Új privát üzeneted érkezett!

Mami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a Te Kaálidban mikor lehetett menni az első vizsgálatra??????? :roll:
vajon ha őket hívnám fel, ugyanezt mondanák? :roll:
vagy lehet előbb sorra kerülnék? :shock:

na, most az én nyavajgásommal lesz tele az oldal,bocs :oops:

Bridget!
nekem is kéne vmit sütnöm ma estére(tortát? :wink: ) :lol:
Vendég

viuskám

nálunk a pesti kaáliban nem kéárdezik miújság kapsz egy időponto az elős konzira és klész..DE! sokszor már arra is sokat kell várni és a lombik biztos sokkal később van..elég hosszú a várólista minimum negyedév!!!!

Miért kell tojta???mivan ma Vicuséknál? :wink:

Igen tudom, hogy irigykedetk drágáim, én is irgykedtem mindig mindenkire....most meg arra aki máár előrébb tart :lol: mindig van valami 8)
Vendég

Vicus en az en pirim atadom :wink: holnap kene ideerjen de mar visszaforditottam es az utazas 14ora...szal holnapra megkell erkezzen :lol: Barcsak igy menne :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget, vicuska

én örülök rókának, nem azé' panaszkodok, de higgyétek el iszonyú...ott öklendezni a nagy fehéren, és nme jön semmi, csak a kényszer, és úgy érzem kinyomom magamból a babát az erőőlködéstől...félelmetes...tegnap megint éreztem a méhszájat lent, szóval emiatt várom, hogy vége legyen, megnyugodnék...

vicuska

más lombikozós csapat nincs a közelben? az én dokim elfogadta a bmc-s vizsiket, és rögtön kezdhették a lombikot az ismerősök

tudom ez bp... :cry:

Kép
ticsimû

vajon babcsi bekukkantott ide?

Kép
ticsimû

Vicus!
Tudom milyen nehéz várni. Itt van piri odaküldöm, ok? Ja és képzeld mondtam az uramnak, hogy szóljon, ha a haverja nélkül megy suliba, akkor elkísérem és jól leisszuk magunkat igaziból, ok?

Ticsi!
Mindjárt itt a 12. hét és akkor elmúlik! :lol:

Bridget!
Gratulálok az 1 évhez és köszönöma vonalzó dícséretet. Két nappal hamarabb megyünk, ezért kellett új. :lol: És tulipánt én is imádom.

Lmami!
Nem vicus, Bridget süt tortát. Nem vagy Te terhes?

KépKép
zsófikukac

Én a hétvégén sütöttem kuglófot és sajto-köményes rudat is! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,

Vicuska, sajnálom, hogy nem kaptál időpontot... :( Ismerem az érzést, milyen tétlenül várakozni... :( Mi lesz este Nálatok???????????

Zsófi, akkor nem eröltetem a most szombatot, úgy látom, nagyon kevesen lennénk...egyelőre május 31 vezet a szavazásban.

Bridget, sajnálom a negát :( Én megfogadtam,hogy soha többet nem tesztelek, annyira utálok tesztelni :evil:

Mami, Ticsi! Csatlakozom az előttem szólókhoz, nézzétek el nekem, de issszonyatosan irigy vagyok mindenkire, aki babát vár vagy már van neki, bárhogy is próbálom leplezni, de így van. Persze tudom, hogy majd egyszer, ha nekem is sikerül, ugyanígy fogok agyalni és aggódni, mint most Ti, úgyhogy elnézem nektek :lol:

Kép
vickybabe

De előttünk aztán nem kell leplezni az irigységet!!!!!!!!!!!!!

inkább vállalom, hogy néha morogtok rám a bajszotok alatt, hogy na ez a kis .... mit rinyál mikor erre várt eddig :lol: de én innen el nem megyek próbáltam irni terhes topiba de egyenlőrte olyan idegen pedig hárman is vagyunk innen 8)
Vendég

Szavaztam április 12-re. Én május 31-én biztos nem tudok menni, mert esküvőre megyünk. :lol:

Viki!
Irigységet én is nagyon megértem. :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsofi@
De jol hangzik :roll: En is akarok sajtos rudat meg sajtos pogit uhhh azt ngyon 8) :lol:

