Új privát üzeneted érkezett!

Zituska! Azta békés babapofit! :) Örülök, hogy nem kell kengyel!

Zsuzsu! Egyik vidéki bnőmnek kellett. :)

Csibe! Gáborkának utólagosan is boldog névnapot! :)

Anett! Málnusnak is sok puszi névnapjára! :)

Csajok, mikor lesz már jó idő???

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsu! Szép neveket választottatok, de nekem a 2. jobban tecc! :lol: :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsu!

Igen, az Inci a védőnőm :D Álmomban sem gondoltam volna, hogy vesztegetés nélkül is hozzákerülök :lol: Imádom azt a nőt... mondhatni rajongója vagyok. Tök nagy mázlista vagyok :)
Vendég

Sziasztok!

Enikő, Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D Komoly nagylány már. :lol: Válaszolok majd később a mélre. Zalán nagyon ügyes, iszonyú gyorsan fejlődik. :D

Zitus, ez nagyon jó hír, hurrá!!! Meddig kell még terpeszpelusozni?
Lehet,hülyeség, de nekem Noémi tiszta te vagy. 8) Milyen békés! Édes! Boti torka jobban van???

Melinda, sajnálom a lánykádat, gyors gyógyulást neki! A jó időt én is úgy várom, mint a messiást, ilyen szélben nem tudunk sétálni. :? És utálom, hogy csomó ruhát rá kell adni a kölkincre, szegény utál öltözködni. :? :roll: Pedig én is úgy mennék már ki a szabadba.

Bibi, Barnival mi újság??? Jobban van már, remélem!!!

Zitacicu, meggyógyultál? Kiheverted a családi banzájkodást? :D

Csibe, boldog Gábor-napot utólag is!
Anett, boldog névnapot a lánykádnak! És boldog fél szülinapot! :D

Zsuzsu, basszus még csak most mutattad a + tesztedet, most meg már a 12 hetesre mész. :shock: Repül az idő! Jól viseled? Ábel tudja már a tesóhírt?

Edit, én csak a szopispárnámmal tudtam aludni, vittem mindenhová,
még a kórházba is.

Jobban van a cicim, volt benne egy hatalmas csomó, gyakorlatilag az egész alsó része egy nagy keménység volt, szopi+meleg tus+masszírozás meggyógyították, kicsit érzékeny még, de nem vészes.
Lali tegnap egyszer sem sírt egész nap! :D Sőt, akkorákat kacagott hangosan, úgy nevettük, olyan édes volt. Ma is még csak akkor sírt, ha éhes volt. Volt ma a gyógytornász, torna óta alszik, néha felsír, de szinte azonnal vissza is alszik.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a húsvétja!

Csibe: Gábor babának utólag is boldog névnapot!

Anett: Málnusnak is sok boldogságot névnapja alkalmából.

Enikő: Boginak boldog szülinapot!

Milyen ünneplős hét ez a mostani (sok-sok névnap, szülinap)

Bea: Mi volt a CTG-n?

Kicsit off, de hátha tud valamelyőtök segíteni.
A drága férjemnek kellene munkát találnunk (még megvan a mostani, de áttették állandó éjszakára és nem számdékoznak váltótársat felvenni mellé, és nem igazán fizetik meg... szóval váltanunk kellene) Ha esetleg valaki tud valamit kérem küldjön privit. Amúgy villanyszerelő a férjem. Előre is köszi.

Anna és Nóri baba

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Zsuzsu: Drukk holnapra!

Anett: Málnát sokszor pusziljuk névnapja alkalmából!

Bibi: Hogy van Barni?

Melinda: Lindinek jobbulást!

Zituska: Tünemény a csajod! Örülök a jó híreknek.

