sziasztok,

Anita gratulálok a 10 petikéhez, drukk a randihoz+++++++++

Megvolt az uh. 6db 10-es és egy 15-ös vezértüszöt látott, 8 mm-es a nyálkahártya. Pénteken újabb uh. Remélem feléled az 1 db embrikénk.

Kép

csibe
csibe32

brumi: hajrá új meló! mi az új melód?

bellanita: gratulálok, drukk a randihoz!

meli: gyanús vagy te még nekem! :wink: drukk holnapra++++

csibe: drukk az uh-hoz!

katica
katica30

Sziasztok..

küöszönöm mindenkinek a köszöntését pötyikémmel kapcsolatban....igyekszem növesztgetni szépen jövpő hét csütörtökig nem könnnnyű a türelem ilyenkor sem, pedig eddig azt hittem ilyenkor már repül az idő és csak a lombira várva vánszorog....hát jelenmtem: NEM....ilyenkor is lassú, mint a csiga, de tudom elcserélnétek velem.... :lol: úgyhogy nem is panszkodásképpen írtam, csak úgy ténymegállapitáűsként ha ide kerültök max pár hónapon belül akko számítsatok rá...

nemsokára újabb kismamikat köszönthetünk :)
katica, bellanita nagyon nagyon nagyon nagyon....de hsz tudjátok :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melánia

nem feladni kérelk kérlek...nem teszteltél????hogy íbrod istenem????én et+7 től csináltam :oops:

csibe

megint spontán lett ennyi tüsződ?????drukk a fagyibébihez!!!
Vendég

Tényleg Brumi visszamész angoltanárnak?

Mami, végülis csak a vezértüsző a lényeg, többit esetleg tudjuk be mondjuk őstüszőnek esetleg pconak? :roll:

Kép

csibe
csibe32

csibe!

érdekes ehhez egyáltalán nem értek, pcos lennél?? :shock: no végül is mindegy ébredjen ez a kis cuki fagyibaba és mardjon a mamájánál.... :lol:
Vendég

Katica, Dezsi, angol tanár a végzettségem, azt csináltam 5 évig, csak volt egy mellékvágány. Kellett a jó főállás a házvételhez. Nem sokat vettünk fel, csak vállalkozóként a bankok elküldenek melegebb éghajlatra. A házikó megvan, így léphettem... Így másfél év után jövök vissza tanítani. (Felnőtteket, egyénileg ls csoportosan) Már régóta csábítottak vissza. Nem tudtam ellenállni. :)

Katica, babaragacs szállítmányt én is elindítottam feléd!

Csibe, tényleg elég sok az a tüsző, ez még a stimu hatása? Drukkolok a jó eredményhez! Szépen vesd meg az ágyat annak a babának! Ideje, hogy elfoglalja helyét! :) (Milyen jól emlékszel, hogy mit csinálok :)

Lettélmami, szivecske kukucsig nyugalom, minden rendben lesz! Pihenj, ne stresszelj :) bizony, én is lennék nagyon a helyedben :)

Julika, nagyon édes Janka baba!
Vendég

Katica, Bellanita
++++++++++

Meli,
még bármi lehet, nem feladni

Csibe
++++++++++
hajrá sítábor!

Brumi
Jó tanítást neked! Hátha most megnyugszol és ez is hozzásegít a babához.
Vendég

Sziasztok!
Bellanitta,Katica,Csibe hajrááááá!
Melánia!
Jó,hogy benéztél :D
Akkor lesz vérvétel?
Erzsó!
Kérj minnél előbb időpontot,mert nagyon sokan vannak mindenhol!
Lmami!
Kívánom,kicsi pötyikéd 9 hónap múlva sok-sok sz@rospelenkával lepjen meg!
Julika!
Elmeséled Jankababa születését?Milyen váratlanul történt,örülök,hogy jól vagytok,sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!
Brumi!
Jó döntés :D No stressssz!
Nekem elkélne egy jó magántanár :D
Dezsi!
Hol volt net,hol nem volt :evil:
Mindjárt csinálok új vonalzót,mert húsvétkor pirinéni jött a nyuszi helyett. :evil:
Te meg pár bap,és lógathatsz :D :D :D
Gina!
Hogy vagy?Mikorra vagy kiírva?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nyulasz!
Őrület ez a net :twisted: :!: Sajnálom, hogy a nyuszi a Nyulasznak nem nyuszit küldött, hanem pirinénjét :cry: De majd most! És az új vonalzó új reményeket hoz!
És én mindjárt lógatok :lol: Még nincsenek elvonási tüneteim, de ez napokon belül változhat :lol: :lol: Még van kb 7-8 tesztem....