TicsiMU
Ertelek en :roll: nem is ugy mondtam nehogy nekem itt megbantodj :oops:

Lmami
Az uj vgyok egy topikban erzes en is ertem milyen :lol: De azert sok sikert en se adtam fel :roll: 8) Es nem azert irtam am neked se...mert tuti en is ugy leszek,mint ti...meg senkit nem hallottam orommel mondani:"Ma mar 6* volt nalam roka de tisztara jol esett" :?
Na szal ilyet senki nme mond....sot en vgyok az aki kifejezetten rokakomat ngyon nem szereti...ugyhogy mindenkinek uzennem...ha eseteleg bebabasodtam vgy fogok...en fogok aztan amiatt nyavogni eleget :lol: :lol: DE akkor szoljatok am majd ram :!: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

mami

én is csak kibicelek, de ott nem jó...

én se megyek sehová

és én is mindenkire irigy voltam, és utáltam, ha vki bejelentette, hoyg terhes!

a legjobb barátnőmhöz hozzávágtam, hoyg bacca meg, nem gondolja, hogy ez nekem hogy esik...meg a munkatársam, mondom megyek pöllantok, erre, nem először ő megy, mert ő terhes, neki jobban kell...gondoltam bacca meg, de lenyltem, mert reggel volt, és 5ig dógozni kellett egymás mellett...na szerencsére ő má nincs a cégnél..

Kép
ticsimû

Az a lenyeg most mar ti is babasak vgytok...es orulunk mi...csak mi is szeretnenk :roll: :wink: :lol:

Gyerekek a zselatinhoz 70fokos viz kell :shock: :? azt hogy csinaljam...a forralt viz az mar 100 :idea: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vicuska, a Bata dr-hoz jártál Szfváron?
Vendég

Ticsi, Mami!

nehogy mán megsértődjetek 8) ...láccik hoigy babásak vagytok, olyan kis érzékeny a lelketek.... :lol:
és nehogy má el merjetek menni innen máshová :roll: :twisted:

Vicky!
pedig én már úgy vártam a hétvégét.... :(

Ticsi!
a méhszájadra meg tessék vigyázni 8) óvatosan hányogassál :wink:

Kukac!
gyere és igyunk :lol: :oops:
Vendég

én abszolút nem sértődtem meg...sőt jól esik, ha bármit írtok, itthon érzem magam...

de bavallom nektek ezt a rókát az utolsó ellenségemnek nem küldeném, de másmilyet nagyon szívesen....

mingyá keresek is...

Kép
ticsimû

http://vuk.lap.hu/

no innen csemegézhet mindneki kedvére

egy kis ízelítő

Kép
Kép
Kép

Kép
ticsimû

Timcsi koszi vukot...remelem piri nem is jon es akkor en is egyutt orulok veletek az "anyasag" oromeben :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Zsófi!

Hát nekem ilyen nem volt. Ahogy megkaptam a szurit,ugye akkor megvolt,és ugyanaddig tartott mikor "rendesen" volt meg. Aztán nekem nem jelentkezett. Nem tudom mi lehet nálad. :roll: Dokiddal mikor beszélsz? Bocsi hogy nem tudtam segíteni!

Bocsi hogy megint eltüntem,de olyan sűrűk a napjaim és azért próbálok olvasgatni és követni Titeket. De nem megy 100 %-an. :oops:
Azt azért látom hogy jó dolgok is történnek ám itt.

Gröni!

Gratula a + teszthez,és egyáltalán nem halvány az. :wink: :D

Mami!

Neked is Gratula!! Szép kis fotó. Kivi vagyok a kövi uh-n hányan lesznek. :lol:

Gyugyi!

Elégg aggasztó olvasni soraidat. Mert nem tudjuk mi van Veled és aggódunk Érted! Nem írod meg nekünk püben?? Ez a babás dolog miatt van? Azóta tart,vagy azóta vmi más történt? Bocsi ha túl indiszkrét voltam. :oops:

Ticsi!