Anna: Hogy vagytok? Kép a csajról? :)

Mi egyben, görcsölgetek, görcsölgetek, voltak frankó hegyeim, éreztem is őket....még 2 éjszaka itthon egyben. Lelkileg nagyon szarul vagyok. Most jön ki rajtam minden szerintem. Minden este sírok egy sort. Félek nagyon. Grétivel nem féltem ennyire, mert nem tudtam mi vár rám, de most már tudom, és rettegek. Meg Grétivel altattak és most (ha EDA lesz) ilyenektől félek hogy mi van ha érezni fogom amikor felvágnak és egyéb rémségek....nagyon betoji gyáva nyúl vagyok.... :? :shock: :? :cry: :cry: :cry:
Na befejezem, mert csak lenyomom a hangulatot...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok!

itt vagyok, csak nem volt időm.
a Húsvét jó volt, meg nem volt baj a hazaúttal sem. leszámítva, hogy ,mikor anyáék kivittek a vonathoz és köszöntünk el, hát mind a hárman bőgtünk :oops: :oops: . (Kecskemét nem a világ vége, de asszem mióta 9 éve Szegeden vagyok kb 10 hétvégén nem láttuk egymást.ja, meg ez olyan végleges felnövök dolog is... asszem.) aztán ma is bőgtem, amikor kiraktam a kecskeméti kulcsom a táskámból, hogy ez most egy darabig nem kell..
hát kicsit elvagyok késve ezzel a felnőtté válással, és leválással a szüleimről :oops:
de többet már nem bőgtem :D
reggel védőnő, meg megismerkedtem a gyerekdokival, aki szimpi.
délután ctg-n voltam, ahol nem volt semmi, aztán meg fél percre a dokinál uh-n, ahol minden rendben, és pénteken újra kell menni.
na, most ennyi, mert megyek tornára, mert különben sosem jön ki ez a gyerek :D
betegeknek gyógyulást!
és minden baba nagyon cuki meg ügyes!
toncsi

toncsi80

Dóri most ébredt, mert felcsengetett egy faszi a kaputelefonon, hogy a szomszéd házba nem a mi házunkon keresztül kell –e bemenni. :evil: Majdnem mondtam neki, hogy deeeeeeeeee, van egy alagút, még a harmadik házig is. A barom. :twisted:

Bibi:jobbulást Barninak! Mit derítettek ki róla?

szilcsi: én is megmutatnám, bár gyanítom, nem fognak okosat mondani. Enni eszik rendesen? A hordozókendő sok szempontból jobb, mint a kenguru, de mindenképpen más, lehet, hogy az beválik, és a kenguru nem. Vagy fordítva. :lol: Na, most olvasom, milyen jó napotok volt! Akkor tuti semmi baja, valami nem kerek a világgal neki.

Csatlakozom Melindához: szélmentes 15 fokot akarok!!!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Bea!!

Nyugi nem fogod érezni ahogy felvágnak.Én nem is gondoltam rá és semmi pénzért nem vállaltam volna be az altatást látni akartam a gyerkőcöket mindenáron.Na jó a vége kellemetlen volt de megint csak azt mondom hogy nem szabad összehasonlítani egy ikerterhességet /csaszit egy simával.Nagyobb méh tovább tart stb...de akkor sem FÁJT!!!Emiatt ne aggódj.

Zsuzsu!Szilcsi!

Szerencsére jobban vagyok az orrom alig folyik de köhögök még.Lámpáztam ezerrel meg borogattam meg mindent kitaláltam csak ne kelljen gégészetre mennem.Kicsit parázok hogy újra előjön és akkor tuti nem úszom meg,de itt a jóidő hátha nem lesz baj.
A gyerekek is náthásak voltak de nem kellett gyógyszer mostmár az orruk sem folyik .Kapnak c vitamint remélem nem is lesznek betegek.

Olyan sokan vagytok kismamik ilyenkor mindig rámtör "a szeretnék még egy babát"érzés de ésszel tudom hogy nem lesz ,apa nem akarja pedig gyakran téma .Megértem nagyon nem bírná már egy újszülött sírását stb.Lassan már a kicsik is oviba mennek annyira telik az idő.....Jövő ilyenkor már szerintem mennek,Máté is 3 éves volt amikor elkezdtük az ovit,de majd ezt még apával megdumáljuk.az tuti hogy most az idén még nem lehet beíratni őket,legalábbis a vezuető ovinéni ezt mondta,de jövő tavasszal már mehetnek.
Amúgy meg már több oldalról is jó hogy "nagyok"Niki például mindent elmond nekem könnyebb vele bánni(na mondjuk a dac erősen munkálkodik benne újabban)Norbika is mindent ért csak nem beszél vagyis keveset.Azt tudja mondani hogy "anya gyere" meg azt hogy "nem" :lol:

MÁLNUSNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Ja Nikim tegnap:"anya csináljál tekcsit légyszives".Megcsináltam neki erre rávágta hogy "köszönöm ,szívesen..." :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

tekcsit=tejcsit :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

Ismét itt.