Brumi!
Húúú, ez igen! Micsoda csavar, hogy az ember mikre kényszerül! Gondolom a felnöttanítás nem zűrös. Mert ha gyerekeket akarnál tanítani, akkor nagyon gyorsan lebeszélnélek... Ami kötelező azt nem tanulják meg a gyerekek. Tavaly két rokongyereket készítettem fel érettségire németből, (igaz én nem vagyok tanár :oops: ) most a szomszédom egyik lánya fog érettségizni. Hát mit mondjak. Úgy látom, a suliban semmit sem tanulnak :?
Remélem igazán megnyugtató lesz a környezet és a beültikor már teljesen nyugis leszel!

Bella!
:)

Legyekmami!
Nagyon drukkolok a szívdobbanós UH-hoz! az lesz csak az igazi élmény! Én is alig várom, hogy végre átélhessem ezt a pillanatot!

Csibe!
:shock: Nahát, ennyi tüszőcskét! Hajrá ébredés!!! :lol: :wink: drukkolok

Katica!
Drukkok ezerrel! +++++++++++++++++++++++++++++++

Bellanita!
Gyere a hírekkel mielőbb, milyen lett a randi?

Melánia!
várom a vérvétel híreket!!!
dezsina

Julikapapa és mama,
hatalmas gratula ehhez a csöppséghez. :D
Biztosan minden rendben lesz, hiszen erős és ügyes Janka. Már nagyon kíváncsi volt rátok. :lol:
..... az Uhus apura és az anyura akinek szívdobogása a legszebb dallam számára. :D :D

A nyuszika nektek Jankát hozta. ....

nekünk Bogyikának legalább 3-4 fogacskát. Az alsó metsző mellett baloldalon jön egy fogacska és a felső metszők is bújócskáznak kifelé. :D
Anyék nadrágján csimpaszkodunk és próbálunk felállni. :wink:
Nyamnyogjuk már a babapiskótát ... é s sóvárogva nézzük ahogy anyáék a tányéron lévő falatokat falatozzák. (Sajnos olyan étkeket még nem adhatok neki.) Édes nagyon ahogy utánozza az evést a szájával. :lol:[/b]

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Lulu!
Gyere a hírekkel ma van a nagy nap, ugye? :)
dezsina

megbirkózva a babapiskótával Kép

Hiszti! Kép

Apa lenyúlta a cumimat :-) Kép

hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

Melánia!
Várjuk a híreket.

Hajnoca!
Miért nem adhatsz Bogyikának levest és olyat amit ti esztek?
Szopizik még?édesek azzal a pár fogacskával :lol: .
Na majd mikor nem gyözöl utánna teperni ugy szalad az lesz az igazi :wink:

Csibe!
hajrá ébredés :wink:

Lmami!
Elinditod a babaesőt és remélem mindannyian belépünk a sorba.

Katica! hogy vagy? én nem birok feküdni :shock:
nagyon izgatott vagyok.

Ja lányok a baráti körben olyan lavinát inditottam el h nem gondoltam volna csak a fél igazságot mondtuk el(kisebb nőgyógyászati műtét) és mindenki hív mindenkit h mi van velem és nagyon aggódnak aranyosak :) azért de nem avatok be mindenkit a bizalmamba mert volt mikor visszaéltek vele :twisted: és nagyon rosszul esett. :?

5 termékenyült meg és holnap telcsi h szépen osztódnak!!!?

Kép

Kép
bellanitta

Anitta,
leveskét szoktam neki adni. Sőt imádja anya és a mamik levesét, a pörköltzaftot, csirkehusit, sárgarépát, almát, banánt, túrós desszertet, túrórudolfból a túrót, áfonyás-, körtés-, barackos-, rizzseldúsított hammokat, . ... :D
Tegnap már az edényt amiből ettem húzta magához.

