Márti,
a mózest (amit fél éves koráig lehet használni és teljesen eldönthető, tehát hason is tud benne aludni és büfizni) és a hordozót (azt még nem vettünk) a mamával szemben is fel lehet rakni a kocsira. A sport rész sajnos nem átfordítható, emiatt én is sokat dilemmáztam, de van a kupoláján kukucskáló és a sport rész is dönthető, de nem teljesen vízszintesig, ezért abban kicsi korában nem tud aludni. Fél éves elmúltával viszont azt mondták, már nem rám lesz kíváncsi, hanem a nagyvilágra, nézelődni fog jobbra balra és akkor jobb, ha előre néz, és nem háttal megyek vele... De majd meglátjuk hogy fogjuk érezni magunkat
Nekem fontos volt, hogy jó legyen a rugózása és nagy kerekei legyenek, mert nálunk terepviszonyok vannak
Enél a kocsinál pedig a sport rész is kellően zárt, ha fújna a szél vagy esne az eső. Tehát remélhetőleg bőven ki tudjuk majd használni
Tündi,
próbálkozz csak az időpont kéréssel, de ha aggódsz kérdezd meg nyugodtan, hogy a kórházban mikor tudna megvizsgálni, mert nem szeretnél olyan sokat várni...
Vagy menj el a Bácskaihoz most, s később pedig a kiszemelt dokidhoz már majd időpontra!
Egyébként én anno két dokihoz kértem időpontot, mindkettőhöz elmentem, de egyértelműen BB volt a befutó. Nekem sokat segített, hogy nem egyből egyet kellett választanom és volt döntési lehetőségem. Én elég besz...ri vagyok és fontos hogy biztonságban érezzem magam, ezért én biztos nem bírnám doki és majd szülésznő nélkül... De természetesen nem vagyunk egyformák és mindenkinek a saját belátása szerint kell döntenie!!!
Ágica,
sok locsolótok volt? Ti ünneplitek a húsvétot? Örülök, hogy Dorka baba popsija már nem piros!!!! A nyuszikat meg előlem is el kell dugni, eléggé rájuk járok....
Vikike,
Levi volt locsolni? VAgy már írtad, csak én nem figyeltem????
Szilvi,
remélem már alakul a háztűznéző és honapra minden egyértelmű lesz