Bibi: Az előbb elfelejtettem érdeklődni Barni felől? Van már valami javulás? Mi is aggódunk értetek. Gyógyító puszik szállnak a levegőben felétek :)

Kép
Az én vigyorim :)

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!
Nem tudok most visszaolvasni, csak szeretnék kérdezni!
Ismeri valaki a Sóhordó utca-Juhász Gy. utca sarkán az evangélikus óvodát? Tudtok róla valami hasznos infót? (kiket vesznek fel? mennyit kell fizetni? Milyenek az óvónők?...)
Köszi

Kép
kajla

Sziasztok!

Megint jó rég nem tudtam jönni :oops: :oops:

Karmen :) Norbikának utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! (Majd kérünk képeket :D :wink:)

Enikő :) Bogit is Isten éltesse szülinapja alkalmából, nagyon csini volt a kishölgy :lol:
Lehet, hogy írtad, csak lemaradtam róla, de milyen lett Viola eredménye?
Zalán nagyon ügyi kissrác, gratula neki! :lol:

Anett :) Csibe :) Málnának és Gábornak boldog névnapot kívánok! :D

Anett :) Bocsi, nem válaszoltam még a prividre, de az április 2. oké részemről :D

Csibe :) Mesélj kicsit magatokról! :)

Bibi :) Nagyon-nagyon sajnálom Barnit, remélem már jobban van, írj vmit légyszi!

Zitus :) Szuper, hogy nem kell Noéminek kengyel! Édes a reggeli kép róla, apa mikor meglátta, azt mondta, tiszta te vagy :D Nem tudsz újabb képeket feltenni a tesókról?

Zsuzsu :) Drukk a holnapi UH-hoz! Védőnő: sztem én is kb. 1 éve láttam utoljára védőnőt :roll: (mondjuk baromira nem hiányzik, ha vmi kérdésem van, megkérdezem Incit, úgyis az ő véleményére adok…)

Melinda :) Jobbulást Lindinek! Sajnos ez van, ha közösségbe kerül a gyerek.. :(:(:( Jó idő: hétvégére állítólag 17C lesz :wink:

Bea :) Ne félj a spináltól, nem fogsz fájdalmat érezni! Olyan érzésed lesz, hogy rázzák egy kicsit a hasad, de egyáltalán nem fáj! És lehet, nem is lesz császár! Muszáj befeküdnöd? Nem tudod a dokiddal megdumálni, hogy ne kelljen? Miért akarnak egyáltalán befektetni? (Én tuti biztos, hogy egy nappal sem fogok szülés előtt befeküdni. :oops:)

Sznanna :) Gyönyörű Nóri! :)

Norus :) Bakker, gondolom imába foglaltad a pasit :twisted: :twisted:
A kis bödönt én is láttam a katalógusban – úgy van a fotózás, hogy van kb. 15 hátterük és te választod ki, hogy melyiket szeretnéd. Mi ezt a tengerészest választottuk, meg valószínűleg még macis vagy szafaris lett volna, de már nagyon unta a banánt, úgyhogy nem erőltettük :)

Zitacicu :) Azért hátha meggondolja magát apa 1-2 év múlva :wink:

Szép estét mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Valaki hallott már arról, hogy a vércsoport RH az nem -, vagy pozitív, hanem VAR (változó)????

Nóri vércsoportja 0 VAR. Semmit sem találtam az interneten róla, a dokik is mind mást mondanak. Ha ők sem tudnak értelmeset, és egyfélélt mondani akkor én hogy nyugodjak meg. Egyik verzió szerint, ha valami történne Nórival, vagy műteni kellene, mindig meg kéne nézni épp milyen az Rh--ja, és csak úgy kaphat vért.
Valakinek van ilyenben tapsztalata?

Már régóta rágódom ezen a kérdésen, szeretnék tisztán látni, hogy ha valamikor szükség lesz rá (reméljük soha) ne legyen gond a véradással.

Kép

Kép
sznanna

Most meg elfelejtettem kérdezni a gyakorlott anyukáktól, hogy mit adjak Nórira szerintetek? A bundazsákban mindig megizzad, ha babakocsiban vagyunk is, meg a hordozóban is. A babakocsiban csak bubdazsák van rajta, meg a téliesített "fedél" a babakocsin, hogy ne fújjon be a szél. Ötlet valakinek? Mit érdemes venni félig tavaszra? Minden ötletet szívesen veszek.