Akkor éppen tortát ettem. Azt sajna még nem adok neki, mert nem én csináltam és nem tudom, hogy mi van benne. :?
Vagyis azt nem tudom, hogy a krém mivel volt csinálva.
Vannak olyan ételek illetve 'hozzávalók" amiket egy éves korig nem ajánlott adni. ... Ráadásul mivel apának laktózallergiája van, én pencillin érzékeny vagyok, apamama asztmás, anyapapa cukros volt, így jobban figyelek ezekre az ellergizáló illetve kialakulható dolgokra.(terhesség vége felé - amikor Bogyika is megszületett - kicsit magasabb volt a cukrom és diétázni kellett.) Még véletlenül se merüljön fel semmi.

Lehet, hogy lüke vagyok, de a 'papírformát" - pl. mit szabad 6- 8 hónapos kortól enni - megpróbálom betartani. :)

hajnoca
Dunakeszi

Bellanitta!
Gratula az 5 kis jövevényhez :lol: Drukkok a további fejlődéshez!!!!

Hajnoca!
megértem, hogy vigyázol! Jól teszed! Csodaszép a kislányotok :!:
dezsina

Hajnoca!
mostmár értem a etetési stratégiát azt hittem nem adsz neki semmi olyat amit ti esztek mert hallotam már olyan szülőt aki nem adott csak anyatejet vagy tápszert 8 hónapos korig.
Aranyos a kiscsajszika.

Dezsi!
köszi a drukkokat!

Kép

Kép
bellanitta

Anitta,
adnék én neki anyatejcsit, de sajnos már év eleje óta nincs tejcsim.
Meg ilyenkorra már illik hozzátáplálni és bevezetni az új ízeket.

Nagyon remélem, hogy nem is olyan sokára illetve minimum 17 hónap múlva neked is ilyen 'gondjaid" lesznek egy kis csöppel. :lol: :lol:

Nagyon MAMI,
ne tessék annyira siettetni az időt. Élvezd a terhességet amíg lehet. Aztán jön majd az az időszak amikor tényleg minde rohanni fog .... te is a kislurkó után. :lol: :lol: :lol: :lol:

JANKA papa és mama,
elírtam fentebb. :? :( Szeretnék ezúton is Jankának és Julikának is soksoksoksok tejcsit kívánni :) Jó egészséget és mihamarabbi hazamentelt.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok.

Nem vetette meg a vackát bent senki.Nem sikerült. Állítólag a hasfájásom azért van mert még bent vannak az embrikék és azt érzem.
Most 1 ciklus kimarad majd a következőben UH majd kezdünk.Kb:május vége.
Képzeljétek,hogy van egy lány akivel megismerkedtünk transzfer alatt és pozitív tesztje lett.De nagyon kevés a Hcg szintje a vérben.Valami 6,valamennyi.Szegény most nagyon izgul,hogy mi lesz.

Lettélmami:de jó neked,hanyadikra sikerült a babó?
Szorítok nagyon hogy minden rendben legyen!!!! Nagy szívdobbanásokat kívánok!!!!
melánia

bellanitta:én is gratulálok! Mennyit kérsz vissza?

dzsina:tesztelési fázisba érsz te is????
Bocsi,de még szoknom kell a csapatot! Nem tudom még,hogy ki hol tart!
melánia

Sziasztok, megint kihagytam 1-2 napot, és alig győzlek végigolvasni benneteket. Sajnos most is rohannom kell, remélem, semmi fontos infot nem szalasztottam el a gyorsolvasásban :)
Erzsó és Melánia, üdv köztünk!
Katica, hogy vagy? Szerintem az nem baj, ha érzel valamit. Én nem éreztem a 2 hét várakozás alatt semmit (leszámítva a beülti napját), és úgy idegesített... és sajnos nem is sikerült, ugye :cry:
Bellanitta, gratula az 5 aranybogárka tüszőcskédhez :!: :D Jó szaporodást kívánok nekik :wink:
Csibe, ezek nagyszerű hírek :!: Látod, úgy érezted, hogy nem működik a petefészked, aztán tessék :D Minden rendben lesz, drukkolok a pénteki UH-hoz.
A többieknek is puszi!