Remélem mostmár minnél hamarabb elhagy róka. Szörnyű még olvasni is. Én nem tudom hogy bírtam volna. 4-e mostmár hamar itt lesz és láthatod hogy Tündikéddel minden rendben!! :wink:

Luca!

Pihenj sokat,és meglátod minden rendben lesz. Mikor kell újra dokihoz menned??

Velünk minden oké. Bébi nagyon sokat mocorog. Már nagyon nagy és erős lehet. Iszonyat mit művel. :lol: Hajnalba tuti mindig kelés van és onnantól nem alszok mert őfelsége jól elszórakozik. Átmegy az egyik oldalra és ott teljesen kinyomja magát és ott is tartja. Hát mit mondjak csodás érzés de azért kicsit kellemetlen is mert tiszta keméyn olyankor a pocim úgy feszíti és rugdos is hozzá. :lol: Iszonyat milyen formája van olyankor a hasamnak. De ez nem olyan "panasz".

Egyébként már nagyon izgulok,mert szombaton ugye esküvő. Már alapból ezért. Na meg a szülők most fognak előszőr találkozni egymással. Nem is attól félek hogy balhé lesz vagy ilyesmi. Csak tudni kell hogy az én szüleim nem túl "egyszerűek". Anyósommal nagyon jóban vagyok és mindig mindent megbeszélünk ezt is mondtam neki. Azt mondta ne aggódjak. De én akkor is. A szüleink 2 külön világ. Nem tudom miről fognak tudni társalogni. Kicsit lelkiismeret furdalásom van amiért ilyeneket írok róluk de hát így van sajna. Az én szüleimhez túl inteligensek és normálisak a párom szülei. :roll: :lol: Ezért aggódom. De anyós nyugtatgat. Imádom Őt.

Kismamik!

Csatlakozom hozzátok aggódás terén. Én is mindig találok vmit amin lehet. Tudom hogy pozitívnak kell lenni de nem mindig megy. Most azon parázok hogy tuti minden rendben van e nálunk a gyermekkel. Mert egy másik topicba olvastam egy szegény csajról. Kb ugyanannyi hetes mint én,vmi nagy baj van a babájukkal,pedig többször is voltak 4d-n meg a sima orvosánál és mégese láttak semmi bajt. Most meg közlik Velük hogy a baba fejével vmi baj van. Hát azt hittem lefordulok a székről. Úgyhogy most tanakodnak hogy mit is csináljanak. Hát marha jó.

Na bocsi a negatívabb sorokért,és hogy szófosásom volt.

Bocsi akinek nem írtam. De most is rohanok vasalni mert iszonyat mennyi van. A hátam közepe se kívánja. Ráadásul a héten egy csomót kell sütnöm. Imádok sütni csak most úgy érzem rengeteg dolgom van és nem lesz időm mindenre. :roll: Ráadásul bébi is sokat feszít a hasamon és olyankor le kell ülni,mert nem jó úgy neki. :D

Puszi mindenkinek!
csipcsab

sziasztok
Egy másik forumra szoktam írogatni,de azért olvasgatom a többit is.

Legyekmami
Tudom, hogy lombikoltál a kaáliban, és hála Istennek sikerült is. Az Uh kép alapján én is legalább 2 babára tippelek...
Nem tudom ott kellett-e használni progeszteron injekciót....
Ha igen, te beadtad magadnak?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Minnyá visszaolvasok! Iszonyú napom van! Megtalált rókakoma! Már annyira várta, hátha kevesebbet eszek! Erre ugyanúgy zabálok, de azonnal rosszul is vagyok! Remélem ez változik még és nem leszek ennyire éhes! :roll: Röpke két hét alatt feljött 2 kiló! :shock: Ha így gyarapodok simán leszek 3 jegyű a végére! :shock: Mondjuk nem bánom, ha minden rendben lesz, de ez akkor is sokkolt!