Most már eldugultam :)

Szép estét, és szép álmokat hozó álommanókat a csöppségeknek :)

Kép

Kép
sznanna

Anna, nekünk van egy "bárányunk", ami egy nem túl vastag kezeslábast takar, pont tavaszra való, csak épp majdnem kinőtte már Lali, és az ő méretében nem találok ilyen kezeslábast, én is gondban vagyok, mit adjak rá, ha már nem tudom a bárányba belegyömöszölni. :D Bundazsákot már régen nem adok rá, inkább a bárány alá adok rá pluszban pulcsit vagy kardigánt, az bőven elég.
Ha kicsit hűvösebb van, akkor meg van egy nadrág+kabát kombinációnk, Enikőéktől kaptuk, az is bélelt, de nem túl vastag, a nadrágja kantáros, a kabátja kapucnis. Plusz a babakocsiban alatta-felette pléd.

Kép
szilcsi

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntőket!!!!

Sajna el kell utaznunk holnap,apa nagyon beteg,vírusos légúti fertőzése van,és lepasszolt minket,megyünk haza anyuékhoz,nehogy elkapjuk,4 napja 39 a láza,totál kész. Így nem tudok jönni sajna.
Ha van kedve vkinek a héten is szavazzon egyet Málnusra légyszi,mert kiderült,hogy hetente lehet 4 héten át, hogy a fene vigye el őket!

Timi!Addigra hazajövünk remélem, szóval a megbeszéltek szerint ok,de hétfőn rádcsörgök (31-én) biztos a tuti!

Zsuzsu!Bocs,hogy nem írtam privit,de hulla vagyok már,le kell feküdnöm.

Bea!Remélem nem maradok le a szüléshírről!Nagyon izgulok érted.Én pont ettől féltem edánál, hogy majd érzem mikor felvág,ááááááááááá brutál szar gondolat.De nem érzed ne izgulj!Szerintem jobb mint az altatás,látod a babát azonnal. Meg nekem utána még másnap is bent volt a katéter a hétamba és adott fájdalomcsillapítót bele a dokinő,de én nyápic vagyok és kértem is!3 x is!

Anna!Nagyon szép Nóri,kék a szeme ,ugye jól látom!A vércsoportról nem tudok semmit!

Szép hetet mindenkinek,hiányozni fogtok!
20140113113746

Sziasztok!!

Anett!
Jobbulást Lacinak!!!

Anna!
Gyönyörű a vigyori!!

Képzeljétek csináltam ma teljes kiörlésű kenyeret és almalekvárt a kenyérgéppel...Annyira fini lett ,bár kicsit édes lett pedig nem tettem bele annyi cukrot amennyit írt de legközelebb már tuti sokkal jobb lesz.

Kép
Kép
zitacicu2

sziasztok!

Köszönjük mindenkinek, aki gondolt ránk, a névnapi köszöntéseket! :lol:
Átadtam az illetékesnek! :wink:

Timika!
Mit írjak?Kedves vagy, hogy érdeklődsz! :lol:
Jól vagyunk nagyon, Gábor továbbra is nagyon jó baba, most már nagyon sokat lehet vele játszani ill. mindenre nagyon fogékony és annyira jó látni, ahogy napról-napra okosodik!Nagyon büszkék vagyunk rá!
Én készülök vissza dolgozni. Most tanulok addig is és így szépen eltelnek a napok felettünk.(A múlt hétvégen 30 éves lettem), de ezt csak így zárójelben! :wink:
Junkoról tudsz vmit?

Bibi!
Hogy van Barni?

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ezt találtam a teszveszen. Szerintetek egy ilyen tavaszra elég a normális ruha fölé a babakocsiba???

http://www.teszvesz.hu/item332652924_ta ... 74_es.html

bocs, ha kicsit sokat kérdezek...

Kép

Kép
sznanna

Anna :)
Pl. ez is jó sztem!
http://www.vatera.hu/tavaszi_atmeneti_p ... 66159.html

Én megvenném, de félek, őszre már kicsi lesz Noéminek!