Kép
petne

ja, majdnem elfelejtettem: Erzsó és Melánia, vonalzót kérünk :!: :D

Kép
petne

Melánia :(
A lánynak, akinek 6valamennyi a hcgje, vakószínűleg biokémiai a terhessége. A dokik szokták mondani, hogy 100 alatti hcg-ből ritkán lesz baba. De nem lehetetlen...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok Lyányok!
Emlékeztek még rám??
Nem tudtam sajnos jelentkezni, mert nem volt jó a gépünk..
Látom, hogy sok jó dolog történt..

Legyekmami!

Irigyellek, mint állat!!!!!!!!!!egyedül van????

Julika!
Jézus megszületett Janka baba???gratulálok, és nagyon nagyon sok boldogságot!!!!!Gyönyörű a picurka...

Rólam!
Áprilisban megyük fagyibaba akcióra már ma hívnom kellett az intézetet, és ha megjön akkor kell újra jelentkeznem..

G79!
Láttam, hogy sokat szoktál írogatni a Pco-os topikba..Neked is az van esetleg?Ha igen szeretnék Veled eszmecserét folytatni..:)
gerike

Gerike!
én emlékszem 8) :lol:
remélem meggyógyult a géped teljesen és mindig jössz! Drukkok a kövire :!:

Melánia!
sajnálom :( De nem feladni! Felállni a gödörből!!! a következő sikerülni fog! É már nincs is olyan messze!

Csibe!
hány sejtes embrikéd fagyasztották le?

Lulu!
Mizu? Mik a hírek?

Erzsó!
Hova tűntél?? :?:

Petne!
Nemsokára Neked is drukkolhatunk :wink:

Nyulasz!
nincs internet? vagy mifene?
dezsina

sziasztok!

meli: nagyon sajnálom :cry:

bellanita: hajrá 5 embrike! drukk++++

mami: csak türelem :wink:

dezsi: mielőtt a tanárokat és a sulit elítélnéd, hallgattassék meg a másik oldal is! szívesen beszélek erről veled msnen! :wink:

gerike: hajrá!

brumi: drukk az új-régi melóhoz!

hajnoca: édes ez a lány nagyon

nyuszi: sajnálom, hogy pirit hozott a nyuszi.

rólam: ma kicsit nyávogós, nyűgös voltam, azért is nem jöttem. de most már minden oké.

katica
katica30

NYULASZ: köszi úgy lesz csak nem bírom felhívni a dokit. a központot kérem kapcsolja aztán ott nem veszik föl ha felveszik nincs ott hívjam később :cry: nem hiszem el de kitartó vagyok :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!
Melánia!
Sajnálom,hogy nem vackoltak be. :( Kitartás!
Dezsi!
Van net :D csak időm nem volt.
Erzsó!
Visszahívást nem lehet kérni?
Katica!
A hormonok... :D dehát egy kismaminak elnézzük :D
Vendég

nem mondták most meg azt mondták 9 után próbáljam :? ha sikerült írok :lol:
erzsebet0312

Hajnóca! :)
Kép
Vendég

Sziasztok,

Hajnoca boldog névnapot!

Meli,
:cry:

Bellanitta, Katica
++++++++++++
Vendég

sziasztok!

Gerike!
Hajrá és ébresztő!

Erzsó!
Ne hagyd magad ha kell hívd félóránként!

Melánia!
sajnálom de nem föladni!!! :wink:

Katica!
Dolgoznak a hormonok nem baj elnézzük neked.

Petne!
Neked is nem soká itt az UH.

Hajnoca!
Sok boldog névnapot!

Lányok Rólam:
Most nagyopn haragszom magamra :evil: nem bírtam ki és bementem dolgozni 7 órára még szerencse h csak 1 vendég volt (a másik nem ért rá) miközben szárítottam a haját elkezdtem szédülni :roll: azt se tudta hogy érek haza de megusztam és gyorsan lefeküdtem.
Kérdés a szájon bevett Utroval is feküdni kéne?
Holnap visszakapom az embrikéket akik szépen osztódnak :D
még 1 kérdés reggel attól utro mehet?

Kép

Kép
bellanitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?