Időpontok lefixálva! Jövőhét kedden doki, április 24 Kaáli, Lázár doktornő is felhívva! Kapná be, azt mondta régebben, hogy ha már babás leszek akkor is elkezdhetem, erre azt mondja, a lényeg, hogy az első harmadban legyen beadva a Gynevac, de jobb lett volna, ha még a terhesség előtt elkezdtük volna! :? Na ja, a mi termékenységünkkel, hahahahaha! Így nem biztos, hogy kifejti a hatásást! Nem értem, az van a honlapukon, hogy a 3. szuri után már észlelhető javulás! Ez a tipikus, mosom a kezeim! :?
Vendég

cSIPCSAB!

Ezt hol olvastad????
Vendég

Bridget!

Az tényleg jó hír, hogy lehet nálatok tesztet kapni! :wink: Azt hittem nálatok úgy igazolják a terhességet, mint anno, hogy női vizelettel öntözik a búzát és ha kicsírásodik, akkor babás vagy, ha nem akkor nem! :lol: De ez komolyan megfordult a fejemben! :roll: Érdekes milyen fejlett ország, de egészségügy terén, mintha kicsit elmaradott lenne! Milyen erősségű tesztet vettél? Amíg nincs piri, addig remény is van! :wink:

Edinka!

Jöhetnél gyakrabban is! Te is alkesz? :P

Vicuska!

Örülök, hogy rendeződnek kettőtök közt a dolgok! Meglátod az idő múlásával minden jobb lesz! Szerintem is kérj időpontot a Kaáliba! Mi minden kérdés nélkül kaptunk 24-ére! Nem tom még mit szólnak, hogy nem meddőség miatt megyünk! :roll: Távolságilag szinte mindegy, hogy Győr vagy Bp!

Zsófi!

Azóta beszéltél dokival? Remélem ez még belefér a normális kategóriába! :roll:

Mami!

Én rájöttem, hogy a didik az utrotól nem durrannak be! Míg nem szedtem szép kerek, eres, telt volt, mióta szedem leeresztett! Az előző babánál is ez volt, de akkor nem voltam biztos az összefüggésben!

Marietta!

Köszi szépen! Mondtam már, hogy a java még hátra van? :wink: Mondjuk én még a 28 hétnél nem jutottam tovább! :roll:

Az előzőt nem panasznak írtam ám! Kifejezetten örülök neki, így legalább már terhesnek érzem magam! A méhemet még mindig nem érzem! Néha van egy kis befeszülés, más nincs! Nem tom apjuk micsinált múltkor odabent, remélem nem rendezte át a belsőszerveimet! :roll:
Vendég

Csajok hol vgytok?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Láttam a másikban, hogy 50-es a teszted!(rossz suokásom, hogy kukkolok :oops: ) Attól még ne is várj pozitív eredményt! Látod az én 25-ösöm sem volt az a bazi erős amit pé után a 12. napon csináltam! Nagyjából te is ott tarthatsz!

Mami!

Én sem érzem ott jól magam! :oops: :roll:
Vendég

Csipcsab!
Köszi az infót. Eddig akivel beszéltem és endós, senkinek nem jött meg. Nálam miért??? :cry: Majd holnap reggel hívom a dokim, amikor adja be a szurikat még tuti el lehet érni a szobájában, de ilyenkor képtelenség és nincs kedvem órákig várni míg ide-oda kapcsolgatják. :roll:
Biztos minden rendben lesz a nagy napon. :lol: Hogy hogy nem találkoztak még a szüleitek? :shock: 8)

Gröni!
Én örülök, hogy nálad ott a róka, így legalább jelét adja babuci is. :lol: Kaáliba miért mentek?

Bridget!
Én itt vagyok, csak közben dolgozom. :roll:

KépKép
zsófikukac

gröni

én is vagyok

jaj mégiscsak ugyanolyan rókánt nyertél, mint én...ennék, de minek

most lecsúsztattam egy kis csülköt, ha kijön, kijön, de legalább eccer élveztem!

Kép
ticsimû

Zsófi!

Ott van az a doki aki állítólag nagy szakértője a vetéléseknek! Hátha tud valami okosat mondani! :roll: Olyan ciki, mert most minden papírt el kell kérnem a dokitól! Mit mondjak neki? :roll: Mintha Krisznek is megjött volna! :roll:

Marietta!