Nagyon édes mosolygós baba Nóri! :D

Melinda :)
Lindinek jobbulást!!
Sajnos ez a baj a bölcsivel, mi is megtapasztaltuk, pedig Boti is imádja, és nagyon hiányzik neki!

Zsuzsu :)
Drukk holnapra! Minden rendben lesz! :wink:

Bea :)
Már nagyon izgulok értetek!!!!

Timi :) Szilcsi :)
Mostmár többek szerint is rám kezd hasonlítani a Nőci! :D De azért az Apjából is van benne kicsi, olyan kis "vegyes felvágott" lett! :lol:

Ja, és hát köszönjük a dicst, sztem is olllyan szééép! :oops: :lol: 8)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Melinda!
7végére már 15 fokot mondanak...remélem igazuk lesz!!!! A fiú nevet én döntöttem el, Bencének idióta ötletei vannak szerintem. Én is Tirzust akarok. A napokban azt álmodtam, h a doki szerint 80% pasi... rossz volt, de az a fontos, h egészséges legyen. Apuci emlegeti, h ha fiú, akkor legyen 3. , de tiltakozom :D
Leirod priviben a házszámotok?? A napokban sétáltunk arra, de elfelejtettem a házszámotok...Integetni akartam...

Gira!
Tényleg mázlista vagy, én is "Incifan " vagyok. Hozzá jártam szülésfekészítőre és szupi. Úgy tudom Ők foglalkoznak a vidéki kismamikkal. Ha megvan ma az eredményem, lehet, h felhívom és "megvesztegetem" :lol: :lol: :lol: Nem bízom a véletlenre 8)

Szilcsi!
Köszi a kérdést, kutya bajom. Izgulok a vizsgálatok miatt. Néha nyom itt-ott tesóka, de semmi több. Ábinak mondogatom, néha bújik a pocakhoz, de nem hinném, h értené miről van szó.
Rohan az idő, Lalid is lassan 3 hónapos.... :lol:

Bea!
Nagyon sokat gondolok Rád!!!!! Rengeteg erőt !!!!!!!!!!!! Nagy ölelés!!!!!!!

Zitacicu!
Ne izgulj, elkerülhető a gégész!!! Nagyon megértem a vágyaid.......
Niki csúcs, irigykedem...

Anna!
aztaaaaaaaaaa de édes! :D :D Vércsopi: passz, nekünk A negatív Ábel...

Anett!
Jobbulást Lacinak! Írok smst, ha hír van!

Képzeljétek, Ábel bukfencezik....... beszélni nem, rosszalkodni igen..... szerintem pocaklakó azért ennyire nyugis, h legyen időm-erőm a fiamhoz...Köszönöm mindenkinek a drukkokat, elraktározom!!!!!! :D :D UH után jelentkezem.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Ok,akartam is írni, hogy írj sms-t légyszi,mi volt.

Betty!

Tornázni nem megyünk így sajna,de felhívom majd Katát,remélem hétfőn már megyünk.Gondolom hétfőn lesz jövő héttől ,ha nem küldj egy privit légyszi!

Minden betegnek gyygulást kívánok!

Enikő!

Zalánnak előre is boldog névnapot!!!!(Nem tudom mikor leszek netközelben)
20140113113746

Kimaradt!

Zituska!

Nagyon örülök,hogy nem kell kengyel,tiszta hülyék ezek a dokik,csak a frászt hozzák az emberre.És nagyon bűbáj Noémi,husifalat! :D
20140113113746

Sziaszztok!

Zsuzsu! :)
Én is "Incifan" vagyok! :lol:
Szerintem nem is lesz szükség vesztegetésre, mert ha jól tudom, Inci körzete a Szeged melletti települések! :wink:
Persze azértnem rossz ötlet felhívni! :)

Anett :)
Köszi! :D
Apának jobbulást!!

Noémi ma 9-től hajnal 5-ig aludt! :D
Úgy látom kezd a 4 órás kajálásra áttérni, mert 5 óta még nem kért enni!

Kép
Kép
zituska28

Kajla!

A Juhász Gy. Sóhordó sarkán tudtommal református óvoda van :roll: Azt tudom róla, hogy 3000 ft alapítványi díjjat kell fizetni havonta (+kaja) Az óvónők szimpik voltak, de ez szubjektív dolog ;) A barátnőm lánya oda fog járni, őt felvették, bár katolikusok. Mostanság (tán holnap :roll: ) lesz a beírtakozás. Ennyit tudok.
Vendég

"Naggyerekes" anyukákat kérdezném bicikliügyben.
Hanyas méretű biciklit érdemes venni? Nem szeretném azt se ha nagy lenne, de azt se, ha fél év múlva cserélni kellene. A 12-es méret a legkisebb, de erről több helyen azt olvastam, hogy max 3,5 éves korig ajánlják... az meg még fél év :roll: A nagyobb méret nem túl nagy?
Enikő! Te mekkorát veszel/vettél?
Vendég

Annyit irtatok hogy visszaolvasni sem igen tudtam még.

Bibi! Remélem Barni már jol van!

Boginak boldog szülinapot!

Gáborkának boldog névnapot!

Timi! Köszi, majd hétvégén lesz torta. Ajándék semmi, mert kapott egy uj babakocsit meg egy bicikliülést, ami 20e ft volt, na meg kellett a krupp miatt a párásito, szoval eléggé kiköltekeztünk. Játék szerencsére van annyi hogy nagy részét még elö sem vettem, ruha is van böven. Igy amugy sem vettem volna ezeket.

Enikö! Majd lessél MSN-en, segitek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok: nincs kedve valakinek a forrásba pilatesre járni?hétfő, csütörtök, este 6 ill. 7 órától van.

Kép
gyanixi

Niki!

Engem lehet hogy érdekelne bár életemben nem voltam még pilatesen .Mennyi a bérlet?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zsuzsu hívott, minden rendben, 1,5 mm a nucha ha jól emlékszem, baba jól érzi magát...nagyon boldogok :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Én meg keresek öntapadós fényvisszaverő matricákat de sehol nem találok (ezüst és valami neon színben). Tudja valaki hol lehet kapni? A bicikli ülés hátuljára akarom felragasztani.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Örülök, hogy mindenkivel minden oké :D :D

Találtam idegsebészt privátba elviszem hozzá jövő héten Viust. Akupuktúrás orvos, neurológus is egyben.
Elviszem a leleteket, több szem többet lát alapon....

Ma voltunk mázsáláson Zalán 9110 grammos és 70cm!
Bogi 113 cm magas és 20 kilós :D Megkapta a 6 éves oltást, nagyon bátor volt :D

Most ennyi, megyünk bőrgyógyászhoz banyával!
pusssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

idegsebész=ideggyógyász bocs :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsuzsu! Örülök, hogy minden rendben. :) Írtam pü-t.

Enikő! Azta nagyméretű Zalányt! :) Bogi meg kisebb mint Lotti? :lol:

Lindus jobban van, gyakice ma 2x aludt. Azt álmodta, hogy "anya, vótam bőcsibe, játszottam Dójival"

Karmen! Praktiker?

2 vagy többgyerekes anyukák! Életszervezési kérdés: mennyi idő alatt indultok el a gyerekekkel egyedül? Ébredéstől indulásig.
Nekem soknak tűnik a mi startunk... :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ma voltunk a csajszimmal tanácsadáson és kaptunk beutalót vérvételre. A Boldogasszony sgt-ra a sport orvosiba kell menni, de én még nem voltam ott. Tud valaki pontos címet vagy hogy melyik részén keressem?

Zsuzsu!
Örülök, hogy minden rendben a picúrkáddal. :D

Anett!
Mi sem megyünk holnap tornára, mert Flóra kicsit meg van fázva, ezért inkább itthon maradunk. De majd beszélek Katával, hogy mikor lesz jövő héten és írok privit. Párodnak jobbulást!

Betty
Kép
rbetty

Betty! Boldogasszony sgt. 15. A Hősök kapujától ha mégy kifelé az állomás felé, jobb oldalon van, egy halványzöld épület.
Miért kell a vérvétel a lánykádnak?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zitacicu: pontosan nem tudom mennyi a bérlet, 1 óra 600 ft, de bérlettel 500-550-re jönne ki, máshol drágább, kivétel a Játékdzsungel, ott 500 egy óra. Én sem voltam még pilatesen csak hallottam róla. A Játékdzsungelben az első óra ingyenes, én gondolkodtam azon, h elmegyek oda előszőr, aztán ha tetszik járok ide a Forrásba. Örülnék, ha csatlakoznál!