Olvastam amit írtál, de csak most esett le, hogy a hétvégén lesz az esküvőtök! Grtaulálok! :wink: Vagy még korai? Hátha meglép a vőlegény! :lol: :oops: Tom, nem volt jó poén! :oops: :roll:
Vendég

Nati!

Várandósság/ 2008.nyári kismamák

És az utolsó 2 oldalt olvasd vissza!

Zsófi!

Hát ez a nem találkozás úgy "történt",hogy nagyon messze laknak egymástól a szüleink. 250 km-re. Anyámék tipikusan azok az emberek akiknek soha nincs idejük semmire. Persze ha akarnák lenne. Na mindegy. Sokmindent tudnék mesélni hogy milyenek is ők de itt nem teszem meg. Nem egyszerűek tényleg. És ezért nem is bántuk a párommal hogy nem találkoznak. Úgy vagyunk vele hogy az a lényeg hogy mi jól megvagyunk együtt az hogy meg a szülők szeretik e egymást vagy sem az minket nem érdekel.

Ezért is meséltem el anyósomnak mindent hogy milyenek is ők de Ő azt mondta ne törödjek vele ők engem nagyon szeretnek a többi nem számít!!

Nagyon sok gonoszságot csináltak már velem,meg nővéremmel is. De ez így túl hosszú és bonyolult. És persze ők úgy adják elő hogy milyen jó szülők más gyerek örülne ha ilyen szüleik lennének stb....... Ja és hónapok óta azt hallgatom hogy majd én is megtudom mennyi gond van egy gyerekkel. És ebből már nagyon elegem van. Kérdem én ha ezt így érzi akkor minek szült 3?????
Ja tudnék még ennél sokkal durvábbakat írni,hogy miket csináltak. Én 19 évesen úgy leléptem otthonról hogy csak na. Azóta magamat tartom el és büszke is vagyok rá. A növim meg még hamarabb lelépett.
csipcsab

Sziasztok!

Voltam a védőnőnél.Van kiskönyvem.Rózsaszín... :lol:
A vérnyomásom 80/50, úgyhogy nem kapok agyvérzést mostanában.
Csütörtökön megyek uh-ra meg diabetológushoz, hétfőn dokihoz.
Kedden a genetikára, időpontot kérni a magzatvízvizsgálatra.

Hányinger már sokkal enyhébb, Ticsi, kitartás, már nincs sok hátra!!!!

Gröni, majdcsak elmúlik Neked is.Örülök, hogy mindent meg tudtál beszélni.

Mami, hogy vagy?

Persze, az ember várja az összes tünetet,meg örül is neki, de azt senki ne várja el, hogy ne szenvedjünk tőle...

Bridget, sajnálom a nega tesztet.

Ma nem nagyon jövök már, mert a laptopom keddenként nincs itthon, a másik gépet meg nem tudom fekve az ölembe venni. :lol:

Inkább olvasgatok fekve.

Vettem friss retket, hú, az nagyon jól esett a májkrémes zsemlyével!
Most csinálok gyorsan borsófőzeléket, aztán megyek vissza az ágyba.Kicsit csúszásban vagyok az ebéddel, de a család csak este jön, én meg össze-vissza eszem, ami épp jólesik.Nem érdekel a diéta, és ettem banánt is!

Nekem jobb lenne, ha a tali később lenne, én most nem szívesen zötyögnék a vonaton...ne haragudjatok!
nagyon vártam már, és jó lenne találkozni veletek, de ez ne tartson vissza Benneteket, ha a többségnek most jó, velem ne törődjetek...
Én most már nem tudom ígérni azt sem, hogy később nem jön közbe semmi.

Beszéltem a kölökkel odabenn, hogy jól viselkedjen, ne hozza ránk a frászt, várjon türelemmel amíg kibújhat, és várjuk ám itt kint...
Remélem, szót fogad, a másik 2 gyerekem is szófogadó, talán a picurka is az lesz...

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek, majd valamikor jövök!!!
Vendég

Gröni!

Nyugodtan gratulálhatsz. Nem hinném hogy lelépne. Ő akarta jobban ezt az esküvő dolgot. De mi csak 2 tanuval szerettük volna! Nya mindegy majd csak túlleszünk rajta!!