Kép
gyanixi

Ja, elfelejtettem, h Zsuzsu, örülök,h minden oké!

Ma voltunk tanácsadáson, Réka még mindig csak 7600 gr, 75 cm, ez van! Adom neki a bérescseppet, majd 1 hónap múlva megyünk vissza gasztro dokihoz is! szerintem gyors az anyagcseréje, napjában sokszor van kaki, átlag a 3!!

Kép
gyanixi

Melinda!
Köszi az infót! :D Azért kell vérvételre mennünk, mert a csajszim lassan fejlődik. Vagyis a hosszával nincs gond ma voltunk méricskélni 65,5 cm, csak a súlyával. Még csak 6 kiló. :cry: Először azt gondoltuk, hogy a tejcsim nem elég tápláló, ezért 4 hónapos korától tápit is kap, de így sem hízik többet, mint előtte. Kicsit parázok ettől a vérvételtől!

Betty
Kép
rbetty

Betty! Na kezd nekem magas lenni ez a hízás, növés ütemezés a babáknál. :lol: Minden babának hatalmasnak kell lennie??? Ha nem a nagykönyv szerint fejlődik egy baba, akkor mi van?? Nem olvassák. :lol: :roll:
Lottika 6 hósan 6.080 gramm volt (pótlást kapott 5 hetes korától) és 61 cm, Lindike 6.600 gr (full anyatejesen) és 65 cm. Köszönik jól vannak!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Az első :lol: az :? akart lenni.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

Gyorsan pár sor, apa hazért és Ábizik. zeng a ház a kacagástól :D Szóval amint Bea irta minden OK. 12 hetesre irta a gép. Megvan mindene és egészséges. Kérdeztem a dokit, h esetleg tud-e mondani valamit a neméről. Annyit mondott, h inkább LÁNY!! mint pasi :D :D :D :D Nagyon örülünk, apa főleg annak, h egészséges, de könnyezett is kicsit a lányának :oops: :lol: Ahogy az UH-n néztem, nagyon nyugis és szégyenlős. Apja lánya :D :D

Beszéltem Incivel is, nagyon örül és mehetek hozzá a vasasba, majd 21.-én :-)

Csillát is hívtam, Ő is velünk örül. Elvállalt természetesen és mondta, h jó, h már ilyen korán szóltam, mert "valami babaneten" nagyon népszerű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval minden szép és jó, nagy az öröm! A korom miatt kaptam beutalót genetikára a Horvát Emese dr. nőhöz, de azt beszéltük meg a dokimmal, h vérteszt és utánna beszélünk mi legyen.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Betty! Orsi 6 hósan pont 6kg volt. Pótlást sosem adtam neki! Volt elég tejem, ha igényelte volna ehetett volna többet. Sosem volt beteg amig nem ment közösségbe és azota sem egy beteges gyerek. Pedig most is csak 14,5kg, de most hizott hirtelen sokat azért ennyi! Most sem eröltetem a kaját, ha kivánja ugyis eszik, ha meg nem akkor hiába eröltetem nem kér. Oviban is megmondtam ami jól esik neki, tömni ne merjék, én annak idején egy csomo kaját megutáltam mert oviban belém eröltették, na ezekre most is tisztán emlékszem a kajálásokra. :o Vérvételre sem kellett soha mennie azért mert nem eszik, egyszer volt de más okból

Zsuzsu! Örülök hogy minden OK!

Niki! Mi az a pilates?

Melinda! Köszi, ott még nem néztem, ez igaz. Nekem Orsira kell 15 perc, ebben benne van hogy egyedül felöltözik és megissza a kakaót amit csináltam neki, majd kabát, cipö. Szóval neki minden reggel ennyi kell hogy kilépjen az ajtón. Norbira több idö elmegy mert ébredéskor még peluscsere, átöltözés, szopizás és csak utána tudom induláshoz is öltöztetni, de ha nagyobb lesz bizok benne neki is elég lesz 15 perc, egyszerre Orsival. Több idejük nemigen fog maradni, mert legkésöbb negyed 8kor indulni kell majd akkor is oviba, bölcsibe. Persze ha Orsi leülne enni akkor kellene még fél óra, de neki elég a kakaó és majd lesz reggeli/tízórai fél10kor az oviban (Norbinak még jobb nekik reggeli is van a bölcsiben)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Minden születésnapost Isten éltessen sokáig! :wink:

Bea!
Ha még olvasol küld már el légyszi a számod, hátha még egybe leszel mikor megyek ctg-re.Megkereslek! :wink:

Zsuzsu!
Gratula a jó eredményhez! Kivánom, hogy tényleg Tirza legyen! :lol:

Én megvagyok, most már itt fáj ott fáj, keményedik a hasam. :roll:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hali.

Enikő, csak az intézéshez tettem fel a linkeket. Oda is írtam, hogy szerintem olyan papírnak a dokinál kell lennie...de ha küldenek, akkor jó! ;) Egyébként igen, csak akkor intézhetsz közgyógyot, ha megvan az emelt csp, mivel kell hozzá gondolom az igazolás, hogy ilyet kapsz, és így alanyi jogon jár a közgyógyellátás.
Lehet, hogy elfelejtettem, de utólag boldog szülinapot Boginak!

Anett, Málnának puszi névnapja alkalmából!

Zituska, örülök a jó hírnek!

Csibe, utólag Gábort Isten éltesse névnapján!

Zsuzsu, na erről sem hallottam, hogy a hason lenni utálók előbb beszélnek...viszont ránk is igaz, Peti nagy hasonlevő volt, és a beszéd nálunk is el van maradva.
Hm, örökmozgó Ábel...Peti is szeret bukfencezni, de egyedül még nem megy neki.
Képzeld, Petinek is "A" a vércsoportja, de ő pozitív.
Örülök, hogy minden OK veletek!!!

Gira, én nem vagyok betoji, de azt hiszem, én is nehezen viselném, hogy ráncigálják a pocimat... :o

Sznanna, micsoda vigyori lánykád van!
Hallod, én még nem hallottam változó vércsoportról. De ne aggódj, műtétek előtt mindig nézik a vércsoportot, és remélem, minél később lesz az első műtétje Nórinak!

Timika, egyetértek veled, nekem sem lenne kedvem befeküdni...

Ági és
KépKép
exdeus

Anna,

Ha nem haragszol, megkérdeztem a vércsoportos kérdéseddel kapcsolatban egy gyerekdokit (egyébként Dr. Báthori Gábor, és a mamanet.hu-n van, én már párszor kérdeztem tőle, nagyon gyorsan válaszolt és sokat segített a tanácsaival, de főként megnyugtatott, hogy jók voltak a megérzéseim egy-egy bizonytalanságommal kapcsolatban).

Idézem a válaszát (bár az az igazság, hogy ebből nem sokat értek, mindenesetre annyi egyértelműen leszűrhető, hogy a vércsoport alapesetként nem változik és műtéteknél mindig meg kell, hogy nézzék, hogy milyen).

No és akkor a válasz:

"A vércsoport nem változott. (Az embernek élete folyamán nem is szokott - kivételes esetektől eltekintve.)
Ugyanis: Az "A" a fő csoport tulajdonság, ezen belül létezik az ú.n. A1 típus - de ez utóbbi is lényegileg "A".
Az Rh tulajdonság pozitív volt, és maradt: ugyanis a Du az ú.n gyenge Rh poz. variáns, de az attól még stabilan Rh pozitív marad.

Ami az ellenőrzést illeti: minden vér- vagy vérkészítmény adása előtt, vagy egyéb helyzetekben - pl. terhesség, műtét - rendszerint újabb vércsoport meghatározás történik."

Remélem kicsit megnyugodtál.

Üdv:

Mónika

vesm

sziasztok!
rakok fel pocak fotot. 38+2. bár most néztük a 36-at és nem sokat változott a kép szerint 8) . de azért bizti nő ez a kölök, mert már kicsi a hely. ma is "kirugom a ház oldalát" játszott, játszik. Kép
szép estét
toncsi

toncsi80

Melinda, Karmen!
Köszi, aranyosak vagytok, kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az én csajszim ilyen. :lol: :lol:
Én már kezdtem belenyugodni, hogy ő ilyen (bár én is nagyon vézna voltam gyerekkoromban) és még a "nagykönyvben megírt minimumot" (ami szerintem hülyeség) sem képes magára szedni. De most a vérvétel miatt elkezdtem agyalni. Na mindegy azért elviszem inkább, minthogy később mégis kiderüljön valami. :?

Betty
Kép
rbetty

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?