Egyébként meg értem a viccet. Ne aggódj! :wink: :lol:
csipcsab

Zsófi!

Igazából azért tarok ettől az egésztől hogy majd jól beégetnek valamivel. :roll:
Marha jó nem így tartok a saját esküvőmtől. :lol:
csipcsab

Hali csajok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje! Próbáltam visszaolvasni, csak halványan vagyok képben :oops:

Fejlemények:

Nem kellett felhívnom ma a dokimat, mert a reggeli tesztem már nega lett! :cry: Tegnap , meg tegnap előtt is olyan hányingerem volt már, hogy csak na, mára már elmúlt, úgyhogy sejtettem, hogy nem lesz pozitív a tesztem, barna még tegnap volt, ma még nem jelentkezett, biztos estére fog! Foggalmam sincs, hogy mi a bánat van velem! De nagyon elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(
Vendég

Baba!

Fel a fejjel! Kitartás! De piri még nem jelentkezett. Mikor kell? vagy már kellett volna. Ne keseredj el ennyire. Hidd el minden jóra fordul. Istenem hányszor voltam én is ilyen állapotban. Annyira együttérzek veled.

Ne depizz be jó??? :cry:
csipcsab

csipcsab

még csak szombaton kéne megjönnie :roll: csak már nem értem teljesen ezt az egésztet! Ha az lh-kat nézem, akkor elvileg pénteken összehozhattunk egy picit, de utána hétfőn is, mert ugyebár kétszer lett pozitív, és szúrt előbb a bal, majd a jobb oldalam is, így a 21. cn-en már jelezhette a hcg, bár én már előtte 2 nappal émelyegtem! :shock: :shock: és émelyegtem tegnapig :x De azon ig gondolkodtam már, hogy lehet nem tudott megrepedni ebben a hónapban, és volt cisztám tőle, ami ugyebár szintén termel hcg-t, és lehet hogy attól émelyegtem! :shock:
Vendég

Baba!

Tuti nincs cisztád!!! Ne beszéld be magadnak!! Szerintem várj most,és ne csinálj újabb teszteket. Majd meglátod mi lesz szombaton és attól tedd függővé. Nekem nagyon rendetlen volt mindig is a ciklusom. Össze vissza jött meg mindig,időre soha. Sokszor volt cisztám,ilyen 5 centisek,és egyszer se volt pozitív a tesztem tőle. Úgyhogy nyugi!

Próbáld meg hogy egy kicsit tereld el a gondolataidat. Olvass,barátnőzz,meg hasonló dolgok. Tudom könnyű ezt mondani én is mindig ezt éreztem mikor nekem is ezt tanácsolták. De sajna nem tudunk mást csinálni. Kitartás!!
csipcsab

Most már nem érekel semmi! Jöjjön meg szombaton, és kész! Elegem van!
Vendég

Marietta!

Teljesen megértelek! Én is rettegtem a saját esküvőmtől! Nem alaptalanul! Anyu maga volt a tökély, ez meglepett, apám csak egyszer akart megfulladni, mondjuk többre és rosszabbra számítottunk, apósom pedig elkezdett balhézni, pont rá nem számítottunk! Szóval vegyes érzelmekkel telt esküvő volt! :lol: Mivel mi álltuk az egész bulit, mi vettünk mindent, nekem kellett a csomagolnom a rokonságnak( nem értem ezt a hülye szokást egyébként) , mert senki nem mert hozzányúlni! Hiába kértem anyut! Szép lett a ruhám ez a lényeg, csupa cukormáz és zsír! :lol: Mikor elakartak rabolni, pont fordítva csinálták. :lol: Apjuk földhöz vágta a seprűt, hogy ő nem seper, elindult haza a porszívóért, apósom ekkor balhézott, elmondta a fiát mindennek! A nászajándék kérdése is elég hülyén zajlott! Kértük, hogy mindenki pénzt adjon, mert alapvetően megvan mindenünk! Adtak is, de azt mind a menyasszonyi táncnál adták, így 250 ezerbe került az esküvőnk és nagyjából 100 jött be! Mondjuk ha jól éreztem volna magam, nem is bántam volna, ha veszteséges, de így..... Mai eszemmel én is hívnék két tanut. Szülőket, rokonokat nem hívnám! :oops:

Baba!

Na most te hoztad rám a parát! Nekem volt cisztám középidőben, remélem nem az szivat! :roll: A prolaktinodat mindenképp nézesd meg, attól nem tud megtapadni a baba rendesen!
Vendég

Baba!

Na most meg hova tünt a vonalzód? :shock: 3+2 rémlik, akkor mit akarsz még pozitív tesztet? Várj még pár napot! Az előző pozitívat meg vegyük úgy, hogy hibás volt a teszt!
Vendég

gröni

levettem! A teszt lehet, hogy rossz volt, de a hányingerem valódi, és nem beképzeltem, igaz annó képes voltam ilyen tünetgyártásra, de nem ilyen korán :roll:
Mindenesetre, ha megjön a menszim, felhívom a dokim, hogy azért nézzünk egy 3. napi és egy 21. napi hormont. Többet most nem fogok tenni az ügyért! Elfáradtam :(
Vendég

Csipcsab!
de izgi..mindjárt oltár elé vezetnek :lol: ...no para :D

Luca!
gratula a rózsaszín kiskönyvhöz :wink:

Gröni!
vuk monnyon le :P :twisted:

Baba!
ne izélj már! :shock: nincs olyan teszt a vilűágon, ami ilyen korán ne lenne nega :roll: majd a hétvégén zebrás lesz 8)

P.Kata!
majdnem, a kollégájához, RL-hez járok :P :wink:
Vendég

Baba!

Megértelek, de a hormonokat ki ne hagyd! Más bajod valszeg nincs, így utána megértem, hogy pihizni szeretnél! Nekem egy év telt el a vetélés és az újabb terhesség közt és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen hamar sikerült! Légy türelmes, nem telt el még olyan sok idő! Persze megértem, hogy hiányérzeted van, hogy szeretnél minél előbb babát, de azt csak úgy lehet, ha Hannát elengeded! :(
Vendég

gröni

ez az utolsó sorod szíven ütött! :( Teljesen igazad van! Nem tudtam még őt elengedni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... &start=100

Baba!

Ilyenek voltak a tesztjeim a 10. és a 11. napon pé után! Te mégcsak most lehetsz nagyjából a 8-9 dpo-n! Hányinger meg sokmindentől lehet, nekem pl csak most kezdődőtt! :wink:
Vendég

De ugye nem bántottalak meg? :( Tudom milyen nehéz, nekem is nagyon nehéz volt, asszem sikerült is! Az előző babánál még az azelőttit sírattam, nagyon rossz volt! :(
Vendég

tyu csajok mar el is felejtettem kinek mit akartam irni lenyeg...

Groni nem baj ha kukkolsz,nincs semmi titkolnivalom :lol: :lol: :wink: vgy megis :?: :shock: 8)

Baba
Ne idegeskedj feleslegesen :roll: nekem azt mondtak ha nem jon meg ra 10.napon na az az ervenyes :wink: Ugyhogy addig meg fel a fejjel.Nekem holnap kene megjojjon :roll: es nekem is ma nega lett akkor most en mar reg kene aggodjak :roll:

Csipcsap
Remeljuk minden rendben lesz :roll:

Tuti kihagytam valakit 1000bocsi erte :oops: Torta elkeszult a tetejen azok a feher valamik kokuszreszelek :lol:
Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Baba!

Biztos megbántottalak! :( Nem akartam, tényleg! :(

Bridget!

Az a fehér a tetején micsoda? :roll: Jajj eper, nyami-nyami! :oops: 8)
Vendég

Mármint nem a fehér az eper! :lol:

Félrebeszélek ma nagyon! :oops:
Vendég

Bridget!

nagyon szuper nyami a torta!küldheted :lol: (én úgyse csináltam :oops: )
én is meglepődtem a fehér kukacokon :wink:
Vendég

Hat izre meg nem tom addig nem kuldok...amugy eloben szebb...a feher meg ugy nez ki,mint a rizs :lol: pedig nem az :? hanem kokuszreszelek...de irtam is.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?